مشاهده نسخه کامل
: مشاوره خرید مانیتور LG 22EA53V-P
سلام
چند وقتی هست دنبال مانیتور فول اچدی 22 اینچ به بالا میگردم دیروز یه جا پیدا کردم این مدل رو داشت
حالا میخواستم بدونم اول اینکه کلا چطور مدلی هست خوب در اومده و کاراییش خوب هست و ....؟
و دوم هم اینکه قیمت حدود چند هست؟
طرف بدون گارانتی میده 498 و با ضمانت شرکتی 6 ماهه 560 تومان
این قیمتا چطوری هست؟ و ایا خرید مانیتور بدون گارانتی ریسکش بالا هست؟
نظر خودم اگه قرار باشه بخرماین مدل رو بدن گارانتی هست ولی باز ممکنه نظارات دوستان رو بخونم منصرف بشم(البته در صورتی که قرار باشه این مدل رو بخرم)
راستی مدل دیگه هم اگه سراغ دارید با قیمت نهایت 600 تا 700 تومن معرفی کنید
با تشکر
persiantoolsbaz
09-11-2013, 13:47
ببین تو بودجت برای خرید مانیتور خیلی خوبه . با 700 تومن میتونی مدلای شاخ بازار رو برداری اونم با گارانتی.
مانیتور ips جدید lg که وارد بازار شده 750 تومنه. مدلش 23EA63V هست . ویژگی ها :
- پنل ips
- full hd
- ورودی های HDMI , DVI , D-Sub
- زاویه دید وسیع
- بدنه بدون قاب و دارای ظاهر لوکس
- کنتراست بالا
- مجهز به تکنولوژی super resolution که این تکنولوژی برای دیدن فیلم و تصویر خیلی مناسبه چون باعث میشه بتونی یه تصویر با کیفیت sd رو با کیفیتی مشابه hd تماشا کنی و تصویر رو با کیفیتی بالاتر ببینی و لذت ببری.
- Dual Display: با استفاده از این ویژگی میتونی تصویر نمایش داده شده روی مانیتور را به یك دستگاه دیگر منتقل میكنی.
ببین تو بودجت برای خرید مانیتور خیلی خوبه . با 700 تومن میتونی مدلای شاخ بازار رو برداری اونم با گارانتی.
مانیتور ips جدید lg که وارد بازار شده 750 تومنه. مدلش 23EA63V هست . ویژگی ها :
- پنل ips
- full hd
- ورودی های HDMI , DVI , D-Sub
- زاویه دید وسیع
- بدنه بدون قاب و دارای ظاهر لوکس
- کنتراست بالا
- مجهز به تکنولوژی super resolution که این تکنولوژی برای دیدن فیلم و تصویر خیلی مناسبه چون باعث میشه بتونی یه تصویر با کیفیت sd رو با کیفیتی مشابه hd تماشا کنی و تصویر رو با کیفیتی بالاتر ببینی و لذت ببری.
- Dual Display: با استفاده از این ویژگی میتونی تصویر نمایش داده شده روی مانیتور را به یك دستگاه دیگر منتقل میكنی.
این مانیتور الان چنده؟ شهر ما ندیدم موجود باشه.
Sent from my C6602 using Tapatalk 2
persiantoolsbaz
10-12-2013, 10:50
این مانیتور الان چنده؟ شهر ما ندیدم موجود باشه.
Sent from my C6602 using Tapatalk 2
760 تومن هست .
mtchabok
11-12-2013, 03:24
سلام
من دنبال این مانیتور میگردم ولی هرچی سرچ اینترنتی میکنم هیچ فروشگاه اینترنتی پیدا نکردم که موجود داشته باشه.
فروشگاه اینترنتی میشناسین که موجود داشته باشه ؟
ممنون
persiantoolsbaz
21-12-2013, 14:04
سلام
من دنبال این مانیتور میگردم ولی هرچی سرچ اینترنتی میکنم هیچ فروشگاه اینترنتی پیدا نکردم که موجود داشته باشه.
فروشگاه اینترنتی میشناسین که موجود داشته باشه ؟
ممنون
دیجی کالا قبلا" موجودی داشت اونم الان زده ناموجود . احتمالا" موجودی این مدل توی بازار کم شده. اگه برای خرید آنلاین اصرار نداری میتونی با خود مادیران تماس بگیری شماره چند تا از نمایندگی های فروششون رو بگیری ببینی وضعیت موجودی چطوره .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.