PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Lenovo Ideapad S6000

MESI08
29-10-2013, 21:58
دوستان کسی این تبلتو میشناسه ؟ کارش چجوریه ؟ نمیدونم چرا دیجی کالا اصلا بررسیش نکرده . راستی تو سایتای خارجی میزنم6000 ideatab میاد به جای6000 ideapad کسی میدونه قضیه چیه ؟

taghi_ramzi
31-10-2013, 14:38
درود
بنده چندتا فیلم بررسی این تبلتو دیدم
نسبت به قیمتش یکی از بهترین انتخابهای بازاره
تو فیلمها خیلی خوشدسته و منوها و کارکردش خیلی روونه ؛ کلاً هیچ ایراد قابل توجهی نداره.
من نتونستم بودجه ی لازمه رو گیر بیارم و احتمالا 173میخرم ، ولی تا قیمتهای حدود 1.200 هیچ انتخابی بهتر از این نیست.
یه نسخه ی بدون دوربین هم داره که حدود 50-60 دلار ارزونتره ، ولی فعلاً وارد نشده.

MESI08
31-10-2013, 18:29
همین امروز از دیجی کالا سفارش دادم هنوز به دستم نرسیده . بعدا یه بررسی کوچیک میکنمش

biostar
31-10-2013, 22:18
تبلت بدی نیست
ولی اونقدرا هم خوب نیست

اولین ضعفش هم عدم ساپورت خوب لنوو هست که متاسفانه باعث میشه کسانی که میخوان آپدیت باشن بهش هم فکر نکنن

تو بعضی از مدل ها مشکل تاچ و تو بعضی از مدل ها مشکل سیم کارت وجود داره ، سازگار این مدل رو گارانتی کرده

Xerxes-I
14-11-2013, 02:00
آقا لطفا تا تست نکردین همینجوری نظر ندید.قیمتش تو تهران تا 880 تومنه.من 10 آبان خریدمش.تاچش فوق العاده رونه.همون اول هم آپدیتش کردم که حدود 75 مگ آبدیت داشت.روشنایی صفحه نمایش فوق العاده است.شیک،باریک،بدنه بادوام،میکرو اس دی خور،پنل IPS، میکرو یو اس بی،اچ دی ام آی هم داره،پردازنده 4 هسته ای،صفحه نمایش ضد خش.وای فای واقعا عالی،سیم کارت 3g هم میخوره.صداش هم خوبه.کیف و محافظ صفحه اورجینالش هم هست(70 تومنه) که اونم زیباست.خیلی از سایت ها نوشتن gprs نداره و منم فک میکردم نداره تا اینکه امروز gprs رو هم پیدا کردم. تازه 10 اینچی هست و لذت بازی کردن،تماشای فیلم و گشت و گذار تو اینترنتش دهها برابر 7 اینچی هاست.حالا این بدرد نخوره یا تبلت های سامسونگ که با اون بدنه مزخرف و قیمت بالاشون؟؟

john nash
14-11-2013, 09:27
دوستان صفحه نمایش این تبلت 256k رنگه؟؟:n03:
تو دیجیکالا یکی نوشته بود!!!

Xerxes-I
16-11-2013, 04:07
اینم یه نقد تخصصی برای اوناییکه زبانشون خوبه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

years
22-11-2013, 11:59
منم قصد خریدشو دارم
Lenovo تبلت خوبی باید باشه

mosi_alfa
04-12-2013, 03:30
عجب! دیجی.کا.لا تموم کرد!
دوستان تو فیلم ها رد انگشت خیلی ضایع روش افتاده بود، ایا اگه ضد خش روش بندازیم بازم همینطوریه؟
دیگه اینکه نوت بوک چک گفته صفحش آبی میزنه، درسته؟

Xerxes-I
04-12-2013, 03:55
عجب! دیجی.کا.لا تموم کرد!
دوستان تو فیلم ها رد انگشت خیلی ضایع روش افتاده بود، ایا اگه ضد خش روش بندازیم بازم همینطوریه؟
دیگه اینکه نوت بوک چک گفته صفحش آبی میزنه، درسته؟
سلام.کیفش رو که بخری باهاش یه محافظ صفحه اورجینال هم هست.تو تهران قیمت کیف+محافظش حدود ۷۰-۸۰ تومنه.با وجود محافظ مقدار اثر انگشت خیلی کم میشه و اثر انگشت هم در صورتی که تبلت خاموش باشه دیده میشه.البته فکر نمیکنم این مختص این تبلت باشه همه تبلت ها همینطورین.حالا اگه خیلی حساسیت دارید میتونید از قلم لمسی استفاده کنید.در ضمن محافظ های غیر اورجینال رو هم میتونید به صورت تکی و بدون کیف به قیمت ۱۵ تومد بخرید.

mosi_alfa
04-12-2013, 12:52
سلام.کیفش رو که بخری باهاش یه محافظ صفحه اورجینال هم هست.تو تهران قیمت کیف+محافظش حدود ۷۰-۸۰ تومنه.با وجود محافظ مقدار اثر انگشت خیلی کم میشه و اثر انگشت هم در صورتی که تبلت خاموش باشه دیده میشه.البته فکر نمیکنم این مختص این تبلت باشه همه تبلت ها همینطورین.حالا اگه خیلی حساسیت دارید میتونید از قلم لمسی استفاده کنید.در ضمن محافظ های غیر اورجینال رو هم میتونید به صورت تکی و بدون کیف به قیمت ۱۵ تومد بخرید.
ممنون از پاسختون
اگه امکان داره چند تا عکس از تب با کیفش بذارید واقعا عالی میشه.

years
05-12-2013, 12:16
این تبلت با چه فرمتی فیلم میگیره کیفیت فیلم برداری؟
فرمت های ویدئویی قابل پخش چیا هستند؟

mosi_alfa
06-12-2013, 16:34
این تبلت با چه فرمتی فیلم میگیره کیفیت فیلم برداری؟
فرمت های ویدئویی قابل پخش چیا هستند؟
سوال شما جواب ثابتی نداره، در همه دستگاه های اندروییدی میشه با ریختن نرم افزارای مختلف با فرمت های مختلف فیلم گرفت، با ریختن mx player هم همه فرمت های رایج اجرا میشن.
کیف و کاور ارجینال زیبای این تبلت در سایت لنوو:

دوستانی که این مدلو دارن، معایب چی دیدن تا حالا؟
من احتمالا این هفته پولم جور میشه، نمیدونم صبر کنم یا نه، قیمت تکون میخوره آیا؟ یه سری مذاکرات روزهای 19 و 20 اذر قرار در ژنور برگذار بشه!

taghi_ramzi
06-12-2013, 17:24
از نظر دوربین هم بنده باید عرض کنم که این تبلت دوربین 5 عقب و 0.3 جلوئه
البته صفحه قبل گفتم که یه نسخه ی بدون دوربین 5 هم داره که 16 گیگه ، hdmi هم نداره و 60 دلار ارزونتره ، ولی وارد ایران نشده فعلاً
تو نقد سایت نوتبوک چک چیزی که زیاد ازش ایراد گرفته بودن ، صفحه ی نمایشش بود که چندان عالی نیست و برای بازیها و پردازشهای سنگین هم مناسب نیست.
با این حال همون سایت به عنوان یکی از 10 تبلت برتر 2013 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) انتخابش کرده.

mosi_alfa
06-12-2013, 18:01
اینم یه نقد کوبنده:

Unfortunately, when it actually comes to using the tablet, things start to go a bit downhill. Despite the nippy 1.2GHz quad core processor that performs well in games, Lenovo’s loaded the tablet with unnecessary spam that makes browsing through the homescreen a lagtastic affair. Swiping from panel to panel is juddery, and even rotating the device from portrait to landscape seems to take an epoch, when it should just be instant. While Lenovo has included a few handy apps that could help out at work, such as Kingsoft Office and PrintHand, there’s also unnecessary apps like Norton Mobile Security, which keeps bugging you to install it, along with bland subscription-based gaming service GameTanium. They're not needed, they simply slow the device down and hog valuable storage space that could be used elsewhere.

While the build quality is decent for a plastic-based tablet, the screen itself is only passable. You’ll find the 1280x800 10.1-inch screen bright, but its resolution is sorely lacking, especially when compared to full HD offerings such as Sony’s Xperia Tablet Z, the Retina Display rivalling Nexus 10 or even the nine-inch Nook HD+. Lenovo has also armed the S6000 with both front-facing and rear cameras, but similarly to other tablets, they're not worth replacing your regular shooter with, or even your phone, although they’ll serve you fine for Skype video calls.

یکی بیاد دفاع کنه میخوام بخرم!!!

mosi_alfa
06-12-2013, 23:49
در مورد صفحه، من ریویو زیاد دیدم، اکثرا رنگ آبی خیلی تند هست، رنگ خاکستری و سفید بیشتر به آبی میزنه، دویستانی که دارن این مدلو بگن آیا در دیدن فیلم هم خیلی تاثیر داره؟

Xerxes-I
07-12-2013, 00:37
نقد کوبنده؟؟؟ :n13: گفته روشنش که میکنی یکم دیر میاد بالا( من تایم گرفتم حدود 10 تا 15 ثانیه طول میکشه).بعد گفته کارایی تو بازی خوبه.بعد گفته rotation بین حالت عمودی و افقی خوب نیست (که البته واقعا این طور نیست نمیدونم چرا اینو گفته).بعد گفته یه سری نرم افزارهای اولیه مثل کینگ آفیس خوبه ولی از بعضی هاش انتقاد کرده که هم فضا رو اشغال کردن هم سرعت سیستم رو آوردن پایین.(خوب شما میتونی اونایی که لازم نداری رو حذف کنی و برنامه های مورد نیازت رو نصب کنی.خوشبختانه ما تو ایران پول نرم افزار نمیدیم که ناراضی باشیم.)

نویسنده گفته کیفیت ساخت تبلت قابل خیلی خوب هست.بعدش در مورد صفحه نمایش گفته صرفا "راضی کننده" هست ولی رزولوشنش در مقابل چند تبلت فول اچ دی مثل اکسپریا زد سونی و نکسوس 10 کمه.در ادامه اشاره به دوربین ها شده و گفته شده دوربین هاش مثل دوربین تمام تبلت ها نسبت به دوربین گوشی ها اونقدر با کیفیت نیست ولی برای برقراری تماس تصویری با اسکایپ خوب هستند.

دوست عزیز فکر کنم شما با روش های تحلیل سایت های نقد آشنایی ندارید.برخلاف چیزی که شما فکر میکنید این نقد اصلا کوبنده نیست.تو این سایت ها حتی بهترین تبلت ها مثل تبلت اپل هم نمی تونند نظر کامل نویسنده ها رو جلب کنند دلیلشم اینه که هیچ دستگاهی بدون نقص نیست.در ضمن این سایت ها معمولا کیفیت رو ملاک اصلی برتری میدونند و به قیمت توجهی ندارند.هر کدوم از اون تبلت هایی که نامبرده شده حدودا قیمتشون 2 برابر این تبلت هست.اگر بودجه تون اونقدر هست مسلما اونا انتخاب های بهتری هستند.البته من سایت های نقد رو رد نمیکنم اما باید با این شیوه ها آشنایی داشته باشید.تا اونجایی که من تحقیق کردم تو این قیمت بهترین تبلته با بیشترین امکانات. من اصلا نیومدم به قول شما دفاع کنم چون مدیر فروش لنوو نیستم.هر تبلتی که باهاش راحتترید و ازش لذت میبرید رو بخرید.

mosi_alfa
07-12-2013, 12:01
از بحث رزولوشن که بگذریم، کیفیت رنگ که گفته شده 256هزار رنگه چطوره؟ اخر نگفتید تجربه فیلم دیدنش چطوره؟

sajjadgameactor
07-12-2013, 18:53
من الان یک ماهه قصد خرید یه تبلت 10 اینچ ارزون قیمت ولی با کیفیت مناسب رو داشتم و این مدل بهترین مدل بود ولی تو این مدت همه تبلت ها قیمتشون 10% حداقل افت کرد ولی این قیمتش تکون نخورد. الان تبلت XVISION اومده که به نظر نسبت به قیمتش عالی میاد ولی من هنوز از نزدیک ندیدم یه مدل با بهترین مشخصات حدود 900 و یه نمونه 2 هسته ای با 1 گیگ رم و بدون سیم کارت هم داره حدود 600 !!!

GOLDFINCH
07-12-2013, 19:20
سلام دوستان...

اونایی که خریدن می تونن در مورد رابط کاربری و کیفیت صفحه نمایش و سرعت کارت گرافیکش اطلاعاتی در اختیار ما قرار بدن

ممنون

sajjadgameactor
07-12-2013, 20:06
من نخریدم ولی نقد زیاد خوندم ازش
رابط کاربریش خیلی نسبت به اندروید خالص تغییر داده شده و به نظر من بدتر شده :( کیفیت صفحه نمایشش نسبت به هم رده های خودش خوبه و خیلی از صفحه نمایش های 16 میلیون رنگ بدتر از این هستن و نمیشه گفت 256K بودنش یه ایراد خیلی بزرگه. گرافیکش که برای بازی های HD نیست و اصلا نباید روش حساب کرد ولی چون گرافیک پایینی داره شارژ بیشتری نگه میداره و از این نظر فوق العادست

Xerxes-I
08-12-2013, 07:33
من نخریدم ولی نقد زیاد خوندم ازش
رابط کاربریش خیلی نسبت به اندروید خالص تغییر داده شده و به نظر من بدتر شده :( کیفیت صفحه نمایشش نسبت به هم رده های خودش خوبه و خیلی از صفحه نمایش های 16 میلیون رنگ بدتر از این هستن و نمیشه گفت 256K بودنش یه ایراد خیلی بزرگه. گرافیکش که برای بازی های HD نیست و اصلا نباید روش حساب کرد ولی چون گرافیک پایینی داره شارژ بیشتری نگه میداره و از این نظر فوق العادست
دوست عزیز حرفت در مورد صفحه نمایش تا حدودی درسته.مسلما صفحه نمایشش به صفحه نمایش های رتینای اپل و خیلی از لپ تاپ های رده بالای بازار نمیرسه و من نمیدونم انتظارتون چه اندازه هست اما مطمئن باشید راضی کننده است و نا امیدتون نمیکنه.در مورد گرافیک باید بگم گرافیکش PowerVR SGX554MP4 هست.پردازنده خوبیه.در مورد عملکرد گرافیکیش توی اون نقدی که صفحه اول نوشتم میخونیم که :
The quad-core SoC is sufficient for watching our Full HD trailers. All MKV files can be played with the preinstalled players and loading is not delayed. The maximum data rate of the sequences is about 6100 kBit/s.With "GTA III", "Need for Speed: Hot Pursuit" and "Modern Combat 4", we checked whether 3D games run without problems. The hardware can also handle these, but we doubt that it also could in Full HD. Maybe this is why Lenovo decided against incorporating a high-resolution display.
نمیدونم شما اطلاعاتتون رو از کجا میارید.با عرض احترام باید عرض کنم که تا موقعی که اطلاعی ندارید جالب نیست که نظر بدید.یه سرچ ساده بکنید نه خودتون دچار اشتباه میشید نه بقیه رو به اشتباه میندازید.علاوه بر ۳ تا بازی که بالا گفته من کال آف رو هم بدون هیچ محدودیتی و لگی اجرا کردم.موفق باشید.

years
08-12-2013, 08:09
دوست عزیز کیفیت همینطور بلندی صداش تو هنزفری چطوره؟
میتونی کسی از متعلقاتش بذاری؟

sajjadgameactor
08-12-2013, 10:26
منم از همون reviwe مال notebookcheck گفتم. در کل نگاه کنید نمره game performance رو 36% به این تبلت داده. شاید من خیلی بد گفتم از گرافیکش ولی بیشتر میخواستم قدرت باتریش رو بگم :D

years
08-12-2013, 11:23
سه شنبه میرم که بخرمش
چند نوع کیف ازین مدل تو بازار هست؟

taghi_ramzi
08-12-2013, 12:05
اون کیفی که دوستمون صفحه قبل عکسشو گذاشت خیلی قشنگ بود ، نمیدونم اینجا هست یا نه.
کیف عادی هم فکر کنم گیجی کالا داره.

Xerxes-I
08-12-2013, 14:16
منم از همون reviwe مال notebookcheck گفتم. در کل نگاه کنید نمره game performance رو 36% به این تبلت داده. شاید من خیلی بد گفتم از گرافیکش ولی بیشتر میخواستم قدرت باتریش رو بگم :D
بله.فکر کنم شما صرفا درصدا رو نگاه کردید و به متن توجهی نداشتید.بد نیست واسه تبلت های دیگه هم نگاه کنید درصدا رو.هر چند که معلوم نیست بر چه اساسی درصد میدن

Xerxes-I
08-12-2013, 14:40
دوست عزیز کیفیت همینطور بلندی صداش تو هنزفری چطوره؟
میتونی کسی از متعلقاتش بذاری؟
سلام.هم کیفیت اسپیکر هاش خوبه هم کیفیت از توی هندزفری. کلا مشکل صدا خیلی وقته که تو تبلتها و گوشی ها دیگه مطرح نیست.در ضمن خودش هندزفری نداره.کلا تو کارتنش فقط شارژرش هست وچیز دیگه ای نداشت.

سه شنبه میرم که بخرمش
چند نوع کیف ازین مدل تو بازار هست؟

اون کیفی که دوستمون صفحه قبل عکسشو گذاشت خیلی قشنگ بود ، نمیدونم اینجا هست یا نه.
کیف عادی هم فکر کنم گیجی کالا داره.

کیف واسه 10 اینچی زیاده ولی شما که داری هزینه میکنی کیف اورجینالش رو بخر.همون کیفی که عکسشو دوستان قرار دادند تو بازار هست.قسمت رویش سه تیکه هست و قسمت پشتیش و اطرافش هم برای محافظت بیشتر از دستگاه از پلاستیک ساخته شده.سطح پلاستیک خیلی لطیف و نرمه و اگر از داخل بهش نگاه نکنید اصلا معلوم نیست که پلاستیکه.پشتش یک زایده داره که هر وقت بخوای قسمت سه تیکه جلویی رو برمیگردونی و با جا زدن یکی از قسمت ها در اون زایده، تبلت به حالت استند قرار میگیره و واسه فیلم دیدن عالیه.در ضمن کیف ارایه شده برای این تبلت دارای شیار هایی در اطراف دستگاه(که کلید ها و شیارها و پورت ها و جک صدا قرار دارند )و پشتش (که دوربین و اسپیکر ها قرار دارند) هست و این شیار ها طوری طراحی شده که هیچ مشکلی برای استفاده از دستگاه داخل کیف به وجود نمیاد. همونطوری که گفتم علاوه بر کیف هم تو اون بسته یک محافظ صفحه اورجینال هم هست.
اسم این بسته هم gift package (بسته هدیه) هست و به نظر میرسه لنوو اونو به عنوان هدیه گذاشته ولی تو همه پاساژ های که من گشتم این بسته رو میفروختند.
من این همه به دوستان مشاوره دادم یه خواهشی که دارم اینه که دوستان میرند بازار ببینند آیا کیبورد بلوتوثش اومده؟ و قیمتش چنده.

mosi_alfa
09-12-2013, 23:46
سلام به همه
دو شب پیش از بازار رضا خریدم 890+پک کیف و کاور ارجینال70:n06:
گارانتی سازگار و یک سال بیت دیفندر رایگان. سریال کارت گارانتیشو باید در سایت سازگار ثبت کنی که انتی ویروس رو بده، من الان زدم، ببینم کی میده:n13:
راستی من اولین بار که به نت وصل شدم پیغام اپدیت داد که گذاشتم دانلود و نصب کرد، اما نمی دونم چه بهبود هایی بوجود اورده:n27:

years
10-12-2013, 00:01
سلام به همه
گارانتی سازگار و یک سال بیت دیفندر رایگان. سریال کارت گارانتیشو باید در سایت سازگار ثبت کنی که انتی ویروس رو بده، من الان زدم، ببینم کی میده:n13:
راستی من اولین بار که به نت وصل شدم پیغام اپدیت داد که گذاشتم دانلود و نصب کرد، اما نمی دونم چه بهبود هایی بوجود اورده:n27:

سلام
من فردا صبح میرم برای خریدش میشه عکس کیف را بذاری؟
اسمش کیف؟

Xerxes-I
10-12-2013, 00:01
سلام به همه
اندروید ش به ۴.۲.۲ آپدیت میشه و فریمورش هم آپدیت میشه.راضی هستید؟گفته های منو تایید میکنید؟

years
10-12-2013, 00:25
اگر خریدم با سیم کارت رایتل آپدیتش کنم یا با اینترنت بی سیم ؟

years
10-12-2013, 19:28
سلام
امروز این تبلت را خریدم
چند تا سوال :
سیم کارت راتل انداختم روش نحوه فعال سازی سیم کارتش چطوریه؟
داخل پکش هنزفری نداشت علت اینکه این تبلت بسته بندی بزرگی داره چیه
چرا زیر فضای کارتن جعبه اینقدر فضا گذاشتن؟
نکنه موقعیکه به ایران وارد میشه کیفش را برمیدارن جدا میفروشند؟
پشت تبلت نوشته به سفارش کشور اسلواکی اروپا پشت شاجر همینطور که 3 شاخه هست برای شما همین 3 شاخه هست؟

taghi_ramzi
11-12-2013, 09:18
سلام
امروز این تبلت را خریدم
چند تا سوال :
پشت تبلت نوشته به سفارش کشور اسلواکی اروپا پشت شاجر همینطور که 3 شاخه هست برای شما همین 3 شاخه هست؟

سلام. مبارکه آقا. چند؟
در مورد بسته بندیش ، هندزفری نداره. فیلم (خارجی) درآوردن از جعبه ش توی یوتوب هست ، ببینید ، جعبه ش همونطوریه که شما میگید ، فضای خالی اضافه زیاد داره.

years
11-12-2013, 12:12
نمدونم این فضای خالی را بری چی گذاشتن؟
من 899 تومن خریدم با گارانتی سازگار

years
11-12-2013, 12:45

اینجا کیفشو آورده میده 91 تومن
گرون میده نه؟
تهران چنده؟

mosi_alfa
11-12-2013, 13:05
اندروید ش به ۴.۲.۲ آپدیت میشه و فریمورش هم آپدیت میشه.راضی هستید؟گفته های منو تایید میکنید؟
درسته ،درکل نسبت به پولی که میدی متوسط به بالاس
من یه مورد باهاش دارم باهاش ،لطفا شما هم چک کنید:
محل زیر دکمه خط فاصله کیبورد زبان انگلیسی ،در حالت افقی صفحه، که چسبیده به حاشیه پایینی صفحه هم هست؛ انگار یه لامپ سفیدی روشنه، سیاهی اون قسمت کمتره
بنظر میاد پنل ال‌سی‌دی از قاب فاصله گرفته.

اگر خریدم با سیم کارت رایتل آپدیتش کنم یا با اینترنت بی سیم ؟
عقلا و شرعا تفاوتی نداره!

سلام
امروز این تبلت را خریدم
چند تا سوال :
رایتلو نمیدونم، واسه ایرانسل اسم اکسس پوینت و APN رو دلخواه گذاشتم وصل شد.
بله سه شاخست، گرزی هم هست در نوع خودش:n06:

نمدونم این فضای خالی را بری چی گذاشتن؟
من 899 تومن خریدم با گارانتی سازگار
پک کاور که به عنوان هدیه هست اونجا بوده ظاهرا

اینجا کیفشو آورده میده 91 تومن
گرون میده نه؟
تهران چنده؟
عرض شد، پاساژ رضا ولیعصر ۷۰ تومن.

years
11-12-2013, 14:36
چند تا مساله فرمت mp4 را پخش نمیکنه؟
با فرمت 3gp فیلمبرداری میکنه
این مشکلات را چجوری میشه حلش کرد؟
من تا حالا آندروئید نداشتم روش نصب برنامه ها نقشه GPS شهرها

mosi_alfa
11-12-2013, 16:10
به ترتیب برنام های
MX player
Camera jb
Maverick
لطفا موارد اختصاصی این محصول رو از این تاپیک پیگیری کنید، نه سایر موارد مربوط به مشکلات اندروید، چون راه حل این مشکلات با یه جستجو ساده پیدا میشه

years
11-12-2013, 16:39
لینک دانلودشونو میتونی بدی؟

mosi_alfa
11-12-2013, 20:40
لینک دانلودشونو میتونی بدی؟

مارکت پلازا رو بریز همشو داره piazza.ir

ddavod
15-12-2013, 00:42
این قابلیت مکالمه اصلا به درد میخوره من یه خط همراه اول دارم که الان دارم مصرف میکنم یه خط رایتل دارم که گوشی نداره البته این تبلت اینقدر چشم رو گرفته ولی وقتی فهمیدم قابلیت مکالمه نداره یه کم ازش سرد شدم

years
15-12-2013, 08:26
قابلیت مکالمه میخواید چکار بخاطر همین قابلیت مکالمه 200 تومن میاد رو قیمت تبلت
با همین قیمت 900 تومن بهترین انتخابه

من همچنان مشکل تهیه کیف این تبلت را دارم

Xerxes-I
15-12-2013, 17:36
این قابلیت مکالمه اصلا به درد میخوره من یه خط همراه اول دارم که الان دارم مصرف میکنم یه خط رایتل دارم که گوشی نداره البته این تبلت اینقدر چشم رو گرفته ولی وقتی فهمیدم قابلیت مکالمه نداره یه کم ازش سرد شدم
من یه ماه پیش که گرفتم فروشنده گفت قراره گارانتی بعد از یک مدت مکالمه هم رو اضافه کنه.یعنی تبلت رو میبرید گارانتی روت میکنند و قابلیت مکالمه هم اضافه میشه. کسی میتونه زنگ بزنه سازگار بپرسه؟

ddavod
15-12-2013, 21:41
اقا امروز خریدم خیلی من تو اندروید بی سوادم برنامه و بازی چطور اضافه کنم اینترنت هم وایرلس کد مودم رو میزنم چراغ اتصال فعال نمیشه رم خودمم مطمینم با گوشی نوکیا تست کردم جواب داد

years
15-12-2013, 23:32
برنامه با پسوند apk را بریز تو تبلت پوشه جاییکه ریختی برو مثل ویندوز روش کلیک کن پنجره نصب باز میشه وقتی نصب شد فایل اجرایی برنامه در آیکون منو اصلی تبلت نصب شده میبینیش

ddavod
16-12-2013, 01:04
ممنون ولی یه سوال این کابل یو اس بی که شارژ میشه میشه وصل کرد به کامپیوتر و فایل ریخت تو گوشی

Xerxes-I
16-12-2013, 01:40
ممنون ولی یه سوال این کابل یو اس بی که شارژ میشه میشه وصل کرد به کامپیوتر و فایل ریخت تو گوشی
بله.هم انتقال فایل هم شارژمیشه از طریق میکرو یو اس بی

ddavod
16-12-2013, 14:21
اقا اندروید تبلت من 4.2.2 هستش ولی اپدیت که میزنم یه فایل 58 مگی رو میخواد دانلود کنه و بروز کنه کنم اپدیت یا نه

یه سوال دیگه بجز رنگ مشکی رنگ دیگه ای داره

Xerxes-I
16-12-2013, 19:31
اقا اندروید تبلت من 4.2.2 هستش ولی اپدیت که میزنم یه فایل 58 مگی رو میخواد دانلود کنه و بروز کنه کنم اپدیت یا نه

یه سوال دیگه بجز رنگ مشکی رنگ دیگه ای داره
من آپیدت کردم.فریمورش آپیدت میشه.مشکلی پیش نمیاد.فوقش یه بک آپ هم بگیر که خیالت راحت باشه. فقط مشکیش هست

years
16-12-2013, 20:57
سلام
دوستان کابل HDMI این تبلت در بازار چنده؟
باید دنبال چه نوع ازین کابل باشم

ddavod
17-12-2013, 00:10
اقا مبدل hdmi مینی به معمولیش چه جوریاست استاندارد داره بازار لازم نیست به اسم و مشخصه خاصی دنبالش بگردیم دوم این که تبدیل یو اس بی داره که بشه فلش مموری رو به تبلت زد و فایل فلش رو هم بشه انتقال داد یه چیز دیگه ایا لازمه ویروس کش نصب کنم ایا اصلا ویروسی میشه بهترین ویروس کش اگه لازمه چی هستش

years
17-12-2013, 10:42

mosi_alfa
17-12-2013, 15:42
دوم این که تبدیل یو اس بی داره که بشه فلش مموری رو به تبلت زد و فایل فلش رو هم بشه انتقال داد یه چیز دیگه ایا لازمه ویروس کش نصب کنم ایا اصلا ویروسی میشه بهترین ویروس کش اگه لازمه چی هستش

بله ساپورت میکنه، بازار برید بگید کابل otg میخوام
گارانتی سازگارش یک سال بیت دیفندر رایگان میده، باید شماره سریال کارت گارانتی رو در سایت سازگار وارد کنید که براتون ایمیل کنه. من دارمش، خوبه، نرم افزارا رو کنترل میکنه، anti-theft و web security هم داره

Xerxes-I
17-12-2013, 16:15
دوستان کسی آمار کیبورد بلوتوثش رو در نیاورده؟شما که خریدید سوال نکردید؟ اونموقعی که من خریدم فروشنده گفت تا یکی دوماه دیگه میاد.کسی موقع خرید نپرسیده؟

mosi_alfa
17-12-2013, 19:06
سلام
من داخل منو با هیچ لانچری نتونستم واسه نر افزارا فولدر بسازم، فقط روی صفحه هوم میشه.
کسی تونسته بسازه؟
روش فعال کردن مکالمه صوتیش پیدا شده؟

mosi_alfa
17-12-2013, 19:44
دوستان این تبلت رادیو هم داره،الان دارم گوش میدم، کافیه نرم افزارشو بریزید و هندزفری...

Xerxes-I
18-12-2013, 19:20
سلام.دوستانی که میخوان کیف تهیه کنند توجه کنند این کیفی که در دیجی کالا جدید قرار داده شده کیف اورجینال نیست. در مورد کیفیتش نمیتونم چیزی بگم ولی کیف اور جینال ارایه شده توسط خود لنوو نیست. اونایی که دوست دارند کیف اورجینالش رو بخرند اشتباهی اینو نخرند. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نمیدونم چرا لینکو کپی میکنم اون قسمت اولش خط چین میشه.به جای خط چین دیجی کالا دات کام رو بنویسید. اصلا این فروم نسبت به این سایت دیجی کالا حساسیت داره. اسمشو که مینویسی خط چین save میکنه :n13:

mosi_alfa
18-12-2013, 22:55
تایید میشه، کیف دی.جی کالا اورجینال نیس،
صرف نظر از کیفیتش ساخت که اطلاعی ندارم ازش ، از لحاظ کاربردی بهتره به نظر من، زاویه هایی که تب رو نگه میداره بهتره
اون مسئله -------خط چین برای جلو گیری از لینک دادن به خارج فرومه.

years
18-12-2013, 23:02
من اینو خریدم اصل هستش

Xerxes-I
19-12-2013, 00:32
تایید میشه، کیف دی.جی کالا اورجینال نیس،
صرف نظر از کیفیتش ساخت که اطلاعی ندارم ازش ، از لحاظ کاربردی بهتره به نظر من، زاویه هایی که تب رو نگه میداره بهتره
اون مسئله -------خط چین برای جلو گیری از لینک دادن به خارج فرومه.
حالا زوایای نگه داری هم مورد نظر هست ولی کیف اورجینالش پشتش پلاستیکیه و تبلت رو بخوبی محافظت میکنه.این کیف دیجی کالا به نظر از چرم مصنوعی هست و محافظتی از تبلت نمیکنه.
لینک از سایت های دیگه میشه قرار داد ولی از دیجی کالا نه :n04:

sajjadgameactor
19-12-2013, 12:25
تا 4 روز دیگه(23 دسامپر) تبلت memo pad 10 ایسوس ریلیز میشه با قیمت 229 دلار و قیمت تبلت های 10 اینچ رو میشکونه.مثلا لنوو s6000 برای همین قیمتش رو از 249 دلار از دیروز اورد 199 ، ولی توی ایران هنوز 890 قیمتشه(چون رقیبی تو این قیمت نداره ، قیمتش افت نکرده) و در صورت شکسته شدن قیمت تا 700 میاد پاییین و ایسوس هم احتمالا با قیمت حدود 850 وارد بازار بشه و به 750 برسه تا یکی دو ماه دیگه.

Xerxes-I
19-12-2013, 15:11
تا 4 روز دیگه(23 دسامپر) تبلت memo pad 10 ایسوس ریلیز میشه با قیمت 229 دلار و قیمت تبلت های 10 اینچ رو میشکونه.مثلا لنوو s6000 برای همین قیمتش رو از 249 دلار از دیروز اورد 199 ، ولی توی ایران هنوز 890 قیمتشه(چون رقیبی تو این قیمت نداره ، قیمتش افت نکرده) و در صورت شکسته شدن قیمت تا 700 میاد پاییین و ایسوس هم احتمالا با قیمت حدود 850 وارد بازار بشه و به 750 برسه تا یکی دو ماه دیگه.

همین الان دیجی کالا داره.8 گیگش 850 تومنه.مزیت خاصی نسبت به s6000 نداره به جز پردازنده بهتر.اگر سیم کارت خور هم بود قطعا انتخاب بهتری نسبت به s6000 بود ولی همین مزیت سیم کارت خوردن s6000 و دوربین 5 مگاپیکسلی (نسبت به 2 مگا پیکسلی ممو پد) کماکان این ممو پد 10 اینچی ایسوس رو زیر سایه خودش قرار خواهد داد. در ضمن برخلاف ممو پد 7 اینچی که تراکم پیکسلی 216 رو ارایه میداد این ممو پد 10 اینچی مانند لنوو تراکم 149 رو داره و صفحه نمایش تقریبا همونه. به همین خاطر فکر نمیکنم به این زودیها قیمتش حداقل تو ایران زیاد کاهش پیدا کنه.حداقل تا 8-10 ماه دیگه.کما اینکه کاهش قیمت خیلی کم و ناچیز تو مدت کوتاه قابل تصوره.اون کاهش قیمتی هم که لنوو داده برای ورود محصولات جدیدتر خودش مثل s5000-f هست نه به دلیل ورود ممو پد ایسوس.

taghi_ramzi
19-12-2013, 15:22
از طرف دیگه لنوو یه مدل ویندوزی 8 اینچ به اسم miix 2 هم تازگیا داده بیرون که پردازنده ی 4 هسته ای اتم اینتل و رم 2 گیگ داره
این تبلت قیمت دلاریش با s6000 تقریباً یکیه و احتمالاً میتونه برای خریدارایی که اصرار به اندرویدی بودن ندارن یه گزینه ی مناسب باشه.
البته هنوز وارد ایران نشده.

Xerxes-I
19-12-2013, 15:30
از طرف دیگه لنوو یه مدل ویندوزی 8 اینچ به اسم miix 2 هم تازگیا داده بیرون که پردازنده ی 4 هسته ای اتم اینتل و رم 2 گیگ داره
این تبلت قیمت دلاریش با s6000 تقریباً یکیه و احتمالاً میتونه برای خریدارایی که اصرار به اندرویدی بودن ندارن یه گزینه ی مناسب باشه.
البته هنوز وارد ایران نشده.
آره منم دیدم نقدهاشو.تبلت خوبی باید باشه.زیبا هم هست.ولی نظر شخصیم اینه که ویندوز روی تبلت خوب نیست.این سیاست های انحصار طلبانه مایکروسافت بیچاره میکنه آدمو.مخصوصا ما که تو ایرانیم

years
19-12-2013, 15:49
کسی میتونه نرم افزاری معرفی کنه که این تبلت موقع فیلمبرداری به جای 3gp از mp4 استفاده کنه؟

amirkhan_0o0
20-12-2013, 10:32
دوستان من توی اینترنت یه سری ویدئو ها دیدم. و یه سری یوال ها برام پیش اومد:
تفاوت ideapad و ideatab چیه؟
یه سری پشتش شبیه بافت هست و یه سری صاف. تفاوتشون چیه؟
این تبلت چند رنگ تولید می کنه؟
نصبت به این قیمت، تبلت 8 تا 10 اینچ(7 نه!) گزینه ای بهتر از این برای کارهای روزمزه که سیم خور باشه سراغ دارین؟
ممنون

Xerxes-I
20-12-2013, 13:49
دوستان من توی اینترنت یه سری ویدئو ها دیدم. و یه سری یوال ها برام پیش اومد:
تفاوت ideapad و ideatab چیه؟
یه سری پشتش شبیه بافت هست و یه سری صاف. تفاوتشون چیه؟
این تبلت چند رنگ تولید می کنه؟
نصبت به این قیمت، تبلت 8 تا 10 اینچ(7 نه!) گزینه ای بهتر از این برای کارهای روزمزه که سیم خور باشه سراغ دارین؟
ممنون
فکر میکنم تفاوتشون تو کاربردشون هست.طبق وب سایت رسمی لنوو آیدیاپد برای بازی و سرگرمی اپتیمایز شده.
این تبلت فقط مشکی داره.از برندهای معروف دیگه تبلت ۸-۱۰ اینچی سیم کارتخور نیست یا من ندیدم.مموپدهای ۱۰ اینچی جدید ایسوس که تازه اومدند هم سیمکارت خور نیستند

zerohour
20-12-2013, 14:26
تبلت سیمکارت خور که 3g هم داره برای اینترنت نیاز به مودم داره ؟

Xerxes-I
20-12-2013, 15:07
تبلت سیمکارت خور که 3g هم داره برای اینترنت نیاز به مودم داره ؟
خیر مودم نمیخواد دیگه.

amirkhan_0o0
20-12-2013, 16:51
فکر میکنم تفاوتشون تو کاربردشون هست.طبق وب سایت رسمی لنوو آیدیاپد برای بازی و سرگرمی اپتیمایز شده.
این تبلت فقط مشکی داره.از برندهای معروف دیگه تبلت ۸-۱۰ اینچی سیم کارتخور نیست یا من ندیدم.مموپدهای ۱۰ اینچی جدید ایسوس که تازه اومدند هم سیمکارت خور نیستند
کدوم مدله که پشتش صافه و کدوم پشتش زبر؟

Xerxes-I
21-12-2013, 13:12
دوستان کسی سیم کارت رایتل انداخته رو تبلت؟سرعتش با gprs خیلی فرق میکنه؟

years
21-12-2013, 17:05
من دیتا رایتل انداختم از نظر آنتن دهی تبلت قوی هستش

Xerxes-I
21-12-2013, 17:27
من دیتا رایتل انداختم از نظر آنتن دهی تبلت قوی هستش
3g دیگه؟؟آخه یکی میگفت 3g نداره تبلت. من ندارم سیم کارت رایتل شما امتحان کردید؟

mosi_alfa
21-12-2013, 20:37

هم 3g کار میده هم 2g که همون gprs.

years
21-12-2013, 22:59

بله من نصب کردم جواب میده از رایتل برای من مسیج میاد

years
22-12-2013, 19:02
سلام
من کیف اصلی این تبلت را که همراه اسکرین فیلم هستش خریدم
نحوه کشیدن اسکرین برای این تبلت چطوریه؟

Xerxes-I
22-12-2013, 19:25
سلام
من کیف اصلی این تبلت را که همراه اسکرین فیلم هستش خریدم
نحوه کشیدن اسکرین برای این تبلت چطوریه؟
خیلی سخته :n02:
من خودم نتونستم دادم یکی از فروشگاهها که اطلاعیه نصب محافظ زده بود برام کشید.۵ تومن گرفت

years
22-12-2013, 21:05
اسکرین فیلمش دو پوسته؟

Xerxes-I
22-12-2013, 21:57
اسکرین فیلمش دو پوسته؟
سه لایه است.یکیش که جدا میشه و قسمت چسبناک لایه میانیش میچسبه روی صفحه تبلت.اونو که چسبوندی یه لایه بالایی هم داره که اونو هم باید بکنی تا شفافیت صفحه ات کم نشه.یه دستوری هست توی همون بسته که توضیح داده ترتیب چطوری هست ولی چسبوندن محافظ دقیقا سر جای خودش بدون کج شدگی خیلی سخته.در ضمن این بنده خدایی که واسه منو نصب کرد فقط ۱۰ دقیقه داشت صفحه اشو تمیز میکرد.تو هم حتما خوب تمیز کن چون اگر یکم هم چرب باشه بعد یه مدت کم محافظ از روی صفحه بلند میشه و دیگه هم نمیچسبه و باید یکی دیگه بگیری

years
25-12-2013, 22:51
من دادمش همون جاییکه خریدم بطور رایگان برام چسبوندش هیچ فکر نمیکردم نصب لایه محافظ اینقدر دردسر داره

بهترین برنامه برای دیدن فایل های HD چیه؟ فایل های HD را با برنامه Vod player درست نشون نمیده

amirkhan_0o0
26-12-2013, 00:25
mx player برنامه خوبی هست.

years
29-12-2013, 01:15
سلام
من کابل مخصوص HDMI را براش خریدم راحت تصویر از تلوزیون گرفتم خواستم بگم راهی هست که همین کابل را به ----- وصل کنم تبلت تبدیل به تلویزیون بشه؟

amirkhan_0o0
29-12-2013, 19:59
سلام
من کابل مخصوص HDMI را براش خریدم راحت تصویر از تلوزیون گرفتم خواستم بگم راهی هست که همین کابل را به ----- وصل کنم تبلت تبدیل به تلویزیون بشه؟
برای این کار باید ورژن hdmi تبلت بالاتر از 1.3(اگه اشتباه نکنم ) باشه. که این کار گرافیک افزار نسبتا قوی ای می خواد که بعید می دونم گرافیک تبلت های امروزی این قابلیت رو داشته باشه!!

years
30-12-2013, 14:08
کسی تست کرده؟
اصلا جواب میده؟

mosi_alfa
02-01-2014, 15:29
سلام

ببخشید، درگاه HTMI لپتاب ها و تبلت ها مگر خروجی نیست؟؟ شما چطور تصویر تلوزیون رو زوی تب انداختید؟؟؟ اصلا این کار به چه دردی میخوره؟؟

amirkhan_0o0
02-01-2014, 16:38
برای این کار باید ورژن hdmi تبلت بالاتر از 1.3(اگه اشتباه نکنم ) باشه. که این کار گرافیک افزار نسبتا قوی ای می خواد که بعید می دونم گرافیک تبلت های امروزی این قابلیت رو داشته باشه!!
دوستان دنبال این قضیه نگردید چون حتی لپتاپ های بسیار کمی، ورژن HDMI شون از 1.3 بیشتره و دو طرفه هست!

years
02-01-2014, 17:36
تبلت یعنی همه کاره باید همه کار بکنه

Xerxes-I
03-01-2014, 01:18
سلام.یک سوال داشتم.من واسه تبلتم یک قلم نیاز دارم.این قلم های معمولی که ۲۰-۳۰ تومن هست رو نمیخوام چون نوکشون خوب نیست واسه نوشتن.تو یه فروشگاه دیدم s-pen سامسونگ رو که مخصوص گلکسی هست جداگانه میفروختند به قیمت ۸۰-۹۰ تومن.اونو بخرم رو این تبلت هم کار میکنه؟

mosi_alfa
03-01-2014, 11:35
سلام.یک سوال داشتم.من واسه تبلتم یک قلم نیاز دارم.این قلم های معمولی که ۲۰-۳۰ تومن هست رو نمیخوام چون نوکشون خوب نیست واسه نوشتن.تو یه فروشگاه دیدم s-pen سامسونگ رو که مخصوص گلکسی هست جداگانه میفروختند به قیمت ۸۰-۹۰ تومن.اونو بخرم رو این تبلت هم کار میکنه؟
خیر مخصوصه، امتحان کردم کار نداد.

amirkhan_0o0
03-01-2014, 14:10
برای کار کردن اس پن باید صفحه دیجیتایزر باشه(تا جایی که من می دونم)
برای همین جواب نمی ده

Xerxes-I
04-01-2014, 00:39
برای کار کردن اس پن باید صفحه دیجیتایزر باشه(تا جایی که من می دونم)
برای همین جواب نمی ده
کلا قلم لمسی چی بخریم خوب باشه.وتسه نوشتن و یاداشت برداری؟کسی تجربه ای داشته؟

MESI08
05-01-2014, 00:34
دوستان ازون روزی که این تاپیکو زدم خیلی وقته میگذره الان اومدم یهویی چشمم بهش خورد گفتم بگم که در مقابل پولی که پرداخت کردم یک اسطوره به تمام معناست . میگن هرچی پول بدی همونقدر آش میخوری اما در مورد این خداییش خیلی آش بیشتری به آدم میده من موندم از کجاش تعریف کنم که به جای دیگس برنخوره .

mosi_alfa
07-01-2014, 07:07
انصافا کسی تونسته راهی واسه ساختن فولدر داخل منو پیدا کنه؟ فقط توی صفحه هوم میشه ساخت انگار.:n27:

mtx891
07-01-2014, 12:38
من یه مشکلی با otg این تبلت دارم فلش میزنم میزنه حافظه خراب باید فرمت شود کابل خوبه البته معمولیه هر سه تا فلش هم سالمن
اما سه تا گوشی وصل کردم (mass strong) راحت تشخیص داد.

در مورد خود تبلت هم
نقاط قوت
پردازنده قوی مدیا تک (حداقل از پردازنده سامسونگ بهتره)
چیپست گرافیکی PowerVR SGX554 که روی آی پاد 4 هم هست (کی میگه گرافیکش ضعیفه؟ آسفالت 8 رو قشنگ اجرا میکنه تازه به LCD زدم بازی کردم)
صفحه نمایش اصلا زاویه دید نداره ینی 180 هم بگیری تصویر رو واضح میبینی
تاچ 10 تا انگشت که tab 3 10 نداره تست کردم که میگم
باتریش هم انصافا عالیه
ینی با اینهمه بازی و وای فای که من انجام دادم خیلی کند خالی میشه

نقاط ضعیف
به نظرم وای فای خیلی قوی نیست ینی از پشت دوتا دیورا سخت میگیره ولی گوشیم راحت میگیره
دوربین حقیقتا افتضاح. طبیعی هم هست اخه کی میاد با تبلت ده اینچی فیلم برداری کنه.(نکنید اینکارو خیلی خزه)
بعد بازی در برخی نقاط داغ میکنه.

به نصبت قیمت عالیه آدم از خریدش پشیمون نمیشی

sajjadgameactor
08-01-2014, 00:04
دیجی کالا پیشنهاد شگفت انگیز گذاشت تا 24 ساعت اینده 869 اگر کسی میخواد بخره قیمتش فعلا نسبت به بازار نسبتا مناسبه

years
08-01-2014, 00:17

taghi_ramzi
08-01-2014, 11:13
جالبه که دیجی پیشنهاد ویژه رو برداشته!
البته از اول هم گرون میدادن ، پریروز من از نماینده ی سازگار تو شهرمون پرسیدم ، گفتش 870 میدم ، البته موجود نداشت گفت میخوای چند روز دیگه میرسه برام
کلاً جنسهای سازگار رو از نماینده هاش بخرید بهتره ، من لپتاپمو هم از همین یارو خریدم ، بهتر از قیمت بیرون داد.

sajjadgameactor
08-01-2014, 11:32
چون توی 10 اینچی های سیم کارت خور تو این قیمت هیچ رقیب معتبری نداره قیمتش رو پایین نیوردن وگرنه نسبت به قیمتش به دلار الان باید زیر 800 میبود

years
08-01-2014, 12:43
چرا هنوز چند ساعته نگذشته از پیشنهاد ویژه حذف شد؟

mosi_alfa
08-01-2014, 16:56
موجودیش تموم شده
دوستان امیدی هست بشه با روت کردن مکالمش فعال بشه؟ یعنی اون device لازمه رو داره؟؟

mtx891
08-01-2014, 18:02
هیچ کس تاحالا با otg مشکل نداشته؟
چطور ممکنه

years
08-01-2014, 19:24
بازی فیفا 2014 را دانلود کردم روی این تبلت چرا بازی اجرا نشد؟

mtx891
09-01-2014, 09:22
من فیفانریختم ولی همه بازیهارو باید آفلاین باز کنی. دیتا رو هم توی android/obb بریز ی
اگه عجله نداری خودم تا جمعه تست میکنم بهت میگم

mtx891
09-01-2014, 19:42
یه سوال خواهشا جواب بدید

کس تاحالا فلش که LED (چراغ) داره به این وصل کرده؟

مال من اونایی که چراغ دارن رو باز نمیکنه انگار ولتاژش پایینه

mhshabazaz
13-01-2014, 22:45
خسته نباشید
میشه یه کمکی به من بکنید
من سیم کارتو طبق دفترچه میزارم و لی دائم مینویسه no sim card
لطفاً کمک کنید

mosi_alfa
15-01-2014, 22:23
یه سوال خواهشا جواب بدید

کس تاحالا فلش که LED (چراغ) داره به این وصل کرده؟

مال من اونایی که چراغ دارن رو باز نمیکنه انگار ولتاژش پایینه

شاید اون مدل فلش ال ای دی ولتاژش بالاس، من ترنسند ال ای دی دار امتحان کردم نه موشکل داره نه دوشواری:n16::n02:

mtx891
16-01-2014, 01:14
خسته نباشید
میشه یه کمکی به من بکنید
من سیم کارتو طبق دفترچه میزارم و لی دائم مینویسه no sim card
لطفاً کمک کنید

من فقط میدونم باید بعد زدن سیم یه بار خاموش روشن کنی . اینکارو میکنی؟؟

شاید اون مدل فلش ال ای دی ولتاژش بالاس، من ترنسند ال ای دی دار امتحان کردم نه موشکل داره نه دوشواری:n16::n02:

مرسی ولی منم یه ترنسنت و دوتا SP دارم زدم نشد فقط pqi و pny رو شناخت

mhshabazaz
20-01-2014, 09:42
[QUOTE=mtx891;8066548]من فقط میدونم باید بعد زدن سیم یه بار خاموش روشن کنی . اینکارو میکنی؟؟

اره انجام میدم
ولی فایده نداره:24::24:

years
20-01-2014, 11:15
علتش اینه که سیم کارت را درست جا نزدی

GOLDFINCH
20-01-2014, 15:24
سلام ...

اونایی که دارن، لطفاً بگن که رابط کاربریش چطوره.

شندیه بودم زیاد جالب نیست.

mosi_alfa
20-01-2014, 17:15
رابطش بد نیس، شبیه سیانوژنه

mahmoodsedaghat
23-01-2014, 09:26
دوستان کسی کیبرد USB وصل کرده چطوری زبانش عوض نمیشه ؟

brad pitt
23-01-2014, 17:35
لنوو همه محصولاتش نسبت به قیمت خیلی عالیه

amirkhan_0o0
23-01-2014, 18:53
دوستان کسی کیبرد USB وصل کرده چطوری زبانش عوض نمیشه ؟
برای این کار باید یه برنامه جانبی نصب کنید!
بخوانیـــــــــــــــــــ د!!! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موفق باشید

afflatus
25-01-2014, 03:19
سلام
دوستانی که این تبلت رو دارن, این تبلت قابلیت نمایش 256 هزار رنگ رو داره(البته من تو سایت لنوو توی مشخصاتش ندیدم و بیشتر در سایت های ایرانی دیدم!), در صورتی که تبلت های دیگه قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ رو دارن با این تفاسیر ایا کیفیت نمایش این تبلت در چه حدی هست؟(بازی فیلم....)چون رو کیفیت تصویرش حساس شدم که نکنه خوب نباشه.
با تشکر

years
25-01-2014, 10:14
من دارم مشکلی نداره ضمنا چشم انسان قدرت تفکیک بالای 256000 رنگ را نداره
در خریدش شک نکنید

mosi_alfa
25-01-2014, 10:46
256هزار رنگ محسوس نیس، اما ppi 149 هست. معمولش 179 هست و این تفاوت محسوس می باشد!

mtx891
27-01-2014, 20:19
مانیتور 90 درصد سیستم ها 72dpi هست.. مگه تصویر رو پیکسل پیکسل میبینی؟
اینکه یه گوشی رو میان با پیکسل بالا میزنن فقط یه رقابت تبلیغاتیه و باتری و GPU الکی مصرف میکنه موقع بازی مجبوری گرافیک رو بیاری پایین تا اجرا بشه برای مثال آسفالت 8 روی z1 رو نمیتونی با گرافیک بالا بازی کنی.
رو این هم باید رو medium بزاری اختلاف قیمت هم 400 تومنه خودت بگو کدوم انتخاب عاقلانه تریه؟
این تبلت رو برای قدرت نمایی و تبلیغات نساختن برای فروش ساختن.
دوربینش خوب نیست بهتره رو این فکر کنی.

afflatus
10-02-2014, 02:21
سلام دوستان
منم مشکل با وای فای تبلت لنوو دارم وای فای رو پیدا می کنه ولی وصل نمیشه(پسورد... همه رو هم میزنم) وصلم میشه ولی بعد قطع میکنه!چطور مشکلش رو رفع کنم
باتشکر

mtx891
10-02-2014, 19:00
سلام دوستان
منم مشکل با وای فای تبلت لنوو دارم وای فای رو پیدا می کنه ولی وصل نمیشه(پسورد... همه رو هم میزنم) وصلم میشه ولی بعد قطع میکنه!چطور مشکلش رو رفع کنم
باتشکر

با همه وای فای ها مشکل داری؟
ینی چند جا تست کردی همینجوری بوده؟
راستش من جمعه مهمونی بودم همینجوری شد دیدم تنظیمات امنیت مودم روی wep 128bit بعد گذاشتم رووی WPA2-psk مشکل حل شد.
باز نمیدونم هرچیزی ممکنه

mosi_alfa
11-02-2014, 13:54
دوستان چند صفحه قبل یه سوال ساده کردم کسی ج نداد امیدوارم الان کسی پیدا بشه، حتی شده با بله و خیر ج بدین!
من فقط تو صفحه هوم اسکرین تونستم آیکون چند اپلیکیشن رو بذارم تو یه فولدر، اما از داخل منوی اپلیکیشن ها نتونستم، چه با تم پیش فرض چه با لانچر های مختلف
کسی این مسئله رو تجربه کرده؟ یا حلش کرده؟؟

mtx891
11-02-2014, 15:31
دوستان چند صفحه قبل یه سوال ساده کردم کسی ج نداد امیدوارم الان کسی پیدا بشه، حتی شده با بله و خیر ج بدین!
من فقط تو صفحه هوم اسکرین تونستم آیکون چند اپلیکیشن رو بذارم تو یه فولدر، اما از داخل منوی اپلیکیشن ها نتونستم، چه با تم پیش فرض چه با لانچر های مختلف
کسی این مسئله رو تجربه کرده؟ یا حلش کرده؟؟

همون بار اول هم سوالت رو درست متوجه نشدم
الان میخای تو منو فولدر درست کنی
یا میخای توی یکی از برگه های فولدر بسازی؟

تو منو که نمیشه من جایی ندیدم
توی برگها هم سمت راست پایین سه تا نقظه هست اونو بزنی میتونی با add more capacity فولدر بسازی
باز اگه غلط گفتم یکم واضح تر توضیح بده

years
11-02-2014, 17:51
من هنوزم دنبال نرم افزار برای دوربین این تبلت هستم که با فرمت HD فیلم بگیره اما دریغ

mtx891
12-02-2014, 12:11
دوربینش ضعیف آخه..

years
12-02-2014, 20:08
نقشه شهرها مثلا شیراز را میخوام GPS را براش فعال کنم؟
چطوری؟

mtx891
13-02-2014, 14:05
نه gps ربطی به فایل نقشه نداره فقط محل رو میگه نقشه رو باید وصل بشی به اینترنت بری رو شیراز خودش لود میکنه
حتی با gps خاموش

years
13-02-2014, 16:51
برای استفاده از GPS باید چه نرم افزاری نصب کنم؟

taghi_ramzi
13-02-2014, 17:10
اگه میخوای آنلاین بگیری نقشه ها رو sygic که هم نقشه داره و هم مسیریاب صوتی
اگه میخوای آفلاین بگیری Maverik که این ماوریکه رو من خودم رو گوشی دارم. یه نرم افزاری مکملش هست روی کامپیوتر که نقشه ی هرجای دنیا
رو به انتخاب خودت میتونه دانلود کنه که بریزی رو گوشی/تبلت استفاده کنی. آموزشش تو همین انجمن هست.

Xerxes-I
15-02-2014, 16:59
سلام.دوستان من یه میکرو اس دی کلاس 10 گرفتم و نصبیدم.داخلش یه فایل به اسم اندروید ساختم و داخل اون دوتا پوشه به اسم obb و data .حالاکه دیتا بازی رو میریزم داخل obb بازی ها اجرا نمیشند ولی اگر همون دیتا رو ذاخل خود مموری داخلی تبلت بریزم اجرا میشه.برای اینکه تبلت دیتا های رو از روی میکرو اس دی شناسایی کنه باید چیکار کرد؟

kisiya
15-02-2014, 19:39
سلام .من تبلت لنوو ۶۰۰۰s دارم..من نرم افزار مکالمه سیم کارتم میخوام داره ؟ من هر چی سیم کارتم میندازم قسمت موبایل نت ورک فعال نمیشه وکلا آنتن نمیده.چیکار کنم منتظر جوابم فوری

Xerxes-I
16-02-2014, 19:37
سلام.دوستان من یه میکرو اس دی کلاس 10 گرفتم و نصبیدم.داخلش یه فایل به اسم اندروید ساختم و داخل اون دوتا پوشه به اسم obb و data .حالاکه دیتا بازی رو میریزم داخل obb بازی ها اجرا نمیشند ولی اگر همون دیتا رو ذاخل خود مموری داخلی تبلت بریزم اجرا میشه.برای اینکه تبلت دیتا های رو از روی میکرو اس دی شناسایی کنه باید چیکار کرد؟
کسی نیست یه راهنمایی بکنه؟؟

GOLDFINCH
16-02-2014, 20:43

دیتای بازی ها از حافظه ی داخلی باید خونده بشه نه میکرو اس دی...

kisiya
17-02-2014, 06:18
دوستان با سلام .مال من شیار سیم کارت lenovo s 6000 نمیدونم چطوریه که باید یک کاغذ بزاری تا سیم کارت جریان بده چه کار کنم ؟

mosi_alfa
17-02-2014, 09:03

انتقال و اجرای دیتای نرم افزارها به کارت نیازمند روت است.

taghi_ramzi
17-02-2014, 09:14
دیتای بازی ها از اس دی کارت باید خونده بشه نه میکرو اس دی...

اس دی کارت میدونی یعنی چی؟ یعنی این:

اینم میکرو اس دی:

نه این تبلت ، نه هیچ تبلت دیگه ای که تو بازاره ، اس دی کارت نمیخوره مهندس!

GOLDFINCH
17-02-2014, 13:09

اینم میکرو اس دی:

از اینکه من رو صدا کردی خیلی ممنونم شرمنده شدم :n15:

شما یک لحظه هم فکر نکردی که شاید منظورم حافظه داخلی بوده؟
منظورم حافظه داخلی بود. ( اشتباه لفظی )

taghi_ramzi
17-02-2014, 17:55
چرا اتفاقاً یه ساعت بعد از پست ،فکر کردم به این مورد ، ولی روی ظرفیت بالای شما حساب باز کردم ...

Xerxes-I
18-02-2014, 01:30

اینم میکرو اس دی:

از اینکه من رو صدا کردی خیلی ممنونم شرمنده شدم :n15:

شما یک لحظه هم فکر نکردی که شاید منظورم حافظه داخلی بوده؟
منظورم حافظه داخلی بود. ( اشتباه لفظی )
حالا بالاخره چی شد؟ روت باید بشه؟ منظور حافظه داخلی نیست هااا.من حافظه داخلیم پره نمیتونم بریزم داخل حافظه داخلی. تو سایتها نوشتن دیتا رو به sd card منتقل کنید. اگه طبق فرمایش شما هم منظورشون از اس دی کارت اونی که عکسو قرار دادید باشه که باز طبق گفته خودتون به هیچ تبلتی نمیخوره.در ضمن من میکرو اس دی رو که میزارم تو تب خودش با عنوان SD card میشناسه.

You_You
18-02-2014, 08:10
دوست خوبم یکم توضیحات بخون !
بازی های دیتا دار دو صورت هستن
یا با دیتای اختصاصی یا با دیتای عمومی
هر دو هم باید روی حافظه تبلت یا موبایل شما انتقال داده بشه و برای نصب این گونه بازهای روی حافظه جانبی یا رم باید تبلت یا موبایل شما روت بشه بعد توسط نرم افزارهای انتقال دیتا بازی رو از حافظه اصلی تبلت به حافظه جانبی انتقال بدی . :n24:

years
18-02-2014, 11:53
من با نصب فیفا 2014 روی این تبلت مشکل دارم وقتی فایل یک گیگ بازی را در پوشه اندروئید کپی میکنم اجرا نیمشه

You_You
18-02-2014, 12:22
مشکل از تبلت نیست این بازی یکم نصبش سخت تره ! :n24:

years
18-02-2014, 18:44
چکار کنم؟
نصب بشه؟
دنبال لینک دانلود بازی های HD ماشینی میگردم

You_You
18-02-2014, 22:13
چکار کنم؟
نصب بشه؟
دنبال لینک دانلود بازی های HD ماشینی میگردم

GOLDFINCH
19-02-2014, 01:13
حالا بالاخره چی شد؟ روت باید بشه؟ منظور حافظه داخلی نیست هااا.من حافظه داخلیم پره نمیتونم بریزم داخل حافظه داخلی. تو سایتها نوشتن دیتا رو به sd card منتقل کنید. اگه طبق فرمایش شما هم منظورشون از اس دی کارت اونی که عکسو قرار دادید باشه که باز طبق گفته خودتون به هیچ تبلتی نمیخوره.در ضمن من میکرو اس دی رو که میزارم تو تب خودش با عنوان SD card میشناسه.

اگه تبلت روت باشه، خیلی راحت می تونید تو میکرو بریزید...

mhshabazaz
19-02-2014, 09:35
دوستان خسته نباشید
کسی نقشه (مسیریاب) رو این تبلت نصب کرده
من چند تا نصب کردم و لی همش میپره بیرون
اگر نصب کردید لطفا به من هم بگید

kisiya
24-02-2014, 05:41
با درود دوستان من این تبلتو خریدم یک مشکل دارم در برنامه king office اون وقتی مثلا فارسی تایپ میکنم حرف ن یا م رو نمیزنه وکلا مشکل داره چه کار کنم تا رفع بشه .تورو خدا خیلی لازم دارم.در ضمن روی سیم کارت یک تکته کاغذ گذاشتم درون شیار تا ارتباط برقرار شد .منتظر جوابم ممنون

mosi_alfa
24-02-2014, 07:15
دوستان خسته نباشید
کسی نقشه (مسیریاب) رو این تبلت نصب کرده
من چند تا نصب کردم و لی همش میپره بیرون
اگر نصب کردید لطفا به من هم بگید
مسیریاب خیر ولی نقشه با جی‌پی‌اس نصب کردم خوب جواب داده maverick
شما چی نصب کردید که مشکل داشته؟

years
24-02-2014, 14:53
راهنمای کار با ماوریک برای پیدا کردن نقشه شیراز چطوریه؟

mosi_alfa
24-02-2014, 16:42
نوع نقشه رو روی Map Quest بذار بعد وصل شو به اینترنت، برو روی شیراز مناطق مختلفشو میگیره.

amir1230
07-03-2014, 11:57
سلام دوستان
من این تبلتو تازه خریدم.برای انتقال فایل نمیتونم به کامپیوتر وصلش کنم
ویندوز 8.1 است.آیکون usb نو تسکبار میاد اما درایوش نمیاد
خواهشا بگید چیکار کنم

biostar
07-03-2014, 18:31
سلام دوستان
من این تبلتو تازه خریدم.برای انتقال فایل نمیتونم به کامپیوتر وصلش کنم
ویندوز 8.1 است.آیکون usb نو تسکبار میاد اما درایوش نمیاد
خواهشا بگید چیکار کنم

مشکل شما در نصب درایور هست.

دو راه دارید ، یکی اینکه تنظیمات شناخت درایور توسط ویندوز رو بزارید رو حالت آپدیت از طریق اینترنت
دومین راه هم اینه درایور های MTP و ADB برای تبلت رو دانلود کنید

یه سرچ ساده در گوگل لینک دانلود رو براتون میاره

البته قبلش درایور های قبلی رو حتما پاک کنید

years
07-03-2014, 20:27
چند تا دیکشنری قوی برای این تبلت میخواستم

mosi_alfa
08-03-2014, 13:13
فکر نکنم دیکشنری اختصاصی تبلت اندرویدی وجود داشته باشه اما این چندتا روی s6000 خوب جواب میده
fastdic, apersian,دیکشنری هوشمند

amir1230
09-03-2014, 16:49
مشکل شما در نصب درایور هست.

دو راه دارید ، یکی اینکه تنظیمات شناخت درایور توسط ویندوز رو بزارید رو حالت آپدیت از طریق اینترنت
دومین راه هم اینه درایور های MTP و ADB برای تبلت رو دانلود کنید

یه سرچ ساده در گوگل لینک دانلود رو براتون میاره

البته قبلش درایور های قبلی رو حتما پاک کنید

ببخشید تنظیمات شناخت درایور رو چجوری بذارم روی حالت آپدیت از طریق اینترنت!

years
17-03-2014, 20:08
من یه مشکلی با نصب بازی دارم
وقتی فایل apk که 30 مگ هستش را نصب میکنم فایل data هم یک گیگ هست را در مسیر android/data بریزم یا obb ?
با پوشه کپی بزنم یا فقط خود فایل؟
فرقش چیه تو حافظه تبلت یا مموری کارت؟

mosi_alfa
22-03-2014, 13:28
شنیدم با یه فریم ور آسیایی میشه مکالمه صوتیش رو فعال کرد، اما هرچی می گردم کمتر پیدا میکنم

years
22-03-2014, 19:59
شنیدم با یه فریم ور آسیایی میشه مکالمه صوتیش رو فعال کرد، اما هرچی می گردم کمتر پیدا میکنم

یعنی اول باید تبلت را -- کنند؟

ltmad
28-03-2014, 00:47
سلام به همگی راه حل مشکل عدم شناسایی سیم کارت توسط این تبلت
اطلاعات ضروری را از حافظه دستگاه خارج کنید و یکبار ریست به تنظیمات کارخانه را بزنید دستگاه یک بار خاموش و روشن میشه بعدش سیم کارت را میشناسه.

years
08-04-2014, 19:23
سلام پس زمینه منو اصلی دستگاه که مشکی رنگ را چجوری عوض کنم؟

years
18-04-2014, 09:24
کسی تونسته تبلت را -- کنه ببینه مکالمه اون فعال میشه یا نه؟

mhshabazaz
19-04-2014, 07:51
خوب دوستان یه خبر خوب و یه خبر بد براتون دارم
خبر خوب اینکه رام با قابلیت مکالمه رو از یک سایت روسی پیدا کردم
این هم ادرسش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2dg%3D%3A%2FS6000_A422_003_014_130909_WW_CALL_FUSE _v2_fix.rar

خبر بد اینکه بلد نیستم فلش کنم
اگر کسی بلده این رام رو بزنه و نتیجه را بگه

mhshabazaz
19-04-2014, 07:52
این هم ادرسش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2dg%3D%3A%2FS6000_A422_003_014_130909_WW_CALL_FUSE _v2_fix.rar

years
20-04-2014, 09:56
امروز اومدم با تبلت رو اینترنت تایپ کنم تبلت روی صفحه کلید هنگ کرد خاموش نمیشه
برای ریست کردن چکار کنم؟
دکمه پاور را چندین ثانیه نگه داشتم خاموش نشد

peyman_astan
26-04-2014, 10:22
سلام دوستان
یک سئوال داشتم، ممنون میشم راهنمایی کنین.
من چجوری میتونم این تبلت را Update کنم؟
چند جا در همین تاپیک خوندم که دوستان تبلت را Update کردن.
الان با فرمت 3gp فیلمبرداری میکنه. شنیدم بعد از Update فرمت فیلمبرداری MP4 میشه. این حرف درسته؟
از راهنماییتون خیلی خیلی ممنونم.

years
27-04-2014, 06:56
system setting
about tablet
update

biostar
27-04-2014, 22:19
این هم ادرسش

این کاستوم رام هست و official نیست
و باگ داره

از جمله قطب نماش کار نمی کنه

mosi_alfa
23-05-2014, 19:31
این هم ادرسش

system setting
about tablet
update

و باگ داره

خبری جدیدی از این دست نیست؟
از چه مرجعی میشه پیگریی کرد؟؟

mosi_alfa
23-05-2014, 19:32
این هم ادرسش

و باگ داره

خبری جدیدی از این دست نیست؟
از چه مرجعی میشه پیگریی کرد؟؟

G.R.E.E.N
29-05-2014, 18:44
این تبلت از کابل OTG پشتیبانی میکنه ؟

years
31-05-2014, 15:43
چرا نسخه 4.4 برای این تبلت خوب نمیاد؟

G.R.E.E.N
11-06-2014, 18:22
این تبلت از کابل OTG پشتیبانی میکنه ؟
کسی اطلاعی نداره؟

mhshabazaz
12-06-2014, 10:33
پشتیبانی میکنه مثل بنز
تو فکر نباش

G.R.E.E.N
23-06-2014, 16:48
پشتیبانی میکنه مثل بنز
تو فکر نباش
خب وقتی کابل وصل میکنم مثلا همراه با فلش مموری هیچ اتفاقی نمیفته!
باید گزینه ای رو فعال کنم ؟

mhshabazaz
25-06-2014, 08:14
یکم طول میکشه
بستگی داره به حجم فلش و سرعتش و اینکه چقدر پر باشه
بعد تو فایل منجیر نمایش داده میشه

years
26-06-2014, 11:14
کابل otg قیمتش چنده؟
چه مارکی خوبه بخرم سرعتش بالا باشه؟

years
04-07-2014, 09:54
آپدیت 4.4 کی براش میاد؟

sarah200
13-07-2014, 17:40
سلام من این تبلت را یک ماهه که خریدم بسیار تبلت خوبیه .از همه نظر.تنها اشکالش اینکه قابلیت مکالمه نداره و این هم با اپلیکیشن ها یی مثل وایبر و لاین وتانگو و... درست میشه.:n07::n07:

shahrad555
14-07-2014, 11:56
تبلت خیلی خوبیه نسبت به قیمتش ولی نمیشه باهاش تماس گرفت کسی میدونه چطوری call active فعال میشه

years
29-07-2014, 00:34
میگن جدیداش هرکسی خریده قابلیت مکالمه داره شما تایید میکنید؟

years
07-08-2014, 11:18
بردمش گارانتی سازگار رامش را عوض کرد مکالمه اضافه شد اما سیم کارت همراه اول توش میذارم اصلا نمیشناسه
چکار کنم؟:n28:

behjoo1345
10-08-2014, 10:06
باسلام
من یک تبلت لنوو S6000 دارم که قابلیت مکالمه نداره .
آیا امکان نصب وایبر بر روی تبلت فوق وجود دارد یا خیر؟
و اگر وجود دارد چگونه؟؟

behjoo1345
10-08-2014, 10:09
من بندر عباس هستم
اینجا سازگار شعبه داره؟
در ضمن من الان با سیم کارت همراه اول کانکت میشم
یعنی اگه رامش عوض بشه دیگه اینترنت ندارم؟

years
10-08-2014, 11:47
من بردمش برای من مکالمه الان فعال شده هم دیتا میگیرم هم مسیج هم مکالمه همراه اول ایرانسل رایتل

mhshabazaz
12-08-2014, 06:40
من بردمش برای من مکالمه الان فعال شده هم دیتا میگیرم هم مسیج هم مکالمه همراه اول ایرانسل رایتل

سلام
رامی که نصب کردن برات رسمی هست یا کاستوم
باگ نداره
همه چیزش کار میکنه
ورژنش چنده؟

ulsss
12-08-2014, 15:32
باسلام
من یک تبلت لنوو S6000 دارم که قابلیت مکالمه نداره .
آیا امکان نصب وایبر بر روی تبلت فوق وجود دارد یا خیر؟
و اگر وجود دارد چگونه؟؟
چرا نصب نشه؟ با تبلتت وصل شو به گوگل پلی و راحت دانلود کن. یا وایبر را توی مرورگرت سرچ کن.

behjoo1345
13-08-2014, 11:19
ممنون
نصب میشه ولی وقتی که از طرف وایبر باید کد چهاررقمی بیاد ( بعد از انتخاب کشور و دادن شماره تلفن ) جوابی نمیاد!
این بخاطر این نیست که کال اکتیو نیست؟
لطفا راهنمائئی بفرمائید.
سپاس

years
13-08-2014, 12:30
سلام
رامی که نصب کردن برات رسمی هست یا کاستوم
باگ نداره
همه چیزش کار میکنه
ورژنش چنده؟

این را نمیدونم کجای تبلت باید نگاه کنم چی باید نوشته شه باشه؟

ulsss
13-08-2014, 17:30
ممنون
نصب میشه ولی وقتی که از طرف وایبر باید کد چهاررقمی بیاد ( بعد از انتخاب کشور و دادن شماره تلفن ) جوابی نمیاد!
این بخاطر این نیست که کال اکتیو نیست؟
لطفا راهنمائئی بفرمائید.
سپاس
فکر کنم شماره را اشتباه وارد میکنی. مثل کد ایران
989150000000000+

behjoo1345
14-08-2014, 08:36
نه
کد ایران رو که بالاش گفته
من از 910xxxxxxx شروع میکنم
وقتی سیم کارت رو تو موبایل میندازم و همین مراحل رو طی میکنم کد 4 رقمی میاد
ولی تو تبلت نه
این برای این نیست که تبلتم کال نداره؟

mhshabazaz
15-08-2014, 18:12
برو setting بعد about tablet
ببین چه اطلاعاتی داره
کپی کن ببینیم چی نصب کردن برات
Sent from my IdeaTab S6000-H using Tapatalk 2

mhshabazaz
15-08-2014, 18:13
برو تنظیمات بعد درباره تبلت
ببین چه اطلاعاتی داره
کپی کن ببینیم چی نصب کردن برات
Sent from my IdeaTab S6000-H using Tapatalk 2

Xerxes-I
16-08-2014, 00:47
نه
کد ایران رو که بالاش گفته
من از 910xxxxxxx شروع میکنم
وقتی سیم کارت رو تو موبایل میندازم و همین مراحل رو طی میکنم کد 4 رقمی میاد
ولی تو تبلت نه
این برای این نیست که تبلتم کال نداره؟
نه ربطی نداره،من وایبر رو بدون هیچ مشکلی فعال کردم.کالم نداره.هم وایبر هم همه نرم افزارهایی که نیاز به ارسال کد به شماره رو دارن مثل واتس اپ فعال شده

years
16-08-2014, 18:53
بچه ها بهترین وسیله اگر فیلتر نشده باشه Skype هست

benyamin_pc
12-09-2014, 18:56
سلام دوستان
3 مورد با s6000 پیدا کردم

1-وقتی فلیپ کاور درشو میبندم صفحه آف و لاک میشه و وقتی باز می کنم آن و آنلاک میشه , حالا این بدیش اینه که وقتی در فلیپ کاورو به پشت تبلت تا میزنم و میگیرم پشت تبلت هم لاک و آنلاک میکنه , اگر نمیشه اینو اصلاح کرد چجوری میشه کلا غیرفعالش کرد

2-صفحه های روی دسکتاپ 5 تا هستن که فقط توی یکی از این صفحات آیکون ریختم و 4 تای دیگش خالیه , چجوری میشه این صفحات خالیو حذف کرد؟

3-اندروید این الان 4.2 هست , میشه به 4.4 ارتقاش داد ؟ الان کال و اس ام اسش فعاله بعد از ارتقا مشکل پیدا نمیکنه؟

years
17-09-2014, 11:18
مشکل با تبلت lenovo s6000

9 ماه پیش این تبلت را با گارانتی سازگار خریدم

اون زمانی هنوز شرکت سازگار رام فعال کننده مکالمه این تبلت را نیاورده بود منم فقط از سیم کارت دیتای رایتل استفاده میکردم
بعدش متوجه شدم که یک ماه پیش شرکت سازگار رام جدید اورده به گارانتی مراجعه کردم تا رام عوض کنم مکالمه اضافه بشه
تبلت را تحویل گارانتی دادم
3 روز بعد که تحویل گرفتم جلوی خودشون سیم کارت انداختم داخلش دیدم اصلا سیم کارت را نمیشناسه
بعدش گفتم سیم کارت را نمیشناسه اولش گفتند که سیم کارت شما مشکل داره گفتم همین الان روی گوشی سامسونگ در آوردم دارم روی تبلت تست میکنم تبلت سیم کارت را گرفتند بردند یک اتاق جدا سیم کارت را شناخت گفتم مشکل چی بود گفت باید با سیم کارت داخل شیار تبلت بازی کنی تا سیم کارت را بشناسه
دیگه دست به تبلت نزدم یک ماه بعد سیم کارت همراه اول را با ایرانسل داخل خونه عوض کردم دیدم اصلا تبلت نه سیم کارت همراه اول را میشناسه نه ایرانسل را
بردم گارانتی گفتش شما زدی 3 تا از پین های سیم کارت را شکستی گفتم من یک ماه پیش برای تعویض رام آوردم شما اینجور به من گفتید باید با سیم کارت بازی کنید تا تبلت سیم کارت را شناسایی کند هیچ جور زیربار نمیرند که خودشون خراب کردند گفتند شامل گارانتی نمیشه 80 تومن هزینه میخوره
منم قبول نکردم
حالا شما میگید چطور میشه اینها را محکوم کرد؟

benyamin_pc
17-09-2014, 15:13
عزیز من انگار متوجه نیستی ها ! هر کی هرجور زورش برسه میکنه نه اعتقادی کسی داره نه قانونی هست که کسیو محکوم کنی
در مورد سیم کارت و s6000 هم چیزی که من میدونم اینه که اولا سیم کارت بزرگ میخوره یعنی اگر پانچش کردی سیم کارتو بذار داخل تفالش بعد بزرگرو بذار تو تبلت
بعد هم بعد از قرار دادن سیم کارت فقط 1 خاموش روشن دستگاه لازمه تا سیمو بشناسه

years
17-09-2014, 16:23
منم سیم کارت بزرگ دارم اما مشکلی که هست الان عصر دوباره تست میکنم رایتل را میشناسه اما ایرانسل همراه اول را نمیشناسه
خاک بر سر شرکت لنوو با این قرار دادن درگاه سیم کارتش

benyamin_pc
17-09-2014, 18:23
من ایرانسل گذاشتم شناخته , دستگاهو بعد از قراردادن سیم خاموش روشن کردی؟

years
18-09-2014, 07:40
رفتم یک قاب مثل سیم کارت با کاغذ درست کردم بطور موازی زدم داخل شیار سیم کارت را شناخت

years
18-09-2014, 09:17
بهههههههههههههههههههههههه

الان اومدن با کابل HDMI این تبلت را به تلویزیون وصل کنم دیدم تصویر به تلویزیون نمیرسه
ای لعنت
اومدن ابرو درست کنن زدن چشمش را کور کردن
این نتیجه عوض کردن رام برای مکالمه

matador
19-09-2014, 10:04
سلام دوستان

دیروز زدم یه سری عکسهای خیلی مهم رو اشتباها از رو تبلت پاک کردم . لطفا کمک کنید چی کار کنم ؟ عکسها برام خیلی حیاتی بود

ممنون

matador
19-09-2014, 10:04
سلام دوستان

دیروز زدم یه سری عکسهای خیلی مهم رو اشتباها از رو تبلت پاک کردم . لطفا کمک کنید چی کار کنم ؟ عکسها برام خیلی حیاتی بود

ممنون

years
19-09-2014, 16:28
امکانش نیست که بتونی ریکاوری کنی
البته توی گوگل سرچ کن

UIWe
17-10-2014, 08:30
کسی تا حالا این تبلت رو rootکرده ؟ چطوری روت کردید ؟آیا فرقی کرده؟

years
17-10-2014, 23:05
پس این نسخه 4.4 کی براش میاد؟

shohreh
22-10-2014, 07:34
مگه این تبلت اندرویدش ارتقا پیدا میکنه ؟

UIWe
22-10-2014, 13:56
مگه این تبلت اندرویدش ارتقا پیدا میکنه ؟
در صورتی که روت باشه قابل ارتقاست.

shohreh
23-10-2014, 07:20
از کجا باید دنبال کرد این قضیه ارتقاء رو ؟ خود لنوو که طبعا این کارو نمی کنه ؟

benyamin_pc
16-11-2014, 21:03
تمام تبلت ها به شرطی کمپانیشون براشون آپدیت بذاره به راحتی آپدیت میشن و کار خاصی مثل روت یا غیره نیاز نیست !
کافیه بری داخل تنظیمات / درباره تلفن / آپدیت سیستم ...
فقط به اینترنت پرسرعت وصل باشید

years
26-11-2014, 15:01
بلاخره باتری این تبلت بعد از یک سال کار کردن جون سابقش را نداره
خوب دیگه شارژ نگه نمیداره مثلا 30 درصد شارژ داره یهویی خالی میشه بوق خالی بودن باتری را میده

taghi_ramzi
26-11-2014, 17:07
بايد باتريشو كاليبره كني
تو اينترنت سرچ كني راهشو راحت پيدا ميكني
فكر كنم نرم افزار مخصوص هم هست براي كاليبره كردن باتري

years
11-12-2014, 18:57
طریقه نصب وی پی ان روی این تبلت چطوریه؟

یوزر پسوورد شماره پورت را دارم چطوری باید وارد کنم؟

تشکر از شما

Xerxes-I
31-12-2014, 02:49
من جدیدا متوجه شدم اسپیکر سمت چپ تبلتم کارنمیکنه:n35: بدیش اینه که نمیدونم از کی اینجوری شده.تازه امروز متوجه شدم که گارانتیش هم 2 ماهی هست تموم شده:n27: کسی از دوستان اطلاعی نداره که چجوری میشه درستش کرد (البته اگه درست بشه) و چقدر تو خرج افتادم؟:n14: راستی گارانتی سازگار ببرم با دریافت هزینه تعمیر واسم تعمیرش میکنند یا باید ببرم بیرون درستش کنند؟

years
01-01-2015, 08:08
هزینه تعمیر ازت میگیرن

mra126
07-02-2015, 00:54
من نزدیک یکساله دارمش و بنظر من در یک کلام عالیه.با اینکه در طول روز مرتب استفاده میکنم شارزش راحت دو روز میره.برای خریدش شک نکنید

mra126
07-02-2015, 00:57
خودت هم میتونی عوض کنی.از اینترنت طرز باز کردنش دانلود کن .پیچهاش زیر کاور بلندگوها است

mohammad_642
09-02-2015, 12:29
سلام اساتید من این تبلت رو دارم .کسی اطلاعی داره چطور میتونم اندروید 4.2.2 رو آپدیت کنم روی اون یا چطوری رام بزنم؟ آیا رام بزنم سرعتش پایین نمیاد .؟ لطفا راهنمایی کنید ممنون

years
25-03-2015, 13:56
چرا براش آپدیت نمیاد؟

23292329
13-07-2015, 14:16
سلام- من مدل را idea tab s6000 دارم. مي خواستم بدانم در اين گوشي مي توان برنامه هاي وايبر و واتس آپ و ... را نصب نمود؟ ضمنا من داخل تبلت سيم كارت گذاشته ام ولي امكان تماس گرفتن ندارم.آيا راهي جهت رفع اين مشكل وجود دارد؟

digitalmen
09-07-2016, 21:39
سلام دوستان عزیز کسی فایل فلش call active این تبلت رو داری

- - - Updated - - -

سلام دوستان عزیز کسی فایل فلش call active این تبلت رو داری