مشاهده نسخه کامل
: FIFA Ballon d'Or 2013 - توپ طلا، بهترین مربی و تیم منتخب فیفا ۲۰۱۳
انتشار لیست 23 نامزد کسب توپ طلای سال 2013
چابی و اینیستا تنها بازیکنان اسپانیایی هستند که نامشان در لیست نامزدهای دریافت توپ طلای امسال قرار گرفته
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت گل- لیست 23 بازیکنی که نامزد دریافت توپ طلای سال 2013 هستند منتشر شده است.
سایت گل- چهار روز بعد از اعلام نام نامزدهای نهایی دریافت توپ طلای زنان و نامزدهای برترین سرمربیان فوتبال زنان در سال 2013، فیفا و فرانس فوتبال، امروز به صورت مشترک نام 23 نامزد نهایی مردان برای دریافت توپ طلا را اعلام کرده اند.
این لیست 23 نفره برطبق الفبای انگلیسی مرتب شده و بدین ترتیب است:
گرث بیل (ولز)
ادینسون کاوانی (اروگوئه)
رادامل فالکائو (کلمبیا)
ادن آزارد (بلژیک)
زلاتان ایبراهیموویچ (سوئد)
آندرس اینیستا (اسپانیا)
فیلیپ لام (آلمان)
روبرت لواندوفسکی (لهستان)
لیونل مسی (آرژانتین)
توماس مولر (آلمان)
مانوئل نویر (آلمان)
نیمار (برزیل)
مسعوت اوزیل (آلمان)
آندره آ پیرلو (ایتالیا)
فرانک ریبری (فرانسه)
آرین روبن (هلند)
کریستیانو رونالدو (پرتغال)
باستین شواین اشتایگر (آلمان)
لوئیس سوارس (اروگوئه)
تیاگو سیلوا (برزیل)
یایا توره (ساحل عاج)
روبین فان پرسی (هلند)
چابی ارناندس (اسپانیا)
لیست 10 مربی برتر برای دریافت جایزه بهترین مربی سال 2013
در روز اهدای جایزه توپ طلای فیفا، بهترین سرمربی سال دنیا نیز جایزه اش را دریافت خواهد کرد
سایت گل- وب سایت رسمی فیفا و مجله معتبر فرانس فوتبال علاوه بر انتشار نام 23 نامزد نهایی دریافت توپ طلای سال 2013، نام ده مربی برتر دنیا که نامزدهای نهایی دریافت جایزه بهترین سرمربی سال فوتبال مردان در سال 2013 هستند را نیز منتشر نموده
این اسامی به ترتیب الفبای حروف انگلیسی بدین ترتیب است:
کارلو آنچلوتی (ایتالیا، پاری سن ژرمن/ رئال مادرید)، رافائل بنیتس (اسپانیا، چلسی/ ناپولی)، آنتونیو کنته (ایتالیا ، یوونتوس)، بیسنته دل بوسکه (اسپانیا، تیم ملی اسپانیا)، سر آلکس فرگوسن (اسکاتلند، سرمربی سابق منچستر یونایتد)، یوپ هاینکس (آلمان، سرمربی سابق بایرن مونیخ)، یورگن کلوپ (آلمان، بوروسیادورتموند)، ژوزه مورینیو (پرتغال ، رئال مادرید/ چلسی)، لوئیس فیلیپه اسکولاری (برزیل، تیم ملی برزیل)، آرسن ونگر (فرانسه، آرسنال)
برای اولین بار امیدوارم یه کسی غیر از مسی برنده بشه و اونم کسی جز ریبری نیستش.
البته رونالدو هم در حال حاضر داره فصل خیلی خوبی رو سپری میکنه ولی پشت فرانک علاوه بر نمایش های تحسین برانگیز امسالش،به موفقیت های خیره کننده فصل گذشته با بایرن هستش.
فقط باید دید ملت همیشه در صحنه و اساتید ذوب شده این بار چه تصمیمی میگیرن.
بهترین مربی هم که مال هاینکس هستش،بقیه صرفا برای پر شدن لیست حاضر هستن.
بانو . ./
29-10-2013, 20:42
فهرست اولیه نامزدان توپ طلای فیفا اعلام شد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ل یونل مسی و ژوزه مورینیو در فهرست بهترین بازیکن و بهترین مربی سال قرار دارند
فهرست اولیه ۲۳ بازیکن نامزد دریافت توپ طلای فیفا اعلام شد، در این لیست گرت بیل به همراه کریستیانو رونالدو و لیونل مسی و همچنین فرانک ریبری بهترین بازیکن سال ۲۰۱۳ اروپا شانس زیادی برای کسب این جایزه دارند.
گرت بیل که در تابستان امسال با شکستن رکورد گران ترین بازیکن جهان و در ازای ۱۰۰ میلیون یورو به رئال مادرید پیوست، ۲۶ گل برای باشگاه سابقش یعنی تاتنهام به ثمر رساند.
پنج بازیکن از لیگ برتر انگلستان در این فهرست قرار دارند؛ ادین آزار (چلسی)، مسعود اوزیل (آرسنال)، لوئیز سوارز (لیورپول)، یحیی توره (منچسترسیتی) و رابین فان پرسی (منچستریونایتد) برای دریافت توپ طلای فیفا نامزد شدهاند.
لیونل مسی مهاجم بارسلونا که تا به حال چهار بار موفق به کسب جایزه بهترین بازیکن جهان شده، شانس خوبی برای دریافت دوباره این جایزه دارد.
آندرس اینیستا و ژاوی هم تیمیهای لیونل مسی در بارسلونا و نیمار که او درتابستان از سانتوس به این تیم رفت در این فهرست قرار دارند.
کریستیانو رونالدو بازیکن رئال مادرید که سال گذشته در رقابت با لیونل مسی برای دریافت توپ طلا ناکام ماند، بار دیگر جزء فهرست بهترین بازیکن سال قرار دارد.
جایزه بهترین بازیکن سال روز ۱۳ ژانویه سال ۲۰۱۴ در مراسمی که شهر زوریخ برگزار میشود به بازیکن برتر جهان اهدا خواهد شد. ۲۳ بازیکن فهرست نامزدهای دریافت بهترین بازیکن سال، توسط کمیته فوتبال فیفا و کارشناسان نشریه فرانس فوتبال انتخاب شدهاند.
شش بازیکن از تیم بایرن مونیخ که فصل گذشته قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شدهاند نامزد دریافت بهترین بازیکن سال جهان هستند؛ مانوئل نویر، توماس مولر، فرانک ریبری، آرین روبن، باستین شواین اشتایگر، فلیپ لام.
در این مراسم همچنین بهترین تیم سال معرفی خواهد شد و جایزه پوشکاش و جایزه زیباترین گل نیز اهدا خواهد شد.
فیفا علاوه بر فهرست اولیه بهترین بازیکن جهان، نامزدهای بهترین مربی سال ۲۰۱۳ را اعلام کرده است. سر آلکس فرگوسن سر مربی سابق منچستریونایتد و کارلو آنچلوتی سرمربی رئال مادرید، آرسن ونگر سرمربی آرسنال و ژوزه مورینیو در میان نامزدهای دریافت بهترین جایزه مربی سال هستند.
نامزدهای بهترین بازیکن سال ۲۰۱۳ گرت بیل (رئال مادرید)، ادیسون کاوانی (پاری سن ژرمن)، رادامل فالکائو (موناکو)، ادین آزار (چلسی)، زلاتان ابراهیموویچ (پاری سن ژرمن)، آندرس اینیستا (بارسلونا)، فیلیپ لام (بارین مونیخ)
رابرت لاواندوفسکی (بوروسیا دورتموند)، لیونل مسی (بارسلونا)، توماس مولر (بارین مونیخ)، مانوئل نویر (بایرن مونیخ)، نیمار (بارسلونا)، مسعود اوزیل (آرسنال)، آندره پیرلو (یونتووس)،
فرانک ریبری (بایرن مونیخ)، آرین روبن (بایرن مونیخ)، کریستیانو رونالدو (رئال مادرید)، باستین شواین اشتایگر (بایرن مونیخ)، لوئیز سوارز (لیورپول)، تیاگو سیلوا (پاری سن ژرمن)، یحیی توره (منچسترسیتی)، رابین فان پرسی (منچستریونایتد) و ژاوی (بارسلونا).
نامزدهای بهترین مربی سال ۲۰۱۳ کارلو آنچلوتی (رئال مادرید)، رافائل بنیتز (ناپولی)، آنتونیو کونته (یوونتوس)، ویسنته دل بوسکه ( اسپانیا)، آلکس فرگوسن (مربی سابق منچستریونایتد)، یوپ هاینکس ( مربی سابق بایرن مونیخ)، یورگن کلوپ (بوروسیا دورتموند)، ژوزه مورینیو (چلسی)، لوئیز فلیپه اسکولاری (برزیل) و آرسن ونگر (آرسنال).
bbc
برای پنجمین سال پیاپی به کینگ لئو خواهد رسید :n12: ... البته ریبری هم شانس بالایی داره به خصوص مصدومیت های مسی شانس ریبری هم بالاتر برده
eman619rv
29-10-2013, 21:20
باز هم Ballon d'Or و باز بحث و احیاناً جدل!!
از حرف هایی منتج شده از علاقه افراطی گرفته تا تیکه ها و حرف و داستان های زیر خاکی!
همه از جنبه سرگرمی و FUN ش حرف خواهند زد و اما ...با یه نظر متفاوت رگ گردنه بیرون میزنه که مبادا حق بازیکن جگر گوشه ام ضایع بشه! اخه بده که ما کم بیاریم!
از جذاب ترین بخش های این مراسم واسه من تیم منتخب فیفاست که هر سال اسباب شادی ما رو فراهم میکنه!:n02:
یعنی میشه مثه مراسم داخلی بهترین سرمربی فصل رو ساف انتخاب کنند؟! همون جریان یاد آدمای رفته افتادن و از این صحبت ها!هر چند هاینکس هم تو همین شرایط قرار داره.
به عنوان یک بی طرف به نظرم ریبری شایسته ترین شخص برای رسیدن به این عنوانه .
بعد از اون مسی و رونالدو رو میشه قرار داد .
ولی با توجه به جام ها و موفقیت ها باشگاهی که به طور حتم باید ملاک باشه , کفه ترازو به سمت ریبری سنگینی میکنه .
به هر حال این مراسم و رای گیری و انتخاباتش معمولا نشون داده منطق درست و حسابی پشتش نیست و بعضی وقت ها از خیلی شرایط صرف نظر میشه و صرفا به خاطر علایق شخصی نظری داده میشه.
کلا بیشتر شبیه به برنامه تبلیغاتی شده و اون حس و حال گذشته رو نداره !
اینو هم بذاریم به حساب درایت یوفا در سال های اخیر :n02:
romantic
29-10-2013, 23:12
به نظرم تو لیست مربی ها اسم غایب کم نیست. مهمترینش هم دیگو سیمئونه است. مثلا میتونست جایگزین ونگر یا مورینیو بشه
هرچند زیاد مهم نیست و هاینکس با اختلاف زیادی بالاتر از بقیه می ایسته
بعد از هاینکس هم بنظرم کلوپ (رسیدن به فینال CL و بازیهای خوب امسال) دوم و آنجلوتی (قهرمانی PSG در فرانسه و حضور قوی در CL) یا اسکولاری (احیای دوباره برزیل با یک تیم جوان) سوم میشن
بهترین بازیکن رو شاید اگر قبل از شروع این فصل میپرسیدن میگفتم مسی میشه اما ریبری تو این فصل هم تو بایرن و هم تو فرانسه داره از فصل قبل هم بهتر بازی میکنه و بردن بهترین بازیکن اروپا شانسش رو خیلی بالا برده بطوری که حتی با احتساب آرای همیشگی مسی باز هم ریبری انتخاب میشه
مسی تو چندسال اخیر در مجموع، بدون شک بهترین بازیکن جهان بوده، اما فعلا فرم ریبری بی نظیره و واقعا شایسته برنده شدنه.
یه چیزی هم درمورد زلاتان بگم که بنظر من یک استثنا تو فوتبال بوده و هست. رکوردهای بی نظیرش و افتخارات زیادش در کنار بازی عالیش همه این رو ثابت میکنه. فعلا هم تو فرم ایده آلیه. بدشانسیش واقعا این بوده که همدوره بازیکن های عجیبی مثل مسی و رونالدو شده که تقریبا تمام این سالها این رقابت رو به یک مسابقه دونفره تبدیل کرده بودن. وگرنه به جرات میگم زلاتان از بازیکن هایی مثل شوچنکو، پاول ندود، فیگو و ... که جوایز مختلفی بردن کمتر نبوده که هیچ شاید بهتر هم بوده باشه
Facon_Archi
30-10-2013, 00:12
کی اعلام میشه نتایج؟
آقای بلاتر که داره از همین الان تلاش میکنه مراسم مثل چند سال گذشته با کیفیت و منصفانه برگذار بشه:n01:
ولی امسال برنده ریبریه و آقای رییس بیشتر باید حرص جایگاه دوم و سوم رو بزنه:n09:
دوباره همون بحث قدیمی، که چه کسی لایق این جایزه است؟ موفقیت های فردی رو حساب کنیم، اینکه چه کسی فوتبالیست بهتری بوده، یا اینکه چه کسی بیشتر جام برده؟ معمولا همیشه همون شیوه رو انتخاب می کنیم که بازیکن مورد علاقه مون رو بهتر نشون میده :n02:
ریبری از نظر شخصی به نظر من بهترین بازیکن جهان نبوده، ولی تیم بایرن تیم بسیار خوب و موفقی بوده و برای همین ریبری هم که بهترین بازیکنشون بوده (در کنار بازیکن های دیگه که فصل خیلی خوبی داشتن)، فکر می کنم رای های زیادی رو از آن خودش کنه ولی آیا ریبری واقعا خیلی بهتر از مولر، لام، روبن و شواینشتایگر بوده؟ فکر نمی کنم.
نوبت به مسی می رسه. آیا مسی بهترین فوتبالیست امسال جهان بوده؟ فکر می کنم بله. درسته در ماه های اخیر مصدوم بوده و درسته بارسا به بایرن 0-3 و 0-4 باخته (که البته مسی در یکیش در زمین نبود و در یکیش هم مصدوم بازی می کرد)، ولی موفقیت های شخصی مسی بی نظیر بوده. فصل پیش در 32 بازی لیگ، 46 گل زده که بالاترین نسبت تاریخ فوتبال اروپاست، در 19 بازی پیاپی به 19 تیم لالیگا گل زده (3 تای اینها رو هم از روی نیمکت شروع کرده و گل زده)، آمار گل به دقیقه اش زیر هر گل در 60 دقیقه بوده، امسال هم که با حساب مصدومیت و اینها در 10 بازی لیگ و اروپای خودش 12 گل زده :n02:، برنده کفش طلای اروپاست و خب نشون میده چقدر آماده است.
رونالدو هم که جای گفتن نداره، در 13 بازی 15 گل زده و در لیگ قهرمانان هم در 3 بازی 7 گل که میانگین 2.3 گل در هر بازی است :n02: ، آمادگیش مثال زدنی است و کلا اگه در هر زمانی به جز الان بود احتمالا تا حالا 4-5 تا توپ طلا داشت. طی این چند سال فوق العاده وحشتناک بوده و حیفه با این فوتبال عالی، برنده توپ طلا نباشه.
عدم انتخاب بعضی بازیکن ها در این لیست هم جای سوال داره، دنیل استوریجی که آمار گلزنیش در 2013 بهتر از کاوانی، لواندوفسکی، زلاتان، ون پرسی و فالکائو بوده، ویدال که بازیکن سال سری آ و یکی از بهترین هافبک های فصل اروپا بوده، به جاش انتخاب بازیکن هایی مثل پیکه، پیرلو، یایا توره و ژاوی که اونچنان پرفروغ نبودن.
در کل برنده بین این سه تاست، و فکر می کنم دقیقا مثل سال 2010 رقابت بسیار بسیار نزدیکی رو در رای ها شاهد باشیم.
کی اعلام میشه نتایج؟
13 ژانویه 2014
من همچین صحبتی رو قبول ندارم .
بالاخره یک جایی باید موفقیت های باشگاهی هم به حساب بیاد و جام هایی که کسب شده هم مورد بررسی قرار بگیره . نمیشه که فقط به گل های رد و بدل شده اکتفا کنیم .
بایرن فصل پیش فوق العاده بود و چه توی لیگ داخلی {بوندس لیگا} و چه در لیگ قهرمانان عملکرد فوق العاده ای داشت .
من بازی های لیگ آلمان رو هم دنبال میکنم و ریبری واقعا تاثیر زیادی در روند بازی و موفقیت تیم بایرن مونیخ داشته و این تاثیر رو {با احترام} بیشتر از بازیکنانی مثل فیلیپ لام و مولر و روبن میدونم .
بارها شده که از خیلی موارد چشم پوشی میشه و خیلی از صلاحیت ها و نکاتی که باید و لازمه , در انتخاب و رای گیری بهترین بازیکن تاثیر داده نمیشه .
دقیقا یک امر سلیقه ای شده و افرادی که نظر میدن بیشتر به خاطر علاقه به شخصی خاص در رای گیری شرکت میکنن و خیلی چیزها رو تاثیر نمیدن .
برای همینه که میگم این مراسم بیشتر جنبه تبلیغاتی گرفته تا این که بخواد واقعا بر حسب صلاحیت ها اون جایزه اهدا بشه .
من همچین صحبتی رو قبول ندارم .
بالاخره یک جایی باید موفقیت های باشگاهی هم به حساب بیاد و جام هایی که کسب شده هم مورد بررسی قرار بگیره . نمیشه که فقط به گل های رد و بدل شده اکتفا کنیم .
بایرن فصل پیش فوق العاده بود و چه توی لیگ داخلی {بوندس لیگا} و چه در لیگ قهرمانان عملکرد فوق العاده ای داشت .
من بازی های لیگ آلمان رو هم دنبال میکنم و ریبری واقعا تاثیر زیادی در روند بازی و موفقیت تیم بایرن مونیخ داشته و این تاثیر رو {با احترام} بیشتر از بازیکنانی مثل فیلیپ لام و مولر و روبن میدونم .
بارها شده که از خیلی موارد چشم پوشی میشه و خیلی از صلاحیت ها و نکاتی که باید و لازمه , در انتخاب و رای گیری بهترین بازیکن تاثیر داده نمیشه .
دقیقا یک امر سلیقه ای شده و افرادی که نظر میدن بیشتر به خاطر علاقه به شخصی خاص در رای گیری شرکت میکنن و خیلی چیزها رو تاثیر نمیدن .
برای همینه که میگم این مراسم بیشتر جنبه تبلیغاتی گرفته تا این که بخواد واقعا بر حسب صلاحیت ها اون جایزه اهدا بشه .
من نگفتم چه روالی رو باید در نظر بگیریم، موفقیت های باشگاهی هم همه جا به حساب میان (از موفقیت های باشگاهی گرفته تا افتخارات باشگاه و مسائل مالی و ...). اما به نظر من شخصا در مورد این قضیه وقتی قراره بهترین بازیکن دنیا رو انتخاب کنیم من شخصا نگاه به فرد می کنم نه اینکه بگم چون یک تیم خیلی بطور تیمی عالی بوده و افتخار کسب کرده، پس باید بهترین بازیکن اون تیم حتما به عنوان بهترین بازیکن جهان انتخاب بشه. اسم این کار انتخاب بهترین بازیکن در بهترین تیم جهان هست که اینجا ریبری قطعا اول هست ولی هیچ جا گفته نشده هدف توپ طلا این قضیه است.
من هم ریبری رو بهترین بازیکن بایرن می دونم ولی ریبری با بقیه بازیکن های بایرن اون تفاوتی رو نداره که مسی و رونالدو با بقیه بازیکن های بارسا و رئال دارن، و همینطور ریبری در بوندسلیگا به اون اندازه از سایرین برتر نیست که مسی و رونالدو در لالیگا هستند. خیلی قضیه ساده است، من اگه یک بازیکن قرار بود به یک تیم از بین مسی، ریبری و رونالدو اضافه کنم قطعا ریبری انتخاب سوم می بود و فکر می کنم شما هم همین انتخاب رو در نهایت می کنید. آیا چنین بازیکنی به نظر من لایق انتخاب شدن به عنوان بهترین بازیکن جهان هست؟ به نظر من نه ولی خب نظر من مهم نیست، نظر اونهایی که رای میدن مهمه! :n02:
کلا فیفا باید این قضیه رو حل کنه و دقیقا بگه این جایزه یعنی چی. آیا قراره بطور فردی بهترین بازیکن دنیا انتخاب بشه یا تاثیرگذار ترین بازیکن در گرفتن جام های مختلف. بعضی سال ها (مثل 2009 یا 2011) این دو نفر یکی هستند که با اختلاف بالای آراء به راحتی و بدون هیچ بحثی انتخاب میشه، بعضی سال ها (مثل 2006 یا 2010) اینطور نبوده و در نهایت با اختلاف خیلی کم آراء نفرات اول انتخاب میشن، و نتایجی که طی سال ها داشتیم متناقض بوده که نشون میده این قضیه برای رای دهنده ها هم مشخص نیست. تا وقتی فیفا دقیقا مشخص نکنه منظور از بهترین بازیکن دنیا چیه این بحث ها وجود داره و به نتیجه هم نخواهد رسید چون نظر افراده که متفاوت هست. من فکر می کنم امسال هم از اون سال هایی است که اختلاف کم خواهد بود چون بهترین بازیکن های دنیا، تاثیر گذارین بازیکن ها در جام گرفتن تیم ها نبودند و این دوگانگی در انتخاب ها وجود خواهد داشت.
کلا فیفا باید این قضیه رو حل کنه و دقیقا بگه این جایزه یعنی چی. آیا قراره بطور فردی بهترین بازیکن دنیا انتخاب بشه یا تاثیرگذار ترین بازیکن در گرفتن جام های مختلف
مشکل اصلی همین هست که فیفا به دلائلی از تعریف یه معیار مشخص و ثابت توی سال های مختلف طفره میره و این معیارها سال به سال تعبیرهای مختلفی به خودشون می گیرن.
حتی در لیست 23 نفره انتخاب شده گزینه های قابل بحث زیادی وجود داره، مثل عدم حضور رویس، ویدال، گوندوگان به جای گزینه هایی که بیشتر به خاطر محبوبیت، سابقه یا دلائل دیگه
مثل "کل نگری" و انتخاب از کشورهای مختلف به خاطر ماهیت بین الملی که داره، در لیست حضور پیدا کردن.
من از نظر کلی با صحبت های بهزاد جان موافقم، درخشش هر بازیکن در "موفقیت تیمی" و بازی های بزرگ به نظرم فاکتور بهتریه تا آمار گلزنی و موارد مشابه و از این نظر ریبری رو گزینه
شایسته تری می دونم، البته اگه با آمار گلزنی بخوایم پیش بریم در سال تقویمی 2013 از این نظر رونالدو گل های بیشتری رو نسبت به رقیب های خودش به ثمر رسونده.
در تایید "تاثیر" ریبری در موفقیت های بایرن چند تا مورد هست:
بایرن در بازی های بوندسلیگا سال قبل فقط یک شکست داشت که در اون بازی ریبری حضور نداشت، در بازی های CL دور حذفی تا قهرمانی هم صرفا در بازی برگشت با آرسنال پیروز نشد
که باز هم ریبری(به اتفاق شواینی) حضور نداشت.
ریبری در بازی هایی که در بوندسلیگا برای بایرن به میدان رفته به رکورد 39 بازی متوالی بدون شکست رسیده.
Kicker که به صورت هفتگی نمرات همه بازیکنان شاغل در بوندسلیگا رو با اعداد بین 1 تا 6 (1 بهترین و 6 ضعیف ترین) تعیین می کنه و تبعا دید فنی تر و مشخص تری نسبت به مثلا کاپیتان ها
یا سرمربی های تیم های ملی داره، در مجموع به ریبری نمره عالی 2.1 رو داد که تقریبا بی سابقه هست، در طول این سال ها به ندرت بازیکنی نمره ای بهتر از 3 کسب کرده و نمره 2.1 ریبری
نیم نمره از بهترین نمره کسب شده در 15 سال اخیر بوندسلیگا بالاتر هست! (این تفاوت سطح عملکرد ریبری با بقیه که هم تیمی هاش رو هم شامل میشه، رو از دید Kicker می رسونه)
ریبری در بازی های اخیر تیم ملی فرانسه در بعضی از بازی ها میشه گفت یک تنه فرانسه رو نجات داده و کیفیت عملکردش در تیم ملی هم فوق العاده بوده.
با همه این صحبت ها، مراسم فیفا با یک Show تلویزیونی بی شباهت نیست، نمایشی که هواداران زیادی داره و طیف وسیعی رو به خودش جذب می کنه و تبعا اهمیتش رو مدیون همون
مخاطب عظیم هست، در واقع جایزه و مراسم برای اکثریت اتفاق مهمی هست اما به همون نسبت با معیارهای نامشخص، غیر فنی و آمیخته به "محبوبیت".
iljimae1
30-10-2013, 22:24
به نظر من اگر بازيكن سال دنيا بر اساس يك سري فاكتور انتخاب بشه بهتره.
مثلا: قدرت و دقت شوت زني - قابليت هاي سر زني - سرعت - هوش و خلاقيت - دقت پاس كاري - دريبل و تكنيك و ...
اينطوري ديگه موفقيت هاي تيمي در نظر گرفته نمي شن. قرار نيست كه بهترين تيم دنيا انتخاب بشه.
shaparak13
01-11-2013, 00:54
بدون شک این جایزه متعلق به رونالدو آقای گل فصل قبل لیگ قهرمانان هست و اگه بازهم با بی عدالتی این جایزه بهش نرسه باید به حال فیفا تاسف خورد.............:n21:
MJ assassins creed
01-11-2013, 10:32
بدون شک این جایزه متعلق به رونالدو آقای گل فصل قبل لیگ قهرمانان هست و اگه بازهم با بی عدالتی این جایزه بهش نرسه باید به حال فیفا تاسف خورد.............:n21:
ببخشید درسته امسال شایستگی مسی برای گرفتن این عنوان کم شده ولی صد در صد شما بدون که رونالدو هم همین وضع رو داره.من خودم بارسایی ام.به نظرم شایسته ترین کس ریبری هست.واقعا سال پیش مخصوصا توی لیگ قهرمانان عالی بازی کرد و به نظرم بیشترین سهم را در قهرمانی های بایرن داشت.
arashsard
01-11-2013, 12:35
فرانک ریبری و یوپ هاینکس ... غیر از این بشه عدالت فوتبال رعایت نشده ....:n16:
shamsoddin
01-11-2013, 19:55
امسال که قطعا جایزه به ریبری میرسه_ با توجه به نظر سنجی ها و رای خبرنگارها توی مراسم بهترین بازیکن اروپا _ولی رونالدو به نظر من در مجموع 4 سال عملکرد خوبش بعد از 2008 شایسته یک توپ طلا هست که امسال هم همزمان شد با موفقیتهای بایرن و ریبری ولی اگه بخواهیم این سه تا رو از لحاظ توانایی های تو زمین مقایسه کنیم به نظر من رونالدو توی فاکتور هایی مثل قدرت حمل توپ،حرکات انفجاری، دید عمقی وپاس های کلیدی به طور محسوسی از مسی و ریبری عقب تر هست.
یه نکته دیگه اینکه موج اساتید ذوب شده به آلمان هم رسیده:n02:
رویس :مسی بهترین است
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
iljimae1
02-11-2013, 01:49
نظر هر كسي براي خودش محترم هست !
نظر من اينه كه رونالدو در زمينه:
شوت ( شوت هاي از راه دورش و ضربات آزادش رو همه ديدن ! ) -
سرعت ( طول زمين رو تو 10 ثانيه اون هم تو دقيقه 70 بازي رفت ) -
سر زني ( واضحه ! ) -
دريبل و تكنيك ( نيازي به توضيح نداره ! ) -
قدرت بدني ( از هيكلش پيداست ! ) -
هوش و خلاقيت ( پاس با شونه، كمر ! )-
بين همه حرف اول رو مي زنه.
به نظر من اين ها فاكتور هاي اصلي يك بازيكن خوب هستن.
SA3EDLORD
02-11-2013, 18:34
قدرت حمل توپ،حرکات انفجاری
خوب اومدی!:n29:
+
از نظر من رونالدو شایسته تره!
رونالدو از سال 2007 و بعد سال 2008 که توپ طلا رو گرفت برا 6 سال متوالی بین 3 بازیکن برتر سال بوده .......حالا کاری نداریم حق خوری شده یا نه اما به نظرم همچین بازیکنی که تو بهترین بودن تداوم داشته شایسته توپ طلا هست مخصوصا که امسالم گلزنی بیشتری کرده و اقای گل لیگ قهرمانان هم شد!
سر چی دارین بحث میکنین ؟؟
فکر کنم حرف های بلاتر خودش خیلی چیزها رو معلوم کرد
این هم نگید کدوم خوبه و کی بده !!
تصمیم گیرنده من و شما نیستیم !!!!!!:n18:
مایکل اوون: بعید است توپ طلا به ریبری برسد
ستاره سابق لیورپول و تیم ملی انگلیس اعتقاد دارد که توپ طلا به لیونل مسی یا کریس رونالدو خواهد رسید و آنها را بهترین بازیکنان حال حاضر دنیا دانست
سایت گل- مایکل اوون، ستاره سابق لیورپول و تیم ملی انگلیس، معتقد است فرانک ریبری، ستاره بایرن، شانس کمی برای بردن توپ طلای سال 2013 دارد.
ریبری کمک کرد تا بایرن فصل گذشته به یک سه گانه تاریخی برسد و همین درخشش موجب شد تا به عنوان بهترین بازیکن فصل اروپا انتخاب شود.
با این وجود، اوون اعتقاد دارد که توپ طلا به لیونل مسی یا کریس رونالدو خواهد رسید و آنها را بهترین بازیکنان حال حاضر دنیا دانست.
اوون به سایت فیفا گفت:" بازیکنان خوب زیادی در بین نامزدها هستند اما دو بازیکنی که معمولا در صدر فهرست ها قرار می گیرند، مسی و رونالدو هستند.
به نظر من، آنها با فاصله بهترین بازیکنان دنیا هستند. بازیکنان دیگری هم هستند که با تیم های شان به موفقیت های زیادی رسیدند. مطمئنا بایرن مونیخ یکی از موفق ترین تیم ها در سال گذشته بود؛ با قهرمانی در چمپیونزلیگ و دو قهرمانی داخلی.
بنابراین بازیکنانی مانند فرانک ریبری هم مورد توجه هستند اما من فکر می کنم که مسی و رونالدو بهترین ها هستند. آنها مدت هاست که خوب بازی می کنند و من فکر می کنم برنده نهایی یکی از این دو خواهد بود."
برنده امسال توپ طلا روی 13 ژانویه 2014 (23 دی) اعلام خواهد شد.
Ribery unlikely to win Ballon d'Or, believes Owen
kavehj4488
04-11-2013, 21:40
سلام.
اگر روی حرف های بلاتر اعتباری باشد که مسی برنده توپ طلا خواهد بود. اما از حق نگذریم امسال رونالدو بسیار آماده است و عالی کار می کند. ریبری هم افتخارات فراوانی با بایرن کسب کرده است که می تواند ملاک قرار بگیرد. با این حال نظر شخصی من روی رونالدو است.
راستی بعضی از کامنت های کاربران روی سایت فیفا جالب است.
موفق باشید.
powerslave
05-11-2013, 02:08
خوب به نظر من مربی سال که باید به یوپ هاینکس برسه. البته باز رای گیری هست.
بازیکن راستش اینکه فاکتور مشخص نداره کار رو نامعلوم میکنه. ریبری بازیکن خیلی خوبیه و کلی افتخار تیمی آورد سال گذشته و امسال هم روحیه دوچندانی داره ولی از طرفی رونالدو هم پارسال خوب کار کرد و آقای گل جام باشگاه های اروپا شد و امسال هم که هم تو لالیگا هم تو CL عالی گلزنی کرده و خوب هم بازی میکنه و این چند وقته رئال داره رو کاکل اون میچرخه. من خودم دوست دارم رونالدو این جایزه رو ببره ولی خوب هر کدوم این دو نفر ببرن طرفدارای اونیکی میتونن بگن که حق اون بود. فقط یه نکته هست. فکر کنم طرفدارای بایرن هم قبول دارن اینه که نسبت برجستگی نقش این دو تا بازیکن تو تیمهاشون برابر نیست. منظور اینه که نقش رونالدو تو تیمش محوری تره. تو بایرن ریبری نقش یه رهبر رو نداره. بازیکنهای دیگه هم نزدیکن. البته شاید این به دلیل ضعف ریبری نیست. پارسال کلاً بازیکنای بایرن عالی بودن.
در مورد مسی هم اینکه از پارسال هی مصدوم میشه و اون درخشش گذشته رو نداشته.
یه نفر هم که این وسط حیف میشه زلاتان ابراهیموویچ هست. بازیکن عالی که هر جا بوده عالی گلزنی کرده و همونقدر هم چشمنواز بازی میکنه و کلاً سبک خاص خودش برای بازی رو داره ولی خوب بازیکن های دیگه هم هستن. از لحاظ محبوبیت به پای اونا نمیرسه. شاید امسال بتونه بین سه نفر نهایی باشه. بستگی به بازیهاش تو این چند وقت باقیمونده تا اهدای جایزه داره.
در مورد مسی هم اینکه از پارسال هی مصدوم میشه و اون درخشش گذشته رو نداشته.
جالب اینجاست مسی نیمه مصدوم با اینکه نزدیک استاندارد خودش هم نبوده ولی با این حال هم امسال تو لیگ هم تو این یک سال بین کاندیداها از لحاظ آماری بهتر بوده.
مقایسه کاندیداها:
همینطور مقایسه آماری امسال 5 لیگ معتبر دنیا که مسی نا آماده رو از لحاظ آماری بهترین میدونه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پ ن: پارسال با اون همه رکورد عجیب و قریب انتخابش زیر سوال رفت مسلما امسال با این آمار به زعم دوستان ضعیف, انتخاب مسی جزو 23 نفر هم اوج نا عدالتی قلمداد میشه:n02:
vahidgame
05-11-2013, 21:59
جالب اینجاست مسی نیمه مصدوم با اینکه نزدیک استاندارد خودش هم نبوده ولی با این حال هم امسال تو لیگ هم تو این یک سال بین کاندیداها از لحاظ آماری بهتر بوده.
مقایسه کاندیداها:
همینطور مقایسه آماری امسال 5 لیگ معتبر دنیا که مسی نا آماده رو از لحاظ آماری بهترین میدونه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پ ن: پارسال با اون همه رکورد عجیب و قریب انتخابش زیر سوال رفت مسلما امسال با این آمار به زعم دوستان ضعیف, انتخاب مسی جزو 23 نفر هم اوج نا عدالتی قلمداد میشه:n02:
با این آمارها پس دیگو و رافائل برزیلی هم در حد این توپ طلا هستن؟!
این مدل آمارها نمی تونه ملاک خیلی خوبی برای مقایسه باشه
من اصلا به بحث مسی و رونالدو و تعصب هایی که وجود دارم کاری ندارم ، اون چیزی که مشخصه امسال از لحاظ عملکرد حساب کنیم رقابت نزدیکه و هر سه نامزد نهایی شانسی خیلی نزدیک دارن
البته اگه رای دهندگان عدالت رو رعایت کنن
تیاگو سیلوا: ایبرا بهتر از مسی و رونالدو است
این ملی پوش برزیلی که هم در میلان و هم در پاری سن ژرمن با زلاتان هم تیمی بوده، با توجه به نزدیک شدن اعلام برنده توپ طلای سال 2013، او حمایتش را از این مهاجم بلندقامت اعلام کرد.
سایت گل- تیاگو سیلوا، مدافع پاری سن ژرمن، اعلام کرد که علاقه زیادی به زلاتان دارد و معتقد است که این ستاره سوئدی، بیش از رونالدو و مسی، شایسته کسب توپ طلاست.
این ملی پوش برزیلی که هم در میلان و هم در پاری سن ژرمن با زلاتان هم تیمی بوده، با توجه به نزدیک شدن اعلام برنده توپ طلای سال 2013، او حمایتش را از این مهاجم بلندقامت اعلام کرد.
سیلوا به اسکای ایتالیا گفت:" به عنوان یک هوادار فوتبال، من عاشق زلاتان هستم. مطمئنم که او یکی از سه نامزد نهایی توپ طلا خواهد بود. بردن توپ طلا برای او دشوار است اما فکر می کنم شایستگی اش را دارد زیرا بهتر از رونالدو و مسی بازی می کند."
این مدافع باتجربه که زمانی بازوبند کاپیتان میلان را به بازی می بست، از اینکه تیم سابقش در حال حاضر شرایط خوبی را سپری نمی کند، ابراز ناخشنودی کرد:" میلان شرایط دشواری را سپری می کند؛ به ویژه آنهایی که باشگاه را اداره می کنند. گالیانی تحت فشار زیادی است اما این تقصیر او نیست. میلان تاوان اشتباهاتی که در گذشته داشته را می پردازد. دلم برای گالیانی و باشگاه میلان تنگ شده است و بسیار متاسفم که آنها را در این شرایط می بینم."
Ibrahimovic playing better than Ronaldo and Messi - Thiago Silva
پی نوشت: امسال 5 نامزد نهایی داریم
امسال چون مسی شانسی نداره بازم نمیخوان جایزه به رونالدوی بزرگ برسه و دارن یکی مثل زلاتان یا ریبری رو علم میکنن!!:n09:
امسال چون مسی شانسی نداره بازم نمیخوان جایزه به رونالدوی بزرگ برسه و دارن یکی مثل زلاتان یا ریبری رو علم میکنن!!:n09:
آخ گفتی !!!!!!!
سال 2012 وقتی مسی 90 گل تو یکسال زد
گفتن ملاک گل زده هست و ازا ینجور حرفا
مسی رو در حد خدا بردن بالا
امسال که رونالدو از مسی بیشتر گل زده و عالی تر بازی کرده الان میگن مسی آماده نیست و ملاک تعداد گل نیست
ملاک انتخاب بازیکن عوض شده :n29:
کلا مسی در هر حالت باشه توپ طلا هم معیارش همونه
چون خود مسی امسال فکر نکنم بتونه توپ طلا بگیره واسه همین معیار عوض میشه تا رونالدو هم نتونه بگیره
نمیخوام بگم حق ریبری نیست
نه اصلا
بگیره هم خوشحال میشم
ولی عادت کردیم تا نوبت به رونالدو میرسه همه چی عوض میشه
خداکنه رونالدو بخاطر اون حرکت بلاتر هم شده دیگه تو هیچ مراسمی شرکت نکنه !!!!!!!!!!!!!
اصلا اگر جایزه به ریبری برسه یعنی فیفا خودش داره خودشو نقض میکنه . سال 2010 اسنایدر جز 3 نفر هم نبود هم توی تیم ملیش خیلی تاثیر گذار بود هم باشگاهیش
ریبری هم همین شرایط اسنایدر رو داره و هیچ فرقی نمیکنه . تعصب رو هم بزارید کنار حق مسی هم نیست امسال بشه میمونه رونالدو که به نظرم اگر پرتغال بتونه صعود کنه شانس رونالدو 2 برابر میشه اگر ملاک رو قرار بدیم به افتخارات تیم که گفتم نقض میشه اگر به فردی باشه امسال رونالدو باید انتخاب شه اگر مسی امار فردی بهتری داشت که مسی بشه اگر بخوان به افتخارات تیمی بدن باید قبلا مشخص می کردن ملاکشون رو نه این که حالا رونالدو امار فردی بهتری داره ملاک شده عملکرد تیم اگر این جور باشه سال 2010 که مسی شد ببخشید کل بی ارزشه جایزش یا بهتره بگیم این مراسم بی ارزشه البته ناگفته نماند از اونجایی که این مراسم اعتبارش مثل سالیانه قبل نیست بعید نیست باز حق یک بازیکن دیگه رو بخرن
اصلا اگر جایزه به ریبری برسه یعنی فیفا خودش داره خودشو نقض میکنه . سال 2010 اسنایدر جز 3 نفر هم نبود هم توی تیم ملیش خیلی تاثیر گذار بود هم باشگاهیش
ریبری هم همین شرایط اسنایدر رو داره و هیچ فرقی نمیکنه . تعصب رو هم بزارید کنار حق مسی هم نیست امسال بشه میمونه رونالدو که به نظرم اگر پرتغال بتونه صعود کنه شانس رونالدو 2 برابر میشه اگر ملاک رو قرار بدیم به افتخارات تیم که گفتم نقض میشه اگر به فردی باشه امسال رونالدو باید انتخاب شه اگر مسی امار فردی بهتری داشت که مسی بشه اگر بخوان به افتخارات تیمی بدن باید قبلا مشخص می کردن ملاکشون رو نه این که حالا رونالدو امار فردی بهتری داره ملاک شده عملکرد تیم اگر این جور باشه سال 2010 که مسی شد ببخشید کل بی ارزشه جایزش یا بهتره بگیم این مراسم بی ارزشه البته ناگفته نماند از اونجایی که این مراسم اعتبارش مثل سالیانه قبل نیست بعید نیست باز حق یک بازیکن دیگه رو بخرن
دوست عزیز برنده با رای گیری انتخاب میشه و رای دهنده ها هم ارتباطی با فیفا ندارند. حرف هایی مثل فیفا خودش رو نقض می کنه و ... منتفی است. فیفا معیارهایی رو برای انتخاب بازیکن معرفی نمی کنه و رای دهنده ها هر کدوم به میل خودشون رای میدن. ملاک رو من و شما و فیفا قرار نیست روی چیزی بگذاریم و تغییر ندیم، هر رای دهنده با ملاک خودش رای میده و هر سال هم می تونه نظرش رو عوض کنه و برای همین همیشه اختلاف نظر وجود داره. تا وقتی فیفا معیار رسمی معرفی نکنه همین آشه و همین کاسه، بازیکن هایی انتخاب میشن که از دید خیلی ها شاید مناسب نبودن. فلسفه رای گیری هم همین هست.
شرایط امسال هم مثل 2010 نیست، سال 2010 یک جام جهانی وجود داشت که در اون اسپانیا قهرمان شد و ژاوی و اینیستا خوش درخشیدند و شرایط اینگونه بود:
اشنایدر، قهرمان ایتالیا و اروپا، فینالیست جام جهانی، ماه های ابتدای فصل بعد مصدوم و پایان سال 2010 با اینتر در رتبه 7 جدول ایتالیا
ژاوی، قهرمان اسپانیا، نیمه نهایی اروپا، قهرمان جام جهانی، درخشش در سال جدید لیگ اسپانیا و پایان سال 2010 در رتبه 1 جدول اسپانیا
اینیستا، قهرمان اسپانیا، نیمه نهایی اروپا، قهرمان جام جهانی، درخشش در سال جدید لیگ اسپانیا و پایان سال 2010 در رتبه 1 جدول اسپانیا
رای دهنده هایی که معیارشون قهرمانی تیم و بردن جام بود رای هاشون بین این سه بازیکن پخش شد و هیچ کدوم رای خیلی بالایی نیاوردند تا نفر اول باشند، رای دهنده هایی که معیارشون درخشش فردی بود رای هاشون رو به مسی دادن که با اختلاف کمی اول شد. قطعا نمیشه گفت افت شدید اشنایدر و اینتر بطور کلی در نیمه ابتدایی فصل 2010-2011 و همینطور درخشش عالی بارسا و ژاوی، مسی و اینیستا در اسپانیا هم بی تاثیر بوده. همه اینها فاکتورهای دخیل بودن. ترتیب رای ها هم اینطوری بود:
1. مسی 22.6 درصد
2. اینیستا 17.3 درصد
3. ژاوی 16.5 درصد
4. اشنایدر 14.5 درصد
5. فورلان 7.6 درصد
در حالی که مسی سال 2011 نزدیک 48 درصد از 55 درصد ممکن آراء رو گرفت. دید منطقی و اصولی به وقایع باعث میشه بیخود برای جو دادن به سمت تئوری های توطئه نریم.
حرف هایی مثل حق بازیکن دیگه رو خریدن (یا خوردن منظور شما بود؟)، بی ارزش بودن جایزه و ... فقط از اونجا میاد که نظر ما با نظر اکثریت یکسان نبوده، حرفی هم نیست شاید هر چهار سال پیش پشت سر هم اکثریت اشتباه کردن که مسی انتخاب شده، ولی به هر حال روال ارائه این جایزه اینگونه است و همونطور که شما هم گفتید اگه "بی ارزش" هست، پس اینقدر ناراحتی نداره و اصولا برای چیزی که "بی ارزش" هست دیگه "حق خوردن" معنی نمی ده. اونی که جایزه براش بی ارزش هست نه دربارش حرفی می زنه و نه حتی در مراسمش شرکت می کنه (کاری که خود رونالدو می کنه و قابل تقدیره). شکایت از روال انتخاب و رو آوردن به تئوری های توطئه برای توضیح نتایج رای گیری و توضیح غیرواقعی از روال انتخاب بازیکن برتر و برگشتن به سه سال پیش و همزمان "بی ارزش" دونستن این قضیه فقط به این دلیل هست که انتخاب ها باب میل شما نبوده.
پی نوشت: من به این سیستم انتخابی منتقد هستم و الان چند ساله دارم میگم این رو، ولی دلیل منتقد بودن من این نبوده که چون بازیکن مورد علاقه من انتخاب نشده پس من به شیوه انتخاب منتقد هستم. دلیل انتقاد من واضح نبودن منظور فیفا از معنی و مفهوم این جایزه است که آیا قراره بهترین فوتبالیست دنیا انتخاب بشه یا تاثیرگذار ترین بازیکن در موفق ترین تیم. بعضی سال ها این دو بازیکن یک نفر هستند (مثل 2011) که هیچ مسئله ای پیش نمیاد، بعضی وقت ها یک نفر نیستند (مثل 2010) و بعضی وقت ها اصلا موفق ترین تیم نداریم (مثل 2012) که در اون مواقع این ناواضح بودن باعث میشه رای دهنده ها به چیزهای متفاوتی رای بدن و بعد رای هاشون با هم جمع بشه که به نتایج شاید بی معنی برسیم. اما در اون شرایط هم توضیح غلط دادن درباره واقعیت ها و صحبت درباره چیزهایی مثل خوردن حق بازیکن ها که به کل منتفی است نمی تونه کار منطقی و صحیحی باشه.
پیش بینی من از اتفاقی که می افته:
تاثیر گذار ترین بازیکن در بهترین تیم قطعا ریبری است، بهترین فوتبالیست ها مسی و رونالدو هستن. افرادی که تصمیم می گیرن به بهترین فوتبالیست ها رای بدن احتمالا رای هاشون بین مسی و رونالدو پخش خواهد شد و اونهایی که تصمیم می گیرن به تاثیرگذار ترین بازیکن در بهترین تیم رای بدن اکثرا رای هاشون به ریبری خواهد بود. برنده هم به احتمال زیاد ریبری است ولی اختلاف رای ها پایینه و شاید چیزی مشابه سال 2010 رو در نزدیک بودن آرا شاهد باشیم.
shaparak13
12-11-2013, 01:11
قطعا حق رونالدوئه............:n11:
اگه ریبری انتخاب بشه باید عنوان توپ طلای 2010 رو هم از مسی بگیرن و به اسنایدر بدن تا حق به حقدار برسه.....:n06:
gozel_goz
12-11-2013, 10:59
امسال قطعا ریبری خواهد بود
vahidgame
12-11-2013, 22:47
اگه ریبری بتونه توپ طلا ببره از اون فرانسوی های نسبتا خوش شانسه :دی
توی فرانسوی مثلا یادمه تیری آنری حداقل چند فصل فوق العاده بودش و از لحاظ فنی می تونم بگم که توی فوتبال یه نابغه بود و نسبت به الان ریبری هم به مراتب بهتر بودش ولی بدشانسی اورد که هیچ وقت نتونست این جایزه رو ببره. البته هنوزم بازی می کنه ولی کلا صحبتم سر اینه که بعضی بازیکنای خیلی بزرگ نتونستن این جایزه رو ببرن ولی یه سری بازیکنا در سطح های پایینتر نسبت به اونا در یه برهه ای به خاطر شاید خوش اقبالی تونستن این جایزه رو ببرن...
در مورد ریبری درسته بازیکن فوق العاده ای هستش و با بایرن هم نتایج فوق العاده ای گرفت
ولی اینجا دو سوال پیش میاد. یکی اینکه آیا ریبری از لحاظ فنی قابل مقایسه با امثال رونالدو ، مسی و حتی زلاتان هم هست؟ دوم اینکه موفقیت های زیادی که بایرن داشت بیشترین نقش رو توی اونا ریبری داشته یا اینکه کار تیمی خوب اکثر بازیکنای بایرن بود که باعث این موفقیت ها شدش؟
به نظرم اگه بحث فنی باشه که ریبری نمی تونه این جایزه رو ببره حتی زلاتان رو هم نگاه کنیم از این لحاظ نسبت به اون برتری داره و از لحاظ تیمی هم در نظر بگیریم چندین مهره تاثیرگذار توی بایرن بودن که باعث این موفقیت ها شدن
وقتی میگن بهترین بازیکن یه سال یعنی بازیکنی که بهترین عملکرد رو از لحاظ فنی توی اون سال داشته و حالا شاید خود اون تیم بازیکن مورد نظر به موفقیت زیادی نرسیده و این نمی تونه دلیلی بر این باشه که بازیکن جایزه رو نبره
ولی خب با توجه به تعداد زیاد رای دهندگان نباید انتظار داشت حتما همه رای ها منطقی باشه و صد در صد هم حق به حق دار برسه...
malkemid
13-11-2013, 12:13
یه موضوعی که بعضی جاها مطرح میشه اینه که برنده با رای گیری از فلان تعداد کارشناس فوتبال ( مربی و کاپتان تیم ملی و یه سری دیگه) تعیین میشه پس حتما نتیجه درستی هم خواهد داشت. چند نکته در این مورد.
اول اینکه نباید تاثیر مدیا رو طرز فکر رای دهنده ها نادیده گرفت. تصویری که از رونالدو ساخته شده، در یک کلام آدم بده ی داستانه. چه می دونم مغروره، از این حرفا. قطعا تو ذهن برخی رای دهنده ها تاثیر میذاره. در مورد مورینیو هم همینطوره. البته واضحه که زندگی شخصی بازیکنها و اخلاقشون( بر فرض اینکه تصاویر ساخته شده کاملا با حقیقت منطبق باشه) نباید ربطی به انتخاب داشته باشه. موزیک فلان خواننده ممکنه فوق العاده باشه ولی خود شخص یه روانی باشه تو زندگی شخصیش. من کاری به زندگیش ندارم. از موزیکش لذت می برم.
دوم اینکه معیار جایزه مشخص نیست. بهترین بازیکن یعنی چی؟ اونی که بیشترین جام رو گرفته؟ اونی که بیشترین گل رو زده؟ اونی که موثر ترین بوده؟ واقعا مشخص نیست.
سوم اینکه آیا مثلا کاپتان گواتمالا، یک کارشناس فوتباله؟ مثلا وزن رای تیاگو سیلوا با کاپتان گواتمالا یکیه...البته این مشکل همه ی رای گیری ها هست.
چهارم اینکه حتی اگه فرض کنیم همه رای دهنده ها کارشناس واقعی باشن، باز هم نمیشه بگیم اصلا سلیقه شخصیشون توش دخالت نداره. تا اونجا که یادمه مثلا الکس فرگوسن همیشه از رونالدو حمایت کرده، خوب این موضوع علاوه بر اینکه بخشیش فنیه، بخشیش برمیگرده به اینکه رونالدو شاگردش بوده و قطعا یه علاقه ای این وسط خواهد بود. یا در مورد بقیه بازیکنها هم به همین صورت می تونه باشه. اگر درست خاطرم باشه دلبوسکه کاسیاس رو لایق برنده شدن می دونست دور قبل. خوب چرا؟ چون کاسیاس تو رئال و تیم ملی شاگردش بوده، یا کاسیاس پسر خوبیه و دلبوسکه بهش علاقه داره.
در مجموع میشه گفت این سری از دوستان احتمالا چون انتخاب های قبلی کاملا مطابق میلشون بوده، سعی در نادیده گرفتن مسائل دیگه دارن و در نهایت رفرنس می دن که رای گیریه، کارشناسای فوتبالن، فیفا رو جهت دهی به رای ها بی تاثیره و غیره.
ریبری بازیکن خیلی خوبیه، امسال هم خیلی خوب کار کرده. ولی به نظرم با سطح رونالدو و مسی خیلی تفاوت واضحی داره. حتی تو تیم بایرن هم نمیشه گفت خیلی از بازیکنهای دیگه مثل لام یا شواینی یا حتی روبن شاخص تر بوده، اختلافشون کمه واقعا.
به نظر من اگه بخوایم فقط بر اساس اتفاقات داخل زمین تصمیم بگیریم، نه اتفاقات بعدش که کی در تیمی بوده که جام گرفته، یا کی پسر خوبیه، حق رونالدو هست که برنده بشه.
البته شانسش رو ضعیف می دونم. به احتمال زیاد ریبری برنده خواهد بود. ولی از دید من این جایزه لزوما همیشه به بهترین نمیرسه، به یکی از بهترین ها می رسه.
Masoud King
13-11-2013, 15:30
همچی گفته میشه که تو بایرن بقیه هم بودن انگار مثلا تو بارسا یا رئال پشت سر مسی و رونالدو ، دو گونی هویج بازی می کردن و این دو به صورت 1vs 11 همه رو می بردن..
یعنی مسی خیلی بهتر از چابی و اینیستا هست؟!
موفقیت های زیادی که بایرن داشت بیشترین نقش رو توی اونا ریبری داشته یا اینکه کار تیمی خوب اکثر بازیکنای بایرن بود که باعث این موفقیت ها شدش؟
تو این چند ساله کدوم تیم تونسته فقط با یک بازیکن شاخص و بدون کار تیمیه برتر، قهرمان بشه توی اروپا؟
وقتی تیمی توی معتبر ترین تورنومت باشگاهی قهرمان میشه، همه ی بازیکنای اون تیم باید عملکرد شاخصی داشته باشن وگرنه قهرمانی بدست نمیاد.. شاید الان مثلا بگی چلسی بدون این چیزا قهرمان شد که :دی
+
یه موضوع دیگه هم هست مثلا همین رونالدو چقد تونسته جلوی حذف شدن تیمش رو بگیره؟! اگه ادعا میشه این بازیکن بهترین هست تو دنیا نباید حداقل یه بار از یک گردنه تیمشو رد کنه؟ ( اشاره به بازی بایرن و دورتموند که رئال از سی ال حذف شد یا حتی سال قبل ترش) .. اگه نگاه کنین تو این چند سال گذشته هر موقع رئال به یک بازی سخت رسیده حذف شده... این بهترین بازیکن دنیا پس کی می خواد کمک کنه؟!
+
به نظرم اگه بحث فنی باشه که ریبری نمی تونه این جایزه رو ببره حتی زلاتان رو هم نگاه کنیم از این لحاظ نسبت به اون برتری داره
وحید الان تعریفت از بحث فنی چیه اینجا؟
malkemid
13-11-2013, 16:26
همچی گفته میشه که تو بایرن بقیه هم بودن انگار مثلا تو بارسا یا رئال پشت سر مسی و رونالدو ، دو گونی هویج بازی می کردن و این دو به صورت 1vs 11 همه رو می بردن..
تو این چند ساله کدوم تیم تونسته فقط با یک بازیکن شاخص و بدون کار تیمیه برتر، قهرمان بشه توی اروپا؟
وقتی تیمی توی معتبر ترین تورنومت باشگاهی قهرمان میشه، همه ی بازیکنای اون تیم باید عملکرد شاخصی داشته باشن وگرنه قهرمانی بدست نمیاد.. شاید الان مثلا بگی چلسی بدون این چیزا قهرمان شد که :دی
+
یه موضوع دیگه هم هست مثلا همین رونالدو چقد تونسته جلوی حذف شدن تیمش رو بگیره؟! اگه ادعا میشه این بازیکن بهترین هست تو دنیا نباید حداقل یه بار از یک گردنه تیمشو رد کنه؟ ( اشاره به بازی بایرن و دورتموند که رئال از سی ال حذف شد یا حتی سال قبل ترش) .. اگه نگاه کنین تو این چند سال گذشته هر موقع رئال به یک بازی سخت رسیده حذف شده... این بهترین بازیکن دنیا پس کی می خواد کمک کنه؟!
+
وحید الان تعریفت از بحث فنی چیه اینجا؟
عزیز شما حرف خودتو 1 خط پایینترش نقض کردی که:n02:
اول میگید کی تونسته یه تنه فلان کار بکنه...نمیشه که یه تنه کار کرد، خوب قبول... خط پایین توقع داری رونالدو یه تنه کاری بکنه؟ واضحه که یه تنه نمیشه کاری کرد.
همین بازی بایرن که شما مثال زدید...تو برنابئو دو گل رئال رو رونالدو زد و تو مونیخ هم پاس گل رو داد... اگر رونالدو نبود بازی به پنالتی هم نمی کشید احتمالا. اینطور بحث ها زیاد به جایی نمیرسه.
و اصولا این سوال که رونالدو برای رئال چیکار کرد یکم جوابش خیلی واضحتر از اونه که نیاز به توضیح باشه.
ببینید مشکل همینه. این سوال مثل اینه که بگیم سیب بهتره یا پرتقال؟ اگه مسی و ژاوی یا چابی هم پست بودن، شرایطشون یکسان بود خوب می شد گفت. ولی اینا دو تا بازیکن با پست و سبک کاااملا متفاوت هستن. همین تفاوت در ماهیت بازیکنها هست که همیشه این بحثها رو پیش میاره. معمولا اونی که گل می زنه خواه ناخواه بیشتر تو چشه... واقعا خیلی سخته یه مدافع یا دروازه بان بیاد این عنوان رو ببره....کم هم اتفاق افتاده.
قبول کنید که مسی در پست خودش نفر اوله...اما ژاوی و اینیستا رو نمیشه به طور قطع گفت در پست خودشون بهترینن.
اما ریبری و رونالدو، تقریبا نقش و پستشون یکیه...اینکه کدومشون بهتر کار کرده به قضاوت شما.
بعدشم ما نگفتیم پشت مسی و رونالدو هویج بازی می کرده :n02: ... بحث سر میزان تاثیر گذاری تو تیم اگه باشه، بازم تاثیر رونالدو و مسی بیشتر از ریبری هست.
مثل اینکه شما با رونالدو آشنایی نداری!!
در اکثر بازی هایی که رونالدو خوب بوده تیم رو راه انداخته و رئال پیروز بوده
تعداد بسیار زیادی هم گل های سه امتیازی داره -
فقط موقعی که یه بازیکن جلوی حذف شدن تیمش رو بگیره میشه بهش گفت خوب؟!؟!؟
رونالدو در سخت ترین شرایط و سخت ترین بازی ها همان رونالدو همیشگی بوده و همیشه تاثیر خودش رو گذاشته بازی هایی مثل بازی با یوونتوس و منچستر و بارسا و ... رو شما یادتون رفته؟
فشار و سطح بالای بازی الکلاسیکو رو نمیشه با بازی هایی مثل بایرن و دورتموند مقایسه کرد - رونالدو خیلی وقته که خودشو تو این بازی ها اثبات کرده!!
اون سال که رئال در پنالتی ها حذف شد ریبری چه کرد؟!؟!؟ اصلا در همین بازی های رو در رو ریبری با رونالدو قابل مقایسه بود؟!؟
بدون شک به این دلیل که ریبری همیشه و در همه حال تیمش رو از گردنه رد میکنه باید توپ طلا رو همینطوری بهش اهدا کنیم!!!
اصلا هم مهم نیست که بازکن واسه ی یه ضربه کاشته تو رختکن دعوا کنه و با مشت بزنه پا چشم هم تیمیش !!
اینجا خیلی ها میخوان قضیه رو خوشگل نشون بدن!
سطح رای گیری و کیفیت رای دهنده ها که معلومه نمیشه چیزی گفت!
از اونور هم رئیس فیفا میاد رونالدو رو میکوبه و دوستانش رو میبره تو عرش و از علایق شخصیش تو رسانه ها صحبت میکنه!!
یعد بعضی ها میان از عادلانه بودن مراسم حرف میزنن
با تمام اینها بعضی ها میخوان چشماشونو ببندن و تاثیر این صحبت ها رو نظر رای دهنده ها رو نادیده بگیرین!!
+
اگه بحث این باشه
سر توپ طلای قبلی
بارسا جلوی چلسی حذف شد و تو لیگ هم رئال با 100 امتیاز رکورد دار لیگ شد و بارسا فقط کوپا رو گرفت
ولی مسی شد بهتری بازیکن !!
کلا هیچ معیاری واسه این انتخاب نیست !!!!!
به قول دوستان فقط علاقه شخصی هست که رای دهندگان رای میدن .....
Metalhead56
13-11-2013, 16:35
رونالدو همیشه و همه جا میگه که من بهترینم و این یه مقدار روی آرا تأثیر میزاره.از نظر عنوان باشگاهی در سال 2013 هم که هیچ عنوانی با رئال نتونست بدست بیاره که همین خودش بازم تأثیر گذاره.در مقابل فرانک ریبری یه بازیکن کم ادعا و زحمتکشه که کاملا" در خدمت تیمه و هیچ موقع هم ادعا نداشته که بهترینه یا سوپرمنه و مثل اون فوتبالیست نیومده و نخواهد آمد.کلا" ریبری شاید از نظر فنی به رونالدو نرسه ولی بسیار سمپاتیک تر و متواضع تر از رونالدو هستش.
malkemid
13-11-2013, 17:01
رونالدو همیشه و همه جا میگه که من بهترینم و این یه مقدار روی آرا تأثیر میزاره.از نظر عنوان باشگاهی در سال 2013 هم که هیچ عنوانی با رئال نتونست بدست بیاره که همین خودش بازم تأثیر گذاره.در مقابل فرانک ریبری یه بازیکن کم ادعا و زحمتکشه که کاملا" در خدمت تیمه و هیچ موقع هم ادعا نداشته که بهترینه یا سوپرمنه و مثل اون فوتبالیست نیومده و نخواهد آمد.کلا" ریبری شاید از نظر فنی به رونالدو نرسه ولی بسیار سمپاتیک تر و متواضع تر از رونالدو هستش.
این دقیقا اون چیزایی که جا افتاده و مبناش مشخص نیست. میشه شما دو سه مورد از این همیشه و همه جا که میگه بهترینم رو لینک معتبر بدید؟
ریبری شاید از نظر فنی به رونالدو نرسه
حرف اینه که جایزه قاعدتا باید مبناش فنی باشه، نه اینکه من از اخلاق یا شخصیت فلانی خوشم میاد یا نمیاد.
رونالدو همیشه و همه جا میگه که من بهترینم و این یه مقدار روی آرا تأثیر میزاره.
سلام
ببخشید کجا و کی رونالدو گفته من بهترینم ؟! و یا کی ( چه زمانی ) ادعای اینو کرده که فوتبالیست مثل اون نیومده و نخواهد اومد ؟:n13:
رونالدو میگه من بهترین بازیکن هستم؟ ؟ :n02:
چنتا ویدئو و خبر معتبر بزارید ببینم کی رونالدو همچین حرفی زده !!!!!!!!!!!!
من واقعا دلم برای رونالدو میسوزه :n02: با اینکه ازش خوشم نمیاد انصافا بد دوره ای بهش خورده .. همیشه زیر سایه مسی بوده حالا یبارم که مسی احتمالا توپ رو نمیخواد بگیره یکی دیگه واسش شاخ شده به نام ریبری:n09:
روزنامه "ABC" اسپانيا اعلام کرد که ستاره پرتغالي رئالمادريد در اعتراض به سخنان اخير سپ بلاتر در مراسم اهداي توپ طلاي فيفا شرکت نخواهد کرد
کريستيانو رونالدو در اوج دوران آمادگي به سر ميبرد و يکي از آمادهترين بازيکنان حال حاضر فوتبال جهان است. آسيبديدگيهاي پياپي ليونل مسي باعث شده است تا ستاره پرتغالي رئالمادريد شانس زيادي براي کسب توپ طلاي فوتبال جهان در سال 2013 داشته باشد.
بلاتر چند روز پيش سخناني جالب و در عين حال عجيبي را بر زبان آورد. او به ستايش از ليونل مسي پرداخت و او را شايسته کسب پنجمين توپ طلاي خود دانست. اين سخنان بلاتر خشم ستاره پرتغالي رئال مادريد را به دنبال داشت. هرچند بلاتر رسما از رونالدو عذرخواهي کرد اما به نظر ميرسد که اين بازيکن پرتغالي سخنان بلاتر را فراموش نکرده است و از او دل پري دارد.
روزنامه "ABC" اسپانيا اعلام کرد که رونالدو هنوز از بلاتر خشمگين است و در مراسم اهداي توپ طلاي فوتبال جهان شرکت نخواهد کرد.
اين روزنامه اسپانيايي نوشت: رونالدو هنوز از سخنان تمسخرآميز بلاتر ناراحت است و در مراسم توپ طلا شرکت نخواهد کرد. اين درحالي است که او با توجه به آسيبديدگي ليونل مسي و دور بودنش از روزهاي اوج شانس زيادي براي کسب اين جايزه دارد. سپ بلاتر تلاش ميکند تا در روزهاي آينده نشستي را با رونالدو برگزار کند و درباره سخنان اخيرش به او توضيح دهد. اين احتمال هم وجود دارد که باشگاه رئالمادريد رونالدو را متقاعد به شرکت در مراسم اهداي توپ طلا کند؛ چرا که امسال شانس زيادي براي کسب اين جايزه دارد.
ریبری ممکنه به اندازه رونالدو یا مسی درخشش فردیش به چشم نیومده باشه، اما توی سال اخیر واقعا اختلاف سطحی وجود نداشته و من این رو بیشتر به خاطر "هایپ" رسانه ها راجع به رقابت رونالدو و مسی می دونم.
نقل قول گرفتن از صحبت خود آدم جالب نیست ولی دوستانی که معتقدن ریبری همه موفقیتش رو مدیون تیمش هست و فاصله ای با هم تیمی هاش نداشته:
Kicker که به صورت هفتگی نمرات همه بازیکنان شاغل در بوندسلیگا رو با اعداد بین 1 تا 6 (1 بهترین و 6 ضعیف ترین) تعیین می کنه و تبعا دید فنی تر و مشخص تری نسبت به مثلا کاپیتان ها
یا سرمربی های تیم های ملی داره، در مجموع به ریبری نمره عالی 2.1 رو داد که تقریبا بی سابقه هست، در طول این سال ها به ندرت بازیکنی نمره ای بهتر از 3 کسب کرده و نمره 2.1 ریبرینیم نمره از بهترین نمره کسب شده در 15 سال اخیر بوندسلیگا بالاتر هست! (این تفاوت سطح عملکرد ریبری با بقیه که هم تیمی هاش رو هم شامل میشه، رو از دید Kicker می رسونه)
+
بایرن در بازی های بوندسلیگا سال قبل فقط یک شکست داشت که در اون بازی ریبری حضور نداشت، در بازی های CL دور حذفی تا قهرمانی هم صرفا در بازی برگشت با آرسنال پیروز نشد
که باز هم ریبری(به اتفاق شواینی) حضور نداشت.
لوئیس فیگو اخیرا مصاحبه جالبی کرده بود و گفته بود که با این که این جایزه یکبار نصیب خودش شده(از قضا در سالی که زیدان شایسته بود یعنی سال 2000)، این جایزه Subjective هست (~ غیر اصولی)
دو نوع دید وجود داره، بعضی از دوستان میگن ریبری واقعا در حد مسی و رونالدو بوده، خب صحیح. پس معیار مقایسه فردی است و نظر این دوستان همینه، خب مشکل حل شده. قرار نیست ما هم بگیم نظر این دوستان درسته یا اشتباه، بالاخره نظر اونهاست ولی حداقل شیوه و نوع دید مشخصه.
اما مسئله اونجاست که یک دید وجود داره که میگه بهترین بازیکن دنیا حتما باید از بهترین تیم انتخاب بشه، این در یک نگاه شاید منطقی باشه چون میگن بهترین بازیکن بازیکنیه که تیمش رو به موفقیت برسونه ولی این مسئله رو خیلی دشوار می کنه چون عملا انتخاب بهترین بازیکن دنیا محدود میشه به بازیکن های چند تیم خاص که تیمشون شانس درخشش خیلی بالا و بردن چند جام در یک سال رو داره. در این دید بازیکن هایی مثل پیرلو، آگرو، داوید سیلوا، سوارز، کاوانی، فالکائو، ون پرسی، رونی و خیلی های دیگه اصلا شانس بردن این جایزه رو در خواب هم ندارن چون در تیمی نیستن که بتونه برنده لیگ قهرمانان بشه.
بدتر از اون، در سالی که جام جهانی هست این دید میگه باید بازیکن قهرمان جام جهانی هم بشه یا حداقل فینالیست باشه. حالا اگه فوق ستاره ای وجود داره که اهل ناکجاآباد هست یا در نسل ضعیفی در تیم ملی خودش قرار داره دیگه باید یک سال در میون اصلا منتفی باشه چون شانس قهرمانی جام جهانی و یورو رو نداره و همیشه یک بازیکن هست که در جام جهانی یا یورو بدرخشه و بهترین بازیکن جهان شدن حق اون باشه! و در اون بقیه سال ها هم همینطور چون شانس قهرمانی چند گانه رو نداره و همیشه یک تیم دیگه هست که موفق تر از تیم اینها باشه و اون تیم هم قطعا بازیکن درخشانی داره که شاید بطور فردی به خوبی این بازیکن نباشه ولی بالاخره سه تا جام گرفته. اگه مثلا سوارز خوب بود لیورپول رو قهرمان انگلیس و اروپا می کرد؟ :n02:
Masoud King
13-11-2013, 19:42
عزیز شما حرف خودتو 1 خط پایینترش نقض کردی که:n02:
شما متوجه منظور من نشدی.
وقتی به صورت یک حقیقت این موضوع مطرح میشه که رونالدو خیلی پر واضح از ریبری سر تر هست ولی تو بازی ها رو در رو همچین چیزی دیده نشد.
در مورد عملکرد و اینا که بیشتر فک منظور گل زدن باشه ، وظیفه رونالدو با وظیفه ریبری تفاوت های زیادی داره..اینکه کدوم بشتر گل زده نشانه برتری نیست.
اون سال که رئال در پنالتی ها حذف شد ریبری چه کرد؟!؟!؟ اصلا در همین بازی های رو در رو ریبری با رونالدو قابل مقایسه بود؟!؟
بدون شک به این دلیل که ریبری همیشه و در همه حال تیمش رو از گردنه رد میکنه باید توپ طلا رو همینطوری بهش اهدا کنیم!!!
اصلا هم مهم نیست که بازکن واسه ی یه ضربه کاشته تو رختکن دعوا کنه و با مشت بزنه پا چشم هم تیمیش !!
ریبری هیچی بابا اون بازی کاری نکرد اصلا .. بایرن 10 نفره برد فک کنم..
اصلا موضوع این وسط برای من مهم نیست که ریبری ببره یا نه..
فقط موضوع این هایپه هست که خیلی دست و پا گیر شده برای دوستان و اینکه تو بایرن ریبری به کمک بقیه کاری انجام داده ولی انگار بقیه خودشون پاس می دادن و خودشون همون توپ رو گل می کردن
یک تیم دیگه هست که موفق تر از تیم اینها باشه و اون تیم هم قطعا بازیکن درخشانی داره که شاید بطور فردی به خوبی این بازیکن نباشه ولی بالاخره سه تا جام گرفته. اگه مثلا سوارز خوب بود لیورپول رو قهرمان انگلیس و اروپا می کرد؟ :n02:
بحث خوبی نیست..اونطوری که همه خوبن، شمام خوبی : دی
فک کنم پس حق علی دایی هم خورده شده این وسط : دی
کسی نگفت بهترین بازیکن بهترین تیم باید انتخاب بشه..
عملکرد یه بازیکن تو یک فصل و تاثیرگذاریش تو موفقیت تیم خیلی مهم هست و مشخصا تیمی که قهرمان میشه این شانس رو به بازیکنش میده که حداقل از دید یک ناظر بیرونی، تاثیرگذاری اون بازیکن بیشتر باشه..هر بازیکن تو جایگاهی که هست و تو تورنومنتی که بازی میکنه سنجیده میشه و مطمئنا هرچه مسابقات معتبر تر باشه عملکرد بازیکن ارزشمند تر هست و قهرمانی اون تیم مکمل عملکرد بازیکن میشه..
عملکرد ریبری هم تو فصل قبل از بقیه اگه بهتر نبوده، بدتر هم نبوده..
لوئیس فیگو اخیرا مصاحبه جالبی کرده بود و گفته بود که با این که این جایزه یکبار نصیب خودش شده(از قضا در سالی که زیدان شایسته بود یعنی سال 2000)، این جایزه Subjective هست (~ غیر اصولی)
این حرف که در اون زمان زیدان شایسته بود رو خود فیگو در مصاحبش گفت؟
اگه نه، نظر شخصیت هست یا منطق پشتش وجود داره؟
desperanish
14-11-2013, 01:07
من شانس رونالدو رو بیشتر میدونم
ولی مسی همواره شخص مورد علاقه فیفاست
ریبری هم با توجه به افتخارات سال قبلش یکی از مدعیان سرسخت
اما یکی از دوستان حرف خوبی از ایبرا زد که 5-6 ساله در سطح اول اروپا داره توپ میزنه ولی با بدشانسی نتونسته هنوز توپ طلا بگیره
به نظرم با توجه به اینکه امسال قانون رو عوض کردن و 5 بازیکن به فینال میان ایبرا هم در بین شون باشه
ولی بازیکن سال یکی از سه تایی که اول گفتن باشه
این حرف که در اون زمان زیدان شایسته بود رو خود فیگو در مصاحبش گفت؟
اگه نه، نظر شخصیت هست یا منطق پشتش وجود داره؟
اون قسمت رو که داخل پرانتز گذاشتم تبعا جدا از صحبت های فیگو هست.
زیدان اگر چه در بازی های باشگاهی اون سال جامی کسب نکرد (همونطور که فیگو هم در باشگاهش جام مهمی کسب نکرد)
اما در تیم ملی در رقابت های یورو 2000 تقریبا یک تنه فرانسه رو قهرمان کرد، به مراتب تاثیرگذارتر و چشمگیر تر از جام جهانی 98،
جایی که به عنوان بهترین بازیکن سال انتخاب شد در عین اینکه بیشتر به شکل یک کار تیمی با درخشش زیدان در یکی دو بازی دیده میشد.
این مسئله رو اکثر فوتبال دوستان قبول دارن که اوج توانایی فردی زیدان و آماده ترین زیدان رو در سال 2000 دیدیم.
البته زیدان در سال 2000 جایزه بهترین بازیکن سال فیفا رو هم کسب کرد اما جایزه فرانس فوتبال یعنی Ballon d'Or رو به فیگو دادند و زیدان دوم شد.
malkemid
15-11-2013, 19:20
ستاره فرانسوی درگفتگو با روزنامه اکیپ اعلام کرده که همه در بایرن مونیخ معتقدند که توپ طلای امسال به او می رسد
سایت گل- فرانک ریبری ستاره فرانسوی باشگاه بایرن مونیخ معتقد است که توپ طلای امسال باید به او برسد و دراین باره یادآوری کرده که همسرش از الان جای مناسبی برای قراردادن توپ طلا در داخل خانه شان مشخص کرده و گفته:« می خواهیم توپ طلا را نزدیک شومینه در سالن پذیرایی بگذاریم. همسرم همه چیز را مهیا کرده. من تلاش می کنم که به این موضوع فکر نکنم ولی او خیلی باور دارد که توپ طلا به من می رسد. در بایرن مونیخ همه فکر می کنند که من باید برنده توپ طلا باشم.»این ستاره 30 ساله فرانسوی در گفتگو با روزنامه اکیپ گفت:«دو انگشت دیگر تا گرفتن جایزه توپ طلا فاصله دارد.» این جایزه 13 ژانویه سال 2014 در سالن توپ طلای زوریخ اهدا می شود.ریبری ادامه داد:« کارهای زیادی در زمین مسابقه انجام داده ام. من تلاش زیادی انجام داده ام تا به سطح خوبی بازگردم. حرفه ای گری روزمره و جوایزی که کسب کرده ام می تواند فاکتورهای خوبی برای کسب توپ طلا باشد.نمی دانم برنده می شوم یا نه اما فکر می کنم شایستگی آن را دارم.من قبلا یک بازیکن خوب بودم اما اکنون فکر می کنم بهترین هستم.»او چند ماه پیش جایزه بهترین بازیکن سال اروپا را مال خود کرد و حالا لیونل مسی و کریستیانو رونالدو را به عنوان رقبای اصلی اش برای کسب توپ طلا می بیند.
ریبری: فرانسوی ها دوست دارند مسی یا رونالدو برنده توپ طلا شود
این هافبک باتجربه نقش مهمی در قهرمانی سه گانه بایرن مونیخ در فصل گذشته داشت و به همین دلیل یکی از کاندیداهای اصلی کسب توپ طلای سال 2013 است
سایت گل- فرانک ریبری، ستاره فرانسوی بایرن مونیخ، معتقد است که هموطنانش ترجیح می دهند لیونل مسی یا کریس رونالدو، به جای او، برنده توپ طلا شوند.
این هافبک باتجربه نقش مهمی در قهرمانی سه گانه بایرن مونیخ در فصل گذشته داشت و به همین دلیل یکی از کاندیداهای اصلی کسب توپ طلای سال 2013 است اما احساس می کند که هموطنانش رقبایش را ترجیح می دهند.
او به خبرنگاران گفت:" آیا من یکی از مدعیان کسب توپ طلا هستم؟ شاید با کمی حمایت بیشتر بتوانم به آن برسم.
من احساس می کنم که فرانسوی ها مسی و رونالدو را ترجیح می دهند و واقعا نمی دانم چرا.
ما در سال 2013 بسیار قدرتمندانه کار کردیم و من به جام های زیادی رسیدم. رسیدن به توپ طلا می تواند افتخار بزرگی برای من، خانواده و فرزندانم باشد."
فهرست 23 نفره نامزدهای توپ طلا به زودی به سه نفر کاهش خواهد یافت و برنده نهایی روز 13 ژانویه (23 دی) اعلام خواهد شد.
Ribery: People in France seem to prefer Messi & Ronaldo for Ballon d'Or
joey jordison
17-11-2013, 16:37
خاک بر سر پلاتر و فیفا با این رفتارشون همون بهتر رونالدو نره مراسم ابر و ماه خورشید و فلک و فیفا و ...... در کارند که کریستیانو جایزه را نگیره در حالی که تکامل را تو بازی کریستیانو میشه دید سرعت قدرت تکنیک پرش شوت منهای لئو مسی ببین کی رو شاخ کردن ریبری :n08:
REZAHOSEYNGANI
18-11-2013, 22:33
به نظرم باید بین مسی و رونالدو یکی رو انتخاب کنن
گرچه ریبری سه گانه برده ولی از لحاظ تکنیکی و محبوبیت و گلزنی اصلا در حد مسی و رونالدو نیست!
در این چند روز خیلی از افراد رای های خودشون رو فاش کردند، دوستان منبعی هست (یا کسی جمع آوری کرده؟) که همه رای های منتشر شده رو کنار هم گذاشته باشه؟
malkemid
20-11-2013, 01:28
امشب هم رونالدو یک تنه تیمش رو در حساس ترین بازی ملی بالا کشید. هت تریک جلوی سوئد. گل پیروزی بخش بازی رفت رو هم زده بود. امیدوارم دوست بایرنی مون تا حدودی قانع شده باشه.
یه سری رای که صحبتش هست تا این لحظه بر فرض اینکه درست باشه واقعا جای تامل داره. همه یا به هم تیمیشون رای دادن٬ یا هموطنشون و یا اونی که تو چند سال اخیر دوستش داشتن و به نوعی فن ش هستن.
جرارد به سوارز رای داده..نکونام به مسی..دلبوسکه به ژاوی و اینیستا...
Masoud King
20-11-2013, 02:33
امشب هم رونالدو یک تنه تیمش رو در حساس ترین بازی ملی بالا کشید. هت تریک جلوی سوئد. گل پیروزی بخش بازی رفت رو هم زده بود. امیدوارم دوست بایرنی مون تا حدودی قانع شده باشه.
الان به خاطر این بازی باید جایزه داد به رونالدو؟!
مثلا مسی اومد جلوی میلان و اون عملکرد رو داشت .. باید جایزه فعالیت یک ساله بهش داده بشه؟!
هر بازی جایزه بهترین بازیکن زمین رو داره.. موضوع اینجا عملکرد یک ساله بازیکن هست
مثلا الان بازیکن پرتغال که دوتا پاس گل داده ( که پاس گل های بی نظیر بودن) اونوقت همه ی عملکرد به حساب رونالدو ریخته میشه و جالبه کسی این وسط نمیگه که بقیه هم بودن یا زلاتان هم دوتا گل زد راستی.. حالا پس جایزه رو بدیم رونالدو و ریبری هم که جز مهره های کلیدی تو فتح سه گانه بودن رو بزاریم کنار و عملکرد یکساله ی اون رو بیخیال بشیم.
+
این نوشته سایت گل هم جالبه در نوع خودش، وقتی گفته میشه هایپ منظور همینه:
If the Ballon d'Or voting is reopened as has been reported, the Ronaldo could well win the award on the strength of one night alone, so good was he against Sweden. As it is Franck Ribery remains the favourite to carry it home, but there is no doubting who the world’s most in-form player is as we approach the 200-day countdown to the World Cup finals.
SA3EDLORD
20-11-2013, 02:58
مثلا مسی اومد جلوی میلان و اون عملکرد رو داشت .. باید جایزه فعالیت یک ساله بهش داده بشه؟!
هر بازی جایزه بهترین بازیکن زمین رو داره.. موضوع اینجا عملکرد یک ساله بازیکن هست
ینی میخوای بگی رونالدو کل سال مثه یه بازیکن محو بود و فقط امشب عالی بود؟ :-|
طرفداری هم حدی داره!
ینی الان من همچین چیزی گفتم؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برداشت شما کاملا اشتباهه
هیچ کسی منکر توانایی های رونالدو نیست
خب احتمالا اشتباه متوجه شدم.
عذر میخوام ;)
Masoud King
20-11-2013, 03:27
ینی میخوای بگی رونالدو کل سال مثه یه بازیکن محو بود و فقط امشب عالی بود؟ :-|
طرفداری هم حدی داره!
ینی الان من همچین چیزی گفتم؟! :n13:
برداشت شما کاملا اشتباهه
هیچ کسی منکر توانایی های رونالدو نیست
اینکه از نظر من، فرد دیگه ای از شما عملکرد بهتری داشته باشه مفهومش این نیست که شما عملکرد متوسطی داشتی
+
صفحه قبل هم گفتم اصلا مهم نیست کی میبره این جایزه رو چون واقعا معیار درستی وجود نداره
حتی همین جا هم معیارهای ماها باهم فرق میکنه، هر کسی داره از دید خودش موضوع رو نگاه میکنه و شاید معیار های همدیگه رو ندونیم ولی داریم بحث هم میکنیم..
+
جرارد به سوارز رای داده..
فک کنم پست آرمان رو دیده و منقلب شده :دی
یه سری رای که صحبتش هست تا این لحظه بر فرض اینکه درست باشه واقعا جای تامل داره. همه یا به هم تیمیشون رای دادن٬ یا هموطنشون و یا اونی که تو چند سال اخیر دوستش داشتن و به نوعی فن ش هستن.
جرارد به سوارز رای داده..نکونام به مسی..دلبوسکه به ژاوی و اینیستا...
درود
گلزنی رو نمیشه ملاک اصلی قرار داد . شما یک مقایسه بازیکن به بازیکن بین پرتغال و سوئد داشته باشین متوجه میشین که سوئد به غیر از زلاتان بازیکن باکیفیت دیگه ای نداره که بتونه توی زمین تاثیر گذار باشه .
سوئد چوب کیفیت پایین بازیکنانش رو خورد و شاید اگه جای زلاتان و رونالدو در تیمهاشون عوض میشد الان این زلاتان بود که تیمش صعود کرده بود و فکر نکنم دیگه همچین مقایسه ای صورت میگرفت .
در کیفیت بالای رونالدو شکی نیست . ولی همونطور که قبلا گفتم باید چیزی بیشتر از گلزنی و خصوصیات فردی رو هم در این انتخاب دخیل کنیم و اون مسئله موفقیت های باشگاهیه .
صحبت آخرتون رو مبنی بر عدم بررسی همه موارد برای انتخاب بهترین بازیکن قبول دارم . دیگه طوری شده که همه رسما میگن به خاطر علاقه شخصی به یک بازیکن بهش رای دادن و میدن .
به هر حال هر کسی یک معیار بخصوص برای رای های خودش داره .
اون زمان که وزلی اسنیدر با هلند تا فینال جام جهانی رفت و با اینتر قهرمان لیگ قهرمانان - لیگ ایتالیا - کوپا ایتالیا و ... شد در کمال تعجب به عنوان بهترین بازیکن انتخاب نشد .
همونطور که گفتم این مراسم و جایزه یک مدته که به نوعی شایسته سالاری کنار گذاشته و جنبه ی تبلیغاتی پیدا کرده.
در یک اقدام جالب فیفا مهلت رای گیری برای توپ طلای 2013 رو که 15 نوامبر به پایان رسیده بود،تا 29 نوامبر تمدید کرد و جالب تر اینکه هرکس که رای داده میتونه رای خودش رو عوض کنه.
پ ن: فقط خدا رحم کرد رونالدو مصدوم نبود :دی + اینکه دیگه لازم نیست قبل ارسال رایها کاپیتان پرتقال به صورت خود جوش عوض شه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ ن2: با توجه به نمایش رونالدو و مصدومیتهای سریالی مسی رونالدو شایستگی کسب این عنوان رو داره
malkemid
20-11-2013, 23:09
درود
گلزنی رو نمیشه ملاک اصلی قرار داد . شما یک مقایسه بازیکن به بازیکن بین پرتغال و سوئد داشته باشین متوجه میشین که سوئد به غیر از زلاتان بازیکن باکیفیت دیگه ای نداره که بتونه توی زمین تاثیر گذار باشه .
سوئد چوب کیفیت پایین بازیکنانش رو خورد و شاید اگه جای زلاتان و رونالدو در تیمهاشون عوض میشد الان این زلاتان بود که تیمش صعود کرده بود و فکر نکنم دیگه همچین مقایسه ای صورت میگرفت .
در کیفیت بالای رونالدو شکی نیست . ولی همونطور که قبلا گفتم باید چیزی بیشتر از گلزنی و خصوصیات فردی رو هم در این انتخاب دخیل کنیم و اون مسئله موفقیت های باشگاهیه .
صحبت آخرتون رو مبنی بر عدم بررسی همه موارد برای انتخاب بهترین بازیکن قبول دارم . دیگه طوری شده که همه رسما میگن به خاطر علاقه شخصی به یک بازیکن بهش رای دادن و میدن .
به هر حال هر کسی یک معیار بخصوص برای رای های خودش داره .
اون زمان که وزلی اسنیدر با هلند تا فینال جام جهانی رفت و با اینتر قهرمان لیگ قهرمانان - لیگ ایتالیا - کوپا ایتالیا و ... شد در کمال تعجب به عنوان بهترین بازیکن انتخاب نشد .
همونطور که گفتم این مراسم و جایزه یک مدته که به نوعی شایسته سالاری کنار گذاشته و جنبه ی تبلیغاتی پیدا کرده.
آها...این همون چیزیه که من میگم...ریبری تو تیمی بود که بازیکنهاش تو دو فصل اخیر در بهترین فرم بودن...شما می تونی رد کنی که اگه رونالدو یا مسی تو بایرن بودن٬ سه گانه می بردن؟ اگه بحث افتخار باشگاهی رو بیاریم وسط٬ میشه همه رو اینطور بحث کرد. اصولا عملکرد شخصی باید ملاک باشه وگرنه اینکه کی بیشتر جام گرفته که از قبل مشخصه و نیاز به رای گیری نداره.
مثلا الان بازیکن پرتغال که دوتا پاس گل داده ( که پاس گل های بی نظیر بودن) اونوقت همه ی عملکرد به حساب رونالدو ریخته میشه و جالبه کسی این وسط نمیگه که بقیه هم بودن یا زلاتان هم دوتا گل زد راستی.. حالا پس جایزه رو بدیم رونالدو و ریبری هم که جز مهره های کلیدی تو فتح سه گانه بودن رو بزاریم کنار و عملکرد یکساله ی اون رو بیخیال بشیم.
+
این نوشته سایت گل هم جالبه در نوع خودش، وقتی گفته میشه هایپ منظور همینه:
خیر...شما گفتی کی رونالدو تیمش رو نجات داده٬ خوب مثال در این مورد زیاده...من آخرینش رو محض یادآوری عرض کردم. خیلی واضحه که ملاک یه بازی نخواهد بود.
آها...این همون چیزیه که من میگم...ریبری تو تیمی بود که بازیکنهاش تو دو فصل اخیر در بهترین فرم بودن...شما می تونی رد کنی که اگه رونالدو یا مسی تو بایرن بودن٬ سه گانه می بردن؟ اگه بحث افتخار باشگاهی رو بیاریم وسط٬ میشه همه رو اینطور بحث کرد. اصولا عملکرد شخصی باید ملاک باشه وگرنه اینکه کی بیشتر جام گرفته که از قبل مشخصه و نیاز به رای گیری نداره.
درود.
درسته بایرن شرایط خوبی داشته و بازیکنان با کیفیتی داره . ولی این مورد در مورد تیمهای رئال و بارسا هم صدق میکنه و اون تیم ها هم مملو از ستاره و بازیکنان با کیفیت هستن .
در این جور بررسی ها شرایط به نظرم کاملا برابر هست . همونقدر که بایرن بازیکن خوب و تاثیر گذار داره , بارسا و رئال هم همین شرایط رو دارن .
ویژگی های فردی یک طرف قضیه است ... کسب افتخار و عملکرد بازیکن در موفقیت ها باشگاهی در رده های مختلف و کمک به تیم برای کسب موفقیت یک چیز دیگه است .
اگه صرفا بخوایم نگاه کنیم که بازیکن از نظر فردی چکار کرده و موفقیت های باشگاهی رو دخیل ندونیم پس من هم میتونم مدعی بشم الشاراوی هم باید توپ طلا بگیره .
چون رسما فصل پیش میلان رو به تنهایی از بحران کشید بیرون و از رده های آخر به به پنجم جدول رسوند و بعد از اون نوبت بالوتلی شد که در نیم فصل دوم میلان رو به دوش بکشه و به رده سوم برسونه .
ولی خودم هم میدونم که این بررسی منطقی نیست .
رونالدو بازیکن خیلی خوبیه ... همونقدر هم مسی خوبه . هر دو هم از بازیکنان تاثیر گذار و پا به توپ و تا حدودی کامل فوتبال امروزی هستن . گلزنان خیلی خوبی هم هستن .
ولی وقتی بحث انتخاب بهترین هاست باید دید دست آورد این بازیکنان برای تیمشون چی بوده و توی رقابت های مختلف تیم رو به کجا رسوندن .
اینجاست که عناوین کسب شده باید مورد سنجش قرار بگیره.
malkemid
21-11-2013, 12:28
درود.
درسته بایرن شرایط خوبی داشته و بازیکنان با کیفیتی داره . ولی این مورد در مورد تیمهای رئال و بارسا هم صدق میکنه و اون تیم ها هم مملو از ستاره و بازیکنان با کیفیت هستن .
در این جور بررسی ها شرایط به نظرم کاملا برابر هست . همونقدر که بایرن بازیکن خوب و تاثیر گذار داره , بارسا و رئال هم همین شرایط رو دارن .
ویژگی های فردی یک طرف قضیه است ... کسب افتخار و عملکرد بازیکن در موفقیت ها باشگاهی در رده های مختلف و کمک به تیم برای کسب موفقیت یک چیز دیگه است .
اگه صرفا بخوایم نگاه کنیم که بازیکن از نظر فردی چکار کرده و موفقیت های باشگاهی رو دخیل ندونیم پس من هم میتونم مدعی بشم الشاراوی هم باید توپ طلا بگیره .
چون رسما فصل پیش میلان رو به تنهایی از بحران کشید بیرون و از رده های آخر به به پنجم جدول رسوند و بعد از اون نوبت بالوتلی شد که در نیم فصل دوم میلان رو به دوش بکشه و به رده سوم برسونه .
ولی خودم هم میدونم که این بررسی منطقی نیست .
رونالدو بازیکن خیلی خوبیه ... همونقدر هم مسی خوبه . هر دو هم از بازیکنان تاثیر گذار و پا به توپ و تا حدودی کامل فوتبال امروزی هستن . گلزنان خیلی خوبی هم هستن .
ولی وقتی بحث انتخاب بهترین هاست باید دید دست آورد این بازیکنان برای تیمشون چی بوده و توی رقابت های مختلف تیم رو به کجا رسوندن .
اینجاست که عناوین کسب شده باید مورد سنجش قرار بگیره.
ببینید تقریبا همیشه چند تا تیم درجه 1 اروپا بازیکنهای تراز اولی دارن...چیزی که باعث میشه امسال تیم x قهرمان شه و سال دیگه تیم y، بحث فرم بازیکنها هست. بایرن امسال تیمی بوده که تک تک بازیکنهاش در بهترین فرم خودشون بودن. این موضوع در مورد رئال و بارسا صادق نیست.
جایزه توپ طلا هم از دید من باید به بازیکنی که بالاترین سطح رو همراه با بهترین فرم در طول سال داره داده بشه.
من به شخصه تک تک بازیهای بایرن رو دنبال نمی کنم، ولی بین فرم ریبری پارسال که تو همه چی دوم شدن و امسال که تو همه چی اول شدن، تفاوت چندانی نمی بینم. در صورتی که پارسال اسمی از ریبری به عنوان یکی از گزینه ها نبود به اون صورت. اما اگه دروگبا اون گل رو نمی زد؟ آیا فرم ریبری تغییری کرده بود؟ نه...فقط شرایط طوری شده بود که فصل رو با جام تموم کنه. اونوقت حتما ریبری جزو گزینه ها می شد و این به نظر شخصی من درست نیست.
مرسی
خب دیگه پیشاپیش به رونالدو و طرفداراش تبریک میگم کسب جایزه رو
فیفا با تصمیم شگفت انگیزش نشون داد که پشت کی هستش برای این دوره.
به هر حال نظرات اسپانسرا هم باید تو همچین مراسمایی در نظر گرفته بشه دیگه و رونالدو کسیه که علاوه بر شایستگی و توانایی های فردی زیاد،چهره تبلیغاتی جذابی هم هستش.
بقیه هم حالا حالاها باید سماق بمکن
Masoud King
21-11-2013, 15:54
من به شخصه تک تک بازیهای بایرن رو دنبال نمی کنم، ولی بین فرم ریبری پارسال که تو همه چی دوم شدن و امسال که تو همه چی اول شدن، تفاوت چندانی نمی بینم.
شما فک میکنی ریبری الان سه فصله اینطوری هست ولی حالا که بایرن قهرمان شده اینم به عنوان یکی از مدعیان مطرح شده. ولی فصل قبل بهترین فرمی بود که من دیدم ازش.
نحوه بازی ریبری تو فصل گذشته نسبت به سال قبلش که دوم شدن واقعا تفاوت داره و ارزش بازی ریبری به مراتب بیشتر شده برای بایرن و همچنین روبن. نمونه بارزش اینه که ریبری مدام از حمله به دفاع میاد و به آلابا کمک میکنه،ما اینو تو ریبری گذشته نمی دیدیم.
جایزه توپ طلا هم از دید من باید به بازیکنی که بالاترین سطح رو همراه با بهترین فرم در طول سال داره داده بشه.
خب وقتی یه بازیکنی مثه ریبری که فصل قبل عملکرد فوق العاده ای داشته و این عملکرد منجر به سه گانه شده..
شما یه نگاهی به آمار رونالدو تو فصل 2012-13 و 2011-12 بکن، آیا فصل قبل رونالدو تو بهترین فرمش بوده ؟ بعد چند بازی تو همین فصلی که 13 هفته ازش گذشته به این فرم فعلی رسیده؟
+
من نمیگم رونالدو اگه ببره این جایزه رو حقی خورده شده ولی این وسط ولی ریبری شایسته تره.
malkemid
21-11-2013, 17:10
شما فک میکنی ریبری الان سه فصله اینطوری هست ولی حالا که بایرن قهرمان شده اینم به عنوان یکی از مدعیان مطرح شده. ولی فصل قبل بهترین فرمی بود که من دیدم ازش.
نحوه بازی ریبری تو فصل گذشته نسبت به سال قبلش که دوم شدن واقعا تفاوت داره و ارزش بازی ریبری به مراتب بیشتر شده برای بایرن و همچنین روبن. نمونه بارزش اینه که ریبری مدام از حمله به دفاع میاد و به آلابا کمک میکنه،ما اینو تو ریبری گذشته نمی دیدیم.
خب وقتی یه بازیکنی مثه ریبری که فصل قبل عملکرد فوق العاده ای داشته و این عملکرد منجر به سه گانه شده..
شما یه نگاهی به آمار رونالدو تو فصل 2012-13 و 2011-12 بکن، آیا فصل قبل رونالدو تو بهترین فرمش بوده ؟ بعد چند بازی تو همین فصلی که 13 هفته ازش گذشته به این فرم فعلی نرسیده؟
+
من نمیگم رونالدو اگه ببره این جایزه رو حقی خورده شده ولی این وسط ولی ریبری شایسته تره.
اختلاف دیدگاه شما و من رو اون بخش قرمز هست به نظرم. به نظر من این عملکرد خوب ریبری نبوده که منجر به سه گانه شده. این بایرنی که من دیدم، اگه مثلا ریبری رو نداشت و بجاش یه روبن دیگه هم داشت:n02: و میذاشتش جای ریبری، باز هم بهترین تیم اروپا بود.
+
رای تیاگو سیلوا : مسی، زلاتان، رونالدو
Masoud King
21-11-2013, 19:10
اختلاف دیدگاه شما و من رو اون بخش قرمز هست به نظرم. به نظر من این عملکرد خوب ریبری نبوده که منجر به سه گانه شده. این بایرنی که من دیدم، اگه مثلا ریبری رو نداشت و بجاش یه روبن دیگه هم داشت:n02: و میذاشتش جای ریبری، باز هم بهترین تیم اروپا بود.
مشکل همینه که ارزش ریبری برای بایرن خیلی بیشتر از اون چیزی هست که فکر میکنی.
طی این دو فصل، بازی ای نبوده که ریبری باشه و بایرن اونو ببازه.
همین بایرنی که دیدی، بدون ریبری نزدیک بود جلو آرسنال حذف بشه.
همون فینال جلوی اینتر هم ریبری رو الکی محروم کردن و نتیجش اون شد.. جلوی چلسی هم که جناب روبن مرهمت کردن :دی فرض کن دوتا روبن باشن!! (ولی از جدا از شوخی روبن این فصل خیلی خوب بوده و همونی شده که باید باشه)
این جمله رو ویرایش کردم بعد نمی دونم چرا بقیشو ننوشتم :دی
باید اینطوری بگم وقتی دو بازیکن عملکرد خوبی داشتن، حداقل اونی که به جام رسیده این وسط دست بالا رو داره.
این رو هم باید بگم که دلیل عملکرد خوب ریبری، جام های گرفته شده نیست. بلکه جام های گرفته شده دلیل عملکرد خوب ریبری هستند.
به نظرم این بحث ها فایده نداره دلایل هم بیشتر سلیقه است دوستان بایرنی می خوان ریبری این جایزه رو ببره یک سوال پیش میاد این جا اگر شما مدیر عامل
یک تیم بزرگ بودین یا سرمربی بین این 3 بازیکن کدوم رو برای تیمتون انتخاب میکردین ؟ بدون تعصب اگر انتخاب کنید مسی و رونالدو گزینه اخر ریبری میشه
که به نظر من زلاتان از لحاظ فنی از ریبری بالا تره . بهترین باشگاه رو مگه مشخص نمیکنن؟ بهترین عملکرد باشگاها مگه مشخص نمیشه ؟ رنکنیک باشگاهی
مگه وجود نداره که عملکرد تیمها رو نشون میده رشد پیشرفت باشگاه بهترین باشگاه رو هم مشخص میکنن . این جایزه به نظره من نباید ربطی به عملکرد باشگاه
داشته باشه . به بهترین بازیکن میدن اسمش روشه دیگه بهترین بازیکن سال نه به بهترین بازیکن تیم سال اگر اینجور باشه خیلی از بازیکن ها حسرت این جایزه رو
ببخشید به گور میبرن با تعصب یا بدون تعصب سطح فنی ریبری و عملکرد فردی این بازیکن از رونالدو و مسی پایین تره کجای این مساله مفهوم نیست ؟
منظور من این نیست هر سال یکی از این 2 بازیکن بشه اما تا زمانی که واقعا این 2 بازیکن یک سر و گردن از بقیه بازیکن ها بهترین چرا کسه دیگه انتخاب شه؟
افشاگري يک برنامه اسپانيايي درباره توپ طلا
فيفا مراسم عکس گرفتن فرانک ريبري با توپ طلا را به تاخير انداخت و اين خشم باشگاه بايرن مونيخ و خود ريبري را برانگيخت. اين خبري بود که برنامه ورزشي پونتو پلوتا اسپانيا آن را فاش کرد.
دو ماه بيشتر به انتخاب بهترين بازيکن جهان در سال 2013 باقي نمانده است و پيش بيني درباره گزينه نهايي فيفا بسيار زياد است.
کريستيانو رونالدو، ليونل مسي و فرانک ريبري سه گزينهاي هستند که بيشترين شانس را براي کسب اين جايزه دارند البته آسيب ديدگي طولاني مدت ستاره آرژانتيني بارسلونا باعث شده است تا شانس او کمتر از دو گزينه ديگر شود. کريستيانو رونالدو که اين روزها در بهترين دوران خود به سر ميبرد و يکي از آمادهترين بازيکنان حال حاضر فوتبال جهان است. فرانک ريبري هم که فصل قبل نمايش خيرکنندهاي با بايرن داشت و سه گانه فوتبال آلمان و اروپا را با اين تيم به دست آورد.
برنامه ورزشي پونتو پلوتا اسپانيا در خبري اختصاصي اعلام کرد که فيفا جلسه عکس گرفتن با توپ طلا را با فرانک ريبري هافبک آلماني به تاخير انداخت. قرار بود که اين هفته مراسم عکس گرفتن ريبري با توپ طلا به صورت مخفيانه برگزار شود که اين مراسم به تاخير افتاد.
اين برنامه ورزشي ادامه داد که لغو مراسم عکس گرفتن ريبري با توپ طلا خشم اين بازيکن فرانسوي و باشگاه بايرن مونيخ را برانگيخته است چرا که آنها معتقدند فيفا با اين اقدام خود ميخواهد توپ طلا را به کريستيانو رونالدو ستاره پرتغالي رئال مادريد بدهد.
بعد از آنکه فيفا زمان رايگيري براي انتخاب بهترين بازيکن جهان در سال 2013 را دو هفته به تاخير انداخت گمانهزنيهاي زيادي به وجود آمد. بسياري معتقدند که فدراسيون بين المللي فوتبال فيفا با اين اقدام خود ميخواهد اين جايزه را به کريستيانو رونالدو بدهد اين درحالي است که خود ريبري چنين نظري ندارد.
ريبري در گفت و گويي که دو روز پيش با روزنامه لوموند فرانسه داشت تاکيد کرد که شايسته کسب توپ طلاي فوتبال جهان در سال 2013 است و اطمينان دارد که اين جايزه را به دست ميآورد. او گفت رونادو تنها چند هفتهاي است که خوب بازي ميکند. اين درحالي است که او با بايرن فصل رويايي را پشت سرگذاشت و سه گانه فوتبال آلمان و اروپا را به دست آورد.
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D9%8A%DA%A9_%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87_% D8%A7%D8%B3%D9%BE%D8%A7%D9%86%D9%8A%D8%A7%D9%8A%D9 %8A_%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87_%D8%AA%D9 %88%D9%BE_%D8%B7%D9%84%D8%A7)
///////
با اینکه طرفدار رئال هستم
ولی هیچوقت یادم نمیاد مسی که 4 تا توپ طلا هم داره همچین حرفی زده باشه و بگه که شایسته کسب توپ طلا هست (( چه در این دوره و چه دوره های قبل ))
رونالدو هم تاحالا همچین حرفی نزده
ولی
عجب اعتماد به سقفی داره ریبری :n02:
زلاتان: برای دانستن اینکه بهترینم، به توپ طلا نیازی ندارم
ستاره سوئدی در صحبت هایی اعلام کرده که او بزرگترین بازیکن دنیای فوتبال است
سایت گل- زلاتان ایبراهیموویچ بازیکن سوئدی باشگاه پاری سن ژرمن در صحبت هایی اعلام کرده که برای آنکه بداند که بهترین بازیکن دنیاست، نیازی به فتح توپ طلا ندارد.
این ستاره سوئدی در جریان بازی تیمش مقابل المپیاکوس درپارک دو پرنس گلزنی کرد و تیمش موفق شد تادراین بازی با نتیجه 1-2 به پیروزی برسد. این هشتمین گل او در رقابتهای گروهی و این فصل لیگ قهرمانان اروپا بود و ایبرا با این گل با رکورد گلزنی رود فان نیستلروی، ارنان کرسپو، فیلیپو اینتزاگی و کریستیانو رونالدو برابری نمود
درشرایطی که او در جایگاه مناسبی برای فتح توپ طلاست، ولی بعید به نظر می رسد که این جایزه به او برسد. حالا این ستاره 32 ساله سوئدی اعلام کرده که زیاد نگران فتح جوایز فردی نیست. زلاتان در صحبت هایی به خرنگاران گفته:« توپ طلا چیزی نیست که من راجع به آن فکر کنم و موضوعی است که برایم مهم نیست. من برای آنکه بدانم که بهترین هستم، نیازی به فتح توپ طلا ندارم.»
با این برد پاری سن ژرمن صدرنشینی اش در گروه سی رقابتها را قطعی نمود. گل برتری پی.اس.جی دراین دیدار را ادینسون کاوانی در دقایق پایانی بازی به ثمر رساند. ایبرا در این باره گفت:« هدف ما این بود که از مرحله گروهی به دوربعد صعود کنیم و ما این کار را انجام داده ایم؛ نباید منتظر قرعه کشی باشیم تا حریف بعدی مان مشخص شود .تا آن موقع به شدت تلاش می کنیم و خودمان را برای بازی بعدی آماده خواهیم نمود.»
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B3%D8%AA%D9%86-%D8%A7%DB%8C%D9%86%DA%A9%D9%87-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86%D9%85-%D8%A8%D9%87-%D8%AA%D9%88%D9%BE-%D8%B7%D9%84%D8%A7-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%85
Ibrahimovic: I don't need the Ballon d'Or to know I'm the best
پی نوشت: با خونه نشین شدن مسی چقدر مدعی زیاد شده. منتظر بالوتلی هم باشید :n02: رقابت جالبیه
ایبرا خودش به مسی به عنوان بهترین بازیکن جهان رای میداد. بالوتلی هم که بیش از یک بار گفته فقط مسی از من بهتره اونم یکم
موردی که این روزها خیلی بهش پرداخته میشه علت تمدید مدت زمان شرکت در رای گیری هست. در این مورد دو نکته قابل توجه هست:
اولا: زمان ارسال ایمیل تمدید مدت حضور شرکت در رای گیری ها به طور دقیق در ابتدای بازی پرتغال و سوئد اومده و در زمانی که بازی 0-0 بوده
حتی در همون زمان زمزمه هایی از این خبر در بعضی از سایت های خبری پیچیده بود.
برای نمونه در [اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])] اظهار نظر ادیتور EPSN که چهره شناخته شده ای هست و با تماسی که با تعدادی از سرمربی ها و کاپیتان ها داشته، صحت این صحبت رو تایید می کنه:
I know a handful of international captains and coaches who had already voted and a few of them have confirmed to
me that the FIFA email hit their inboxes at a time when the Sweden versus Portugal match was still balanced at 0-0
ثانیا: علتی که فیفا در متن ایمیل برای شرکت کننده ها ارسال کرده به این شکل بوده:
In order to ensure a representative participation of the selected media and all FIFA member associations
FIFA and France Football have decided to extend the deadline for votes for the FIFA Ballon d'Or
که به این معنی هست که استقبال از رای گیری و تعداد افراد شرکت کننده (به هر دلیل) کمتر از حد انتظار بوده و امکان بیش از پیش زیر سوال رفتن اعتبار(؟) جوایز باعث تمدید تاریخ برای حضور و آراء بیشتر شده.
فصل 2008-2009
مسی
38 گل در 51 بازی
+
لالیگا
کوپا دل ری
چمپیونز لیگ
+
بهترین بازیکن اسپانیا
بازیکن سال اروپا
رونالدو
26 گل در 53 بازی
+
پریمیر لیگ
لیگ کاپ
جام جهانی باشگاهی
فصل 2009-2010
مسی
47 گل در 53 بازی
+
لالیگا
سوپرکاپ اسپانیا
سوپرکاپ اروپا
جام جهانی باشگاهی
رونالدو
33 گل در 35 بازی
فصل 2010-2011
مسی
53 گل در 55 بازی
+
لالیگا
چمپیونز لیگ
+
بهترین بازیکن اسپانیا
بهترین بازیکن اروپا
رونالدو
53 گل در 54 بازی
+
کوپا دل ری
فصل 2011-2012
مسی
73 گل در 60 بازی
+
کوپا دل ری
سوپرکاپ اسپانیا
سوپرکاپ اروپا
جام جهانی باشگاهی
+
بهترین بازیکن اسپانیا
رونالدو
60 گل در 55 بازی
+
لالیگا
فصل 2012-2013
مسی
60 گل در 50 بازی
+
لالیگا
رونالدو
55 گل در 55 بازی
+
سوپرکاپ اسپانیا
Masoud King
29-11-2013, 01:52
فک کنم با این اوصاف اگه الان زیدان هم می بود بازم شانسی نداشت برای توپ طلا :n09:
کاپلو: رونالدو شايسته توپ طلاي 2013 است
سرمربي تيم ملي فوتال روسيه، کريستيانو رونالدو را شايسته کسب توپ طلاي فوتبال جهان در سال 2013 دانست.
کريستيانو رونالدو ستاره پرتغالي رئال مادريد فصل رويايي را با اين تيم سپري ميکند.
به نقل از ايسنا، رونالدو فصل گذشته هر چند بازيهاي خوبي را براي رئال مادريد به نمايش گذاشت، اما هيچ جامي را به دست نياورد. او در اين فصل آمار خيره کنندهاي را از خود به جاي گذاشته است و بهترين گلزن رقابتهاي ليگا و ليگ قهرمانان اروپا به شمار ميآيد. بازيهاي خوب او با کهکشانيها باعث شده تا شانس زيادي براي کسب توپ طلاي فوتبال جهان در سال 2013 داشته باشد.
فابيو کاپلو، سرمربي تيم ملي فوتبال روسيه به ستايش از رونالدو پرداخت و او را شايسته توپ طلاي 2013 دانست. او گفت: اگر بازيکني وجود داشته باشد که شايسته انتخاب به عنوان بهترين بازيکن جهان در سال 2013 باشد، بدون شک کريستيانو رونالدو است. بايد عملکرد رونالدو در فصل جاري را ستود. او آمار بسيار خوبي از خود بر جاي گذاشته است. عملکرد خوب رونالدو فقط محدود به رئال مادريد نميشود. او در تيم ملي فوتبال پرتغال هم نمايش درخشاني داشت و سهم بسزايي در صعود اين تيم به جام جهاني 2014 برزيل داشت. چهار گلي که او در دو ديدار رفت و برگشت برابر تيم ملي فوتبال سوئد به ثمر رساند نشان داد که رونالدو چه بازيکن بزرگي است.
کاپلو به عنوان، سرمربي تيم ملي فوتبال روسيه ميتواند در راي گيري انتخاب بهترين بازيکن فوتبال جهان در سال 2013 بازيکنان مورد علاقه خود را انتخاب کند. به نظر مي رسد که راي اول سرمربي سابق رئال مادريد کريستيانو رونالدو پرتغالي خواهد بود.
سرمربي تيم ملي فوتبال روسيه معتقد است که رئال مادريد با کارلو آنچلوتي به روزهاي خوب خود رسيده است. او گفت: رئال در ابتدا نتايج خوبي نگرفت و اين طبيعي بود، چرا که کارلو آنچلوتي تازه به عنوان سرمربي رئال مادريد انتخاب شده بود، اما رفتهرفته اين تيم بازيهاي خوبي را به نمايش گذاشت و الان همان تيمي شده است که کارلتو ميخواهد. البته نبايد فراموش کنيم که امسال تيم بسيار خوبي به رقابتهاي ليگا و ليگ قهرمانان اروپا اضافه شده است و آن آتلتيکو مادريد است. معتقدم که آتلتيکو مادريد ميتواند در فصل جديد ليگ قهرمانان اروپا شگفتي ساز شود. احساس ميکنم اين تيم دورتموند فصل گذشته خواهد شد و ميتواند بسياري به شگفتي آورد.
او درباره بارسلونا گفت: به نظر ميرسد آبي اناريها در غياب مسي پر نوسان هستند و شک بر انگيز ظاهر ميشوند.
ونگر: توپ طلا باید از فوتبال حذف شود
سرمربی فرانسوی فاش کرد که کاملا با اهدا جوایز فردی برای ورزش های تیمی مخالف است و اعلام کرد که تلاش می کند تا دادن چنین جوایزی متوقف شود.
سایت گل- آرسن ونگر، سرمربی آرسنال، با انتقاد از هیاهویی که در مورد توپ طلا به وجود آمده، مخالفتش را با اهدا چنین جوایزی اعلام کرد.
در حالی که کمتر از 40 روز به اعلام برنده توپ طلای امسال باقی مانده، بحث در مورد نفر برنده از بین فرانک ریبری و کریس رونالدو، که به نظر می آید شانس بیشتری از لیونل مسی دارند، به شدت بالا گرفته است.
اما سرمربی فرانسوی فاش کرد که کاملا با اهدا جوایز فردی برای ورزش های تیمی مخالف است و اعلام کرد که تلاش می کند تا دادن چنین جوایزی متوقف شود.
او به تله فوت گفت:" توپ طلا را به چه کسی می دهم؟ به هیچ کسی. من مخالف جوایز فردی هستم. این مهر تاییدی بر فردگرایی است که روح ورزش فوتبال در تضاد است.
من به شدت با این جایزه مخالفت هستم و علیه آن مبارزه می کنم چون به فوتبال ضربه می زند. اهدا چنین جوایزی به طور ناخودآگاه باعث می شود تا بازیکن به سمت ارائه نمایش های فردی گرایش پیدا کند."
این در حالی است که فیفا بعد از نمایش های خوب رونالدو در مرحله پلی آف جام جهانی، مهلت رای دادن برای توپ طلا را برای دو هفته تمدید کرد.
Wenger hits out at Ballon d'Or obsession
ونگر: توپ طلا باید از فوتبال حذف شود
سرمربی فرانسوی فاش کرد که کاملا با اهدا جوایز فردی برای ورزش های تیمی مخالف است و اعلام کرد که تلاش می کند تا دادن چنین جوایزی متوقف شود.
سایت گل- آرسن ونگر، سرمربی آرسنال، با انتقاد از هیاهویی که در مورد توپ طلا به وجود آمده، مخالفتش را با اهدا چنین جوایزی اعلام کرد.
در حالی که کمتر از 40 روز به اعلام برنده توپ طلای امسال باقی مانده، بحث در مورد نفر برنده از بین فرانک ریبری و کریس رونالدو، که به نظر می آید شانس بیشتری از لیونل مسی دارند، به شدت بالا گرفته است.
اما سرمربی فرانسوی فاش کرد که کاملا با اهدا جوایز فردی برای ورزش های تیمی مخالف است و اعلام کرد که تلاش می کند تا دادن چنین جوایزی متوقف شود.
او به تله فوت گفت:" توپ طلا را به چه کسی می دهم؟ به هیچ کسی. من مخالف جوایز فردی هستم. این مهر تاییدی بر فردگرایی است که روح ورزش فوتبال در تضاد است.
من به شدت با این جایزه مخالفت هستم و علیه آن مبارزه می کنم چون به فوتبال ضربه می زند. اهدا چنین جوایزی به طور ناخودآگاه باعث می شود تا بازیکن به سمت ارائه نمایش های فردی گرایش پیدا کند."
این در حالی است که فیفا بعد از نمایش های خوب رونالدو در مرحله پلی آف جام جهانی، مهلت رای دادن برای توپ طلا را برای دو هفته تمدید کرد.
Wenger hits out at Ballon d'Or obsession
حالا اگه بگن اوزیل هم جزوشون باشه ببین چیکار که نمیکنه این ونگر!!!:n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19::n19 ::n19::n19:
گل فارسی هم خیلی شیک و مجلسی جهتشو مشخص کرد :دی
در بخش انگلیسی خبر اینطوری تموم میشه که فقط تاریخ رو ذکر کرده :
Fifa recently extended the voting deadline for the prize from November 15 to November 29, with the winner of the 2013 Ballon d'Or set to be announced at a ceremony in Zurich on January 13
جالب اینجاست که ونگر اگر اشتباه نکنم توپ طلای پارسال رو حق مسی نمیدونست و اینیستا و رونالدو رو شایسته تر دونسته بود ، حالا که به نظر میرسه شانس مسی امسال اندک تر شده کلا گفته توپ طلا به درد نمیخوره :دی :دی :دی
حداقل گل فارسی اگر به ترجمه وفادار نیست ، آزاده باشه !!! :دی
دوستان مراسم اهداي توپ طلا كي هست ؟(فقط رونالدو)
رونالدوی برزیلی: فکر می کنم که مسی دوباره توپ طلا را می برد.
رونالدو اسطوره سابق فوتبال برزیل قبل از اعلام سیدبندی تیمهای حاضر در جام جهانی اعلام کرد که برزیل، اسپانیا و آلمان سه مدعی قهرمانی در جام جهانی هستند
سایت گل- رونالدو لوئیس نازاریو د لیما، بازیکن سابق تیم ملی برزیل معتقد است که جام قهرمانی جام جهانی 2014 به برزیل، آلمان یا اسپانیا خواهد رسید.
رونالدو در گفتگویی با آژاکس خبری دی.پی.ای دراین باره گفت:« برزیل، اسپانیا و آلمان سه مدعی اصلی قهرمانی در جام جهانی هستند. فکر می کنم که این سه تیم، تیم های برتر این جام جهانی باشند.»
او که در سالهای 1994 و 2002 قهرمانی در دنیا را تجربه کرده، در ادامه صحبت هایش گفت:« آلمانی ها همیشه با حضور در جام جهانی در جمع مدعیان هستند. به ویژه وقتی در فینال به برزیل بخورند و یا قبل از آن، این بازیها، از آن دسته بازیهایی است که هیچ وقت نمی توان نتیجه اش را پیش بینی کرد.» یکی از بهترین خاطرات رونالدو در دنیای فوتبال غلبه بر آلمان ها در فینال جام جهانی 2002 ژآپن و کره است.
رونالدو ادامه داد:« تیم ملی برزیل به نظر من تیم واقعا قدرتمندی است. به ویژه بعد از جام کنفدراسیون ها که با ارائه یک فوتبال خیلی خوب به قهرمانی رسیدند. البته آلمان هم خیلی قوی است. فکر می کنم که این دو تیم درکنار اسپانیا، سه مدعی قهرمانی هستند.»
رونالدو که 2 توپ طلا را کسب کرده معتقد است که توپ طلای سال 2013 که روز 13 ژانویه در زوریخ اهدا می شود، درنهایت به مسی خواهد رسید:« فکر می کنم که دوباره مسی برنده توپ طلا خواهد شد. ممکن است که کریس رونالدو هم با وجودی که در سال اخیر جامی را کسب نکرده، توپ طلا را مال خود کند. او هم مثل مسی هم چند سالی است که خیلی خوب بازی می کند. البته برخی بحث ها کاملا فردی هستند. اگر بازیکنان در طول یک سال نقش پررنگی داشته باشند، شایسته کسب توپ طلا هستند، حتی اگر در طول آن سال هیچ جام قهرمانی ای به دست نیاورده باشند. درست است که اگر آنها جامی را هم کسب کرده باشند، نشان دهنده آن است که در کسب آن جام بازیکنی سرنوشت ساز برای تیمشان بوده اند. معتقدم که کریس هم مثل مسی شایسته کسب توپ طلاست.»
او در ادامه مقایسه کریس و مسی گفت:« قطعا این دو، بهترین بازیکنان دنیا هستند و فاصله زیادی با سایرین دارند. هریک از این دو بازیکن که این جایزه را مال خود کند، به شایستگی آن را به دست آورده.»
ال فنومنوی بریلی که اخیرا دوباره کمی چاق شده، در مورد مصدومیت مسی که در روز 10 نوامبر اتفاق افتاد و او را برای هشت هفته از میادین ورزشی به دور نگاه داشت گفت:« این غیبت به مسی کمک می کند تا دوباره باتری هایش را شارژ کند. مسی پنج سالی است که بازیهای خیلی زیادی را برگزار می کند و چهره اصلی دنیای فوتبال بوده. الان با این مصدومیت که چندان هم جدی نیست، او می تواند کمی استراحت کرده و باتری هایش را شارژ کند.»
او قبل از برگزاری جام جهانی 2002 نیز با مصدومیتی سخت و طولانی در ناحیه زانویش روبرو شد ولی درنهایت به جام جهانی رسید و یکی از ستاره های آن جام بود
Ronaldo: I think Messi will win Ballon d'Or
اتحادیه بازیکنان حرفه ای و فدراسیون بین المللی فوتبال (فیفا) اسامی برترین مدافعان فوتبال جهان در سال 2013 را معرفی کردند.
به گزارش ایرنا؛ دیوید آلبا اتریشی از تیم بایرن مونیخ، یوردی آلبا اسپانیایی از بارسلونا، دنی آلوز برزیلی از بارسلونا،لایتون باینس انگلیسی از اورتون،ژورن بواتنگ آلمانی از بایرن مونیخ،اشلی کول انگلیسی از چلسی، دانته برزیلی از بایرن مونیخ، مت هوملز آلمانی از بروسیا دورتموند، برانیسلاو ایوانویچ صربستانی از چلسی،فیلیپ لام آلمانی از بایرن مونیخ، دیوید لوییس برزیلی از چلسی،وینست کمپانی بلژیکی از منچستر سیتی،مارسلو برزیلی از رئال مادرید،تیاگو سیلوا برزیلی از پاریسن ژرمن، په په پرتغالی از رئال مادرید،ژرارد پیکه اسپانیایی از بارسلونا،سرخیو راموس اسپانیایی ازرئال مادرید،رافائال وارون فرانسوی ازرئال مادرید،نمانیا ویدیچ صربستانی از منچستر و پابلو زاوالتا آرژانیتنی از منچستر سیتی به انتخاب اتحادیه بازیکنان فیفا به عنوان برترین مدافعان سال 2013 برگزیده شدند.
از بین این بازیکنان مدافعین برتر برای عضویت در تیم فوتبال منتخب سال 2013 جهان برگزیده می شوند.
پیش ازاین اتحادیه بازیکنان فیفا 5 دروازه بان برتر فوتبال سال 2013 را برگزیده بودند.
همچنین قرار است این اتحادیه 15 بازیکن برتر خط میانی و 15 مهاجم برتر را جهان بزودی معرفی خواهند کرد.
malkemid
05-12-2013, 18:12
Fеlicity
05-12-2013, 21:57
دوستان مراسم اهداي توپ طلا كي هست ؟(فقط رونالدو)
13 ژانویه - 23 دی
به دنبال اعلام 5 نامزد دروازهباني و همچنين اعلام نام 20 مدافع برتر دنيا، سايت رسمي فيفا به همراه اتحاديه جهاني بازيکنان (فيفپرو) اسامي 15 هافبک برتر دنيا را هم اعلام کردند که از بين آنها، 4 نفر در تيم منتخب فيفپرو فيفاي سال 2013 قرار خواهند گرفت:
به نقل از تسنيم، فهرست هافبکهاي برتر اعلام شده به شرح زير است:
1- ژابي آلونسو (اسپانيا - رئال مادريد)
2- گرث بيل (ولز - تاتنهام/رئال مادريد)
3- سرخيو بوسکتس (اسپانيا - بارسلونا)
4- استيون جرارد (انگليس - ليورپول)
5- آندرس اينيستا (اسپانيا - بارسلونا)
6- ايسکو (اسپانيا - مالاگا/رئال مادريد)
7- مسعوت اوزيل (آلمان - رئال مادريد/آرسنال)
8- آندرهآ پيرلو (ايتاليا - يوونتوس)
9- مارکو رويس (آلمان - بورسيا دورتموند)
10- فرانک ريبري (فرانسه - بايرن مونيخ)
11- آرين روبن (هلند - بايرن مونيخ)
12- باستين شوايناشتايگر (آلمان - بايرن مونيخ)
13- يحيي توره (ساحل عاج - منچسترسيتي)
14- آرتورو ويدال (شيلي - يوونتوس)
15- ژاوي (اسپانيا - بارسلونا)
فيفا و فيفپرو 3 روز ديگر فهرستي 15 نفره از برترين مهاجمان سال 2013 را نيز اعلام ميکند تا به اين ترتيب چهره تمامي 55 نامزدي که ميتوانند در تيم منتخب سال قرار بگيرند مشخص شود. ترکيب تيم منتخب فيفپرو و فيفا 23 دي همزمان با معرفي برنده توپ طلاي سال 2013 مشخص ميشود.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A7%D9%81%D8%A8%DA%A9_%D8%A8%D8%B1%D8%AA%D8%B1_%D8% AF%D9%86%D9%8A%D8%A7_%D8%AF%D8%B1_%D8%B3%D8%A7%D9% 84_2013
به گزارش خبرگزاری فارس، فیفا و فرانس فوتبال رسما اعلام کردند که کریستیانو رونالدو، لیونل مسی و فرانک ریبری، سه نامزد نهایی توپ طلای 2013 هستند. برنده معتبرترین جایزه فوتبال جهان 13 ژانویه (23 دی) در زوریخ معرفی خواهد شد.
مسی پس از سال 2007 هر ساله به جمع سه نامزد نهایی راه یافته است. وی در سال 2007 بعد از کاکا و رونالدو در مکان سوم قرار گرفت؛ در سال 2008 پس از کریستیانو رونالدو دوم شد و برای اولین بار در سال 2009 توانست این جایزه را کسب کند. مسی پس از آن در سالهای 2010، 2011 و 2012 نیز توانست توپ طلا را به دست بیاورد.
فینالیست شدن برای رونالدو هم مسئله جدیدی نیست. وی در سال 2007 دوم شد و در سال 2008 توانست توپ طلا را به دست آورد. پس از آن مسی مانع از کسب این جایزه توسط او شد. وی در سالهای 2009، 2011 و 2012 در مکان دوم قرار گرفت اما در سال 2010 نتوانست به جمع نامزدهای نهایی ملحق شود.
سه نامزد نهایی این جایزه سال متفاوتی را پشت سر گذاشتند. لیونل مسی بین ژانویه و آوریل نتوانست بازی کند و سپس یک مصدومیت در لیگ قهرمانان اروپا باعث یک سری مشکلات برای وی شد که هنوز هم با آن دست و پنجه نرم میکند. به هر حال وی در لیگ گذشته توانست 47 گل به ثمر برساند.
ریبری در بایرن مونیخ یک فرمانده است که سال گذشته تمام افتخارات از جمله قهرمانی در بوندس لیگا و لیگ قهرمانان را به دست آورد.
کریستیانو رونالدو در اواخر 2013 عملکردی فوقالعاده داشت و در تیم ملی پرتغال و رئال مادرید درخشید.
kasra_khan2003
10-12-2013, 10:06
نظرسنجی سایت گل تا به اینجا:
رونالدو: ۵۹.۲ درصد
ریبری: ۱۸.۲ درصد
مسی: ۲۲.۶ درصد
گواردیولا: ریبری شایسته کسب این عنوان هست.
"فرانک در سال گذشته فصل فوق العاده ای را سپری کرد، دوران ورزشی او فوق العاده است، فرانک یکی از دلائلی هست که تا به اینجای فصل در این جایگاه هستیم.
مشخصا بازیکنان زیاد دیگری هم (در این موفقیت) نقش داشتند، اما (تاثیر) فرانک ویژه است، به طور طبیعی او شایسته کسب این عنوان هست.
اینکه او موفق به کسب این جایزه می شود یا نه، زندگی، کارنامه ورزشی یا نظر ما راجع به فرانک را تغییر نمی دهد." [منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])]
+
مجله معتبر FourFourTwo درشماره ویژه آخر سال، لیست 100 بازیکن برتر سال 2013 رو منتشر کرد.
کریستیانو رونالدو در رتبه اول.
E.N.A.Y.A.T
10-12-2013, 19:20
فعلا
kasra_khan2003
11-12-2013, 09:12
نظرسنجی سایت گل تا به اینجا:
رونالدو: ۵۹.۲ درصد
ریبری: ۱۸.۲ درصد
مسی: ۲۲.۶ درصد
تکمیل شده :
حتی تو خود آرژانتین هم به رونالدو رای دادن...
جمع آوری و ساخت تصویر از Los Merengues | کهکشانی ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
+
فعلا
معیار این آمار چی هست؟
رونالدو:
۵۵ گل در سطح باشگاهی
۱۰ گل در سطح ملی
۶۵ گل در مجموع
بازی های ملی کسی که توپ طلا میبره مهم نیست؟ هرچند در سطح باشگاهی هم، حتی اگر تک گل دیشب رونالدو رو به حساب نیاریم، با توجه به تاریخ ارسال پست شما، اشتباه هست.
فعلا
none :not found
:n23:
درخشش بازیکنا وقتی منجر به کسب حتی یه جام در سال نشه پشیزی ارزش نداره
پارسال ویگان هم سقوط کرد ولی اقلا یه جام کسب کرد
حالا نظرسنجی های گل شده معیار !/ نظرسنجی که بشه تو عرض یه دقیقه 60 بار رای داد خیلی هم معتبر هست کافیه کوکی پاک شه و 3-4 نفر هم بیکار باشه قرار بذارن هی کوکی پاک کنن n بار رای بدن :n02:
مثلا پارسالم واسه توپ طلا نظرسنجی گل میدیدی همین نتایج بود نود نظرسنجی میذاشت ارا 70 درصد واسه مسی بود همونی که تو گل اول بود با اختلاف فاحش پایین تر بود
یا نظرسنجی پرطرفدارترین تیم میدیدی یه تیم دیگه اول میشد تو نظرسنجی sms ی نود و فوتبال 120 بارسلونا با اختلاف فاحش اول بود
سر نظرسنجی بازیکن سال اروپا هم ریبری تو نظرسنجی گل سوم بود ولی اول شد
این نشون میده چقدر نظرسنجی های گل که هر کس n بار به راحتی میتونه شرکت کنه و امارشم اصلا معلوم نیست چند نفر شرکت میکنن و بعیده هزار نفرم بشه ، معتبر هست :n05:
فکر کنم یادتون رفت سال 2012 بارسلونا فقط کوپا دل رو گرفت و رئال رکورد لالیگا رو شکوند و با 100 امتیاز قهرمان لالیگا شد !!! ولی بعدش چی شد ؟؟
توپ طلا رو مسی برد !!!!!
بارسا فقط کوپا رو گرفته بود ولی رئال لالیگا رو گرفت (( فکر کنم حرفی نباشه که لالیگا خیلی سخت تر از کوپا باشه اونم با رکورد 100 امتیازی ))
ولی بعدش چی ؟؟
توپ طلا رو مسی گرفت ؟؟
بر اساس حرف شما باشه اون سال باید توپ رو بدن یا به رونالدو یا یکی از بازیکن های چلسی (( چون علاوه بر قهرمانی چمپیونز تونسته بود تو مرحله قبلی بارسا رو حذف کنه که مسی هم داخل همون تیم بازی میکرد ))
نه چمپیونز رو بارسا گرفته بود
نه لالیگا
فقط کوپا رو گرفت که بین این 3 جام کم اهمیت ترین جام محسوب میشه
ولی توپ طلا به مسی داده شد !!!!
تا الان که 4 تا توپ طلا رو مسی گرفت معیار بهترین بازیکن بود
الان شده افتخارات تیمی ؟؟
.......
:n18:
فکر کنم یادتون رفت سال 2012 بارسلونا فقط کوپا دل رو گرفت و رئال رکورد لالیگا رو شکوند و با 100 امتیاز قهرمان لالیگا شد !!! ولی بعدش چی شد ؟؟
توپ طلا رو مسی برد !!!!!
بارسا فقط کوپا رو گرفته بود ولی رئال لالیگا رو گرفت (( فکر کنم حرفی نباشه که لالیگا خیلی سخت تر از کوپا باشه اونم با رکورد 100 امتیازی ))
ولی بعدش چی ؟؟
توپ طلا رو مسی گرفت ؟؟
بر اساس حرف شما باشه اون سال باید توپ رو بدن یا به رونالدو یا یکی از بازیکن های چلسی (( چون علاوه بر قهرمانی چمپیونز تونسته بود تو مرحله قبلی بارسا رو حذف کنه که مسی هم داخل همون تیم بازی میکرد ))
نه چمپیونز رو بارسا گرفته بود
نه لالیگا
فقط کوپا رو گرفت که بین این 3 جام کم اهمیت ترین جام محسوب میشه
ولی توپ طلا به مسی داده شد !!!!
تا الان که 4 تا توپ طلا رو مسی گرفت معیار بهترین بازیکن بود
الان شده افتخارات تیمی ؟؟
.......
:n18:
فصل 2011-2012
مسی
73 گل در 60 بازی
+
کوپا دل ری
سوپرکاپ اسپانیا
سوپرکاپ اروپا
جام جهانی باشگاهی
+
بهترین بازیکن اسپانیا
رونالدو
60 گل در 55 بازی
+
لالیگا
هر کی میتونه نظری داشته باشه ولی انتظار میره ملاک نظرش ثابت باشه
نه صرفا از روی علاقه سوییچ کنه
من به شخصه طرفدار عملکرد فردیم چون به نظرم تیم خوب به جایزه اش که جامه میرسه
رونالدو یک فصل کامل بهتر از مسی باشه به نظر من شایسته توپ طلاست حتی اگه رئال سوم بشه، ال کلاسیکو شکست بخوره و دربی مادرید رو ببازه
malkemid
11-12-2013, 20:17
پارسال ویگان هم سقوط کرد ولی اقلا یه جام کسب کرد
حالا نظرسنجی های گل شده معیار !/ نظرسنجی که بشه تو عرض یه دقیقه 60 بار رای داد خیلی هم معتبر هست کافیه کوکی پاک شه و 3-4 نفر هم بیکار باشه قرار بذارن هی کوکی پاک کنن n بار رای بدن :n02:
مثلا پارسالم واسه توپ طلا نظرسنجی گل میدیدی همین نتایج بود نود نظرسنجی میذاشت ارا 70 درصد واسه مسی بود همونی که تو گل اول بود با اختلاف فاحش پایین تر بود
یا نظرسنجی پرطرفدارترین تیم میدیدی یه تیم دیگه اول میشد تو نظرسنجی sms ی نود و فوتبال 120 بارسلونا با اختلاف فاحش اول بود
سر نظرسنجی بازیکن سال اروپا هم ریبری تو نظرسنجی گل سوم بود ولی اول شد
این نشون میده چقدر نظرسنجی های گل که هر کس n بار به راحتی میتونه شرکت کنه و امارشم اصلا معلوم نیست چند نفر شرکت میکنن و بعیده هزار نفرم بشه ، معتبر هست :n05:
همونطور که یکی ممکنه بره دو بار به رونالدو رای بده، همونقدر هم امکانش هست که دو بار به مسی رای بده! تو علم آمار و احتمالات، این احتمالش برابره...خصوصا اگه تعداد رای دهنده ها خیلی زیاد باشه.
من به شخصه طرفدار عملکرد فردیم چون به نظرم تیم خوب به جایزه اش که جامه میرسه
رونالدو یک فصل کامل بهتر از مسی باشه به نظر من شایسته توپ طلاست حتی اگه رئال سوم بشه، ال کلاسیکو شکست بخوره و دربی مادرید رو ببازه
با این اوصاف پس امسال حق رونالدو هست. البته اگه سوییچ نشه.
آقا دم این حاج رضایی گرم !!!!!!!! :n08::n08: (( لحظاتی قبل شبکه ورزش ))
قسمتی از مکالمه :n08:(( دقیق یادم نیست - حدودا همین بود ))
مجری شبکه ورزش : مراسم اهدای توپ طلا نزدیک هست و کمی در مورد این مسئله صحبت میکنیم - آقای حاج رضایی نظر شما چیه ؟؟
حاج رضایی : به نظر من مسی به دلیل مصدومیت شانس کمی واسه دریافت این جایزه داره و رقابت اصلی بین ریبری و رونالدو هست
ریبری واسه دریافت جایزه رقیبی پیش رو داره به اسم رونالدو
و رونالدو واسه دریافت جایزه باید با بلاتر رقابت کنه :n08::n08::n08:
:n02:
//////////
eman619rv
12-12-2013, 16:31
اسکولاری: مسی از من خواست برای توپ طلا به او رای بدهم
اسکولاری اعلام کرد به این دلیل به رونالدو رای داده چون احساس می کند او سال بهتری را نسبت به مسی و ریبری پشت سر گذاشت.
سایت گل- لوئیس فیلیپه اسکولاری، سرمربی تیم ملی برزیل، تایید کرد که رای اولش برای توپ طلای امسال را به کریس رونالدو، ستاره رئال مادرید داده و این ستاره پرتغالی را شایسته کسب این جایزه دانست.
فیفا چند روز قبل فهرست نهایی توپ طلا را اعلام کرد و رونالدو در کنار مسی و ریبری برای رسیدن به توپ طلای سال 2013 رقابت می کنند.
اسکولاری اعلام کرد به این دلیل به رونالدو رای داده چون احساس می کند او سال بهتری را نسبت به مسی و ریبری پشت سر گذاشت.
او به خبرنگاران گفت:" من قبلا گفته بودم که به چه کسی رای می دهم. بهترین بازیکن فعلی دنیا، کریس رونالدوست. شاید مسی از حرف من خوشش نیاید. وقتی با هم صحبت می کردیم، او به من گفت:" بهتر است به من رای بدهی" و من جواب دادم:" نه، به تو رای ندادم زیرا کریس شایستگی اش را داشت؛ به ویژه امسال " او بهترین بازیکن سال بوده است."
اسکولاری با رونالدو در تیم ملی پرتغال کار کرد و در آخرین سال همکاری آنها بود که رونالدو توانست به توپ طلا برسد.
این مصاحبه فقط تو گل فارسی بود من نتونستم تو گل بین المللی پیدا کنم سایت گا هم که در ساخت شایعه و اخبار های دوروغی تخصص داره.
(اگر کسی مصاحبه اصلی رو پیدا کرد برام بذاره)
E.N.A.Y.A.T
12-12-2013, 18:38
این مصاحبه فقط تو گل فارسی بود من نتونستم تو گل بین المللی پیدا کنم سایت گا هم که در ساخت شایعه و اخبار های دوروغی تخصص داره.
(اگر کسی مصاحبه اصلی رو پیدا کرد برام بذاره)
دقیقا.
نه مسی کسیه که واسه یک رای بخواد خودش رو خز و کوچیک کنه و نه اسکولاری اینقد خاله زنکه! کلا خبر کذبه
Abdolreza2012
12-12-2013, 21:05
امسال به نظرم حق رونالدو هست
بعد ریبری
بعد هم که اصلا وجود نداره
این جور نظر دادنه خوبه دوستان ؟؟؟؟؟؟
بعضی از دوستان دیگه شورشو در آوردن ، میان میگن اول مسی بعد ریبری و همین
انگار نه انگار که رونالدویی هم وجود داره
دوستی که این حرفو زدی ، اصلا فوتباله میبینی ؟؟؟؟
اگه قراره اینطوری نظر بدین بگن مام نظرمونو یکم غیر محترمانه تر بگیم
+
هر کسی طرفدار یه بازیکن هست و آزاده نظرشون بگه
دیگه کورکورانه نیاید حرف زد
+
این نظره منه : ( یک نظر شخصی که شاید خیلیا خوششون نیاد )
به نظرم رونالدو شایسته تر از بقیه هست برای بردن توپ طلا
بعد ریبری چون تاثیر زیادی تو گرفتن سه گانه بایرن داشت
بعد مسی چون مسی این فصل مدت زیادی تو مصدومیت بوده
اسکولاری: مسی از من خواست برای توپ طلا به او رای بدهم
سایت گل- لوئیس فیلیپه اسکولاری، سرمربی تیم ملی برزیل، تایید کرد که رای اولش برای توپ طلای امسال را به کریس رونالدو، ستاره رئال مادرید داده و این ستاره پرتغالی را شایسته کسب این جایزه دانست.
فیفا چند روز قبل فهرست نهایی توپ طلا را اعلام کرد و رونالدو در کنار مسی و ریبری برای رسیدن به توپ طلای سال 2013 رقابت می کنند.
او به خبرنگاران گفت:" من قبلا گفته بودم که به چه کسی رای می دهم. بهترین بازیکن فعلی دنیا، کریس رونالدوست. شاید مسی از حرف من خوشش نیاید. وقتی با هم صحبت می کردیم، او به من گفت:" بهتر است به من رای بدهی" و من جواب دادم:" نه، به تو رای ندادم زیرا کریس شایستگی اش را داشت؛ به ویژه امسال " او بهترین بازیکن سال بوده است."
اسکولاری با رونالدو در تیم ملی پرتغال کار کرد و در آخرین سال همکاری آنها بود که رونالدو توانست به توپ طلا برسد.
خبر ساخته گل فارسی نیست:
گرچه Inside Spanish Football معروف هست به انتشار خبرهای بیخود، ولی چیزی هم که اسکولاری گفته (اگه اصلا گفته باشه) اینه:
“I’ve already said who my vote will go for. The best player is Cristiano Ronaldo. Messi may not like it, when we chat he says, ‘You better have voted for me,’ and I responded, ‘No I haven’t, because Cristiano deserves it, especially this year, to be the best player of the year.”
که کاملا واضحه این جمله اشتباه ترجمه شده و ترجمه اشتباه هم در تیتر عنوان قرار داده شده.
Sepehr SS
12-12-2013, 23:04
مسی اصلا جزو 5 نفر اول هم نباید باشه امسال. زلاتان، کاوانی و سوارز خیلی بهتر بودن از مسی امسال. توپ طلا هم حقه ریبری هستش ولی احتمال زیاد میدن به رونالدو.
kasra_khan2003
17-12-2013, 13:23
Maradona tips Ronaldo for Ballon d'Or ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مارادونا هم تو یه مصاحبه گفته امسال رونالدو رو شایسته بردن این جایزه فردی میدونه.
Abdolreza2012
18-12-2013, 13:46
فالکائو: رونالدو برتر از همه بوده؛ او شایسته توپ طلاست
ستاره کلمبیایی موناکو معتقد است که کریس رونالدو سال فوق العاده ای را پشت سرگذاشته
سایت گل- رادامل فالکائو،ستاره کلمبیایی باشگاه موناکو در گفتگو با اسکای سپورت، اعلام کرده که کریس رونالدو باید برنده توپ طلای سال 2013 شود.
او در صحبت هایی گفت:« بایدنظر کسانی که رای داده اند را جویا شد ولی به نظر من کریستیانو رونالدو در این فصل ثبات خیلی خوبی داشته و برتر از همه بود. باید دید که رای دهندگان بیشتر به کدام ویژگی (مهارت های فردی یا موفقیت های تیمی) توجه کرده اند و برطبق چه نکاتی رای داده اند ولی من فکر می کنم که امسال سال فوق العاده ای برای رونالدو بوده.»
این ستاره کلمبیایی در ادامه با اشاره به درخشش اتلتیکومادرید، تیم سابقش، در لیگ قهرمانان اروپا و رویارویی آنها با میلان در مرحله یک هشتم پایانی گفت:« در این تورنمنت هراتفاقی ممکن است رخ دهد.میلان و اتلتیکو دو تیم کاملا متفاوت هستند ولی مهم نیست که کدام تیم بهتر بازی می کند. فقط می دانم که اتلتیکو فصلی فوق العاده را پشت سرمی گذارد و مطمئنم که آنها مقابل میلان با تمام توان مبارزه خواهند کرد . چون به خوبی اتلتیکو را می شناسم و مطمئنم که آنها نهایت تلاششان را به کار خواهند گرفت.»
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]توپ-طلا/2013/12/18/4487564/فالکائو-رونالدو-برتر-از-همه-بوده-او-شایسته-توپ-طلاست?ICID=HP_TS_5)
روبن: توپطلا بايد به رونالدو برسد، نه ريبري
آرين روبن، ستاره هلندي بايرن مونيخ، معتقد است توپ طلاي امسال، بايد به کريس رونالدو، ستاره رئال برسد، نه فرانک ريبري، هم تيمي فرانسوي اش.
ريبري کمک کرد تا بايرن فصل گذشته با يک سه گانه تاريخي برسد و اين فصل هم زير نظر گوارديولا نمايش هاي بسيار خوبي ارائه داد؛ به همين دليل، در کنار مسي و رونالدو، يکي از گزينه هاي اصلي کسب توپ طلاي امسال است.
با اين وجود، روبن که سال قبل در نيمه نهايي چمپيونزليگ مقابل رئال يک درگيري هم با ريبري داشت، معتقد است که به دليل نمايش هاي خوب رونالدو در رئال و تيم ملي پرتغال، توپ طلا حق اين ستاره پرتغالي است.
به گزارش گل، او به نشريه هلندي فوتبال اينترنشنال گفت:" من هرگز به توپ طلا فکر نکردم. حتي زماني که در فهرست 23 نفره بودم.
هميشه همان بازيکنان قبلي در فهرست نهايي قرار مي گيرند؛ مسي، رونالدو و حالا ريبري در کنار اين دو است که فکر مي کنم کامل استحقاقش را دارد.
اما اين يک جايزه فردي است و فکر مي کنم به رونالدو داده شود زيرا شايستگي اش را دارد."
برنده توپ طلاي سال 2013، روز 13 ژانويه آينده (23 دي)، در زوريخ معرفي خواهد شد.
SA3EDLORD
18-12-2013, 21:30
در نيمه نهايي چمپيونزليگ مقابل رئال
این خبر مال 2013 است؟
Abdolreza2012
23-12-2013, 13:21
این خبر مال 2013 است؟
این خبر رو خود روبن بعد اومده تکذیب کرده
و گفته ریبری شایسته ی توپ طلا هست :n13:
بوفون: مسی هنوز با فاصله بهترین بازیکن دنیاست
بوفون معتقد است توپ طلا چه به ریبری برسد و چه به رونالدو، تنها به دلیل مصدومیت های پیاپی مسی در رقابت های امسال خواهد بود.
سایت گل- جان لوئیجی بوفون، کاپیتان یوونتوس، معتقد است در رقابت توپ طلای امسال، فرانک ریبری می تواند کریس رونالدو را پشت سر بگذارد اما تاکید کرد لیونل مسی همچنان با فاصله بهترین بازیکن دنیاست.
این سه بازیکن نامزدهای نهایی توپ طلای سال 2013 هستند؛ جایزه ای که روز 23 دی در زوریخ اهدا خواهد شد.
بوفون معتقد است این جایزه چه به ریبری برسد و چه به رونالدو، تنها به دلیل مصدومیت های پیاپی مسی در رقابت های امسال خواهد بود.
او به اسکای اسپورت ایتالیا گفت:" من معتقدم که قهرمانی ها تاثیر زیادی در برنده توپ طلا دارد. به همین دلیل، ریبری شانس بیشتری دارد زیرا 3 جام با بایرن به دست آورد و در بسیاری از قهرمانی های بایرن تاثیر گذار بود. او یک قهرمان بزرگ است.
البته در حال حاضر کریس رونالدو چیزی بیش از بقیه نشان می دهد اما مسی همچنان با فاصله بهترین است."
بوفون همچنین از حذف ناباورانه یوونتوس از لیگ قهرمانان ابراز ناراحتی کرد اما معتقد است که تیمش در مسیر درستی قرار دارد.
" در نهایت، در یک تاریخ صد ساله، یوونتوس تنها دو بار قهرمان اروپا شد، نه 25 بار. گاهی اوقات باید در زمان مناسب، خوش شانس بود.
اما مسیر که ما در آن قرار داریم، من را به آینده بسیار امیدوار می کند."
Buffon tips Ribery to edge out Ronaldo but says Messi remains world's best
Abdolreza2012
31-12-2013, 11:54
دیگو کاستا : توپ طلا رابه چه کسی می دهم ؟ رونالدو ستاره برزیلی الاصل اتلتیکو مادرید بی صبرانه منتظر آغاز سال 2014 است تا دراین سال برای فتح جامهای قهرمانی مبارزه کند
سایت گل- دیگو کاستا ستاره برزیلی الاصل باشگاه اتلتیکومادرید در صحبت هایی اعلام کرده که توپ طلا را به کریستیانو رونالدو می دهد.او که در جمع چند خبرنگار حضور داشت ، در پاسخ به این سوال که توپ طلا را به کریستیانو می دهد یا مسی گفت:« کریستیانو .»
این مهاجم توانا در ادامه ابراز امیدواری کرد تا بتواند در سال 2014 برای فتح جامهای قهرمانی بیشتری مبارزه کند. امسال در شرایطی ایده آل برای دیگو کاستا به پایان خواهد رسید . او در 17 هفته از رقابتهای لالیگا موفق شده تا 19 گل به ثمر برساند.
او ظهر دیروز در هتلی در شهر مادرید با بازیکنانی که برای حضور در بازی دیشب خیریه «چمپیونز فورلایف » گرد هم آمده بودند ، روبرو شد
نادر1368
31-12-2013, 20:11
رونالدو استثايي بوده و يك تنه پرتغال رو برده جام جهاني! درسته ريبري هم بگيره كسي خورده نميگيره به فيفا(بگيره هم هيچي نميشه!:n02:) وليهمه قبول دارن حتي خود مسي، رونالدو ديگه اينبار بايد ببره نبره كي ميخواد ببره؟! سال آينده به احتمال قوي نيمار يا مسي خواهند برد:n25:شانس نيمار بيشتره چون شانس برزيل از آرژانتين بيشتره:n22:
مسی نیمه مصدوم هم به نظرم توپ طلا رو می برد
ولی چیزی که شانسش رو کم میکنه اینه که ماه و هفته تمدید رای گیری رو دوباره کاملا مصدوم شد
به هر حال سلامتیش از همه چی مهمتره
ولی ببره خوشحال میشم
رونالدو استثايي بوده و يك تنه پرتغال رو برده جام جهاني! درسته ريبري هم بگيره كسي خورده نميگيره به فيفا(بگيره هم هيچي نميشه!:n02:) وليهمه قبول دارن حتي خود مسي، رونالدو ديگه اينبار بايد ببره نبره كي ميخواد ببره؟! سال آينده به احتمال قوي نيمار يا مسي خواهند برد:n25:شانس نيمار بيشتره چون شانس برزيل از آرژانتين بيشتره:n22:
در مقدماتی جام جهانی 2014 مسی 10 گل به کلمبیا، اروگوئه، شیلی، اکوادور، پاراگوئه، ونزوئلا زد تا بازی های آرژانتین تشریفاتی بشه
رونالدو 4 گل به لوکزامبورگ و ایرلند شمالی و پرتغال نتونست تو گروه روسیه اسرائیل آذربایجان اول بشه و رفت پلی آف
malkemid
10-01-2014, 12:19
البته رونالدو وینگر بازی می کنه، کنار پوشتیگا و مثل این.
مسی سنتر بازی می کنه بین اگه نگیم بهترین، میشه گفت بین یکی از بهترین خط هافبک و حمله های فعلی....کنار آگرو و هیگواین و لاوتزی و دیماریا و بقیه.
در ضمن بازی پلی آف هم جزو مقدماتی جام جهانی هست اگه بحث گل شماریه.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
kasra_khan2003
10-01-2014, 12:50
رفتن به پلی آف به نوعی به نفع رونالدو شد، چون دوئلی بود بین زلاتان و رونالدو، و کریس در حالی که همه دوربین ها و قلم ها معطوف به این دو بازی شده بودن، با شایستگی تمام به همه نشون داد کی بهتر هست. طوری که حتی زلاتان هم دست به تشویقش زد (هرچند بعداً بطور مضحکی سعی کرد انکارش کنه).
البته رونالدو وینگر بازی می کنه، کنار پوشتیگا و مثل این.
مسی سنتر بازی می کنه بین اگه نگیم بهترین، میشه گفت بین یکی از بهترین خط هافبک و حمله های فعلی....کنار آگرو و هیگواین و لاوتزی و دیماریا و بقیه.
در ضمن بازی پلی آف هم جزو مقدماتی جام جهانی هست اگه بحث گل شماریه.
حتی اسما هم دیگه به رونالدو وینگر نمیگن
آخرین بازی جدی آرژانتین
مسی نیمه زمینه و سه مهاجم جلوی خودش داره
آرژانتین ۳-۱ پرو
پاراگوئه ۲-۵ آرژانتین
رونالدو نوک پرتغاله و توپ ها بهش ختم میشه
سوئد ۲-۳ پرتغال
پرتغال ۱-۰ سوئد
آخری خیلی گویاست
malkemid
10-01-2014, 13:54
عجب! تو یه صحنه هم رونالدو کنار دروازه خودی بود...پس دروازه بانه!
حتی اسما هم دیگه به رونالدو وینگر نمیگن
آخرین بازی جدی آرژانتین
مسی نیمه زمینه و سه مهاجم جلوی خودش داره
آرژانتین ۳-۱ پرو
پاراگوئه ۲-۵ آرژانتین
رونالدو نوک پرتغاله و توپ ها بهش ختم میشه
سوئد ۲-۳ پرتغال
پرتغال ۱-۰ سوئد
آخری خیلی گویاست
این select آمار های شما واسه من خیلی جالبه !!!!
محدوده آمار همیشه چیزی میشه که شما میخوای !!
همیشه و همه جا واسه اثبات صحبت هاتون آمار میزارین ولی نکته جالبش نوع و قسمت انتخابی آمار هست !!
malkemid
10-01-2014, 13:58
علت ختم شدن توپها به رونالدو به قول شما اینه که واقعا تو تیم پرتغال کس دیگه ای نیست. در قیاس با بقیه بازیکنهای آرژانتین کاملا درجه دو هستن.
همین بازی سوئد که مثال میزنی رونالدو وینگر بوده..نه سنتر. توپها می تونه به وینگر هم ختم بشه ولی این تو موقعیتش نسبت به دروازه تاثیر گذار نیست قطعا!
علت ختم شدن توپها به رونالدو به قول شما اینه که واقعا تو تیم پرتغال کس دیگه ای نیست. در قیاس با بقیه بازیکنهای آرژانتین کاملا درجه دو هستن.
همین بازی سوئد که مثال میزنی رونالدو وینگر بوده..نه سنتر. توپها می تونه به وینگر هم ختم بشه ولی این تو موقعیتش نسبت به دروازه تاثیر گذار نیست قطعا!
این که رونالدو کنار دوازه بوده اگر دقت کنید فقط موقع ضربه های ازاد بود که کنار دوازه دیده میشه در طول بازی سعی میکنه جلو باشه
مثلا نانی په په کوئنترائو و بقیه بازیکن درجه دو محسوب میشن؟
همیشه و همه جا واسه اثبات صحبت هاتون آمار میزارین ولی نکته جالبش نوع و قسمت انتخابی آمار هست !!
خوب شما هم امار بذار تا شاید قنع کننده باشه ایشون با سند حرفش رو زد شما هم اگر سندی داری میتونی ارائه کنی تا اثبات بشه حرف هاتون
malkemid
10-01-2014, 14:32
این که رونالدو کنار دوازه بوده اگر دقت کنید فقط موقع ضربه های ازاد بود که کنار دوازه دیده میشه در طول بازی سعی میکنه جلو باشه
مثلا نانی په په کوئنترائو و بقیه بازیکن درجه دو محسوب میشن؟
خوب شما هم امار بذار تا شاید قنع کننده باشه ایشون با سند حرفش رو زد شما هم اگر سندی داری میتونی ارائه کنی تا اثبات بشه حرف هاتون
دوست عزیز ایشون چنتا هایلایت از صحنه های گل رو کذاشته میگه مسی عقب بوده...بازی اسمش فوتباله...بازیکن ممکنه همه جای زمین بره...من منظورم این بود تو ۴ تا صحنه ممکنه بازیکن فلان قسمت زمین باشه... با ۴ تا صحنه میشه گفت پستش کجاست؟!
در ضمن خط هافبک و حمله رو من گفتم درجه دو...در قیاس با آگرو و لاوتزی و اینا...پوشتیگا و نانی درجه دو هستن.
خط دفاع که تاثیر کمتری تو کارهای تهاجمی داره.
سلکتیو بودن هم کاملا مشخصه...گلهایی که دیگران زدن رو گذاشته میگه مسی عقب بوده...خوب گلهایی که خودش زده رو بذاره میشه اینجوری که مسی جلو بوده! اینم شد دلیل آخه؟
اینجا جاش نبود :n02:
سلکتی در کار نیست
دو بازی آخرشونه!
مسی اروگوئه ۳-۲ آرژانتین مصدوم بود و دعوت نشد
اگه پوزیشن رونالدو ناگهانی تو دو بازی آخر تغییر کرده به ما هم خبر بدین و فیلم بزارین ببینیم
موضوع فقط ختم شدن نیست
رونالدو چند دقیقه اونجا جایگیری میکنه تا براش توپ ارسال کنن
مقایسه کنید با ریبری که وینگره
malkemid
10-01-2014, 14:48
خوب این شگرد رونالدو هست که جلو میکشه و موقعیت ایجاد می کنه...گل می زنه...ربطش چیه؟
زمانی که ریوالدو بارسا بود هافبک تهاجمی بازی می کرد ولی از سنتر فوروارد تیم بیشتر گل می زد...چون گل می زد، یا از پست خودش رو به جلو حرکت می کرد و موقعیت می ساخت و گل می زد٬ سنتر بود؟!
M E S S I
10-01-2014, 14:51
طوری که حتی زلاتان هم دست به تشویقش زد (هرچند بعداً بطور مضحکی سعی کرد انکارش کنه).
کسری جان شما رسانه ها رو نمیشناسی؟ فقط بلدن از کاه کوه بسازن ,زلاتان با غروری که داره محاله این کارو بکنه. محاله!
شک نکن تشویقش واسه خاطر رونالدو نبوده , تا حالا مگه خودت فوتبال بازی نکردی یا مسابقات حساس کمی دیدی؟ که وقتی یه تیمی عقب میوفته کاپیتان تیم یا ... برای روحیه دادن و انگیزه به هم تیمیاش دست میزنه و ... .
دوست عزیز ایشون چنتا هایلایت از صحنه های گل رو کذاشته میگه مسی عقب بوده...بازی اسمش فوتباله...بازیکن ممکنه همه جای زمین بره...من منظورم این بود تو ۴ تا صحنه ممکنه بازیکن فلان قسمت زمین باشه... با ۴ تا صحنه میشه گفت پستش کجاست؟!
در ضمن خط هافبک و حمله رو من گفتم درجه دو...در قیاس با آگرو و لاوتزی و اینا...پوشتیگا و نانی درجه دو هستن.
خط دفاع که تاثیر کمتری تو کارهای تهاجمی داره.
سلکتیو بودن هم کاملا مشخصه...گلهایی که دیگران زدن رو گذاشته میگه مسی عقب بوده...خوب گلهایی که خودش زده رو بذاره میشه اینجوری که مسی جلو بوده! اینم شد دلیل آخه؟
چشم
آرژانتین ۳-۰ اروگوئه
که مسی گل زده
ببینید و قضاوت کنید
بازی های اکوادور کلمبیا بولیوی ونزوئلا که مسی نبوده یا گل جریان بازی نزده رو برای شما گذشتم تا به این بازی رسیدم
شیلی یکی زده فیلمش نیست
دو بازی سوئد کاری به گل ها نداشته باشین
وقتی پرتغال صاحب توپه و موقعیت ها ببینین رونالدو کجاست
malkemid
10-01-2014, 15:39
چشم
آرژانتین ۳-۰ اروگوئه
که مسی گل زده
ببینید و قضاوت کنید
بازی های اکوادور کلمبیا بولیوی ونزوئلا که مسی نبوده یا گل جریان بازی نزده رو برای شما گذشتم تا به این بازی رسیدم
شیلی یکی زده فیلمش نیست
دو بازی سوئد کاری به گل ها نداشته باشین
وقتی پرتغال صاحب توپه و موقعیت ها ببینین رونالدو کجاست
خوب الان مسی دفاع چپه؟
گوش نکردی من چی گفتم...
رونالدو بال چپ بازی می کرده...از سمت چپ حرکت می کرده...از اونجا توپ می گرفته.
طبیعی هم هست که در کل ۹۰ دقیقه فقط کنار خط نباشه. حتی سمت راست هم رفت جاشو با نانی هم عوض کرد.
kasra_khan2003
10-01-2014, 17:51
کسری جان شما رسانه ها رو نمیشناسی؟ فقط بلدن از کاه کوه بسازن ,زلاتان با غروری که داره محاله این کارو بکنه. محاله!
شک نکن تشویقش واسه خاطر رونالدو نبوده , تا حالا مگه خودت فوتبال بازی نکردی یا مسابقات حساس کمی دیدی؟ که وقتی یه تیمی عقب میوفته کاپیتان تیم یا ... برای روحیه دادن و انگیزه به هم تیمیاش دست میزنه و ... .
هرگز نمیشه با قاطعیت گفت منظور واقعی زلاتان چی بوده، به هرحال، زلاتان چه کریس رو تشویق کرده باشه، چه تیم خودش رو، تاثیری تو چهره ای که رونالدو از خودش نشون داد، با بردن تیمش به جام جهانی، نمیذاره (رای زلاتان به عنوان کاپیتان تیم ملی کشورش، میتونه جالب باشه).
خوب الان مسی دفاع چپه؟
گوش نکردی من چی گفتم...
رونالدو بال چپ بازی می کرده...از سمت چپ حرکت می کرده...از اونجا توپ می گرفته.
طبیعی هم هست که در کل ۹۰ دقیقه فقط کنار خط نباشه. حتی سمت راست هم رفت جاشو با نانی هم عوض کرد.
چی بگم
Portugal 1 - 0 Sweden
61543
Sweden 2 - 3 Portugal
61544
REZAHOSEYNGANI
10-01-2014, 20:25
پارسال هم زمان برگزاری مراسم دوشنبه بود:n02:
امسال هم دوشنبست
malkemid
11-01-2014, 00:54
چی بگم
Portugal 1 - 0 Sweden
61543
Sweden 2 - 3 Portugal
61544
اینی که گذاشتی رو خودت خوندی؟!
روی شماره هر بازیکن ببری پستش رو نوشته. یا تو اون ستون سمت راستی. تو یه بازی پست رونالدو رو زده AML که واضحه هافبک تهاجمی سمت چپ. یکی دیگه رو هم زده FWL ...که همون فوروارد سمت چپ هست.
اگر بازی رو هم نگاه کرده باشید حتما متوجه می شدید. نه با یه تصویر گرافیکی خنده دار. این تصویر چیزی رو نشون نمیده...نکنه فکر کردی طبق چینش گرافیکی این تصاویر پرتغال با دو تا دفاع بازی می کرده؟!!!
اینی که گذاشتی رو خودت خوندی؟!
روی شماره هر بازیکن ببری پستش رو نوشته. یا تو اون ستون سمت راستی. تو یه بازی پست رونالدو رو زده AML که واضحه هافبک تهاجمی سمت چپ. یکی دیگه رو هم زده FWL ...که همون فوروارد سمت چپ هست.
اگر بازی رو هم نگاه کرده باشید حتما متوجه می شدید. نه با یه تصویر گرافیکی خنده دار. این تصویر چیزی رو نشون نمیده...نکنه فکر کردی طبق چینش گرافیکی این تصاویر پرتغال با دو تا دفاع بازی می کرده؟!!!
دوست عزیز این تصویری که آقا سینا گذاشتن یه تصویر گرافیکی نیست:n02:
این تصویر نشون میده هر بازیکنی در 90 دقیقه بیشتر در کدوم قسمت زمین حضور داشته
رونالدو اکثر اوقات جلوتر از باقی بازیکنای رئال بازی میکنه
توی سایت ساکر نت هم توی نمودارای حرکتی اکثر اوقات رونالدو همین جا و جلوتر از سایر بازیکنا بازی میکنه
malkemid
11-01-2014, 14:41
دوست عزیز این تصویری که آقا سینا گذاشتن یه تصویر گرافیکی نیست:n02:
این تصویر نشون میده هر بازیکنی در 90 دقیقه بیشتر در کدوم قسمت زمین حضور داشته
رونالدو اکثر اوقات جلوتر از باقی بازیکنای رئال بازی میکنه
توی سایت ساکر نت هم توی نمودارای حرکتی اکثر اوقات رونالدو همین جا و جلوتر از سایر بازیکنا بازی میکنه
سمت چپ دیگه درسته؟ نه وسط. من که نگفتم رونالدو مدافعه...وینگ فوروارد همینه دیگه. جلوتر یا عقبتر، از گوش حرکت می کنه. بازی رو ببینید بهتر متوجه میشید.
در ضمن یعنی واقعا کوئنترائو در ۹۰ دقیقه بیشتر تو زمین حریف حضور داشته با اون عمق زیاد؟...یا هوگو آلمیدا و رونالدو با فاصله ۱ متر از هم بازی می کردن طول ۹۰ دقیقه؟ تو تصویر تقریبا روی هم افتاده شمارشون!
چطور ممکنه پست بازیکن هافبک تهاجمی باشه ولی در طول نود دقیقه از بقیه جلوتر باشه؟
یه نگاه دیگه به تصویر بندازید با چیزی که از بازی(اگر) دیدید مقایسه کنید.
joey jordison
11-01-2014, 17:34
وجدانا این ریبری دیگه توپ طلا را نبره فکر کنم سرطان بگیره این بشر انقدر داره به خودش فشار میاره در مورد و اما در مورد مسی و آرژانتین هم که اصلا اون مسی بارسلونا نمیتونه باشه تو ترکیب آرژانتین چرا چون به نظرم انیستا و ژاوی در کار نیستند لیو هم کیفیت بازیش بدجور افت پیدا می کنه ما همیشه مسی را تو ترکیب بارسلونا دیدیم بازی کنه به نظرم اگه مسی تو ترکیبی به غیر از بارسلونا بازی کنه کارایی مسی 40 درصد افت پیدا می کنه نمونش هم تیم ملی آرژانتین برخلاف رونالدو که بازی خودش را تو ترکیب تیم مختلف نشون میده کلا اگر اینبار توپ طلا به رونالدو نرسه باید به حال یک تعداد آدم معلوم الحال تاسف خورد
shamsoddin
11-01-2014, 18:50
کاملا درسته اگه دقت کنید توی اکثر مواقعی که داره چهار پنج نفر و دریبل میزنه یا عقب تر بازی میکنه و بقیه رو را میندازه داره از ژاوی و اینیستا کمک میگیره و یا مثلا فصل 2012 که از خود ژاوی و اینیستا assist بیشتری داره و آقای گل میشه :n06:
ریبری: یا امسال توپ طلا را میبرم یا هرگز/ این جایزه دغدغهام نیست
مسی همیشه بهترین بازیکن دنیا است
خبرگزاری تسنیم: ستاره فرانسوی خط میانی بایرن مونیخ اعتراف کرد امسال ممکن است آخرین فرصت او برای کسب مهمترین جایزه انفرادی دنیای فوتبال باشد.
ه گزارش خبرگزاری تسنیم، فرانک ریبری معتقد است اگر امسال نتواند توپ طلای فیفا را ببرد بعید است که دیگر بتواند شانسی برای بردن آن داشته باشد. ریبری که امسال در کنار لیونل مسی و کریستیانو رونالدو به عنوان 3 نامزد نهایی کسب مهمترین جایزه انفرادی دنیای فوتبال معرفی شدهاند در گفتوگویی با نشریه اکیپ فرانسه گفت: مسی و رونالدو 2 بازیکن بزرگ هستند اما بیایید آمار ما را با هم مقایسه نکنید. شیوه بازی هر یک از ما با دیگری متفاوت است.
ریبری در ادامه به تمجید از 2 رقیب خود به خصوص ستاره آرژانتینی بارسلونا پرداخت و او را بهترین بازیکن دنیا دانست. وی افزود: من هر کاری از دستم برمیآمده انجام دادهام. در این مدت دچار مصدومیت نشدهام و به طور منظم به میدان رفتهام. رونالدو ممکن است گلهای فراوانی زده باشد اما به نظر من مسی همیشه بهترین بازیکن دنیا است، حتی اگر مصدومیتهای فصل گذشته او را برای مدتی از میادین دور کرده باشد.
بال فرانسوی باواریاییها که فصل پیش همه جامها را به همراه بایرن مونیخ کسب کرد تصریح کرد: من هرکاری میشد انجام دادهام و بیشتر از آن دیگر امکان نداشت. در تمام بازیها حضور داشتهام و تمام جامها را بردهام و در کسب آنها برای تیمم موثر بودهام. مطمئنم که شانس خوبی برای کسب توپ طلا دارم هرچند معتقدم که اگر امسال آن را نبردم دیگر هرگز این جایزه را نخواهم برد.
وی با یادآوری اینکه بازیکنی 30 ساله است، افزود: اگر توپ طلا را ببرم آن را به همسر و پدرم هدیه میدهم، چون آنها همیشه حامی من بودهاند. با این حال من رو به راه هستم و توپ طلا دغدغهام نیست و شبها نیازی به قرص خوابآور ندارم!
ریبری خاطرنشان کرد: برای من بردن توپ طلا پاداشی برای جبران تمام زحماتی است که کشیدهام اما اگر آن را نبرم هم زندگی برایم به پایان نخواهد رسید هرچند بسیار حسرتبرانگیز خواهد بود. اگر توپ طلا را نبرم دوران بازیگریام به پایان نخواهد رسید. من هنوز هم میخواهم با بایرن روزهای مفرحی را تجربه کنم. همچنین میخواهم با فرانسه خاطراتی خوش از جام جهانی 2014 کسب کنم.
Ribery: It's now or never for the Ballon d'Or - but Messi is the best
پی نوشت: گل فارسی تعریف از مسی رو سانسور کرده
اگه ریبری توپ طلا نبره اتفاق خاصی نمیفته مثل وسلی اشنایدر که حقش بود به این جایزه برسه ولی در عین شایستگی نرسید:n06:
joey jordison
11-01-2014, 21:01
والا کسی نگفت که مسی چلاق هست و نمیتونه دریبل و پاس و گل بزنه شکی تو توانایی مسی نیست اما چرا تاکثر مواقع تو ترکیب آرژانتین این دریبلا جواب نداده من موندم البته از موقعی که مدل موی بازیکنا دلیل بهترین بازیکن شدنشون باشه دیگه کلا این قید این جایزه را زد !!! امیدوار بودم کریستیانو با نرفتن به این مراسم رو هیکل عوامل فیفا آفتابه برداره:n09: ولی خوب مثل اینکه اینطور نشد
shamsoddin
11-01-2014, 21:47
والا کسی نگفت که مسی چلاق هست و نمیتونه دریبل و پاس و گل بزنه شکی تو توانایی مسی نیست اما چرا تاکثر مواقع تو ترکیب آرژانتین این دریبلا جواب نداده من موندم البته از موقعی که مدل موی بازیکنا دلیل بهترین بازیکن شدنشون باشه دیگه کلا این قید این جایزه را زد !!! امیدوار بودم کریستیانو با نرفتن به این مراسم رو هیکل عوامل فیفا آفتابه برداره:n09: ولی خوب مثل اینکه اینطور نشد
با وجود اینکه اکثرا بازیکتا خیلی کم میتونن بازی ای رو که توی باشگاهشون دارن رو توی یازی های ملی به نمایش بزارن باز هم مسی وضعیت خیلی یهتری نسبت به رونالدو و ریبری توی بازیهای ملی و مقدماتی جام جهانی داره که توی پست های قبلی هست
ولی کلا همه جا دوستان عزیز رئالی از بی ارزشی و بی تفاوتی نسبت به این جایزه گفتن و همه جا هم بیشترین بحث و دعوا روی بردن یا نبردن رونالدو دارن:n02:
به نظر من هم 2013 یکی از بهترین سالهای رونالدو بوده و بعد از چهار سال یک توپ طلا حقشه ولی آرا به خاطر موفقیت های تیمی ریبری و نا معلوم بودن معیار مشخص برای این جایزه و مصدومیت مسی نزدیک به هم میشه
در کل نظرم روی این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست.
malkemid
12-01-2014, 00:17
با وجود اینکه اکثرا بازیکتا خیلی کم میتونن بازی ای رو که توی باشگاهشون دارن رو توی یازی های ملی به نمایش بزارن باز هم مسی وضعیت خیلی یهتری نسبت به رونالدو و ریبری توی بازیهای ملی و مقدماتی جام جهانی داره که توی پست های قبلی هست
ولی کلا همه جا دوستان عزیز رئالی از بی ارزشی و بی تفاوتی نسبت به این جایزه گفتن و همه جا هم بیشترین بحث و دعوا روی بردن یا نبردن رونالدو دارن:n02:
به نظر من هم 2013 یکی از بهترین سالهای رونالدو بوده و بعد از چهار سال یک توپ طلا حقشه ولی آرا به خاطر موفقیت های تیمی ریبری و نا معلوم بودن معیار مشخص برای این جایزه و مصدومیت مسی نزدیک به هم میشه
در کل نظرم روی این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست.
دو نکته تو صحبت شما هست. اول نکته ی دوم، اینکه ما بحث و دعوا نداریم که رونالدو ببره یا نبره...اصولا تاثیری هم نداره که ما بخوایم روش بحث کنیم:n02: به نظر شخصی من نمیشه گفت جایزه مهم نیست...مهمه ولی خیلی هم حالا نمیشه روش مانور داد.
دوم نکته اول، یک نگاهی به برنده های سابق توپ طلا بکنید، غیر از مسی و رونالدو که الان صحبتشون هست...ریبری هم که تا حالا نگرفته.
از رونالدوی برزیلی و زیدان و ندود و رونالدینیو و استویچکوف و فن باستن و ماتئوس و ریوالدو و رود گولیت و .... همه کاره ی تیم ملی شون بودن. پس اینطوری نیست که اکثرا خیلی کم تو تیم ملی موفق بوده باشن. اتفاقا دقیقا بر عکس. :n06:
مسی این وسط یه استثنا هست که با وجود عدم موفقیت در تیم ملی، تا امروز 4 تا توپ طلا برده که به عقیده شخصی من 3 تاش حقش بوده ولی یکی حق اسنایدر بوده.
اگر هم می بینید گاهی بحث ها میره سمت فن بازی، یکم دلیلش رو هم در غیر رئالی ها جستجو کنید که توپ طلا رو میدن به مسی نیمه مصدوم.
shamsoddin
12-01-2014, 00:55
دو نکته تو صحبت شما هست. اول نکته ی دوم، اینکه ما بحث و دعوا نداریم که رونالدو ببره یا نبره...اصولا تاثیری هم نداره که ما بخوایم روش بحث کنیم:n02: به نظر شخصی من نمیشه گفت جایزه مهم نیست...مهمه ولی خیلی هم حالا نمیشه روش مانور داد.
دوم نکته اول، یک نگاهی به برنده های سابق توپ طلا بکنید، غیر از مسی و رونالدو که الان صحبتشون هست...ریبری هم که تا حالا نگرفته.
از رونالدوی برزیلی و زیدان و ندود و رونالدینیو و استویچکوف و فن باستن و ماتئوس و ریوالدو و رود گولیت و .... همه کاره ی تیم ملی شون بودن. پس اینطوری نیست که اکثرا خیلی کم تو تیم ملی موفق بوده باشن. اتفاقا دقیقا بر عکس. :n06:
مسی این وسط یه استثنا هست که با وجود عدم موفقیت در تیم ملی، تا امروز 4 تا توپ طلا برده که به عقیده شخصی من 3 تاش حقش بوده ولی یکی حق اسنایدر بوده.
اگر هم می بینید گاهی بحث ها میره سمت فن بازی، یکم دلیلش رو هم در غیر رئالی ها جستجو کنید که توپ طلا رو میدن به مسی نیمه مصدوم.
قبول دارم ،یکی از دلیلاش اینه که امثال رونالدو و رونالدینیو و یا زیدان اوج درخششون همراه شده با وجود مهره های عالی توی خط دفاع و هافبک ویا تیمی مثل برزیل که همیشه مدعی بوده ولی آرژانتین و پرتغال الان این شرایط رو ندارن
رونالدو، ريبري يا مسي؛ کداميک طلايي ميشوند؟
چهره برترين بازيکن و سرمربي فوتبال دنيا در سال 2013 که کاپيتانها و مربيان تيمهاي ملي دنيا و کارشناسان نشريه فرانس فوتبال با آراي خود آنها را انتخاب کردهاند فردا شب (دوشنبه) در مقر فيفا مشخص خواهد شد.
در حالي که تنها يک روز ديگر به اعلام اسامي برترينهاي فوتبال دنيا در سال 2013 باقيمانده، فوتبالدوستان سراسر جهان بيصبرانه منتظر آن هستند تا سومين توپ طلايي که فيفا و نشريه فرانس فوتبال مشترکاً آن را اهدا ميکنند، نصيب کدام يک از 3 نامزد نهايي آن ميشود و اينکه لقب بهترين فوتباليست دنيا در سال اخير به کدام بازيکن تعلق ميگيرد.
به گزارش تسنيم، فيفا يک ماه پيش از فهرست اوليه برترينهاي فوتبال دنيا، نام کريستيانو رونالدو، فرانک ريبري و ليونل مسي را به عنوان 3 نامزد نهايي کسب توپ طلا انتخاب کرد. فيفا همچنين نادين آنجرر(دروازهبان تيم ملي آلمان)، مارتا (کاپيتان تيم ملي برزيل) و ابي ومباک (ستاره تيم ملي آمريکا) را به عنوان 3 نامزد نهايي کسب جايزه بهترين فوتباليست زن سال 2013 معرفي کرد.
در بخش مربيان هم از ميان 10 نامزد اوليه، 3 مربي به عنوان کانديداهاي نهايي معرفي شدند که در قسمت مردان، يوپ هاينکس، سرالکس فرگوسن و يورگون کلوپ و در بخش زنان رالف کلرمن (سرمربي تيم ولفسبورگ آلمان)، سيلويا نيد (سرمربي تيم ملي آلمان) و پيا سونداگ (سرمربي تيم ملي سوئد) به عنوان نامزدهايي نهايي معرفي شدند.
در زير خلاصهاي از عملکرد و آماري که باعث شده هر يک از نامزدهاي نامبرده را در جمع بهترينهاي فوتبال دنيا در سال 2013 قرار بگيرند را ميخوانيد:
نامزدهاي برترين بازيکن مرد سال
فرانک ريبري
برخلاف سال 2012 که پاياني تلخ مانند شکست خانگي برابر چلسي در فينال ليگ قهرمانان اروپا داشت، سال گذشته براي فرانک ريبري و يارانش در بايرن مونيخ سالي به يادماندني بود. باوارياييها با درخشش مثالزدني بال فرانسوي خود همه جامهاي ممکن را (بوندسليگا، ليگ قهرمانان اروپا و جام حذفي اسپانيا) بردند تا اولين تيم آلماني باشند که در يک فصل 3 جام کسب ميکند.
در رسيدن بايرن مونيخ به اين افتخارات پررنگترين نقش را فرانک ريبري ايفا کرد که شايد اوج آن در مرحله نيمه نهايي ليگ قهرمانان اروپا در پيروزي 7 بر صفر باوارياييها برابر بارسلونا در مجموع 2 بازي رفت و برگشت بود. ريبري در اين 2 بازي ترکيبي از دريبلهاي ويرانگر، شوتهاي دقيق و استارتهاي انفجاري را به نمايش گذاشت و پاداش آن را چندي بعد از دستان ميشل پلاتيني، رئيس يوفا به عنوان برترين بازيکن قاره اروپا در سال 2013 گرفت. ريبري نه تنها در رده باشگاهي بلکه در رده ملي هم خوش درخشيد و يکي از عوامل اصلي پيروزي تيم ملي فرانسه برابر اوکراين در پليآف انتخابي جام جهاني 2014 بود.
کريستيانو رونالدو
ستاره پرتغالي رئال مادريد در سالي که رقيب اصلياش، ليونل مسي با مصدوميتهاي پيدرپي دستوپنجه نرم ميکرد، از فرصت استفاده کرد تا يک سال پرگل ديگر را در کارنامه کارياش رقم بزند. رونالدو فصل 13-2012 را با زدن 34 گل به پايان رساند و از اين حيث تنها مغلوب رقيب آرژانتينياش شد که 45 گل زده بود. رونالدو اما شمار کمتر گلهاي زدهاش را در فصل جديد جبران کرد و در هفتههايي که مسي در مرز ميان آمادگي و مصدوميت حرکت ميکرد، يکي پس از ديگر بر شمار گلهايش افزود و آنها را در پايان سال 2013 به عدد 63 رساند.
4 گل از اين گلها اما بيشترين تاثير را در برجستهتر شدن درخشش برنده توپ طلاي سال 2018 داشت، 4 گلي که او در پليآف انتخابي جام جهاني 2014 برابر تيم ملي سوئد زد. رونالدو در بازي رفت در ليسبون يک گل و در بازي برگشت در استکهلم 3 گل به ثمر رساند تا يک تنه تيمش را به مرحله نهايي جام جهاني برساند. سال 2013 براي رونالدو اگرچه از نظر انفرادي سال موفقي بود اما براي او هيچ موفقيت تيمي به همراه نداشت.
ليونل مسي
ليونل مسي با وجود بردن چهارمين توپ طلاي حرفهاش در ماه ژانويه سال 2013 و تبديل شدن به تنها بازيکن فوتبال تاريخ که 4 دوره متوالي اين جايزه را کسب ميکند، ذرهاي از انگيزهاش براي ادامه درخشش و ماندن در قله فوتبال دنيا کم نشد. او که در قهرماني بارسلونا در فصل گذشته عنوان آقاي گلي لاليگا و کفش طلاي اروپا را هم کسب کرد در فصل جديد چندان خوش شانس نبود، چرا که در 2 مقطع مصدوم شد که آسيبديدگي دومي او را بيش از 2 ماه از ميادين دور کرد.
مسي 26 ساله در رده ملي هم خوش درخشيد و به عنوان دومين گلزن برتر مرحله انتخابي جام جهاني 2014 در منطقه آمريکاي جنوبي به تيم ملي آرژانتين کمک کرد به عنوان تيم نخست راهي مرحله نهايي شود.
نامزدهاي کسب عنوان برترين مربي مرد سال
يوپ هاينکس
آخرين فصل مربيگري پيرمرد 68 ساله باوارياييها به موفقترين و بهترين فصل دوران مربيگري او تبديل شد. يوپ هاينکس در فصل گذشته قهرماني در بوندسليگا، ليگ قهرمانان اروپا و جام حذفي ايتاليا را براي غولهاي باواريا به ارمغان آورد تا نخستين مربي در تاريخ فوتبال آلمان باشد که در يک فصل 3 جام کسب ميکند.
افتخاراتي که او به همراه بايرن کسب کرد راه را براي جانشيناش، پپ گوارديولا هموار کرد تا 2 جام ديگر، سوپرجام اروپا و جام باشگاههاي جهان را به ويترين افتخارات باوارياييها اضافه کند. قهرماني که بايرن مونيخ فصل گذشته به همراه يوپ هاينکس در بوندسليگا کسب کرد يکي از مقتدرانهترين قهرمانيهايي بود که در تاريخ اين رقابتها به ثبت رسيد، چرا که اين تيم 6 هفته به پايان ليگ توانسته بود قهرمانياش را مسجل کند.
سرالکس فرگوسن
سرمربي اسکاتلندي پيشين منچستريونايتد در پايان فصل گذشته همان راهي را در پيش گرفت که يوپ هاينکس رفت. او دوران 26 ساله پرافتخار حضورش در اولدترافورد را با به ارمغان آوردن سيزدهمين قهرماني ليگ برتر براي شياطين سرخ به پايان رساند تا در اوج با دنياي مربيگري وداع کرده باشد. منيونايتد تحت هدايت فرگي در شرايطي موفق به کسب چهلونهمين قهرمانياش شد که نزديکترين رقيب شياطين سرخ، منچسترسيتي 11 امتياز با صدر جدول فاصله داشت.
به اين ترتيب فرگوسن همسايه پرسروصداي تيمش را که يک فصل پيشتر جام قهرماني را تنها به لطف تفاضل گل بهتر از چنگ مردان او درآورده بود شکست داد و آن را ساکت کرد. فرگوسن با قهرماني که در ليگ برتر کسب کرد، جايگاه خود به عنوان موفقترين سرمربي تاريخ فوتبال جزيره را بيش از پيش مستحکم کرد.
يورگن کلوپ
به لطف شگفتيسازي مردانش براي رسيدن به فينال ليگ قهرمانان اروپا در مسيري که تيمهايي مانند رئال مادريد و منچسترسيتي را به زانو درآوردند، يورگن کلوپ دومين مربي آلماني شد که به فهرست 3 نفره برترين مربيان دنيا در سال 2013 راه پيدا ميکند.
مردان کلوپ 46 ساله اگرچه نتوانستند افتخار بزرگي که در سال 2012 کسب کردند، (قهرماني 2 گانه در بوندسليگا و جام حذفي آلمان) را تکرار کنند اما نايب قهرماني زردپوشان وستفالن در بوندسليگا و ليگ قهرمانان اروپا کافي بود تا نبوغ تاکتيکي اين مربي آلماني ثابت شود.
ویلاس بواس: مسی بهترین بازیکن تاریخ است اما توپ طلای امسال باید به رونالدو برسد
ستاره بارسا در طول سال 2013 با مصدومیت های زیادی دست به گریبان بود؛ در حالی که ستاره پرتغالی رئال بازی های بسیاری خوبی برای باشگاه و تیم ملی کشورش به نمایش گذاشت.
سایت گل- آندره ویلاس بواس، سرمربی سابق تاتنهام، معتقد است که لیونل مسی را می توان بهترین بازیکن تاریخ دانست اما اعلام کرد توپ طلای سال 2013 باید به کریس رونالدو برسد.
ستاره بارسا در طول سال 2013 با مصدومیت های زیادی دست به گریبان بود؛ در حالی که ستاره پرتغالی رئال بازی های بسیاری خوبی برای باشگاه و تیم ملی کشورش به نمایش گذاشت.
در حالی که تنها یک روز دیگر تا اعلام برنده توپ طلای سال 2013 باقی مانده، ویلاس بواس هموطنش را شایسته دریافت آن دانست.
او به نشریه آ.اس گفت:" کریس در ماه های اخیر بسیار خوب کار کرد و بازی های بیشتری نسبت به مسی انجام داد. بنابر این می تواند برنده توپ طلای امسال باشد.
اما این اتفاق نباید این مسئله را تحت تاثیر قرار بدهد که مسی احتمالا بهترین بازیکن نسل خود و شاید حتی همه تاریخ باشد.
اما اگر به عملکرد آنها در یک سال اخیر نگاه کنید، احتمالا رونالدو برنده خواهد شد."
ویلاس بواس: مسی بهترین بازیکن تاریخ است اما توپ طلای امسال باید به رونالدو برسد
بهترین بازیکن تاریخ کسیه که تو همه دوران فوتبالش خوب باشه و اگه قراره یه سال زیر اسنایدر و یه سال زیر رونالدو و دوباره زیر رونالدو قرار بگیره نمیتونه لقب بهترین تاریخ رو یدک بکشه ! :n01:
دوستان مراسم توپ طلا شبکه ای یا سایتی پخش مستقیم نمیکنه؟
M E S S I
12-01-2014, 18:25
دوستان مراسم توپ طلا شبکه ای یا سایتی پخش مستقیم نمیکنه؟
ساعت 20:00 به وقت تهران.
+
فردا قبل مراسم چندین لینک تو سایتشون میذارن:
M E S S I
12-01-2014, 19:13
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بهترین بازیکن تاریخ کسیه که تو همه دوران فوتبالش خوب باشه و اگه قراره یه سال زیر اسنایدر و یه سال زیر رونالدو و دوباره زیر رونالدو قرار بگیره نمیتونه لقب بهترین تاریخ رو یدک بکشه ! :n01:
این که تفاوت فوتبال مدرن و فوتبال گذشته بسیار زیاده و مممکنه یه بازیکن مثل مسی با مصدومیت دچار افت بشه
حلالا یا بازیکن مورد علاقه شما رونالدوست که این حرف رو میزنی یا بزرگانی چون الکس فرگوسن وین رونی ویلاس بواس و..... چیزی از فوتبال نمیدوننن
ebibarati
13-01-2014, 10:40
امیدوارم امشب رونالدو توپ طلا رو بگیره چون حقشه
malkemid
13-01-2014, 12:58
یه مطلبی خونده بودم که اگر رونالدو برنده بشه چون اسپانسرش نایک هست و اسپانسر فیفا آدیداس، رونالدو اجازه استفاده تبلیغاتی و درآمدزایی از این جایزه رو نداره و این چیزا...کلا خیلی چیز مبهمی بود...کسی اطلاعاتی داره در این خصوص؟
یه مطلبی خونده بودم که اگر رونالدو برنده بشه چون اسپانسرش نایک هست و اسپانسر فیفا آدیداس، رونالدو اجازه استفاده تبلیغاتی و درآمدزایی از این جایزه رو نداره و این چیزا...کلا خیلی چیز مبهمی بود...کسی اطلاعاتی داره در این خصوص؟
تقریبا به همین شکلی هست که گفتی، فرضا در حالتی که مسی برنده توپ طلا باشه، آدیداس به خاطر قرارداد طولانی مدتی که با فیفا داره،
می تونه در کنار نسخه های ویژه از لوازم ورزشی که تولید می کنه از نام Ballon d'Or هم استفاده ببره (مثلا به صورت تبلیغ یک کفش جدید در کنار تصویر توپ طلا)
به عنوان نمونه:
M £ H D I
13-01-2014, 15:48
مسی به همراه آلوز ، ژاوی و نیمار در راه مراسم توپ طلا ... :n12:
لئو ، هم اکنون در زوریخ...! :n12:
این که تفاوت فوتبال مدرن و فوتبال گذشته بسیار زیاده و مممکنه یه بازیکن مثل مسی با مصدومیت دچار افت بشه
حلالا یا بازیکن مورد علاقه شما رونالدوست که این حرف رو میزنی یا بزرگانی چون الکس فرگوسن وین رونی ویلاس بواس و..... چیزی از فوتبال نمیدوننن
اینکه فرگوسن میگه بهترین بازیکن تاریخ مسیه دلیل نمیشه درست گفته باشه! کاملا نظر شخصیش بوده و احترام میذارم ولی به نظر من مسی از خیلیا پایینتره از جمله کسایی که جام جهانی بردن مثل پله مارادونا زیدان و... حتی از امثال دی استفانو و کرویف که چمپیونزلیگ هم بردن پایینتره! مسی تو دورانی خوب بود که بارسا تو بهترین وضعیتش بود اگه تونست مثل مارادونا با ناپل قهرمانی ایتالیا بیاره اونوقت معلوم میشه چند مرده حلاجه حالا ناپولی هیچ با همین آرژانتینش با خط حمله رویاییش قهرمانی جام جهانی بیاره تا ببینیم چی میشه! از این مثالها زیاد میشه آورد و عیان کرد که مسی فعلا کوچیکتر از بزرگای فوتباله ولی در کل به نظر من مسی جزو 10 بازیکن برتر تاریخ هست ! :)
بهترین بازیکن تاریخ (بر اساس تعریف "بهترین") بازیکنی است که از بقیه بازیکن های تاریخ بهتر باشه و لزوما قرار نیست هر سال مثلا از 18 سالگی تا 35 سالگی بدون حرف و حدیث بطور مطلق اول باشه چون در این صورت هیچکس بهترین بازیکن تاریخ نخواهد بود. قطعا تداوم فرو عالی در فوتبال مهم هست ولی فکر نمی کنم این انتقاد به مسی وارد باشه که فرم عالیش تداوم نداشته در این سال ها حتی اگه در بعضی سال ها قهرمان بعضی جام ها نشده باشه یا به خاطر مصدومیت مدتی بیرون باشه.
اینکه فرگوسن میگه بهترین بازیکن تاریخ مسیه دلیل نمیشه درست گفته باشه! کاملا نظر شخصیش بوده و احترام میذارم ولی به نظر من مسی از خیلیا پایینتره از جمله کسایی که جام جهانی بردن مثل پله مارادونا زیدان و... حتی از امثال دی استفانو و کرویف که چمپیونزلیگ هم بردن پایینتره! مسی تو دورانی خوب بود که بارسا تو بهترین وضعیتش بود اگه تونست مثل مارادونا با ناپل قهرمانی ایتالیا بیاره اونوقت معلوم میشه چند مرده حلاجه حالا ناپولی هیچ با همین آرژانتینش با خط حمله رویاییش قهرمانی جام جهانی بیاره تا ببینیم چی میشه! از این مثالها زیاد میشه آورد و عیان کرد که مسی فعلا کوچیکتر از بزرگای فوتباله ولی در کل به نظر من مسی جزو 10 بازیکن برتر تاریخ هست ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پله، مارادونا، زیدان، دی استفانو و کرایف مثل اینکه هر سال پشت سر هم همه جام ها رو درو می کردند و هیچ وقت حرف و حدیثی برای بهترین بودنشون نبوده! یا مثلا کرایف و دی استفانو مگه قهرمان جام جهانی شدن! نباید خاطرات تاریخیمون یادمون بره و از قدیمی ها اسطوره هایی درست کنیم که واقعا نبودن.
من معتقد نیستم مسی بهترین بازیکن تاریخ فوتباله (این رو باید بعد از خداحافظیش از فوتبال بررسی کرد نه الان که تقریبا نیمی از دوران فوتبالش گذشته) ولی مسی در 26 سالگی در جایی است که هیچ بازیکن دیگه ای در تاریخ فوتبال نبوده و این مسئله مهمی است و اینکه بگیم مسی کوچکتر از بزرگان فوتباله حرف صحیحی نیست. مسی در راهی که داره طی می کنه تاحالا بهترین بازیکن تاریخ بوده و در صورتی که همین مسیر رو به همین شکل طی کنه بعد از خداحافظیش بهترین بازیکن تاریخ فوتبال خواهد بود که باید ببینیم چطور ادامه می ده این مسیر رو.
M £ H D I
13-01-2014, 17:58
همه ركوردهاي ثبت شده از توپ طلا در فيفا
نامزد های بهترین بازیکن زن سال :
نادین انگرر ، مارتا ، ابی ومباچ
نامزد های بهترین مربی سال (مردان) :
یوپ هاینکس ، الکس فرگوسن ، یورگن کلوپ
نامزد های بهترین مربی سال (زنان) :
رالف کلرمن ، سیلویا نید ، پیا ساندج
گلچینی از نقل قول های بزرگان در مورد برترین بازیکن سال 2013
“من یک هوادار بزرگ کریستیانو هستم. من در طول سال ها بازی های او را تماشا کرده ام و زمانی که او در منچستر یونایتد بود او را ملاقات کرده ام. پس قطعا رای من رونالدو خواهد بود. ”
اوسین بولت، قهرمان دو سرعت جامائیکایی. برنده ی شش مدال طلای المپیک و دارنده ی رکورد جهان در دوی 100 و 200 متر، در سفر به خانه ی فیفا در زوریخ.
“فرانک ریبری یک فصل باورنکردنی را گذراند.او شایسته ی این جایزه است. “
پپ گواردویلا،سرمربی بایرن مونیخ
“بازیکن مورد علاقه ی من برای توپ طلا لیونل مسی است. چرا؟ بسیار ساده. زیرا او یک بازیکن خارق العاده است.”
رونالدوی برزیلی، برنده ی سه دوره جایزه ی بازیکن جام جهانی در گفتگوی اختصاصی با FIFA.com
“این فصل من میخواهم به رونالدو رای دهم. آنچه که او انجام میده برانگیزاننده است و او بسیار استوار است.او برای رفتن در پنجمین یا ششمین سالی است که 50 گل در سال به ثمر میرساند.”
مامادو ساخو، مدافع فرانسوی لیورپول
“خیلی ساده است. مسی، زیرا او یک بازیکن باورنکردنی است.”
مایکل اوون مهاجم اسبق تیم ملی انگلیس در بازدید از مقر فیفا
“ریبری قطعا یکی از بهترین بازیکنان جهان در سال گذشته بوده است. بدون او بایرن نمیتوانست سه گانه، یک یا دو جام رو شاید کسب کند اما قطعا سهم بزرگی در کسب این افتخارات داشته است. بنابراین من اسم او را خواهم نوشت.”
فرانس بکن باوئر، برنده ی جام جهانی 1974 با آلمان غربی و رئیس افتخاری باشگاه بایرن مونیخ
“به عنوان یک پرتغالی، رای من رونالدو خواهد بود حتی با اینکه مسی بازیکن فوق العاده است است. این یک افتخار است که در تماس با یک بازیکنی به کیفیت و دارای روحیه ی بالای رقابت مانند او باشید و با او صحبت کنید.”
پائولو بنتو،سرمربی تیم ملی پرتغال
“رونالدو و مسی هنوز در برترین سطح هستند.من نمیتوانم پیش بینی کنم کدام برنده خواهد شد.”
آرین روبن، بازیکن بایرن مونیخ
“صادقانه بگویم به نظر من هر سه شایسته ی آن هستند اما اگر بخواهم یک نفر رو انتخاب کنم من مسی رو انتخاب خواهم کرد. درست است رونالدو چیز های فوق العاده ای انجام میدهد و فوق العاده بوده است ولی مسی بازیکن بسیار بزرگی است و در حمل توپ خود میتواند کارهای غیر قابل تصوری انجام دهد.”
Fernanda Lima و Ruud Gullit مجری های مراسم خواهند بود . مراسم ساعت 21 به وقت تهران برگزار خواهد شد .
+
زمان شروع مراسم گالاي فيفا به ساعت رسمي كشورهاي دنيا ...
به نظر من حق رونالدو هست و بهش هم میدن
در هر صورت مسی که امسال مصدومیتهای زیادی داشت بحث اصلی ریبری هست
من فکر میکنم ریبری درسته که جام آورد اما آمار فردیش خیلی نسبت به رونالدو پایینتره
این جایزه هم به نظر من باید به آمار و عملکرد فردی داده بشه که رونالدو امسال از بقیه خیلی بهتر بوده
...................
اما اینکه رونالدو وقتی متوجه میشه که توپ طلا بهش نمیرسه توی مراسم شرکت نمیکنه ولی وقتی درصد بردن توپ طلاش بیشتر میشه میاد توی مراسم شرکت میکنه اصلا حرکت قشنگی نیست
بهتره بگم بچه بازیه
فارغ از اینکه کی ببره باید همیشه توی مراسم شرکت داشته باشی
Abdolreza2012
13-01-2014, 18:21
اما اینکه رونالدو وقتی متوجه میشه که توپ طلا بهش نمیرسه توی مراسم شرکت نمیکنه ولی وقتی درصد بردن توپ طلاش بیشتر میشه میاد توی مراسم شرکت میکنه اصلا حرکت قشنگی نیست
بهتره بگم بچه بازیه
فارغ از اینکه کی ببره باید همیشه توی مراسم شرکت داشته باشی
این حرکت بخاطر بچه بازی بلاتر چموش بوده باید هم جوابی در شان خودش بگیره
__________________________________________________ __________________________________________________ ___________________________________
لو دادن به سبک پله: توپ طلا مال کریس رونالدو خواهد شد
اسطوره برزیلی دنیای فوتبال که روز یکشنبه وارد سوئیس شد درگفتگو باخبرنگاران اعلام کرده که جایزه امسال فیفا به ستاره پرتغالی خواهد رسید
سایت گل- پله اسطوره برزیلی دنیای فوتبال روز یکشنبه در زوریخ بود و حالا خودش را برای حضور در مراسم توپ طلای امروز حاضر می کند.
اوکه دیروز در جلسه توجیهی- آموزشی این مراسم شرکت کرده بود درحال خروج از سالن ، درگفتگو با خبرنگاران شرکت کردو لو داد که جایزه توپ طلا به رونالدو خواهد رسید. او در صحبت های کوتاهی گفت:« جایزه اصلی مال کریستیانو خواهد بود.»
پله برزیلی شخصا هیچ گاه نتوانسته بود این جایزه را مال خود کند، چرا که در گذشته این جوایز فقط به بازیکنان اروپایی اختصاص می یافتند. پله ادامه داد:« وقتی پله بازی می کرد، نمی توانست توپ طلا را بگیرد. از همین رو فیفا تصمیم گرفت تا بزرگداشتی برای بازیکنی که سه قهرمانی در جام جهانی کسب کرده برگزار کند. فکر می کنم که دست کم بای جبران کردن این کاستی باید سه توپ طلا هم به من بدهند.»
نظرسنجی بزرگ سایت گل در مورد بهترین های جهان در سال 2013: اسپانیا – بایرن مونیخ – یوپ یوپ هاینکس/ رأی اهالی فوتبال ایران به کریستیانو رونالدو با اختلاف زیاد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
امشب کریس رونالدو کنار مسی می نشیند ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
M E S S I
13-01-2014, 18:22
M £ H D I
13-01-2014, 18:47
لينك پخش زنده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراسم گالاي فيفا
Abdolreza2012
13-01-2014, 18:53
دوستان بعد تموم شدن مراسم
یه لینک دانلود از کل مراسم ( از اول تا آخر که همراه با حواشی باشه :n02: ) بذارید که دانلود کنم ، دارای کیفیت خوبی هم باشه
خیلی خیلی ممنون :n16:
به عنوان یه بارسایی بگم به نظرمن مسی بهترینه ولی دیگه بسشه! [حذف شد]
+
در ضمن میتونین گزارش آنلاین این مراسم رو از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پیگیری کنید
پخش زنده مراسم بهترين بازيکن جهان
شبکه ورزش سيما در نظر دارد مراسم بهترين بازيکن جهان ( گالا) را امشب از ساعت 21 در قالب برنامه دنياي فوتبال بصورت زنده پخش نمايد .
به گزارش ورزش سه ، شبکه ورزش سيما در نظر دارد مراسم بهترين بازيکن جهان ( گالا) را امشب از ساعت 21 در قالب برنامه دنياي فوتبال بصورت زنده پخش نمايد .مجريان اين ويژه برنامه مهدي توتونچي و پژمان نجات پور بوده و با کارشناسان فوتبال کشور در همين زمينه ارتباط تلفني برقرار خواهد شد.
Abdolreza2012
13-01-2014, 20:54
به گزارش ورزش سه ، شبکه ورزش سيما در نظر دارد مراسم بهترين بازيکن جهان ( گالا) را امشب از ساعت 21 در قالب برنامه دنياي فوتبال بصورت زنده پخش نمايد .مجريان اين ويژه برنامه مهدي توتونچي و پژمان نجات پور بوده و با کارشناسان فوتبال کشور در همين زمينه ارتباط تلفني برقرار خواهد شد.
ورزش 3 کلا منبع خبری داغونیه
الان که شبکه ی 3 داره سریال نشون میده :n15:
ورزش 3 کلا منبع خبری داغونیه
الان که شبکه ی 3 داره سریال نشون میده :n15:
داداش شبکه 3 نه، شبکه ورزش همون کانال 17 دیجیتال ! :n02:
befermatooo
13-01-2014, 21:06
دوستان چه شبکه هایی پخش میکنن ؟
کارتی هم باشه مشکلی نیست .
MOHAMMAD2010
13-01-2014, 21:11
دوستان چه شبکه هایی پخش میکنن ؟
کارتی هم باشه مشکلی نیست .
bein sport news داره الان نشون میده ( عرب ست )
befermatooo
13-01-2014, 21:16
پیدا کردم
شبکه euorosport HD هاتبرد البته کارتی
Abdolreza2012
13-01-2014, 21:18
دوستان من نمیتونم ببینم چه خبر؟؟؟؟
کی رای گیری شروع میشه ؟؟؟
کلا دوستانی که میبینن یه خبری بدن
ممنون
شبکه ورزش داره پخش میکنه ولی فقط مجری داره صحبت میکنه !!!!
مجری میگه اگه قوانین اجازه داد پخش میکنیم !!!!!!! :n02:
فقط دارن صحبت میکنن و هیچ خبری از پخش نیست !!
انتظار نداشته باشین شبکه ورزش پخش کنه :n02:
befermatooo
13-01-2014, 21:28
دوستان من نمیتونم ببینم چه خبر؟؟؟؟
کی رای گیری شروع میشه ؟؟؟
کلا دوستانی که میبینن یه خبری بدن
پخش زنده مراسم انتخاب برترینهای فوتبال جهان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D9%88%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D9%84-%D8%AC%D9%87%D8%A7%D9%86)
لحظه به لحظه گزارش میده .
این چیزی که من میبینم فکر نکنم تو تلویزیون ایران نشون بدن :D
دوستان ازین لینک تماشا کنین
Metalhead56
13-01-2014, 21:30
فرناندا لیما کم بود آدریانا لیما رو هم آوردن.لیما بارون شد!میگم این عزیز دل برادر چه لباس شیکی پوشیده.
دوستان ازین لینک تماشا کنین
لینک دیگه ای نداری بهتر پخش کنه ؟!!!!:n27:
اوه ایدریانا لیما هم اومده !:دي
چرا نیمار شبیه معتادا شده ؟
چرا این جوری کردن هر کی می اد به هر زبونی که دلش می خواد حرف می زنه می ره رو مغز ادم ... همه انگلیسی بگید دیگه ...
این لینک فیفا از یوتیوبه صداش خیلی بده !...
از اینجا پیدا کنید
تیم منتخب سال
61551
Bayern & Barca dominate Fifpro XI
واقعا جای تاسف داره!! هیچ نماینده ای از دورتمند نیست.
تیمی که از بایرن 7 تا گل خورد 3 تا نمانده داره که حق هیچکدومشون نیست.
بهم ثابت شده بلاتر دچار توهم هست.
Reza31001
13-01-2014, 22:05
تو مراسم توپ طلا دارن فارسی حرف میزنن :n02:
تازه لهجه طرف هم مشهدیه :n19:
پ ن: فدراسیون فوتبال افغانستان جایزه fair play رو برد:n01:
Aryana_b
13-01-2014, 22:06
افغانستان برای بازی جوانمردانه جایزه گرفت؟ چرا؟
وین رونی
13-01-2014, 22:06
فکر می کنید چند دقیقه دیگه بهترین بازیکن مرد معرفی میشه.آخه یک کاری دارم باید انجام بدم
ببخشید اسپم دادم
تیم منتخب سال
61551
Bayern & Barca dominate Fifpro XI
مسی 9 ماه هست که مصدوم هست
حدودا قبل از نیمه نهایی چمپیونز سال گذشته
ولی جزو 11 بازیکن برتر هست
در حالی که میشه گفت یک سوم 2013 رو هم بازی کاملی نکرده
Aryana_b
13-01-2014, 22:12
جایزه ای که زلاتان گرفت برا بهترین گل بود؟
خیلی خوشگل بود گلش ولی با این همه جام جهانی نمیره :n02:
وین رونی
13-01-2014, 22:30
آی خدا دارم می ترکم پس کی بهترین بازیکن مرد انتخاب میشه
خوب همونطور که انتظار میرفت رونالدو انتخاب شد
به عنوان یه بارسایی تبریک میگم به همه طرفدارهاش . واقعا حقش بود و بهش رسید
Aryana_b
13-01-2014, 22:34
رونالدووووووووووووووو:n02:
بالاخره حق به حق دار رسید
charlize
13-01-2014, 22:35
گریه کردن کریس رو نبینیم
چه احساسی بود
مبارکش باشه
حقش بود بدون شک
Aryana_b
13-01-2014, 22:38
خیلی اذیتش میکنن همیشه
خیلی حاشیه دور و برشه حقش بود مبارکش باشه
لحظه ای که اسمشو گفتن خیلی جالب بود عکس العملش خیلی آروم و مردونه رفتار کرد ولی بالا نتونست خودشو نگه داره
پ.ن: بچش چه نازه
Metalhead56
13-01-2014, 22:41
خوبه بالاخره رونالدو توپ طلا برد.اونموقع که نمیبرد طرفداراش میگفتن فیفا متقلبه یا توپ طلا ارزشی نداره.حالا که برده معلوم شد که این جایزه خیلی هم برای خودش باارزش بوده چون بغضش حسابی اون بالا ترکید.
malkemid
13-01-2014, 22:47
بچه ها خود سه تا کاندید نهایی واقعا تا لحظه ای که اعلام میشه نتیجه رو نمی دونن؟
M £ H D I
13-01-2014, 22:47
:n02: دلم سوخت براش ... چه فشاری روش بود :n02:
تبریک به رئالی های عزیز :n01:
بالاخره پر حاشیه ترین توپ طلا هم به رونالدو رسید
توپی که با قهر و اشتی با تمدید رای گیری و... انتخاب شد
ولی نکات اخلاقی بسیار داشت مهمترینش توپی که ارزش نداشته ولی یهو ارزش پیدا میکنه
البته خوب چند سال پیش رونالدو برد و 4 سال مسی برنده بود منتظر 4 تای بعدی باشید
بچه ها خود سه تا کاندید نهایی واقعا تا لحظه ای که اعلام میشه نتیجه رو نمی دونن؟
امسال که 100% میدونستن
vahidgame
13-01-2014, 22:48
از نظر عملکرد مشخص بود که رونالدو امسال نسبت به دو نامزد دیگه خیلی بهتر بوده و کسی نمی تونه بگه که حقش نبود که انتخاب بشه حتی کسانی که جزو مخالفان خود اون باشن
مسی که مصدومیتش امسال زیاد بود و مسلما نتونست امسال مثل قبل زیاد خودی نشون بده و کسی هم فکر نمی کرد انتخاب بشه
ریبری هم که حتی در بهترین عملکرد ممکنش هم نسبت به رونالدو و مسی فاصله داره و نامزد شدن اون هم بیشتر به خاطر گرفتن جام هایی بود که در اون کار تیمی بیشتر به چشم میومد تا مثلا یه فرد خاص
خلاصه حق به حقدار رسید دیگه :دی
تبریک میگم به طرفداران رونالدو
تبریک به همه رئالیها به خصوص طرفدارای کریس رونالدو
iljimae1
13-01-2014, 22:50
:»:»:»تبريك تبريك تبريك. به همه هواداران رئال مادريد و هواداران كريس رونالدو تبريك مي گم. حقيقتا به اون چيزي كه مستحقش بود رسيد.:»:»:»
امسال که 100% میدونستن
لابد سالهای قبل نمیدونستن ؟؟!!!!! :n02:
الان شاید انتخاب بین ریبری و رونالدو بود ولی سالهای قبل دیگه تابلو بود عمو بلاتر میخواد چه کنه ! :n02:
M £ H D I
13-01-2014, 22:55
وقتی اینطوری مادرت گریه میکنه چطوری میتونی ببینشو اشک نریزی... :n01: آخی مامانشو ببین چه شاد شده
malkemid
13-01-2014, 22:56
دوستان بارسایی حداقل به احترام تلاش فوق العاده ای که رونالدو تو این سالها کرد انقدر پست های پر از نفرت نذارید!
فکر نمی کردم انقدر منقلب بشه...نشون میده که این قضیه یه حالت حیثیتی پیدا کرده بود براش.
من هنوزم میگم این جایزه رو بردن خیلی خوبه ولی چیز خاصی رو ثابت نمی کنه...مثلا چی میگه؟ رونالدو بازیکن خوبیه؟ امسال عالی بوده؟ اینا رو که می دونستیم از قبل.
Abdolreza2012
13-01-2014, 22:58
تبریک میگم به طرفدارهای رئال و رونالدو
بالاخره به حقش رسید
صحنه های خیلی خیلی قشنگی رو دیدیم
از گریه پله تا اشک رونالدو
هر چند نصفه و نیمه ز شبکه ی ورزش میدیدم ولی در کل خیلی قشنگ بود :n16:
Iloveu-ALL
13-01-2014, 23:00
به رئالی ها و طرفداران کریس تبریک میگم :n16:
Public Enemy
13-01-2014, 23:00
خداییش حقش بود . خیلی زحمت کشید . گریه رونالدو رو که دیدم خودمم گریم گرفت :n14::n28:
رونالدو و مسی در کنار همسران خود....
دست دادن نیمار به مجری مراسم و رد کردن دست نیمار
بوسه کریستیانو رونالدو بر لبان نامزد خود بعد از اعلام بهترین بازیکن جهان
charlize
13-01-2014, 23:15
مرسی ایرینا...!
اشک های ایرینا و مادر کریس هم خیلی جالب بود...گریه های مادرش که گذاشته شد، اینم ایرینا:
کریس جونیور هم که کلی اون بالا با باباش حال کرد...
هرچند اینم خیلی صحنه ضد حالی بود..
گریه شوق بعد از جایزه بردن پدر
eman619rv
13-01-2014, 23:17
اشک های پله با اولین توپ طلاش واقعا زیبا بود ، از نیت مارموزانه و زیرکانه فیفا از اهدا این جایزه بگذریم ، خوشحالم از اینکه پله در این سن انقدر خوشحال شد، تاثیر مثبت این حرکت میتونه این باشه که اسطوره ها هنوزم احساس غرور و اهمیت کنن (هرچند که پله نیازنداره) .
اما فیفا با این کار سیاست مدارانه ، هم میخواست اعتبار جایزه توپ طلا رو افزایش بده . نمید دونم چه کلمه مناسبی استفاده کنم که نیت فیفا رو مشخص کنم ، فیفا میخواد که توپ طلا سطح بالاتری از رسمیت رو به خودش بگیره و قابلیت سندیت بالاتری رو با این کار کسب کنه. مقایسه ای که همیشه میشه بین بازیکنان قدیمی و جدید و اینکه اگه فلانی توی قدیم بود حتی معروف هم نمیشد یا فلانی اگر الان بازی میکرد چندین توپ طلا برده بود و از این حرفا و البته اون ایرادی که به دلیل نبود بازیکنان غیر اروپایی وارد بود هم در نظر گرفته شده.
جایزه ای که به شدت تبریگ میگم هم به افغانستان بود ، صحبت های رئیس فدراسیونشون و تصاویر خودش گویای همه چیز بود ، این اراده و حس زندگی و به دنبال خوبی بودن واقعا قابل تحسینه. یادمونه نره ها که همین کشور بغل که خیلی هامون کلا با خود برتر بینی نسبت بهشون بزرگ شدیمو و زندگی کردیم این جایزه رو جلو همه بزرگان فوتبال و در مهمترین مراسم فوتبال کسب کرد!
خب همون پستی که توی صفجه اول تاپیک دارم باز هم برام تداعی شد، و فیف پرو رو دیدیم که چه شاهکاری شد!! دورتموند بدون نماینده!
تبریک به کریستیانو رونالدو :n28:
اشک هاش اون رو کوچیک نکرد بلکه میتونه افتخار کنه که واسه چیزی که براش فوق العاده رسیدن بهش براش مهم بود وقتی به هدفی که همه سال براش تلاش کرده رو بهش میرسه باید به این پیروزیش افتخار کنه.:n12:
هر چند برای من بالون دی اور همون معنای و ارزش متوسط قدیم رو داره و در رده بالایی از اهمیت قرار نمیگیره اما این هدفیه که رسیدن بهش میتونه شایستگی رو رسانه ای کنه ، اون افتخار و سزاواری ستایش چیزیه که توی زمین بازیکنا ارائه میدن نه توپ طلاشون که اگه هم با روش و معیار بهتری و تخصصی تری بود باز میشد ارزش بالاتری رو براش تصور کرد.
نظرم اخر صحبتاش باید یه جمله اضافه میکرد : ممنون از جو هارت برای بهترین اسیست دنیا:دی
EhsanCPU
13-01-2014, 23:22
به طرفدارای کریس رونالدو تبریک میگم:n18: واقعا حقش بود :46:
Abdolreza2012
13-01-2014, 23:22
اول از همه از تمامی همتیمیهایم بسیار تشکر میکنم؛ چه در باشگاه و چه در تیم ملی. بدون تلاشهای آنها من به این جایزه نمیرسیدم. من بسیار خوشحالم و بسیار سخت بتوان این جایزه را برد.
باید از همه افرادی که در سطح شخصی با آنها در تماس بودهام هم تشکر کنم. نباید اوزهبیو را هم فراموش کرد.
نامزدم، دوستانم، پسرم. این لحظهای بسیار احساسی است. آنچه میتوانم بگویم این است که از همه شما که درگیر بودهاید تشکر میکنم. اگر کسی را فراموش کردهام معذرت میخواهم، اما فعلا عمیقا تحت تاثیر قرار گرفتهام!»
charlize
13-01-2014, 23:23
اون تیکه ای که مسئول افریقایی در مورد رونالدو و بلاتر انداخت
این رو میگی؟
من جوزپ پلاتر هستم اما تغییر قیافه دادم و با چهره کریستیانو رونالدو الان اومدم
M £ H D I
13-01-2014, 23:28
صحبت های لئو بعد از برنده شدن کریس رونالدو :
" من فقط میتونم به کریستیانو تبریک بگم ، او عالی بود و شایسته برنده شدن ، همچنین به ریبری که او هم شایسته برنده شدن بود...
گریه کردن رونالدو بر روی استیج؟ من درک میکنم واکنش او را ، این طبیعی است با تمام احساسات..."
+
بهترین بازیکن های مرد و زن سال 2013 در کنار هم
از جوك هاي مراسم امسال اينه كه مسي رتبه دوم رو كسب كرد و ريبري سوم شد.
مسي كه به گفته خودش مدت زيادي مصدوم بود چه تو سال گذشته و چه امسال و شروع خوبي نداشت.
حالا بياي ارا رو نگاه بكني ميبيني جواد نكونام و رفقاي گمنام همه اراشونو از سر جو به مسي و رونالدو دادن بدون اينكه اصن يه درصد بخوان فكر كنن رو تصميمشون
Aryana_b
13-01-2014, 23:31
مسی چرا یه بار با یه لباس درست و حسابی نمیاد مراسم رسمی؟:n02:
Public Enemy
13-01-2014, 23:32
من کاری به انتخاب فیفا ندارم ولی حق ارمیا بود اول بشه :n02:
:n08:
شوخی کردم خودم رئالی هستم . گریه کریس رو دیدم حالم گرفته شد الان یکم حالم بهتر شد خواستم شوخی کنم :n02:
Abdolreza2012
13-01-2014, 23:35
دوستان من لینک فیلم کامل مراسم امشب رو میخوام با کیفیت خوب
ممنون میشم برام بذارید یا بهم پ خ بدید
:n16:
Iloveu-ALL
13-01-2014, 23:39
مرسی ایرینا...!
روسا کلا اینطورین : دی
دستش رو تا وسط آورد که دست بده بعد مسیرش رو عوض :n23:
Reza31001
13-01-2014, 23:39
جای تبریک داره به رونالدو و طرفدارانش
اینکه بهترین بازیکن زن یه دروازه بان شد برای من جالب بود
تو کلیپی که نشون دادن پنالتی گیر خیلی خوبی به نظر میومد
نتایج ارای کلی :
1 - كریستيانو رونالدو 27,99 %
2 - ليونل مســــى 24,72 %
3 - فرانك ريبرى 23,36 %
تبریک تیم منچستر یونایتد به رونالدو به عنوان برترین بازیکن جهان
M £ H D I
14-01-2014, 00:02
مراسم اهدای توپ طلای 2013 به پایان رسید و بالاخره رونالدو تونست برنده این جایزه شد.
فوتبال ریپورت - نحوه ی رای گیری برای انتخاب بهترین بازیکن جهان اینگونه میباشد که کاپیتان ها و سرمربی های تیمهای ملی در سراسر جهان به 3 نامزد رای میدهند.
رای اول 5 امتیاز،نفر دوم 3 امتیاز و نفر سوم یک امتیاز کسب میکند.
دریافت فایل در یک فایل PDF ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
M E S S I
14-01-2014, 00:04
FIFA Ballon d'Or 2013 - Men's results ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Ronaldo 1,365 points
Lionel Messi 1,205 points
Franck Ribéry 1,127 points
سال پیش:
Messi 41.17%
Ronaldo 23.68%
Iniesta 10.91%
برخی از آرای امسال :
مسی: اینیستا , ژاوی , نیمار
رونالدو : فالکائو , بیل , اوزیل
زلاتان: ریبری , مسی , رونالدو
لام: رونالدو , ریبری , مسی
کاسیاس: رونالدو , ریبری , روبن
نکونام: مسی , ریبری , رونالدو
کیروش: مسی , رونالدو , ریبری
کاپلو: مسی , رونالدو , زلاتان
اسکولاری: رونالدو , مسی , زلاتان
دل بوسکه: ژاوی , اینیستا , ریبری
.
.
.
....
تبریک به دوستداران و هواداران رونالدو ,:)
صحبت های پلاتینی و انتقاد از قرارگیری توپ طلا زیر نظر فیفا (از سال 2010) و نحوه انتخاب برنده توپ طلا در سال های اخیر:
برنده شدن رونالدو زیباست، اما من خیلی برای فرانک ناراحت شدم.
حقیقتا، سال بعد و سال بعد از آن جایزه باز به مسی یا رونالدو خواهد رسید
من فکر می کنم توپ طلا، برای 50 سال، نتایج و جام های کسب شده توسط
بازیکن ها را در نظر می گرفت، ولی دیگر به این شکل نیست.
من فکر می کنم اگر فرانک در سالی که همه جام های مهم را کسب کرد، نتوانست
توپ طلا را کسب کند، یعنی موردی که در سال 2010 برای بازیکنان اسپانیایی پیش آمد
(برنده نشدن بازیکنان تیم ملی اسپانیا با وجود قهرمانی در چام جهانی)...
از سال 2010 که توپ طلا زیر نظر فیفا قرار گرفت، چیزی عوض شده و تغییر کرده. [منبه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])]
پ.ن. انتقاد دو طرفه هست، هم به ساختار توپ طلا از 2010 و هم انتقاد از فیفا در راستای رقابت با بلاتر.
CATALONIA
14-01-2014, 00:19
تبریک به طرفداران CR7
واقعا امسال حقش بود که این جایزه رو ببره ...
صحنه های اشک ریختن رونالدو از اون صحنه هایی بود که به بهترین لحظات تاریخ فوتبال پیوست !
+
نکته ای که فراموش شد نبودن هیچ بازیکنی از دورتموند توی یازده بازیکن برتر سال بود که به نظر من یکم کم لطفی بود !!!!
و البته وقتی مارکو رویس جز 55 بازیکن نامزد برای تیم منتخب سال نبود نمیشه انتظار بیشتری داشت !
تبسم تلخ مسی بدجور تو ذوق میزنه بنده خدا خیلی ناراحت شده./ ضمنا منم به طرفدارای کریس رونالدو و رئال و پرتغال تبریک میگم! :n12:
mohammad.asghari
14-01-2014, 00:26
دوستان من لینک فیلم کامل مراسم امشب رو میخوام با کیفیت خوب
ممنون میشم برام بذارید یا بهم پ خ بدید
:n16:
تا فردا قرار خواهد گرفت
charlize
14-01-2014, 00:26
صحبت های پلاتینی و انتقاد از قرارگیری توپ طلا زیر نظر فیفا (از سال 2010) و نحوه انتخاب برنده توپ طلا در سال های اخیر:
البته من با کلیت حرفش موافق اما
ایشون زمانی که این اتفاق برای اسنایدر افتاد و یکی دیگه برنده شد کووووجا بودن؟!
Masoud King
14-01-2014, 00:28
از جوك هاي مراسم امسال اينه كه مسي رتبه دوم رو كسب كرد و ريبري سوم شد.
مسي كه به گفته خودش مدت زيادي مصدوم بود چه تو سال گذشته و چه امسال و شروع خوبي نداشت.
حالا بياي ارا رو نگاه بكني ميبيني جواد نكونام و رفقاي گمنام همه اراشونو از سر جو به مسي و رونالدو دادن بدون اينكه اصن يه درصد بخوان فكر كنن رو تصميمشون
از اون جوک تر وجود تنها سه بازیکن بایرن و هیچ بازیکن دورتموند تو FIFPro XI هست.
اتفاقي كه برا اسنايدر افتاد،واسه ريبري هم افتاد.
اگه فقط امار روزنامه نگارا درنظر گرفته بشه ريبري نفر اول هستش درست مث اسنايدر تو ٢٠١٠.
ولي فيفا كلا سيستم رو از بين برد و تلفيق كرد تا نقش فيفا برجسته تر بشه
Sepehr SS
14-01-2014, 00:44
خیلی مراسم بیخودی بود. اون آدریانا لیما برای چی اونجا اومده بود آخه؟!!!!! اصلا هیچی از فوتبال هم نمی فهمه، آخرش میگه سوییس میره فینال جام جهانی!! اون لیمای مجری چرا با نیمار دست نداد؟!!! از اونم بدم میاد. جایزه ها هم که خیلی مسخره بود، تیم منتخب که جوک بود، آلوز و راموس و اینیستا و ژاوی چجوری تو تیم سال بودن، من نمیدونم!برنده واقعی توپ طلا هم ریبری هستش بعدش رونالدو بعدش زلاتان.
Iloveu-ALL
14-01-2014, 01:06
این وسط دورتموندی ها خیلی ناراحت شدن! حقشون ضایع شد... ولی خوب فهمیدن که این مراسم ارزش چندانی نداره
جدای از تمام این بحث ها عدم حضور حتی یک دورتموندی در تیم منتخب ناجوان مردانه و کمی تا حدودی بی رحمانه است.
آخه کدوم سیستم منطقی و یا عقل سلیم میاد سیلوا و یا ژاوی رو توی تیم منتخب سال قرار میده؟بعدش از نامهایی مثل هاملز و مارکو رویس میگذرن!!
بهرحال از مراسمی که بلاتر شخصا بلند میشه به کریس زنگ میزنه و آون رو برای گرفتن جایزش دعوت میکنه بیشتر نمیشه انتظار داشت.
مثل اینکه شرکت نکردن کریس در مراسمات قبلی کار خودش رو کرد...
دورتموند به کنار آخه مگه میشه از بایرن فقط 3نفر توی تیم منتخب باشن؟
ببینم اگه پارسال رئال یا بارسا 3گانه رو فتح میکردن اون هم با اقتدار و تحقیر حریفان چند نماینده توی تیم منتخب سال می داشتن؟7تا9تا یا به قول تهامی14نفر!
تبریک به هواداران رئال و رونالدو
چند رای بیشتر
یوفون
پیرلو رونالدو مسی
سیلوا
مسی زلاتان رونالدو
جرارد
رونالدو مسی سوارز
سابیا مربی آرژانتین
مسی ریبری رونالدو
بنتو مربی پرتغال
رونالدو فالکائو روبن
لو
-
اتوئو
توره مسی آزارد
دروگبا
توره مسی رونالدو
خیلی فعال تر بودن
قبل
میشل پلاتینی: توپ طلا حق ژاوی است
مراسم
پلاتيني از انتخاب دوباره مسي انتقاد كرد!
پلاتینی: سیستم انتخاب برنده توپ طلا را نپسندیدم
بعد
پلاتینی: اگر دست من بود، توپ طلا را به مسی نمی دادم
تازه ریبری فرانسویه
واقعا جای تاسف داره!! هیچ نماینده ای از دورتمند نیست.
تیمی که از بایرن 7 تا گل خورد 3 تا نمانده داره که حق هیچکدومشون نیست.
بهم ثابت شده بلاتر دچار توهم هست.
تیم منتخب تنها بخش مراسم بود که فیفا توش نقشی نداشت :n02:
تبریک می گم ... درست نتونستم ببینم مراسمو ... دوستان زحمتشو بکشید لطفا یه لینک قرار بدین ...
حق دورتموند خورده شد ! ولی کلوپ بودش ...
بالاخره کسی که حقش خورده شده بود توی چند سال و بدون در نظر گرفتن اینکه بازی کی بهتره بعضی ها بهش ترجیه داده شدن به حقش رسید ... بله پله بالاخره از سوی فیفا حقش رو گرفت ... :n09:
اگه فقط امار روزنامه نگارا درنظر گرفته بشه ريبري نفر اول هستش درست مث اسنايدر تو ٢٠١٠.
بایرن و با اینتر مقایسه می کنی ؟
چه جالب ! خیلی نکته توی رای هایی هست که داده شده ! الان نیم ساعته دارم با دقت نگاه می کنم جداول رو .. خیلی نکته توش هست ! یه سرایاش باعث می شه ادم قبول نداشته باشه سیستمشو ...
و البته یه سری ادمایی هم هستن که واقعا ادمو متعجب می کنن ! رای های زلاتان رو نگاه کنین ..
Zalatan :
Ribery Messi Ronaldo
مقایسه کنین با :
Messi :
Iniesta Xavi Neymar
Ronaldo :
Falcao Bale Ozil
:n27:
Respect
خیلی فعال تر بودن
حرف زدن که مهم نیست !
الان من بگم مثلا مسی خداهه چیزی بهش اضافه یا کم می شه ؟
تیم منتخب تنها بخش مراسم بود که فیفا توش نقشی نداشت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:D
پوشکاش هم همین طور بود فک کنم ...
حرف زدن که مهم نیست !
الان من بگم مثلا مسی خداهه چیزی بهش اضافه یا کم می شه ؟
دست به کار شد و بهترین بازیکن اروپا رو هم ابداع کرد :n02:
به عنوان زنده کردن توپ طلا
:D
پوشکاش هم همین طور بود فک کنم ...
رای گیری پوشکاش در سایت خود فیفا انجام میشه و چون کاربران هستن لیستی هم قابل ارائه نیست
در ضمن به دستور خود بلاتر ساخته شده :n02:
powerslave
14-01-2014, 01:49
من خیلی حرف برای گفتن داشتم ولی خوب همه دیگه دیدن.
فقط اینکه این بار لباس مسی به نظرم شیک و جالب بود. ولی خدایی اون توپ توپیه بد بود.
قبلش بگم من این جایزه رو بیشتر فردی میدونم و تو بعد تیمی و قهرمانی ها هم نقش ستاره خوب بیشتر دیده میشه.
بردیا جان این دو تا با هم یه فرق اساسی دارن.
تو حافظۀ مردم یک لحظات یا تورنومنت های تاریخی باقی میمونه. اون سال اسنایدر عملکر خوبی در سطح باشگاهی داشت و البته بقیه بازیکن های اینتر هم عالی بون. مسی هم تو باشگاهی و اروپا مثل اکثر اوقات خوب بود. ولی نکتۀ کلیدی این بود که اسنایدر تو تیم ملی هلند و تو جام جهانی عالی بود و واقعاً تاثیر سنگینی داشت و یه جاهایی انفرادی تیمشو کشید بالا ولی مسی خیلی بد بود. پس بین این دو من شایستگی اسنایدر تو اون سال رو بیشتر میدونم.
از طرفی میشه بحث کرد که بازیکن ها ملی پوش بارسلونا هم شرایط مطلوبی داشتن و قهرمان جهان هم شدن ولی دو تا نکته هست. اول اینکه فکر کنم اونسال تو بارسلونا مسی از ژاوی و اینیستا بهتر بود و از اونطرف تیم ملی اسپانیا با یه بازی گروهی قهرمان شد و مثلاً اینیستا مثل اسنایدر تک نفری تاثیر نداشت و تیم رو رهبری نکرد.
تو این نمونه اصلاً رونالدو نیست که من بخوام طرفداری کنم و من خودم اینیستا رو دوست دارم و از ته دل قبول دارم که مسی بازیکن بینهایت با استعداد و بزرگیه ولی پیش من محبوبیتی نداره و اون هم نه به خاطر بارسا بلکه تصویرش در جام جهانی 2010 هست.
اما برسیم به امسال.
باز هم تاکید من بیشتر رو کار فردیه و در سطح تیم نقش کلیدی.
خوب همه فکر کنم قبول داریم که مسی مصدوم بود و خوب کار زیادی نکرد حالا هر چه قدر محبوب باشه. اگه انتخاب میشد دیگه کلاً فیفا میرفت زیر سئوال.
رونالدو پارسال تو لیگ خوب بود. تو CL با اختلاف آقای گل شد و فکر کنم رئال تو اون مسابقات عالی نبود ولی خار و خفیف هم نشد. از یکی از سخت ترین گروهای تاریخ اومد بالا و بعد هم با منچستر و بعد هم جلوی یک دورتموند فوق العاده که با اختلاف یک گل حذف شدن. من فکر میکنم آبرو ریزی ای نشد. خوب بقیه سال هم که رونالدو عالی کار کرد و همه قبول دارن.
اما میمونه نکتۀ ریبری.
الان بگم من همۀ بازی های بایرن تو بوندسلیگا رو ندیدم جز چند تا مهم هاشو.
ولی تو CL انصافاً بایرن یک تِیــــــــــم کامل بود که فکر کنم تو تاریخ استثنایی بود. همه جور بازیکن هم داشت. قد بلند و قد کوتاه. سرعتی و قدرتی. هد زن و دریبل زن. بازیگردان و مصرف کننده. خلاصه جنسش جور بود. و چون همۀ بازیکن ها آمده بودن گل ها و افتخارات و نقش تعیین کنندۀ بازیکن ها تقسیم شد. روبن چند تا بازی عالی بود. مولر چند بار درخشید و ریبری هم همونطور و بقیه. من اعتقاد دارم ریبری عالی بود ولی نقش محوریت تک نفره نداشت و نقش فردیش اون پر رنگی رو نداشت که بقیه رو تحت تاثیر قرار بده.
با توجه به مصدومیت مسی و 9 ماه کجدار و مریض بازی کردن و لیگ قهرمانان بد دور قبلشون، من اعتقادم اینه که سه نفر نهایی و ترتیب انتخاب و برندۀ نهایی باید اینطوری میشد:
رونالدو
ریبری
ابراهیموویچ.
حالا مسی هر چقدر هم بازیکن بزرگی باشه سال 2013 مثل همیشه نبود. دوستای بارسایی ناراحت میشن ولی واقعاً اگه رونالدو 9 ماه مصدوم بود شما همین حرف رو میزدین یا نه؟
به هر حال من نظر خودم رو گفتم.
امیدوارم دوباره این جایزه برگرده به حالت قبلیش و علایق شخصی کنار گذاشته بشه. خیلی از مربی ها به بازیکن تیم خودشن رای دادن یا به هموطنشون. این طور رای گیری میل به انتخاب اون تصویری داره که از بازیکن ها تو ذهن ها هست و نه عملکرد اونسالشون. که خوشبختانه امسال رونالدو دیگه درخشش غیر قابل انکار بود و خوب فیفا متوجه شد که اگه تفاق ددیگه ای بیفته تصویرش خراب میشه.
خلاصه ببخشید زیاد شد.
Dark Soul
14-01-2014, 02:00
خیلی مسخره هست ...
یه سری معیارشون هم وطنها و همبازیاشون بوده !
یه سری هم احتمالا معیارشون چندتا فیلم و کلیپی بوده که از گلزنی ها و تکنیکهای مسی و رونالدو دیده بودن !
تمدید زمان رای گیری هم که بماند !
البته مسی و رونالدو واقعا فوق العاده اند اما ریبری و زلاتان امسال سزاوار بیش از این بودند !!!
دست به کار شد و بهترین بازیکن اروپا رو هم ابداع کرد :n02:
به عنوان زنده کردن توپ طلا
رای گیری پوشکاش در سایت خود فیفا انجام میشه و چون کاربران هستن لیستی هم قابل ارائه نیست
در ضمن به دستور خود بلاتر ساخته شده :n02:
حالا ۱۰۰ تا جایزه بسازه به درد عمو زاده ی مادریش می خوره ! :n02:
خودمونیم چه جوزی بهترین بازیکن اروپا رو ابداع کرد ؟ حالاچند سالش شده ؟ :دي
البته مسی و رونالدو واقعا فوق العاده اند اما ریبری و زلاتان سزاوار بیش از این بودند !!!
یاد حرف خیابانی افتادم ..
"خداوکیلی مسی خیلی بهتر از رونالدوهه .... ولی رونالدو هم چیزی از مسی کم نداره ! " :دي
تبریک به رونالدو و طرفداراش
من نمیدونم چرا همیشه سعی میکنیم این جایزه رو زیر سوال ببریم
مسی میبره واکنش منفی نشون میدیم
رونالدو میبره همینجوری
مطمئن باشید اگر امشب ریبری میبرد دیگه اینجا کلا به هم میریخت:n02:
بهتره سعی کنیم توپ طلا رو صرفا به عنوان یه جایزه نگاه کنیم
به هر کسی هم که رسید بهش تبریک بگیم چون قطعا اون لحظه جزو بهترین لحظات زندگیشه
.....................................
همه مراسم یه طرف از فارسی حرف زدن رئیس فدراسیون افغانستان بی نهایت لذت بردم
دمش گرم انصافا
تبریک به فوتبال افغانستان که قطعا از فوتبال خودمون پاک تره
Dark Soul
14-01-2014, 02:34
یاد حرف خیابانی افتادم ..
"خداوکیلی مسی خیلی بهتر از رونالدوهه .... ولی رونالدو هم چیزی از مسی کم نداره ! " :دي
ربطی بینشون نمی بینم...
اما منظورم این بود که درسته بازیکنهای تاپی هستن ولی امسال زلاتان و ریبری حداقل از مسی بهتر بودند و ...
Masoud King
14-01-2014, 04:08
جدای از تمام این بحث ها عدم حضور حتی یک دورتموندی در تیم منتخب ناجوان مردانه و کمی تا حدودی بی رحمانه است.
آخه کدوم سیستم منطقی و یا عقل سلیم میاد سیلوا و یا ژاوی رو توی تیم منتخب سال قرار میده؟بعدش از نامهایی مثل هاملز و مارکو رویس میگذرن!!
بهرحال از مراسمی که بلاتر شخصا بلند میشه به کریس زنگ میزنه و آون رو برای گرفتن جایزش دعوت میکنه بیشتر نمیشه انتظار داشت.
مثل اینکه شرکت نکردن کریس در مراسمات قبلی کار خودش رو کرد...
دورتموند به کنار آخه مگه میشه از بایرن فقط 3نفر توی تیم منتخب باشن؟
ببینم اگه پارسال رئال یا بارسا 3گانه رو فتح میکردن اون هم با اقتدار و تحقیر حریفان چند نماینده توی تیم منتخب سال می داشتن؟7تا9تا یا به قول تهامی14نفر!
مهم اینه که سال قبل بایرن و دورتموند سطح خودشون رو نشون دادند و فینال خاطره انگیز تمام آلمانی هم فاتحه ای بود تیم منتخب.
تیتر گل انگلیسی جالبه : بایرن3-4 بارسا، البته بازم 4+3 میشه همون 7
+
تو کل انگلیسی یه کامنت دیدم واقعا جالب بود. به این مراسم لقب Trollon d'Or 2013 Ceremony رو داد بود. کامنتشو بخونین :
Welcome to the Trollon d'Or 2013 ceremony. 2013 was a year of top class trolling and the best of the best have stood out.
The Trollon d'Or is a prestigous honor given to the best troll of the year. I have only 1 job in my life. That is to find the trolls, and rank them. At the end of the year I use statistical analysis to determine who the top 3 trolls were of the year, and those 3 trolls become the finalists for the prestigous Trollon d'Or.
After this it is out my hands. I no longer have a say in determing the winner. I announced the finalists at the start of the year, and then asked people to vote for the winner which was to be announced on January 13, 2014 after the Balon d'Or ceremony in Zurich. Last year 583 people voted total. This year I am pleased to announce that a total of 1535 total votes were registered. Almost 1000 votes more than last year and a testament to the growing popularity of the Trollon d'Or honor. The Trollon d'Or is an award created for the people because you have the best idea in the end of which of these trolls caused the most mayhem for you last year. So I thank you for all your votes.
This years finalists were in alphabetical order: Facts Provider, Ricky Cash, and Stront. Each of these 3 candidates displayed strong trolling form throughout the year of 2013, and as such it was only fitting that they finished as the final 3 candidates to win this year's Trollon d'Or. I wish all of them luck.
I have heard from many that if Facts Provider doesn't win then the award is rigged. I have heard from many that if Ricky Cash doesn't win then the award s rigged. I have heard from many that if Stront doesn't win the award is rigged. This is why I left the vote up to you the people of the community to determine which of these trolls was the best last year.
Through your votes this has been determined so it is you the community of goal which has crowned this winner with your votes. So if your favorite doesn't win, then understand that it is because the majority didn't believe that that troll was the best candidate to take home the Trollon d'or honors.
Last years results saw a final 3 in alphabetical order of Lionel_Shaon, Ricky Cash, and Stront. Ricky Cash won the Trollon d'Or in 2012, while Stront finished in second. Lionel_Shaon finished in third, but last year his form has dipped and he has not been invited back to the final 3 this year, with Facts Provider instead taking his place.
Now without further ado, time to announce this years winner of the Trollon d'Or.
The winner of the 2013 Trollon d'Or is.....................
Ricky Cash. He has now won the award for the second year straight after being once again voted by all of you as the top troll of 2013. Below are the breakdown of the total votes from you all so you can see how close the voting was.
Total Votes - 1535 total votes
Ricky Cash - 751 votes
Stront - 539 votes
Facts Provider - 245 votes
What will 2014 have in store for us? What new trolls will emerge to take the trolling world by storm. Where there are trolls, I will be watching and compiling data so that next year we can determine the new Trollon d'Or Champion. Good luck trolls in your quest to be #1.
Happy Trolling and once again congratulations to Ricky Cash winner of the Trollon d'Or 2013.
For all you disappointed trolls who want to crack the top 3 next year, I wish you luck. Troll hard, and you could perhaps join the greats of the Troll world.
Arrowtic
14-01-2014, 06:34
تبریک به رئالیا(از جمله خودم) . کاملا حقش بود رونالدو این جایزه .
ربطی بینشون نمی بینم ...
اما منظورم این بود که درسته بازیکنهای تاپی هستن ولی امسال زلاتان و ریبری حداقل از مسی بهتر بودند و ...
خوب خود خیابانی هم نمی دونست جملش چه قدر مسخرس ...
ebibarati
14-01-2014, 09:11
تبریک به همه پرتغالیا و رئالیا حق به حق دار رسید
در این که رونالدو حقش بود حرفی نیست ولی به نظرم باید نفر دوم و سوم ریبری و زالاتان میشدن چون مسی همش مصدوم بود و زیاد بازی نکرد فقط به خاطر اسم و رسمش اوردنش تا قضیه جذاب تر بشه
به هر حال مبارک رونالدو باشه خوقتی اشکاش رو دیدم مکخصوص گریه پسرش رو بگیرم حتی حالا هم که دارم موضوع رو میخونم و عکساشو می بینم بغض گرفتمه
ebibarati
14-01-2014, 09:15
پله: قول داده بودم گريه نکنم
اسطوره فوتبال برزيل پس از دريافت جايزه توپ طلاي افتخاري فيفا اعتراف کرد هميشه به برندگان توپ طلا حسادت ميورزيده اما بعد از اين چنين حسي نخواهد داشت.
پله، اسطوره فوتبال برزيل در مراسم معرفي برترينهاي فوتبال دنيا در سال 2013 جايزه توپ طلاي افتخاري فيفا را از دستان سپ بلاتر گرفت تا به نوعي از حسرت او براي پيوستن به فهرست ستارههاي دارنده توپ طلاي دنيا کاسته شود.
به گزارش تسنيم، پله پس از دريافت اين جايزه اظهار داشت: من به خانوادهام قول داده بودم که در اين مراسم گريه نکنم اما من آدم احساساتي هستم و نتوانستم جلوي خودم را بگيرم. اول از همه بايد از خدا تشکر کنم که به من سلامتي داد تا سالهاي متمادي بازي کنم.
وي در ادامه افزود: البته من هرگز تنها نبودم. زماني که ما درباره دوستانمان حرف ميزنيم، مردم بازيکنان را به ياد ميآورند اما ما نبايد حتي آن پسري که کفشهايمان را تميز ميکرد، ماساژور تيم و افرادي ديگري که در تيممان بودند را از ياد ببريم. من اين جام را با همه آنها تقسيم ميکنم.
پله تصريح کرد: من در طول حرفهام جامها و جوايز بسياري کسب کردهام اما هميشه به همه آن بازيکناني که توپ طلا را ميبردند، حسادت ميکردم. توپ طلا جايزهاي بود که من هرگز نميتوانستم آن را ببرم، چون در فوتبال اروپا بازي نميکردم. حالا خدا را شکر ميکنم که با دريافت اين جايزه ميتوانم ويترين جامهاي خانهام را کامل کنم.
ebibarati
14-01-2014, 09:16
تبريک اشکان دژاگه به رونالدو
اشکان دژآگه بازيکن ايراني فولام انتخاب رونالدو به عنوان مرد سال جهان را به وي تبريک گفت.
اشکان دژاکاه روي صفحه شخصي اش در يکي از صفحات اجتماعي، انتخاب کريس رونالدو را به عنوان بهترين بازيکن سال جهان به وي تبريک گفت .
او روي صفحه اش نوشت: تبريک ، کريس رونالدو !
ebibarati
14-01-2014, 09:17
کيروش: انتخاب رونالدو عادلانه بود
کارلوس کيروش ميگويد رأي او براي انتخاب مرد سال فوتبال جهان با همکاري مربيان ليگ ايران بوده است و بايد به نظرات مختلف احترام گذاشت.
کريستيانو رونالدو، ستاره پرتغالي موفق شد شب گذشته (دوشنبه) براي دومين بار "توپ طلاي فوتبال جهان" را به دست بياورد.
به گزارش ايسنا،اين در حالي است که کارلوس کيروش، سرمربي پرتغالي تيم ملي ايران که در جام جهاني 2010 هدايت پرتغال را بر عهده داشت اين بار ترجيح داد به ليونل مسي رأي دهد.
کارلوس کيروش درباره رأي دادنش به ليونل مسي در انتخاب مرد سال فوتبال جهان گفت: در ايران اينطور است که سرمربي تيم ملي به تنهايي نميتواند مرد سال را انتخاب کند و بايد با مربيان ديگر مشورت کند تا در نهايت يک راي گروهي بدهد. من هم نظر آنها را در نظر گرفتم و به نظرشان احترام گذاشتم و ليونل مسي را انتخاب کردم.
کارلوس کيروش در مراسم انتخاب مرد سال 2013 فوتبال جهان به ليونل مسي راي داد و سپس کريستيانو رونالدو و فرانک ريبري را انتخاب کرد. اين انتخاب کارلوس کيروش واکنشهاي زيادي در بين رسانههاي پرتغالي داشت.
کارلوس کي روش در واکنش به انتقادهاي صورت گرفته از او که رونالدو را به عنوان مرد سال انتخاب نکرد گفت: اين راي که من آن را اعلام کردم حاصل تفکر گروهي بوده است و شما نميتواند آن را زير سوال ببريد. بايد به نظرات گروهي احترام گذاشت. اين کاري بود که من انجام دادم و ليونل مسي را انتخاب کردم. در بعضي کشورها راي انتخاب مرد سال فوتبال جهان به عهده سرمربي تيم ملي است. اما در ايران و بعضي کشورها اينطور نيست و سرمربي تيم ملي براي انتخاب مرد سال فوتبال جهان بايد با مربيان ديگر ليگ مشورت کند و تصميم گروهي انتخاب شود زيرا در ايران بايد به نظرات جمع احترام گذاشت.
کيروش در پاسخ به اين سوال که فيگو نيز شايسته دريافت توپ طلا در سالهاي قبل بوده است اما به آن نرسيده است گفت: فوتبال فقط به ليسبون يا يک منطقه جغرافيايي خاص خلاصه نميشود. بلکه در خيلي از کشورهاي دنيا در آسياي شرقي يا نقاط ديگر شبکههاي تلويزيوني با يک سري از تيمها قرارداد دارند و بازي هاي آنها را بيشتر پخش ميکنند. به همين خاطر ديدگاه هاي مختلفي نسبت به فوتبال در سراسر جهان وجود دارد.
کيروش در پايان درباره انتخاب کريستيانو رونالدو به عنوان مرد سال فوتبال جهان گفت: انتخاب رونالدو به عنوان مرد سال جهان عادلانه بود. چند روز پيش نيز که در پرتغال بودم به او تبريک گفتم و گفتم که او شايسته دريافت توپ طلا است. سواي اينکه چه کسي برنده شده است و چه کسي بازنده شده است بايد ياد بگيريم که به نظرات مختلف احترام بگذاريم.
ebibarati
14-01-2014, 09:19
رونالدو: من آدم احساساتي هستم
رونالدو با اعلام اين که دوست دارد سال آينده نيز "توپ طلاي فوتبال جهان" را به دست آورد ميگويد به اين خاطر که خيلي احساساتي است نتوانسته جلوي احساسش را در هنگام دريافت «توپ طلاي فوتبال جهان» بگيرد.
کريستيانو رونالدو شب گذشته (دوشنبه) موفق شد براي دومين بار توپ فوتبال جهان را به دست آورد و به عنوان بهترين بازيکن فوتبال جهان در سال 2013 انتخاب شود.
به نقل از ايسنا،رونالدو پس از دريافت توپ طلا در ميکسدزون مراسم انتخاب برترينهاي فوتبال جهان گفت: امشب شبي بسيار فراموش نشدني را پشت سر گذاشتم. نميتوانم احساسم را از دريافت توپ طلا بيان کنم. لحظه بسيار خاصي براي من بود. ميخواهم از هم تيميهايم در رئال مادريد و تيم ملي پرتغال تشکر کنم، چرا که بدون کمک آنها نميتوانستم به اين عنوان دست پيدا کنم. هم من و هم ريبري شايسته دريافت "توپ طلا" بوديم.
رونالدو در ادامه گفت: سال خوبي را در سال 2013 پشت سر گذاشتم. ميخواهم سال آينده نيز با عملکرد خوبم بتوانم بار ديگر توپ فوتبال جهان را به دست بياورم. اين توپ طلا را به خانوادهام، فرزندم، همسرم، زين الدين زيدان که در اينجا همراه من بود و اوزهبيو فقيد تقديم کنم. همچنين ميدانم که خيلي از پرتغاليها از انتخاب من به عنوان "مرد سال فوتبال جهان" خوشحال شدند و به همين خاطر اين عنوان را به آنها نيز تقديم ميکنم. همچنين بايد از مادرم که هميشه در کنارم بود و در هنگام انتخابم به عنوان مرد سال گريه کرد تشکر کنم. من بسيار آدم احساساتي هستم و در آن لحظه نتوانستم خودم را کنترل کنم. در کل اينها ميتواند انگيزه خوبي براي من در سال 2014 باشد. توپ طلا يک جايزه فردي است و من دوست دارم که در سال 2013 جوايز گروهي مهمي همراه باشگاهم رئال مادريد کسب کنم و بتوانم همراه پرتغال در جام جهاني 2014 برزيل موفق باشم.
ستاره رئال مادريد در پايان درباره رابطهاش با ليونل مسي گفت: من رابطه حرفهاي با ليونل مسي دارم و هميشه به عنوان يک بازيکن او را ستايش کردهام و خوشحالم که با او که يکي از بهترين بازيکنان فوتبال جهان است رقابت ميکنم. باز هم اميدوارم که سال آينده بتوانم اينجا باشم و يک بار ديگر "توپ طلاي فوتبال جهان" را به دست آورم.
کريستيانو رونالدو در سال 2008، زماني که در منچستريونايتد بازي ميکرد موفق شد به عنوان "مرد سال فوتبال جهان" انتخاب شود، اما پس از آن ليونل مسي چهار بار پي در پي "مرد سال فوتبال جهان" انتخاب شد.
mohammad.asghari
14-01-2014, 09:46
دانلود مراسم کامل بهترین بازیکن جهان
دانلود مراسم به صورتHDوFULL HD با لینک مستقیم رو میتونید دانلود کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ورود به صفحه جهت دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%25AF%25D8%25A7%25D9%2586%25D9%2584%25D9%2588%25 D8%25AF-%25D9%2585%25D8%25B1%25D8%25A7%25D8%25B3%25D9%2585-%25DA%25A9%25D8%25A7%25D9%2585%25D9%2584-%25D8%25A8%25D9%2587%25D8%25AA%25D8%25B1%25DB%258C %25D9%2586-%25D8%25A8%25D8%25A7%25D8%25B2%25DB%258C%25DA%25A9 %25D9%2586-%25D8%25AC%25D9%2587%25D8%25A7%25D9%2586.html)
mojtaba_tanha
14-01-2014, 10:56
اگه با این مسدومیت ، مسی بازم توپ طلا رو میبرد توهین بدی بود به رونالدو و تلاش چند سالش. دورانی که ما داریم فوتبال میبینم و خیلی هم لذت بخش هست به خاطر وجود هر دوتا شونه و رقابتی که دارن و اینم جالبه که رونالدو هم دست از رقابت بر نداشت برای همین شخصیتش قابل تحسینه.ولی باز هم از حق نباید گذشت این عصر ، عصر مسی هست و نمیشه منکر این قزیه شد. یه مورد دیگه هم که میشه بهش اشاره کرد صحبت بلاتر بود که درباره مسی و رونالدو گفته بود اینم باعث شد که رونالدو شلوغ کنه و تمام نگاهها رو به خودش جلب کنه و کسایی که میخواستن رای بدن تحت تاثیر حرف بلاتر قرار بگیرن و به رونالدو رای بدن (از آب گل آلود ماهی گرفتن).بلاترم به خاطر این که شخصیت و جایگاه خودش و برای این حرفی که زده بود در خطر میدید هر کاری کرد که این بار توپ به رونالدو برسه چون رونالدو ورسانه ها بیش از حد شلوغش کرده بودن که حتی بلاتر با عذر خواهی هم نمتونست جبران کنه. 4 روزم که زمان اعلام آرا رو عقب انداختن به نظرم به همین دلیل بود(تا بعد از بازی پرتغال سوئد) .منم با این که طرفدار مسی ام ولی به نظرم خوب شد توپ طلا به مسی رسید چون باز هم ما شاهد فوتبال زیباتر و رقابت بیشتر هر دو میشیم.
امسال متوجه خیلی چیزا شدم
1- توپ طلا بعد از 4 سال یهو ارزش پیدا میکنه
2- وقتی اسنایدر برنده نشد و مسی توپ رو گرفت عدالت رعایت نشد اما الان که ریبری برنده نشد و رونالدو برد کاملا عادلانه بود
3- ریبری بازیکن اروپا میشه مسی با وجود مصدومیت در 2013 کفش طلا رو میبره و رونالدو توپ طلا
کلا منطق جالبی دارن بعضی ها مسی اگر هر عنوانی رو بگیره دست فیفا تو کار بوده ولی اگر هر کسی دیگه بگیره خوب عدالته
نادر1368
14-01-2014, 11:21
كجا عصر عصر مسي هست!؟ البته شايد عصر يك روز مال مسي باشه:n09: البته در حقيقت عصر عصر بارسلوناست. من فوتبال هر دو رو دوست
دارم و همترازشون وجود نداره منتهي بين اين دو نميشه قاضي خوبي بود!
البته الان بديهي بود كه توپ رو رونالدو ميبره يا بايد ميدادن به ريبري كه در آن صورت رونالدو نماد سنگ محك فيفا ميشد و حتما كار به كتك كاري ميكشيد:n25::n02:
Iloveu-ALL
14-01-2014, 11:41
2- وقتی اسنایدر برنده نشد و مسی توپ رو گرفت عدالت رعایت نشد اما الان که ریبری برنده نشد و رونالدو برد کاملا عادلانه بود
3- ریبری بازیکن اروپا میشه مسی با وجود مصدومیت در 2013 کفش طلا رو میبره و رونالدو توپ طلا
کلا منطق جالبی دارن بعضی ها مسی اگر هر عنوانی رو بگیره دست فیفا تو کار بوده ولی اگر هر کسی دیگه بگیره خوب عدالته
شماره 2 رو بیشتر طرفدار های بایرن و ریبری گفتن و قضیه اسنایدر رو مشابه امسال ریبری دونستن
زلاتان هم جایزه قشنگ ترین گل پوشکاش رو گرفت:n02:
شماره 2 رو بیشتر طرفدار های بایرن و ریبری گفتن و قضیه اسنایدر رو مشابه امسال ریبری دونستن
زلاتان هم جایزه قشنگ ترین گل پوشکاش رو گرفت:n02:
مهم نیست کی گفته یا هوادار کجا بوده مهم اینه وقتی برای تیم رقیب این اتفاق میفته کاملا بی عدالتی ولی اگر بازیکن مورد علاقه عده ای خاص باشه عدالته
توپ طلا به نظر من هیچ ارزشی نداره و فقط یه جایزه است که تو یه نظرسنجی بین مربیا و کاپیتانای ملی انجام میشه و همه نظرات کاملا شخصی هست./ با این جایزه نه کسی بهترین بازیکن سال میشه و نه چیز دیگه ای. به نظر من بهترین بازیکن هر سال باید کسی باشه که از لحاظ فردی (گلزنی و پاس گل و دریبلینگ و ...) از بقیه بهتر باشه. :»
مهم نیست کی گفته یا هوادار کجا بوده مهم اینه وقتی برای تیم رقیب این اتفاق میفته کاملا بی عدالتی ولی اگر بازیکن مورد علاقه عده ای خاص باشه عدالته
زیاد سخت نگیر...فوتبال همینه ! اگه ریبری میگرفت بازم حرف و حدیث را میفتاد - رونالدو هم گرفت یه سری حرف و حدثث را افتاد ( کمتر ) - مسی هم که امسال تکلیفش مشخص بود.
اینکه بعد از رونالدو مسی قرار بگیرد نشان از حماقت رای دهنگان است !!!! مسی مسیه ولی امسال نصف خودش هم نبوده !! حالا که نوبت ریبری شد رای دهندگان یاد مظلومیت رونالدو افتادن و رای ها رو به ایشون دادن !!
مسخره تر از همه تیم منتخب هست که هر سال مسخره تر از سال گذشته انتخاب میشه
اسمی از بایرنیا نمیارم . ولی مارکو رویس کجاس ؟؟؟؟ رابرت لواندوفسکی بهترین مهاجم دنیا کجاس ؟؟؟؟ [حذف شد]
اینیستا و ژاوی امسال چی داشتن که رویس نداشت ؟؟؟؟ چرا همیشه باید اسم ها در این تیم باشن !! کفر میشه 1 سال اینا نباشن و بازیکنایی که واقعا حقشونه اینجا باشن ؟؟؟
راست میگه زیاد سخت نگیر
هر کسی هم که چه کفش طلا چه توپ طلا رو میبرد یه سری حرف و حدیث پشتش بود .
بحث علاقه هم بی دلیل نیست . اینا همه به خاطر رای همین علاقه مندا به همین بازیکنها بوده . واقعا از نظر من که هیچی از ارزشهای بازیکنهای دیگه کم نمیشه . من خودم عاشق مسی اما واقعا دوست داشتم این دفعه رونالدو ببره .
رونالدو: من آدم احساساتي هستم
رونالدو با اعلام اين که دوست دارد سال آينده نيز "توپ طلاي فوتبال جهان" را به دست آورد ميگويد به اين خاطر که خيلي احساساتي است نتوانسته جلوي احساسش را در هنگام دريافت «توپ طلاي فوتبال جهان» بگيرد.
کريستيانو رونالدو شب گذشته (دوشنبه) موفق شد براي دومين بار توپ فوتبال جهان را به دست آورد و به عنوان بهترين بازيکن فوتبال جهان در سال 2013 انتخاب شود.
به نقل از ايسنا،رونالدو پس از دريافت توپ طلا در ميکسدزون مراسم انتخاب برترينهاي فوتبال جهان گفت: امشب شبي بسيار فراموش نشدني را پشت سر گذاشتم. نميتوانم احساسم را از دريافت توپ طلا بيان کنم. لحظه بسيار خاصي براي من بود. ميخواهم از هم تيميهايم در رئال مادريد و تيم ملي پرتغال تشکر کنم، چرا که بدون کمک آنها نميتوانستم به اين عنوان دست پيدا کنم. هم من و هم ريبري شايسته دريافت "توپ طلا" بوديم.
رونالدو در ادامه گفت: سال خوبي را در سال 2013 پشت سر گذاشتم. ميخواهم سال آينده نيز با عملکرد خوبم بتوانم بار ديگر توپ فوتبال جهان را به دست بياورم. اين توپ طلا را به خانوادهام، فرزندم، همسرم، زين الدين زيدان که در اينجا همراه من بود و اوزهبيو فقيد تقديم کنم. همچنين ميدانم که خيلي از پرتغاليها از انتخاب من به عنوان "مرد سال فوتبال جهان" خوشحال شدند و به همين خاطر اين عنوان را به آنها نيز تقديم ميکنم. همچنين بايد از مادرم که هميشه در کنارم بود و در هنگام انتخابم به عنوان مرد سال گريه کرد تشکر کنم. من بسيار آدم احساساتي هستم و در آن لحظه نتوانستم خودم را کنترل کنم. در کل اينها ميتواند انگيزه خوبي براي من در سال 2014 باشد. توپ طلا يک جايزه فردي است و من دوست دارم که در سال 2013 جوايز گروهي مهمي همراه باشگاهم رئال مادريد کسب کنم و بتوانم همراه پرتغال در جام جهاني 2014 برزيل موفق باشم.
ستاره رئال مادريد در پايان درباره رابطهاش با ليونل مسي گفت: من رابطه حرفهاي با ليونل مسي دارم و هميشه به عنوان يک بازيکن او را ستايش کردهام و خوشحالم که با او که يکي از بهترين بازيکنان فوتبال جهان است رقابت ميکنم. باز هم اميدوارم که سال آينده بتوانم اينجا باشم و يک بار ديگر "توپ طلاي فوتبال جهان" را به دست آورم.
کريستيانو رونالدو در سال 2008، زماني که در منچستريونايتد بازي ميکرد موفق شد به عنوان "مرد سال فوتبال جهان" انتخاب شود، اما پس از آن ليونل مسي چهار بار پي در پي "مرد سال فوتبال جهان" انتخاب شد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.