ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : عدم کانکت شدن مودم D-LINK 2640u به حالت pppoe

majid49
29-10-2013, 00:05
با سلام خدمت همه دوستان من یه مودم D-LINK 2640u حدود یازده ماه پیش خریدم تا یه ماه پیش همه چیز به خیر و خوشی برگزار می شد که وای فایش از کار افتاد بردم گارانتی آپدیتش کردن درست شد اما سرعتم پایین اومده بود گذاشتم به حساب مخابرات دو هفته پیش کلاهم قطع شد ودیگه به حالت pppoe کانکت نشد فقط bridge کانکت میشه ریست کردم کانفیگ نشد نه دستی نه با سی دی رفتم گارانتی گفتن سالمه مشکل از مخابراته گفتم اگه چک کردم نبود چی گفتن عوض می کنیم رفتم مخابرات خطم رو ریست کردن خط رو با دوتا مودم دیگه چک کردم هر دو به حالت pppoe وصل شدن این یکی نه اگه اطلاعاتی در این زمینه دارین کمک بفرمایین ممنون میشم

siaman99
11-11-2013, 12:03
افا منم همین مشکلو دارم.از دوستان متخصص کسی میدونه داستان چیه؟
مودم من بعضی وقتا اتوماتیک کانک میشه بعضی وقتا نمیشه

EXTREME
11-11-2013, 12:53
با سلام خدمت همه دوستان من یه مودم D-LINK 2640u حدود یازده ماه پیش خریدم تا یه ماه پیش همه چیز به خیر و خوشی برگزار می شد که وای فایش از کار افتاد بردم گارانتی آپدیتش کردن درست شد اما سرعتم پایین اومده بود گذاشتم به حساب مخابرات دو هفته پیش کلاهم قطع شد ودیگه به حالت pppoe کانکت نشد فقط bridge کانکت میشه ریست کردم کانفیگ نشد نه دستی نه با سی دی رفتم گارانتی گفتن سالمه مشکل از مخابراته گفتم اگه چک کردم نبود چی گفتن عوض می کنیم رفتم مخابرات خطم رو ریست کردن خط رو با دوتا مودم دیگه چک کردم هر دو به حالت pppoe وصل شدن این یکی نه اگه اطلاعاتی در این زمینه دارین کمک بفرمایین ممنون میشم

با تغییر مقدار mtu در مودم هم درست نشد ؟

siaman99
11-11-2013, 13:07
من 1480 و 1492 امتحان کردم نشد.

EXTREME
11-11-2013, 16:47
من 1480 و 1492 امتحان کردم نشد.

فکر کنم به خاطر اون فریم ویر باشه که ریختن و اینطور شده ببینید به ورژن قبلیش میتونید ببرید ؟

البته برای اینکار ببرید گارانتی بهتره

siaman99
16-11-2013, 13:21
من فریم ویر به 2.05 ru c2 تغییر دادم ولی بازم نشد
اره بردمش واسه تعمیر بعدش اینطوری شد
چیز دیگه ای که نداره؟