PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل گرافیکی در N550 در ویندور 8.1

air_damned
28-10-2013, 23:01
سلام دوستان بعد نصب ویندوز جدید 8.1 تصاویر اون فلش ها غیر هادی اومد و بعد اون تصویر بعدی ...که با بالا و پایین رفتن start شطرنجی میشه ....
در صورتی که هر 2 کارت گرافیک نصب شده....
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

air_damned
28-10-2013, 23:09
حالا به مشکل عجیب .. وقتی start رو بالا و پایین میکنم صفحه خراب مبشه و وقتی ازش از pc عکس میگرم که در paint نشون بدم و بزارم برای شما عکس سالم هست و انگار اتفاقی نیوفتاده و برای همین با موبایلم هم عکس انداختم//

air_damned
28-10-2013, 23:16
حالا به مشکل عجیب .. وقتی start رو بالا و پایین میکنم صفحه خراب مبشه و وقتی ازش از pc عکس میگرم که در paint نشون بدم و بزارم برای شما عکس سالم هست و انگار اتفاقی نیوفتاده و برای همین با موبایلم هم عکس انداختم//

dvd2010
28-10-2013, 23:31
ببین این مشکلات بیشتر از درایور ها هستند.شما یه بار درایورها را پاک و دوباره نصب کنید در ضمن درایور های مخصوص ویندوز 8.1 را از سایت ایسوس دانلود و نصب کنید.صفحه نمایش لپتاپت تاچ اسکیرینه؟اگه هست درایورش را نصب کنید.یه سوال دیگه ویندوزتون اکتیوه؟دمای لپ تاپ را هم چک کنید.حتما ویندوزت را آپدیت کن.ورژن ویندوزت چیه؟

air_damned
29-10-2013, 09:05
سلام با عوض کردن ویندوز به 8.1 از 8 این اتفاق افتاد .. در ضمن درایورش هم نصب هست

macbook-air
29-10-2013, 19:34
دوست عزیز خیلی معذرت میخوام تو تاپیکت دارم یه سوال دیگه ازت میپرسم ولی من میخوام N550JV بخرم

سوال :شما هم این لب تاپ رو دارین ؟؟؟؟
سوال : از نظر باتری وقتی باهاش فیلم میبینی با نور پس زمینه بالا چقدر نگه میداره ؟؟؟در کل باتریش چطوره برای استفاده روز مره چند ساعت نگه میداره ؟؟؟
سوال:از نظر کولینگ میگن صدا میده و داغ میکنه ایا درسته ؟؟؟