مشاهده نسخه کامل
: در انتخاب یکی از دو نوع راهنمایی میخواهم
djsystem
28-10-2013, 11:25
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولی HP ProBook 4540s Core™ i5
دومی Lenovo-ideapad-Z500-i5-6-1T-2G
از دومی خوشم اومده ولی مشکلش باطریشه که 4 سلولیه . اولی هم خوبه ولی مشکلش باس ram ش هست که 1333ه.
حالا شما جای من باشید کدوم رو انتخاب میکنید؟ اگر تو این رنج چیز بهتر از اینا میشناسید لطفا اونم معرفی کنید (تا 2 میلیون ولی تا 100 و 200 بیشتر مشل نداره )
دوستان اگه لطف کنند سرعتر جواب بدن تا اخر هفته من یکیشو خریدم
ممنون
velvet revoulver
28-10-2013, 21:19
اولی Laptop HP ProBook 4540s Core™ i5
دومی Lenovo-ideapad-Z500-i5-6-1T-2G
از دومی خوشم اومده ولی مشکلش باطریشه که 4 سلولیه . اولی هم خوبه ولی مشکلش باس ram ش هست که 1333ه.
حالا شما جای من باشید کدوم رو انتخاب میکنید؟ اگر تو این رنج چیز بهتر از اینا میشناسید لطفا اونم معرفی کنید (تا 2 میلیون ولی تا 100 و 200 بیشتر مشل نداره )
دوستان اگه لطف کنند سرعتر جواب بدن تا اخر هفته من یکیشو خریدم
ممنون
تنها چیزی که من در مورد Z500 میدونم اینه که روشنایی صفحه نمایشش خیلی پایینه ...ممکنه زیاد راضیتون نکنه ....
djsystem
28-10-2013, 23:59
ممنون از جوابتون
برام بیشتر کارایی و سرعت سیستم مهمه . خیلی هم دنبال بازی خفن نصب کردن و از این جور چیزها نیستم. راجع به روشنایی صفحه می تونیی بگی دقیقا منظورت چیه؟ یعنی اینقدر بده؟
velvet revoulver
30-10-2013, 01:04
ممنون از جوابتون
برام بیشتر کارایی و سرعت سیستم مهمه . خیلی هم دنبال بازی خفن نصب کردن و از این جور چیزها نیستم. راجع به روشنایی صفحه می تونیی بگی دقیقا منظورت چیه؟ یعنی اینقدر بده؟
از لحاظ کارایی وسرعت خوبه ...اما تقریبا در تماما رویوهایی که من ازش خوندم از روشنایی پایین صفحه نمایش ایراد گرفته بودند...که به نظرم فاکتور مهمیه چون صفحه نمایش پل ارتباطی کاربر با دستگاهه و هر عملی که کاربر با دستگاه انجام میده نتیجه ش رو از طریق صفحه نمایش میبینه ...
نظر این سایت در مورد صفحه نمایش :
We were not able to like the display. The 15.6-inch HD display with a glossy surface (CMN N156BGE-LB1) could not even come near high-quality TN-colleagues like the LG Philips LP156WF1 (Asus N56VB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) in any aspects.
The biggest weak point is probably the low brightness: Approximately 180 cd/m ² is even poor for indoor usage. Good panels can easily reach 200-300 cd/m ². Even though the black level (~0.3 cd/m ²) and the contrast (~630:1) are not that bad, the image appears to be slightly pale. Dark movies and gaming scenes carry a significant gray tint
ترجمه : ما نتونستیم صفخه نمایش رو دوست داشته باشیم ...صفحه 15.6 اینچی اچ دی براق با روکش شیشه ای از هیچ جنبه ای نتونست حتی به همرده های کیفیت بالای TN خودش مثل LG Philips LP156WF1 (Asus N56VB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نزدیک بشه...بزرگترین نقطه ضعف پایین بودن روشنایی صفحه نمایشه...تقریبا عدد 180cd/m که حتی برای استقاده در محیطهای داخلی هم ضعیفه.......پنلهای خوب براحتی میتونن به عدد 200-300 cd/m برسن ....اگرچه عمق رنگ مشکی و کنتراست اینقدرها هم بد نیستند...تصاویر کمی کم رنگ و رنگ پریده به نظر میرسن....صحنه های تاریک در فیملها و بازیها به شکل قابل توجهی ته رنگ خاکستری دارن......
پ .ن : این مدل از لحاظ ظاهر و کارایی مدل بسیار وسوسه کننده ایه ...اما اگه صفحه نمایش براتون مهمه بهتره به گزینه های دیگه فکر کنید یا اینکه به بازار برید و از نزدیک این مدل رو ببینید شاید کیفیت صفحه نمایش برای سلیقه شما مناسب باشه و نیازهاتون رو برطرف کنه .....
ALI-M 72
30-10-2013, 01:36
بهتره hp رو بگیری
از من به تو نصیحت
djsystem
30-10-2013, 13:34
ممنون از دوستانی که جواب دادن .
پس به نظر شما همون hp خوبه ؟ برم همونو بگیرم؟ کسی پیشنهاد بهتری نداره؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.