ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خرید مانیتور LG LED

ahmad20062
28-10-2013, 02:43
می خواهم یک سیستم جدید جمع کنم ولی بعضی از دوستان می گن تا بهمن ماه صبر کنم به خاطر قیمت ها من هم فعلا یک مانیتور LG LED می خواهم بخرم تا بعدا کیس را جمع کنم سیستم فعلی من خیلی قدیمی هست کار گرافیک هم مدل NVIDIA GeForce FX5500 (256mb هست مانیتور فعلی هم که تصویرش را قرار دادم خوب قدیمی
هست سوالی که داشتم اینکه ایا از لحاظ اتصال مانیتور به کیس کابل ها تعغییری نکردند یعنی مانیتوری که تهیه کنم هم به این سیستم قدیمی و هم به سیستم جدیدی که
بعدا تهیه می کنم می خورد؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Ali*Reza
28-10-2013, 12:36
برای نصب و اتصال مانیتر مشکلی نیست. اگر قصد خرید مانیتور دارین حداکثر بودجتون رو هم بگین.

ahmad20062
28-10-2013, 12:42
برای نصب و اتصال مانیتر مشکلی نیست. اگر قصد خرید مانیتور دارین حداکثر بودجتون رو هم بگین.

حداکثر400تومن

Ali*Reza
28-10-2013, 12:55
در کل مانیتور یه مقدار در بازار کم شده و قیمتها هم خیلی مناسب نیستند.
در این رنج قیمت پیشنهاد من LG LED 1940S

persiantoolsbaz
09-11-2013, 09:59
e2043Fsk AOC بگیر. از مدلای خوب و جدید AOC هست . قیمتش 400 تومنه .