ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اجاره خونه مجردی ((بیا تو یک نکته بگو برای قولنامه))

mehrabooni
27-10-2013, 16:15
سلام درود به همه دانشجو های عزیز
چه نکاتی در قولنامه ذکر کنم که بعدا مشکلی برام ایجاد نشه

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

mehrabooni
27-10-2013, 17:43
مثلا یکی گفت توی قولنامه حواسم باشه ذکر نکنن ((در صورت رعایت نکردن حقوق شرعی و حقوق شهروندی و حضور اشخاص،باید خانه در دو هفته تخلیه شود))
خونه مجردی میخام تنهایی بگیرم صفا سیتی کنم،نمیخام محدودیت داشته باشم

بیاین کمک دوستان قدیمی گل p۳۰world

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

ملا نصرالدین
28-10-2013, 07:55
بهترین راه اینه که چند تا قولنامه جور کنی بخونی توی همشون یه سری چیز تقریبا یکسان نوشته شده...هرچی بیشتر از اون رو صاحبخانه خواست بنویسه قبول نکن

قبل از اینکه قولنامه رو امضا کنی قشنگ بخونش...معمولا توی مشاوراملاک ها سریع میخوان ازت امضا بگیرن...اصلا خجالت نکش..کامل و بادقت بخون بعد امضا کن

قبل از اینکه بخوای قولنامه بنویسی با بنگاه طی کن که مبلغ بنگاهی چقدر باشه...این قانون هایی که میذارن کشکه ...اگه از اول طی کنی اقا من 100 تومان بیشتر نمیدم قبول میکنه

قبل از اینکه قولنامه بنویسی هم توی روز هم توی شب برو خونه رو ببین...اگر مستاجر توشه ازش در مورد همسایه ها سوال کن
صاحب خانه هم باید بیاد همه ی وسایل مثل کولر شیر اب شوفاژ رو امتحان کنه خودت ببینی که سالمه بعد خونه رو تحویل بگیری

چون خانه مجردی هست ترجیحا خانه ایبگیر که تویاپارتمان کم واحد باشه..وگرنه همسایه هایی که توی همان طبقه هستند ممکنه اذیتت کنند