ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در نمایش زیر نویس در LG

ثدیخبزل
27-10-2013, 11:09
با سلام خدمت دوستان اینکاره!
اول از همه ببخشید اگه تاپیک تکراری درست کردم...گشتم ولی چیزی تو این زمینه پیدا نکردم...
اقا من یک ال ای دی LG خریدم به مدل : 42ln540v
منوش فارسی یا عربی نداره...زیر نویس فیلمها رو با حروف جدا از هم و برعکس نشون میده...رفتم تو سایت LG و آخرین آپدیت اونو دانلود و نصب کردم روی تلویزیون...از این آدرس:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی همچنان مشکل باقیست!
اومدم بهشون ایمیل بزنم که یک آپدیت بزارن که از زبانهای راست به چپ هم پشتیبانی کنه...ولی سایتشون پیغام داد که فعلا قسمت ارتباط با مشتریشون غیر فعاله...
حالا کسی از شما اساتید میدونه که چکار کنم که مشکل حل شه
با تشکر از همگی
امین

matinpour
27-10-2013, 20:03
اول از همه ببخشید اگه تاپیک تکراری درست کردم...گشتم ولی چیزی تو این زمینه پیدا نکردم...
منوش فارسی یا عربی نداره...زیر نویس فیلمها رو با حروف جدا از هم و برعکس نشون میده...رفتم تو سایت LG و آخرین آپدیت اونو دانلود و نصب کردم روی تلویزیون...از این آدرس:
ولی همچنان مشکل باقیست!
اومدم بهشون ایمیل بزنم که یک آپدیت بزارن که از زبانهای راست به چپ هم پشتیبانی کنه...ولی سایتشون پیغام داد که فعلا قسمت ارتباط با مشتریشون غیر فعاله...
با تشکر از همگی
امین

دوست عزیز
از مطلب زیر استفاده کنید فارسی ساز تان فعال میشود
برای فعال سازی وقتی که به منوی مخفی وارد می شوید از بخش Country Grroup عدد 16 را بجای 12 وارد کنید (در بعضی مدل‌ها باید به قسمت Tool Option 3 بروید و مقدار روبه‌روی DIVX را 1 قرار دهید). دقت کنید که با تغییر به عدد 16 باید مقابل Country Grroup به IR تغییر پیدا کند، اگر این تغییر صورت نگرفت خودتان آن را به IR (در برخی مدل‌ها به AU) تغییر دهید. حال ok کرده و تلویزیون را خاموش و سپس روشن نمایید. اگر به بخش جستجوی کانال‌ها بروید، خواهید دید که DTV به آن اضافه شده و می‌توانید با جستجوی کانال‌ها بدون هیچ واسطه‌ای شبکه‌های دیجیتال را دریافت نمایید.
نکته: در برخی مدل‌ها منوی مخفی با نام EZ adjust و در برخی دیگر با IN start شناخته می‌شود.
توجه: به هیچ عنوان پارامترهای داخل منوها را تغییر ندهید.

برای ورود به منوی مخفی
روشهای زیر را انجام بدهید

برای ورود به منو مخفی باید همزمان كلید menu روی ریموت و تلویزیون را فشار داده و بعد از 30 ثانیه منوی جهت ورود رمز ظاهر شده كه كد آن 0000می باشد .این روش بروی ال سی دی 32lf120fr آزمایش شده است.
طريقه ورود به منو مخفی تلویزیون ال جی

در بیشتر مدل های ال جی باید چنین عمل کنید
دکمه ok را روی کنترل و روی تلویزیون را با هم فشار دهید

چند ثانیه صبر کنید منو ظاهر می شود

در بعضی از مدلهای ال ج چنین عمل می کند

دکمه Ok کنترل و دکمه منفی صدای تلویزیون را بمدت 15 ثانیه نگه دارید جدول ظاهر میگردد..

و یک مدل دیگر چنین عمل می کند

منوی روی کنترل منوی روی تلویزیون را به مدت 10ثانیه نگهدارید منو باز میشود /////

ثدیخبزل
28-10-2013, 11:40
دوست عزیز
برای فعال سازی وقتی که به منوی مخفی وارد می شوید از بخش Country Grroup عدد 16 را بجای 12 وارد کنید (در بعضی مدل‌ها باید به قسمت Tool Option 3 بروید و مقدار روبه‌روی DIVX را 1 قرار دهید). دقت کنید که با تغییر به عدد 16 باید مقابل Country Grroup به IR تغییر پیدا کند، اگر این تغییر صورت نگرفت خودتان آن را به IR (در برخی مدل‌ها به AU) تغییر دهید. حال ok کرده و تلویزیون را خاموش و سپس روشن نمایید. اگر به بخش جستجوی کانال‌ها بروید، خواهید دید که DTV به آن اضافه شده و می‌توانید با جستجوی کانال‌ها بدون هیچ واسطه‌ای شبکه‌های دیجیتال را دریافت نمایید.
نکته: در برخی مدل‌ها منوی مخفی با نام EZ adjust و در برخی دیگر با IN start شناخته می‌شود.

برای ورود به منوی مخفی

برای ورود به منو مخفی باید همزمان كلید menu روی ریموت و تلویزیون را فشار داده و بعد از 30 ثانیه منوی جهت ورود رمز ظاهر شده كه كد آن 0000می باشد .این روش بروی ال سی دی 32lf120fr آزمایش شده است.

دکمه Ok کنترل و دکمه منفی صدای تلویزیون را بمدت 15 ثانیه نگه دارید جدول ظاهر میگردد..

ممنون دوست خوب...امتحان میکنم...خبرشو بهت میدم...بازم مرسی

ثدیخبزل
28-10-2013, 12:07
آقا من تمام این راههایی رو که گفته بودید واسه ورود به منو مخفی امتحان کردم...هیچ کدوم جواب نداد...راه دیگه ای نیست؟

matinpour
28-10-2013, 20:44
آقا من تمام این راههایی رو که گفته بودید واسه ورود به منو مخفی امتحان کردم...هیچ کدوم جواب نداد...راه دیگه ای نیست؟

دوست عزیز
به این تایپیک بروید

amirianno
31-10-2013, 10:23
سلام دوست عزیز
من هم تلویزیون مشابه شما دارم
مشکل شما فقط به این صورت حل میشود که بعد از رفتن به منوی مخفی دستگاه (با درست کردن IR ---- یا تهیه کنترل مادر دستگاه و یا روش های دیگری که هست) باید در کادر روبروی عبارت "عربی" در قسمت area مقدار رو از 0 به یک تغییر بدید... با توجه به اینکه این دستگاه اجازه تغییر منطقه رو به شما نمیده (در این مدل لاک هست) فقط در این صورت و با اضافه کردن زبان عربی به دستگاه، وقتی منوی دستگاه رو عربی میکنید امکان مشاهده زیرنویس فارسی به صورت درست برای شما فراهم میشود
امیدوارم مشکلات حل شود

shamzav
21-11-2013, 12:29
سلام دوست گرامی
برای رفع مشکل تنها باید از زبان (کردی) منو استفاده کرد از ای طریق مشکل زیر نویس حل میشه غیر از این هیچ راه حلی نداره وابه هیچ عنوان وارد من مخفی نشوید

shamzav
21-11-2013, 12:31
ولی همچنان مشکل باقیست!
با تشکر از همگی
امین
تغییر زبان به کردی

ثدیخبزل
21-11-2013, 13:36
با تشکر از همه دوستان که وقت گذاشتن...
آقا من همه این ترفندها رو (البته بجز اونی که باید خودت کنترل بسازی!!....) رو امتحان کردم نشد که نشد...
راجع به زبان کردی هم اصلا همچین زبانی تو لیست منو نیست...یه عکس از صفحه انتخایب زبان گذاشتم که ببینید...
فک کنم تنها راهش همون استفاده از مستر کنترل باشه که در دسترس نیست الان!
بازم مرسی

matinpour
21-11-2013, 19:39
با تشکر از همه دوستان که وقت گذاشتن...
آقا من همه این ترفندها رو (البته بجز اونی که باید خودت کنترل بسازی!!....) رو امتحان کردم نشد که نشد...
راجع به زبان کردی هم اصلا همچین زبانی تو لیست منو نیست...یه عکس از صفحه انتخایب زبان گذاشتم که ببینید...
فک کنم تنها راهش همون استفاده از مستر کنترل باشه که در دسترس نیست الان!
بازم مرسی

دوست عزیز
سیستم تلویزیون شما مدل اروپایی ال جی است و فقط با کنترول دست ساز و روشهای فعال سازی می توانید مشگلتان را حل کنید.

amir_t6262
21-11-2013, 19:48
اگر مشکلتان فقط با برعکس و جداجدا نوشتن زیرنویس است، یک برنامه ای است که شاید بتواند مشکلتان را حل کند، میخواهید آن را بگذارم؟

saharch
17-01-2014, 00:40
اگر مشکلتان فقط با برعکس و جداجدا نوشتن زیرنویس است، یک برنامه ای است که شاید بتواند مشکلتان را حل کند، میخواهید آن را بگذارم؟
بله مشکل همینه ممنون میشم لینک رو بگذارید

photolife
31-03-2014, 09:13
سلام دوستان
منم دقیقا همین مدل تلویزیون رو دارم
مشکل بنده اینه که اصلا زیر نویس رو نمایش نمیده
که فک میکنم علتش نبود زبان فارسی در زبانهای دستگاهه
چه جوری میتونم زبان فارسی یا عربی یا کردی رو به منوی دستگاه اضافه کنم؟

saeed nokarizi
04-04-2014, 12:57
سلام من یه 42la66000-ta خریدم که وقتی فیلم هارو از کامپیتر از طریقه DLNA به تلویزیون به اشتراک میزارم زیرنویسشو نمیاره لطفا کمک کنید ممنون

sibak
04-07-2014, 13:25
سلام دوستان من تلویزیون lg 32lna541u دارم اوایل از طریق منو مخفی و فعال کردن عربی تونستم زیرنویس فارسی درست کنم ولی بعد آپدیت جدید الان منو عربی داره ولی فسمت زیرنویس عربی نداره و زیرنویس فارسی نشون نمیده دوستان اگه کسی میدونه راهنمایی کنه

matinpour
04-07-2014, 18:17
سلام دوستان من تلویزیون lg 32lna541u دارم اوایل از طریق منو مخفی و فعال کردن عربی تونستم زیرنویس فارسی درست کنم ولی بعد آپدیت جدید الان منو عربی داره ولی فسمت زیرنویس عربی نداره و زیرنویس فارسی نشون نمیده دوستان اگه کسی میدونه راهنمایی کنه

دوست عزیز
دوباره همان کار را از منوی مخفی بررسی کنید.

بهجون
05-07-2014, 02:43
سلام دوستان
منم دقیقا همین مدل تلویزیون رو دارم
مشکل بنده اینه که اصلا زیر نویس رو نمایش نمیده
که فک میکنم علتش نبود زبان فارسی در زبانهای دستگاهه
چه جوری میتونم زبان فارسی یا عربی یا کردی رو به منوی دستگاه اضافه کنم؟

آقا منم همین مشکل رو دارم . وقتی روی فلش فیلم می گذارم اصلا منوی انتخاب زیرنویس غیرفعاله و نمیشه تغییرش داد . فایل زیر نویس رو هم یونیکد کردم و با نام فیلم هم نام کردم . فقط امکان افزودن زیر نویس وجود نداره .... ممنون از راهنمایی تون

amir_t6262
05-07-2014, 08:04
آقا منم همین مشکل رو دارم . وقتی روی فلش فیلم می گذارم اصلا منوی انتخاب زیرنویس غیرفعاله و نمیشه تغییرش داد . فایل زیر نویس رو هم یونیکد کردم و با نام فیلم هم نام کردم . فقط امکان افزودن زیر نویس وجود نداره .... ممنون از راهنمایی تون

شما احیانا اسم پوشه ای که فیلم در آن است را فارسی انتخاب نکردی؟
اگر اسمش فارسی باشد، ممکن است زیرنویس را نمایش ندهد.

بهجون
05-07-2014, 10:23

ممنون از پاسخ تون . هر دو فایل توی فلش بدون قرار گیری در فولدر خاصی قرار داده شده . حالا یکبار هم داخل یک فولدر با نام غیر فارسی قرار می دم .
اما اساسا مشکل اینه که گزینه انتخاب زیر نویس در زمان استفاده از فلش موجود نیست !!!!

بهجون
05-07-2014, 18:31
رفیق فایلها را گذاشتم توی یک فولدر با نام انگلیسی درست شد . سپاس از دوستان

shahab3159
06-07-2014, 21:28
دوست عزیز

برای ورود به منوی مخفی

سلام من همه ی کارا رو انجام دادم ولی نشد مدلشم 42LN 540V

hot_boys2005
06-07-2014, 22:54
دوستان آیا ال جی دو زیرنویس همزمان ساپورت میکنه ؟ یعنی من میخوام زیر نویس فارسی را زیر صفحه و زیر نویس انگلیسی را بالای صفحه همزان قرار دهم. آیا میشه؟ اگه بشه چی میشه

amir_t6262
07-07-2014, 07:40
دوستان آیا ال جی دو زیرنویس همزمان ساپورت میکنه ؟ یعنی من میخوام زیر نویس فارسی را زیر صفحه و زیر نویس انگلیسی را بالای صفحه همزان قرار دهم. آیا میشه؟ اگه بشه چی میشه
نه در LG و نه تلویزیون های دیگه، من ندیدم که از دو زیرنویس پشتیبانی کند.

mnd62m
14-10-2014, 18:39
سلام دوستان
من یه تلوزیون lg مدل LB552V دارم که از بانه آوردن مشکل من جدا نشون دادن و برعکس بودن حروف فارسی هست
تونستم کنمترل بساز و وارد منو مخفی بشم ولی نمیدونم چرا نمیشه کد کشور رو تغییر بدم
لطفا راهنمایی کنید

اون قسمتهایی که زرد رنگ هست قابل تغییره و اونایی که سفیده رو نمیشه تغییر داد یعنی اصلا روشون نمیره که بخوای تغییر بدی
اینم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mnd62m
15-10-2014, 23:01
کسی نمیدونه باید چکارکنم؟

amir_t6262
17-10-2014, 10:49
یک نرم افزاری هست که با استفاده از آن میتوانی زیرنویس را تغییر دهی. شاید اصلا نیازی به تغییر در منوی مخفی هم نباشی.
این نرم افزار را امتحان کن، ببین مشکلت با نمایش زیرنویس حل میشه یا نه

mnd62m
17-10-2014, 11:01
یک نرم افزاری هست که با استفاده از آن میتوانی زیرنویس را تغییر دهی. شاید اصلا نیازی به تغییر در منوی مخفی هم نباشی.
این نرم افزار را امتحان کن، ببین مشکلت با نمایش زیرنویس حل میشه یا نه

ممنون از توجه تون
این هم خوبه ولی اگه بشه از خود تلوزیون درستش کنم بهتره چون اونجوری EPG تلوزیون هم فارسی میشه
به هر صورت ممنون ازتون

raminsahami
18-03-2015, 21:08
برای کسانی که نوشته ها به صورت خرچنگ قورباغه براشون پخش میشه:

یه روش هست بعد از چند ماه تلاش اینو پیدا کردم . امتحان کنید من رو مدل la620 امتحان کردم جواب داد:
اول فایل زیرنویس رو با کلیک راست و انتخاب open with با آفیس ورد باز کنید همون اول از شما میخواد که مدل کاراکتر رو انتخاب کنید شما Arabic (window رو انتخاب کنید و ok کنید می بینید که زیر نویس با زبان فارسی صحیح نمایش داده می شود با زدن Ctrl+A و بعد ctrl+c متن را انتخاب و کپی کنید ورد را نبندید حالا همان فایل زیر نویس را با Notepad باز کنید و با انتخاب کل متن داخل notepad متن کپی شده از ورد را درونش جایگزین متن قبلی کنید (بهتره داخل نوت پد هم از کنترل + A و کنترل +v استفاده کنید) حالا ورد را ببندید و Notepad را Save as کنید البته نکته اینه که وقتی Save as ر و زدید کنار گزینه save قسمت Encoding حتما UTF-8 رو بزنید و سیو کنید.
با این روش زیرنویس درست پخش میشه.
در حقیقت با استفاده از ورد متن با انکود غیر فارسی را فارسی کردیم و داخل نوت پد گذاشتیم و با انکودینگ یو تی اف 8 سیو کردیم حالا تلویزیون لازم نیست که انکود کنه خود فونت ها قبلا انکود شده.
تست کنید ببینید چطوریه؟

mahdipayvar
01-08-2015, 21:23
سلام خسته نباشید منم تلویزیون ال جی مدل 42lb620v دارم آیا میشه بدون ساخت کنترل وارد منوی مخفیش شد؟:n34:

matinpour
01-08-2015, 21:37
سلام خسته نباشید منم تلویزیون ال جی مدل 42lb620v دارم آیا میشه بدون ساخت کنترل وارد منوی مخفیش شد؟:n34:

دوست عزیز
خیر نمی شود. مگر با روشی که در این تایپیک آموزش داده شده

mahdipayvar
06-08-2015, 16:55
سلام من کنترل رو ساختم و وارد منوی مخفی شدم ولی توی قسمت country group اصلا نمیشه کشور رو تغییر داد لطفا راهنمایی کنید اینم از عکس هاش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

- - - Updated - - -

لطفا سریع جواب بدید:n34:

- - - Updated - - -

لطفا سریع جواب بدید:n34:

natalee2010
11-05-2016, 17:24
برای پخش زیرنویس فارسی
موقع پخش ویدیو گزینه settings کنترل رو بزنید و بعد set video play رو انتخاب کنین
بعد چک کنین subtitle روی on باشه و code رو رو Arabic بزارین زیرنویس بدون مشکل نمايش داده میشه

akbarnet
14-05-2016, 08:48
تغييرات اين آپديت رو كسي ميدونه ؟lg-49LB552V

mahmoodgood2
27-06-2016, 22:55
سلام تلویزیون ال جی 42 دارم 3بعدی مدل69000 که زبان فارسی ولی زیرنویسش رو جا به جا مینویسه راهنمایی کنید ممنون

mahmoodgood2
27-06-2016, 22:56
سلام تلویزیون ال جی 42 دارم 3بعدی مدل 69000lb که زبان فارسی ولی زیرنویسش رو جا به جا مینویسه راهنمایی کنید ممنون

mahmoodgood2
29-06-2016, 18:01
کسی نیست جواب ما رو بده

amir_t6262
29-06-2016, 18:13
سلام تلویزیون ال جی 42 دارم 3بعدی مدل 69000lb که زبان فارسی ولی زیرنویسش رو جا به جا مینویسه راهنمایی کنید ممنون

سلام. جابجا یعنی حروف از هم جدا و وارونه هستند؟
یعنی مثلا به جای "سلام" مینویسه "م ا ل س" ؟

از برنامه Sh Persian Subtitle Fixer استفاده کن و زیرنویسها را با این برنامه اصلاح کن و دوباره تست کن.

mahmoodgood2
29-06-2016, 18:22
نرم افزار کلی نداره که این مشکل رو حل کنه

amir_t6262
30-06-2016, 11:02
نرم افزار کلی نداره که این مشکل رو حل کنه

نه. شما باید تک تک زیرنویسهایت را درست کنی.
البته این به انکدینگ زیرنویس هایی که میگیری هم بستگی دارد. بعضی زیرنویسها را ممکن است تلویزیون شما بدون مشکل پخش کند ولی برخی را نه.

الان تست کردید که مشکلتان با این نرم افزار حل میشود یا نه؟

Sanazrasti
31-07-2016, 13:32
با سلام
ما تقريبا دو سال پيش تلويزيون پلاسما ال جي 36kc رو خريداري كرديم اما متاسفانه در setting اين تلويزيون نه زبان فارسي رو ساپورت ميكنه نه عربي ، به همين دليل زيرنويس فيلم هاي زبان اصلي رو با USB نميتونيم ببينيم آيا راه حلي هست؟؟؟

Aliezzati
21-08-2016, 16:24
بسم الله الرحمن الرحیم
دوستان کاربر جدیدم فقط به این دلیل که دیدم خیلا مشکل کار با زیر نویس تلویزیون رو دارن کسایی که دوستان مشکلشون برطرف شه تو نقل قول جواب بدن 10 نفر شد میزارم تو این اموزش 100 عملی هر مشکلی که دارید رو جواب میزارم مرسی اه:n05:

mojt90
21-08-2016, 16:29
بسم الله الرحمن الرحیم
دوستان کاربر جدیدم فقط به این دلیل که دیدم خیلا مشکل کار با زیر نویس تلویزیون رو دارن کسایی که دوستان مشکلشون برطرف شه تو نقل قول جواب بدن 10 نفر شد میزارم تو این اموزش 100 عملی هر مشکلی که دارید رو جواب میزارم مرسی اه:n05:
:n19::n19::n19:

Aliezzati
21-08-2016, 21:32
سلام علی ام روش حل این مشکل رو پیدا کردم 100 درصد عملیه و بهم اصرار کردین اموزششو بدم چشم مرسی از همراهیتون

کسایی با زیر نویس مشکل دارن 2 دسته ان کسایی که زیر نویسشون اصلا تلویزیون پیدا نکرده میتونن با هم نام کردن نام زیر نویس و فیلم مشکل رو حل کنن

اما بعد این مشکل دسته دوم وارد عمل میشن که زیر نویس با یه فونت عجق وجق نمایش داده میشه که ابتدا باید بر روی زیر نویس کلیک راست کنن و با برنامه notepad باز کنن بدون ایجاد تغییری در زیر نویس save as را بر روی مشخصات زیر قرار بدن

1-اسم زیر نویس رو بنویسد و در اخر .srt وارد کنین مثلا X-Men.srt
2-encoding رو بزارین رو حالت UTF-8 ««««این مهم ترین بخشه »»»»»قرار بدین

دوستان این روش 100 درصد عملیه و تست شده برویه تلویزیون LG بدون ساپورت زبان و زبان زیر نویس فارسی است

بعضیا دیدم حرف از منوی مخفی ازین جور حرفا میزدن :n19:بعضیا هم گفتن نمی شه اما من هم ی روش هارو امتحان کردم تا جواد داد اینم بگم یسری فیلما روش زیر نویس هست منتها زیر نویس خالیه معمولا تبلیغات خوده سایت قرار دهنده ی فیلمه ای این مشکلم باید با نرم افزار MKVToolNix GUI حذف کنین بعد میکسش کنین .
میتونین زیر نویسم بچسبونین رو فیلم با اون برنامه

تشکر یادتون نره ها زحمت زیاد کشیدم :n26:

قطعا مشکل خیلیاست پس با تشکر مارم خوشحال کنین شاد باشین نظر حتما بدین:n06:

mrhafez
06-10-2016, 02:20
سلام دوستان
برای ورود به منوهای مخفی لازم نیست مداری درست کنید یا کنترل مخصوص بخرید. اگر گوشی اندرویدی دارید که به اینفرارد مجهزه نرم افزار اندرویدی AnyMote Smart Remote رو از بازار یا منبع دیگه دانلود و نصب کنید . دستگاه را که تلویزیون ال جی هست انتخاب کنید. کنترلی که روی صفحه میاد درو صفحه داره صفحه رو به چپ بکشید تا صفحه دوم بیاد . درا ونجا دستور
INSTART و ... هستند . براحتی با زدن کلید به منو مخفی برید و بعد با کنترل تلویزیون ادامه دهید. من این کار رو انجام دادم . گوشی من نوت 3 هست.
البته من country code رو نتونستم تغییر بدم چون فعال نیست . area code هم روی هر عددی گذاشتم نتیجه نگرفتم.کسی میتونه راهنماییم کنه؟
ممنونم.

smalek
01-01-2017, 22:40
بی نظیر عالی.عالی عالی....بهترین راه حل ممکن من تو lg جواب گرفتم من هر دو تا مشکل داشتم اول اصلا زیر نویس نمیومد که مشکل همنام نبودن فایل ها بود بعدش که حروف عجیب مینوشت که من تیر نهایی گفته شده تو آموزش رو زدم خلاص شدم!!!! یعنی کلا نا امید بودم که  TV من مشکل داره!!!!
ممنون دوست خوب عاللییییی بود...TV
[QUOTE=Aliezzati;8870939]سلام علی ام روش حل این مشکل رو پیدا کردم 100 درصد عملیه و بهم اصرار کردین اموزششو بدم چشم مرسی از همراهیتون

کسایی با زیر نویس مشکل دارن 2 دسته ان کسایی که زیر نویسشون اصلا تلویزیون پیدا نکرده میتونن با هم نام کردن نام زیر نویس و فیلم مشکل رو حل کنن

اما بعد این مشکل دسته دوم وارد عمل میشن که زیر نویس با یه فونت عجق وجق نمایش داده میشه که ابتدا باید بر روی زیر نویس کلیک راست کنن و با برنامه notepad باز کنن بدون ایجاد تغییری در زیر نویس save as را بر روی مشخصات زیر قرار بدن

1-اسم زیر نویس رو بنویسد و در اخر .srt وارد کنین مثلا X-Men.srt
2-encoding رو بزارین رو حالت UTF-8 ««««این مهم ترین بخشه »»»»»قرار بدین

دوستان این روش 100 درصد عملیه و تست شده برویه تلویزیون LG بدون ساپورت زبان و زبان زیر نویس فارسی است

بعضیا دیدم حرف از منوی مخفی ازین جور حرفا میزدن :n19:بعضیا هم گفتن نمی شه اما من هم ی روش هارو امتحان کردم تا جواد داد اینم بگم یسری فیلما روش زیر نویس هست منتها زیر نویس خالیه معمولا تبلیغات خوده سایت قرار دهنده ی فیلمه ای این مشکلم باید با نرم افزار MKVToolNix GUI حذف کنین بعد میکسش کنین .
میتونین زیر نویسم بچسبونین رو فیلم با اون برنامه

تشکر یادتون نره ها زحمت زیاد کشیدم :n26:

قطعا مشکل خیلیاست پس با تشکر مارم خوشحال کنین شاد باشین نظر حتما بدین:n06:

S.QASEMI
03-03-2017, 12:36
درود دوستان
بنده یک هفته هس پی گیر مشکل زیرنویس بودم > فارسی رو قاطی نشون میداد> خیلی از راه راها رو تست کردم اما نشد که نشد !

TV LG 32LN541U

اما این برنامه کم حجم خیلی راحت مشکلم رو حل کرد>به کمک دوست خوبمون :n20:

نمیدونم چطور تشکر کنم از شما :n12::n12:

کاربر عزیز اقای amir_t6262

پست شماره #26 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

یه دنیا ممنون از شما:n16:

بی بی 65
06-04-2017, 20:04
باسلام تلویزیون ما مدلش 42LB650v هست و زیرنویسو وارونه نشون میده
راه حلی که از طریق خود تلویزیون بشه درستش کرد میخوام
کسی میتونه کمک کنه:n37::n35:

بی بی 65
05-09-2017, 11:11
دوستان من وارد منوی مخفی شدم ولی:
اولا بطور مستقیم نمیشه زبان و کشورو تغییر داد باید کد چندرقمی بزنی که طبق اون کد کشور و زبان تغییر میکنه ولی فارسی پیدا نشد(البته من شانسی همینجور عدد میزدم چون نمیدونم چه عددی مال ایران یا اصلا زبان فارسیه)
ثانیا مشکل جدیدی پیش اومد اونم اینه که منوی فارسی داشتم که دیگه الان ندارم
خواهشا کممککککککککک

Pijuyh
18-10-2017, 21:15
ویدئویی در آپارات گذاشتم تحت عنوان حل مشکل وارونه و حرف به حرف نشان دادن زیرنویس فارسی . امکان قرار دادن لینک رو ندارم . امیدوارم کمک کننده باشه.

farhad1225
19-12-2017, 16:06
سلام به همگی - فکر کنم مشکل فونتها و در هم ریختگی اینجوری حل شه من تمام راهها رو رفتم نشد تا یه کاری کردم که شد تلویزیونم الجی 3d هستش webos هر کی مشکل زیر نویس داره اینکارو انجام بده :
۱ - فیلمو روی فلش بریزید و وصل کنید به تلویزیون
۲-فیلمو اجراکنید
۳-دکمه ok کنترل رو فشار بدید
۳- یک فلش سمت راست صفحه هست اون رو بزنید تا دو حالت sub و صدا ظاهر بشه
۵- روی sub کلیک کنید دو گزینه ظاهر میشه ==>>1- زیرنویس داخلی 2-زیر نویس خارچی
۶-معمولا گزینه 2 غیر فعاله روی گزینه اولی کلیک کنید یعنی زیرنویس داخلی
۷-یکسری منو وتنظیمات باز میشه از بین اونها دومی یعنی صفحه کد رو کلیک کنید تا گزینه ها مشخص بشه
۸-اینجا مهمه روی اسمهایی که میاد مثل لاتین۱ و لاتین ۲ و ... کلیک کنید تا یکی از اونها فونتها رو درست کنه ====>> من ویتنامی رو انتخاب کردم جواب داد شما هم اول ویتنامی رو انتخاب کنید
به احتمال زیاد درست میشه
نکته : من زیر نویس رو خودم به فیلم ها اضافه کردم و با این روش جواب داد -

اگه چواب گرفتی یک صلوات برام خیرات کن -:n12::n40:

موفق باشید

نیکا1362
07-02-2019, 23:07
سلام
تلویزیون ال جی 32 دارم گزینه زیرنویسش خاموش هستش چطوری روشنش کنم؟چ در حالت پخش فیلم و حالت عادی همیشه خاموش هستش
زیرنویس فارسی و انگلیسی هیچ فیلمی نشان نمی دهد

matinpour
13-02-2019, 00:06
سلام
تلویزیون ال جی 32 دارم گزینه زیرنویسش خاموش هستش چطوری روشنش کنم؟چ در حالت پخش فیلم و حالت عادی همیشه خاموش هستش
زیرنویس فارسی و انگلیسی هیچ فیلمی نشان نمی دهد
دوست عزیز

از قسمت منو همه تنظیمات را انتخاب و از قسمت قابلیت دسترسی گزینه زیرنویس وارد شده و آن را روشن کرده و زبان زیرنویس را فارسی یا هر زبانی که می خواهید انتخاب کنید.
و یا
از برنامه mkvtoolnix استفاده کنید. وقتیکه برنامه رابازکردید از قسمت add source file که در پایین برنامه است فایل زیرنویس و فایل فیلم را وارد کنید و بعد از تعیین مقصد خروجی که در قسمت out put file است روی دکمه start muxing بزنید و بعداز چند ثانیه فیلم میکس شده را تحویل بگیرید.
لازم بذکر است که شما میتوانید فایل زیرنویس اصلی فیلم را حذف و یا تیک آن را غیرفعال کنید.
شما می توانید این برنامه را از همین سایت دانلود کنید.

sssaman0098
20-02-2019, 18:28
سلام خسته نباشید مدل lb67000 زیر نویس رو برعکس نشون میده مثلا بجای سلام مینویسه مالس کاریش میشه کرد????

matinpour
20-02-2019, 20:54
سلام خسته نباشید مدل lb67000 زیر نویس رو برعکس نشون میده مثلا بجای سلام مینویسه مالس کاریش میشه کرد????
دوست عزیز
دلیل این اتفاق به تنظیمات یونیکد و زبان موجود در سیستم عامل شما مربوط می‌شود و اصولا یکی از راه‌حل‌ها، فارسی کردن زبان کلی سیستم عامل نصب شده روی کامپیوتر کاربر است اما بنا به دلایلی ممک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ن است نتوانید (و یا نخواهید) زبان سیستم خود را به فارسی تبدیل کنید.

بسیاری از راه حل هایی که برای این منظور استفاده می شوند، اصولا همگی دارای بیش از دو یا سه مرحله جهت دریافت خروجی نهایی هستند و در صورتی که بخواهید بیش از یک فایل زیرنویس را اصلاح کنید، باید زمان زیادی را صرف این کار نمایید. شاهین کاتبی، برنامه‌نویسی است که برای هر دو سیستم ویندوز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و مک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، برنامه کم‌حجم و کاربردی‌ Sh Persian Subtitle Fixer را تهیه کرده‌است تا تنها به وسیله کشیدن و رها کردن فایل در محیط برنامه، زیرنویس اصلاح شده خود را دریافت نمایید.

این برنامه را با جستجو در گوگل خواهید یافت

sssaman0098
22-02-2019, 16:48
از داخل تلوزیون نمیشه درس کرد زیر نویس رو؟؟؟

sssaman0098
24-02-2019, 16:51
کسی هست جواب بده!!!!!!!!؟

Fariborz79
22-04-2019, 12:29
سلام دوستان من رفتم منوی مخفی cantre grop رو 20 بود گذاشتم رو 10 زبانای تلوزیون رفته دیجتالمم نمیاد حالا هر کاری میکنم 20 کنمش نمیش حالا چیکار کنم

Mehdi.ma
16-11-2019, 14:30
سلام، بعد از آپدیت جدید تلویزیون زیرنویس فارسی از چپ به راست و به صورت حرف حرف نشون داده میشه. رفتم تو تنظیماتش فیلم و یونیکد زیرنویسو تغییر دادم درست نشد. تو لپ تاپ و از طریق Save as برنامه نوت یونیکدو عوض کردم بازم نشد. حتی تنظیمات TV هم برای زیرنویس و‌ تلتکس روی فارسیه. قبلا درست بود حتی دو سه بار آپدیت شده بود تلویزیون ولی مشکلی پیش نیومده بود تا این آپدیت جدید! تلویزیون من SK8000 ال جیه. کسی از دوستان تجربه مشابه داره؟

Sent from my iPhone using Tapatalk