مشاهده نسخه کامل
: خط تلفن ZTE چیه دیگه؟
sajjadgameactor
26-10-2013, 17:20
سلام من یک ماهی میشه قراره ADSL بگیرم. اول از hiweb گرفتم که چند روز بعدش گفتن خطم pcm هست و نمیشه. دیگه مجبور شدم رفتم سراغ مخابرات که از خودش بگیرم که خط رو رفع pcm بکنه. ولی گفتن خط شما zte هست و مشکلی نداره و 24 ساعته وصل میشه.
حال این zte چی هست؟ و آیا شرکت های دیگه هم میتونن روی این نوع خط ADSL ارائه بدن؟
خط تلفن شما روی فیبر نوری قرار داره
sajjadgameactor
26-10-2013, 17:59
خیلی هم خوب :)
به آینده پس امیدوار شدم که شرکتای دیگه هم بتونن ارائه بدن
خیلی هم خوب :)
به آینده پس امیدوار شدم که شرکتای دیگه هم بتونن ارائه بدن
اگه روی pcm بود امیدی بود ولی الان که روی فیبره اصلا !!! چون روی فیبر نوری درحال حاضر بجز مخابرات هیچ شرکتی اینترنت نمیده !!!
sajjadgameactor
26-10-2013, 18:47
منم گفتم آینده نه در حال حاضر D:
Reza kheyri1373
26-10-2013, 18:57
داداش اینده مثلا کی؟؟
اخه چه فایده خط فیبر نوری باشه.
خط رو فیبر نوری میکنن تا بتونن سرعت اینترنت بیشتری رو تبادل کنن.
حالا اینجا اینا روی همین خط معمولی حداکثر سرعت رو بدن ما دیگه هیچی نمیخوایم.
sajjadgameactor
26-10-2013, 19:00
بزا حداقل دلمون رو خوش کنیم به همین :-|
Hamed 360
26-10-2013, 21:02
بزا حداقل دلمون رو خوش کنیم به همین :-|
مخابرات جدیدا پروژه فیبر نوری رو به خاطر هزینه زیاد کنسل کرده !! :n02::n06:
با این وضعیتی که داره پیش میره عمر من و شما که سهله، عمر بچه هامونم فک نکنم قد بده اونروز رو ببینن !!!
سلام من یک ماهی میشه قراره ADSL بگیرم. اول از hiweb گرفتم که چند روز بعدش گفتن خطم pcm هست و نمیشه. دیگه مجبور شدم رفتم سراغ مخابرات که از خودش بگیرم که خط رو رفع pcm بکنه. ولی گفتن خط شما zte هست و مشکلی نداره و 24 ساعته وصل میشه.
حال این zte چی هست؟ و آیا شرکت های دیگه هم میتونن روی این نوع خط ADSL ارائه بدن؟
اگه شما ساله قبل همین موقع اقدام میکردین میتونستین ازهای وب بگیرین جون درحالت اول خط pcm بعدکه درخواست بدین میشه خطه معمولی ولی الان یعنی خط شماروتا50درصد فیبرشده وبه زودی میشه کامل فیبرنوری.
ahriman323
09-11-2013, 22:51
تبدیل خطوط PCM به خط عادی در استان فارس پذیرفته میشود.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.