PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بهترین انتخاب تا 2 میلیون

Persia Xperia
26-10-2013, 16:57
درود دوستای گلم.میخوام یه لپ تاپ بگیرم تا 2 تومن,برای استفاده از نرم افزار های مهندسی مثل matlab,ansys,autocad و...وبگردی میخوام.بازی هم تا حدی واسم مهمه,طوری که بتونم راحت بازیای معمولی مثل فوتبالو اجرا کنم.صفحه نمایشش مهمه برام که خوب باشه.خودم بعد از کلی تحقیق به 3تا مدل رسیدم.تقریبا قدرتشون یکیه اما میخوام بهترین انتخابو کنم.من 3تا مدلو میگم شما هم لطفا کمکم کنید.:n01: به ترتیب علاقه خودم میگم:
1.
Toshiba Satellite L850-A

مشخصات کلی:وزن 2.3 کیلوگرم
پردازنده:Intel 3210M Core i5 2.5GHz up to 3.1 GHz - Cache 3MB
حافظه رم:4 گیگابایت DDR3
حافظه داخلی:640 گیگابایت 5400rpm
پردازشگر گرافیکی:AMD Radeon HD 7670M 2048 MB up to 3072 MB
صفحه نمایش:15.6" Bright LED
امکانات:DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی Card Reader Webcam LAN WiFi HDMI VGA Port
سایر مشخصات:باتری 6 سلولی - Microsoft Windows 8

قیمت:
2,049,000 تومان

2.
HP Probook 4540s

CPU Model ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): Ci5 3210M| VGA ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): AMD 7650M 2GB III Memory ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): 6GB III |
HDD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): 750 GB | Display ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): 15.6" | OS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): Free Dos
ODD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): DVD RW

قیمت:19,500,00 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])تومان
3.
Dell Inspiron 5521

CPU Model ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): Ci5 3210M| VGA ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): AMD 7730M 1GB III Memory ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): 4GB III |
HDD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): 500 GB | Display ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): 15.6" | OS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): Free Dos
ODD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]): DVD RW
قیمت:17,300,00 تومان

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
راستش خودم خیلی از توشیبا خوشم اومده رنگ سفیدش فوق العادست.اما چون زیاد تو بورس نیس توشیبا اطلاع زیادی از کیفیتش ندارم.نظر شما چیه؟کسی میدونه توشیبا چطوره کلا؟ در مورد گرافیک هم فکر کنم گرافیک دل از اون دو تا بهتره کمی,اون دو تا هم با تفاوت کمی توشیبا بهتره.cpu هم که یکین فقط بعضی مدلای اچ پی ci5 3230m هست که فکر نکنم خیلی از 3210m قوی تر باشه درسته؟
ببخشید طولانی شد,حالا با این توضیحات نظر شما چیه؟فقط قبل هرچی توشیبا رو تو دیجی کالا ببینید طراحیش عالیه.
منتظر کمک دوستان هستم سپاس :n01: