King Of Karaj
25-10-2013, 22:45
سلام
دوستان من یه لب تاپ hp دارم با این مدل : HP Paviloin G4 - 1105 tx
حالا در حال حاضر تو قسمت دیوایس منیجر این گرافیک رو مشاهده میکنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم مشخصات الان و ورژن درایورها
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا میدونم که آپدیت های زیر برام وجود داره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان مشکلی که دارم اینه که نمیتونم این دو تا رو با هم آپدیت کنم
اگر اینتل رو آپدیت کنم کنار Amd علامت زرد رنگ میآید
وقتی َئی رو آپدیت میکنم درایوری که نشون میده از 6470 تبدیل میشه به سری 6xxxx
حالا میگید خوب بیکاری آپدیت نکن بعضی بازی ها و برنامه همش اعلام میکنه که آپدیت موجوده
حالا دوستان میتونید راهنماییم کنید که چه کنم
دوستان من یه لب تاپ hp دارم با این مدل : HP Paviloin G4 - 1105 tx
حالا در حال حاضر تو قسمت دیوایس منیجر این گرافیک رو مشاهده میکنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم مشخصات الان و ورژن درایورها
حالا میدونم که آپدیت های زیر برام وجود داره
الان مشکلی که دارم اینه که نمیتونم این دو تا رو با هم آپدیت کنم
اگر اینتل رو آپدیت کنم کنار Amd علامت زرد رنگ میآید
وقتی َئی رو آپدیت میکنم درایوری که نشون میده از 6470 تبدیل میشه به سری 6xxxx
حالا میگید خوب بیکاری آپدیت نکن بعضی بازی ها و برنامه همش اعلام میکنه که آپدیت موجوده
حالا دوستان میتونید راهنماییم کنید که چه کنم