ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل سیستم در باز کردن هر نوع فلش

رستمپور
25-10-2013, 22:14
با سلام سیستم من خیلی موقع ها که بهش فلشی میزنم خیلی طول میکشه تا فلش رو بشناسه البته بعضی از موقعها هم نمیشناسه و قبل از شناختن کامل فلش به my computer که میری فقط آیکون فلش میاد ولی حجم ش نمیاد و روی آیکون که کلیک میکنی روی سیستم خیلی فشار میاد و سیستم هنک میکنه و تا فلش رو قطع کنی باز سر حال میشه.تازه وقتی هم که میشناسه فلش رو ، وقتی حجم زیادی رو از فلش خواسته باشی جابجا کنی باز قطع میشه و هنک میکنه.این مشکل با همه ی فلشها و همه ی پورت های یو اس بی است مشکلش چیه؟

ehsan102
25-10-2013, 22:22
آخرین باری که ویندوز عوض کردید کی بود ؟
آنتی ویروس نصب دارید ؟

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

رستمپور
26-10-2013, 10:46
آخرین بار که ویندوز عوض کردم 5 ماه پیش بود ولی قبلش هم این مشکل رو داشت آنتی ویروس هم دارم ولی فکر کنم مشکلش آنتی ویروس نباشه آخه چند بار ویندوز عوض کردم. یه بار فقط خیلی فشار بالایی رو سیستم اومد پیام داد که مشکل از درایورته ولی سی دی درایور رو هم نصب کردم یه ذره فقط بهتر شد ولی هنوز همون مشکل رو داره ویروس کشم نود 32 یه، ولی از antimalware هم گاها نصب میکنم ولی باز حذفش میکنم.
درایور رو هم که میخوام آپدیت کنم میگه اونی که نصبه آپدیته

vissoto
26-10-2013, 11:14
با یک فلش دیگر امتحان کنید شاید اشکال از فلش شما باشه !!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را نصب و بر روی مین بورد کلیک کنید تا اخرین درایور ان دانلود شود پس از نصب و ریستارت دوباره امتحان کنید.
جهت اطمینان از این که مشکل انتی ویروس شما نیست انتی ویروس را پاک کنید !!! و دوباره امتحان کنید!!!!!

رستمپور
26-10-2013, 16:23
با سلام مجدد
ممنونم از راهنماییتون .درسته از آنتی ویروس بود الان باید چه کارکنم که هم آنتی ویروسم فعال باشه و هم فلش رو راحت سیستم باز کنه ؟آنتی ویروس قبلأ که استفاده می کردم نود 32 ورژن 6 و الان ورژن 7 هست.

vissoto
27-10-2013, 10:09
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا
یا

TREASURES
27-10-2013, 10:14
سلام یا آنتی ویروس شما آپدیت نیست یا یه سری تنظیمات مربوط به حافظه های جانبی تو آنتی ویروس هست که باید تغییرش بدید....

رستمپور
27-10-2013, 18:10
خوب این تنظیمات که میگید کجاست تا انجام بدم. باورتون شاید نشه ولی شاید 10 ماهه که سیستم رو خریدم و این مشکل رو دارم

TREASURES
27-10-2013, 18:15
خوب این تنظیمات که میگید کجاست تا انجام بدم. باورتون شاید نشه ولی شاید 10 ماهه که سیستم رو خریدم و این مشکل رو دارم
هر آنتی ویروس تنظیمات مربوط به خودش رو داره من که همه رو حفظ نیستم که بگم کدوم قسمت برید !
تو قسمت تنظیماتش بگردید حتما دستگیرتون میشه..