ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای خرید بهترین فلش بازار

armin_punisher6
25-10-2013, 16:51
میخواستم بدونم بهترین فلش موجود که usb 2 باشه چی هست؟

adrenalin
25-10-2013, 18:23
به نظر من Patriot Xporter XT Rage سرعت خواندن نوشتن این مدل خیلی خوبه من سرعت نوشتن تا 39 مگ هم تجربه کردم
البته قیمت این مدل الان فک کنم یه خورده بالا باشه و نسبت به حجم خیلی به صرفه نباشه :n03:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اگه مشکل قیمت ندارید این سری پاتریوت بهترین گزینه هست
اگه هم قیمت پایین تر مد نظر دارید سری اولتیما از Silicon Power گزینه بدی نیست

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

armin_punisher6
26-10-2013, 08:37
به نظر من Patriot Xporter XT Rage سرعت خواندن نوشتن این مدل خیلی خوبه من سرعت نوشتن تا 39 مگ هم تجربه کردم
البته قیمت این مدل الان فک کنم یه خورده بالا باشه و نسبت به حجم خیلی به صرفه نباشه :n03:

اگه مشکل قیمت ندارید این سری پاتریوت بهترین گزینه هست
اگه هم قیمت پایین تر مد نظر دارید سری اولتیما از Silicon Power گزینه بدی نیست

خودمم بین patriot و adata موندم.قیمت 16 گیگ و 32 اینا چنده؟patriot همون مدل قدیمیشه که فقط usb 2 ساپورت میکنه؟

adrenalin
26-10-2013, 12:55
خودمم بین patriot و adata موندم.قیمت 16 گیگ و 32 اینا چنده؟patriot همون مدل قدیمیشه که فقط usb 2 ساپورت میکنه؟

این سری پاتریوت از حالت عادی گرون تره چون الان سایت ها فروش نگاه کردم واسه فروش کسی نداشت شما دروربر 50 در نظر داشته باش
این سری پاتریوت usb2 همه هست تا اونجایی که من اطلاع دارم
البته اگه adata واسه قیمتش انتخاب کردید پیشنهاد نمیشه چون تولید کننده اصلی حافظه های فلش نیست :n03:
شرکت های مثل پاتریوت Silicon پاور و PNY و... تولید کننده ها اصلی هستن
همین نمومه Silicon پاور چند روز پیش واسه یکی تهیه کردم قیمت 35 تومن بود(نسخه 16 گیگ) نسبت به قیمت کیفیت متوسط داره البته از این قیمت پایین تر ندیدم

armin_punisher6
26-10-2013, 14:16
این سری پاتریوت از حالت عادی گرون تره چون الان سایت ها فروش نگاه کردم واسه فروش کسی نداشت شما دروربر 50 در نظر داشته باش
این سری پاتریوت usb2 همه هست تا اونجایی که من اطلاع دارم
البته اگه adata واسه قیمتش انتخاب کردید پیشنهاد نمیشه چون تولید کننده اصلی حافظه های فلش نیست :n03:
شرکت های مثل پاتریوت Silicon پاور و PNY و... تولید کننده ها اصلی هستن
همین نمومه Silicon پاور چند روز پیش واسه یکی تهیه کردم قیمت 35 تومن بود(نسخه 16 گیگ) نسبت به قیمت کیفیت متوسط داره البته از این قیمت پایین تر ندیدم
ممنون از راهنماییتون.الان با توجه به صحبتاتون مدل 32 گیگ سیلیکون پاور blaze رو انتخاب کردم که سایت چاره زده 80 تومان.بهتر از اینم چیزی هست؟

adrenalin
26-10-2013, 14:48
ممنون از راهنماییتون.الان با توجه به صحبتاتون مدل 32 گیگ سیلیکون پاور blaze رو انتخاب کردم که سایت چاره زده 80 تومان.بهتر از اینم چیزی هست؟

خواهش می کنم
گزینه خیلی خوبیه تا ان جایی که دیدم تو اکثر سایت های خارجی ازش تعریف کردن تنها چیزی که یه خورده به چشم میاد بزرگ بودن فلش هست که اصلا به نظرم مشکلی نداره چون اکثر فلش های پرسرعت یه خورده بزرگ هستن از نظر سایز چیز طبیعی هست مورد بعدی هم فلش مموری گارانتی مادام العمر و خیال تون راحته و به راحتی اگه مشکل پیش بیاد قابل تعویضه
شما یه سر به بازار هم بزنید قیمت کنید بد نیست چون معمولا فروش اینترنتی قیمت پایین تر میدن ولی داخل بازار که برید قیمت تفاوت داره