PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای هارد اکسترنال مناسب

TurkOglu1993
25-10-2013, 14:38
سلام
من قصد دارم یه هارد یک ترابایتی بخرم
ولی چون تو این زمینه اطلاعات ندارم به کمک شما نیاز دارم
مطمئنا تو هر زمینه ای یه سری مارکها هستند که به کیفیت مناسب معروف هست تو برندهای هارد اکسترنال اکثر مارکها معروف هستند ولی سوال من اینه که کدوم برند کیفیت مناسبی داره؟
مثلا تو زمینه لپ تاپ برندهای دل و ایسوس و سونی مارکهای معروفی هستند ولی دل به کیفیت پایین و قیمت پایین معروفه - ایسوس به کیفیت و قیمت مناسب - سونی هم کیفیت کمی بهتر از ایسوس و قیمت بالا
هدف من همون برند ایسوس تو هارد اکسترنال هست :n02:
با حداقل هزینه میخوام هاردی بخرم که:
سالهای طولانی ازش استفاده کنم
طولانی ترین گارانتی ممکنه رو داشته باشه
سرعت مناسب داشته باشه

پیشاپیش ممنون:n16:

TurkOglu1993
25-10-2013, 16:29
آقا ظرفیتو کاهش دادم به 500 گیگ
همین مقدار برام کافیه
ضمنا قرار نیست ازش زیاد استفاده کنم
هاردو واسه آرشیو میخوام
یعنی هارد لپ تاپم پر شده میخوام فایلایی رو روش بریزم که چند ماه یه بار هم شاید لازمم نشه

ata.royalfalcon
25-10-2013, 20:07
سلام
من قصد دارم یه هارد یک ترابایتی بخرم
ولی چون تو این زمینه اطلاعات ندارم به کمک شما نیاز دارم
مطمئنا تو هر زمینه ای یه سری مارکها هستند که به کیفیت مناسب معروف هست تو برندهای هارد اکسترنال اکثر مارکها معروف هستند ولی سوال من اینه که کدوم برند کیفیت مناسبی داره؟
مثلا تو زمینه لپ تاپ برندهای دل و ایسوس و سونی مارکهای معروفی هستند ولی دل به کیفیت پایین و قیمت پایین معروفه - ایسوس به کیفیت و قیمت مناسب - سونی هم کیفیت کمی بهتر از ایسوس و قیمت بالا
هدف من همون برند ایسوس تو هارد اکسترنال هست :n02:
با حداقل هزینه میخوام هاردی بخرم که:
طولانی ترین گارانتی ممکنه رو داشته باشه
سرعت مناسب داشته باشه

پیشاپیش ممنون:n16:

آقا ظرفیتو کاهش دادم به 500 گیگ
همین مقدار برام کافیه
ضمنا قرار نیست ازش زیاد استفاده کنم
هاردو واسه آرشیو میخوام
یعنی هارد لپ تاپم پر شده میخوام فایلایی رو روش بریزم که چند ماه یه بار هم شاید لازمم نشه

سلام .

برندهای معتبر در زمینه هارد دیسک در این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مشخص هست . بقیه برندها توسط این سه کمپانی خریداری شده اند . تولیدات این برندها کیفیت مناسبی دارند و واقعاً نمیشه گفت از لحاظ کیفیت کدامیک بهتر هست . برای 500GB که میشه فقط از انواع پرتابل انتخاب کرد . در اینصورت یکی از چهارمدل زیر پیشنهاد میشه .

از برند وسترن میتونید my passport یا elements (مدل جدید) انتخاب کنید .
از برند سیگیت هم میتونید Backup plus یا expansion انتخاب کنید .

البته کسی نمیتونه و نباید به شما اطمینان صد درصد بده که مشکلی برای هارد دیسک پیش نمیاد ؛ ولی اگر با دقت نگهداری و استفاده بشه احتمال اینکه مشکلی پیش بیاد کمتر خواهد بود .