مشاهده نسخه کامل
: Galaxy 11 - Winner Takes Earth
Abdolreza2012
25-10-2013, 14:29
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیامهای مرموز روی کوه شوگرلوف
تصاویر اختصاصی سایت گل از اتفاق عجیبی که در یکی از کوههای اطراف رویودوژانیرو افتاد را میبینید.
سایت گل – ساکنان شهر ریو دوژانیرو یکشنبهشب بهتزده شدند. آنها چندین علامت و دایره ناشناخته را روی کوه شوگرلوف مشاهده کردند.
هوا که تاریک شد، شاهدان دیدند که از محلی نامشخص لیزری سبزرنگ روی این کوه 396متری افتاده است. این کوه مشرف به اقیانوس آرام است.
لیزر بهتدریج بزرگ شد تا علامتی درهمریخته را نشان دهد که انگار پیامی رمزگذاریشده بود. یکی از عابران پرسید: «اینها چه معنایی دارد؟ چه اتفاقی دارد میافتد؟»
رمز کوه | ساکنان ریو با پیامهای عجیبی که روی کوه پدیدار میشد روبرو شدند
علائم رمزگذاریشده روشن و روشنتر شدند و به شکل لوگویی غولپیکر درآمدند. چیزی که شبیه شد به دایرهای بزرگ با شکل توپ فوتبال در مرکز آن.
قرار است ریو تابستان آینده میزبان بازیهای مهمی در جام جهانی باشد اما هنوز مشخص نیست این اتفاق به فوتبال ربط داشته یا نه.
هولوگرام رمزآمیز بیش از دو ساعت روی کوه ماند و سپس محو شد و در آخر آن نوشته شد winnertakesearth#.
این صحنه عجیب باعث شد رانندگان از سرعت خود بکاهند و افراد محلی به ساحل خلیج گوانابارا بشتابند. کمی بعد بود که سیلی از از تصاویر گرفتهشده روانه توییتر شد.
ماریا کلارا روچا، 27ساله، گفت: «تمامی زندگیام را در ریو گذراندهام و هرگز چنین چیزی ندیده بودم. بسیار ترسناک بود. میخواهم بدانم معنایش چیست.»
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _RS_2)
************************************************** ************************************************** ************************************************** **************************
پیامهای مرموز در هاکنی مارشز
تصاویر اختصاصی سایت گل از زمینهای تیمهای پایه انگلیس را میبینید که نمادهایی نامشخص در آنها دیده شده است.
سایت گل – زمین هاکنی مارشز جدیدترین جایی است که علائم و نمادهای رمزآمیز در آنها دیده شده. یک توپ سهمتری فوتبال روی یکی از 82 زمین این مجموعه ورزشی قرار گرفته است.
حاضران در این محل – که مرکز فوتبال آماتور لندن است – دایرهای دیدند که در مرکز آن یک توپ فوتبال حضور داشت؛ شبیه به همان چیزی که یکشنبه در کوه شوگرلوف دیده شده بود.
راز و رمز | طرفداران فوتبال که به این منطقه رفته اند هزاران توپ فوتبال را در آن می یابند
جالبتر آن که یک شیء ناشناخته 3متری، چیزی شبیه به توپ فوتبال، به زمین برخورد کرده بود. چیزی شبیه به سقوط اشیای آسمانی.
افرادی که از آنجا عبور میکردهاند گفتهاند ساعتها از محل دود برمیخاسته تا این که پلیس دور آن منطقه را حصار کشیده است.
عجیب | همان نمادی که در کوه شوگرلوف دیده شده بود این جا هم هست
دو هزار توپ فوتبال که همان لوگوی عجیب را روی خود داشتند در سراسر زمین پخش شده بودند.
افراد محلی از مشاهده این اتفاقات بهتزده شدهاند. مایکل پیمر، معمار بازنشسته 74ساله که در طلوع آفتاب بیرون رفته بود میگوید: «سالهاست که این زمینها را میبینم اما از اتفاقاتی که افتاد شگفتزده شدم. واقعا حیرتانگیز بود.»
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
************************************************** ************************************************** ************************************************** ***************************
پیامهای مرموز در میدان تایمز
تصاویری اختصاصی از مرکز تجاری شهر نیویورک. در آن جا تصاویری مرموز به نمایش درآمده که ظاهرا مربوط به فوتبال بوده است.
سایت گل – میدان تایمز نیویورک سومین جایی است که علائم مرموز در آن پدیدار شده است. یک سری تصاویر ناشناس در بخش بیلبردهای دیجیتال تبلیغاتی این میدان نقش بسته است.
شاهدان عینی گزارش از این دادند که تصاویر چشمکزن و کدهایی پیاپی پدیدار شدهاند. اهالی نیویورک در هنگام تماشای آنها تعجب کرده بودند.
نمادهای مرموز | اشکال مرموز در کنار تبلیغات
در کنار تبلیغات کاراکترهای فیلمها و ستارگان بسکتبال، یک بیلبرد الکترونیکی ناگهان تصاویر پرنوری از یک دایره بزرگ به شکل توپ فوتبال نشان داد. هشتگ #WINNERTAKESEARTH هم پس از آن پدیدار شد.
مایکل استاپ، توریست هلندی از شهر روتردام گفت: «این تصاویر من را به یاد فیلمهای علمی و تخیلی انداخت.»
آندرهآ کاستا از مکزیک افزود: «ابتدا فکر کردم ربطی به کامپیوترها دارد چون با خطاها و کدهای کامپیوتری در ارتباط بود. اما زمانی که علامت فوتبال و هشتگ آمد ذهن آدم باز شد و از خودم پرسیدم چه کسی می خواهد ما را به چالش بکشد.»
علامت در میدان تایمز
تماشاگران به پیام های مرموز در نیویورک نگاه می کنند و بهت زده هستند یکشنبه هولوگرامی مرموز از همان نماد در کوه شوگرلوف ریو دوژانیرو دیده شد. سپس توپی سهمتری در هاکنی مارشز، ورزشگاه لندنی فرود آمد. هشتگ WINNERTAKESEARTH# همه اینجاها دیده شده است.
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ها ها
عین این فیلما میمونه،انگار فضاییا قراره به زمین حمله کنن :دی
powerslave
25-10-2013, 16:48
دیشب در موردش خوندم. اگه توپ وسطش رو نادیده بگیریم بیشتر به علامت هشدار بایولوژیک شبیه هست :31:. تو زمین فوتبال انگلیس هم که رو زمین نقش بسته بود. هر کی بوده به مسائل علمی-تخیلی هم علاقه داشته.
Abdolreza2012
25-10-2013, 21:03
باز اولی و سومی قابل درک و باور هست
ولی پخش اون همه توپ
بعد گذاشتن یه توپ گنده وسط زمین و کندن زمین
اونم جوری که کسی نبینه یجوریه :n02:
تازه لوگویی به اون بزرگی هم وسط زمین حک کردن و هیچ کسی متوجه نشده .
لوگویی که بخواد با این ظرافت و دقت طراحی بشه به طور حتم زمان میبره . تاز اون هم در این مقیاس بزرگ !
نباید انتظار موارد ماورالطبیعه - فرا زمینی ها یا انجمن های زیر زمینی رو داشته باشیم .
به احتمال زیاد یک کار تبلیغاتیه .
بنظرم نماد های شیطان پرستیه و میخوان ایمان مارو ضعیف کنن:n09:
تازه سایت اختصاصی هم داره این وقایع که ویدئو های هر مورد اتفاق افتاده تا حالا رو گذاشتن روش :n02:
همچنین مکان های بعدی که قراره این پیام ها و نمادها ظاهر بشن هم نوشته که آلیانز آرنا , استمفوردبریج و یوونتوس استادیوم هستن :n04:
آدرس سایت : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
:n16:
Masoud King
26-10-2013, 00:31
یهو میبنیم بعد این همه ژانگولر بازی مثلا توپ رسمی جام جهانی رو معرفی میکنن : دی
بیشتر شبیه علامت infection هستش،میترسم نکنه واقعا داره اتفاقی میفته.
Arash4484
26-10-2013, 01:24
جالبتر آن که یک شیء ناشناخته 3متری، چیزی شبیه به توپ فوتبال، به زمین برخورد کرده بود. چیزی شبیه به سقوط اشیای آسمانی.
افرادی که از آنجا عبور میکردهاند گفتهاند ساعتها از محل دود برمیخاسته تا این که پلیس دور آن منطقه را حصار کشیده است.
Click here to view the original image of 570x355px.
اولش با مزه بود پخش در بردها و روی کوه ریو و کارهای هنری وسط زمین فوتبال، ولی اینجاش لوس بازی بود که در خبر، دروغِ شبه مستندی گفتن...باقی پوشاندن حقیقت بود ولی این دیگه فیکه..
این نوار زرد هم بوضوح جز همون اثره و نه کار پلیس!
خوب به سلامتی فضاییها هم توییت میکنند :n02:
به نظر من به احتمال 51% تبلیغ آدیداس و 49% تبلیغ نایکی میتونه باشه.
Abdolreza2012
26-10-2013, 23:27
به نظر منم بیشتر تبلیغات میاد تا بقیه ی حدس ها
اما قضیه توپه یکم یه جوریه ها
قابل هضم نیست :n02:
arashsard
27-10-2013, 12:09
اگه کار آدم فضایی ها باشه چقدر هم زمین رو خوب میشناسن ... رفتن سراغ شهرهای کله گنده دنیا ... نیویورک و لندن ... نرفتن وسط آفریقا این کارو کنن :n08: کار کدوم شرکت تبلیغاتیه الله اعلمو :n02:
shakerifar
27-10-2013, 19:37
الیانز ارنا هم رفتن:n02:
Goal ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Abdolreza2012
27-10-2013, 19:55
ترسناک به نظر میرسن :n02:
خب مشخص شد که کار آدم فضایی ها نیست :n08:
ولی به نظرم به شیطان پرست ها و ... میخورن تا شرکت های تبلیغاتی
MOHAMMAD_ASEMOONI
27-10-2013, 20:05
سلام.
شاید همه ی این عکسها فتوشاپی باشه .
تو نت فیلمی چیزی ازشون هست که مردم با موبایل گرفته باشند ؟
arashsard
27-10-2013, 20:07
این خاجیا هم چقدر ریلکسن ... اگه اومده بودن ورزشگاه آزادی :n08:
shaparak13
28-10-2013, 10:29
خوب ملتو سر کار گذاشتن.........:n09::n02:
تو بازی های زیادی رفتن
یووه :
بازی چلسی:
اینم سایت دوستان منحرف::دی
شایعه شده کار سامسونگِ چون اسپانسر چلسی و بایرن و یووه سامیِ:دی
یه نکته جالب دیگه هم هست اینکه هر بار که میان 11 نفرَن:n02:
kasra_khan2003
29-10-2013, 12:48
این داستان هم کم کم داره مشخص میشه، تو بازی چلسی یکی از این افراد پشت سر Franz Beckenbauer نشسته بود.
Beckenbauer بعد از بازی یک ویدئو تو Youtube آپلود میکنه و در این ویدئو میگه که Alien وجود داره و خودش هم با یکی از اینا ملاقات کرده! و الان هم میخوان با ما (زمینی ها) فوتبال بازی کنن. حالا اگر ببازیم، زمین رو از چنگ ما در میارن و اگر ببریم هم خب زمین واسه ما باقی میمونه! :دی ویدئو رو آپلود کردم و میتونین از لینک زیر تماشا کنین:
Beckenbauer meets aliens.MP4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان از همین الان میتونن شروع کنن به پیشنهاد ترکیب ایده آل برای نجات زمین :دی یاد یه کلیپ تبلیغاتی قدیمی افتادم که آخرش کانتونا با یه شوت میزنه دروازبان بیگانه (Alien) رو میترکونه!
+
ویرایش: یه نکته جالب اینجاست که، تو سایت گل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (منبع این خبر)، جایی واسه Comment گذاشتن نیست! حتی تو Youtube که Beckenbauer این ویدئو رو آپلود کرده هم Comment گذاشتن غیرفعال شده. احتمالاً همش یه بازی هست و حتی سایت Goal هم خبر داره اوضاع از چه قرار هست...
MJ assassins creed
29-10-2013, 13:45
این داستان هم کم کم داره مشخص میشه، تو بازی چلسی یکی از این افراد پشت سر Franz Beckenbauer نشسته بود.
Beckenbauer بعد از بازی یک ویدئو تو Youtube آپلود میکنه و در این ویدئو میگه که Alien وجود داره و خودش هم با یکی از اینا ملاقات کرده! و الان هم میخوان با ما (زمینی ها) فوتبال بازی کنن. حالا اگر ببازیم، زمین رو از چنگ ما در میارن و اگر ببریم هم خب زمین واسه ما باقی میمونه! :دی ویدئو رو آپلود کردم و میتونین از لینک زیر تماشا کنین:
Beckenbauer meets aliens.MP4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان از همین الان میتونن شروع کنن به پیشنهاد ترکیب ایده آل برای نجات زمین :دی یاد یه کلیپ تبلیغاتی قدیمی افتادم که آخرش کانتونا با یه شوت میزنه دروازبان بیگانه (Alien) رو میترکونه!
+
ویرایش: یه نکته جالب اینجاست که، تو سایت گل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (منبع این خبر)، جایی واسه Comment گذاشتن نیست! حتی تو Youtube که Beckenbauer این ویدئو رو آپلود کرده هم Comment گذاشتن غیرفعال شده. احتمالاً همش یه بازی هست و حتی سایت Goal هم خبر داره اوضاع از چه قرار هست...
یه سوال از آقای بکن باور دارم با چه زبانی با هم صحبت کردین؟به ماهم یاد بده بلد باشیم توی ورزشگاه بهشون فحش بدیم:n02:
واقعا مارو چی فرض کرده؟اگه همچین اتفاقی قرار بود بیوفته این همه آدم بزرگ توی فوتبال هست چرا اون؟
بعد چرا اون توپ ها رو وسط آلیانز آرنا یا استندفوردبریچ نزدن.فقط نماینده فرستادن.
واقعا مارو چی فرض کرده؟اگه همچین اتفاقی قرار بود بیوفته این همه آدم بزرگ توی فوتبال هست چرا اون؟
بعد چرا اون توپ ها رو وسط آلیانز آرنا یا استندفوردبریچ نزدن.فقط نماینده فرستادن.
جان؟
چرا بکن بائر؟
شما اصن ایشون رو میشناسید؟
تنها کسی که تو تاریخ فوتبال هم به عنوان کاپیتان هم به عنوان سرمربی قهرمان جام جهانی شده.
تنها بازیکنی که تو تاریخ فوتبال موفق شده به عنوان کاپیتان سه بار پشت سر هم برنده جام باشگاه های اروپا بشه.
برنده دو توپ طلا
همراه با سانتوز برزیلی تنها کسی هست که تو ترکیب تیم منتخب تو 3تا جام جهانی پیاپی بوده.
عمر مربیگری باشگاهیش به یه سال نمیرسه برای بایرن ولی تو 2تا مقطع متفاوت که سرمربی موقف بایرن شد هم بوندسلیگا رو گرفت و هم جام یوفا رو
و...........
بخوام افتخاراتشو بشمرم مطمئن شما حوصله نداری بشینی همشو بخونی.
مهم تر از اینکه برخلاف بعضی از بازیکنای بزرگ دیگه،مقبولیت عام داره.یعنی بر خلاف پله و مارادونا که به خاطر سبک زندگی یا اظهار نظرای عجیب و غریب و دعواهای رسانه ای زیاد از جنبه منفی هم شهرت زیادی دارن بکن بائر شهرت منفی نداره.
بعدشم شما توقع داشتی زمین آلیانس و استمفورد بریج رو که بعضی وقتا هر هفته 2تا بازی توش انجام داده میشه بکنن که یه توپ بزارن واسه رویداد تبلیغاتی؟
در کل مث اینکه شما رویداد فضایی ها رو جدی گرفتی
MJ assassins creed
29-10-2013, 19:30
جان؟
چرا بکن بائر؟
شما اصن ایشون رو میشناسید؟
تنها کسی که تو تاریخ فوتبال هم به عنوان کاپیتان هم به عنوان سرمربی قهرمان جام جهانی شده.
تنها بازیکنی که تو تاریخ فوتبال موفق شده به عنوان کاپیتان سه بار پشت سر هم برنده جام باشگاه های اروپا بشه.
برنده دو توپ طلا
همراه با سانتوز برزیلی تنها کسی هست که تو ترکیب تیم منتخب تو 3تا جام جهانی پیاپی بوده.
عمر مربیگری باشگاهیش به یه سال نمیرسه برای بایرن ولی تو 2تا مقطع متفاوت که سرمربی موقف بایرن شد هم بوندسلیگا رو گرفت و هم جام یوفا رو
و...........
بخوام افتخاراتشو بشمرم مطمئن شما حوصله نداری بشینی همشو بخونی.
مهم تر از اینکه برخلاف بعضی از بازیکنای بزرگ دیگه،مقبولیت عام داره.یعنی بر خلاف پله و مارادونا که به خاطر سبک زندگی یا اظهار نظرای عجیب و غریب و دعواهای رسانه ای زیاد از جنبه منفی هم شهرت زیادی دارن بکن بائر شهرت منفی نداره.
بعدشم شما توقع داشتی زمین آلیانس و استمفورد بریج رو که بعضی وقتا هر هفته 2تا بازی توش انجام داده میشه بکنن که یه توپ بزارن واسه رویداد تبلیغاتی؟
در کل مث اینکه شما رویداد فضایی ها رو جدی گرفتی
مطمئنا من این موضوع رو جدی نگرفتم.بعد هم من قصد این رو داشتم این صحبت ها رو رد کنم و از جنبه تمسخر به این مسئله نگاه کنم.وگرنه این داستان برای سری باب اسفنجی خوب هست.
منظورم از بزرگ تر از لحاظ مقام و رتبه سازمانی.به نظر شما تصمیمات بلاتر احتمال اجرای بیشتر داره یا بکن باور؟
مطمئنا من این موضوع رو جدی نگرفتم.بعد هم من قصد این رو داشتم این صحبت ها رو رد کنم و از جنبه تمسخر به این مسئله نگاه کنم.وگرنه این داستان برای سری باب اسفنجی خوب هست.
منظورم از بزرگ تر از لحاظ مقام و رتبه سازمانی.به نظر شما تصمیمات بلاتر احتمال اجرای بیشتر داره یا بکن باور؟
به نظر شما رئیس فیفا باید بیاد تو یه رویداد تبلیغاتی برای یه شرکت ورزشی حضور پیدا بکنه؟
بکن بائر الان فقط شخصیت حقیقی داره ولی امثال پلاتینی،بلاتر و ..... شخصیت حقوقی هم دارن اونم به عنوان روسای نهادهای قدرتمند و قانون گذار وکه حضورشون تو رویدادهای تبلیغاتی برای یه سری کمپانی خاص موجب بروز حرف و حدیث هایی میشه که نمیشه جمعشون کرد.
اگه همچین اتفاقی قرار بود بیوفته این همه آدم بزرگ توی فوتبال هست چرا اون؟
حدس میزنم که کلا شوخی بود اون پستت.
اما در مورد جمله بالا شما یه کار کن،یه صفحه گوگل سرچ باز کن اسم این آقا رو به هر زبونی که دوست داری وارد کن و کلیک کن.
مطمئنن همون لحظه کامپیوتر شما به احترام این مرد تمام قد خبردار می ایسته.
MJ assassins creed
29-10-2013, 23:22
آقا من کلا از همه عذر خواهی میکنم چون متاسفانه منظورم رو متوجه نشدین و توضیح بیشتری نمیدم.شاید هم من بد متوجه شدم.در کل عذر خواهی میکنم اگر به کسی بی احترامی کردم.من هم مثل شما خیلی به آقای بکن باور احترام میزارم.اصلا پست اول من بیشتر جنبه شوخی داشت که حالا جدی شده.
راستی شرکتش مشخص نشده؟
Abdolreza2012
30-10-2013, 12:19
چهرههای مرموز در ورزشگاه چلسی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آدرس وبسایتشون رو که گذاشته بودید روش کلیک کردم، فایرفاکسم ترکید... چند دقیقه ای هنگ بود تا اینکه بلخره خودم ری استارت کردم سیستمو...
اینا به بهونه ی فضایی بودن ویروسیمون نکنن؟!
به نظرم اگه فایروال و آنتی ویروس مطمئن ندارید طرفشون نرید بهتره
E.N.A.Y.A.T
30-10-2013, 18:48
آقا من نمیدونم شما دارید شوخی میکنید که میگید اینا فضایی ان یا نه؟:n01: میترسم مثل اون دوستمون من رو با حرفا و تنه هاتون عین چیز بچسبونین به دیفال!:n09:
اگه شوخی میکنید که هیچی ولی اگه جدی میگید،منم جدی میگم که اینا کجاشون به فضایی ها میخوره؟ به نظرم عضو یه فرقه یا مذهبی باشن! به قیافه هاشون میاد که شیطان پرستن! واقعا این شیطان پرستا خیلی دارن رشد میکنن! باید کسی باشه که جلوی اینا رو بگیره یا نه؟:n15:
نادر1368
30-10-2013, 18:59
آقا من نمیدونم شما دارید شوخی میکنید که میگید اینا فضایی ان یا نه؟:n01: میترسم مثل اون دوستمون من رو با حرفا و تنه هاتون عین چیز بچسبونین به دیفال!:n09:
اگه شوخی میکنید که هیچی ولی اگه جدی میگید،منم جدی میگم که اینا کجاشون به فضایی ها میخوره؟ به نظرم عضو یه فرقه یا مذهبی باشن! به قیافه هاشون میاد که شیطان پرستن! واقعا این شیطان پرستا خیلی دارن رشد میکنن! باید کسی باشه که جلوی اینا رو بگیره یا نه؟:n15:
بايد يك جوري بكشونيمشون اينجا اين مفسداي في الارض رو :n23:گرنه خارجكيا تو اين كارا بي بخار تشريف دارن:n15::n02:
MJ assassins creed
30-10-2013, 19:06
آقا این قضیه فضایی ها که اصلا از اولش منتفی بود من داشتم شوخی میکردم.بحث ما سر بکن باور بود.طبق نظر اکثر بچه ها این یه حرکت تبلیغاتی هست.
E.N.A.Y.A.T
30-10-2013, 19:28
باو حرکت تبلیغاتی چی؟ اینا با این شکل و قیافه اشون و اون علامت روی لباسشون چی رو میخوان تبلیغ کنن؟:n01: جز رواج شیطان پرستی که به سلامتی بیشتر و بیشتر هم خواهد شد!:n23:
Abdolreza2012
31-10-2013, 11:54
Abdolreza2012
01-11-2013, 14:04
کلا مشخص نشد چی هستن اینا؟
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%86%D8%A7?ICID=AR_RS_3)
خب ببینیم امروز معلوم میشه یا نه :)
Abdolreza2012
01-11-2013, 14:38
خب ببینیم امروز معلوم میشه یا نه :)
معلوم نشد؟؟؟؟؟
از ساعتی که گذاشته رد شده ها
معلوم نشد؟؟؟؟؟
از ساعتی که گذاشته رد شده ها
بکن بائر قصد داره یک تیم رویایی از بهترین بازیکنان زمین به نام کهکشان 11 تشکیل بده
بکن بائر قصد داره یک تیم رویایی از بهترین بازیکنان زمین به نام کهکشان 11 تشکیل بده
اسم تیم Galaxy 11 (تیم منتخب کهکشان) هست و کانالی که اون [ویدئو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])] رو روی ی.و.ت.و.ب به اشتراک گذاشته Samsung Mobile هست که با توجه به سری Galaxy سامسونگ پیدا کنید پرتقال فروش را:n02:
خدا کنه زمین ببره من نمیخوام بمیرم
M o h a m m @ d
03-11-2013, 16:17
کسی میدونه این نمادی که استفاده میکنن معنیش چیه؟همچین نمادی وجود داره؟یا جدیده؟
به نظر خودم چون مربوط به سامسونگ و سری کهکشانه ،باید دوتا علامت بینهایت که نماد کهکشانه باید باشه!
soroosh_cz
03-11-2013, 16:31
یک سوال...
اینا میخوان با همین قیافه و ردا فوتبال بازی کنن؟ :n09:
انگار فضایی ها رجز خوندن براشون :n09:
kavehj4488
07-11-2013, 17:49
شمارش معکوس عجیب روی سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در این لحظه 4 روز و 8 ساعت و 38 دقیقه به پایانش باقی مونده!
یه موزیک حماسی هم داره پخش میشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا" بازیکنان تیم Galaxy 11 معرفی بشن...
صبر می کنیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میدونه این نمادی که استفاده میکنن معنیش چیه؟همچین نمادی وجود داره؟یا جدیده؟
به نظر خودم چون مربوط به سامسونگ و سری کهکشانه ،باید دوتا علامت بینهایت که نماد کهکشانه باید باشه!
سلام.
از شباهتش به علامت Biohazard یا خطر زیستی هم نباید چشم پوشی کرد:
شاید به خاطر همین شباهت باشه که همه از مرگ و نابودی و.. حرف میزدن!
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])موفق باشید.
چقدر سریع مردم رفتن تیم منتخب دنیا رو واسه خودشون ساختن و ترکیب پیشنهاد دادن .
چند نمونه از تو سایتهای خارجی :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم ملت زیاد FIFA Ultimate team بازی میکنن :n09:
همه اینا چیزی جز تبلیغات نیست و فقط یه حرکتیه به مناسبت جام جهانی .
بنظر من که پپه رو به همراه نایجل دی یونگ و صدالبته سوارز بزاریم داخل زمین ، تو همون ده دقیقه ی اول بعلت کمتر شدن یارهای تیم فضایی از حد نصاب ( زیر 8 نفر ) ، بازی 3-0 به سود ما تموم میشه و زمین رو نجات خواهیم داد :n09:
Abdolreza2012
11-11-2013, 17:50
احتمالا" بازیکنان تیم Galaxy 11 معرفی بشن...
دقیقا درست گفتید ... :n16:
فعلا فقط یدونه مشخص شده
این عکسی از حال و روز الان سایت
E.N.A.Y.A.T
11-11-2013, 18:05
دقیقا درست گفتید ... :n16:
فعلا فقط یدونه مشخص شده
این عکسی از حال و روز الان سایت
اوه... اگه مسی Leader شونه پس حتما زمین رو نجات میدن...:n09: نگران نباشید...
===========
تیزر تیم منتخب کهکشان، GALAXY 11 با حضور کینگ لئو و قیصر فوتبال آلمان
این کلیپ به شدت دیدنی رو از دست ندید ... تو این کلیپ افرادی قصد کشتن مسی رو دارند ولی مسی با حرکات خارق العاده از دست اون ها فرار میکنه و بکن باوئر میرسه و بازوبند کاپیتانی رو به مسی میده
بکنباوئر در گفتگویی اختصاصی گفته است: «به نظر من مسی بهترین بازیکن دنیاست. استعدادها، حرکات و تواناییهایش خارقالعاده است و او میتواند گل هم بزند.
او لیدری واقعی است و خارج از میدان هم جنتلمن است و کاراکترش کامل و بینقص است.»
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] mp4)
======
آقا قضیه خیلی داره جالب میشه! اولش میترسیدیم اما حالا با دیدن این کلیپ فک میکنم دارن یه سریال یا فیلم سینمایی ازش میسازن!:n09: کاشکی میگفتن هدفشون با این تیم گلکسی 11 چیه و میخوان چیکار بکنن...
اگه واقعا بازی رسمی و با تماشاگر بخواد برگزار بشه خیلی مسخره ـس
فوتبال که جای این قرتی بازیا نیست برن فیلم تبلیغاتی با اینا بسازن این کارا چیه -
برای من که یه ذهنیت بدی ایجاد میشه بقیه رو نمیدونم ...
اوه... اگه مسی Leader شونه پس حتما زمین رو نجات میدن...:n09: نگران نباشید...
===========
تیزر تیم منتخب کهکشان، GALAXY 11 با حضور کینگ لئو و قیصر فوتبال آلمان
این کلیپ به شدت دیدنی رو از دست ندید ... تو این کلیپ افرادی قصد کشتن مسی رو دارند ولی مسی با حرکات خارق العاده از دست اون ها فرار میکنه و بکن باوئر میرسه و بازوبند کاپیتانی رو به مسی میده
بکنباوئر در گفتگویی اختصاصی گفته است: «به نظر من مسی بهترین بازیکن دنیاست. استعدادها، حرکات و تواناییهایش خارقالعاده است و او میتواند گل هم بزند.
او لیدری واقعی است و خارج از میدان هم جنتلمن است و کاراکترش کامل و بینقص است.»
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] mp4)
======
آقا قضیه خیلی داره جالب میشه! اولش میترسیدیم اما حالا با دیدن این کلیپ فک میکنم دارن یه سریال یا فیلم سینمایی ازش میسازن!:n09: کاشکی میگفتن هدفشون با این تیم گلکسی 11 چیه و میخوان چیکار بکنن...
ویدئوی جالی بود . اما اشتباه برداشت کردی . اونا قصد کشتنش رو نداشتن . از همون اول افراد بکن بائر هستن که دنبال مسی میکنن تا بگیرنش و بیارنش توی تیم گلکسی . همه تبلیغاته . شاید هم پیش نمایشی باشه از گلکسی جدید سامسونگ .
واقعا معلوم نیست قضیه چیه و اگه تبلیغات هم باشه این همه چرا اب و لعابش میدن دیگه
Gotze هم به تیم GALAXY 11 اضافه شد .
تیزر Mario Gotze ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
kavehj4488
22-11-2013, 16:00
Oscar هم به تیم Galaxy11 اضافه شد.
من هم پست بالا رو تایید می کنم که این حرکت تبلیغاتی دیگه خیلی کش دار و لوث شده...
Wu Lei هم به تیم اضافه شد.
موفق باشید.
فکر کنم خیلی خز شده این حرکت :n02:
ولی با اومدن نفر اخر حیفم اومد این خبر رو نذارم
تیم گلکسی 11 با پیوستن رونالدو تکمیل شد
اینم اسامی تمام بازیکنان :
حالا نمیدونم واقعا با این همه بازیکن خوب میخوان چه کار کنن :n13:
نکنه میخوان یه فیلم در مورد فوتبال بسازن ؟ :n20:
اول اینکه اینا چرا 13 نفر هستن ؟؟ (( اگه اون 2 نفر اگه ذخیره هستن پس چرا اینقدر کم هستن ؟؟ ))
دوما
این تیم چرا اینقدر مهاجم داره ؟؟ :n02: (( حداقل 7 نفر مهاجم و هافبک مهاجم داره )) چه خبره مگه ؟؟ :n02:
فکر کنم بیشتر شبیه به یه نماد باشه تا یه تیم که بخوان بازی کنن :n02:
مسي و رونالدو سرانجام همتيمي ميشوند
فوقستاره آرژانتيني بارسلونا و اصليترين رقيب او در لاليگا و مصاف براي کسب توپ طلاي اورپا سرانجام در يک تيم و در کنار يکديگر بازي خواهند کرد.
يک شرکت چند مليتي در کرهجنوبي در نظر دارد اقدامي انجام دهد که روياي بسيار از فوتبالدوستان سراسر جهان را به حقيقت مبدل خواهد کرد.
به گزارش تسنيم و به نقل از روزنامه مارکاي اسپانيا، اين شرکت قصد دارد چندين نفر از برترين ستارههاي حال حاضر دنياي فوتبال را در کنار هم و در يک تيم قرار دهد که در اين تيم پرستاره، فرانتس بکن باوئر، اسطوره فوتبال آلمان و رئيس افتخاري باشگاه بايرن مونيخ نقش سرمربي را ايفا خواهد کرد و ليونل مسي، فوق ستاره آرژانتيني بارسلونا هم بازوبند کاپيتاني را به بازوي خود ميبندد.
در خط حمله اين تيم که «گلکسي 11» (کهکشان 11) نام دارد، علاوه بر ليونل مسي، کريستيانو رونالدو، ستاره پرتغالي خط حمله رئال مادريد و همچنين چهرههاي سرشناس ديگري مانند رادامل فالکائو هم حضور خواهند داشت.
پروسه تشکيل اين تيم رويايي به تدريج اعلام ميشود اما در حال حاضر تنها حضور اين 3 نفر در ترکيب اين تيم مشخص شده است.
منبع : ورزش 3
یعنی زلاتان توی تیم کهکشان جایی نداره ؟:دی
eman619rv
15-12-2013, 13:37
انتخاب بازیکنا بسیار بسیار هوشمندانه و مطمئنا از دل یه تیم تبلیغاتی خیلی خوب اومده بیرون.
با توجه به اینکه کل کار یه پروژه تبلیغاتی هست به خوبی بازار های هدف انتخاب شده ، و این در انتخاب بازیکن ها هم تاثیر داشته ، بازار اصلی یعنی آسیای شرقی با دوبازیکن ، بازار روسیه با کرژاکوف ، آمریکا با داناوان ، بریتانیا با رونی و حتی کشور های افریقایی با ویکتور موزس در کنار دو غول اصلی حال حاضر فوتبال مسی و رونالدو. همه این ها نشون میده که جذب مخاطب از همه چیز مهم تر بوده که با توجه به اون تبلیغات گسترده مثلا رمز آلود هم تطبیق داره این موضوع. حتی اسم پروژه هم به یکاز ماهواره های ارتباطاتی امریکایی شباهت داره.
فقط تعجبم از اینه که چرا بازیکنی از فرانسه نیس :)
نکته اصلی اینکه امیدوارم که این جریان به یک مسابقه ساده فوتبال ختم نشه ، بیشتر دوس دارم که به یه سری چلنج های رقابتی متفاوت ولی فوتبالی ختم بشه ، مثه چلنج ها مختلفی که در بسکتبال هم به خوبی رواج داره.
اکیپمنت های (وسایل)بازیکنان هم که در سایت قرار گرفته و از همین الان شروع درآمد زایی کردن ، وای به حال پایان ماجرا :n02:
+ اینکه با توجه به پست بازیکن ها هم بعیده که یه مسابقه روتین فوتبالی رو شاهد باشیم چون عملا تیم بدون دفاعی هست .
همه این نکته ها و سر نخ ها رو کنار هم بدازیم متوجه میشیم که شاهد یه بازی فوتبال نخواهیم بود.
E.N.A.Y.A.T
18-12-2013, 20:02
کلیپ همه ی بازیکنان تیم Galaxy Samsung . واقعا کلیپ جالبیه. از هر کلیپی که به معرفی بازیکنان پرداخته شده، تکه ای از اونا توی این ویدئو هست. کسایی که نتونستن تمامی کلیپ ها رو ببینن،حتما ببینن!
خبرنگار از بکن باوئر می پرسه تیم دفاع نمیخواد؟ جواب میده: مدافع میخوای؟ بعد کاسیاس وارد میشه:n10:
میرن سراغ کریس ، کریس داره با دخترا والبیال بازی میکنه!!:n08:
الشعراوی تو آرایشگاهه
کاسیاس داره تمرین میکنه ایندفعه تمرین مگس گیری!:n02:
و...
کیفیت خوب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](RMCNews-%D9%85%D8%B1%D8%AC%D8%B9%20%D8%AE%D8%A8%D8%B1%DB%8 C%20%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84%20%D9%85%D8%A7%D8%AF% D8%B1%DB%8C%D8%AF%20%D8%AF%D8%B1%20%D9%81%DB%8C%D8 %B3%D8%A8%D9%88%DA%A9).mp4) (11 مگ)
کیفیت خوب تر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](RMCNews_%D9%85%D8%B1%D8%AC%D8%B9%20%D8 %AE%D8%A8%D8%B1%DB%8C%20%D8%B1%D8%A6%D8%A7%D9%84%2 0%D9%85%D8%A7%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%AF%20%D8%AF%D8% B1%20%D9%81%DB%8C%D8%B3%D8%A8%D9%88%DA%A9).mp4) (38 مگ)
مجری برنامش هم Martin Tyler ـه که همه میشناسیمش
FOOTBALL will save the planet
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فکر کنم بخوان تو سیاره های همسایه بازار راه بندزارن و فروش کنن این لینکو نگاه کنین این تجهیزاتیه که قراره ببرن
ولی فکر نمیکنم سود بکننا آخه هنوز ثابت نشده کسی تو سیاره دیگه زندگی میکنه
بر فرض که وجود فضایی ها ثابت شد خوب اون وقت تو انتقالشون به سیاره های دیگه با مشکل روبرو نمیشن؟؟مثلا چجوری این گوشی ها تو جو بدون اتمسفر قراره مقاومت کنه؟اخه جنسوشن احتمالا پلاستیکه.
ولی انصافا از آینده نگریشون خوشم اومد ما ها نشتیم درباره اینکه قیسبوک فاسده یا نه بحث میکنیم چشم بادومیا دارن...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.