ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در نصب نشدن ویندوز 8 روی pc

mohsen.haftom
25-10-2013, 13:03
سلام دوستان من ویندوز قبلیم روی pc8 بود میخواستم عوضش کنم بعد تا مرحله ی انتخاب درایو میره ولی ارور زیر رو میده که تصویرش رو براتون میدارم باید چیکار کنم؟؟؟ اخه 7 نصب کردم مشکلی نداشت حتی 8.1 هم نصب کردم باز هم مشکلی نداشت حالا باید چیکار کنم؟؟؟تورو خدا راهنمایی کنید خیلی با سیستم کار دارم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

asa2000
25-10-2013, 14:24
تموم پارتیشنها رو پریماری کردی بخاطر همینه ، با هایرن بوت سی دی بوت کن و با نرمافزار acronis disk director درایو سی رو دیلیت و دوباره کریت کن درست میشه .

Y@var
25-10-2013, 14:48
سلام دوست عزیز منم همین مشکل رو داشتم / تو انجمن های انگلیسی سرچ کردم خیلیا این مشکل رو داشتند و اما راه حل:

اولا اگه فلشی ، اس دی کاردی یا هارد اکسترنال (External Hard) یا هارد دومی ... چیزی دارین از کامپیوتر خارج کنین و یه بار دیگه تست کنین اگه درست نشد کار پایینی رو بکنین:
.
.
.
شما برین تو قسمت bios و در قسمت بوت غیر از هارد داخلی و دی وی دی درایور که میخواین باهاش ویندوز رو عوض کنین بقیش رو غیر فعال کنین یا اینکه این دو تا رو بیارین تو بالاترین قسمت بوت اما کار اولی توصیه میشه
بعد از نصب تنظیمات رو به حالت قبل برگردونین

اما اگه از روی فلش بوت می خواین ویندوز رو نصب کنین غیر از usb و هارد داخلی بقیش رو غیر فعال کنین یا اینکه این دو تا رو بیارین تو بالاترین قسمت بوت اما کار اولی توصیه میشه..
بعد از نصب تنظیمات رو به حالت قبل برگردونین

نکته مهم: فکر کنم هارد داخلی رو باید بالاترین قسمت بوت قرار بدین و چون ویندوز رو پاک کردین اگه فلش بوت بزارین که خودش بوت میشه اما اگه ویندوزتون نصبه با کلیدای کیبرد میتونین دی وی دی و یا فلشتون رو بوت کنین
خودم اینکار رو کردم

موفق باشین:n16:

Ali_RNT
25-10-2013, 15:17
در بخش repair your computer برو به Troubleshoot و بعد Advanced و بعد خط فرمان (Command prompt) رو انتخاب کنید و با اون فرمت کنید.

mohsen.haftom
25-10-2013, 15:21
ممنون از شما بله از فلش بوت میکنم ا3 تا هارد هم دارم خودم قبلا همه رو جدا کردم حتی با هارد جدیدی که تازه گرفته بودم و پارتیشن بندی کرده بودم هم نشد. یاور جان اولین بوت من هم هارد هست و دومی فلش ولی باز هم نشد دیگه چیکار باید بکنم؟؟؟اخه قبلا هم نصب کردخ بودم این مشکل رو اصلا نداشتم نمیدونم چرا یهویی اینجوری شدش. دیگه چیکار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟

Ali_RNT
25-10-2013, 17:49
با یک فلش دیگه امتحان کنید.اگه نشد با دی وی دی امتحان کنید و اگه مثل من دی وی دی ندارید پس بیخیال فایلی که باهاش فلش رو بوتیبل میکنید بشید و با فایل های دیگه ای اینکار رو انجام بدید مثلا فایل های ویندوز رو دانلود کنید.

Y@var
25-10-2013, 19:12
راه حل سر راست:

توصیه ی من اینه که ویندوز رو روی یه دی وی دی رایت کنین و تو تنظیمات بوت غیر از هاردی که میخواین ویندوز رو داخلش نصب کنین و دی وی دی درایو چیز دیگه ای فعال نباشه(و بقیه هاردها وفلش ها رو اتصالشون رو قطع کنین) بعدش می تونین هاردتون رو راحت با ویندوز کامل پاک کنین و پارتیشن بندی دوباره بکنین و نصب کنین ( این روش احتمال 95% راحت جواب میده)( البته لازم نیست حتما کل هارد پاک بشه و پاک کردن System reserved و Disk partition2 که همون درایو c شما میشه کافیه بعدش هم اینا یکی میشن که وقتی دوباره create میکنین جفتشون تمیز ساخته میشن) واسه احتیاط هارد جدیدتون که اطلاعاتی داخلش نیست اینکارو باهاش بکنین

اما روش دوم:
باید بگم که خودم از روی فلش بوت نصب کردم و کامل هم هارد رو باهاش پارتیشن بندی کردم اما یه نکته:
اون کارهایی که بالا گفتم رو اگه انجام دادین و نتیجه نگرفتین ---> برین bios و کل تنظیماتش رو به حالت Default کنین بعد برین تو قسمت boot و دوباره اونکارا رو بکنین/ جالبه منم اولش کارایی که خودم گفتم رو کردم ولی تا bios رو نزاشتم default و دوباره تنظیمات رو اعمال نکرده بودم کار نداد در ضمن همونطور که گفتم من خودم تک هاردم رو گذاشتم اول بوت بعد فلش رو گذاشتم دوم و بعد بقیه رو(دیسکت، دی وی دی درایو و بقیه رو ) غیر فعال کردم اونموقع کار داد

تست کنین احتمالا حله :n06::

mohsen.haftom
25-10-2013, 21:28
من همه این کار ها رو انجام دادم ولی باز هم نشد بعد از این که ویندوز 8.1 رو با فلش نصب کردم اینحوری شد توروخدا بگید چیکار کنم؟؟؟اغصابم دیگه داغون شده

Y@var
25-10-2013, 21:56
راستی یادم رفت این رو هم بگم
من اینکار رو هم کردم ولی یادم نبود!:n27:

زمانی که رفتین قسمت پارتیشن بندی ویندوز و fail داد شما علامت ضربدر در قسمت بالا سمت راست پنجره وقتی میرین به صفحه ی مورد نظر
repair رو انتخاب کنین و به قسمت advanced tools برین
بعدش command line رو انتخاب کنین
و دستورهای پایین رو اونجا بزنین

Start DISKPART.

Type LIST DISK and identify your SSD disk number (from 0 to n disks).

Type SELECT DISK <n> where <n> is your SSD disk number.

Type CLEAN

Type CREATE PARTITION PRIMARY

Type ACTIVE

Type FORMAT FS=NTFS QUICK

Type ASSIGN

Type EXIT twice (one to get out of DiskPart, the other to exit the command line tool)

اگر جاییش رو متوجه نشدین بگین

حواستون باشه با این کار اگه اشتباه نکنم اطلاعات روی هاردتون کامل پاک میشه پس واسه اینکار یه هارد خالی رو انتخاب کنین

یکی هم تو کامنتای جاییه که این روش رو نوشتم گفته بود که:

Motherboard Intel DG965WH

Make sure AHCI is enabled and <<<DISABLE S.M.A.R.T >>

ولی این دیگه راه حل آخره و البته اصلی/ شرمنده که یادم رفته بود داداش:n16:

starpars
26-10-2013, 22:22
راستی یادم رفت این رو هم بگم
من اینکار رو هم کردم ولی یادم نبود!:n27:

زمانی که رفتین قسمت پارتیشن بندی ویندوز و fail داد شما علامت ضربدر در قسمت بالا سمت راست پنجره وقتی میرین به صفحه ی مورد نظر
repair رو انتخاب کنین و به قسمت advanced tools برین
بعدش command line رو انتخاب کنین
و دستورهای پایین رو اونجا بزنین

Start DISKPART.

Type LIST DISK and identify your SSD disk number (from 0 to n disks).

Type SELECT DISK <n> where <n> is your SSD disk number.

Type CLEAN

Type CREATE PARTITION PRIMARY

Type ACTIVE

Type FORMAT FS=NTFS QUICK

Type ASSIGN

Type EXIT twice (one to get out of DiskPart, the other to exit the command line tool)

اگر جاییش رو متوجه نشدین بگین

حواستون باشه با این کار اگه اشتباه نکنم اطلاعات روی هاردتون کامل پاک میشه پس واسه اینکار یه هارد خالی رو انتخاب کنین

یکی هم تو کامنتای جاییه که این روش رو نوشتم گفته بود که:

Motherboard Intel DG965WH

Make sure AHCI is enabled and <<<DISABLE S.M.A.R.T >>

ولی این دیگه راه حل آخره و البته اصلی/ شرمنده که یادم رفته بود داداش:n16:

بابا من با DVD خواستم نصب کنم بازم یه پیغامی داد

Windows cannot be installed to this disk. The selected disk has an MBR partition
table. On EFI system , windows can only be installed to GPT disk

این اصلا میگه دیسکت نوعش باید GPT باشه میگه واسه شما MBR هست
دستوراتی که گذاشته بودین هم تا آخرش رفتم که کل درایو ها رو پاک کرد (البته چیزی توش نبود) و یه درایو ساخت
بعدم همیجا قابلیتی نذاشته که تبدیل کنی آخه من الان با لپ تاپ که هیچ ویندوزی الان دیگه روش نیست چیکار کنم؟؟
واقعا مایروسافت نفهمه

starpars
26-10-2013, 23:13
اوه اوه با یه بدبختی تونستم از این مرحله بگذرم ( اونم با unlocated کردن کل هارد)
مایکروسافت واقعا نفهمه

Y@var
27-10-2013, 00:51
پس دوستان یادتون نره حتما قبل از نصب ویندوز 8.1 از اطلاعات حیاتیتون یه پشتیابی بگیرین / البته میتونین بعد از پاک کردن درایو c اگه نتونستین ویندوز رو نصب کنین بیخیالش بشین و به راحتی همون 7 رو نصب کنین:n02:

منم امروز می خواستم واسه دوستم نصبش کنم اینجوری شد جون اطلاعات مهمی داشت بیخیال 8.1 شدیم و همون 7 روی نصب کردم:n24:

ولی یکی مثل خودم که همه ی اطلاعاتم رو تو یه هارد دیگه دارم راحت نصبش کردم و ردیف شد البته بعد از کارای صفحه ی قبل و fdisk کل هارد!:n13:

نکته جدید! اگه پارتیشن رو با 8.1 پاک کردین و نتونستین نصب کنین دیگه ویندوز 7 هم نمیتونین نصب کنین! البته این اتفاقات فقط روی بعضی کامپیوترها حادث میشه!

gilaki
09-11-2013, 18:20
اين مشكل براي منم اتفاق افتاد آخرش كوچ كردم به ايكس پي :n02:
متاسفانه هارد اضافه ندارم كل هاردم پر از ديتا هستش .:n14:

Y@var
09-11-2013, 18:55
دوستان احیانا هیچ کدومتون با ultra iso فلش بوتتون رو درست نکردید؟!
آخه دوستان با فلش به راحتی پارتیشن بندی کردن گفتم شاید مشکل از برنامه ای هستش که باهاش فلش بوت میسازیم!

gilaki
25-11-2013, 17:33
دوستان من چیکار باید بکنم؟در مرحله نصب ویندوز 8 درایوها شناسایی نمشن(فقط با بروز قابل دستیا بی هستن ولی قابل نصب روی درایو نیستن)ویندوز 7 نصب کردم مشکلی نداشت.

vahidgh1376
11-07-2014, 16:22
منم این مشکل رو دارم.لطفا کمک کنید:n27: