مشاهده نسخه کامل
: حل مشکل کامل زیرنویس 3D و 2D فارسی سونی بدون تغییر فرمت و ساده (برای تلویزیون های DLNA)
بالاخره تلویزیون سونی ام رو بدون هیچ تغییر فرمت و تبدیل به تصویر کردن زیرنویس (sub/idx) با بهترین کیفیت زیرنویس فارسی رو روی فیلم دو بعدی و سه بعدی (پهلو به پهلو , بالا پایین و ...) اجرا کردم که بشه خوندش و لذت برد. البته باید قابلیت DLNA هم داشته باشه TV :)
همه اینا تو فروم میشه جدا جدا پیدا کرد ولی گفتم بذارمشون 1 جا بخصوص مورد 2 که 1 ماه خودم طول کشید فهمیدم دقیقا چه نرم افزارایی استفاده کنم و همه رو تست کردم از بسکه هزارتا نرم افزار هست. والا میدونم الان میگین همش هست ولی من که انقدر گشتم تا پیدا کردم تو همه پستها 1 ماه طول کشید تا بهترینشو بفهمم. چون واقعا خوشحال شدم اولین پست آموزشیه تو این فروم گذاشتم به خصوص برای 3D
فایل srt زیرنویس فارسی windows 1256 بود برای من utf8 رو تست نکردم
با سه تا نرم افزار
1- PS3 Media Server ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ورژن 1.90.1 به بالا (لینک نسخه 64 بیت من گذاشتم)
برای اجرای فیلم بی سیم یعنی قابلیت DLNA که در این نرم افزار باید (بقیه نرم افزارها مثل servio , all share , mezzmo ... که حتی فارسی هم ساپورت می کنند کیفیت زیرنویس رو پایین میارن)
- بعد از اینکه Status کانکت شد
تنظیمات در عکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- اون بافر 1200 خورده تو عکس 400 بذارید چون حداکثر 400 هست 1200 بذارید هم خودش 400 میشه البته
- فونت مناسب : b nazanin ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2- srt23dass ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])(تبدیل زیر نویس srt به ass که متنی هست و 2 ثانیه ای انجام میشه)
اکثرجاها 3D-Subtitler معرفی شده که علاوه بر کیفیت افتضاحش باز هم روی w804 جواب نداد
- همین که نرم افزار را باز کردید فایل srt را می خواهد. بقیه تنظیمات در عکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])زیر
در آخر بعد کانورت فایل با پسوند ass ساخته می شود که متنی است (مثل idx sub نیست)
3- MKV Merge Subtitles Tools ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که همه میشناسید
فایل mkv و ass رو ادد کنید و استارت موکسینگ رو بزنید تا در 20 ثانیه ادغام شوند (در اوت پوت نام فایل را تغییر بدید تا روی قبلی ذخیره نشه)
حال در نرم افزار PS3 Media Server بخش navigation اون آخر فولدر فیلم را ادد کنید تا در TV نمایش داده شود و اجرا کنید و از زیرنویس فارسی با کیفیت در فیلم سه بعدی لذت ببرید.
برای فیلم های دو بعدی کلا مرحله 2 حذف میشه و فقط مرحلهه 1 و 3
و در مرحله 3 هم mkv را بجای ass با srt خودتون ادغام کنید.
امیدوارم برای دوستان سردرگم مفید باشه
با این نرم افزار در مورد فیلمهای دوبعدی نیاز به ادغام کردن نداره.فایل زیرنویس و فیلم اگر همنام بوده و کنار هم باشند برای پخش صحیح کافیست.درمورد فیلمهای سه بعدی با پسوند ass قبلا تست نکردم.درضمن باتشکر از تاپیکی که باز کردی باید بگم این روش در اکثر تی وی ها جوابگو هست پس لفظ سونی را از تیتر بردارید تا تاپیک کلی تر و راهنمای استفاده برای همه باشد.
با این نرم افزار در مورد فیلمهای دوبعدی نیاز به ادغام کردن نداره.فایل زیرنویس و فیلم اگر همنام بوده و کنار هم باشند برای پخش صحیح کافیست.درمورد فیلمهای سه بعدی با پسوند ass قبلا تست نکردم.درضمن باتشکر از تاپیکی که باز کردی باید بگم این روش در اکثر تی وی ها جوابگو هست پس لفظ سونی را از تیتر بردارید تا تاپیک کلی تر و راهنمای استفاده برای همه باشد.
ممنون
ass همنام کردم اول پخش نکرد بخاطر اون ادغام کردم. عنوان رو ادیت کردم البته تو لیست تاپیکها تغییر نمی کنه
saeid-joon
30-10-2013, 21:07
بنده وقتی برنامه PS3 Media Server رو باز میکنم تی وی رو نمیشناسه و یه ضربدر بزرگ وسطش زده
وای فای تی وی هم روشن هست و با برنامه های دیگه و موبایل هم میشناستسش
مدل تی وی هم سونی w670a هست!
بنده وقتی برنامه PS3 Media Server رو باز میکنم تی وی رو نمیشناسه و یه ضربدر بزرگ وسطش زده
تو برنامه به تب General Configuration برو خط یکیمونده به آخر default render ... رو روی sony Bravia W6/W8/W9 بذار . تیک آخری force default render هم بزن، بعد هم Save و restart server ، شاید بشناسه
حتما از خاموش بودن فایروال اطمینان حاصل کنید
poyasalary
02-12-2013, 18:36
سلام
یک سوال
چرا بعضی فیلمهای دو بعدی رو وقتی زیر نویس دار میکنی وقتی میخواد توی تی وی پخش کنه زیر نویس جمله قبلی لز زیر فیلم پاک نمیشه و همونجا میمونه وزیر نویس جمله بعدی روی قبلی میوفته و بعد همینطور زیر نویس جملات بعدی رو قبلی ها میوفتند و ناخوانا میشه ؟! کسی به این مشکل برخورده تا حالا؟راه حلی براش هست؟
poyasalary
03-12-2013, 13:45
سلام
یک سوال
چرا بعضی فیلمهای دو بعدی رو وقتی زیر نویس دار میکنی وقتی میخواد توی تی وی پخش کنه زیر نویس جمله قبلی لز زیر فیلم پاک نمیشه و همونجا میمونه وزیر نویس جمله بعدی روی قبلی میوفته و بعد همینطور زیر نویس جملات بعدی رو قبلی ها میوفتند و ناخوانا میشه ؟! کسی به این مشکل برخورده تا حالا؟راه حلی براش هست؟
آقا مشکل بالاخره حل شد . با تنظیمات لوکیشن زیر نویس در ps3 مشکل مرتفع شد
mohammadpur2
05-12-2013, 23:23
سلام بر اساتید محترم
من سواد صوتی تصویریم بالا نیست فقط در یک کلمه بهم بگید اگر تلویزیون سونی w670 بگیرم میتونم فیلمها رو با زیرنویس فارسی ببینم یا نه حالا با هر ترفندی جز حک کردن زیرنویس بر روی فیلم؟
یه سوال هم بپرسم که جاش اینجا نیست به بزرگی خودتون ببخشید و اون اینکه الان که من تصمیم به خریدن تلویزیون 42 اینچ w670 گرفتم فکر کردم که این تلویزیون در رنج قیمتی 2.5 صرف نظر از امکانات سه بعدی از نظر کیفیت تصویر دو بعدی مناسبترین هست آیا درست فکر کردم؟ اگر جواب منفی هست تصمیم درست خریدن چه مارک و مدلی هست؟ ممنونم
engamir720
18-01-2014, 21:44
اقا یکی اینجا یه راه حل اساسی برای زیر نودس سونی پیدا کنه
سعید چریک
13-02-2014, 00:34
بالاخره تلویزیون سونی ام رو بدون هیچ تغییر فرمت و تبدیل به تصویر کردن زیرنویس (sub/idx) با بهترین کیفیت زیرنویس فارسی رو روی فیلم دو بعدی و سه بعدی (پهلو به پهلو , بالا پایین و ...) اجرا کردم که بشه خوندش و لذت برد. البته باید قابلیت DLNA هم داشته باشه TV :)
همه اینا تو فروم میشه جدا جدا پیدا کرد ولی گفتم بذارمشون 1 جا بخصوص مورد 2 که 1 ماه خودم طول کشید فهمیدم دقیقا چه نرم افزارایی استفاده کنم و همه رو تست کردم از بسکه هزارتا نرم افزار هست. والا میدونم الان میگین همش هست ولی من که انقدر گشتم تا پیدا کردم تو همه پستها 1 ماه طول کشید تا بهترینشو بفهمم. چون واقعا خوشحال شدم اولین پست آموزشیه تو این فروم گذاشتم به خصوص برای 3D
با سه تا نرم افزار
1- PS3 Media Server ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ورژن 1.90.1 به بالا (لینک نسخه 64 بیت من گذاشتم)
برای اجرای فیلم بی سیم یعنی قابلیت DLNA که در این نرم افزار باید (بقیه نرم افزارها مثل servio , all share , mezzmo ... که حتی فارسی هم ساپورت می کنند کیفیت زیرنویس رو پایین میارن)
تنظیمات در عکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):
- اون بافر 1200 خورده تو عکس 400 بذارید چون حداکثر 400 هست 1200 بذارید هم خودش 400 میشه البته
- فونت مناسب : b nazanin ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2- srt23dass ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])(تبدیل زیر نویس srt به ass که متنی هست و 2 ثانیه ای انجام میشه)
اکثرجاها 3D-Subtitler معرفی شده که علاوه بر کیفیت افتضاحش باز هم روی w804 جواب نداد
- همین که نرم افزار را باز کردید فایل srt را می خواهد. بقیه تنظیمات در عکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])زیر
3- MKV Merge Subtitles Tools ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که همه میشناسید
فایل mkv و ass رو ادد کنید و استارت موکسینگ رو بزنید تا در 20 ثانیه ادغام شوند (در اوت پوت نام فایل را تغییر بدید تا روی قبلی ذخیره نشه)
حال در نرم افزار PS3 Media Server بخش navigation اون آخر فولدر فیلم را ادد کنید تا در TV نمایش داده شود و اجرا کنید و از زیرنویس فارسی با کیفیت در فیلم سه بعدی لذت ببرید.
برای فیلم های دو بعدی نرم افزار و مرحله 2 حذف میشه و در مرحله 3 mkv را بجای ass با srt خودتون ادغام کنید.
سلام علیک
مفید نبود برادر خیلی سریع مطرح کردی و رفتی.:n03:
یک کم توضیح میدادی داداش دل ما هم شاد میشد
من متوجه قابلیت DLAN رو اصلا" متوجه نشدم که چی هست :n13:
اون مرحله دوم رو نرم افزارش رو دانلود کردم فایل اس آر تی رو توش قرار دادم و خودش دو تا فایل بهم داد گذاشتم تو فولدر فیلم وصل کردم به تلوزیون ، هیچی که هیچی ، هیچ فرقی نکرد که نکرد
مرحله سوم هم که توضیح دادی نرم افزارش رو دانلود کردم ولی نصب نمیشه و ارور میده
لطفا" یکم بیشتر توضیح بده
یاعلی مدد
sanaz200
13-02-2014, 06:23
با سلام و سپاس
برای فیلم ها با زیرنویس فارسی 2d شما گفتید
برای فیلم های دو بعدی
نرم افزار و مرحله 2 حذف میشه و در مرحله 3 mkv را بجای ass با srt خودتون ادغام کنید.
یعنی اگر فقط مرحله 3 رو انجام بدیم زیرنویس فارسی تو سونی نشون داده میشه ؟
ممنون
دوستان عزیز،من میخوام sony w804 رو بگیرم ،ولی وقتی امتحانش کردم و دیدم زیرنویس هارو درست پخش نمیکنه به شک افتادم!
این راه حلی که شما گفتین روی w804 هم پیاده میشه؟؟ مطمئنین که صددرصد کار میکنه؟
ممنون میشم جواب بدین ،چون خریدن یا نخریدنش بستگی به جواب شماها داره :n27:
Armin383
04-03-2014, 20:05
دوستان عزیز،من میخوام sony w804 رو بگیرم ،ولی وقتی امتحانش کردم و دیدم زیرنویس هارو درست پخش نمیکنه به شک افتادم!
این راه حلی که شما گفتین روی w804 هم پیاده میشه؟؟ مطمئنین که صددرصد کار میکنه؟
ممنون میشم جواب بدین ،چون خریدن یا نخریدنش بستگی به جواب شماها داره :n27:
من خودم با همین روش روی w804 فیلمها رو میبینم. البته هنوز زیرنویس فیلم سه بعدی رو امتحان نکردم ولی زیرنویس فیلمهای دو بعدی رو
قشنگ نشون میده.
با سلام و سپاس
برای فیلم ها با زیرنویس فارسی 2d شما گفتید
برای فیلم های دو بعدی
نرم افزار و مرحله 2 حذف میشه و در مرحله 3 mkv را بجای ass با srt خودتون ادغام کنید.
یعنی اگر فقط مرحله 3 رو انجام بدیم زیرنویس فارسی تو سونی نشون داده میشه ؟
ممنون
نه مرحله 1 هم باید باشه اصل کاری اونه اگه فقط مرحله 3 باشه باید تلوزیون از زیرنویس فارسی پشتیبانی کنه که نمیکنه
فرستاده شده از LG-D802ِ من با Tapatalk
سلام علیک
مفید نبود برادر خیلی سریع مطرح کردی و رفتی.:n03:
یک کم توضیح میدادی داداش دل ما هم شاد میشد
من متوجه قابلیت DLAN رو اصلا" متوجه نشدم که چی هست :n13:
اون مرحله دوم رو نرم افزارش رو دانلود کردم فایل اس آر تی رو توش قرار دادم و خودش دو تا فایل بهم داد گذاشتم تو فولدر فیلم وصل کردم به تلوزیون ، هیچی که هیچی ، هیچ فرقی نکرد که نکرد
مرحله سوم هم که توضیح دادی نرم افزارش رو دانلود کردم ولی نصب نمیشه و ارور میده
لطفا" یکم بیشتر توضیح بده
یاعلی مدد
سعی کردم کامل باشه :دی
قابلیت Dlna یا miracast همون اجرای فایلا و فیلمای پشتیبانی شده از روی هارد کامپیوتر روی تلویزیون که از سیم کشی و ریختن تو فلش و اتصال هارداکسترنال و غیره بی نیاز می کنه و واقعا کاربردیه
نرم افزار PS3 Media Server برای اینکاره ,که بعد از نصب روی کامپیوتر اگه مودم وایرلس روشن باشه و تلویزیون شناساییش می کنه اسم نرم افزارو تو بخش منو ها کنار بقیه اتصالات (HDMI و ..) و انتخابش که کنی فایل هایی که قبلا تو نرم افزار زدی اینا اشتراک گذاری بشن تو تلویزیون نشون میده که میشه پلی کرد. همین
مراحل بعدیو دقیق انجام بدید نباید مشکلی باشه یا توضیح کاملتری بدین
اقا یکی اینجا یه راه حل اساسی برای زیر نودس سونی پیدا کنه
راه حل اساسی رو خود سونی باید پیدا کنه
سلام گرامی
من زیرنویس رو با همین روش ویرایش کردم و به فایل MKV چسباندم ... با کامپیتور درست نشون می ده ولی با سونی w900 وقتی با فایل چسبانده شده رو با فلاش مموری پخش می کنم همچنان خرچنگ قورباغه است شما با w800 موفق شدی زیر نویس داشته باشی
سلام گرامی
من زیرنویس رو با همین روش ویرایش کردم و به فایل MKV چسباندم ... با کامپیتور درست نشون می ده ولی با سونی w900 وقتی با فایل چسبانده شده رو با فلاش مموری پخش می کنم همچنان خرچنگ قورباغه است شما با w800 موفق شدی زیر نویس داشته باشی
سلام
عزیز فرقی نمی کند روی مدل شما هم جواب میده اما گفته شده تو آموزش با dlna یعنی بی سیم
این روش با یو اس بی جواب نمیده شما مرحله 1 رو نادیده گرفتید کلا
rezam141
17-03-2014, 16:27
Thank you
Thank you
Thank you
این مطلب عالی بود، بحث زیرنویس که هیچ این قابلیت اتصال pc به tv حرف نداشت ;)
arman665
24-03-2014, 12:07
با سلام،
این کار عملی بود و کاملا جواب داد. من tv مدل w670 دارم (دوبعدی) و با نرم افزار 1 و 3 این کار رو انجام دادم و زیرنویس درست شد. ولی چطور نمیتوان با نرم افزار 3 و ادغام زیرنویس و فیلم، با کپی کردن داخل فلش درست شود؟ خیلی عجیبه با اینکه تلویزیون از encoding utf-8 پشتیبانی میکنه و خود زیرنویس رو هم به این encoding تغییر میدهم باز هم علامت سوال نشون میده. خوب اگه پشتیبانی از زبان فارسی هست پس چرا برای زیرنویس این مشکل هست؟ کسی با این مدل تلویزیون تونسته مستقیم زیرنویس و فیلم رو بدون مشکل ببینه؟
matinpour
24-03-2014, 18:16
با سلام،
این کار عملی بود و کاملا جواب داد. من tv مدل w670 دارم (دوبعدی) و با نرم افزار 1 و 3 این کار رو انجام دادم و زیرنویس درست شد. ولی چطور نمیتوان با نرم افزار 3 و ادغام زیرنویس و فیلم، با کپی کردن داخل فلش درست شود؟ خیلی عجیبه با اینکه تلویزیون از encoding utf-8 پشتیبانی میکنه و خود زیرنویس رو هم به این encoding تغییر میدهم باز هم علامت سوال نشون میده. خوب اگه پشتیبانی از زبان فارسی هست پس چرا برای زیرنویس این مشکل هست؟ کسی با این مدل تلویزیون تونسته مستقیم زیرنویس و فیلم رو بدون مشکل ببینه؟
دوست عزیز
تلویزیون سونی کلا با زیر نویس فارسی مشگل دارد
arman665
25-03-2014, 18:39
دوستان من به یه مشکل با این نرم افزار PS3 دارم. یه فیلم 2 گیگابایتی رو که با این نرم افزار اجرا کردم فکر کنم تو بافر مشکل داشت و همش فیلم قطع و وصل میشد. البته چک کردم و فیلم هیچ مشکلی نداشت ولی فکر کنم این نرم افزار با فیلمهایی با این حجم مشکل داره. گفتم سایر دوستان اگه راه حلی دارند لطفا منو راهنمایی کنند.
با تشکر
دوستان من به یه مشکل با این نرم افزار PS3 دارم. یه فیلم 2 گیگابایتی رو که با این نرم افزار اجرا کردم فکر کنم تو بافر مشکل داشت و همش فیلم قطع و وصل میشد. البته چک کردم و فیلم هیچ مشکلی نداشت ولی فکر کنم این نرم افزار با فیلمهایی با این حجم مشکل داره. گفتم سایر دوستان اگه راه حلی دارند لطفا منو راهنمایی کنند.
با تشکر
خود تلویزیون از urf-8 پشتیبانی نمی کنه ، از طریق ps3 این انکودینگو تغییر میده
درسته این مشکل وجود داره چون encoding رو تغییر میده که فارسی رو نمایش بده این مشکل پیش میاد وگرنه بدون زیر نویس این مشکل نیست
بافر هم روی حداکثر گذاشتیم ولی باز این مشکل هست که راهی برایی وایرلس پیدا نکردم و فقط با اتصال کابل شبکه دوستان امتحان کردند مشکل حل شده
hitman51
31-03-2014, 19:54
سلام
آقا منم تو مرحله اول مشکله این دوستمونو دارم که یه ضربدر بزرگ تو قسمت استاتوس میزنه وقتی که به tv وصل شدم تنظیمات مربوط به default render هم انجام دادم گزینه ...force هم تیک زدم اما متاسفانه تاثیری نداشت مدل تلویزیون هم w804
ممنون میشم اگه راهنماییم کنین
moosaneisi
07-04-2014, 21:25
سلام دوستان
من تلویزیون w804 خریدم تمامی فرمت فیلمها رو نشون میده اما زیرنویس رو اجرا نمیکنه وارد هم نیستم چکار باید بنم اگه ممکنه راهنمای کنید .باتشکر:n01:
mehdimk7
10-04-2014, 22:47
سلام من w900 دارم اما اصلا زیرنویس فارسی رو نه srt و نه idx رو نشون نمیده . آیا برای تغییر فرمت txt باید از نرم افزار ps3 media server استفاده کنم ؟ اگر برای پخش زیرنویس فارسی من رو راهنمایی کنید ممنون میشم .
سلام دوستان
من تلویزیون w804 خریدم تمامی فرمت فیلمها رو نشون میده اما زیرنویس رو اجرا نمیکنه وارد هم نیستم چکار باید بنم اگه ممکنه راهنمای کنید .باتشکر:n01:
سلام من w900 دارم اما اصلا زیرنویس فارسی رو نه srt و نه idx رو نشون نمیده . آیا برای تغییر فرمت txt باید از نرم افزار ps3 media server استفاده کنم ؟ اگر برای پخش زیرنویس فارسی من رو راهنمایی کنید ممنون میشم .
شما برای فیلم دوبعدی مرحله 1 و 3 را انجام دهید. این اموزش برای همین موضوع است.
البته فایل srt انگلیسی را ب درستی و فارسی را به صورت مربع همنام و کنار فایل باشه نمایش میده با کنترل هم زیر نویسو انتخاب کنید
اگر نمایش نمیداد فقط مرحله 3 رو که 1دقیقه زمان میخواهد انجا دهید
سلام
این تکنولوژی خیلی عالیه. دستتون درد نکنه که معرفیش کردید.
این کار برای من بدون زیرنویس جواب داد. یعنی فیلم های فول اچ دی رو بدون هیچ مشکلی روش دیدم. اما همین که زیرنویس رو اضافه میکنم، تصویر کند میشه. این کارو با برنامه memmzo هم انجام دادم همینطور بود. بنظر شما مشکل از کجاست؟
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
عالی بود بچه ها............
ASADSADEGHY
05-05-2014, 12:28
نمایش زیر نویس فارسی فیلم در تلویزیون سونی از روی فلش مموری
ابتدا فایل زیر نویس با فرمت str را با نرم افزار مایکروسافت ورد باز می کنیم در هنگام باز شدن کدینگ فایل را درخواست می کند . کد arabic windows را انتخاب کرده تا فونت ها درست نمایش داده شود پس از باز شدن فایل از تب file گزینه save as را انتخاب می کنیم فایل را هم نام اسم فیلم ولی با فرمت txt و کدینگ unicode utf8 ذخیره کرده حال فرمت فایل را تغییر داده و به srt تبدیل می کنیم لطفا امتحان کنید لذت ببرید و نتیجه را اعلام نمایید در دیگر تلویزیون ها نیز تست کنید نتیجه را اعلام نمایید
این آموزش برای اولین بار در فروم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار گرفته است
ASADSADEGHY
05-05-2014, 12:29
ابتدا فایل زیر نویس با فرمت str را با نرم افزار مایکروسافت ورد باز می کنیم در هنگام باز شدن کدینگ فایل را درخواست می کند . کد arabic windows را انتخاب کرده تا فونت ها درست نمایش داده شود پس از باز شدن فایل از تب file گزینه save as را انتخاب می کنیم فایل را هم نام اسم فیلم ولی با فرمت txt و کدینگ unicode utf8 ذخیره کرده حال فرمت فایل را تغییر داده و به srt تبدیل می کنیم لطفا امتحان کنید لذت ببرید و نتیجه را اعلام نمایید در دیگر تلویزیون ها نیز تست کنید نتیجه را اعلام نمایید
این آموزش برای اولین بار در فروم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار گرفته است
برای درستی نمایش دادن لازم می باشد چند بار دکمه subt را فشار دهید تا کدینگ بر روی utf8 قرار گیرد
اقا کار نکرد. سیستم تلویزیون های سونی utf 16 هستش
ASADSADEGHY
06-05-2014, 08:07
اقا کار نکرد. سیستم تلویزیون های سونی utf 16 هستش
با تشکر از توجه لطفا مدل تلویزیون خود را در صورت امکان بگویید در تلویزیون R500 حدود 12 کد زبانی وجود دارد از جمله UTF 8 , UTF12 ; که با دکمه subt قابل انتخاب می باشد
سپاس از اینکه پیگیر هستید.
W674
یعنی میشه یونیکود رو روی تلویزیون تغییر بدم؟ اینطور چیزی ندیدم!
ASADSADEGHY
06-05-2014, 17:19
سپاس از اینکه پیگیر هستید.
W674
یعنی میشه یونیکود رو روی تلویزیون تغییر بدم؟ اینطور چیزی ندیدم!
خوشحال می شوم اگه بتوانم کمکی کنم
روی کنترل دکمه زیر نویس را بزنید ببینید تغییر می کند یا نه
نه. فقط خاموش و روشن میشه
ASADSADEGHY
06-05-2014, 17:25
این زیر نویس یه فیلم هست که تبدیل شده اسم زیر نویس را هم نام فیلم کنید و امتحان کنید با دکمه زیر نویس کنترل کدینگ را تغییر دهید
باشه. سپاس
یونیکدش رو هم پیدا کردم! اما جواب نداد. همش علامت سواله!
ASADSADEGHY
06-05-2014, 18:37
یونیکدش رو هم پیدا کردم! اما جواب نداد. همش علامت سواله!
یونیکدش چند هست 8 - 16
هر دو مورد و چندتا دیگه هم داره. همشو امتحان کردم. این روش روی تلوزیپن هیچکی جواب نداده که متوصل به dlna شدند. جالبه روی تلویزیپن شما جواب داده!
ASADSADEGHY
06-05-2014, 18:56
با کدک های دیگه هم امتحان می کنم اگه جواب داد حتما میگم
ASADSADEGHY
06-05-2014, 19:52
با کدک های دیگه هم امتحان می کنم اگه جواب داد حتما میگم
در صورت امکان این فایل را هم تست نمایید با تشکر
با هیچکدوم از یونیکدها جواب نداد
ASADSADEGHY
06-05-2014, 20:29
با هیچکدوم از یونیکدها جواب نداد
ASADSADEGHY
06-05-2014, 20:30
جالب هست روی تلویزیون من جواب میده تا دو سه روز دیگه روی چند تا تلویزیون دیگه هم تست می کنم
majidgolizadeh
17-05-2014, 10:20
ببینید برنامه serviio کاملا" با تلویزیونهای سونی هماهنگه من تست کردم عالی کار میکنه.سرعت استریمش از تمام برنامه های ارایه شده بیشتره و به راحتی میتونیین فیلم رو عقب و جلو کشید و قطعی و ریپ نداره.
میدونم که زیرنویس رو هم ساپورت میکنه اما مشکل اینجاست که من تا الان نتونستم تنظیمات زیرنویس فارسی رو با هاش انجام بدم.اگر اطلاعاتی دارین بذارین
mostafa_khan001
22-05-2014, 13:00
برای درستی نمایش دادن لازم می باشد چند بار دکمه subt را فشار دهید تا کدینگ بر روی utf8 قرار گیرد
سلام دوست عزیز
ممنون
جواب میده:n06:
مدل تی وی سونی w904
فقط اینکه هنوز قطع و وصلی داره....البته از حالت قبل که دوستمون آموزش دادن، خیلی بهتر شده، اما باز هم قطع و وصلی داره...چیکار کنیم؟مثلا قبل شروع فیلم یه 5 دقیقه صبر کنیم و بعد استارت کنیم به نظرت تاثیر نداره؟
:n01:
crash.CTR4
24-05-2014, 13:59
سلام
جدیدن یه تی وی سونی مدل kdl-42w670A گرفتم، با این که Encoding UTF-8 رو هم داره و Encoding زیر نویس رو هم به UTF-8 تبدیل میکنم بازم زیر نویس رو مربع مربع نشون میده!!!!
اصلن بد جوری خورد تو ذوقم، آیا راهی هست که این مشکل رو حل کرد !!؟؟؟ :n03:
matinpour
24-05-2014, 14:56
سلام
جدیدن یه تی وی سونی مدل kdl-42w670A گرفتم، با این که Encoding UTF-8 رو هم داره و Encoding زیر نویس رو هم به UTF-8 تبدیل میکنم بازم زیر نویس رو مربع مربع نشون میده!!!!
دوست عزیز
همین تایپیک را مطالعه کنید جواب سوالتان را پیدا می کنید
mostafa_khan001
27-05-2014, 08:53
سلام
شدن رو که منم تونستم..اما قطع و وصل وحشتناک داره...شما پست اول رو بخون و انجامش بده...ببینیم مال شما هم قطع و وصلی اش بالاست و یا خیر
Armin383
30-05-2014, 08:14
شدن رو که منم تونستم..اما قطع و وصل وحشتناک داره...شما پست اول رو بخون و انجامش بده...ببینیم مال شما هم قطع و وصلی اش بالاست و یا خیر
برای منم اولش که به صورت بی سیم پخش میکردم قطع و وصل می شد ولی با خرید یک کابل شبکه این مشکل رفع شد.
ضمنا به نظرم برنامه universal media server از ps3 media server بهتره.
درود
چند روزیه بین خرید یه tv سونی یا الجی موندم خیلی دوست دارم سونی بگیرم ولی بخاطر همین مشکلات زیر نویس دست نگه داشتم . با در نظر گرفتن همه این مسایل عنوان شده اگه من یه 47W804A یا 50W800B بگیرم مشکل زیر نویس برای فیلمهای MKV یا MP4 با زیر نویس SRT نخواهم داشت ؟ می خوام اطمینان داشته باشم .
matinpour
05-06-2014, 20:30
درود
چند روزیه بین خرید یه tv سونی یا الجی موندم خیلی دوست دارم سونی بگیرم ولی بخاطر همین مشکلات زیر نویس دست نگه داشتم . با در نظر گرفتن همه این مسایل عنوان شده اگه من یه 47W804A یا 50W800B بگیرم مشکل زیر نویس برای فیلمهای MKV یا MP4 با زیر نویس SRT نخواهم داشت ؟ می خوام اطمینان داشته باشم .
دوست عزیز
فکر می کنم این مدل با زیر نویس مشگل دارد به این تایپیک بروید
دوست عزیز
فکر می کنم این مدل با زیر نویس مشگل دارد به این تایپیک بروید
درود
مگه تو سری های 2013 و 2014 سونی مدلی هم هست که با زیر نویس مشکل نداشته باشه ؟
majidgolizadeh
07-06-2014, 08:31
خیالت راحت سونی زیر نویس فارسی رو اصلا" و ابدا نشون نمیده ،حداقل تا امروز .تمام زیر نویس فارسی رو بصورت مربع مربع نشون میده.چون از سیستم یونیکد UTF-16 استفاده میکنه.خواستی از زیر نویس فارسی استفاده کنی از برنامه Serviio استفاده میکنی که روی کامپیوترت فیلم با زیرنویس را یه راه حل ساده استریم میکنه و از طریق ارتباط DLNA تلویزیونت میفرسته بهروی صفحه.البته اگر تلویزیونت درگاه کابل شبکه یا Wifi داشته باشه.
البته از نظر پردازش تصویر و رنگ بعلت موتور پردازش براویا در سونی برتر از بقیه برندها هست به شرطی که هر تلویزیونش رو با کلاس همون تلویزیون تو برندهای دیگه مقایسه کنی
bahram31
08-06-2014, 12:04
دوستان خواهشا یکی کامل توضیح بده تلویزیون مدل w 804 زیرنویس مشکل داره چجوری مرحله اولی انجام بدم یعنی برنامه
PS3 Media Server ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
هم گرفتم بلد نیستم استفاده کنم چجوری باید این برنامه که تو لب تاب هستو از طریق
DLNA به تلویزیون وصل کنم خیلی ممنون
راستی نمیشه با کابل HDMI لب تابو به تلویزیون وصل کنم فیلمه 3 بعدیو تو لبتاب اجرا کنم تو تلویزیون 3 بعدی ببینم؟
bahram31
11-06-2014, 20:20
اقا تو رو خدا یکی جواب بده .من همه این کارا کردم فیلم خیلی لگ داره اصلا قابل تحمل نیس چیکار کنم؟
bahram31
11-06-2014, 20:22
با سه تا نرم افزار
برای فیلم های دو بعدی کلا مرحله 2 حذف میشه و فقط مرحلهه 1 و 3
و در مرحله 3 هم mkv را بجای ass با srt خودتون ادغام کنید.
اقا تو رو خدا یکی جواب بده .من همه این کارا کردم فیلم خیلی لگ داره اصلا قابل تحمل نیس چیکار کنم؟
samad1agha
14-06-2014, 13:53
دوستان این کارو چه جوری باید با کابل شبکه کرد ؟؟؟
دوستان آموزش با کابل هو اگه میشه بدید ممنون
samuraii40
19-07-2014, 17:59
دوستان برای اونهایی که میخوان با این روش فیلمهای سه بعدی ببینند براحتی با تبدیل srt به ass و همنام کردن زیرنویس با فیلم ps3 media server زیرنویس را بدون هیچ مشگلی و تبدیلی نشون میده و نیاز به چسباندن زیرنویس به فیلم نیست.
r0ot$harp
20-07-2014, 13:05
دوست عزیز به احتمال خیلی زیاد ارتباط شدن با استفاده از Wireless هست و این برای فیلم های با حجم بالا بسیار مشکل ساز می شه. مخصوصا زمانی که Wireless شما سرعتش پایین باشه. برای رفع این مشکل تلویزیون و DLNA Server رو با استفاده از کابل LAN متصل نمایید.
باتشکر
Aloneman2005
21-08-2014, 15:58
من تلویزیون w670 دارم فیلم هایی که با پسوند mkv هستند که اصلا زیرنوس رو نمی تونم نشون بدم از خیرشون هم گذشتم با برنامه ps3 media ولی پسوند های دیگه مثل mp4 رو که با ps3 media استریم میکنم زیرنویس رو نشون میده الان یه فیلم دیگه اوردم پسوند mp4 داره هر کاری میکنم زیرنویس رو نمی تونه نشون بده اصلا نمی دونم فرقش با فایل های دیگه چیه چکار باید کنم .
دوستان خواهشا یکی کامل توضیح بده تلویزیون مدل w 804 زیرنویس مشکل داره چجوری مرحله اولی انجام بدم یعنی برنامه
PS3 Media Server ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
هم گرفتم بلد نیستم استفاده کنم چجوری باید این برنامه که تو لب تاب هستو از طریق
DLNA به تلویزیون وصل کنم خیلی ممنون
راستی نمیشه با کابل HDMI لب تابو به تلویزیون وصل کنم فیلمه 3 بعدیو تو لبتاب اجرا کنم تو تلویزیون 3 بعدی ببینم؟
تب Navigation /Share Setting را بزن بعد تو کادر پایینی آیکون سمت چپ مربوط به اضافه کردن دایرکتوری را بزن و دایرکتوری که حاوی فیلم هست را انتخاب کنید بعد از بالا آیکون Restart server را کلیک کنید . اگر این دایرکتوری را تعریف نکنید تلویزیون فیلمها را پیدا نمیکنه
سلام دوستان
من امروز چند ساعت وقت گذاشتم و بالاخره نتیجه گرفتم . تلویزیون من KDL-46EX700 هست و کشور سنگاپور رو انتخاب کردم که تلویزیون دیجیتالش فعال بشه و بخاطر همین زیرنویس تلویزیو ن رو غیرفعال کردم چون در این حالت فقط انگلیسی و چند تا زبان آسیای شرقی داره.
بعنوان سرور از مرحله یک پست اول تاپیک استفاده کردم ( PS3 media server ) با mezzmo همین فایل زیرنویس دار رو امتحان کردم زیرنویسش دیده نمیشد.
مرحله دوم بکارمن نیومد چون تلویزیون دو بعدی هست برای مرحله دوم که تبدیل srt به ass باشه از نرم افزار Subtitle Edit 3.3.9 استفاده کردم .
مرحله سوم هم طبق تاپیک . اینهم عکس تنظیماتش :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Carchect
25-09-2014, 03:25
کسی راهی واسه سری W پیدا نکرد؟ :| من w600 دارم و از هیچ روشی به نتیجه نرسیدم، تنها راه کانورت ویدیو هست که خیلی زمان برـه
اکثر کسایی هم که میگن نتیجه گرفتیم یه راهنمای ناقص و گنگ گذاشتن اینجا!!!
matinpour
25-09-2014, 13:19
کسی راهی واسه سری W پیدا نکرد؟ :| من w600 دارم و از هیچ روشی به نتیجه نرسیدم، تنها راه کانورت ویدیو هست که خیلی زمان برـه
اکثر کسایی هم که میگن نتیجه گرفتیم یه راهنمای ناقص و گنگ گذاشتن اینجا!!!
دوست عزیز
از این سایت استفاده کنید
sinab و در قسمت تلویزیون وسیستمهای تصویری بخش سونی روش پخش زیرنویس فارسی در بلوری پلیرهای سونی و تلویزیون های سونی با سرعت بسیار و بدون
sepehr_bi
31-10-2014, 00:35
با سلام
من یک تلویزیون سونی LED W85B و سینما خانگی سونی بلوری N9100W خریداری کردم و هرکار و ترفندی که بود پیاده کردم نتونستم زیرنویس فارسی رو برای فیلم mkv نمایش بدم. لطفا اگه می تونید راهنماییم کنید
r0ot$harp
30-11-2014, 13:45
سلام دوستان عزیز
تلویزیون من سونی هست. فیلم های 3D رو قبلا با زیرنویس نگاه می کردم. با روش همین تاپیک. یادمه که وقتی می خواستم فیلم و زیرنویس رو Remux کنم فونت هم می ریختم. و همینطور Charset رو تغییر می دادم. اما یادم نیست به چی>؟؟؟؟ الان زیرنویس رو نشون می ده ولی همه حروف ها تو یه کادر ؟ هستش. هر جوری هم بگین تبدیل کردم نشد. من اول زیرنویس رو به ass تبدیل می کنم بعد اون رو Remux می کنم. Charset خود زیرنویس هم Utf8 می کنم.
باتشکر
d_allstar
08-12-2014, 12:49
با سلام خدمت همه دوستان من اين نرم افزار و ساير نرم افزارهاي ديگه رو هم تست كردم ولي متاسفانه چون شركت سوني در كل از قانون كپي و رايت حمايت ميكنه به اين مشكل دچار شديدم اگر از فيلم هاي اورجينال استفاده كنيد مشكلي كه دوستان اعلام كردن برطرف ميشه ولي در كل اگر در كشور عزيزمان زندگي ميكنيد و ميخواهيد فيلم هاي خارجي رو ببينيد بايد زبان انگليسي رو بلد باشيد چون سوني هيچگونه قصدي براي برطرف كردن مشكل زير نوييس فارسي رو نداره :n13: با تشكر
motaleby
25-12-2014, 00:11
ممنون از همه
دوستانی که تلویزیون سونی دارند مثل من و از ساپورت بسیار ضعیف سونی از فرمت های متداول ویدئویی کلافه شدند توجه کنن:
همین طوری که تو این تاپیک مطرح شده بهترین روش دیدن این فرمت های مهجور مونده استفاده از DLNA اس. من با نرم افزار Mezzmo کار کردم و خیلی ساده و راحت می تونین از آپشن های مورد نیاز تون استفاده کنین. بعد از یادگیری و استفاده از این نرم افزار تازه میرسیم به زیرنویس که اعصاب خرد کنیش ده برابر مشکل قبلیه. من همه راهکارهای ارائه شده رو خوندم و نتونستم زیرنویس رو درست ببینم. بعد از کلی سرچ و سئوال و جواب فهمیدم آب در کوزه و ما تشنه لبان می گردیم. راهکار بسیار ساده و پیش پاافتاده است. مسیر زیر رو تو نرم افزار Mezzmo دنبال کنین:
Tools\ Options\ Subtitles
حالا از کادر وسط روی دکمه Add کلیک کنین و زبان (فارسی) Persian رو اضافه کنین. بعد با استفاده از دکمه Move Up اونو تو ردیف اول زبانها قرار بدید یعنی English دومی باشه. بعد روی عبارت Global Setting کلیک کنین و Language و Code Page رو به ترتیب روی عبارات (فارسی) Persian و ANSI Arabic -ت1256 تنظیم کنین. من اندازه فونت رو هم روی 20 گذاشتم اگه دلتون میخواد اینو هم میتونین عوض کنین.
همین!!!تموم شد!!! حالا تست کنین و لذت ببرین از فیلم و سریالتون.
ممنون از همه
دوستانی که تلویزیون سونی دارند مثل من و از ساپورت بسیار ضعیف سونی از فرمت های متداول ویدئویی کلافه شدند توجه کنن:
همین طوری که تو این تاپیک مطرح شده بهترین روش دیدن این فرمت های مهجور مونده استفاده از DLNA اس. من با نرم افزار Mezzmo کار کردم و خیلی ساده و راحت می تونین از آپشن های مورد نیاز تون استفاده کنین. بعد از یادگیری و استفاده از این نرم افزار تازه میرسیم به زیرنویس که اعصاب خرد کنیش ده برابر مشکل قبلیه. من همه راهکارهای ارائه شده رو خوندم و نتونستم زیرنویس رو درست ببینم. بعد از کلی سرچ و سئوال و جواب فهمیدم آب در کوزه و ما تشنه لبان می گردیم. راهکار بسیار ساده و پیش پاافتاده است. مسیر زیر رو تو نرم افزار Mezzmo دنبال کنین:
حالا از کادر وسط روی دکمه Add کلیک کنین و زبان (فارسی) Persian رو اضافه کنین. بعد با استفاده از دکمه Move Up اونو تو ردیف اول زبانها قرار بدید یعنی English دومی باشه. بعد روی عبارت Global Setting کلیک کنین و Language و Code Page رو به ترتیب روی عبارات (فارسی) Persian و ANSI Arabic -ت1256 تنظیم کنین. من اندازه فونت رو هم روی 20 گذاشتم اگه دلتون میخواد اینو هم میتونین عوض کنین.
منMezzmo تو پست اول اسمشو آوردم که زیر نویس رو به عکس تبدیل میکنه و کیفیتش کم میشه (sub/idx) و هدف اصلی من کار کردن رو فیلم سه بعدیه
motaleby
26-12-2014, 08:06
حق با شماست دوست عزیز
Mezzmo کیفیت و سایز زیرنویس رو پایین میاره و تغییر فونت کارساز نبود. حداقل پنج تا نرم افزار دیگه مثل ps3, plex, serviio,... تست کردم ولی بازم گلی به جمال Mezzmo که حداقل زیرنویس رو نشون میده! روش پیشنهادی شما هم جواب نداد. دارم دنبال راهکاری می گردم که کیفیت و سایز زیرنویس رو ببره بالا
Aloneman2005
31-12-2014, 19:47
قبلا به راحتی می تونستم فیلم ها رو بوسیله DLNA نشون بدم PS3 روی w670
ولی الان هر کاری می کنم ps3 رو نشون نمی ده توی تلویزیون ولی توی برنامه راحت تلویزون رو می شناسه البته چند تا برنامه هم امتحان کردم هیچ کدوم نشون نمی دن چرا
motaleby
01-01-2015, 12:56
اتفاقا دو شب قبل هم همین مورد برای من پیش اومد. اول همه نرم افزارهای DLNA رو پاک کردم و دوباره نصب کردم ولی نشد. رفتم IP تلویزیون رو عوض کردم و دوباره امتحان کردم. نرم افزارها بازم تلویزیون رو شناختند ولی مشکل حل نشد. اقدام بعدی نصب نرم افزارها رو لپ تاپ بود. لپ تاپم هم تلویزیون رو شناخت ولی تلویزیون نتونست لپ تاپ رو بشناسه. کلی با کابل های مودم و تلویزیون ور رفتم بعدم رفتم سراغ اتصالات بیسیم و وایرلس. اما کاری پیش نرفت. اینباررفتم سراغ موبایل اندرویدیم. دیدم ارتباط برقراره و از روی موبایل چندتا فایل پخش کردم و نتیجه گرفتم ارتباطات و کابلها مشکل ندارند. حالا دیگه سه ساعتی معطل شده بودم و هر راهی که بهذهنم رسیده بود رفته بودم الا یکی که یه کم نگرانش بودم ولی بالاخره دلمو به دریا زدم و انجامش دادم!
"بازگشت به تنظیمات کارخانه" Reset Factory" دقیقا این آخرین و تنها راه حل بود و جواب داد! فقط موقعی که تلویزیون ریست میشه باید دوباره تنظیمات اولیه رو انجام بدید. زبان رو انگلیسی و کشور رو سنگاپور انتخاب کنید و بعد از انجام مراحل کانال یابی برید سراغ نرم افزارتون رو کامپیوتر و ترجیحا حذفش کنین و دوباره نصبش کنین. قطعا این بار تو تلویزیون اونو خواهید دید. البته اگه از من بپرسین نرم افزار Wild Media Server رو توصیه میکنم. چون PS3 با این که کلی باهاش کلنجار رفتم بعضی از زیرنویس های فارسی رو نشون نمیده. تنظیمات WMS رو اگه خواستین تو تاپیک زیر آوردم.
Aloneman2005
01-01-2015, 17:40
ولی درست شد بدون ریسیت باید می رفتی توی منوی Network
توی قسمت Home Network Setup بعد Server Display تمای ایتم ها رو حذف کنید یک بار که از منو خارج بشی دوباره بیای می بینی اومدن :n02::n02:
hamidlee
23-02-2015, 11:09
با تشکر
از نرم افزار mezzmo استفاده کنید
منم مشکل کند بودن تصاویر و گیر کردن گاه و بی گاه رو داشتم. یکی از دلایلش میتونه سرعت محدود انتقال بیسیم مودم شما باشه. برای رفع این مشکل میتونید مودمتون رو در مجاور تلویزیون قرار بدید و از طریق کابل اونو به تلویزیون متصل کنید. اینطوری فقط کامپیوتر شما هستش که به انتقال بی سیم نیاز داره و بار موجود بر روی مودم نصف میشه. این کار مشکل منو برطرف کرد.
Sent from my LG-V500 using Tapatalk
من تلویزیون رو با وای فای و کامپیوتر را با کابل به مودم وصل کردم .اما با فیلمهای 720pمشکل ندارم ولی با 1080pوقتی جزئیات تصویر زیاد میشه وقفه میوفته نمیدونم این محدودیت سرعت انتقال به چی مربوط میشه.
به نوع مودم شما مربوطه. بنده با فول اچ دی مشکل داشتم اما اینکارو کردم رفع شد. اگر سرعت انتقال بیسیم مودم شما پایین باشه بازم جواب نمیده. اگر یک فیلم 120 دقیقه ای فول اچ دی رو 2 گیگابایت فرض کنید مودم شما باید حداقل قابلیت انتقال 300 کیلوبایت در ثانیه یا 2400 کیلوبیت در ثانیه رو داشته باشه. برای اینکه این موضوع ثابت بشه میتونید کامپیوترتون هم اگه لب تاب هستش نزدیک مودم بیارید و با کابل وصل کنید و ببینید که دیگه کند نخواهد شد.
Sent from my LG-V500 using Tapatalk
delpiero88
10-03-2015, 14:09
با سلام.تو تاپیک زیاد گشتم ولی جوابمو نگرفتم.میشه راهنمایی ساده کنید زیرنویس فارسی با ورد به srt ut8 تبدیل کردم اما در تلوزیون علامت سوال میاره.کدهای دیگرو هم مثل ut16 امتحان کردم نشد. مدل سونی kdl47w
ممنون
برای رفع مشکل کند شدن فیلم های با کیفیت بالا و افت فریم حتماً از کابل لن استفاده کنید که حتی تو فیلم های بلوری هم مشکلی پیش نمیاد.
delpiero88
10-03-2015, 19:45
ممنون از همه
کار با memzo از اضافه کردن فیلم و زیرنویس تا اتصال به تلویزیون را میشه توضیح بدبد؟ ممنون
من تلویزیون رو با وای فای و کامپیوتر را با کابل به مودم وصل کردم .اما با فیلمهای 720pمشکل ندارم ولی با 1080pوقتی جزئیات تصویر زیاد میشه وقفه میوفته نمیدونم این محدودیت سرعت انتقال به چی مربوط میشه.
دلیل این قطع و وصل شدن تغییر همزمان encoding فیلم هست ، به همین خاطر وقتی فیلم رو بدون اینکودینگ (بدون اضافه کردن زیرنویس فارسی به این روش ) پخش میکنید سرعت عالیه حتی میشه کلی فیلم رو جلو زد . پس نمیشه گفت دلیلش مودمه ، ولی اگه سرعت وایرلس بالاتر یا با کابل lan مودم به تلویزیون وصل بشه این قطعی نیست،
اما کلا تکنولوژیه dlna برای راحتی و بی سیم بودنه پس ارزش نداره از نظر من،
ضمن اینکه خود تلوزیون سونی برای زیرنویس خودش یک highlight سیاه زیر زیرنویس میندازه که راحت خونده بشه و در این روشها اون قابلیت قابل استفاده میمونه
من با کابل لن کامپیوتر و به تی وی وصل کردم ؛ اما بازم فیلم تو بعضی از جاها کند میشه و یا جلو و عقب که میکنم کلآ قاطی میکنه
با ps3 و mezzmo و universal هم تست کردم درست نشد ، فک میکنم بخاطره کندی بافری که نرم افزارا واسه انتقال فیلم استفاده میکنن هست.
هرچی این بافر و که تو ps3 رو 400 هست و زیاد میکنم فرقی نمیکنه و بیشتر از این بافر نمیده ؟
حالا به نظر دوستان باید چی کار کنم که درست شه ؟
Aloneman2005
31-05-2015, 21:43
سلام من تمامی زیرنویس های srt رو میتونم نشون بدم و مشکلی نیست فقط مشکلم با زیرنویس IDX/SUB توی ps3 media server نمی تونم نشون بدم
کسی میدونه چکار باید بکنم ؟
motaleby
02-06-2015, 06:45
دوستان پس از تست بيش از بيست نرم افزار بايد بگم كه بهترين و ساده ترين و بدون تنظيم ترين (!) نرم افزار DLNA براي پخش زيرنويس فارسي Home Media Center كه از فرط سادگي، كارآيي اونو باور نمي كنين!
دانلود - نصب - اجرا
بعدش تو صفحه اول كه باز ميشه با زدن دكمه Add فولدري كه فيلم و زيرنويسش قراردارند رو نشونش ميدي و دو سه ثانيه بعد مي بيني بالاي صفحه عبارت Started رو به رنگ سبز نوشته شده. بعد اون پايين عبارت Web Interface رو پيدا مي كني و روش كليك مي كني تا نرم افزار توي مرورگر اينترنت كامپيوترت باز بشه. ميري تو صفحه Control و دكمه Refresh رو ميزني تا توي ليست DLNA Device تلويزيونت رو بياره. رو اسم تلويزيونت كليك كن و بعد برو سراغ تلويزيون و فيلمت رو پيدا كن و ببين.
به نظر من بهترينه واقعا عاليه هيچ مشكلي تو اين يه ساله نداشتم باهاش. خيلي ساده و روونه و بي دردسره و رايگان
Aloneman2005
02-06-2015, 07:09
زیرنویس Srt sub idx رو نشون میده
زیرنویس های mkv
motaleby
02-06-2015, 13:01
زیرنویس Srt sub idx رو نشون میده
زیرنویس های mkv
اگه منظورت Home Media Center كه من تا امروز فقط srt داشتم و بقيه رو تست نكردم . در اولين فرصت تست مي كنم و جواب ميدم. با فرمت mkv هم هيچ مشكلي نداره و بدون دردسر پخششون ميكنه
motaleby
02-06-2015, 23:12
زیرنویس sub idx رو تست کردم به راحتی نمایش میده. فرمت فیلم هم mkv بود
Aloneman2005
05-06-2015, 11:50
متاسفانه نمی دونم چرا هر کاری میکنم زیرنویس رو نشون نمیده خیلی عجیبه کار خاصی انجام می دی
motaleby
06-06-2015, 06:19
نه همون طور كه قبلا نوشتم اين نرم افزار تنظيم خاصي نداره. اگه خواستي تو تب Setting مي توني يه تغييراتي بدي. يه چيز ديگه هم به ذهنم ميرسه: ممكنه زبان براي non unicode رو فارسي نكرده باشي. براي اين كار
برو control panel
پيدا كن regional and language
برو تب advanced
تو قسمت language for non unicode program
زبان رو فارسي انتخاب كن
اگه ويندوزت سون باشه بايد بري تب Administrative و گزينه change system local رو بزن و فارسي و انتخاب كن
Aloneman2005
06-06-2015, 07:42
نه همون طور كه قبلا نوشتم اين نرم افزار تنظيم خاصي نداره. اگه خواستي تو تب Setting مي توني يه تغييراتي بدي. يه چيز ديگه هم به ذهنم ميرسه: ممكنه زبان براي non unicode رو فارسي نكرده باشي. براي اين كار
برو control panel
پيدا كن regional and language
برو تب advanced
تو قسمت language for non unicode program
زبان رو فارسي انتخاب كن
اگه ويندوزت سون باشه بايد بري تب Administrative و گزينه change system local رو بزن و فارسي و انتخاب كن
خود srt زیرنویسم unicode ولی ویندوزم unicode میکنم ببینم چی میشه
mehrdadzol
07-09-2015, 12:22
سلام
بهترین کار چسباندن فایل زیرنویس به خود فیلم به صورت ثابت است.
mehrdadzol
07-09-2015, 12:24
نرم افزارهای زیادی اینکارو میکنن.....
mehrdadzol
08-09-2015, 14:24
ضمنا دوباره با TV کنترل کنید تا سرور Media را پیدا کرده باشد.
mehrdadzol
08-09-2015, 14:26
فراموش نکنید تنظیم فونت هم در نمایش فایل زیرنویس تاثیر مستقیم دارد.
mehrdadzol
08-09-2015, 14:31
باید توجه داشت به کمک نرم افزار SubTitle Edit میشه فایل txt با فونت مورد نیاز به فایل SRT تبدیل کرد.
باید پس از باز کردن فایل متنی آنرا با Save as با فورمت SubRip ذخیره کرد.
- - - Updated - - -
ضمنا دوباره با TV کنترل کنید تا سرور Media را پیدا کرده باشد.
x_man989
01-10-2015, 15:54
سلام
من sony kdl48w600b خریدم
متاسفانه اینم زیرنویس فارسی را درست ساپورت نمیکنه
بچه ها کاری نمیشه کرد خود تی وی درست اجرا کنه؟
mahan_mhm
18-11-2015, 10:21
دوستان من یه مشکل عجیب تو پخش فایل های سه بعدی دارم. من تو پخش فایل های mkv مشکلی ندارم اما وقتی یه فیلم سه بعدی رو که اونم به فرمت mkv هست تو تلویزیون می بینم به صورت دو تا تصویر ساید بای ساید نشون می ده و کلید 3d ریموت کنترل کار نمی کنه و نمی تونم تصویر رو سه بعدی کنم. در حالی که با همین تلویزیون (Sony nx710) و از طریق ps3 به راحتی می تونم بلوری های سه بعدی رو ببینم !
به نظر خودم به همراه پخش فیلم باید یه سری اطلاعات به تلویزیون فرستاده بشه که تلوزیون بفهمم که فیلم سه بعدیه و قابلیت سه بعدی رو فعال کنه. کسی می تونه تو این زمینه کمک کنه ؟
mrkv2000
28-07-2016, 11:43
با سلام و تشکر
راهی هست که با اینکار ولی در خود تی وی بحش کرد مثلا با فلش مموری ممنون می شم جواب بدید تی وی من kdl-55w815b هست
amir000666
09-08-2016, 13:06
سلام دوستان
من یه سونی مدل W800 42 دارم وقتی از طریق فلش فیلم باز میکنم زیرنویس رو درست ساپورت نمیکنه یعنی اصلا حروفش درست نیست فقط مربع و علامت سوال میندازه
کسی میتونه من و راهنمایی کنه یا مشکلش اینطوری بوده
mohammad_77
15-02-2017, 12:25
با عرض سلام.
برای سونی kdl 40w600b نرم افزار mezzmo تست شد و نتیجه خوبی گرفتم که 1080p ریپ نمی زد . فرمت زیرنویس هم باید یونیکد باشه . البته فعلا سایز و رنگ زیرنویس درست نیست که باید روش کار کنم (ضمنا با srt کار کردم احتمالا باید ass بشه)
mohammad_77
12-04-2017, 16:13
یه نکته خیلی مهم هم یادم اومد که گفتم اگر کسی گیر کرد ازش استفاده کنه :
mezzmo :
قبل از شروع فیلم حتما زیرنویس رو توی mezzmo درست کنید . یعنی برید قسمت property فیلم و بعد زبان رو فارسی انتخاب کنید و نوشته رو سایزش رو ببرید بالا . به دلایلی برای من به مشکل می خورد یعنی قسمت زیرنویس رو می برد کش می کرد و تغییرات جدید رو نمی گرفت . برای همین مجبور بودم برای نمایش صحیح اسم فایل رو عوض کنم تا بفهمه که فایل جدید هست . خلاصه اینکه قبل از پخش فیلم یرنویس رو اصلاح کنید وگرنه بعدش دنگ و فنگ زیاد داره .
arash s.b
13-04-2017, 21:13
یه نکته خیلی مهم هم یادم اومد که گفتم اگر کسی گیر کرد ازش استفاده کنه :
mezzmo :
قبل از شروع فیلم حتما زیرنویس رو توی mezzmo درست کنید . یعنی برید قسمت property فیلم و بعد زبان رو فارسی انتخاب کنید و نوشته رو سایزش رو ببرید بالا . به دلایلی برای من به مشکل می خورد یعنی قسمت زیرنویس رو می برد کش می کرد و تغییرات جدید رو نمی گرفت . برای همین مجبور بودم برای نمایش صحیح اسم فایل رو عوض کنم تا بفهمه که فایل جدید هست . خلاصه اینکه قبل از پخش فیلم یرنویس رو اصلاح کنید وگرنه بعدش دنگ و فنگ زیاد داره .
سلام
تلویزیون سونی مدل 8500c دارم، زیرنویس رو از روی فلش بخش میکنه ولی سایزش خیلی کوچیک هست، از دوستان کسی راهی برای تغییر سایز زیرنویس پیدا کرده ؟
میشه در مورد mezzmo بیشتر توضیح بدید ؟
ممنون
سلام
تلویزیون سونی مدل 8500c دارم، زیرنویس رو از روی فلش بخش میکنه ولی سایزش خیلی کوچیک هست، از دوستان کسی راهی برای تغییر سایز زیرنویس پیدا کرده ؟
ممنون
من هم همین مشکل رو با 8500d دارم سایز زیرنویس با برنامه پلیر سونی قابل تغییر نیست فعلا!
من srt رو تبدیل به sub idx میکنم اینطوری بهتره فعلا راه دیگه ای پیدا نکردم
arash s.b
14-04-2017, 17:52
من هم همین مشکل رو با 8500d دارم سایز زیرنویس با برنامه پلیر سونی قابل تغییر نیست فعلا!
من srt رو تبدیل به sub idx میکنم اینطوری بهتره فعلا راه دیگه ای پیدا نکردم
حُسن تبدیل به sub idx چیه ؟
حُسن تبدیل به sub idx چیه ؟
تغییر فونت رنگ سایز و خیلی چیزها با فرمت sub idx امکان پذیر هستش
فقط باید با کامپیوتر تبدیل کنی srt به sub idx
برنامه Subtitle Edit برای تبدیل استفاده کنید
mohammad_77
15-04-2017, 11:36
سلام
ممنون
با این برنامه در واقع می تونید یکسری فایل رو از روی کامپیوترتون با تلویزیون به اشتراک بگذارید . البته به صورت وای فای هم میشه (اگر تلوزیون داشته باشه) ولی من با کابل شبکه به اشتراک گذاشتم .
یه دستگاه دیچیتال دسته دوم هم خریدم ولی متاسفانه بعضی فرمت ها رو پخش نمی کرد . ولی اگر بتونید از مزمو استفاده کنید بهترین گزینه هست .
دو ایراد هم داره :
1- برای جلو و عقب کردن فیلم خیلی مناسب نیست و حداکثر با سرعت 2 جلو و عقب می ره و گیر داره (البته اگر وسط فیلم قطع کنید خودش ادامه می ده براتون)
2- اگر چند زبانه باشه نمی تونید انتخابش کنید و باید با یک نرم افزار فایل صوتی مورد نظر رو جدا کنید و بچسبونید به فیلم .
برای دوستی که مشکل اندازه زیرنویس هم داست باید بگم قبل از اجرای فیلم می تونید اندازه اش رو هم بزرگ و رنگ زیرنویس رو تغییر بدهید(str) .
اگر نصب کردید و نتونستید تنظیماتش رو پیدا کنید مطرح کنید من از روی کامپیوتر راهنماییتون کنم .
موفق باشید .
* من الان بدون هیچ مشکلی تمامی فرمت ها رو دارم می بینم . با زیرنویس فارسی .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.