مشاهده نسخه کامل
: توضیحات HD Tune در تب Health
سلام.بچه ها من هاردم رو که نگاه کردم با دو مورد مواجه شدم که دقیقا" نمیدونم چیه.میخواستم دوستان تو این زمینه توضیحاتی بدن و اینکه مهمن یا نه.میترسم هارد خراب شه اطلاعاتم از دست بره
اینم عکس
در ضمن ممنون میشم در مورد سایر موارد هم اگه امکانش باشه توضیح بدین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به این سادگی نیست که هارد در اثر دو تا بدسکتور نابود بشه.حتی خطاهای Fail هم قابل رفعه این مورد شما در حد Warning هست
هارد رو اسکن دیسک کنید و اگر بازم اخطار پابرجا بود با HDD Regenerator اسکن و رفع اشکال کنید.اگر بازم نگرانی باقی بود با LLF مشکل هارد %100 رفع میشه ولی لازمه قبلش اطلاعات مهم رو از HDD خارج کرده باشید
LLF : Low Level Format
LLF که فکر نکنم برام امکان پذیر باشه.چون بکاپ ویندوز اورجینالم روشه.
با HD Tune اسکن کردم قشنگ.کوچکترین موردی نداشته.
چه میدونم دو تا Warning داده منم چون اطلاعاتم برام مهمه کمی نگران شدم.در حد 250 گیگ اطلاعات خیلی مهم دارم.
راستی کسی نبود یه توضیحاتی لینکی در مورد این گزینه ها بده اطلاعاتمون کمی بره بالاتر ؟!!
یک تاپیکی بود که در زمینه ی مفهوم پارامترهای S.M.A.R.T قدری بحث و صحبت شده. باید بگردید و پیداش کنید
ولی از منابع متعدد آنلاین دیگه هم میتونید استفاده کنید :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_ATA_S.M.A.R.T._attributes
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.