ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : قابلیت اورکلاک مادربرد ایسوس دستی یا اوتماتیک ؟؟؟

dooste.man83
24-10-2013, 11:05
دوستان سوالی داشتم می خوام یک مادربرد ASUS Z87-Plus 1150 MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بگیرم اما می خوام بدونم این مادربرد می تونه بصورت دستی هم اورکلاک کنه یا فقط بصورت اتوماتیک هست ؟ ( در صورت استفاده از cpu 4770 k )

منظورم از دستی اینه که یک نرم افزراری همراه خود مادربرد باشه که نصب کنیم و از اونجا مثلا مود های TURBO یا performance داشته باشه و با یک کلیک بدون کار اضافه مادربرد اورکلاک بشه ؟

و منظورم از اتوماتیک اینه که در صورت نیازش در بازی های سنگین اورکلاک میکنه مثلا بدون اینکه ما به تنظیماتی دست بزنیم ؟

ممنون میشم یک توضیحی بدید که دقیقا چجوری اورکلاکش انجام میشه ؟

( دوستان بحث نرم افزار های جانبی یا تنظیمانت مادربرد که خودمون کم کم بهش عدد میدیم و میبریم بالا و تست پایداری میگیریم رو هم کنار بزارید )

ممنون از همگی

amir200812
24-10-2013, 12:38
دوستان سوالی داشتم می خوام یک مادربرد ASUS Z87-Plus 1150 MB ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بگیرم اما می خوام بدونم این مادربرد می تونه بصورت دستی هم اورکلاک کنه یا فقط بصورت اتوماتیک هست ؟ ( در صورت استفاده از cpu 4770 k )

منظورم از دستی اینه که یک نرم افزراری همراه خود مادربرد باشه که نصب کنیم و از اونجا مثلا مود های TURBO یا performance داشته باشه و با یک کلیک بدون کار اضافه مادربرد اورکلاک بشه ؟

و منظورم از اتوماتیک اینه که در صورت نیازش در بازی های سنگین اورکلاک میکنه مثلا بدون اینکه ما به تنظیماتی دست بزنیم ؟

ممنون میشم یک توضیحی بدید که دقیقا چجوری اورکلاکش انجام میشه ؟

( دوستان بحث نرم افزار های جانبی یا تنظیمانت مادربرد که خودمون کم کم بهش عدد میدیم و میبریم بالا و تست پایداری میگیریم رو هم کنار بزارید )

ممنون از همگی

1:پردازنده I7-4770K در صورت نیاز، تا 3900MHz اورکلاک میکنه!(پیش فرض 3500 هست)
2:چیپ Z87 مخصوص اورکلاک هست! البته فکر نکنم در محیط ویندوز بشه فرکانس و ولتاژ رم و پردازنده رو تغییر داد!
و باید از محیط بایوس این کار رو انجام بدید...

TREASURES
24-10-2013, 13:32
شما وقتی اورکلاک میکنید در واقع فرکانس پردازنده رو با یه فرکانس بالاتر از دیفالت فیکس میکنید دستی که باید آیتم های مختلف رو داخل بایاس تغییر بدید اوتومات هم میشه همون نرم افزار ها یا پروفایل های ستاپ...

dooste.man83
24-10-2013, 15:30
دوستان راستش اصلا حال ور رفتن در تنظیمات بایوس رو ندارم

شنیده بودم همراه مادربرد های ایسوس و cd نصبش یک برنامه ای هم هست که با یک کلیک و بدون زحمت اضافه پردازنده و رم ها به صورت پیش فرض تعریف شده از قبل برای اون برنامه ( مثلا 7% قدرت پردازنده ) سیستم رو اور کلاک میکنه

چون دیدم اگر این داستان درسته که من سیستم با قابلیت اور کلاک ببندم وگرنه برم از مادربرد های سری h ایسوس و cpu بدون k اینتل ببندم ( 300 تومنم هم تازه ارزون تر در میاد )

amir200812
24-10-2013, 15:47
دوستان راستش اصلا حال ور رفتن در تنظیمات بایوس رو ندارم

شنیده بودم همراه مادربرد های ایسوس و cd نصبش یک برنامه ای هم هست که با یک کلیک و بدون زحمت اضافه پردازنده و رم ها به صورت پیش فرض تعریف شده از قبل برای اون برنامه ( مثلا 7% قدرت پردازنده ) سیستم رو اور کلاک میکنه

چون دیدم اگر این داستان درسته که من سیستم با قابلیت اور کلاک ببندم وگرنه برم از مادربرد های سری h ایسوس و cpu بدون k اینتل ببندم ( 300 تومنم هم تازه ارزون تر در میاد )

کلا بهت پیشنهاد میکنم خودتو دریر اورکلاک نکنی!
پردازنده هایی مثل i7-3770 , i7-4770 بقدری قدرتمند هستند که نیاز هر کاربری رو برطرف کنند!
مگه اینکه نیاز به پردازش های سنگین خاصی داشته باشید، گه کمتر پیش میاد!

dooste.man83
24-10-2013, 19:35
کلا بهت پیشنهاد میکنم خودتو دریر اورکلاک نکنی!
پردازنده هایی مثل i7-3770 , i7-4770 بقدری قدرتمند هستند که نیاز هر کاربری رو برطرف کنند!
مگه اینکه نیاز به پردازش های سنگین خاصی داشته باشید، گه کمتر پیش میاد!
ممنون خودمم هم در این فکر بودم

اگر یک موقعی بخوام بفروشمش ینظرتون 4770K رو بهتر نمی خرن تا 4770 داشته باشم ؟ می ترسم در آینده موقع فورشش به مشکل بخورم چون اورکلاک نمیشه

ممنون اگر خیالم رو راحت کنید

TREASURES
24-10-2013, 19:39
فکر نکنم فکر فروش بکنید
چون اون cpu تمام نیازهاتون رو پاسخ میده
در کل فکر نکنم مشکلی باشه

amir200812
24-10-2013, 22:06
ممنون خودمم هم در این فکر بودم

اگر یک موقعی بخوام بفروشمش ینظرتون 4770K رو بهتر نمی خرن تا 4770 داشته باشم ؟ می ترسم در آینده موقع فورشش به مشکل بخورم چون اورکلاک نمیشه

ممنون اگر خیالم رو راحت کنید

من باشم 4770K رو دست دوم نمیخرم! چون احتمالا زیر فشار زیادی برای اورکلاک بوده!
ولی 4770 معمولی ، احتمال اینکه شدید اورکلاک بشه خیلی کم تر خواهد بود و راحتتر میخرمش!