مشاهده نسخه کامل
: خمیر سیلیکون مرغوب باید خیس بمونه یا خشک بشه؟
سلام دوستان
میخواستم بدونم خمیر سیلیکون روی سی پی یو با گذشت زمان باید خشک بشه یا همونطور خیس باقی بمونه؟
اخه من بعد چند سال سی پی رو رو باز کردم همچنان مثل رو اول خمیری شکل بود!
راستی با اینکه کم زده بودم ولی یکمش رفته توی اون سوراخ روی سطح سی پی یو.ترسیدم با سوزن پاکش کنم چیکار کنم؟اصلا اون سوراخ واسه چیه و زیرش چیه؟ سوزن بزنم یا نه؟
amir200812
24-10-2013, 12:41
سلام دوستان
میخواستم بدونم خمیر سیلیکون روی سی پی یو با گذشت زمان باید خشک بشه یا همونطور خیس باقی بمونه؟
راستی با اینکه کم زده بودم ولی یکمش رفته توی اون سوراخ روی سطح سی پی یو.ترسیدم با سوزن پاکش کنم چیکار کنم؟اصلا اون سوراخ واسه چیه و زیرش چیه؟ سوزن بزنم یا نه؟
خمیری که کیفیت خوبی داشته باشه، نباید خشک بشه!!!
متوجه نمیشم کدوم سوراخ رو میگی! کلا یادم نمیاد روی پردازنده سوراخی وجود داشته باشه...
*اگه ممکنه یک عکس از اینترنت پیدا کن و توضیح بده کدوم سوراخ رو میگی!
TREASURES
24-10-2013, 13:26
سلام
خمیر سیلیکن خوب باید انعطاف پذیر باشه یعنی هر موقع خواستی سینک رو از سی پی یو جدا کنی به زحمت نیفتی..... (معمولا رنگی خاکستری دارن)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](SL87J).jpg
این سوراخ یکم خمیر رفته داخلش
این قاب فلزیه در نمیاد زیرشو تمیز کنم؟
راستی با اسپری خشک ناحید میشه مادر برد رو تمیز کرد؟
چقدر بزنم؟
سوکت زیر سی پی یو رو میشه اسپری زد؟همون قسمت که سی پی یو روش نصب میشه
amir200812
24-10-2013, 15:45
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](SL87J).jpg
این سوراخ یکم خمیر رفته داخلش
این قاب فلزیه در نمیاد زیرشو تمیز کنم؟
راستش پردازنده من این سوراخ رو نداره! و نمی دونم چی هست!
ولی فکر نکنم مشکلی پپیش بیاد!
این قاب فلزی، مقمولا خیلی محکم چسبونده میشه و به این راحتی ها جدا نمیشه!
در کل نیازی هم به این کار نیست...
فقط heatsink و فن ها را تمیزکاری کنید!!!
من تمام مادربرد رو با اسپری خشک تمیز کردم الان خیس خیس شده گذاشتم نیم ساعت خشک بشه
یعنی دیگه سیستمم به فنا رفت؟
تا خشک شدن کامل و یا راهنمایی اساتید سخت افزار از وصل نمودن سیستم به برق خودداری کنید .:n04:
مگه اسپری خشک واسه تمیز کردن مدار نیست؟
چرا استرس میدی
amir200812
24-10-2013, 18:54
مگه اسپری خشک واسه تمیز کردن مدار نیست؟
چرا استرس میدی
من تا حالا استفاده نکردم!
بهتره منتظر باشی تا کسی که قبلا استفاده کرده راهنمایی بکنه!
arash59b
24-10-2013, 19:21
من همیشه از این اسپری ها برای تمیز کردن تمام قطعات سیستم استفاده می کنم و هیچ مشکلی هم پیش نیومده فقط مواضب باش کاملا خشک بشه که معمولا بعد از 1 ساعت دیگه اثری نمی مونه
ولی با چند نفر صحبت کردم استفاده ارش رو توصیه نمی کردن
TREASURES
24-10-2013, 19:24
مشکلی نداره میتونید از سیستم استفاده کنید.....
ماده ی زمینه ای این اسپری ها هیدروکربن هایی عموما از نوع اتان و یا پروپان و از این دست هست که مایع شده. بهمین دلیل تمایل زیادی هم به تبخیر داشته و همین باعث تولید سرمای زیاد و حالت یخ زدگی روی قطعات و مادربورد میشه. ولی این محلول قابلیت رسانایی برق نداره که بخواد باعث اتصالی بشه اما چون :
1. دمای کاری بسیاری از قطعات الکترونیک رایج بالای 5 درجه توصیه شده
2. تولید سرمای زیاد روی مادربورد باعث میشه بخار آب هوا هم در اطراف قطعات، دچار چگالش و یخزدگی بشه و بعد از مدتی که تدریجا گرم شد به رطوبت آب تبدیل میشه
3. گازهای اتان و پروپان آتش گیر هستند
پس کار درستی نیست که بلافاصله بعد از مصرف اسپری (ولو استفاده ی موضعی) اقدام کنید به روشن کردن مادربورد و یا در ضمن روشن بودن دستگاه از این اسپری استفاده کنید. باید بذارید به دمای اتاق برسه و کل رطوبت ها تبخیر بشه و بعد روشن کنید
به همین دلیله که در اورکلاکهای سنگین هم که با خنک کننده هایی مثل نیتروژن مایع و یا هلیوم مایع صورت میگیره باید سطح مادربورد رو با موم پوشاند تا همین میعان و یا چگالش بخار آب هوا باعث آسیب به مادربورد نشه!
Hamed DC
14-11-2013, 02:57
سلام دوستان
سلام.
اگر خمیر استاندارد باشه و کیفیت مناسبی داشته باشه، نباید تحت هیچ شرایطی خشک یا سفت بشه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.