مشاهده نسخه کامل
: هنگ کردن سیستم در بازی
با سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی
من یه گرافیک HD7770-2GD5 تهیه کردم
اما وسط بازی مثلا بتلفیلد 3 سیستم کلا هنگ میکنه و باید ریست کنم سیستم رو
تنظیمات گرافیک بازی را حتی آوردم پایین تر اما افاقه نکرد و باز سیستم وسط بازی هنگ کرد
به نظرتون علت چی میتونه باشه ؟
مشخصات سیستمم :
MainBoard : ASUS P8B75-V
CPU : Intel Corei5 -3330
Ram : 2 * 2GB DDR3 Bus 1333
VGA : HD 7770 2GB
Power : Green 430A-EU
با تشکر
amir200812
23-10-2013, 20:21
با سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی
من یه گرافیک ASUS HD 7770 2GB Dual Fan تهیه کردم
اما وسط بازی مثلا بتلفیلد 3 سیستم کلا هنگ میکنه و باید ریست کنم سیستم رو
تنظیمات گرافیک بازی را حتی آوردم پایین تر اما افاقه نکرد و باز سیستم وسط بازی هنگ کرد
به نظرتون علت چی میتونه باشه ؟
مشخصات سیستمم :
MainBoard : ASUS P8B75-V
CPU : Intel Corei5 -3330
Ram : 2 * 2GB DDR3 Bus 1333
VGA : ASUS HD 7770 2GB Dual Fan
Power : Green 480A-EU
با تشکر
شما با نرم افزار های تست سخت افزار، قطعات رو تست کنید!
مثلا prime95 خوبه! البته برای گرافیکم باید یه نرم افزار تست دیگه استفاده کنید...
اگه مشکل سخت افزاری باشه، باید در تست ها هم هنگ بکنه.(البته برای من پیش اومده مشکل ار بازی یا نرم افزار هم باشه)
شما با نرم افزار های تست سخت افزار، قطعات رو تست کنید!
مثلا prime95 خوبه! البته برای گرافیکم باید یه نرم افزار تست دیگه استفاده کنید...
اگه مشکل سخت افزاری باشه، باید در تست ها هم هنگ بکنه.(البته برای من پیش اومده مشکل ار بازی یا نرم افزار هم باشه)
از قطعاتم مطمئنم به جز کارت گرافیکی که خریدم چون با کارت گرافیک قبلیم به راحتی این بازی رو بدون هنگ اجرا میکردم و بازی میکردم
amir200812
23-10-2013, 20:45
از قطعاتم مطمئنم به جز کارت گرافیکی که خریدم چون با کارت گرافیک قبلیم به راحتی این بازی رو بدون هنگ اجرا میکردم و بازی میکردم
مطمعن نباش! تست کن تا مطمعن بشی...
تمام قطعات دنیای دیجیتال ، تا 1 روز مونده به خراب شدنشون، سالم بودند!:n06:
مطمعن نباش! تست کن تا مطمعن بشی...
تمام قطعات دنیای دیجیتال ، تا 1 روز مونده به خراب شدنشون، سالم بودند!:n06:
میشه توضیح و راهنمایی بدید چجوری باید تستشون کنم ؟؟؟
هنگ کردن از هر چیزی میتونه باشه در وسط بازی ویندوز ویروس دمای قطعات درایور گرافیک خود بازی رم هارد گرافیک پاور همه این موارد رو باید تست کنید متاسفانه هنگ هر علتی میتونه داشته باشه
اگه به قطعات دیگر مطمئن هستید و به گرافیک شک دارید قبلش درایور رو آپدیت کنید درست نشد با یک گرافیک دیگه تست کنید و همچنین پاور سیستم
هنگ کردن از هر چیزی میتونه باشه در وسط بازی ویندوز ویروس دمای قطعات درایور گرافیک خود بازی رم هارد گرافیک پاور همه این موارد رو باید تست کنید متاسفانه هنگ هر علتی میتونه داشته باشه
اگه به قطعات دیگر مطمئن هستید و به گرافیک شک دارید قبلش درایور رو آپدیت کنید درست نشد با یک گرافیک دیگه تست کنید و همچنین پاور سیستم
مهرداد جان به نظرت پاورم برای کارت گرافیکم و قطعات دیگر سیستمم که در بالا ذکر شد مناسبه ؟؟
این لینک کارت گرافیکی هستش که خریدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهرداد جان به نظرت پاورم برای کارت گرافیکم و قطعات دیگر سیستمم که در بالا ذکر شد مناسبه ؟؟
این لینک کارت گرافیکی هستش که خریدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرم بالای 500 باشه مثلا 535 باشه بهتره البته مصرف این گرافیک زیاد نیست حالا بارم مواردی که گفته شده بررسی کنید شاید مشکل از جای دیگری باشد
به نظرم بالای 500 باشه مثلا 535 باشه بهتره البته مصرف این گرافیک زیاد نیست حالا بارم مواردی که گفته شده بررسی کنید شاید مشکل از جای دیگری باشد
مهرداد جان با بازی های دیگه هم همین مشکل رو دارم یا وسط بازی صفحه سیاه میشه و سیستم هنگ میکنه و باید ریست کرد یا هم وسط بازی صفحه وایمیسه و چند تا
نقطه قرمز رو صفحه میاد و سیستم هنگ میکنه و باید ریست کرد سیستم رو . مشکل از کجاست به نظرت ؟
مهرداد جان با بازی های دیگه هم همین مشکل رو دارم یا وسط بازی صفحه سیاه میشه و سیستم هنگ میکنه و باید ریست کرد یا هم وسط بازی صفحه وایمیسه و چند تا
نقطه قرمز رو صفحه میاد و سیستم هنگ میکنه و باید ریست کرد سیستم رو . مشکل از کجاست به نظرت ؟
اگه درایور مشکل نداشته باشه و بازی هم ایراد نداشته باشه و دمای گرافیک هم مناسب باشه با توجه به نوع مشکل بیشتر میتونه از پاور و خود گرافیک باشه
تنظیمات گرافیک رو به حالت دیفالت ببرید
اگه این موارد رو هم بررسی شد و نتیجه نداد بگین
اگه درایور مشکل نداشته باشه و بازی هم ایراد نداشته باشه و دمای گرافیک هم مناسب باشه با توجه به نوع مشکل بیشتر میتونه از پاور و خود گرافیک باشه
تنظیمات گرافیک رو به حالت دیفالت ببرید
اگه این موارد رو هم بررسی شد و نتیجه نداد بگین
پاور را که عوض کردم امروز یه پاور آکبند 600 وات خریدم
یعنی امکانش هست کارت گرافیک نو خراب باشه ؟؟
آیا آپدیت بایوس گرافیک از نرم افزار GPU Tweak لازمه ؟؟
یه چیز دیگه تو جدیدترین آپدیت بایوس کارت گرافیک تو سایت ایسوس نوشته
ASUS VGA Card UEFI VBIOS update tool
1. This tool only support ASUS MB with UEFI BIOS.
2. Update your ASUS VGA card's VBIOS from legacy VBIOS to UEFI VBIOS.
3. The tool can only be used under Vista, Win7, Win8.
4. The update processing is irreversible.(You cannot use legacy VBIOS any longer).
5. The old legacy VBIOS update on our website cannot be used any longer.
اینم چند تا عکس از نرم افزار GPU Tweak در حالت عادی و بازی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پاور را که عوض کردم امروز یه پاور آکبند 600 وات خریدم
یعنی امکانش هست کارت گرافیک نو خراب باشه ؟؟
آیا آپدیت بایوس گرافیک از نرم افزار GPU Tweak لازمه ؟؟
یه چیز دیگه تو جدیدترین آپدیت بایوس کارت گرافیک تو سایت ایسوس نوشته
ASUS VGA Card UEFI VBIOS update tool
1. This tool only support ASUS MB with UEFI BIOS.
2. Update your ASUS VGA card's VBIOS from legacy VBIOS to UEFI VBIOS.
3. The tool can only be used under Vista, Win7, Win8.
4. The update processing is irreversible.(You cannot use legacy VBIOS any longer).
5. The old legacy VBIOS update on our website cannot be used any longer.
اینم چند تا عکس از نرم افزار GPU Tweak در حالت عادی و بازی
اگه آپدیت بایوس رو بلدید برای تست انجام بدین
بهتره با یک گرافیک دیگه سیستم بررسی بشه چون خرابی در تصویر هم دارین احتمال گرافیک بیشتره
اگه آپدیت بایوس رو بلدید برای تست انجام بدین
بهتره با یک گرافیک دیگه سیستم بررسی بشه چون خرابی در تصویر هم دارین احتمال گرافیک بیشتره
کارت گرافیک قبلیم که GT 630 هستش رو روی سیستمم بستم بدون مشکل داره کار میکنه و باش بازی هم کردم
به نظرتون کارت گرافیک خرابه ؟؟ یا عدم سازگاری داره ؟
کارت گرافیک قبلیم که GT 630 هستش رو روی سیستمم بستم بدون مشکل داره کار میکنه و باش بازی هم کردم
به نظرتون کارت گرافیک خرابه ؟؟ یا عدم سازگاری داره ؟
عدم سازگاری که برای گرافیک مطرح نیست منظور من اینه که این گرافیکتون رو روی یک سیستم دیگه تست کنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.