مشاهده نسخه کامل
: 32 بیتی و 64 بیتی
سلام
دوستان خسته نباشید من ویندوز 32 بیتی دارم
می خواستم بدونم چه شرایطی لازمه که باید بشه 32 رو 64 بیتی کرد ؟
باید مشخصات سیستم چی باشه ؟
مرسی
ویندوز 32 بیت رو نمیشه به 64 بیت آپگرید کرد.باید ویندوز رو پاک کنید و از اول نصب کنید.در ضمن سخت افزار هم باید پشتیبانی کنه.
همین دیگه دقیقا از نظر سخت افزاری باید چیا داشته باشه ؟
مرسی
پردازنده باید 64 بیت رو ساپورت کنه.مدلش رو بگین:
من برای خودم نمی گم کلا برای اطلاعات عمومی خودم می خوام
یعنی یه 64 بیتی باید چه مشخا سخ افزاری داشته باشه..؟
اول از همه باید CPU از تکنولوژی 64 بیت پشتیبانی کنه. در حقیقت اصلی ترین مشخصه اینه. اگر CPU شما از تکنولوژی 64 بیت پشتیبانی کنه باقی مشخصات مورد نیاز سخت افزاری تفاوتی با ویندوز 32 بیت نداره.
خوب cpu باید چی باشه ؟
مثلا چه مدلی یا چند هسته ای یا هر چی ؟
من شنیدم به رام بالای 4 هم نیازه..
الان دقیقا نمیتونم بگم چه مدلی ولی میشه تشخیص داد که سی پی یو 64 بیت هست یا نه.cpuz ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر در پایان بخش مشخص شده EM64T یا AMD64 را دیدید یعنی از 64 بیت پشتیبانی میکند.
خوب من cpu رو دارم و الان نگاه کردم
با این اوصفا ساپورت می کنه دیگه ؟ راه تشخیص این که یه سی پی یو برای 64 بیتی شده امادست همینه دیگه ؟
و این که دیگه نیاز به چه سخت افزاری هست که همخوانی داشته باشه ؟
رام گرافیک ؟؟؟ مرسی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی یه سوال دیگه الان cpu من core چنده ؟
بله ساپورت میکنه.مال شما دو هسته ای هستش.
GHAGHALEELEE
24-10-2013, 01:53
ضمنا دوست عزیز اگر شما بخواهید از رم بالای 3 گیگ استفاده کنید نیاز دارید که ویندوزتون 64 بیتی باشه ، چون 32 بیتی تا 3.5 گیگ (فکر کنم و یا 3 گیگ) ساپورت میکنه.
پس اگه 4 گیگ رم داشته باشید و بخواهید از هر 4 گیگش استفاده کنید اول باید cpu تون 64 بیتی باشه و دوم ویندوز 64 بیتی روش نصب باشه.
دوست عزیز CPU هایی که الان تولید میشن تقریبا اکثر قریب به اتفاق شون از تکنولوژی 64 بیت پشتیبانی میکنن. روی خود CPU یا جعبه اون هم حک میشه. با جستجوی مدل اون توی اینترنت هم می تونید اطلاعاتش رو به دست بیارین.
سیستم های 64 بیتی از نظر سایر مشخصات سخت افزاری مثل رم و گرافیک تفاوتی با 32 بیت ندارند. یعنی این طور نیست که مثلا شما برای سیستم 32 بیتی احتیاج به 2 گیگا بایت رم داشته باشین حالا اگه بخواین 64 بیت نصب کنید باید حتما 3 گیگا بایت داشته باشین. نه این طور نیست. (البته این رو هم بگم که این از نظر اصل تکنولوژی هست اما سیستم عامل ممکن هست متفاوت باشه. مثلا ویندوز 8 32 بیتی نیاز به 1 گیگا بایت رم داره و 64 بیتی نیاز به 2 گیگا بایت رم. یا ویندوز 8 32 بیتی 16 گیگا بایت فضا در هارد میخواد و 64 بیتی 20 گیگابایت)
CPU فعلی شما دو هسته ای هست و از تکنولوژی 64 بیت هم پشتیبانی میکنه.
ضمنا دوست عزیز اگر شما بخواهید از رم بالای 3 گیگ استفاده کنید نیاز دارید که ویندوزتون 64 بیتی باشه ، چون 32 بیتی تا 3.5 گیگ (فکر کنم و یا 3 گیگ) ساپورت میکنه.
پس اگه 4 گیگ رم داشته باشید و بخواهید از هر 4 گیگش استفاده کنید اول باید cpu تون 64 بیتی باشه و دوم ویندوز 64 بیتی روش نصب باشه.
من رم ام 4گیگ هست.این حرف واقعا صحت داره؟الان توی properties رم من زده 4gb و usable زده 3.50
64 بیت(گیگا بایت)
32 بیت(گیگا بایت)
نسخه
192
4
Ultimate
192
4
Enterprise
192
4
Professional
16
4
Home premium
8
4
Home basic
2
2
Starter
دوستان الان cpu ها چند هسته ای هست ؟
مثلا اخرین هسته ای برای ویندوز اومده چیه ؟
اصلا فرق بین رام و cpu توی سیستم چیه و هر کدوم چه کاری انجام میدن ؟
مرسی
اصلا فرق بین رام و cpu توی سیستم چیه و هر کدوم چه کاری انجام میدن ؟
مرسی
رم حافظه ی دستیابی تصادفی هست که بعد از خاموش شدن رایانه پاک میشه.هر برنامه ای که اجرا میشه به رم منتقل میشه و بعداز پایان خارج میشه.cpu یا پردازنده دستورات رو پردازش میکنه.
CPU های متداولی که تو بازار یافت بشه تا هشت هسته اومده.
البته CPU های خاصی هم طراحی شدن که تو بازار نیستن لا اقل در بازار ایران نیستن و حتی تا چهل هسته هم براشون طراحی شده ولی بیشتر اینا فقط برای آزمایشگاه هست.
hamed_yazdani
24-10-2013, 18:08
خیلی به رم و گرافیک ربطی نداره. رم بیشتر از 2 گیگ خوبه و جواب میده.
64 بیت(گیگا بایت)
32 بیت(گیگا بایت)
نسخه
192
4
Ultimate
192
4
Enterprise
192
4
Professional
16
4
Home premium
8
4
Home basic
2
2
Starter
من متوجه نشدم.برداشت این جدول چیه؟
SA.JJ.AD
24-10-2013, 18:27
من متوجه نشدم.برداشت این جدول چیه؟
داره میگه که هر نسخه تا حداکثر چقد رم رو شناسایی میکنه ...
+
مثلا کل نسخه های 32 بیتی حداکثر از 4 گیگ رم سیستم استفاده میکنن ... حالا چه 16 گیگ رم داشته باشی یا 32 و ... فقط 4 گیگ شناسایی میشه .. ( البته یکم کمتر از 4 گیگ :n09:)
.
ترتیب نسخه های 64 بیت هم که مشخصه ...
ما نفهمیدیم بالاخره 32 بیتی از 4گیگ رم رو ساپورت میکنه یا فقط 3گیگ ازش رو استفاده میکنه.بازی COD_ghost و battlefield4 آبان ماه میاد و توی اونا زده فقط 64 بیت ساپورت میشه.واسه خاطر همون دارم این سوالا رو میپرسم.واسه بازی زدن 6گیگ رم.رم من 4گیگه.حالا روی 32 نصبش کنم یا ویندوزم رو بکنم64.مسئله این است:n02:
سلام
دوستان این جریان icore 2
core 4
و coer 5 چیه ؟
سلام
دوستان این جریان icore 2
core 4
و coer 5 چیه ؟
هرچی بالاتر میشه نسل cpu بالاتر میره.2هسته ای.5هسته ای
هرچی بالاتر میشه نسل cpu بالاتر میره.2هسته ای.5هسته ای
این طور نیست.
این CPU ها هم نسل با هم هستند. هسته ها هم بالاتر نمیره. مثلا بسیاری از CPU های core I5 فقط دو هسته دارن!
این ها شماره ها و رمزهای شرکت سازنده برای تفاوت هایی هست که در قدرت پردازش و سرعت هر هسته وجود داره
nawal2000
25-10-2013, 08:33
سلام
64 بیت سخت افزار بالا نیاز داره
حداقل رم 2 گیگ و سی پی یو دو هسته ای برای راحت نصب و حتی اجرا شدن
لازم به ذكره كه كه سیستم عاملای 64 بیت با سخت افزار سازگار تره البته با این شرایطی كه گفتم ... .
البته اگه میخواین از نرم افزار های قدیمی استفاده کنید بهتره از 64 بیت چشم پوشی کنید.گرچه سرعتش بهتره ولی...
خوب دوستان الان چی شد ؟
این cpu ّ ها جریانش چی هستن ؟
HAMEDMAKER
27-10-2013, 00:49
خوب دوستان الان چی شد ؟
این cpu ّ ها جریانش چی هستن ؟
دوست عزیز
منظور از core نصلش هستش همونطور که قبلا Pentium بود
وقتی میگن مثلا core I7 منظور از 7 یا هر عدد دیگه ای تعداد هسته هاشه که البته یه تعدادیش مجازی هستن
hamed_yazdani
27-10-2013, 20:04
I7 یا هر پسوندی که سی پی یو ها دارن به منظور تعداد هسته هاش نیست. ای سون ها اصولا 4 هسته ای هستن بسته به شماره های 4 رقمی که در پسوندشون هست و به چیپست شون در بعضی موارد 6 هسته ای هم هستن.
معمولا چیپ ست های 2011 ای سون 6 هسته ای دارن و چیپ ست های 1155 و 1150 و775 بیشتر از 4 هسته ای ندارن!
IntelCentrino
27-11-2013, 15:09
البته اگه میخواین از نرم افزار های قدیمی استفاده کنید بهتره از 64 بیت چشم پوشی کنید.گرچه سرعتش بهتره ولی...
ولی چی؟ منظورتون چی هست؟
با برخی نرم افزار های قدیمی مشکل داره.مثلا ویندوز 8 به بعد یک ویژگی (Feature) دارن که باعث میشه کامپیوتر از برنامه های 16 بیتی خیلی قدیمی پشتیبانی کنه که این ویژگی فقط تو ویندوز 32 بیت هستش.برخی نرم افزار هایی که زمان ویندوز ایکس پی و قبل از 7 تولید شدن ممکنه از 64 بیت پشتیبانی نکنن.البته نه همشون.ولی در کل برای سرعت بیشتر 64 بیت و برای برنامه های قدیمی از 32 بیت استفاده کنید...
میشه برنامه های 32 بیتی غیر قابل اجرا توی 64 بیتی رو توی ویندوزهای مجازی با virtualbox اجرا کرد
بله در صورتی که روی ماشین مجازی سیستم عامل 32 بیتی نصب کنید برنامه مورد نظر اجرا میشه...
میشه برنامه های 32 بیتی غیر قابل اجرا توی 64 بیتی رو توی ویندوزهای مجازی با virtualbox اجرا کرد
جمله من سوالی نبود خبری بود
برنامه های مجازی به ترتیب اولویت من
sun virtual box
wmware
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.