ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره خرید WD Caviar Black HDD

QSEVEN
23-10-2013, 14:20
سلام من دیگه هارد یک ترام داره پر میشه روی سیستم هستش چند تا برنامه ریختم روش مدل سیگت هستش این مدل 1TB SATA III 64MB ST1000DM00

من میخواهم مدل WD Caviar Black بگیریم آخه شنیدم فوق العاده هستش مخصوصا توی بازی آیا راسته ؟؟؟

مشکل اینجاست که قیمت بالای داری بدین صورت که یک ترا 450 و دو ترا 600 تومن به نظر شما با توجه به اختلاف قیمت 150 تومنی خرید کدام بهتر است یا چیز دیگه ای بخرم ؟؟؟

در ضمن اون هارد 1 ترا خودم هم میکنم آرشیو خوبه ؟؟؟

در ضمن این هاردهای 2 ترا آیا باید جور دیگه ای فرمت بشن

مادر برد بنده هم ASUS PH77-V هستش :n16:

ata.royalfalcon
23-10-2013, 15:30
سلام من دیگه هارد یک ترام داره پر میشه روی سیستم هستش چند تا برنامه ریختم روش مدل سیگت هستش این مدل 1TB SATA III 64MB ST1000DM00

من میخواهم مدل WD Caviar Black بگیریم آخه شنیدم فوق العاده هستش مخصوصا توی بازی آیا راسته ؟؟؟

مشکل اینجاست که قیمت بالای داری بدین صورت که یک ترا 450 و دو ترا 600 تومن به نظر شما با توجه به اختلاف قیمت 150 تومنی خرید کدام بهتر است یا چیز دیگه ای بخرم ؟؟؟

مادر برد بنده هم ASUS PH77-V هستش :n16:

سلام .

نكته مهم : براي اجراي بهينه و بدون لگ بازيها ؛ عملكرد كارت گرافيك بيشتر مهم هست .

WD Black به خاطر ويژگيهاي خاص access time پايينتري دارد كه عملكرد و پرفورمنس خوبي در loading بازيها و ويندوز و اجراي نرم افزار خواهد داشت . ولي هاردهاي سيگيت سري 7200.14 به خاطر چگالي (areal density) بالاتر ذخيره سازي ديتا و بهينه سازي تكنيك zone bit recording از لحاظ Data transfer rate سرآمد هست (يك ترابايت به بالا) . يكترابايتي هاي WD Black دو پلاتر دارند در صورتيكه در هارد سيگيت يكترابايتي 7200.14 فقط يكعدد پلاتر دارد . به هر حال اگر بودجه كافي داريد ميتونيد WD Black بخريد در غير اينصورت سيگيت از سري 7200.14 بخريد .

مشكلي نيست .

هاردهاي بيشتر از 2.19TB (همون سه ترابايتيها) بايد بصورت GPTد، initialize بشوند .

QSEVEN
24-10-2013, 00:57
سلام .

نكته مهم : براي اجراي بهينه و بدون لگ بازيها ؛ عملكرد كارت گرافيك بيشتر مهم هست .

WD Black به خاطر ويژگيهاي خاص access time پايينتري دارد كه عملكرد و پرفورمنس خوبي در loading بازيها و ويندوز و اجراي نرم افزار خواهد داشت . ولي هاردهاي سيگيت سري 7200.14 به خاطر چگالي (areal density) بالاتر ذخيره سازي ديتا و بهينه سازي تكنيك zone bit recording از لحاظ Data transfer rate سرآمد هست (يك ترابايت به بالا) . يكترابايتي هاي WD Black دو پلاتر دارند در صورتيكه در هارد سيگيت يكترابايتي 7200.14 فقط يكعدد پلاتر دارد . به هر حال اگر بودجه كافي داريد ميتونيد WD Black بخريد در غير اينصورت سيگيت از سري 7200.14 بخريد .

مشكلي نيست .

هاردهاي بيشتر از 2.19TB (همون سه ترابايتيها) بايد بصورت GPTد، initialize بشوند .

پلاتر چیه ؟

در ضمن یعنی هارد 2 ترا هم مثل همین 1 ترا فرمت میشه

این بلک بهتره هست تا حدودی تو لود کردن بازی ؟؟؟ و همچنین بهتر اجرا کردن ؟

ata.royalfalcon
24-10-2013, 09:39
پلاتر چیه ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ضمن یعنی هارد 2 ترا هم مثل همین 1 ترا فرمت میشه

دقیقاً .

این بلک بهتره هست تا حدودی تو لود کردن بازی ؟؟؟ و همچنین بهتر اجرا کردن ؟

خیلی ساده توضیح میدم . از زمانیکه روی آیکون بازی (که معمولاً روی دسکتاپ هست) کلیک میکنید تا وارد محیط بازی بشید مدت زمانی طول میکشه . همچنین گاهی اوقات وسط بازی و برای رفتن به مرحله بعد ؛ مدت زمانی طول میکشه که دیتا ها از روی هارد خوانده شود . این مدت زمان در هاردهایی مثل WD Black کمتر و در هارد هایی مثل WD Green طولانی تر هست . ولی اگر منظور شما این باشه که بازیها را با رزولوشن و کیفیت بالا و بدون هیچ مکث و یا لگ اجرا کنید هارد در اینجا نقشی ندارد و بیشتر به گرافیک مربوط هست .