ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پارگی عضلات پشت ران

HOOSEIN 105
22-10-2013, 17:32
با سلام
دوستان من مدتی قبل حدود 5 ماه پیش در حین تمرین دچار اسیب دیدگی شدم
داشتیم یه سری حرکات کششی و ( به قول معروف 180 زدن:n02:) انجام میدادیم که یه دفعه یه صدای ناهنجاری اومد و پام به شدت اسب رسید . تقریبا یه هفته ای که خدا قسمت دشمن هم نکنه تو راه رفتن و نشستن هم مشکل داشتم . به هیچ وجه هم از مسکن استفاده نمیکردم.
خلاصه با گذشت چند ماه و رفع شدن اون درد الان یه سری مشکل عجیب و غریب دارم .
گاها توی تمرینات مخصوصا در استارت دوی سرعت و پرش با صدا های عجیب و غریبی مثل شکستن قولنج مواجه میشم. اونهم در قسمت پشت ران پا . جایی که هیچ مفصلی وجود نداره و این وقتی اتفاق میوفته که فشار زیادی به صورت ناگهانی بیارم .و باعث میشه تا نیم ساعت درد شدید داشته باشم ولی بعد از اون همه چی به حالت عادی بر میگرده.
میدونم تمرین تو همچین مواقعی اشتباه محضه اما من به دلیل شرایطم مجبورم تمرین داشته باشم و تا یک سال اینده تست مهمی دارم . ( از شما چه پنهون تست اتش نشانی )
از چند نفری که تجریه داشتن پرسیدم و علت رو کشیدگی ﻫﺎﻣﺴﺘﺮﯾﻨﮓ میدونستند . اما من قبلا دچار کشیدیگی شده بودم و اصلا دچار چنین مشکلاتی نبودم .
من یک دو باری که دچار این مشکل شدم احساس کردم که عضلات پشت پام جا به جا میشن یا یه همچین حالتی ولی تو اسیب کشیدگی که سال ها پیش داشتم اصلا چنین مشکلی نداشتم.
قبلا تو حرکات کششی و ... مشکل داشتم ولی الان توی پرش و خلاصه حرکات سریع مشکل دارم.
دوستان خواهشا راهنمایی کنید . اگه بخوام بفهمم مشکلم دقیقا چیه باید به چه متخصصی مراجعه کنم ؟؟ ایا ازمایش و عکسی در این زمینه وجود داره؟؟

raana
22-10-2013, 19:34
سلام دوست عزیز............
برای تشخیص دقیق مشکل شما باید به متخصص ارتوپد ترجیحا متخصص مفصل ران یا زانو......عکس رادیو گرافی ساده که معمولا به همین بسنده نمی کنن و ام آر آی هم انجام میشه.....

قبل از تمرینات خیلی خوب باید بدن رو گرم کنید که در پیشگیری از این جور مسائل به شدت موثر هست........و در نهایت هم باید آروم آروم بدن رو سرد کرد.........
و به طور کل در حرکاتی مثل دو و پرش احتمال آسیب عضلات همسترینگ بیشتر هست....

همون موقع که آسیب دیدگی اتفاق افتاد باید برای مدتی تمرینات رو قطع میکردید....استراحت برای ترمیم بافت ها باید انجام بشه....
اگر در حد کشیدگی باشه با کمی استراحت و انجام حرکات مخصوص برای کشش عضلات همسترینگ مشکل قابل حل هست....

در حال حاضر که حتما باید به پزشک مراجعه کنید و معاینه بشید...برای تشخیص دقیق......اگر دردی در حین تمرین داشتین..همون لحظه تمرین رو رها می کنید...برای کاهش درد....کمی یخ روی محل درد می زارید.....و همین طور از قرص مسکن هم استفاده می کنید...

زانو مشکل خاصی نداره؟؟درد یا احساس فشار بیش از حد؟؟؟

HOOSEIN 105
22-10-2013, 22:01
سلام دوست عزیز............
برای تشخیص دقیق مشکل شما باید به متخصص ارتوپد ترجیحا متخصص مفصل ران یا زانو......عکس رادیو گرافی ساده که معمولا به همین بسنده نمی کنن و ام آر آی هم انجام میشه.....

قبل از تمرینات خیلی خوب باید بدن رو گرم کنید که در پیشگیری از این جور مسائل به شدت موثر هست........و در نهایت هم باید آروم آروم بدن رو سرد کرد.........
و به طور کل در حرکاتی مثل دو و پرش احتمال آسیب عضلات همسترینگ بیشتر هست....

همون موقع که آسیب دیدگی اتفاق افتاد باید برای مدتی تمرینات رو قطع میکردید....استراحت برای ترمیم بافت ها باید انجام بشه....
اگر در حد کشیدگی باشه با کمی استراحت و انجام حرکات مخصوص برای کشش عضلات همسترینگ مشکل قابل حل هست....

در حال حاضر که حتما باید به پزشک مراجعه کنید و معاینه بشید...برای تشخیص دقیق......اگر دردی در حین تمرین داشتین..همون لحظه تمرین رو رها می کنید...برای کاهش درد....کمی یخ روی محل درد می زارید.....و همین طور از قرص مسکن هم استفاده می کنید...

زانو مشکل خاصی نداره؟؟درد یا احساس فشار بیش از حد؟؟؟

سلام
ممنون بابت راهنمایی
راستیت باید بگم بعد اون اتفاق به دلیل درد و ... حدود یک ماه و نیم استراحت مطلق داشتم و بعد از اون یک ماه هم تمرینات مخصوص همسترینگ
یعنی حدود 3 ماه استراحت داشتم . و روزی که تمرین رو شروع کردن هیچ احساس درد و مشکلی نداشتم . تا اینکه چند روز بعد هنگام دویدن پشت پام یه صدای بلندی داد ولی اینبار نیم ساعت بعدش دردش خوابید و مشکلی نداشتم. الان دیگه درد مزمن ندارم فقط گاه و بیگاه حین تمرین به همین مشکل بر میخورم .
خیر زانوم مشکل خاصی نداره .

raana
24-10-2013, 00:05
این عضلات بیشتر تو استارت سریع درگیر میشن...که از قضا تو کار شما هم معمولا باید استارت سریع برای دو بخوره.......
بافت عضلانی آسیب دیده نیاز به ترمیم داره......
ممکنه همچنان ترمیم صورت نگرفته باشه.........یا اینکه باز هم فشار زیاد به اون عضله وارد شده و دوباره باعث آسیب دیدگی شده باشه.....
شما باید از شروع و توقف های سریع تو تمریناتتون خودداری کنید.....
به نظر من ..بازم لازمه که پزشک مراجعه کنید.....و اگر باز هم لازم بود...به عضله کمی استراحت بدید و فرصت ترمیم......

تاندون دست خود من آسیب دیده بود...حدود 5 ماه ....هیچ کاری با دستم انجام ندادم....فقط استراحت.....تا ترمیم به صورت کامل انام شد.....البته این شرایط برای عضلات یا تاندون ها پا کمی مکشل تر هست..چون مدام در فعالیتن.....ولی اگر بخواد به آسیب مزمن تبدیل بشه.....حتی از فعالیت های روزمره هم عقب میمونید.......

HOOSEIN 105
24-10-2013, 00:48
ممنون دوست عزیز
حتما به پزشک مراجعه میکنم و تا وضعیت پام معلوم نشه دیگه تمرین نمیکنم . چون میترسم به اسیب مزمن تبدیل شه و مشکلاتم بیشتر بشه .
عیدتون هم مبارک