مشاهده نسخه کامل
: مطلع کردن شما از آهنگ جدید خواننده منتخبتان، به وسیله ایمیل
vahid javani
22-10-2013, 00:34
درود
می خواستم یه سایت درست کنم، به این صورت که شما در اون ثبت نام می کنید و خواننده های مورد علاقتون رو انتخاب می کنید، سپس هر وقت این خواننده های مورد علاقتون آهنگ جدید منتشر کردن، ایمیلی برای شما ارسال میشه...
امیدوارم منظورمو متوجه شده باشید
خب دوست عزیز :20:
الان هدفتون اطلاع رسانی بود ؟!
یا کمک می خواید برای این کار ؟!
اگه در مورد طراحی سایت و ... مشاوره می خواید به انجمن مربوطه مراجعه کنید
اما اگه می خواید اطلاع رسانی کنین و سایتتون رو احتمالاً معرفی کنید، خلاف قوانین انجمنه و تبلیغ به حساب میاد :20:
vahid javani
22-10-2013, 09:41
خب دوست عزیز :20:
الان هدفتون اطلاع رسانی بود ؟!
یا کمک می خواید برای این کار ؟!
اگه در مورد طراحی سایت و ... مشاوره می خواید به انجمن مربوطه مراجعه کنید
اما اگه می خواید اطلاع رسانی کنین و سایتتون رو احتمالاً معرفی کنید، خلاف قوانین انجمنه و تبلیغ به حساب میاد :20:
هدفم نظرسنجی بود!
من آدرس سایت نذاشتم که!!!!!!!!!!!!!
می خواستم ببینم این کار طالب داره یا نه؟
این سایت رو طراحی کنم یا نه؟
erfan90ir
30-10-2013, 00:57
سلام
هدف شما از این کار تفریحه ؟
یا اهداف مالی دارید ؟
mr_khodaei2008
30-10-2013, 20:59
بحرحال که چیز خو و جالبیه . فقط محدود به انتخاب یه خاننده نباشه یعنی بشه چند تا خاننده را انتخاب کرد
vahid javani
30-10-2013, 21:25
سلام هدف شما از این کار تفریحه ؟ یا اهداف مالی دارید ؟ وقت زیادی ازم میگیره(هر روز باید پست جدید بزارم)، مسلما مالی!!!
rafaelmehraban
30-10-2013, 21:33
الان هرکی بخواد با فیسبوک اخبار و کارهای خواننده مورد علاقه خودشو دنبال می کنه.دیگه دوره این سایت های ایمیلی گذشته.
vahid javani
30-10-2013, 21:52
الان هرکی بخواد با فیسبوک اخبار و کارهای خواننده مورد علاقه خودشو دنبال می کنه.دیگه دوره این سایت های ایمیلی گذشته.
توی فیس بوک فقط وقتی خواننده آهنگ جدید بده پست میذاره؟!
rafaelmehraban
30-10-2013, 23:28
توی فیس بوک فقط وقتی خواننده آهنگ جدید بده پست میذاره؟!
بله هم پست می ذاره و هم معمولا لینکی برای شنیدن دمو یا اصل آهنگ یا لینک موزیک ویدئو رو قرار می ده.
rafaelmehraban
30-10-2013, 23:31
می تونید برای امتحان یه خواننده مثل پیت بول یا جاستین بیبر(مایه آبروریزی بشریت و آنچه به عنوان موجود نر شناخته می شه) که روزی 4 تا آهنگ جدید می دن بیرون رو follow یا لایک کنید تا اخبار و موزیکشون براتون بیاد حتی خواننده های ایرانی لایو کنسرت هم قرار می دن مثل افشین یا فرشید امین.
vahid javani
31-10-2013, 08:35
می تونید برای امتحان یه خواننده مثل پیت بول یا جاستین بیبر(مایه آبروریزی بشریت و آنچه به عنوان موجود نر شناخته می شه) که روزی 4 تا آهنگ جدید می دن بیرون رو follow یا لایک کنید تا اخبار و موزیکشون براتون بیاد حتی خواننده های ایرانی لایو کنسرت هم قرار می دن مثل افشین یا فرشید امین.
نه منظورم این بود که خیلی پست میدند و همش آهنگ جدید نیست...!
نظر شما هم جالبه یه نفر که خیلی عاشق یه خوانندست تموم پست های اون خواننده رو میخونه ولی یه نفر که فقط دوست داره آهنگ های یه خواننده رو گوش بده، شاید براش یه کم سخت باشه، چون خیلی از خواننده هایی که من میشناسم حداقل هفته ای یه بار تو فیسبوک استاتوس میذارند...
vahid javani
11-02-2015, 09:59
بالاخره ساختمش!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.