ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست کلیپهای با کیفیت از طبیعت و nature relaxing برای مشاهده در تی وی دقیقا مثل کلیپهای تبلغاتی سامسونگ بر روی TV

QSEVEN
21-10-2013, 02:18
درخواست کلیپهای با کیفیت از طبیعت و nature relaxing برای مشاهده در تی وی دقیقا مثل کلیپهای تبلغاتی سامسونگ بر روی TV

دو بعدی باشه نه سه بعدی مثل تبلیغاتش هست توی مغازه ها :n16:

matinpour
21-10-2013, 21:02
درخواست کلیپهای با کیفیت از طبیعت و nature relaxing برای مشاهده در تی وی دقیقا مثل کلیپهای تبلغاتی سامسونگ بر روی TV

دو بعدی باشه نه سه بعدی مثل تبلیغاتش هست توی مغازه ها :n16:

دوست عزیز
به این سایت بروید ببینید به کار تان می آید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

QSEVEN
21-10-2013, 23:32
دوست عزیز
به این سایت بروید ببینید به کار تان می آید

ممنون ولی کیفیتشون خیلی پایینه میخواهم دقیقا full hd با رم بیت بالا باشه نه ریپ شده و بی کیفیت

matinpour
22-10-2013, 21:11
ممنون ولی کیفیتشون خیلی پایینه میخواهم دقیقا full hd با رم بیت بالا باشه نه ریپ شده و بی کیفیت

دوست عزیز
اینهارا ببینید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دانلود-مستند-planet-earth-bbc-series-2006

QSEVEN
23-10-2013, 00:35
دوست عزیز
اینهارا ببینید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دانلود-مستند-planet-earth-bbc-series-2006

مرسی اما کلیپ های اینطوری میخوام یکیشو دانلود کردم مستند africa فقط هر سی دی یا بهتره بگم بلوریش که 2 ساعت بودش 37 گیگ تقریبا بودش فوق العاده بودش

matr!x_2008
23-10-2013, 01:00
مرسی اما کلیپ های اینطوری میخوام یکیشو دانلود کردم مستند africa فقط هر سی دی یا بهتره بگم بلوریش که 2 ساعت بودش 37 گیگ تقریبا بودش فوق العاده بودش

تو این لینک مستندی نبود! منم دنبال همچین چیزی هستم کیفیت بالا. لینک دانلودشو داری؟

matr!x_2008
23-10-2013, 11:22
تو این لینک مستندی نبود! منم دنبال همچین چیزی هستم کیفیت بالا. لینک دانلودشو داری؟

از تو گوگل پیدا کردم:n20: