ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره خرید کیس تا 3.5

hacker2007
20-10-2013, 17:29
سلام بچه ها خسته نباشید
چند روز پیش سیستم قدیمی رو ردش کردیم حالا بودجه خرید یه کیس معمولی دستمون اومده :n19:
این قطعات رو با استفاده از تجربه کمم انتخاب کردم می خواستم بدونم نظر شما چیه ؟
البته مثل همیشه بیشتر هزینه رو به قطعات اصلی اختصاص دادم !!
cpu: Intel Core™ i7-4770 Haswell Processor
mian bord: asus b85-plus
ram :CORSAIR XMS3 4GB DDR3 1600
hhd:Seagate Barracuda 1tb SATA3 HDD
vga: ASUS GTX 760 OC DCII 2GB GDDR5
power : GREEN GP6000A-EU
ووو از مادربورد مطمئن نیستم که درست انتخاب کرده باشم چون اصلا آینده نگری نشده اگه به نظر شما میشه با یه افزایش بودجه کم انتخاب بهتری داشته باشم لطفا کمکم کنید(یا در هر قطعه دیگه)
حداکثر بودجه 3.5
برای گیم - کار با نرم افزار های مایا و... ویژوال بیسیک و حسابداری و.... اور هم اصلا نمیکنم

Ali*Reza
20-10-2013, 17:48
سلام.
مادربورد رو پیشنهاد میکنم ASUS H87-Plus با قیمت تقریبی 430 تهیه کنین.
در مورد رم به نظر من 8 گیگ انتخاب بهتر و آینده نگریه.
پاور رو هم پیشنهاد میکنم Green 650 OC با قیمت تقریبی 380 تهیه کنین.
گرافیک انتخابیتون مناسبه ولی با افزایش بودجه ( حدودا 600 ) میتونین GTX 770 رو تهیه کنین.

hacker2007
20-10-2013, 18:15
سلام.
مادربورد رو پیشنهاد میکنم ASUS H87-Plus با قیمت تقریبی 430 تهیه کنین.
در مورد رم به نظر من 8 گیگ انتخاب بهتر و آینده نگریه.
پاور رو هم پیشنهاد میکنم Green 650 OC با قیمت تقریبی 380 تهیه کنین.
گرافیک انتخابیتون مناسبه ولی با افزایش بودجه ( حدودا 600 ) میتونین GTX 770 رو تهیه کنین.
خیلی ممنون که جواب دادید
در مورد مادربورد می خواستم بدونم مادربورد پیشنهادی شما چه مزیتی نسبت به قبلی داره ؟
در مورد رم هم در آینده نزدیک 4 گیگ دیگه بهش اضافه میشه !! فقط سوالم اینه که این 2 تا رم جدا که قراره بخرم تفاوت در کارایی داره با رم هایی که به صورت 2 تایی یکجا فروخته میشه ؟
پاور 600 وات کفایت نمیکنه ؟ اونجور که من حساب کردم کلا 540 تا 560 تا مصرف داره سیستم ؟ دلیل دیگه ای داره ؟
کارت گرافیک هم واقعا دوست داشتم 770 بگیریم ولی واقعا بودجه زیادی رو لازم داره و این طور که داره پیش میره فک کنم سیستم دلخواه من از 5 6 تومن هم فرا تر میره :n14::n08:

Ali*Reza
20-10-2013, 18:31
با توجه به اینکه پردازنده و سیستم انتخابیتون تقریبا جزو سیستمهای قدرتمند محسوب میشه بهتره همه قطعات متناسب با هم انتخاب بشن.
برای مشخص کردن مقدار دقیق مصرف سیستمتون بهتره تعداد هارد و درایوتون رو هم مشخص کنین ولی در حالت کلی پاورهای سری EU گرین بازدهی کمتری نسبت به مدلهای OC این برند دارن و خیلی مناسب برای کاربری گیم حرفه ای نیستند.
مادربورد انتخابیتون از چیپ نسبتا ضعیف B85 هست که بهتره از چیپهای بهتری مثل H87 انتخاب کنین.
مادربورد پیشنهاد شده از چیپ H87 تفاوتش با مدل انتخابیتون از چیپ B85 در پورت خروجی گرافیک ، تعداد پورتهای ساتا و USB ، مدار تغذیه و . . . هست.
برای استفاده حداکثری از قابلیت دوال چنل مادربورد بهتره همه مشخصات رمها یکسان باشن که رمهایی که در پکهای دوال عرضه میشن دارای این قابلیت هستند.