مشاهده نسخه کامل
: در مورد Blu-ray چی میدونید؟
راستش من تازه می خواستم یه DVD-RW بگیرم که شنیدم DVD داره قدیمی میشه و این رقیب جدیدش Blu-ray اومده و 50 G ظرفیت داره.
شما در موردش چی شنیدید؟
خواهشن لینک مطلب ندید .(دوست دارم بدونم شما در موردش چی میدونید نه شرکت سازندش!!)
Honradez
18-08-2006, 17:02
سلام دوس عزیز.
در حال حاضر درمورد نسل جدید dvdها دو شرکت سونی و توشیبا در حال رقابت هستند. توشیبا hd-dvd و سونی blue-ray را ساپورت می کنند. از آنجایی که سونی همیشه گران است، درایو های آن 1000 دلار، یعنی دوبرابر درایوهای توشیبا است. در حالی که در بعضی مواقع کیفیت فیلمهای hd-dvd بهتر دیده شده...
اما... مردم کشورهایی که فعلا این درایوها وارد بازارشان شده است، به این دلیل دست به خرید نمیزنند که از آینده این دو درایو خبر ندارند و نمیدانند کدام درایو بیشتر بازار فیلم و dvd را فراخواهد گرفت. اما پیش بینی من اینست که توشیبا - بعلت ارزانی و کیفیت برابر یا بهتر - بیشتر در بازار جا خواهد کرد. شما فعلا همون dvd-rw را بگیر، چون حداقل این دو درایو طی 12 ماه آینده در دسترس همگان قرار خواهد گرفت و تازه در آن موقع قیمتش خیلی بالا خواهد بود...
my friend
18-08-2006, 17:24
برو همون Dvd-rw رو بگیر ، فعلا تا یکی دو سال دیگه وضعیتشون معلوم بشه دیویدیت داغون شده و میتونی اونهارو بگیری
G A B R I E L
20-08-2006, 10:36
به نظرم که دی وی دی رایتر بهتره
چون معلوم نیست این بلو ری یا اچ دی دی وی دی کی میاد تو ایران و تازه کی پلیرهاش میاد و کی جا میفته و .....
رقابت به بن بست مي رسد!!يك شركت تحقيقاتي پيش بيني كرده كه نبرد دو قالب دي وي دي با وضوح بالا كه با يكديگر سازگار نيستند نهايتا به بنبست مي انجامد(Blu-ray) و (HD-DVD) دو قالبي هستند كه در 12 ماه آينده شاهد فروش گسترده آنها در جهان خواهيم بود.
اما(Screen Digest) نشریه تخصصی فناوری و رسانه پیش بینی کرده که هیچ یک از این قالب ها نخواهند توانست بازار را به دست گیرد و دیگری را از میدان خارج کند.
به گفته اسکرین دایجست این رقابت در مجموع به بازار دی وی دی های با وضوح بالا لطمه خواهد زد.
اسکرین دایجست می گوید: باور ما این است که به احتمال زیاد این دو قالب در کنار هم ادامه حیات خواهند داد تا اینکه دستگاهی سازگار با هر دو به بازار آید.
Click News
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.