مشاهده نسخه کامل
: مشکل آمدن لوگوی مادربرد ولی بالا نیامدن سیستم
mehdi313
19-10-2013, 23:46
سلام مادربرد من (Asus A8N-SLI Deluxe (REV: 1.02A ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) است. وقتی روشنش میکنم لوگوی ابتدائی میاد ولی دیگه بالا نمیاد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
1- CMOS رو خالی کردم نشد.
2- تمام قطعات رو از مادربرد جدا کردم و فقط رم و گرافیک و Cpu باقی موند اما تغییری ایجاد نشد.
3- یکبار تونستم بافشار کلید DEL وارد تنظیمات بایوس بشم اما دیگه نتونستم.
4- میخاستم بایوسش رو آپدیت کنم اما داخل تنظیمات نمیره.
5- گرافیک و پاور رو هم عوض کردم نشد.
سلام مادربرد من (Asus A8N-SLI Deluxe (REV: 1.02A ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) است. وقتی روشنش میکنم لوگوی ابتدائی میاد ولی دیگه بالا نمیاد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
1- CMOS رو خالی کردم نشد.
2- تمام قطعات رو از مادربرد جدا کردم و فقط رم و گرافیک و Cpu باقی موند اما تغییری ایجاد نشد.
3- یکبار تونستم بافشار کلید DEL وارد تنظیمات بایوس بشم اما دیگه نتونستم.
4- میخاستم بایوسش رو آپدیت کنم اما داخل تنظیمات نمیره.
5- گرافیک و پاور رو هم عوض کردم نشد.
اگه باتری مین مشکلی نداشته باشه مشکل میتونه از بایوس باشه باید ببرید بیرون با پروگرمر براش بایوس بریزن ببینید درست میشه یا نه وگرنه مشکل از جای دیگری است که بیشتر مربوط به مین میشه
با یک رم دیگر تست کنید
اگر گرافیک انبورد داره گرافیک اصلی را بردارید
باتری را تعویض کنید
raid را غیر فعال کنید
mehdi313
20-10-2013, 18:47
با یک رم دیگر تست کنید
اگر گرافیک انبورد داره گرافیک اصلی را بردارید
باتری را تعویض کنید
raid را غیر فعال کنید
با هر رم دیگه ای تست می کنم بالا نمیاد و بوق نبود رم رو میزنه. جالب اینجاست که رم خودش رو هم فقط تو اسلات سابقش میخونه و البته شاید اسلاتهای دیگه گرد و خاک گرفته باشه!
گرافیک آنبورد نداره اما گرافیک قبلیش رو با یه گرافیک نو عوض کردم کی فرقی نکرد.
باتری رو کلا برداشتم و CMOSش رو خالی کردم نشد.
Raid رو چطوری غیرفعال کنم. البته گفتم توی تنظیمات بایوس نمیره ولی احیانا اگر رفت کجا رو باید غیرفعال کنم؟
mehdi313
20-10-2013, 18:48
اگه باتری مین مشکلی نداشته باشه مشکل میتونه از بایوس باشه باید ببرید بیرون با پروگرمر براش بایوس بریزن ببینید درست میشه یا نه وگرنه مشکل از جای دیگری است که بیشتر مربوط به مین میشه
باتری رو کلا برداشتم و CMOSش رو خالی کردم.
راه دیگری نداره که من بتونم انجام بدم
باتری رو کلا برداشتم و CMOSش رو خالی کردم.
راه دیگری نداره که من بتونم انجام بدم
دیگه شما وارد بایوس هم نمیتونید بشین با یک پاور دیگه هم سیستم رو بررسی کنید و یک رم دیگه درست نشد باید ببرید مین رو بیرون
animsprite
06-11-2013, 22:12
در این جور موارد شایع ترین مورد همون بایوس پریدگی هست مشکلی که سه بار مین بورد من کهz68هست رابه خدمات اواژنگ بردم
علل اصلی هم در بایوس پریدگی که شایع تره به اور کلاک غیر اصولی ودادن بیش از حد ولتاژ به سی پی یو
نصب غیر اصولیه فن سی پیو که میتونه شامل یه فن سنگین باشه که در دراز مدت باعث تاب خوردن مین بشه که این خود باعث بلند شدن پین های پایه سی پیو یا اسلت های رم بشه واین خودش باعث میشه سیستم تا حد بالا اومدن لوگوی مین فقط باشه ونه بیشتر
در مورد بازو بسته کردن قطعات پیسی به دست افراد غیر وارد که با اوردن کمی فشار بیشتر باعث خمیدگی در مین بشه ....باید هنگام جدا کردن قطعات کاملا مواظب بود مخصوصا برای تمیز کردن داخل کیس:n14:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.