ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای قطعات جدید

mhv_kntu
19-10-2013, 22:42
با سلام.
متاسفانه پاور و مادربورد و کارت گرافیک و رم و هارد سیستمم در اثر نوسانات برق منطقمون به رحمت ایزدی رفتند!!!!!!!!!!! فقط موندم چطور cpu سالم موند!؟

قطعاتی که می خوام
مادربورد
رم
پاور
گرافیک هست.
کاربرد 99 درصد بازی! ولی انتظار کیفیت بالا بازی کردن ندارم!
به هیچ عنوان اورکلاک و sli و ... نمیکنم. مادربورد حدالامکان ارزون باشه ولی سرش به تنش بیارزه!
cpu من Core i7 920 هست.
با 1 تومن این 4 قطعه رو میشه کاریش کرد؟!
محافظ الکتریکی خوبی هم میشناسین لطفا معرفی کنین! از اون 4 قظعه واجبتره!

amir200812
19-10-2013, 23:44
با سلام.
متاسفانه پاور و مادربورد و کارت گرافیک و رم و هارد سیستمم در اثر نوسانات برق منطقمون به رحمت ایزدی رفتند!!!!!!!!!!! فقط موندم چطور cpu سالم موند!؟

قطعاتی که می خوام
مادربورد
رم
پاور
گرافیک هست.
کاربرد 99 درصد بازی! ولی انتظار کیفیت بالا بازی کردن ندارم!
به هیچ عنوان اورکلاک و sli و ... نمیکنم. مادربورد حدالامکان ارزون باشه ولی سرش به تنش بیارزه!
cpu من Core i7 920 هست.
با 1 تومن این 4 قطعه رو میشه کاریش کرد؟!
محافظ الکتریکی خوبی هم میشناسین لطفا معرفی کنین! از اون 4 قظعه واجبتره!

فکر نکنم بتونی برای این CPU مادربورد اکبند پیدا کنی!
پیشنهاد میکنم این پردازنده رو بفروشی + کمی افزایش بودجه و یک سیستم جدید تهیه کنید!

البته اگه بتونی مورد دست دومی پیدا کنی که در وضعیت خوبی باشه، هزینه کمتری خواهد داشت.

mhv_kntu
20-10-2013, 23:29
جدا اینقدر قدیمی شده ؟! باورم نمیشه

Ali*Reza
20-10-2013, 23:33
سیستم فعلی شما از سوکت 1366 هست که به علت قدیمی شدن این سوکت مادربورد و پردازنده های این سوکت تقریبا نوش در بازار به سختی پیدا میشه.
به همین دلیل مدل خاصی رو نمیشه پیشنهاد داد. بهتره یه سر به بازار بزنین و ببینین چی گیرتون میاد. و یا اینکه به فکر خرید قطعه دست دوم و کارکرده باشین.
مادربوردهای این سوکت معمولا از رمها بصورت سه کاناله پشتیبانی میکنن که بهتره رمهایی که تهیه میکنین مشخصات مشابهی داشته باشین.
البته بودجتون یه برای خرید اون 4 قطعه یه مقدار پایین هست و انتظار بالایی نباید داشته باشین.