PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فوتبال پایه

Reza31001
19-10-2013, 22:38
در این تاپیک وضعیت تیمهای پایه و شرایط کلی فوتبال پایه رو در کشور بررسی میکنیم
همیشه شعبون یه بارم رمضون!

پ ن: 1- پست اول بروز خواهد شد
2- بحث داغ روز: جام جهانی نوجوانان زیر 17 سال (2013 FIFA U-17 World Cup) با حضور ایران

Reza31001
19-10-2013, 22:59
سایت رسمی مسابقات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

جام جهانی فوتبال زیر 17 سال با حضور تیم ایران در امارات آغاز شد.
به گزارش فیفا ، این رقابت ها تا جمعه 17 آبان در شهرهای ابوظبی ، راس الخیمه ، شارجه ، فجیره ، دبی و العین برگزار خواهد شد.
نتایج این رقابت ها به شرح زیر است :
* گروه یک :‌
امارات 1 - 2 هندوراس
برزیل 6 - 1 اسلواکی
* گروه دو :‌
اروگوئه 7 - 0 نیوزیلند
ایتالیا 1 - 0 ساحل عاج
* گروه سه :
کرواسی 1 - 3 مغرب
پاناما 0 - 2 ازبکستان
* گروه 4 :
روسیه 0 - 1 ژاپن
تونس 2 - 1 ونزوئلا
* برنامه امروز - شنبه 27 مهر :
* گروه 5‌ :
کانادا 2-2 اتریش
ایران 1-1 آرژانتین ساعت 19:30 در دبی
* گروه شش‌ :
مکزیک 1-6 نیجریه
عراق 1-4 سوئد
** برنامه سایر بازی های تیم ایران :
- سه شنبه 30 مهر - ساعت 16:30 به وقت تهران در دبی : ایران - کانادا
- جمعه 3 آبان - ساعت 19:30 به وقت تهران در العین : ایران - اتریش
تیم های عراق ، مغرب ، ونزوئلا ، اسلواکی و سوئد برای اولین بار به جام جهانی نوجوانان راه یافته اند.تیم روسیه نیز برای اولین بار پس از فروپاشی شوروی به جام جهانی نوجوانان راه یافته است.
از هر گروه تیم های اول و دوم و 4 تیم برتر سوم راهی دور یک هشتم نهایی خواهند شد.
تیم فوتبال نوجوانان ایران قبلا دو دوره در جام جهانی نوجوانان شرکت کرده است که در سال 2001 در ترینیداد و توباگو از دور گروهی حذف شد و در سال 2009 در نیجریه با وجود ارائه نمایش خوب در دور یک هشتم نهایی مغلوب شد.
تیم ایران در این دو دوره در 7 بازی دو برد ، یک تساوی و 4 باخت کسب کرده است و 6 گل زده و 8 گل خورده در کارنامه خود دارد.
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اواخر بازی رو دیدم
فکر میکنم شانس خوبی برای کسب 3 امتیاز داشتیم ولی نیمکت ریسک نکرد
همه از تساوی راضی بودن اون وقت فیفا تیتر زده: Ten-man Argentina hold Iran ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خودباوریمون پایینه هنوز:n15:

قبل اعزام مسئولین عزیز میگفتن در صورت کسب نتیجه پول تو جیبیهای خوبی در امارات میدیم
اینم تساوی مقابل آرژانتین
ببینیم و تعریف کنیم

clau
20-10-2013, 01:50
سرمربي آرژانتين: تيم ايران فوق‌العاده بود
سرمربي تيم فوتبال نوجوانان آرژانتين گفت: دوست دارم به تيم ملي ايران به خاطر بازي خوبي که انجام داد تبريک بگويم ايران تيم فوق‌العاده‌اي بود و بازي فيزيکي خوبي انجام داد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تيم فوتبال نوجوانان (زير 17 سال) ايران نخستين ديدار خود در جام جهاني امارات را با کسب تساوي ارزشمند يک بر يک مقابل آرژانتين به پايان رساند.

به گزارش ايرنا، هومبرتو گروندونا پس از متوقف شدن تيمش برابر تيم نوجوانان ايران با بيان اين که بازي سختي برابر ايران داشتيم در نشست مطبوعاتي اين ديدار ، افزود: اين مسابقه واقعا براي ما سخت بود و به همين‌ دليل مي‌خواهم به بازيکنانم به خاطر عملکردشان و به خاطر گلي که به ايران زدند تبريک بگويم.

وي در پاسخ به اين سوال که آيا انتظار گل زودهنگام از تيم ايران را داشتيد، گفت: گل تيم ايران در ثانيه‌هاي اوليه بازي به ثمر رسيد و کم‌کم که کار جلو رفت و ما به خودمان آمديم و نمايش بدي نداشتيم. البته براي صعود بايد تيم بهتري باشيم و گل زدن را بيشتر ياد بگيريم.

به گفته وي ، هرچند در اين مسابقه نکات مثبت زيادي در تيم آرژانتين بوده است اما به طور حتم در آينده آنان مي توانند بهتر ازاين باشند.

سرمربي تيم ملي آرژانتين درپاسخ به سوال ديگري مبني براين که با تساوي تيم هاي اتريش و کانادا و تساوي اين مسابقه، چه پيش‌بيني از تيم‌هاي صعود کننده از اين گروه دارد نيز اظهار کرد: هنوز چيزي مشخص نيست و نمي‌توانم در اين رابطه اظهار نظر نمي کنم.

منبع
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Gregar
20-10-2013, 09:26
خوب بالاخره یکی این تاپیک رو زد .
راجع به بازی واقعا نیمه اول خوب بازی کردن و یه نیمه تماشایی در حد تیمهای بزرگسالان بود . هر چند من نرسیدم کل بازی رو ببینم . ولی عجب گلی زدن بچه های ما . یاد شوت چرخشی سوباسا افتادم :n02:

Pejvak61
20-10-2013, 11:59
فکر میکنم شانس خوبی برای کسب 3 امتیاز داشتیم ولی نیمکت ریسک نکرد
همه از تساوی راضی بودن اون وقت فیفا تیتر زده: Ten-man Argentina hold Iran ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خودباوریمون پایینه هنوز:n15:

به نكته بسيار خاصي اشاره كردي. من تا همين الآن فكر ميكردم نتيجه خوبي گرفتيم ولي با خوندن تيتر فيفا نظرم عوض شد.

انگار همه تيم هاي ايراني به شخصي مثل ولاسكو يا حسين شمس نياز دارن.

خوب بالاخره یکی این تاپیک رو زد .
راجع به بازی واقعا نیمه اول خوب بازی کردن و یه نیمه تماشایی در حد تیمهای بزرگسالان بود . هر چند من نرسیدم کل بازی رو ببینم . ولی عجب گلی زدن بچه های ما . یاد شوت چرخشی سوباسا افتادم :n02:

دقيقاً من ديروز ميخواستم اين تاپيك را شروع كنم ولي حالشو نداشتم:n02: دست اتمسفر درد نكنه:n18:

بازي را از نيمه دوم ديدم. يا آرژانتيني ها اصلاً دريبل نميخوردن يا ما دريبل زدن بلد نبوديم. تيم 10 نفره آرژانتين پا به پاي ما بازي ميكرد و ما نبايد بهشون امتياز ميداديم. باور كنيد اگر به جاي ما ژاپن در چنين وضعيتي قرار ميگرفت 15 دقيقه آخر بازي را براي برتري سراسر حمله ميشد. مگه چقدر از اين فرصت ها براي ما بدست مياد كه با آرژانتيني ها بازي كنيم؟ آينده آرژانتين از همين بازيكن ها شكل ميگيره. حداقل براي يادگاري هم كه شده بايد از اين شرايط نهايت استفاده را ميكرديم.

بهترين استراتژي در اين جور مواقع ميتونه خسته كردن تيم حريف و زدن ضربه كشنده در لحظه آخر باشه.
با اين طرز فكر نشون داديم شخصيت قهرماني نداريم:n27: و نهايت موفقيت اين تيم با اين شرايط حضور در جمع 8 تيم برتر دنياست.

Pejvak61
20-10-2013, 12:35
معمولاً همينكه به حدي از اطمينان از صعود به مرحله بعد ميرسيم سعي ميكنيم پيش بيني كنيم در مرحله بعد با چه تيمي بازي خواهيم كرد.

پيش بيني من از حريف احتمالي ما در مرحله بعد اينه :

درصورت اول شدن :
تيم دوم گروه D (روسيه يا تونس)

در صورت دوم شدن:
سرگروه F (نيجريه يا سوئد)

درصورت سوم شدن اگر حائز شرايط لازم براي صعود به عنوان يكي از 4 تيم سوم برتر گروههاي شش گانه بشيم:
با سرگروه D (احتمالاً ژاپن) يا سرگروه A (برزيل)

شخصاً فكر ميكنم ما بعنوان تيم دوم گام به مرحله بعد ميذاريم كه در اينصورت به فرض گذر از مرحله 1/8 نهايي در مرحله 1/4 نهايي به حريفي قدر مثل اروگوئه برخواهيم خورد.

اما اگر اول بشيم تا نيمه نهايي با حريف چندان نامداري روبرو نميشيم اما در اون مرحله بايد به مصاف برزيل بريم.

كلاً دوستي مهر خيلي عالي تيم را آماده ميكنه ولي موفقيت در حد كلان نداره. اميدوارم با برتري هايي كه در اين دوره بدست مياره تبديل به كارخانه اي براي فوتبال بشه (منظورم آقاي كارخانه سرمربي سابق واليبال تيم هاي پايه ايرانه)

MoJtaBa.R
20-10-2013, 14:20
در صورت دوم شدن:
سرگروه F (نيجريه يا سوئد)

بازی نیجریه رو دیدین ؟؟؟ خیلی شاخن ! توی بازی اولشون همه جوره سرتر بودن . این آزمایش جدیدی استخونی مربوط به همه تیمها میشه ؟! یا فقط از ما 6 نفر بیشتر از سنشون رشد کمرده بودن ؟ نیجریه ایها غولی بودن برا خودشون !

پتانسیل اولی هم هست توی بچهه ا: فقط اون دفاعمون یکم .... تعویضهای دوستی مهر هم آنقدر تاثیر گذار نبود حتی نشد توی ده دقیقه پایانی که اونا 10 نفره بودن فشار بیاریم

Pejvak61
20-10-2013, 15:41
بازی نیجریه رو دیدین ؟؟؟ خیلی شاخن ! توی بازی اولشون همه جوره سرتر بودن . این آزمایش جدیدی استخونی مربوط به همه تیمها میشه ؟! یا فقط از ما 6 نفر بیشتر از سنشون رشد کمرده بودن ؟ نیجریه ایها غولی بودن برا خودشون !

پتانسیل اولی هم هست توی بچهه ا: فقط اون دفاعمون یکم .... تعویضهای دوستی مهر هم آنقدر تاثیر گذار نبود حتی نشد توی ده دقیقه پایانی که اونا 10 نفره بودن فشار بیاریم
گل هاشون كه خيلي خفن بود.
قدرت بدني بالايي داشتن. تيم ما رو لوله ميكنن. يادتون نره مكزيك هم تيم خوبيه و به راحتي به كسي اينطوري باخت نميده.
به همين دليل هم ميگم حالا كه شانس بهمون رو كرده بود ما بايد برنده بازي ديروز ميشديم.

Gregar
22-10-2013, 16:44
باز هم یه گل خفن دیگه . پسر خیلی باحال بازی میکنن تیم نوجوانانمون . بر عکس بزرگسالان :n21:

فقط امیدوارم این بازیکنها اکثرشون از طریق این مسابقات به لیگ های خارجی منتقل بشن و وارد لیگ ایران نشن .

clau
22-10-2013, 18:21
عجب بازی قشنگی انجام میدادن تیم ملی نوجوانان ایران:n04:کانادا باید خدا رو شکر کنه تونست یک امتیاز ازمون بگیره اگه یکم خوش شانس بودیم راحت باید بازی میبردیم 2بار هم که زدیم تیر دروازه امیدوارم شرایط طوری بشه از گروهمون صعود کنیم

aluminum
22-10-2013, 18:22
میترسم تیم به این خوبی نتونه از گروه بالا بره:n03:

MoJtaBa.R
23-10-2013, 00:01
دفاع میلنگه هنوز موقعیتهارو هم خوب استفاده نکردیم : اون شش نفری که رفتن به جوانان از خط دفاعیمون هم بود ؟

aluminum
23-10-2013, 19:20
باید امیدوارم باشیم بازی اسلوکی و امارات مساوی بشه که اگر نتونیم اتریش رو ببریم حداقل شانس تیم سومی استفاده کنیم

Gregar
23-10-2013, 20:43
باید امیدوارم باشیم بازی اسلوکی و امارات مساوی بشه که اگر نتونیم اتریش رو ببریم حداقل شانس تیم سومی استفاده کنیم

با یک مساوی هم میتونیم بریم . چون احتمال باخت کانادا جلوی ارژانتین زیاده . فکر هم نکنم دیگه این جور جاها بحث تبانی باشه .

shaparak13
24-10-2013, 11:08
این تیم واقعا خوب بازی میکنه.
انصافا حقش از بازی با آرژانتین که یه برد پرگل بود ولی بازی کانادا رو ندیدم نظری ندارم.
امیدوارم این جوونا به چیزی که حقشونه برسن تا روحیه بگیرن و به تیمای خوب اروپایی راه پیدا کنن.:n01:

aluminum
25-10-2013, 00:23
با نتایجی که امروز بدست اومده اگر آرژانتین کانادا را نبره.ما باید یا اتریش رو ببریم یا مساوی پر گل(مساوی پر گل برای وقتی هست که بازی آرژانتین و کانادا مساوی بشه) داشته باشیم تا صعود کنیم

Pejvak61
25-10-2013, 01:43
تیم نوجوانان پتانسیل برتری در هر دو دیدار گذشته را داشت ولی موفق نشد.

در بازی فردا هم به نظرم ما برای اثبات شایستگی هامون حتما باید برنده بازی بشیم. امبدوارم بچه ها همت کنن و این کارو بکنن.

shaparak13
25-10-2013, 15:53
جام جهانی زیر ۱۷ سال - ۲۰۱۳ امارات
ترکیب تیم ملی نوجوانان مقابل اتریش مشخص شد
تیم ملی فوتبال نوجوانان ایران با دو تغییر نسبت به دو بازی گذشته‌اش مقابل آرژانتین و کانادا به مصاف اتریش می‌رود.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، علی دوستی مهر پس از برگزاری جلسه فنی امروز صبح در هتل دانات العین امارات ترکیب تیم ملی را اعلام کرد.
بر اساس اعلام سرمربی ایران، نوجوانان با ترکیب مهدی امینی، ساسان جعفری، مصطفی هاشمی، سید مجید حسینی (کاپیتان)، کمیل حق‌زاده، سعید عزت اللهی، امیر حسین کریمی، علی هزامی، محمد بازاج، امیرمحمد مظلوم و یوسف سیدی، 11 بازیکنی هستند که امروز در مقابل اتریش در ورزشگاه خلیفه زاید العین امارات به میدان می‌روند. ایران در این بازی قرمز پوش است و اتریش با پیراهن سفید به میدان می‌آید.
بازی امروز ایران و اتریش ساعت 19 و 30 دقیقه به وقت تهران انجام می‌شود و این بازی به صورت زنده از شبکه ورزش پخش خواهد شد. تیم ملی ایران در صورت پیروزی به مرحله یک هشتم نهایی صعود خواهد کرد و البته صعودش به عنوان تیم اول به نتیجه بازی آرژانتین و کانادا بستگی دارد. اگر بازی آرژانتین و کانادا با برد آرژانتینی‌ها به پایان برسد، ایران با تساوی مقابل اتریش هم به مرحله بعد صعود خواهد کرد. در صورت تساوی آرژانتین و کانادا ایران با پیروزی با اختلاف دو گل به عنوان تیم اول صعود می‌کند و در صورت شکست آرژانتین از کانادا ایران با پیروزی مقابل اتریش و تفاضل گل تکلیف اول و دوم شدنش مشخص می‌شود.
ایران در صورت صعود به عنوان تیم اول به مصاف تونس می‌رود و در صورت صعود به عنوان تیم دوم، حریف تیم اول گروه ششم مسابقات می‌شود که احتمالا یکی از تیم‌های نیجریه یا سوئد خواهد بود.
انتهای پیام/ن

Pejvak61
25-10-2013, 16:40
الآن كه جدول گروهها را مطالعه ميكردم متوجه شدم در حال حاضر دو تيم سوم با سه بازي، سه امتياز و تفاضل گل منفي وجود دارن كه پتانسيل قرار گرفتن پشت سر ايران درصورت تساوي ما مقابل اتريش و نتيجه اي غير از برتري آرژانتين در بازي با كانادا هستن.

اون تيم ها روسيه و كرواسي هستن كه تقريباً خودشونو حذف شده ميبينن و بايد منتظر بازي هاي امروز باشن و مطلوب ترين نتيجه براي اونها برد يا باخت ايران و باخت كانادا در بازي هاي گروه E و شكست عراق و مكزيك با هر نتيجه اي در گروه F است.

پس در صورت تساوي ما در بازي امروز اگر اونطرف هر نتيجه اي بدست بياد باز هم ما صعود كننده هستيم. حالا اگر آرژانتين برنده بازي با كانادا باشه كه ما دوم ميشيم و اگر نتيجه بازي تساوي يا برتري كانادا باشه اينبار ما بعنوان تيم سوم صعود خواهيم كرد.
يه احتمال ديگه هم هست و اونم تساوي يا باخت آرژانتين به كانادا با حداقل نتيجه است كه درصورت برتري با حداقل دو گل اختلاف مقابل اتريش ميتونه صعود ما بعنوان تيم اول را برامون به ارمغان بياره كه بسيار بعيد ميدونم همچين نتيجه اي بدست بياد.

به نظر من اينجا بحث صعود يا عدم صعود مطرح نيست بلكه بايد ببينيم حريفمون در مرحله بعدي كدوم تيمه كه با توجه به احتمال بالاي احراز رتبه دوم در گروهمون حريفمون نيجريه خواهد بود:n27:

بطور خلاصه در صورت صعود :

بعنوان تيم اول : حريف تونس
بعنوان تيم دوم: حريف نيجريه
بعنوان تيم سوم : برزيل يا ژاپن

خواهيم شد.

لازم به ذكره كه نيجريه (حريف احتمالي ما در مرحله يك هشتم نهايي) در حال حاضر تا دقيقه 25 با نتيجه 3-0 از عراق پيش است.:n04:
يكي اينا رو از برق بكشه:n02:

MoJtaBa.R
25-10-2013, 22:11
امروز بازی سختی رو بردیم > خوردیم به نیجریه ؟؟؟؟؟؟

clau
25-10-2013, 22:16
امروز بازی سختی رو بردیم > خوردیم به نیجریه ؟؟؟؟؟؟

سه شنبه ساعت 19:30 با نیجریه بازی داریم که امروز عراق 0-5برد
دوره قبلی فکر کنم مرحله اول حذفی به اروگوئه 1-2 بازی باختیم حذف شدیم

امیدارم بتونیم نیجریه پشت سر بگذاریم با اینکه بازی سختیه :n29:

Pejvak61
25-10-2013, 22:50
سه شنبه ساعت 19:30 با نیجریه بازی داریم که امروز عراق 0-5برد
دوره قبلی فکر کنم مرحله اول حذفی به اروگوئه 1-2 بازی باختیم حذف شدیم

امیدارم بتونیم نیجریه پشت سر بگذاریم با اینکه بازی سختیه :n29:

دوره قبل بود يا دو دوره قبل؟ در مرحله يك هشتم هلند را 1-0 برديم و در يك چهارم 2-1 به كلمبيا باختيم. اون تيم به مراتب از اين تيم آماده تر و با برنامه تر بود. اون موقع ما در شرق آسيا قهرمان شده بوديم اما اين دوره در تهران سوم شديم و به جام جهاني صعود كرديم.

متأسفانه من از اين تيم انتظار برتري مقابل نيجريه در بازي سه شنبه ندارم و به نوعي برتري ما مقابل اونها از نظر من يك شگفتي محسوب ميشه.
نيجريه از لحاظ تكنيك، تاكتيك و از همه مهمتر از نظر قدرت بدني يك سرو گردن از ما بالاتره اما با اين وجود در رده سني نوجوانان همه نوع اتفاق ممكنه بيفته.
اميدوارم اتفاقات اين بازي به نفع ما رقم بخوره.

در صورت صعود به مرحله يك چهارم نهايي احتمالاً مقابل اروگوئه به ميدان خواهيم رفت و جالبه كه بدونين در صورت صعود به نيمه نهايي كارمون به مراتب از دو مرحله قبلي راحت تر خواهد بود چرا كه حريفمون يكي از چهار تيم هندوراس، ژاپن، ازبكستان و سوئد خواهد بود كه قبلي ها از اينها شاخص تر هستن.

به اميد موفقيت تيم زير 17 سال ايران.

clau
25-10-2013, 23:05
دوره قبل بود يا دو دوره قبل؟ در مرحله يك هشتم هلند را 1-0 برديم و در يك چهارم 2-1 به كلمبيا باختيم. اون تيم به مراتب از اين تيم آماده تر و با برنامه تر بود. اون موقع ما در شرق آسيا قهرمان شده بوديم اما اين دوره در تهران سوم شديم و به جام جهاني صعود كرديم.

متأسفانه من از اين تيم انتظار برتري مقابل نيجريه در بازي سه شنبه ندارم و به نوعي برتري ما مقابل اونها از نظر من يك شگفتي محسوب ميشه.
نيجريه از لحاظ تكنيك، تاكتيك و از همه مهمتر از نظر قدرت بدني يك سرو گردن از ما بالاتره اما با اين وجود در رده سني نوجوانان همه نوع اتفاق ممكنه بيفته.
اميدوارم اتفاقات اين بازي به نفع ما رقم بخوره.

منظورم سال 2009 بود که با همین سرمربی فعلیمون از گروهی که کلمبیا، هلند و گامبیا توش بودن به عنوان تیم اول صعود کردیم در مرحله یک هشتم نهایی جلوی اروگوئه بازی 1-2 باختیم حذف شدیم

Pejvak61
26-10-2013, 07:39
بله دو دوره قبل در سال 2009 در نيجريه بود كه سوئيس قهرمان شد. ما در يك هشتم نهايي به اروگوئه در وقت اضافه باختيم و حذف شديم.
اين هم لينك كل بازي هاي اون دوره :

من هميشه فكر ميكردم در يك چهارم نهايي خورديم به كلمبيا در حاليكه كلا اشتباه فكر ميكردم.

shaparak13
26-10-2013, 11:24
سایت فیفا: ایران در جمع بزرگان
ایران با غلبه بر اتریش یکی از تیم‌هایی شد که به دور یک هشتم نهایی نوجوانان جهان صعود کرد و در میان بزرگان جای گرفت.

به گزارش خبرگزاری فارس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، سایت فیفا در گزارشی از تیم‌های راه یافته به دور یک هشتم نهایی رقابت‌های جام جهانی نوجوانان جهان از تیم علی‌ دوستی‌مهر به عنوان تیمی راه یافته در جمع بزرگان یاد کرد.
این پایگاه خبری عنوان کرد در گروه پنجم تا روز آخر مسابقات مرحله گروهی همه تیم‌ها به صعود امیدوار بودند اما آرژانتین که برای صعود تنها یک امتیاز نیاز داشت،‌ سه امتیاز از کانادا گرفت تا در دور بعد مقابل تونس به میدان رفتند. اتریش نیز مقابل ایران برای صعود به برد نیاز داشت اما این تیم ایران بود که در پایان برنده شد و به دور یک هشتم رسید.
پیکار ایران و نیجریه سه‌شنبه در ورزشگاه العین انجام خواهد شد.

clau
26-10-2013, 14:24
نيجريه بعد از برزيل پرافتخارترين تيم نوجوانان
تيم ملي زير17 سال نيجريه حريف تيم ملي ايران در مرحله يک هشتم نهايي جام جهاني 2013 امارات، پس از برزيل پر افتخارترين تيم تاريخ جام هاي جهاني نوجوانان است.

به گزارش ورزش سه و به نقل از سايت رسمي فدراسيون فوتبال، اين تيم که در رنکينگ مسابقات پس از برزيل و در رده دوم قرار گرفته است، تا کنون در 9 جام جهاني حاضر بوده و در سال هاي 1985، 1993 و 2007 قهرمان جهان شده است. پيش از حضور در جام جهاني 2013 امارات، اين تيم 49 بازي درجام جهاني انجام داده است و اگر سه بازي که اين تيم در مرحله گروهي را محسوب کنيم از 52 بازي، داراي 36 برد، 11 تساوي و فقط 5 باخت دارد.114 گل به ثمر رسانده و 37 گل خورده است. بهترين نتيجه اي که اين تيم در تاريخ جام جهاني نوجوانان کسب کرده پيروزي 8 بر صفر مقابل کانادا در جام جهاني 1993 بوده است. نيجريه در اين جام جهاني در بازي اول مقابل مکزيک قهرمان جهان در دوره گذشته 6 بر يک پيروز شده، مقابل سوئد به تساوي سه بر سه رسيده و عراق را با 5 گل بدرقه کرده است و به عنوان تيم اول گروه ششم به مرحله يک هشتم نهايي صعود کرده است.

نکته جالب در مورد نيجريه اين است که سه قهرماني که اين تيم در تاريخ جام جهاني به دست آورده در آسيا بوده است. نيجريه در جام جهاني 1985 چين، 1994 ژاپن و 2007 کره جنوبي قهرمان جام جهاني شده است. تيم ملي نوجوانان نيجريه يک رکورد منحصر به فرد دارد. اينکه بيشترين تعداد حضور در فينال جام جهاني را دارد که سه بار آن را برده و سه بار در سال هاي 1987، 2001 و 2009 که خودش ميزبان جام جهاني نوجوانان بود، باخته است. پس از نيجريه برزيل با 5 بار حضور در فينال دوم است.

اما نيجريه از جهت بردن کاپ اخلاق هم رکورد دارد. اين تيم در جام هاي جهاني 1993، 2001 و 2009 جايزه بازي جوانمردانه را به خودش اختصاص داده است. در جام جهاني 2009 نيجريه، آقاي گل مسابقات با 5 گل زده از نيجريه بود. نيجريه يکي از غايبين جام جهاني 2011 مکزيک بوده است و مهاجم اين تيم به نام ساني امانوئل در جام جهاني 2009 و در بازي نيمه نهايي مقابل اسپانيا 100 امين گل تاريخ نيجريه را به ثمررسانده است.

نيجريه در رقابت هاي قهرماني آفريقا در فينال مقابل ساحل عاج، پس از اينکه بازي در وقت90 دقيقه با نتيجه يک بر يک به پايان رسيد، در ضربات پنالتي مغلوب تيم ساحل عاج شد و به عنوان تيم دوم به جام جهاني 2013 امارات صعود کرد.

نيجريه در رقابت هاي مقدماتي جام جهاني و قهرماني آفريقا 18 گل به ثمررسانده و تا اين لحظه در جام جهاني 14 گل زده است.

اين تيم امروز وارد هتل دانات العين مي شود تا براي بازي مقابل ايران در روز سه شنبه آماده شود.

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Pejvak61
29-10-2013, 18:33
بازي بسيار سختي پيش رو داريم ولي نميدونم چرا ته دلم ميگه برنده ميشيم.

به اميد خدا:n12:

MoJtaBa.R
29-10-2013, 19:57
از همون ضعف و تونل بزرگ خط دفاعیمون داریم بدجور میبازیم !!

الان قدر بازی دوم و فرصت از دست رفته رو میدونیم .... ضعف دفاعی و دروازه رو توی گروهی هم داشتیم الان جلو نیجیریه نمود کرد

Reza31001
29-10-2013, 20:21
دارم فکر میکنم احتمال گل شدن ضربه ای که منجر به گل سوم نیجریه شد چقدر بود و این توپی که اخر نیمه اول دروازه بان نیجریه گرفت چقدر!!
جلوتر از نقطه پنالتی مهاجم ما روپا زد و گل نشد و از گوشه محوطه جریمه زدن به گوشه دروازمون

من فقط دوست دارم بچه ها 45 دقیقه باقیمونده رو نترس بازی کنن
زور ما به نیجریه نمیرسه بحثی درش نیست
کاش طوری شروع میکردیم که سرگروه بالا میومدیم

Pejvak61
29-10-2013, 20:32
کاش طوری شروع میکردیم که سرگروه بالا میومدیم

من هميشه همينطور فكر ميكردم و حتي در اون بازي اول با اون همه فرصت براي برتري به همين دليل ناراحت بودم.

ولي بعضي ها معتقدن عيبي نداره كم كم ياد ميگيرن!

واقعاً زورمون به اين نيجريه نميرسه. صرفنظر از بحث صغر سن، واقعاً چند سطح بالاتر از سنشون بازي ميكنن و شوتهاشون خيلي دقيقه.

همه گل هاشونو تو گوشه ها زدن و كاري هم انصافاً از دست دروازه بان بر نيومد.

كافيه يك لحظه غفلت كني اونقته كه گل ميزنن. به نظرم راز موفقيت مقابل تيمي مثل نيجريه تمركز بالا و دوري از اشتباهه كه كاري است كه نياز به تجربه بيشتر داره.

اميدوارم در باقي لحظات مسابقه بتونيم اختلاف را كم كنيم. دفاعشون هم چندان قوي نيست فقط كمي بچه ها روحيه شونو باختن. وگرنه ميشه بهشون گل زد.

Gregar
29-10-2013, 20:52
اونجور که از نیجریه میگفتن فکر میکردم بازیکناشون به لحاظ فنی خیلی قوی باشن اما از لحاظ تاکتیکی هم خوب کار میکنن و راحت از نقطه ضعف تیم ما استفاده کردن . ولی واقعا همه گل ها رو از روی اشتباه بد مدافعان و دروازه بان خوردیم و این نشون میده که در واقع به خودمون باختیم نه نیجریه و اگه دقت بازیکنها بیشتر بود میشد همچین تیمی رو هم شکست داد .

Pejvak61
29-10-2013, 21:13
همونطور كه گفتم اونها منتظر يه لحظه غفلت ما هستن تا بهمون گل بزنن. حقيقتاً فوق العاده هستن.

در مواجهه با چنين تيم هايي كه قدرت بدني بالايي نداريم بايد تكنيك و تاكتيك برتر به كمكمون بياد كه متأسفانه اينها را نداشتيم.

ولي خدا كنه همين تيم براي مسابقات جوانان حفظ بشه و اين شكست ها براشون تبديل به درس بزرگ بشه.

ضمن اينكه يكي از 4 گل خورده را جبران كرديم.:n02:

Pejvak61
29-10-2013, 21:22
اونجور که از نیجریه میگفتن فکر میکردم بازیکناشون به لحاظ فنی خیلی قوی باشن اما از لحاظ تاکتیکی هم خوب کار میکنن و راحت از نقطه ضعف تیم ما استفاده کردن . ولی واقعا همه گل ها رو از روی اشتباه بد مدافعان و دروازه بان خوردیم و این نشون میده که در واقع به خودمون باختیم نه نیجریه و اگه دقت بازیکنها بیشتر بود میشد همچین تیمی رو هم شکست داد .

فقط ضعف خط دفاعي و دروازه بان نبوده.

نيجريه اي ها خيلي خوب بازي ميكنن. درصد موقعيت هايي كه با موفقيت به نتيجه رسوندن خيلي بالاست. به نوعي غير عاديه! حالا نميگم نبايد گلي ميخورديم ولي ديگه 4 تا هم خيلي زيادي بود.

بازي 4-1 به نفع نيجريه تموم شد.

خيلي حيف شد. نداشتن بازي هاي تداركاتي مناسب با تيم هايي مثل نيجريه اينجور جاها لمس ميشه. بازي كردن مقابل تيمي كه اصلاً اشتباه نميكنه و از تك موقعيتهاش به بهترين نحو استفاده ميكنه ميتونه خيلي براي اين جور جاها مفيد باشه.

ولي تصور ميكنم خود مسئولان و كادر فني تا همينجا راضي بودن و ديگه عطشي نداشتن و البته كاري هم براي بالاتر رفتن انجام ندادن.

Kianoosh
29-10-2013, 22:51
بازي بسيار سختي پيش رو داريم ولي نميدونم چرا ته دلم ميگه برنده ميشيم.

به اميد خدا:n12:

ته دلت چی دیده بود توی این تیم :دی انصافا تو گروهی هم خیلی پر اشتباه و بی دقت بودیم و مقتدر بالا نیومدیم که حداقل اینجا به نیجریه نخوریم!

من زدم دیدم 2-0 عقبیم اومدم عوض کنم شد 3-0 دیگه از برق کشیدم کلا!:biggrin:

هرچقدر هم بگیم این سن کم تجربه احساسی بازم رو اصول فوتبال کم مشکل نداریم همین ضربه آخر بد زدنها پاس ندادن ها و ... میاد و میرسه به سطح لیگ و تیم ملی(؟):n15:

MR.CART
30-10-2013, 03:04
اره خوب انصافا پر اشتباهن و میشه گفت تو از دست دادن موقعیت گل، رتبه اول جهان رو دارند؟ این مظلومی هم بازیش رو اعصابه جلو کانادا نزدیک تلویزیونو خورد کنم بخاطرش

Pejvak61
30-10-2013, 11:28
ته دلت چی دیده بود توی این تیم :دی انصافا تو گروهی هم خیلی پر اشتباه و بی دقت بودیم و مقتدر بالا نیومدیم که حداقل اینجا به نیجریه نخوریم!

من زدم دیدم 2-0 عقبیم اومدم عوض کنم شد 3-0 دیگه از برق کشیدم کلا!:biggrin:

هرچقدر هم بگیم این سن کم تجربه احساسی بازم رو اصول فوتبال کم مشکل نداریم همین ضربه آخر بد زدنها پاس ندادن ها و ... میاد و میرسه به سطح لیگ و تیم ملی(؟):n15:

درسته. قبل از اينكه اين نظر را بدم باخودم فكر كرده بودم اگه نشد چي بگم:n02:

براي تيم هاي زير 17 سال دوستي مهر گزينه خوبي بود و تونست تيم را به حدي از آمادگي قابل قبول برسونه ولي براي همين تيم در رده بالاتر بايد از مربي هاي با دانش تري استفاده بشه. چيزي در مايه هاي كي روش ولي نه اونقدر با نامي بزرگ مثل اون(اگرم چنين شخصي را انتخاب كنن نمياد سرمربي اين رده بشه) .

ولي ديشب از شبكه ورزش كه بازي را نگاه ميكردم گفتن ميرآخوري سرمربي جديد شون براي تيم جوانان ميشه و از چند وقت ديگه كارشو با اينها شروع ميكنه.

ميرآخوري اسمي آشناست و سابقه مربيگري در تيم هاي باشگاهي داره. ولي ته دلم بهش خوش بين نيستم :n02:

aluminum
05-11-2013, 21:35
نیجریه که توی مرحله گروه با سوئد 3-3 مساوی کرده بود توی نیمه نهایی سوئد رو 3-0زد و رفت فینال و مکزیک هم 3-0 آرژانتین رو برد.
خیلی جالبه سه تیم از چهار تیم مرحله نیمه نهایی همه توی اف مسابقات بودن.بیچاره عراق:n02:

aluminum
08-11-2013, 14:53
دوستان پیگیر مسابقات نوجوانان فراموش نکنن که امروز فینال مسابقات از شبکه ورزش پخش میشه.

Gregar
09-11-2013, 00:35
نيجريه با غلبه بر مکزيک قهرمان جهان شد

تيم نيجريه با غلبه بر مکزيک قهرمان جام جهاني زير 17 سال در امارات شد.

در ديدار نهايي جام جهاني فوتبال زير 17 سال که در کشور امارات در حال برگزاري است، تيم‌هاي فوتبال نيجريه و مکزيک از ساعت 19:30 در استاديوم محمد بن زايد شهر ابوظبي به مصاف هم رفتند که اين ديدار در پايان با نتيجه 3 بر صفر به سود نيجريه خاتمه يافت و اين تيم براي دومين بار قهرمان زير 17 ساله‌هاي جهان شد.

آگيره بازيکن مکزيک در دقيقه 9 با گل به خودي موجب شد تا نيجريه خيلي زود از حريف خود پيش بيافتد و در ادامه ايهه‌آناچو در دقيقه 55 گل دوم نيجريه را به ثمر رساند و محمد در دقيقه 81 نتيجه را 3 بر صفر کرد.

نيجريه پيش از اين نيز در همين جام و در گروه ششم موفق شده بود مکزيک را با نتيجه 6 بر يک شکست دهد.

پيش از اين ديدار در مسابقه رده بندي آرژانتين و سوئد به مصاف هم رفته بودند که سوئد با غلبه بر آرژانتين به مقام سوم اين رقابت‌ها دست يافته بود.

نيجريه در نيمه نهايي موفق شده بود با شکست 3 بر صفر سوئد به فينال راه يابد و مکزيک نيز با همين نتيجه بر آرژانتين چيره شده بود.

اين دومين قهرماني نيجريه در جام جهاني زير 17 سال فوتبال محسوب مي‌شود.

مکزيک نيز تاکنون 2 بار قهرمان اين رقابت‌ها شده است.

منبع : ورزش 3

+

خداییش حالا میفهمم بچه های ما بازیشون در چه حد بوده که تازه مکزیک که فینالیست شد سه تا از این تیم خورد .

دلیل قهرمانی تیمشون هم کاملا به خاطر قدرت بدنی و توانایی جسمیشونه که اصلا به سنشون نمیخوره . اخه تو همچین مسابقاتی با همچین سطحی یه تیم باید به راحتی به تیم های دیگه سه چهار تا گل بزنه ؟ بعد از اون ور تیم بزرگسالانشون هیچ پخی حساب نشه ؟
مگه میشه یه تیم توی رده زیر 17 سال قهرمان جهان بشه بعد توی رده سنی بزرگسالان رتبه پایینی داشته باشه ؟ من که مشکوکم به این تیم .

+ali
09-11-2013, 00:54
واقعا الان مشخص میشه که تیم ما اگر به نیجریه نمیخورد حتی ممکن بود تا فینال بیاد
ما اگر علمی به این تیم برسیم 7 یا 8 سال دیگه با همین تیم بزرگسالان نیجریه رو 4 تایی میکنیم
ولی افسوس که شمر دلالیسم سر خیلی از این بچه ها رو میبره

shaparak13
09-11-2013, 12:03
به گل ايران به آرژانتين رأي دهيد
گل ايران به آرژانتين کانديداي بهترين گل جام جهاني 2013 امارات شد.

گل ثانيه 55 مصطفي هاشمي به آرژانتين در اولين بازي تيم ملي نوجوانان ايران در مرحله گروهي، کانديداي بهترين گل جام جهاني 2013 امارات شده است.

به گزارش اوج و بر اساس اعلام سايت فيفا، گل ايران به آرژانتين در کنار گل تيم ملي ژاپن به روسيه، گل اول اتريش به کانادا، گل سوم آرژانتين به کانادا، گل مکزيک به ايتاليا و گل سوئد به هندوراس شش گلي هستند که فيفا آنها را کانديداي بهترين گل جام جهاني کرده است.

سايت فيفا اين گلها را روي وب سايتش قرار داده و از کاربران سايت فيفا براي اينکه بهترين گل را انتخاب کنند، نظر سنجي کرده است. اين راي گيري روي سايت فيفا تا روز پنجشنبه 23 آبان ادامه خواهد داشت.

کاربران ايراني مي توانند با راي دادن به گل زيباي مصطفي هاشمي که سريعترين گل جام جهاني 2013 امارات و نهمين گل سريع تاريخ جام هاي جهاني بوده است، گل اين بازيکن تيم ملي را بهترين گل جام کنند. لينک رأي گيري ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

منبع: ورزش3

Reza31001
30-03-2015, 01:10
تیم امید در ادامه دو پیروزی قبلی افغانستان رو هم 6-0 شکست داد تا صعودش رو تقریبا قطعی کنه
برای دوستانی که در جریان نیستن بگم که مسابقات مقدماتی زیر 23 سال آسیا در 10 گروه در حال برگذاریه و در هر گروه یک کشور میزبانه که همه بازیها در همون کشور میزبان انجام میشه
در گروه ما هم تیمهای عربستان و نپال و افغانستان و فلسطین حضور دارن و میزبانم خودمونیم و فعلا با 3 بازی 9 امتیاز و تفاضل 14+ اولیم
بازی آخر هم با عربستانه که البته نباید ببازیم وگرنه سرگروهی رو از دست میدیم
10 تیم سرگروه به همراه 5 تیم از تیمهای دوم + قطر میزبان مرحله نهایی جام زیر 23 ساله ها رو برگزار میکنن که خودش انتخابی المپیک ریو هست و 4 تیم برتر به المپیک خواهند رفت

پ ن: باز هم مقدماتی المپیک و طلسم n ساله که هر بار 4 سال بهش اضافه میشه:n03:
این بار دیگه عنوان هایی مثل بهترین تیم امید و ... به تیممون ندادن و از همین الان و بعد از اون عملکرد جالب (!) در اینچئون تیم درست و درمون داره کار میکنه
اسمهایی مثل آزمون و جهانبخش رو تو زمین داریم و خاکپور رو در نیمکت
البته این 4 بازی که به نظر دستگرمی میاد و حتی امروز (در واقع دیروز) هم در حالی که 70-80 هزار تماشاگر افغان تو آزادی بود و شاید فقط هزارتا ایرانی، تیم افغان هیچ حرفی برای گفتن نداشت و باید منتظر بازیهای اصلی در قطر باشیم
البته همین بازی آخر مقابل عربستان هم مهمه چون اگه ببازیم عربها اول میشن و دوم!

Reza31001
15-01-2016, 22:13
من هر وقت بازیهای تیم ایران رو تو کشورهای عربی میبینیم فقط حسرت ورزشگاه و امکاناتشون به دلم میشینه

همین دو بازی مقابل سوریه و قطر با اینکه شاید طرفین بار فنی یک تیم فوتبال خوب رو نداشتن ولی برای من واقعا از بازیهای داخلی جذاب تر بود
چمن یکدست که اجازه هر کاری رو به بازیکنها میداد و فیلمبرداری خوب که کوچکترین صحنه ها رو هم نشون میداد بلکه بازی زیباتر به نظر بیاد
چیزهایی که در فوتبال داخلی فرسنگ ها ازش دوریم:n27:

سوریه رو بردیم و به قطر باختیم
از اونجایی که تیم های امید دارن بازی می کنن پیش بینی سخته
به نظر میاد بتونیم از گروه صعود کنیم و از طرفی چون 3 تیم به المپیک میرن شانس کسب سهمیه هم زیاد بد نیست ولی باید ببینیم چی پیش میاد

green-mind
15-01-2016, 23:15
خبرگزاری فارس: کارلوس کی‌روش در جایگاه ویژه ورزشگاه جاسم بن حمد قطر حاضر شد و مورد استقبال برخی از حاضر در این جایگاه قرار گرفت.

* علیرضا فغانی و رضا سخندان داوران بین‌المللی فوتبال ایران نیز در ورزشگاه حضور دارند.

* حدود 500 تماشاگر ایرانی بازیکنان تیم امید را به شدت تشویق می‌کنند.

* بازیکنان تیم ایران زیر نظر کن استید مربی بدنساز خارجی تیم امید بدنهایشان را گرم کردند.

* برخی از مسئولان عالی رتبه کشور قطر نیز در ورزشگاه حضور دارند.

* جواد نکونام کاپیتان سابق تیم ملی نیز یکی دیگر از تماشاگران ویژه این بازی است. او برای مذاکره با باشگاه العربی قطر به این کشور رفته و ظاهرا با این باشگاه به توافق رسیده و قرار است اوایل هفته برای گرفتن رضایتنامه‌اش از باشگاه سایپا به ایران برگردد.

* کی ‌روش در جایگاه ویژه با لادروپ مربی دانمارکی حاضر در ورزشگاه خوش و بش کرد. در میان میهمانان و تماشاگران در جایگاه ویژه، ژاوی هم حضور دارد.

* صدای تماشاگران ایرانی بسیار بیشتر از تماشاگران قطری است. این درحالی است که تعداد تماشاگران قطری چندین برابر ایرانیان حاضر در ورزشگاه است.

* حدود 6 هزار تماشاگر در ورزشگاه حضور دارند و دیدار تیم‌های ملی امید ایران و قطر لحظاتی پیش آغاز شد.

Reza31001
24-01-2016, 22:39
44 ، مایلی کهن

به همین دو کلمه بسنده می کنم!