ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نحوه اصلاح هاردی که آماتوری پارتیشن بندی شده!!

alone1992
18-10-2013, 21:11
سلام
بنده یکی از کاربران نیمه حرفه ای دسکتاپ بودم که به تازگی شیفت کردم روی لپ تاپ .

از اونجایی که به کپی رایت (حتی خارجی ها) اهمیت می دم و تا جایی که میشه دوست دارم که رعایتش کنم خواستم تا ویندوز 8 خودم رو که توسط یک فروشنده آماتور :n21:نصب شده به اوبونتو تغییر بدم ولی هنگام ایجاد پارتیشن های مخصوص اوبونتو با یک صحنه بسیار فجیع و ناراحت کننده روبرو شدم و هنگ کردم.:n13::n30:

شما رو هم دعوت می کنم این صحنه رو مشاهده کنید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

همینطوری که می بینید یک حالت شیر تو شیری وجود دارد همراه با مقداری فضای خام وحشتناک به اندازه ی یک درایو !!:37:

درخواستی که از کارشناسان و اساتید عزیز دارم این هستش که :

1- چه کار می توان کرد تا حدالامکان بدون پاک شدن ویندوز8 بقیه قسمت ها رو اصلاح کرد؟ (لپ تاپ تازه هستش و بقیه قسمتها زیاد مهم نیست)

2- بهترین ترکیب برای این هارد یک ترا چه ترکیبی هست؟ منظورم تعداد درایو و سایزهاشونه؟!

3- بهترین نرم افزار برای این کار چیه (خواهشا لینک کنید)

با تشکر

vissoto
18-10-2013, 21:31
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

EXTREME
18-10-2013, 21:39
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با نرم افزار paragon partion اون پارتیشن unlocated شده رو به یک پارتیشن logical تبدیل کنید سپس تغییرات رو اعمال کنید

alone1992
18-10-2013, 21:42
خیلی ممنون از جوابهاتون!!

2- بهترین ترکیب برای این هارد یک ترا چه ترکیبی هست؟ منظورم تعداد درایو و سایزهاشونه؟!

1- چه کار می توان کرد تا حدالامکان بدون پاک شدن ویندوز8 بقیه قسمت ها رو اصلاح کرد؟ (لپ تاپ تازه هستش و بقیه قسمتها زیاد مهم نیست)

EXTREME
18-10-2013, 21:44
خیلی ممنون از جوابهاتون!!

پارتیشن بندی سلیقه ای هست ولی میتونید یک پارتیشن 90 گیگ برای ویندوز بزارین 3تا پارتیشن لوجیکال دیگه هم داشته باشید برای اطلاعاتتون

vissoto
18-10-2013, 21:45
به C و system reserv دست نزنید

alone1992
18-10-2013, 21:48
به C و system reserv دست نزنید

به جز اون فضای رزرو شده به نظرتون نمی تونم درایو اصلیم رو extned اش کنم برسونم به 90؟

alone1992
18-10-2013, 21:53
ضمنا منظورم از بهترین ترکیب برای این بود که توی یک جایی خونده بودم ساز خیلی کوچک و تعداد زیاد می تونه پرفورمنس ام رو کاهش بده و عمرش رو هم کم کنه.
برای همین پرسیدم ؟!
ولی به نظر خودم هم سه تا کافی باشه.
این اطلاعات خورده ریزه در صورت جابه جا کردن سایز پارتیشنها حذف خواهد شد؟

vissoto
18-10-2013, 22:04
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
1 ابتدا اطلاعات درون E را به درایور دیگری منتقل کنید
2 حالا درایوE را DELETE کنید
3. حالا کناره سمت راست درایو C را گرفته و به سمت راست بکشید!:n02:

miladbilli
18-10-2013, 22:20
سلام
سعی کن اگه میخوای روی درایو c و اون 100mb ssystem health تغییراتی بدی حتما از paragon bootable استفاده کنی چون زیاد برای من پیش اومده که با نرم افزار نصبی دیگه ویندوز بالا نیومده

EXTREME
19-10-2013, 10:08
به جز اون فضای رزرو شده به نظرتون نمی تونم درایو اصلیم رو extned اش کنم برسونم به 90؟

چرا میتونید با نرم افزار eases partion master میتونید درایو ویندوزتون رو توسعه بدید ولی برای اینکار تو یکی از پارتیشن ها فضای خالی لازم دارین با این نرم افزار لازم نیست حتما پارتییشن کنار درایو ویندوز رو فرمت کنید یا shrink کنید میتونید از یک پارتیشن دیگه استفاده کنیدکه کنار درایو ویندوز نباشه راحت با موس و drag کردن میتونید حجم رو توسعه بدید
برای اون پارتیشن های لوجیکال هم میتونید با همین نرم افزار یا نرم افزارهای دیگه merg کنیدشون