مشاهده نسخه کامل
: کمک - فایل آپدیت تلویزیون پلاسما PS-51E5950D1M
mhncomputer
18-10-2013, 19:40
با سلام خدمت دوستان انجمن
بنده خیلی در سایت سامسونگ نسخه ایرانی و خارجی دنبال این مدل تی وی پلاسما PS51E5950D1M یا PS51E5950 بودم ولی متأسفانه فایل آپدیت رو پیدا نکردم! از دوستان کسی می تونه کمک کنه فایل آپدیت این تی وی رو پیدا کنم ؟
matinpour
19-10-2013, 00:18
با سلام خدمت دوستان انجمن
بنده خیلی در سایت سامسونگ نسخه ایرانی و خارجی دنبال این مدل تی وی پلاسما PS51E5950D1M یا PS51E5950 بودم ولی متأسفانه فایل آپدیت رو پیدا نکردم! از دوستان کسی می تونه کمک کنه فایل آپدیت این تی وی رو پیدا کنم ؟
دوست عزیز
کافی است که وارد منوی مخفی بشوید و از قسمت option مدل واقعی تلویزیونتان را ببینید و یادداشت کنید
دسترسی به منوی سرویس
این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
در تلویزیون های جدید:
کد:
info > menu > mute > power
لطفا به چیزی دست نزنید که باعث خسارت شدید می شوید
mhncomputer
19-10-2013, 00:30
سلام. ممنون.
انجام دادم ولی متأسفانه عملی صورت نگرفت!
mhncomputer
19-10-2013, 00:54
عذرخواهی میکنم من هر 4 دکمه رو بصورت همزمان فشار میدادم نمیدانستم که باید به صورت ترتیبی وارد کنم. وارد منوی مخفی شدم و مدل رو یادداشت کردم. مدل: PS51E550 می باشد!
به این صفحه در سایت سامسونگ رفتم ببنید مدل فوق با آدرس صفحه یکی است: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درضمن این تفاوتی مدل که پشت تلویویزن است و مدل دیگری در منو مخفی باعث مشکل در تی وی نمی شود ؟! منظورم این هست مدل ها متفاوت نیستند که باعث خرابی تی وی شود ؟
matinpour
19-10-2013, 22:05
عذرخواهی میکنم من هر 4 دکمه رو بصورت همزمان فشار میدادم نمیدانستم که باید به صورت ترتیبی وارد کنم. وارد منوی مخفی شدم و مدل رو یادداشت کردم. مدل: PS51E550 می باشد!
به این صفحه در سایت سامسونگ رفتم ببنید مدل فوق با آدرس صفحه یکی است: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درضمن این تفاوتی مدل که پشت تلویویزن است و مدل دیگری در منو مخفی باعث مشکل در تی وی نمی شود ؟! منظورم این هست مدل ها متفاوت نیستند که باعث خرابی تی وی شود ؟
دوست عزیز
مدل نام گذاری ایران برای تلویزیون شما ps51e5950 و نام گذاری اصلی آن ps51e550d است و برای دانلود به سایت امارات که با سیستم ایران سازگار تر است بروید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و هیچ اتفاقی نمی افتد چون ایران برای خودش نام گذاری می کند و ربطی به محتوای تلویزیون ندارد
mhncomputer
19-10-2013, 23:21
سلام
ممنون دانلود کردم و مشکلم حل شد، تی وی ام با موفقیت آپدیت شد.
ممنونم دوست عزیز!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.