PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک فوری! مشکل اوژانسی سیستم ...

love_and_hate
18-10-2013, 10:11
سلام دوستان :
من شهرستان زندگی میکنم حدود دو سه روز هست که سیستم دفترم به شدت اذیتم میکنه و نمیدونم چی شده . از اونجایی که تموم کار دفتر باید با همین سیستم انجام بشه یه جورایی کارمم خوابیده !! ممنون میشم کمکم کنید .

مشکل : سیستم بعد از یه مدت کوتاه ( حدود 10 دقیقه تا نیم ساعت) هنگ میکنه ( نه موس و نه صفحه کلید و ... هیچی کار نمیکنه) و باید ری استارت بشه - بعضی وقتا هم خودش خود به خود ری استارت میکنه ...

اقدامات انجام شده :
1- آپدیت nod32 و اسکن جهت آلوده بودن
2-به یک خدمات کامپیوتری مراجعه کردم . پشت کیسو باز کرد گفت کارت گرافیکتون داغه باید عوضش کنید حل میشه ---- عوضش کردم و تست کرد حدود 45 دقیقه روشن بود و بدون هیچ مشکلی اوردمش دفتر اما بعد از روشن کردن زیر 10 دقیقه دوباره قفل کرد !!!

موندم چیکارش کنم ... بی صبرانه منتظر راهنمایی شما بزرگواران هستم
یا علی

vissoto
18-10-2013, 10:23
سلام
اگرcpuروی 100% است ان پروسس را شناسایی کنید
دمای اتاق را پایین بیاورید(پنجره را باز کنید:n02:)
اگر win7نصب است themeان را بر روی basicقرار دهید
از صفحه log on این نرم افزار [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] موردهای اضافی را پاک کنید(مسئولیتش با خودتان)
اگر کیس شما فاقد فن است خب باید فن نصب کنید!(خروجی هوا::: بالای کیس یا پشت کیس)
نرم افزارهای مورد استفاده شما چیست؟
هارد شما چیه و میزان فضای خالی درایو cشما چقدر است؟
این نرم افزار را اجرا کنید و در دقیقه 9یک عکس از ان بگیرید و این جا قرار دهید![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

love_and_hate
18-10-2013, 11:18
ممنون دوست عزیز vissotoکه جواب دادی... سیستم 4تا فن داره - نرم افزار سنگین روش ندارم فقط چند تا نرم افزار کم حجم شرکتمونه - هارد 80- ویندوز xp sp3-فضای خالی درایو c حدود 150 مگابایته

vissoto
18-10-2013, 21:21
فضای خالی درایو c به شدت کم است!!!!!
در منوی RUNتایپ کنید%temp% حالا داخل این پوشه را خالی کنید(خود پوشه را پاک نکنید)