PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راه حل مشاهده تصاویر ضبط شده از تلویزیون های سامسونگ سری E و F روی کامپیوتر

matinpour
18-10-2013, 01:53
دوستان عزیز
برای اینکه شما بتوانید فیلم ضبط شده از تلویزیون روی فلش تان را در کامپیوتر تما شا کنید نیاز به مقدماتی دارید که ما آن را به شما آموزش می دهیم .سعی کنید تا نیازی به آبدیت نیست فریمورتان را آبدیت نکنید تا اگر این قابلیت در تلویزیون شما است از بین نرود.
این برنامه تست شده است
در سری ES5600 یا همانES5960
مدل es 7500 یا همان es 7770

مدل UAES6800 یا همان UAES6980

شما نیاز به دو برنامه یکی برای کامپیوترتان و دیگری برای تلویزیونتان و یک مدیا پلیری که از فایل TS پشتیبانی کند دارید
لازم به ذکر است که این برنامه در ویندوز XP3 - 7- و 8 قابل اجراست ولی در 7 و 8 راحت تر از XP3 اجرا می شود .و می توانید هم از مودم وایرلس و هم کابلی استفاده کنید نیازی به اینترنت ندارید و می توانید فقط با مودم و بدون اینترنت از تلویزیون استفاده کنید.

1- برای کامپیوتر ​samyGOPVRDecoder_1.8.2.53.zip ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

2- برای تلویزیون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3- مدیا پلیری که فایل TS را پشتیبانی کند K-Lite_Codec_Pack-1000_Full
4- آموزش ضبط فیلم از تلویزیون روی فلش مموری 4 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[نرم افزار] "جایگزین اسکایپ" برای ریشه دار کردن سری E / F
همانطور که همه می داند: لایسنس اسکایپ به پایان رسیده است، بنابراین در اینجا دیگر روش ریشه دار کردن به وسیله "اسکایپ " * نیاز نیست. (برای فریمور قدیمی یکسان هستند)
طریقه استفاده:
نخست آرشیو را باز می کنید با متصل کردن یک درایو فرمت FAT USB تازه و ست می کنید تلویزیون خود را با (E یا F) به ریشه دار کردن آن.

راهنمای سری E:
فایل 128mb.xfs there ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را دانلود و آن را به پوشهDATA داخل InstallSamygo کپی کرده روی USB بریزید.
تلویزیون را خاموش و سپس USB را فقط به تلویزیون وصل و آن را روشن کنید.
وارد SmartHub شوید و شروع به نصب ویجت به نام "Install SamyGO-E" کنید.
دکمه "Enter" را زده و صبر کنید تا نصب به اتمام برسد (6 خط باید با "OK" در پایان به نمایش در می آید)
تلویزیون را مجدد (خاموش / روشن) کنید.

راهنمای سری F:
samyext4.img.F.zip there ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])،دانلود و از زیپ خارج و samyext4.img آن را به پوشهDATA داخل InstallSamygo کپی کرده روی USB بریزید.
وارد SmartHubشده و به "More Apps" بروید و USB را به تنهای به تلویزیون وصل کنید.
کادر محاوره ای را ببندید و شروع به نصب ویجت به نام "Install SamyGO-F" کنید.
دکمه "Enter" را زده و صبر کنید تا نصب به اتمام برسد (6 خط باید با "OK" در پایان به نمایش در می آید)
تلویزیون را مجدد (خاموش / روشن) کنید.

نکته:
(SamyGO-E Uninstall) و( SamyGO-F Uninstall) (پس از نصب در SmartHub به نمایش در می آید) می توان برای حذف فایل های راه اندازی SamyGO و ریشه دار کردن از آن استفاده کنید.
ویجت RestoreSmG می توان مورد استفاده برای تعمیر فایل های راه اندازی SamyGO (در صورت از دست دادن ریشه) از آن استفاده کنید.
در مورد چیزی اشتباه باشد پس از ریشه کردن (راه اندازی مجدد تلویزیون، و غیره)، فایلی به نام STOP_SAMYGO قرار دارد بر روی USB وصل شده در هنگام راه اندازی به تلویزیون ، که جلوگیری می کند از شروع ریشه دارشدن.
اگر شما قبلا 128mb.xfs و / samyext4.img را ذخیره دارید، شما می توانید از آن به جای یک پیش فرض استفاده کنید
اگر شما فقط از "از دست داده اید ریشه اسکایپ" را و اگر شما هنوز هم ویدجت SamyGO در Smarthub، موحود است به این معنی تمام فایل های خود را هنوز هم موجود دارید. در این صورت شما می توانید دکمه RED به جای در هنگام نصب ویجت ENTER را فشار دهید، و سپس تنها فایل های راه اندازی را اعمال کنید،

اول بر نامه ای که برای تلویزیون است را که دانلود کردیم از حالت زیپ خارج کرده و روی فلش می ریزیم و تلویزیون را خاموش و سپس فلش را به تلویزیون وصل می کنیم حالا تلویزیون را روشن می کنیم و با دکمه اسمارت هاب که روی کنترول است وارد آن قسمت می شویم و ویجت samygo را نصب می کنیم
در قسمت نصب به ترتیبی که روی منوی نصب گفته شده اول مرحله یک را و سپس مرحله دو را به وسیله دکمه قرمز روی کنترول که با حرف A انگلیس است انجام می دهید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و بعد از نصب از آن قسمت خارج شده و تلویزیون را یک بار خاموش و در آن حال فلش مموری را از تلویزیون جدا کرده و تلویزیون را روشن می کنیم حال دوباره به قسمت اسمارت هاب وارد می شویم

حالا دیگر تلویزیون شما آماده بهره برداری شده و فلشی را که قبلا برای ضبط از تلویزیون فرمت مخصوص کردید را در حالت خاموش تلویزیون به آن وصل کرده تلویزیون را روشن و روی کانال دیجیتال مورد نظر رفته و فیلم مورد نظرتان را ضبط و ذخیره کنید

مشخصه درست انجام شده این برنامه این است که وقتی که به منبع ورودی نگاه می کنید یک آیکون فلش usb به نام samygo اضافه می شود مانند تصویر زیر

حالا نوبت کامپیوتر است برنامه مورد نظر را در کامپیوتر وارد می کنیم که در حالت زیپ است ولی آن را از زیپ خارج نمی کنیم بلکه از داخل همان فایل زیپ شده برنامه را با دوبار کلیک اجرا می کنید

صفحه برنامه باز می شود حالا شما باید آی پی تلویزیونتان را که قبلا درتلویزیون از مسیر منو----> شبکه-->وضعیت شبکه آی پی IP آن را یادداشت کردید را مانند 192.168.1.101 در قسمت Setting وارد شده

و در قسمت آدرس آی پی تلویزیون وارد می کنید و بعد آن را OK می کنید

آن وقت می بینید فیلم ضبط شده در فلش شما نمایان می شود و آن را تیک زده و دکمه Decode selected recordings را می زنید

و منتظر می شوید تا برنامه کارش تمام شود و در درایوی که برای ذخیره انتخاب کردید در مسیر output folder for -TS files که در صفحه منو مشخص است رفته و برنامه دکد شده را به وسیله مدیل پلیری که قابلیت پخش فایل TS را داشته باشد را تماشا و از آن لذت ببرید

توجه : در صورتی که اسمارت هاب و یا فریمورتان را بروز رسانی یا همان آبدیت کردید باید برنامه samygo را که برای نصب روی تلویزیون است را یکبار از تلویزیون حذف و تلویزیون را خاموش و فلشی را که برنامه samygo تلویزیون در آن است را به تلویزیون متصل و دوباره برنامه را نصب کنید تا بر روی آبدیت جدید فریمور ویا اسمارت هاب سازگارشود تا بتوانید از آن دوباره استفاده کنید
در سری F
دو روش برای ریشه کردن است
1- بدون ایجاد حساب توسعه
2- با ایجاد حساب توسعه

روش اول : بدون ایجاد حساب توسعه
چگونه برای دسترسی ROOT یا ریشه در سری F-بدون نیاز به توسعه حساب ( هماهنگ سازی IP ) :

2 . تلویزیون را خاموش کنید .
3 . USB را از تلویزیون خارج کنید.
4 - با استفاده از PC فایل ' SamyGO_usb.zip ' را از زیپ خارج و به درایو USB انتقال دهید.
5 . تلویزیون را روشن کنید .
6 . به برنامه های اسمارت هاب بروید.
7 . بر روی تب " نرم افزار " در پایین کلیک کنید.
8 . حالا USB را به تلویزیون وصل کنید .
الف) ' دستگاه جدید تشخیص " داده می شود .
ب) عنصر SamyGO به طور خودکار به لیست موجود اضافه خواهد شد
9 . شروع ویجت SamyGO
الف) اینتر را فشار دهید ، سپس دوباره ( فقط نگه داشتن این روش روی صفحه )
ب) از SamyGO خارج شوید
10 . تلویزیون را خاموش و روشن کنید
11 . 2 دقیقه صبر کن.
پس از راه اندازی مجدد SamyGO در لیست برنامه های کاربردی وجود نخواهد داشت، ولی دسترسی ریشه هنوز هم کار می کنند.

61999

2- با ایجاد حساب توسعه
روش دوم
شما اول باید در قسمت اسمارت هاب برنامه اسکایپ را نصب و ثبت نام کرده و یک بار آن را اجرا کنید و سپس این فایلها را از زیپ خارج کرده و در مموری ریخته و به تلویزیون در حالت خاموش وصل کنید و سپس آن را روشن کنید
لازم بذکر است : نصب ویجت SamyGO (از طریق توسعه (develop) حساب اسمارت هاب)
اکانت توسعه (develop )حساب برای 2013 TV
نام کاربری: develop
رمز عبور: !sso1029dev
1- کلید اسمارت هاب را فشار دهید
2- ورود به حساب توسعه (منو ---> ویژگی های هوشمند ---> حساب سامسونگ ---> ورود
(Menu--->smart features--->Samsung Account--->Login
نام کاربری: develop. رمز عبور: !sso1029dev معتبر می باشد
3- بر روی صفحه نمایش اسمارت هاب یک تب 'APPS MORE'است که در پایین وجود دارد،روی آن کلیک کنید .
4- انتخاب گزینه ها، در گوشه بالا سمت راست از روی صفحه نمایش که می آید .
5- انتخاب تنظیمات IP را از منوی کشویی پایین می آید که IP کامپیوتر خود را وارد کنید
6- انتخاب کنید OPTIONS در گوشه بالا سمت راست APP SYNC را از لیست انتخاب کشویی.
و سپس شروع کنید نصب ویجت SamyGO را و پس از آن دکمه Enter را فشار دهید.
اگر شما هر دو STEP1 و مرحله 2 OK، شد پس از برنامه نصب شده است
یکبار تلویزیون را خاموش و روشن کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فايل هاي ضميمه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] dataبرای سری F.zip ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (2.5 کيلو بايت, مشاهده : 1)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] SamyGOبرای سری F.zip ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (1.76 مگا بايت, مشاهده : 1)

و طبق روش بالا عمل کنید
این کار بر روی تمام فریمور ها نیست . تایید شده و کار بر روی : f5300 ، F5500 ، f6400 ورژن1003.2 و بیش از آن
f5300 ، F5500 ، f6400 ورژن1102.1 ، 1104.2 و بیش از آن -- سعی کنید تا نیازی به آبدیت نیست فریمورتان را آبدیت نکنید تا اگر این
قابلیت در تلویزیون شما است از بین نرود.

عیب یابی:

SamyGO PVRDecoder می گوید : " قادر به اتصال به FTP سرور در تلویزیون نیست لطفا دوباره به روی USB-devices اسکن کنید
چند علل احتمالی برای این ارسال وجود دارد :

اطمینان حاصل کنید که تلویزیون خود را به درستی ریشه دارد کردید . اگر شما با استفاده از روش ویجت اسکایپ انجام می دهید ، مطمئن شوید که واقعا اسکایپ برای یک بار اجرا شده باشد بلافاصله بعد از نصب آن ویجت SamyGO را حذف کنید، بنابراین شما دوباره می توانید سعی کنید ، انتخاب کنید ویجت را در توپی هوشمند وفشار دهید کلید Tools از روی کنترول حذف کنید و پس از آن، دوباره روش ریشه را امتحان کنید.یعنی اینکه دوباره SamyGO را نصب کنید .من شخصا روش حساب برنامه نویس یا developer account تلاش کرد م و نشد ، بنابراین من نمی توانم اظهار نظر بر روی آن کنم .
فایروال و یا آنتی ویروس شما PVRDecoder SamyGO . را مسدود کرده اطمینان حاصل کنید فایروال و یا آنتی ویروس اجازه می هد که بر نامه samyGOPVRDecoder.exe اجرا بشود و netcat.exe . را به آن اضافه کنید به برای غیر فعال کردن به مستندات anti-virus/firewall خود مراجعه کنید.
تلویزیون شما به یک روتر اتصالش مشخص نشده است. هنگامی که شما تلویزیون خودرا روشن می کنید، اتصال روتر شما به اینترنت و یا توپی هوشمند شما در دسترسی نیست . برای انجام این کار، به سادگی توپی هوشمند را راه اندازی کنید و شما باید قادر به برقراری ارتباط از طریق کلیک کردن بر روی اسکن برای USB-devices باشید.
روتر شما پورت های اف تی پی یا شبکه راه دور برای تلویزیون شما را مسدود کرده. مراجعه به مستندات روتر خود در مورد چگونه پورت رو به جلو به منظور اجازه دادن ارتباط با تلویزیون . PortForward.com راهنماهای بزرگ برای تقریبا تمام مدل های روتر اینجا است .
هنگامی که یک آدرس IP ورود می کنید ، مطمئن شوید که تلویزیون شما از IP داخلی استفاده می کند ( این را می توان با استفاده از روش شرح داده شده در بخش عمده ای از این راهنما پیدا کنید ) . همچنین، ابزار چک کردن پورت رااستفاده نمی کند، این پک آپ برای چک کردن کامپیوتر شما برای پورت های بازاست ، نه برای تلویزیون تان . تائید این کار با تلاش در اجرای SamyGO PVRDecoder .

SamyGO PVRDecoder پیام می دهد که : "متاسفم ، این ابزار نمی تواند از یک مسیر حاوی [ فضا ] .... اجرا شود"
فقط آنچه را که جعبه پیام می گوید انجام دهید و حرکت دهید آن را به یک پوشه خالی بدون هیچ گونه چیز اضافی در آن فضاها به عبارت راحت تر اینکه این برنامه باید در یک درایو بطور مستقل باشد با فضای کافی مانند مثال زیر :
C : \ samyGOPVRDecoder
(تست سری E ) شروع به ویجت خودکار از SamyGO، USB بطور فیزیکی برای به روز رسانی مورد نیاز است
این عنصر تست اولیه است، پس از آن ممکن است ، در برخی از مدل ها / فریمور کار ناپایدار باشد
چگونه به:
1. نصب ویجت اسکایپ. اسکایپ ویجت الزامی است.
2. نصب ویجت SamyGO

از دوستانی که موفق شده اند که از این برنامه استفاده کنند روی تشکر از کاربر کلیک کنند و همچنین مدل تلویزیون شان را ذکر کنند تا آماری از سیستمهای که قابلیت اجرای این برنامه را دارند را شناسایی و برای سیستمهای دیگر نیز راه حل پیدا کنیم
باتشکر
کپی رایت آزاد ولی ذکر منبع فراموش نشود

mohsensh1990
18-10-2013, 21:34
سلام من تلویزیون سامسونگ ES5960دارم حالا هر چی میخام به مودم وصل بشم از طریق وایرلس وصل نمیشه مودمو پیدا میکنه اما وصل نمیشه تنظیمات IP , DNS ,SUB... را باید وارد کنم؟؟؟ اینا رو باید چند بزنم ؟؟؟ مودمم MAXNET وایرلس ... نمیدونم باید چیکار کنم واس همین SKYP رو هم نمیتونم نصب کنم دیگه واس این آموزش شما... قبلا یه با وصل شد با لپ تاپ هم تازه میتونستم به تلویزیون وصل بشم ... اما الان نه به مودم وصل میشه و نه .. همین تنظیمات IP و اینا رو نمیدونم باید چیکا کنم ؟؟؟

matinpour
18-10-2013, 23:10
سلام من تلویزیون سامسونگ ES5960دارم حالا هر چی میخام به مودم وصل بشم از طریق وایرلس وصل نمیشه مودمو پیدا میکنه اما وصل نمیشه تنظیمات IP , DNS ,SUB... را باید وارد کنم؟؟؟ اینا رو باید چند بزنم ؟؟؟ مودمم MAXNET وایرلس ... نمیدونم باید چیکار کنم واس همین SKYP رو هم نمیتونم نصب کنم دیگه واس این آموزش شما... قبلا یه با وصل شد با لپ تاپ هم تازه میتونستم به تلویزیون وصل بشم ... اما الان نه به مودم وصل میشه و نه .. همین تنظیمات IP و اینا رو نمیدونم باید چیکا کنم ؟؟؟

دوست عزیز
اگر شما با مودمتان به تلویزیون وصل می شودید ربطی به این برنامه ندارد که حالا وصل نمی شوید ببینید مشگلتان از کجاست شما اگر آلان با کامپیوترتان به اینترنت وصل می شوید حالا باید در تلویزیون تنظیمات شبکه را بطور خودکار تنظیم کنید و اگر نتوانستید آن را بطور دستی وارد کنید که برای پیدا کردن ip و دیگر آیتمها از روی خصوصیات شبکه کامپیوترتان که در کنار آیکون ساعت تان است وارد شده و آنها را یادداشت کنید مثلا اگر در کامپیوترتان IP تان 192.168.1.100 باشد IP تلویزیونتان 192.168.1.101 است و باقی آیتمها مثل هم هستند و اگر نمی توانید پیدا کنید از سرویس دهنده اینترنت تان بپرسید و برای راه اندازی این برنامه اصلا نیازی نیست که به شبکه تلویزیون و یا کامپیوترتان دست بزنید فقط کافی بود IP تلویزیونتان را یادداشت ودر منوی برنامه طبق دستورالعمل گفته شده وارد می کردید.

mohsensh1990
18-10-2013, 23:17
دوست عزیز
اگر شما با مودمتان به تلویزیون وصل می شودید ربطی به این برنامه ندارد که حالا وصل نمی شوید ببینید مشگلتان از کجاست شما اگر آلان با کامپیوترتان به اینترنت وصل می شوید حالا باید در تلویزیون تنظیمات شبکه را بطور خودکار تنظیم کنید و اگر نتوانستید آن را بطور دستی وارد کنید که برای پیدا کردن ip و دیگر آیتمها از روی خصوصیات شبکه کامپیوترتان که در کنار آیکون ساعت تان است وارد شده و آنها را یادداشت کنید مثلا اگر در کامپیوترتان IP تان 192.168.1.100 باشد IP تلویزیونتان 192.168.1.101 است و باقی آیتمها مثل هم هستند و اگر نمی توانید پیدا کنید از سرویس دهنده اینترنت تان بپرسید و برای راه اندازی این برنامه اصلا نیازی نیست که به شبکه تلویزیون و یا کامپیوترتان دست بزنید فقط کافی بود IP تلویزیونتان را یادداشت ودر منوی برنامه طبق دستورالعمل گفته شده وارد می کردید.
dns ,کادر پایینیش عدد داره اما جای ip , subnet mask, default gatwayخالیه اینا رو رو لپ تاپ چند بزنم ؟؟ رو تلویزیون چند؟؟ ممنون از راهمنمایی هاتون

matinpour
18-10-2013, 23:56
dns ,کادر پایینیش عدد داره اما جای ip , subnet mask, default gatwayخالیه اینا رو رو لپ تاپ چند بزنم ؟؟ رو تلویزیون چند؟؟ ممنون از راهمنمایی هاتون

دوست عزیز
کامپیوتر و یا لب تابتان اگر به سیستم اینترنت وصل باشد باید بتواند بطور خودکار عمل کند اگر نه باید از سرویس دهنده اینترنت تان خصوصیات شبکه تان را بپرسید و آن را بطور دستی وارد کنید و یا اینکه مودمتان را اگر بلد هستید و یوز نیم و پسورد مودمتان را می دانید باید از نو ریست کرده و مودمتان را از اول برنامه ریزی کنید وگر نه از سرویس دهنده اینترنتان کمک بگیرید .

mohsensh1990
19-10-2013, 12:49
دوست عزیز
کامپیوتر و یا لب تابتان اگر به سیستم اینترنت وصل باشد باید بتواند بطور خودکار عمل کند اگر نه باید از سرویس دهنده اینترنت تان خصوصیات شبکه تان را بپرسید و آن را بطور دستی وارد کنید و یا اینکه مودمتان را اگر بلد هستید و یوز نیم و پسورد مودمتان را می دانید باید از نو ریست کرده و مودمتان را از اول برنامه ریزی کنید وگر نه از سرویس دهنده اینترنتان کمک بگیرید .

اونا که میگن ما آدرس ip نمیدیم ... خودکار هم که رو حالت obtain an ip address autumatically تنظیمه .. واس ip زدم 192.168.1.1واس subnet mask زدم 255.255.255.0 و واس defalt gate way 192.168.1.0 ولی اینرنتم قطع شد مجبور شدم بذارم رو حالت اتوماتیک .. پشتیبانی هم که آدرس ip نمیده ... من رو همون کانکشنی که باش میرم تو اینترنت راست کلیک کردم propetis بعد internet protocol version4 ...

QSEVEN
19-10-2013, 15:21

دوست عزیز من هم مشکل شما رو دارم من تلویزیون F8880 هستش دوست عزیز به تنظیمات دست نزنیک بزارید رو اتوماتیک برای رفع این مشکل شما اول وصل بشو پسورد مودمت رو بزن تا تلویزیون به مودم وصل بشه میزنه شما به مودم متصل شدید اما به اینترنت نه تا اینجا درسته فقط کافیه بعدش یک بار مودم رو خاموش رو روشن کنی درست میشه اما به محض اینکه از دوباره تی وی رو خاموش کنی و روشن کنی دوباره باید مودم رو خاموش روشن کنی فکر کنم یک نوع باگ هستش :n27: شاید هم به خاطر نوع مودم اینطوریه مال من TP LINK 8960N هستش

mohsensh1990
19-10-2013, 20:52
دوست عزیز من هم مشکل شما رو دارم من تلویزیون F8880 هستش دوست عزیز به تنظیمات دست نزنیک بزارید رو اتوماتیک برای رفع این مشکل شما اول وصل بشو پسورد مودمت رو بزن تا تلویزیون به مودم وصل بشه میزنه شما به مودم متصل شدید اما به اینترنت نه تا اینجا درسته فقط کافیه بعدش یک بار مودم رو خاموش رو روشن کنی درست میشه اما به محض اینکه از دوباره تی وی رو خاموش کنی و روشن کنی دوباره باید مودم رو خاموش روشن کنی فکر کنم یک نوع باگ هستش :n27: شاید هم به خاطر نوع مودم اینطوریه مال من TP LINK 8960N هستش
نه مال منکه اصن به مودم هم وصل نمیشه مودمو پیدا میکنه .. پسوردشم میزنم اما بازم وصل نمیشه .. نمیدونم والا چیکا کنم ...؟

matinpour
19-10-2013, 21:26
نه مال منکه اصن به مودم هم وصل نمیشه مودمو پیدا میکنه .. پسوردشم میزنم اما بازم وصل نمیشه .. نمیدونم والا چیکا کنم ...؟

دوست عزیز
برای ار تباط اینترنت با تلویزیون باید از دو روش استفاده کنید
1- کابل
2- ارتباط از طریق مودم وایر لس با دانگل یا همانSamsung Wireless LAN
اول سعی کنید با کابل استفاده کنید بدین صورت
1- کابل lan را یک سر به مودم و یک سر دیگر را به پورت lan تلویزیون وصل می کنید
2- و بعد از این مسیر بروید منو---> شبکه ---> تنظیمات شبکه----> اتصال با کابل lan -----> جستجوی خودکار IP ----> ارتباط مودم به تلویزیون وسپس به اینترنت لازم به ذکر است که اگر دانکل یاهمان Samsung Wireless LAN به تلویزیون وصل است باید آن را جدا کنید
2- ارتباط با دانگل یا همان Samsung Wireless LAN قبل از آن کابل LAN را جدا کنید و دانگل را به پورت USB وصل کنید
2- از این مسیر بروید منو---> شبکه ---> تنظیمات شبکه----> اتصال با با دانگل یا همان Samsung Wireless LAN-----> دادن پسورد مودم در جای که در خواست پسورد میکند--->جستجوی خودکار IP ----> ارتباط مودم به تلویزیون وسپس به اینترنت
در صورتی که وصل نشدید باید مودمتان را ریست کنید
که برای اینکار نیاز به داشتن یوزر نیم و پسورد و VPI و VCI اینترنت ADSL تان را دارید که آنها را می توانید از سرویس دهنده اینترنت تان بخواهید و آن وقت از این راه بروید
در قسمتی که کلید پاور مودمتان است یک سوراخ کوچک قرار دارد که می توانید با نوک چیزی مثل خودکار دکمه ای که در آن قسمت است را به مدت 5 ثانیه نگهدارید تا مودم ریست شود و برای راه اندازی آن از طریق اکسپرورر و یا فایر فاکس و از آن قسمت که HTTP را برای جستجو وارد می کنید این اعداد را می زنید 192.168.1.1 و یک پنجره کوچک باز می شود و از شما یوزر نیم و پسور می خواهد و شما هم در قسمت پسورد و هم یوزرنیم کلمه admin را می نویسید و ok می کنید.
حالا یک صفحه دیگر باز می شود در آن صفحه روی QUICK STAR کلیک می کنیم و سپس روی دکمه RUN WIZARD کلیک می کنیم و NEXT را می زنیم و بطور متوالی NEXT تا به این قسمت برسید و سپس مانند یوزر نیم و پسورد و VPI و VCI اینترنت ADSL تان را که قبلا از سرویس دهنده اینترنت تان گرفتید را وارد می کنید و اگر خودتان این کارها را بلد نیستسد مودمتان را ببرید پیش سرویس دهنده تان تا از نو مودم تان را برنامه ریزی کند.

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

XloveX
21-10-2013, 11:16
سلام
از ناظر محترم انجمن بابت ارائه این مطلب مفید سپاسگذارم
من این عملیات رو روی تلویزیون 55 اینچ مدل es 7500 یا همون es 7770 که داخل ایران عرضه میشه با موفقیت انجام دادم و تونستم تصاویر ضبط شده قدیمی رو فلش که برام خیلی با ارزش بودن رو طبق دستورات انجام بدم و با کامپیوتر منتقل کنم

mohsensh1990
21-10-2013, 22:26
دوستان عزیز
برای اینکه شما بتوانید فیلم ضبط شده از تلویزیون روی فلش تان را در کامپیوتر تما شا کنید نیاز به مقدماتی دارید که ما آن را به شما آموزش می دهیم .سعی کنید تا نیازی به آبدیت نیست فریمورتان را آبدیت نکنید تا اگر این قابلیت در تلویزیون شما است از بین نرود.
این برنامه تست شده است
شما نیاز به دو برنامه یکی برای کامپیوترتان و دیگری برای تلویزیونتان و یک مدیا پلیری که از فایل TS پشتیبانی کند دارید
لازم به ذکر است که این برنامه در ویندوز XP3 - 7- و 8 قابل اجراست ولی در 7 و 8 راحت تر از XP3 اجرا می شود .و می توانید هم از مودم وایرلس و هم کابلی استفاده کنید و از اینترنت فقط برای نصب برنامه اسکایپ SKYPE برای یکبار استفاده کنید و دیگر نیازی به اینترنت ندارید و می توانید فقط با مودم و بدون اینترنت از تلویزیون استفاده کنید.

1- برای کامپیوتر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- برای تلویزیون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4- آموزش ضبط فیلم از تلویزیون روی فلش مموری 4 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لازم به ذکر است که اگر اول برنامه اسکایپ را نصب کنید بهتر است

وارد اسمارت هاب شده از قسمت apps وارد شده و برنامه اسکایپ را نصب می کنیم و بعداز نصب وارد آن شده ویک حساب در آن قسمت ایجاد می کنید و بعد از آن خارج شده و از قسمت اسمارت هاب هم خارج شده و دوباره تلویزیون را خاموش و روشن می کنید
خوب حالا شروع می کنیم اول بر نامه ای که برای تلویزیون است را که دانلود کردیم از حالت زیپ خارج کرده و روی فلش می ریزیم و تلویزیون را خاموش و سپس فلش را به تلویزیون وصل می کنیم حالا تلویزیون را روشن می کنیم و با دکمه اسمارت هاب که روی کنترول است وارد آن قسمت می شویم و ویجت samygo را نصب می کنیم

در قسمت نصب به ترتیبی که روی منوی نصب گفته شده اول مرحله یک را و سپس مرحله دو را به وسیله دکمه قرمز روی کنترول که با حرف A انگلیس است انجام می دهید

و بعد از نصب از آن قسمت خارج شده و تلویزیون را یک بار خاموش و در آن حال فلش مموری را از تلویزیون جدا کرده و تلویزیون را روشن می کنیم حال دوباره به قسمت اسمارت هاب وارد می شویم

حالا دیگر تلویزیون شما آماده بهره برداری شده و فلشی را که قبلا برای ضبط از تلویزیون فرمت مخصوص کردید را در حالت خاموش تلویزیون به آن وصل کرده تلویزیون را روشن و روی کانال دیجیتال مورد نظر رفته و فیلم مورد نظرتان را ضبط و ذخیره کنید حالا نوبت کامپیوتر است برنامه مورد نظر را در کامپیوتر وارد می کنیم که در حالت زیپ است ولی آن را از زیپ خارج نمی کنیم بلکه از داخل همان فایل زیپ شده برنامه را با دوبار کلیک اجرا می کنید

صفحه برنامه باز می شود حالا شما باید آی پی تلویزیونتان را که قبلا درتلویزیون از مسیر منو----> شبکه-->وضعیت شبکه آی پی IP آن را یادداشت کردید را مانند 192.168.1.101 در قسمت Setting وارد شده

آن وقت می بینید فیلم ضبط شده در فلش شما نمایان می شود و آن را تیک زده و دکمه Decode selected recordings را می زنید

و منتظر می شوید تا برنامه کارش تمام شود و در درایوی که برای ذخیره انتخاب کردید در مسیر output folder for -TS files که در صفحه منو مشخص است رفته و برنامه دکد شده را به وسیله مدیل پلیری که قابلیت پخش فایل TS را داشته باشد را تماشا و از آن لذت ببرید

در سری F شما اول باید در قسمت اسمارت هاب برنامه اسکایپ را نصب و ثبت نام کرده و یک بار آن را اجرا کنید و سپس این فایلها را از زیپ خارج کرده و در مموری ریخته و به تلویزیون در حالت خاموش وصل کنید و سپس آن را روشن کنید
1. Widget: Samygo [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2. data file: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و طبق روش بالا عمل کنید
این کار بر روی تمام فریمور ها نیست . تایید شده و کار بر روی : f5300 ، F5500 ، f6400 ورژن1003.2 و بیش از آن
f5300 ، F5500 ، f6400 ورژن1102.1 ، 1104.2 و بیش از آن -- سعی کنید تا نیازی به آبدیت نیست فریمورتان را آبدیت نکنید تا اگر این

عیب یابی:

SamyGO PVRDecoder می گوید : " قادر به اتصال به FTP سرور در تلویزیون نیست لطفا دوباره به روی USB-devices اسکن کنید

اطمینان حاصل کنید که تلویزیون خود را به درستی ریشه دارد کردید . اگر شما با استفاده از روش ویجت اسکایپ انجام می دهید ، مطمئن شوید که واقعا اسکایپ برای یک بار اجرا شده باشد بلافاصله بعد از نصب آن ویجت SamyGO را حذف کنید، بنابراین شما دوباره می توانید سعی کنید ، انتخاب کنید ویجت را در توپی هوشمند وفشار دهید کلید Tools از روی کنترول حذف کنید و پس از آن، دوباره روش ریشه را امتحان کنید.یعنی اینکه دوباره SamyGO را نصب کنید .من شخصا روش حساب برنامه نویس یا developer account تلاش کرد م و نشد ، بنابراین من نمی توانم اظهار نظر بر روی آن کنم .
فایروال و یا آنتی ویروس شما PVRDecoder SamyGO . را مسدود کرده اطمینان حاصل کنید فایروال و یا آنتی ویروس اجازه می هد که بر نامه samyGOPVRDecoder.exe اجرا بشود و netcat.exe . را به آن اضافه کنید به برای غیر فعال کردن به مستندات anti-virus/firewall خود مراجعه کنید.
تلویزیون شما به یک روتر اتصالش مشخص نشده است. هنگامی که شما تلویزیون خودرا روشن می کنید، اتصال روتر شما به اینترنت و یا توپی هوشمند شما در دسترسی نیست . برای انجام این کار، به سادگی توپی هوشمند را راه اندازی کنید و شما باید قادر به برقراری ارتباط از طریق کلیک کردن بر روی اسکن برای USB-devices باشید.
روتر شما پورت های اف تی پی یا شبکه راه دور برای تلویزیون شما را مسدود کرده. مراجعه به مستندات روتر خود در مورد چگونه پورت رو به جلو به منظور اجازه دادن ارتباط با تلویزیون . PortForward.com راهنماهای بزرگ برای تقریبا تمام مدل های روتر اینجا است .
هنگامی که یک آدرس IP ورود می کنید ، مطمئن شوید که تلویزیون شما از IP داخلی استفاده می کند ( این را می توان با استفاده از روش شرح داده شده در بخش عمده ای از این راهنما پیدا کنید ) . همچنین، ابزار چک کردن پورت رااستفاده نمی کند، این پک آپ برای چک کردن کامپیوتر شما برای پورت های بازاست ، نه برای تلویزیون تان . تائید این کار با تلاش در اجرای SamyGO PVRDecoder .

SamyGO PVRDecoder پیام می دهد که : "متاسفم ، این ابزار نمی تواند از یک مسیر حاوی [ فضا ] .... اجرا شود"
فقط آنچه را که جعبه پیام می گوید انجام دهید و حرکت دهید آن را به یک پوشه خالی بدون هیچ گونه چیز اضافی در آن فضاها به عبارت راحت تر اینکه این برنامه باید در یک درایو بطور مستقل باشد با فضای کافی مانند مثال زیر :
(تست سری E ) شروع به ویجت خودکار از SamyGO، USB بطور فیزیکی برای به روز رسانی مورد نیاز است
این عنصر تست اولیه است، پس از آن ممکن است ، در برخی از مدل ها / فریمور کار ناپایدار باشد
چگونه به:
2. نصب ویجت SamyGO

از دوستانی که موفق شده اند که از این برنامه استفاده کنند روی تشکر از کاربر کلیک کنند و همچنین مدل تلویزیون شان را ذکر کنند تا آماری از سیستمهای که قابلیت اجرای این برنامه را دارند را شناسایی و برای سیستمهای دیگر نیز راه حل پیدا کنیم
باتشکر
نرم افزار شماره 1 که واس کامپیوتره که دانلود نمیشه که فایلشو برداشته .. دوباره بذار مهندس فوری فوری دانلود کنیم با تشکر..

mohsensh1990
21-10-2013, 22:41
مهندس این فایله رو بذار دیگه فایل شماره1 که واس کامپیوتره دانلود نمیشه یه چک بکن دستت طلا..

mohsensh1990
21-10-2013, 22:46
مرحله 2ی نصب اون نرم افزاره رو tv رو هم باست اجرا کنیم ؟؟ خیلی طول کشیده هنوز تموم نشده الان 3و4دیقه از اجرای مرخله 2میگذره نوشته please wait 20-30 sec....هنوزم باس صبر کنم یا exit بشم ؟؟؟؟

XloveX
22-10-2013, 00:20
تموم شده دوست عزیز
شما از روی ریموت کنترل دکمه های چهار جهت رو به سمت پایین فشار بده میبینی که زده که تموم شده

mohsensh1990
22-10-2013, 00:37
تموم شده دوست عزیز
شما از روی ریموت کنترل دکمه های چهار جهت رو به سمت پایین فشار بده میبینی که زده که تموم شده
آره فقط لنگ همون فایل شماره یکشم واس کامپیوتر اونو اگه دارین برام بذار دانلود کنم مرسی

matinpour
22-10-2013, 20:00
آره فقط لنگ همون فایل شماره یکشم واس کامپیوتر اونو اگه دارین برام بذار دانلود کنم مرسی

دوست عزیز
فایل شماره 1 که مخصوص کامپیوتر است را دوباره آپلود کردم می توانید از آن استفاده کنید.

mohsensh1990
22-10-2013, 20:28
دوست عزیز
فایل شماره 1 که مخصوص کامپیوتر است را دوباره آپلود کردم می توانید از آن استفاده کنید.
وقتی میخام باز کنم نرم افزارو این پیغامو میده واس چیه ؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

matinpour
22-10-2013, 21:25
وقتی میخام باز کنم نرم افزارو این پیغامو میده واس چیه ؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوست عزیز
مثل اینکه به توضیحات توجه نکردید حتی آن را تصویری گذاشتم
برنامه مورد نظر را در کامپیوتر وارد می کنیم که در حالت زیپ است ولی آن را از زیپ خارج نمی کنیم بلکه از داخل همان فایل زیپ شده برنامه را با دوبار کلیک اجرا می کنید

mohsensh1990
22-10-2013, 21:38
از زیپ خارجش نکردم داخل همون پوشه زیپ که بود بازش کردم این پیغامو میده ...

mohsensh1990
22-10-2013, 21:41
درست شد یکم دقت کردم من به اسم پوشه این فایل زیپ یه مقدار اضافه کردم اسمشو برگردوندم به همون اسم خودش درست شد...

mohsensh1990
22-10-2013, 22:31
فلشو وصل کردم یه برنامه ضبط کردم اما وقتی به لپ تاپ وصل میکنم میرم تو برنامه هیچی نمیاد مشکل از کجاست؟ ipتلویزیونو هم زدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم بگم که فلشو که به tv وصل کردم بعد اینکه فرمتش کردباز به لپ تاپ وصلش کردم با برنامه ایی که قبلا تو همین سایت گفته شده بود درستش کردم (enable pvr with any USB)بعد دوباره به tvوصل کردم تا بتونه ضبط کنه ...
نمیشه کاری کرد بشه فلشو هم واسtvاستفاده کرد هم کامپیوتر بشناسه فلشو...

moein2014
22-10-2013, 22:37
برای ما هم خرابه

moein2014
22-10-2013, 22:38
نمیدونم چجوری کار میکنه

matinpour
22-10-2013, 22:54
فلشو وصل کردم یه برنامه ضبط کردم اما وقتی به لپ تاپ وصل میکنم میرم تو برنامه هیچی نمیاد مشکل از کجاست؟ ipتلویزیونو هم زدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم بگم که فلشو که به tv وصل کردم بعد اینکه فرمتش کردباز به لپ تاپ وصلش کردم با برنامه ایی که قبلا تو همین سایت گفته شده بود درستش کردم (enable pvr with any USB)بعد دوباره به tvوصل کردم تا بتونه ضبط کنه ...
نمیشه کاری کرد بشه فلشو هم واسtvاستفاده کرد هم کامپیوتر بشناسه فلشو...

دوست عزیز
خیر فقط با این برنامه می توانید این کار را کردچون تلویزیون از کدکی خاص استفاده می کند که با این بر نامه و از طریق تلویزیون می شود آن را دکد کرد
فلش باید به تلویزیون وصل باشد نه به کامپیوتر و وقتی که در تلویزیون فیلم را ضبط کردید روی فلش باید از تلویزیون جدا نکنید تا کامپیوتر بتواند از طریق تلویزیون محتوای فلش را ببیند

matinpour
22-10-2013, 22:57
نمیدونم چجوری کار میکنه

دوست عزیز
اگر مطالب پست اول را بدقت بخوانید بطور واضع و با تصویر نمایش داده ام با این وجود هر گجای آن برایتان نامفهم است آن قسمت را بگویید تا برایتان بشکافم

XloveX
22-10-2013, 23:05
دوستان همونطور که میدونید فریمور جدید سامسونگ 1023.2 اومده تلویزیون من 1022 هست خواستم بدونم اگر تلویزیون رو ارتقا بدم بازم این برنامه کار میکنه ؟
کسی از دوستان به ورژن 1023.2 ارتقا داده یا نه؟

matinpour
22-10-2013, 23:19
دوستان همونطور که میدونید فریمور جدید سامسونگ 1023.2 اومده تلویزیون من 1022 هست خواستم بدونم اگر تلویزیون رو ارتقا بدم بازم این برنامه کار میکنه ؟
کسی از دوستان به ورژن 1023.2 ارتقا داده یا نه؟

دوست عزیز
بستگی به مدل تلویزیون تان دارد و در ظمن اگر تلویزیون تان مشگلی ندارد نیازی نیست که آن را آبدیت کنید.

XloveX
23-10-2013, 12:55
مدل تلویزیون من ES7500 یا همون ES 7770 ایرانه , ولی به هر حال اگر کسی به این ورژن آپدیت کرده و برنامه رو فعال داره ممنون میشم اطلاع بده
با تشکر

mohsensh1990
24-10-2013, 01:51
دوست عزیز
خیر فقط با این برنامه می توانید این کار را کردچون تلویزیون از کدکی خاص استفاده می کند که با این بر نامه و از طریق تلویزیون می شود آن را دکد کرد
فلش باید به تلویزیون وصل باشد نه به کامپیوتر و وقتی که در تلویزیون فیلم را ضبط کردید روی فلش باید از تلویزیون جدا نکنید تا کامپیوتر بتواند از طریق تلویزیون محتوای فلش را ببیند
سلام من چند تا فیلم ضبط کردمم اما وقتی decodeمیکنمشون داخل پوشه های مشخص شده در مسیر output folderیا working folderهیچی نمیاد decode میکنم اما فایلی نمیاد اینم عکس ... مشکل از کجاست ؟ فیلمارو پیدا میکنه decodeکه میزنم هم باید صبر کنم اما وقتی تموم میشه هیچی نیست ؟ باید بازم صبر کرد ینی چون اون پایین یه جمله میاد waiting for userاما منکه واس اونم صبر کردم اونکه نمیره ... مشکل چیه plz help me

matinpour
24-10-2013, 20:03
سلام من چند تا فیلم ضبط کردمم اما وقتی decodeمیکنمشون داخل پوشه های مشخص شده در مسیر output folderیا working folderهیچی نمیاد decode میکنم اما فایلی نمیاد اینم عکس ... مشکل از کجاست ؟ فیلمارو پیدا میکنه decodeکه میزنم هم باید صبر کنم اما وقتی تموم میشه هیچی نیست ؟ باید بازم صبر کرد ینی چون اون پایین یه جمله میاد waiting for userاما منکه واس اونم صبر کردم اونکه نمیره ... مشکل چیه plz help me

دوست عزیز
من تصویری را که گذاشتید دیدم کار به درستی انجام شده و آن جمله waiting for user هم به معنی این است که سیستم برای دکد کردن یک فایل دیگر آماده شده است و اگر فایل دیگری برای دکد کردن ندارید نیازی به انتظار ندارید و برای دیدن در کامپیوتر به مسیر c:\temp بروید و فیلم تان را ببینید.

mohsensh1990
24-10-2013, 20:07
دوست عزیز
من تصویری را که گذاشتید دیدم کار به درستی انجام شده و آن جمله waiting for user هم به معنی این است که سیستم برای دکد کردن یک فایل دیگر آماده شده است و اگر فایل دیگری برای دکد کردن ندارید نیازی به انتظار ندارید و برای دیدن در کامپیوتر به مسیر c:\temp بروید و فیلم تان را ببینید.
مشکل هم همینجاست دیگه من میرم تو پوشه temp خالیه .... اصن همون browseرو که بزنی داخل پوشه رو نشون میده دیگه ... خالیه ... مسیرشم عوض کردم بازم اتفاقی نمیفته سر در نمیارم منکه مشکل از جی میتونه باشه ؟؟

matinpour
24-10-2013, 20:19
مشکل هم همینجاست دیگه من میرم تو پوشه temp خالیه .... اصن همون browseرو که بزنی داخل پوشه رو نشون میده دیگه ... خالیه ... مسیرشم عوض کردم بازم اتفاقی نمیفته سر در نمیارم منکه مشکل از جی میتونه باشه ؟؟

دوست عزیز
آیا در آن مسیر فضای خالی و کافی برای ذخیره سازی دارید اگر فضای کم داشته باشد در آن مسیر ذخیره نمی شود. اگر می شود یک بار دیگر دکد کردن را انجام دهید و سعی کنید اول با یک فایل کم حجم تر تست کنید.

mohsensh1990
24-10-2013, 20:33
دوست عزیز
پنجره برنامه و پوشه مسیر رو کنار هم باز کردم متوجه این موضوع شدم از لحظه شروع decodeفایل ها میان تو مسیرعکس 1و به محض اینکه decodeکردن تموم شد یهویی فایلا غیب میشن این موضوعو چون دوتا پنجره باهم باز بودن متوجه شدم ..این دو عکس زیر .. درایو هم فضای کافی داره ...عکس 1 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس 2 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

matinpour
24-10-2013, 22:46
پنجره برنامه و پوشه مسیر رو کنار هم باز کردم متوجه این موضوع شدم از لحظه شروع decodeفایل ها میان تو مسیرعکس 1و به محض اینکه decodeکردن تموم شد یهویی فایلا غیب میشن این موضوعو چون دوتا پنجره باهم باز بودن متوجه شدم ..این دو عکس زیر .. درایو هم فضای کافی داره ...عکس 1 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس 2 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوست عزیز
وقتی که این برنامه را انجام می دهید باید انطور عمل کند.
و در مسیر ذخیره سازی چهار فایل نمایان می شود که یکی از آنها فایل TS است.

و بعد از پایان دکد کردن فقط همان فایل TS آماده پخش می ماند.و اگر برنمامه عمل نکرد برنامه را ببندید و دوباره اجرا کنید . تا آن چهار فایل باهم نمایان شود که در تصویر شما فایل TS وجود ندارد.و اگر انجام نشد فایر وال و آنتی ویروستان را غیر فعال کنید ببینید عمل می کند.

mohsensh1990
25-10-2013, 11:09
دوست عزیز
وقتی که این برنامه را انجام می دهید باید انطور عمل کند.
و در مسیر ذخیره سازی چهار فایل نمایان می شود که یکی از آنها فایل TS است.

و بعد از پایان دکد کردن فقط همان فایل TS آماده پخش می ماند.و اگر برنمامه عمل نکرد برنامه را ببندید و دوباره اجرا کنید . تا آن چهار فایل باهم نمایان شود که در تصویر شما فایل TS وجود ندارد.و اگر انجام نشد فایر وال و آنتی ویروستان را غیر فعال کنید ببینید عمل می کند.

نه بازم درست نشد همون جوریه .. هیچ اتفاقی نمیفته :(

matinpour
25-10-2013, 20:15
نه بازم درست نشد همون جوریه .. هیچ اتفاقی نمیفته :(

دوست عزیز
من با سیستمهای مختلف انجام دادم و هیچ کدام به مشگل بر نخورد ایمیلتان را بگذارید تا نسخه قدیمی نرم افزار مخصوص کامپیوتر رابرایتان بگذارم تا با آن تست کنید.

mohsensh1990
25-10-2013, 20:48
دوست عزیز
من با سیستمهای مختلف انجام دادم و هیچ کدام به مشگل بر نخورد ایمیلتان را بگذارید تا نسخه قدیمی نرم افزار مخصوص کامپیوتر رابرایتان بگذارم تا با آن تست کنید.
mohsensh1990@yahoo.comممنون

matinpour
25-10-2013, 21:32
mohsensh1990@yahoo.comممنون

دوست عزیز
فایل به ایمیلتان ارسال شد.

mohsensh1990
26-10-2013, 11:25
دوست عزیز
فایل به ایمیلتان ارسال شد.
با نرم افزار ارسالی شما هم نشد :( اینم عکسش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا چیکا کنم ؟؟؟

matinpour
26-10-2013, 20:10
با نرم افزار ارسالی شما هم نشد :( اینم عکسش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا چیکا کنم ؟؟؟

دوست عزیز
ظاهرا همه چیز به درستی کار می کند قسمت settings را باز ازآن قسمت برایم تصویری بگذارید وتا ببینم چه آیتمهای فعال است . و همچنین ببینید ویندز تان مشگلی نداشته باشد ممکن است که فایلها را پنهان می کند و یا آنتی ویروس تان آنها را حذف می کند همه موارد را چک کنید یعنی اگر فایلها پنهان شده اند آن را اشکار کنید و اگر آنتی ویرو ستان مزاحم است آن را غیر فعال کنید و حتما تصویر آن قسمتی را که گفتم بگذارید.

mohsensh1990
26-10-2013, 22:21
دوست عزیز
ظاهرا همه چیز به درستی کار می کند قسمت settings را باز ازآن قسمت برایم تصویری بگذارید وتا ببینم چه آیتمهای فعال است . و همچنین ببینید ویندز تان مشگلی نداشته باشد ممکن است که فایلها را پنهان می کند و یا آنتی ویروس تان آنها را حذف می کند همه موارد را چک کنید یعنی اگر فایلها پنهان شده اند آن را اشکار کنید و اگر آنتی ویرو ستان مزاحم است آن را غیر فعال کنید و حتما تصویر آن قسمتی را که گفتم بگذارید.
مهندس جان بذار مرحله مرحله بگم این setting

اینم از tools

اینم از مراحل غیر فعال کردن آنتی ویروسم من این شکلی غیر فعال میکنم نمیدونم درسته یا اشتباه ------> راست کلیک رو ویروس کش ... انتخاب temporarily disable protection ... بعد هر زمانی رو که میخام غیر فعال باشه انتخاب میکنم ... عکس زیر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مرحله بعد fire wall میرم کنترل پنل --> fire wall----> turn windows fire wall on or off بعد هر دوتارو آف میکنم نمیدونم درسته یا غلط اینم عکس

حالا بریم decode کردن میبینیمم که همه چی میاد غیر فایل ts که اونم بعد این که decod کردن تموم شد این سه تا هم میرن فایل ts هم نیست از اول که بمونه ... اینم عکس

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]پ

شما بگو حالا کجای کار میلنگه مدل tv es 5960اینم همه اطلاعات برا اینکه شما بدونی بگی من چیکا کنم فایلام هم hidden nist [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

matinpour
26-10-2013, 22:49
دوست عزیز
نرم افزار تان بدرستی کار می کند من با همین مدل تلویزیون شما هم با ویندوز xp3 و هم با 7 این برنامه را تست کردم و مشگلی ندارد . به نظر من یک بار samygo را از تلویزیون حذف کنید و تلویزیون را خاموش و مموری برنامه samygo وصل کنید و تلویزیون را روشن و برنامه را دوباره نصب کنید . امیدوارم جواب بدهد.

mohsensh1990
27-10-2013, 00:56
دوست عزیز
نرم افزار تان بدرستی کار می کند من با همین مدل تلویزیون شما هم با ویندوز xp3 و هم با 7 این برنامه را تست کردم و مشگلی ندارد . به نظر من یک بار samygo را از تلویزیون حذف کنید و تلویزیون را خاموش و مموری برنامه samygo وصل کنید و تلویزیون را روشن و برنامه را دوباره نصب کنید . امیدوارم جواب بدهد.
باشه امتحان کنم بهتون جوابشو میگم تشکر

ehsanbh
27-10-2013, 20:04
با موفقیت روی es6980 تست شد.با تشکر:n01:

masiherahil
03-11-2013, 17:47
این فرمول واسه 6950 جواب میده؟

matinpour
03-11-2013, 20:49
این فرمول واسه 6950 جواب میده؟

دوست عزیز
برای تمامی سری ها جواب می دهد امتحان کنید و جواب بدهید که انجام شد یا نه

masiherahil
04-11-2013, 20:47
سلام، ممنون از زاهنمایی تون!! فایل های ضبط شده رو از طریق تلویزیون 6950 چطور میشه حذف کرد؟؟

matinpour
04-11-2013, 21:07
سلام، ممنون از زاهنمایی تون!! فایل های ضبط شده رو از طریق تلویزیون 6950 چطور میشه حذف کرد؟؟

دوست عزیز
همان عملیات را دوباره انجام دهید و یا از طریق همان برنامه که برای فرمت فلش از طریق کامپیوتر است استفاده کنید برای طلاعات بیشتر به این تایپیک بروید

masiherahil
04-11-2013, 23:31
سلام. من هم مشکل mohsensh1990 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو دارم و بعد عملیات decod متاسفانه هیچ فایلی در فولدر وجود ندارد. لطفا راهنمایی فرمائید؟؟؟

matinpour
04-11-2013, 23:37
سلام. من هم مشکل mohsensh1990 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو دارم و بعد عملیات decod متاسفانه هیچ فایلی در فولدر وجود ندارد. لطفا راهنمایی فرمائید؟؟؟

دوست عزیز
نرم افزار بدرستی کار می کند این برنامه با ویندوز xp3 و هم با 7 تستشده و مشگلی ندارد . به نظر من یک بار samygo را از تلویزیون حذف کنید و تلویزیون را خاموش و مموری برنامه samygo وصل کنید و تلویزیون را روشن و برنامه را دوباره نصب کنید . امیدوارم جواب بدهد.

masiherahil
06-11-2013, 21:04
سلام
من نمی تونم samygo رو در app sumsung پیدا کنم که حذف کنم .؟؟

matinpour
06-11-2013, 21:14
سلام
من نمی تونم samygo رو در app sumsung پیدا کنم که حذف کنم .؟؟

دوست عزیز
برای حذف کافیست روی آن آیتم رفته ولی آن را باز یا اجرا نکنید و با کنترول دکمه TOOLS را زده و از آن قسمت عملیات حذف را انجام دهید.و یا در همان اسمارت هاب روی آن آیتم رفته ولی آن را باز یا اجرا نکنید از آیتمهای پایین منوی TOOLS انتخاب و حذف کنید.

masiherahil
06-11-2013, 21:44
samygo رو حذف کردم اما مجددا با وصل کردن فلش توی sumsung hub پیداش نمی کنم؟؟؟

matinpour
06-11-2013, 23:08
samygo رو حذف کردم اما مجددا با وصل کردن فلش توی sumsung hub پیداش نمی کنم؟؟؟

دوست عزیز
باید از دستورالعمل پست اول استفاده کنید

mohsensh1990
13-11-2013, 14:56
دوست عزیز
باید از دستورالعمل پست اول استفاده کنید
مشکل من که حل نشد samygo حذف و دوباره نصب شد اما بازهم پس از decodکردن هیچ فایلی نیست ......

matinpour
13-11-2013, 15:16
مشکل من که حل نشد samygo حذف و دوباره نصب شد اما بازهم پس از decodکردن هیچ فایلی نیست ......

دوست عزیز
چیز عجیبی است چون من همین مدل را دارم و مورد استفاده قرار می دهم تنها چیزی که بنظرم می آید این است که برنامه اسکایپ و سامی گو را حذف و یک بار سیستم تان را ریست کنید و دوباره طبق دستورالعمل داده شده مورد به مورد عمل کنید.

mohsensh1990
13-11-2013, 20:03
دوست عزیز
چیز عجیبی است چون من همین مدل را دارم و مورد استفاده قرار می دهم تنها چیزی که بنظرم می آید این است که برنامه اسکایپ و سامی گو را حذف و یک بار سیستم تان را ریست کنید و دوباره طبق دستورالعمل داده شده مورد به مورد عمل کنید.
skyp رو پاک نکردم اما samygo رو پاک کردم و دوباره نصب کردم .... درست نشد ..

mohsensh1990
28-11-2013, 20:38
skyp رو پاک نکردم اما samygo رو پاک کردم و دوباره نصب کردم .... درست نشد ..

چرا هر چی برنامه SKYPE رو انتخاب میکنم باز نمیشه فقط میزنه در حال بارگذاری و هیچی نمیاد ... چند بار پاک کردم و نصب کردم اما بازم SKYPE باز نمیشه ؟؟

matinpour
28-11-2013, 20:45
چرا هر چی برنامه SKYPE رو انتخاب میکنم باز نمیشه فقط میزنه در حال بارگذاری و هیچی نمیاد ... چند بار پاک کردم و نصب کردم اما بازم SKYPE باز نمیشه ؟؟

دوست عزیز
برنامه مشگلی ندارد سرعت باز شدن اسکایپ به سرعت اینترنت تان بستگی دارد و باید تحمل کنید تا برنامه باز شود

masiherahil
28-11-2013, 21:51
من پس از حذف samygo و نصب مجدد در 6950 بازهم نمیتونم فایل ها رو decod کنم ومشکل قبلی رو دارم...

matinpour
29-11-2013, 00:11
من پس از حذف samygo و نصب مجدد در 6950 بازهم نمیتونم فایل ها رو decod کنم ومشکل قبلی رو دارم...

دوست عزیز
یکبار از اول اسکایپ و سامی کو را حذف و تلویزیون را خاموش و روشن کنید و دوباره اول اسکایپ را نصب کنید و آن را اجرا و سپس از اسمارت هاب خارج و تلویزیون را خاموش و روشن کنید و بعد سامی گو را به همان طریقی که در پست اول توضییح دادم نصب کنید و باقی مطالب را از پست اول دنبال کنید

matinpour
07-12-2013, 19:52
سوال اصلی من این است که چطور:n13: samygo را روی تلویزیون ua40f6450 نصب کنم.چون وقتی فلش را به تلویزیون وصل می کنم و تلویزیون روشن میکنم در داخل app چیزی نشون نمیده که نصب کنم .اگر بتوانید آموزش دهید ممنون میشوم.:n28::n28::n03:

دوست عزیز
همانطور که در پست اول این تایپیک گفتم اول وارد قسمت اسمارت هاب شده و وارد قسمت apps شده و برنامه اسکایپ را دانلود و اجرا کرده و ثبت نام می کنید و بعد از اینکه کارمان تمام شد بدون این برنامه اسکایپ را ببندیم بصورت همیشه آماده بکار از آن خارج شد و سپس از اسمارت هاب هم خارج می شوید و تلویزیون را خاموش می کنید و آن دو برنامه یعنی
Widget: Samygo [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2. data file: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دو فایل را پس از دانلود در کامپیوتر از حالت زیپ خارج کرده و در فلش می ریزید و تلویزیون را حالی که خاموشاست فلش را نصب می کنید و سپس تلویزیون را روشن می کنید و وارد قسمت اسمارت هاب شده و چیزی شبیه عکس زیر در منوی اسمارت هاب نه در قسمت apps نمایان می شود

و باقی مطلب را طبق پست اول ادامه داده و تا پا یان مو به مو انجام می دهید.

tabebeh
08-12-2013, 15:13
با عرض پوزش من یک بار به سختی توانستم آن را پیدا ونصب کنم ولی در برنامه مربوط به pc از ftp اشکال گرفت من توصیه های شما را خواندم ولی باز ftp ایراد میگرفت مجبور شدم skype و samygo را از روی تلویزیون پاک کردم که دوباره نصب کنم حال هر چه میکنم دوباره samygo پیدایش نیست که نصب کنم با توجه به این که skype را دوباره نصب کردم چه کنم که دوباره samygo نصب شود و اگرشد و دوباره از ftp ایراد گرفت چه کنم تشکر

matinpour
08-12-2013, 20:26
با عرض پوزش من یک بار به سختی توانستم آن را پیدا ونصب کنم ولی در برنامه مربوط به pc از ftp اشکال گرفت من توصیه های شما را خواندم ولی باز ftp ایراد میگرفت مجبور شدم skype و samygo را از روی تلویزیون پاک کردم که دوباره نصب کنم حال هر چه میکنم دوباره samygo پیدایش نیست که نصب کنم با توجه به این که skype را دوباره نصب کردم چه کنم که دوباره samygo نصب شود و اگرشد و دوباره از ftp ایراد گرفت چه کنم تشکر

دوست عزیز
نیازی به پاک کردن آن دو برنامه از تلویزیون نبود .حالا دوباره همان کارهای را که در پست بالا توضییح دادم انجام دهید و وقتی می خواهید آی پی تلویزیون را بنویسید اول از تنظیمات تلویزیون ببینید آی پی تان تغییر کرده اگر تغییر کرده بود آن آی پی را در برنامه داخل کامپیوترتان وارد کنید و ftp port را 21 و telnet port را 23 قرار بدهید.

mrrahimi2012
10-12-2013, 02:10
آيا جدا از اپيكيشين هاي تلويزيون سامسونگ سري f ميشه چيز جديدتري نصب كرد؟
آيا اپيكيشين هاي همي سري 5/6/7/8 ... مثل هم هست؟
سايت براي دريافت با اطلاع ار امدن app جديد وجود داره؟
سيستم عامل تلويزيون هاي اسمارات سري f اندرويد هست؟
شنيدم اپيكيشين پرندگان خشم گين امده اما در اپيكيشين تلويزيون من(ua40f5300ويديو فيلم بود!

با تشكر فراوان از دوستان عزيز:n16::n11:

matinpour
10-12-2013, 20:25
آيا جدا از اپيكيشين هاي تلويزيون سامسونگ سري f ميشه چيز جديدتري نصب كرد؟
آيا اپيكيشين هاي همي سري 5/6/7/8 ... مثل هم هست؟
سايت براي دريافت با اطلاع ار امدن app جديد وجود داره؟
سيستم عامل تلويزيون هاي اسمارات سري f اندرويد هست؟
شنيدم اپيكيشين پرندگان خشم گين امده اما در اپيكيشين تلويزيون من(ua40f5300ويديو فيلم بود!

با تشكر فراوان از دوستان عزيز:n16::n11:
دوست عزیز
معمولا تلویزیون ها بر اساس سازگاری و نحوی اجرا می توانند از apps ها استفاده کنند و شما نمی توانید از آپلگیشنهای که برای سری 8-7-6 است را در سری 5 و پایینتر از آن استفاده کنید
و اگر برنامه جدیدی بیاید اسمارت هاب شما بروز شده ودر apps ها برنامه های جدید نمایان می شود. و آن بازی پرندگان خشمگین برای سری 8-7 است و شما نمی توانید از apps های غیر از تلویزیون تان چیز دیگری دانلود و نصب کنید.

و لازم به ذکر است که با تماسی با منبع موثق سام سرویس داشتم به علت اشگالی که در سرور سایت سامسونگ بوجود آمده تا اطلاع ثانوی برای سری F اسمارت هاب قابل استفاده نمی باشد ولی از بروزر آن می توانید استفاده کنید

mhaddadian
14-12-2013, 15:08
دوست عزيز جناب آقاي متين‌پور
باسلام
من تمامي مطالب اين 7 صفحه را خواندم ولي هنوز امتحان نكرده‌ام. چند سئوال دارم
1- اين روش روي تلوزيون‌هاي F8880 هم عمل مي‌نمايد؟
2- مشكلي براي تلوزيون بوجود نمي‌آيد؟
3- آيا نحوه ضبط در تلوزيون تغيير مي‌كند؟ (در پست اول اشاره به مطالبي نموده‌ايد كه عمليات ضبط را توسط برنامه ديگري آموزش داده‌ايد. آيا بايد از آن برنامه استفاده كرد؟)
4- فيلم‌هايي كه قبلا ضبط كرده‌ايم نيز قابل دي‌كد شدن است؟
بسيار ممنون و متشكرم
موفق باشيد

matinpour
14-12-2013, 20:27
دوست عزيز جناب آقاي متين‌پور
باسلام
من تمامي مطالب اين 7 صفحه را خواندم ولي هنوز امتحان نكرده‌ام. چند سئوال دارم
1- اين روش روي تلوزيون‌هاي F8880 هم عمل مي‌نمايد؟
2- مشكلي براي تلوزيون بوجود نمي‌آيد؟
3- آيا نحوه ضبط در تلوزيون تغيير مي‌كند؟ (در پست اول اشاره به مطالبي نموده‌ايد كه عمليات ضبط را توسط برنامه ديگري آموزش داده‌ايد. آيا بايد از آن برنامه استفاده كرد؟)
4- فيلم‌هايي كه قبلا ضبط كرده‌ايم نيز قابل دي‌كد شدن است؟
بسيار ممنون و متشكرم
موفق باشيد

دوست عزیز
بله این روش روی تمامی مدلهای سری E - F قابل اجراست
مشگلی برای تلویزیون بوجود نمی آید چون تست شده است
خیر نحوی ضبط تغییری نمی کند و باید از آن برنامه برای ارتباط به کامپیوتر برای دکد کردن و نمایش از طریق کامپیوتر که در حالت معمولی شما نمی توانید برنامه ضبط شده از تلویزیون را روی فلش و یا هارد در کامپیوتر ببینید ولی با این برنامه فیلم ضبط شده در روی فلش متصل به تلویزیون را می توانید از طریق کامپیوتر دکد و ذخیره و تماشا کنید
بله فیلمهای را که قبلا ضبط کردید را باید به تلویزیون متصل و از طریق همان برنامه ای که توضییح دادم دکد کرده و تماشا کنید

mhaddadian
15-12-2013, 19:22
دوست عزیز سلام
از راهنمایی شما بسیار ممنونم.
من الان فایلهایی که در پست اول بود را دانلود کردم و روی فلش ریختم سپس به تلویزیون وصل کردم.
ولی متاسفانه در اسمارت هاب هیچ حایی برای نصب از روی فلش وجود ندارد.
من در مدل f8880 چگونه باید یگ برنامه را از روی فلش نصب نمایم.
لطفا راهنمایی نمایید.
باتشکر فراوان

matinpour
15-12-2013, 20:49
دوست عزیز سلام
از راهنمایی شما بسیار ممنونم.
من الان فایلهایی که در پست اول بود را دانلود کردم و روی فلش ریختم سپس به تلویزیون وصل کردم.
ولی متاسفانه در اسمارت هاب هیچ حایی برای نصب از روی فلش وجود ندارد.
من در مدل f8880 چگونه باید یگ برنامه را از روی فلش نصب نمایم.
لطفا راهنمایی نمایید.
باتشکر فراوان

دوست عزیز
همانطور که در پست اول این تایپیک گفتم اول وارد قسمت اسمارت هاب شده و وارد قسمت apps شده و برنامه اسکایپ را دانلود و اجرا کرده و ثبت نام می کنید و بعد از اینکه کارمان تمام شد بدون این برنامه اسکایپ را ببندیم بصورت همیشه آماده بکار از آن خارج شد و سپس از اسمارت هاب هم خارج می شوید و تلویزیون را خاموش می کنید و آن دو برنامه یعنی

Widget: Samygo [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دو فایل را پس از دانلود در کامپیوتر از حالت زیپ خارج کرده و در فلش می ریزید و تلویزیون را حالی که خاموش است فلش را نصب می کنید و سپس تلویزیون را روشن می کنید و وارد قسمت اسمارت هاب شده و چیزی شبیه عکس زیر در منوی اسمارت هاب نه در قسمت apps نمایان می شود

و باقی مطلب را طبق پست اول ادامه داده و تا پا یان مو به مو انجام می دهید.

mhaddadian
15-12-2013, 22:07
باسلام
ضمن تشکر فراوان
skype را نصب کردم. اینکه می‌فرمایید در حالت آماده به کار از آن خارح شویم یعنی چه؟ در تنظیمات آن گزینه ای ایست که می‌گوید در هنگام روشن شدن اسکایپ اجرا شود. که آن را روشن کرده‌ام و در هنگام روشن شدن تلویزیونٰ اسکایپ فعال می‌شود.
برنامه‌های اشاره شده را نیز مطابق آنجه آورده‌اید دانلود کرده‌ام و از حالت زیپ خارج کرده ام و روی فلش ریخته‌ام. البته فولدر Data در هر دو وجود دارد که جایگذین و اضافه میشود.
همه اینکارها را انجام داده‌ام ولی در اسمارت هاب برنامه سامیگو دیده نمی‌شود.
تصویری از اسمارت هاب تلویزیون را در زیر می‌آورم.
C:\Users\haddadian\Pictures\20131215_220113.jpg

matinpour
15-12-2013, 22:26
باسلام
ضمن تشکر فراوان
skype را نصب کردم. اینکه می‌فرمایید در حالت آماده به کار از آن خارح شویم یعنی چه؟ در تنظیمات آن گزینه ای ایست که می‌گوید در هنگام روشن شدن اسکایپ اجرا شود. که آن را روشن کرده‌ام و در هنگام روشن شدن تلویزیونٰ اسکایپ فعال می‌شود.
برنامه‌های اشاره شده را نیز مطابق آنجه آورده‌اید دانلود کرده‌ام و از حالت زیپ خارج کرده ام و روی فلش ریخته‌ام. البته فولدر Data در هر دو وجود دارد که جایگذین و اضافه میشود.
همه اینکارها را انجام داده‌ام ولی در اسمارت هاب برنامه سامیگو دیده نمی‌شود.
تصویری از اسمارت هاب تلویزیون را در زیر می‌آورم.
C:\Users\haddadian\Pictures\20131215_220113.jpg

دوست عزیز
تصویری وجود ندارد و اینکه آیا وقتی برنامه را روی فلش می ریزید و به تلویزیون متصل می کنید این عمل را در موقع خاموش بودن تلویزیون انجام می دهید یا در موقع روشن بودن تلویزیون؟

mhaddadian
15-12-2013, 22:39
با سلام
از طریق کامپیوتر برنامه‌ها را روی فلش می‌ریزم و در حالی که تلویزیون خاموش است آن را به تلویزیون وصل مینمایم. بعد تلویزیون را روش می‌کنم.
بعد از چند لحظه اسکایپ فعال می‌شود. در اسمارت هاب میروم ولی هیج برنامه‌ای به لیست اضافه نمی‌شود.
ببخشید تصویر را نمی‌توانم آپلود کنم. در صورت امکان می‌توانم برایتان میل نمایم.
باتشکر

matinpour
15-12-2013, 22:56
با سلام
از طریق کامپیوتر برنامه‌ها را روی فلش می‌ریزم و در حالی که تلویزیون خاموش است آن را به تلویزیون وصل مینمایم. بعد تلویزیون را روش می‌کنم.
بعد از چند لحظه اسکایپ فعال می‌شود. در اسمارت هاب میروم ولی هیج برنامه‌ای به لیست اضافه نمی‌شود.
ببخشید تصویر را نمی‌توانم آپلود کنم. در صورت امکان می‌توانم برایتان میل نمایم.
باتشکر

دوست عزیز
این برنامه تست شده است و باید عمل کند شما می توانید چندین بار امتحان کنید البته به فاصله چند مدت تا تلویزیونتان برنامه را بشناسد و عکس را برایم به این ایمیل بفرست alimatinpour@yahoo.com

mhaddadian
15-12-2013, 23:13
جناب آقای مهندس متین‌پور
باسلام
دو تصویر شامل تصویری از اسمارت هاب تلویزیون و یک تصویر از آنچه روی فلش است را از طریق میل برای شما ارسال کرده‌ام.
خیلی مزاحمتان شده‌ام من بازهم سعی می‌کنم ولی چنانچه نکته‌ای یا لم خاصی وجود دارد راهنمایی نمایید.
باتشکر فراوان
حدادیان

matinpour
15-12-2013, 23:26
جناب آقای مهندس متین‌پور
باسلام
دو تصویر شامل تصویری از اسمارت هاب تلویزیون و یک تصویر از آنچه روی فلش است را از طریق میل برای شما ارسال کرده‌ام.
خیلی مزاحمتان شده‌ام من بازهم سعی می‌کنم ولی چنانچه نکته‌ای یا لم خاصی وجود دارد راهنمایی نمایید.
باتشکر فراوان
حدادیان

دوست عزیز
آیا هردو برنامه ای را که گفتم در روی فلش ریختید یا یکی از آن را ؟ اگر هردو را نریخته باشید برنامه عمل نمی کند. چون در تصویر فقط من یک برنامه را دیدم

mhaddadian
15-12-2013, 23:37
باسلام
برنامه دوم فقط یک فولدر دیتا Data است که بعد از باز شدن در داخل همان فولدر Data از برنامه اول ریخته می‌شود. اگر حالت دیگری باید داشته باشد بفرمایید.
ضمنا در فایل زیپ شده samygo یک فایل Data.zip در فولدر Data است. این فایل پسورد دارد و آن را همان طور نگه داشته‌ام.
باتشکر

matinpour
16-12-2013, 20:04
باسلام
برنامه دوم فقط یک فولدر دیتا Data است که بعد از باز شدن در داخل همان فولدر Data از برنامه اول ریخته می‌شود. اگر حالت دیگری باید داشته باشد بفرمایید.
ضمنا در فایل زیپ شده samygo یک فایل Data.zip در فولدر Data است. این فایل پسورد دارد و آن را همان طور نگه داشته‌ام.
باتشکر

دوست عزیز
برای تلویزیون این دو فایل را استفاده کن امیدوارم مشگلتان حل شود.
61442 61443

mhaddadian
06-01-2014, 09:28
جناب آقاي مهندس متين‌پور عزيز
باسلام
متاسفانه من روي تلوزيون f8880 نتيجه‌اي نگرفتم.
سئوال ديگري داشتم
آيا نرم‌افزاي (browser) وجود دارد كه روي اين نوع از تلوزيونها نصب شود و همه‌ي محتواي يك فلش يا هارد مشاهده شود و بتوان توسط آن فايلهاي آفيس (word و powerpoint) را اجرا نمود؟
اگر هست به چه صورت اين كار انجام مي‌شود؟
باتشكر فراوان

matinpour
06-01-2014, 19:42
جناب آقاي مهندس متين‌پور عزيز
باسلام
متاسفانه من روي تلوزيون f8880 نتيجه‌اي نگرفتم.
سئوال ديگري داشتم
آيا نرم‌افزاي (browser) وجود دارد كه روي اين نوع از تلوزيونها نصب شود و همه‌ي محتواي يك فلش يا هارد مشاهده شود و بتوان توسط آن فايلهاي آفيس (word و powerpoint) را اجرا نمود؟
اگر هست به چه صورت اين كار انجام مي‌شود؟
باتشكر فراوان

دوست عزیز
اگر مو به مو و بذرستی موارد را انجام دهید حتما کار می کند چون این برنامه کاملا تست شده است و در ضمن این تلویزیون خودش قابلیت
browser را دارا می باشد و در قسمت اسمارت هاب قرار دارد و شما فایلهای را که غیر از apps ها و یا فریمور و یا فایلی که مخصوص تلویزیونتان نوشته شده باشد نمی توانید دانلود و نصب کنید

omid-soz
07-01-2014, 17:50
بابا من نتونستم نرم افزار سامی گورو گیر بیارم:n28:
ضمنان اگه میشه نرم افزار اسکایپ رو هم قرار بدین . لطفا
ممنون

matinpour
07-01-2014, 19:04
بابا من نتونستم نرم افزار سامی گورو گیر بیارم:n28:
ضمنان اگه میشه نرم افزار اسکایپ رو هم قرار بدین . لطفا
ممنون
دوست عزیز
اول که نگقتی که تلویزیونتان چه سری است یعنی E یا اینکه F است و در ضمن نرم افزار اسکایپ را باید از قسمت اسمارت هاب و قسمت APPS آن را دانلود و نصب کنید

omid-soz
08-01-2014, 09:39
دوست عزیز
اول که نگقتی که تلویزیونتان چه سری است یعنی E یا اینکه F است و در ضمن نرم افزار اسکایپ را باید از قسمت اسمارت هاب و قسمت APPS آن را دانلود و نصب کنید

من معذرت میخام.
مدل تلویزیون ما ua46d7770 هست که من وقتی این تاپیکو دیدم حوسم به مدل تلویزیونمون نبود.من با اون روش که گفتین واسه ظبط فیلم فلشمو به فرمت xfs در آوردم .فیلمو ظبط کردم .اما وقتی الآن به کامپیوتر
میزنم میگه فلشت باید فرمت بشه.:n28::n28::n28::n28::n28:

matinpour
08-01-2014, 20:04
من معذرت میخام.
مدل تلویزیون ما ua46d7770 هست که من وقتی این تاپیکو دیدم حوسم به مدل تلویزیونمون نبود.من با اون روش که گفتین واسه ظبط فیلم فلشمو به فرمت xfs در آوردم .فیلمو ظبط کردم .اما وقتی الآن به کامپیوتر
میزنم میگه فلشت باید فرمت بشه.:n28::n28::n28::n28::n28:

دوست عزیز
برای سری D به پایین باید از یک روش دیگر استفاده کنید به این تایپیک بروید.

tabebeh
12-01-2014, 22:56
با با به چه کسی قسم بخورم تمام تایپیک را به دقت مطالعه کردم مدل 40f6450 دارم هر کاری میکنم اصلا در اسمارت هاب چیزی با اسم سامی گو نیست تا نصب کنم در روی فلش دو فایل روی سا یت که بود یعنی سامی گو و دیتا را ریختم از حالت زیپ خارج کردم و در حالت خاموش به تلویزیون زدم البته قبل از آن اسکایپ را نصب کرده و در تنظیمات طوری تنظیم کردم که با روشن شدن تلویزیون ورود پیدا میکند چه کنم

matinpour
13-01-2014, 01:08
با با به چه کسی قسم بخورم تمام تایپیک را به دقت مطالعه کردم مدل 40f6450 دارم هر کاری میکنم اصلا در اسمارت هاب چیزی با اسم سامی گو نیست تا نصب کنم در روی فلش دو فایل روی سا یت که بود یعنی سامی گو و دیتا را ریختم از حالت زیپ خارج کردم و در حالت خاموش به تلویزیون زدم البته قبل از آن اسکایپ را نصب کرده و در تنظیمات طوری تنظیم کردم که با روشن شدن تلویزیون ورود پیدا میکند چه کنم

دوست عزیز
برای تلویزیون این دو فایل را استفاده کن امیدوارم مشگلتان حل شود.
61442 61443
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فايل هاي ضميمه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] dataبرای سری F.zip ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (2.5 کيلو بايت,
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] SamyGOبرای سری F.zip ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (1.76 مگا بايت,

tabebeh
13-01-2014, 11:41
بابا من در سوال خود گفتم که این دو فایل را از حالت زیپ خارج کردم و در حالت خاموش به تلویزیون وصل کردم وقتی روشن کردم بالای صفحه تلویزیون اسکایپ ورود پیدا کرد و بعد وارد اسمارت هاب app شدم چیزی نیست نصب کنم مرا راهنمایی کنید

matinpour
13-01-2014, 20:19
بابا من در سوال خود گفتم که این دو فایل را از حالت زیپ خارج کردم و در حالت خاموش به تلویزیون وصل کردم وقتی روشن کردم بالای صفحه تلویزیون اسکایپ ورود پیدا کرد و بعد وارد اسمارت هاب app شدم چیزی نیست نصب کنم مرا راهنمایی کنید

دوست عزیز
نیاز به ورود به قسمت apps نیست در همان منوی اسمارت هاب بگردید و آیکونی تقریبا مثل این عکس را پیدا کنید

این برنامه کاملا تست شده است و توضییح داده شده که روی چه تلویزیونهای تست شده است و اگر شما تمامی کارهای گفته شده در پست اول را انجام داده ولی نتوانستید ممکن است که فریمور شما با برنامه مربوطه سازگار نباشد.

jolyet
21-01-2014, 02:59
سلام تلوزیون ما سامسونگ سری 6400 اسکایپو هم روش نصب کردم برنامه SAMYGO رو هم دانلود کردم و ریختم داخل فلش ولی وقتی میخوام برنامه SAMYGO رو از رو فلش نصب کنم چیزی نیست که نصبش کنم یعنی اصلا تلوزیون فایلو نشون نمیده که نصب کنم لطفا راه حلشو برام بگین.:n28:

jolyet
21-01-2014, 17:32
با عرض سلام به همه دوستان
تلوزیون ما سامسونگ UA46F6400 هستش من تونستم اسکایپو نسبش کنم ولی وقتی برنامه samygo رو به فلش میزنم و به تلوزیون وصل میکنم اصلا برنامه رو برای نصب نمیتونم پیدا کنم لطفا کمکم کنید
ممنون همچنین بگین فرمت برنامه هایی که رو تلوزیون نصب میشن چیه؟

matinpour
21-01-2014, 21:39
سلام تلوزیون ما سامسونگ سری 6400 اسکایپو هم روش نصب کردم برنامه SAMYGO رو هم دانلود کردم و ریختم داخل فلش ولی وقتی میخوام برنامه SAMYGO رو از رو فلش نصب کنم چیزی نیست که نصبش کنم یعنی اصلا تلوزیون فایلو نشون نمیده که نصب کنم لطفا راه حلشو برام بگین.:n28:

دوست عزیز
شما نمی توانید از روی فلش برنامه را نصب کنید باید از قسمت اسمارت هاب و در همان صفحه بگردید
و آیتمی مانند این را پیدا کنید
لطفا پست اول این تایپیک را بدرستی خوانده و مو به مو عمل کنید.

m.python
02-03-2014, 23:19
سلام جناب متین پور
بنده هم UA40F6450 دارم و تمام مراحل را مو به مو انجام دادم اما در اسمارت هاب هرچ گزینه ای جهت نصب samygo ظاهر نمی شود و من هم مشکل دیگر دوستان رو با این مدل TV دارم.
البته در نت جستجو کردم و یک فایل samygo با حجم بالا(50 مگ) پیدا کردم که گفته بود برای سری F این نصب شود ولی هنوز تست نکردم و نتیجه را بعد از تست خدمت دوستان ارائه میکنم..

m.python
03-03-2014, 08:44
این فایل هم کار نکرد حجم بالاش به خاطر فایل های داخل پوشه data بود که کلا باید جدا دانلود کرد

به نظر شما با اپدیت کردن تلوزیون این مشکل حل میشه؟؟؟

david-ebi
04-04-2014, 01:25
آقا تو پست اول لینک دانلود برنامه sumygo برای تلویزیون که یک فایل زیپ است کار نمیکند و در صفحه باز شده گزینه ای برای دانلود وجود ندارد.لطفا رسیدگی کنید.

matinpour
04-04-2014, 14:50
آقا تو پست اول لینک دانلود برنامه sumygo برای تلویزیون که یک فایل زیپ است کار نمیکند و در صفحه باز شده گزینه ای برای دانلود وجود ندارد.لطفا رسیدگی کنید.

دوست عزیز
تمامی فایلها قابل دسترسی است

david-ebi
05-04-2014, 06:52
با تشکر.بالاخره تونستم که دانلود کنم.حالا یک سوال دارم.در تلویزیونهای سری f فایل دیتایی را که در پست اول برای این سری گذاشته اید دقیقا چه نقشی بازی میکند و باید آنرا چکار کنیم؟(معادل کدام فایل دانلودی در آموزش سری e میباشد؟)یعنی اینکه ما در آموزش سری e یک فایل سامی گو برای تی وی داشتیم و یک فایل سامی گو برای کامپیوتر.حالا در آموزش سری f هم یک فایل سامی گو مخصوص این سری برای تی وی گذاشته اید به همرا یک فایل دیگر به نام دیتا که مخصوص سری f میباشد.این فایل دیتا چه کاری میکند و باید دقیقا آنرا چکار کنیم؟و سوال بعدی هم اینکه در سری f میتوانیم از فایل سامی گو مخصوص کامپیوتر که برای سری e گذاشته اید استفاده کنیم یا نه؟

david-ebi
05-04-2014, 20:16
جناب متین پور لطف بزرگی میکنید اگر جواب سوال پست قبلیم رو بدید.متشکرم.

matinpour
05-04-2014, 20:24
با تشکر.بالاخره تونستم که دانلود کنم.حالا یک سوال دارم.در تلویزیونهای سری f فایل دیتایی را که در پست اول برای این سری گذاشته اید دقیقا چه نقشی بازی میکند و باید آنرا چکار کنیم؟(معادل کدام فایل دانلودی در آموزش سری e میباشد؟)یعنی اینکه ما در آموزش سری e یک فایل سامی گو برای تی وی داشتیم و یک فایل سامی گو برای کامپیوتر.حالا در آموزش سری f هم یک فایل سامی گو مخصوص این سری برای تی وی گذاشته اید به همرا یک فایل دیگر به نام دیتا که مخصوص سری f میباشد.این فایل دیتا چه کاری میکند و باید دقیقا آنرا چکار کنیم؟و سوال بعدی هم اینکه در سری f میتوانیم از فایل سامی گو مخصوص کامپیوتر که برای سری e گذاشته اید استفاده کنیم یا نه؟

دوست عزیز
آن دو فایل حتما باید با هم در تلویزیون نصب بشود آنها مکمل همدیدگر هستند و بدون هم کارایی ندارند و باقی کار بمانند سری e انجام می شود.

rezaafs
09-04-2014, 13:33
سلام من تلویزیون ساسونگ مدل ua40f5590am دارم میخواستم ببینم این همون سری f هست که شما گفتید توی این پست؟ مشکل بعدیم با ضبط کردن برنامه دارم وقتی کول دیسکو وصل میکنم با فرمت ext4 فرمت میشه و بعد که میخوام برنامه های ضبط شده رو روی ویندوز اجرا کنم ازم درخواست فرمت کردن کول دیسک رو میده میخواستم ببینم راهی هست که بتونم فیلم های ضبط شده روی اون رو داشته باشم ممنون.

matinpour
09-04-2014, 20:20
سلام من تلویزیون ساسونگ مدل ua40f5590am دارم میخواستم ببینم این همون سری f هست که شما گفتید توی این پست؟ مشکل بعدیم با ضبط کردن برنامه دارم وقتی کول دیسکو وصل میکنم با فرمت ext4 فرمت میشه و بعد که میخوام برنامه های ضبط شده رو روی ویندوز اجرا کنم ازم درخواست فرمت کردن کول دیسک رو میده میخواستم ببینم راهی هست که بتونم فیلم های ضبط شده روی اون رو داشته باشم ممنون.

دوست عزیز
بله سری F است و از پست اول استفاده کنید.

shasosa
16-04-2014, 16:48
سلام
دوستان من ضبط رو با موفقیت انجام میدم
برنامه اسکایپ هم نصبیدم،اکانت ساختم
رو فلش samygo رو ریختم وطبق روش گفته شده نصب شد.
الان به کامپیوتر وصل میشه با برنامه SamyGO PVRDecoder ای پی رو ست کردم اما فلش شناسائی نمیشه.
ضمنا می خواستم از سر دوبرنامه samygo و skype رو بنصبم که تو قسمت اسمارت هاب ایکنشون نیست شده..
الان چیکار میشه کرد.
گزینه تو تصویر هم نداره
مدل تلویزیون 7770
خدا لعنت کنه این سامسونگ رو..بابا چه مرگته... الان دستگاههای گیرنده دیجیتال 70 80 تومنی هم قابلیت ضبط رو فلش با بهترین کیفیت ممکنه رو دارند بدون هیچ دردسری..اخه این کد گذاری وبدبختیه چیه..اخه کی میره با این گرونی هارد اکسنترنال میگره اونم واسه TV واقعا مسخرس..هفت خوان رستم باید رد کنی ..5200 دادم به این تلویزیون که راحت تر به امکاناتی وسیع دسترسی داشته باشیم..اومد واسه من امنیتیش کرده..
خلاصه دم بچه ها پی سی ولد گرم که یه تونل زدن..

matinpour
16-04-2014, 18:56
سلام
دوستان من ضبط رو با موفقیت انجام میدم
برنامه اسکایپ هم نصبیدم،اکانت ساختم
رو فلش samygo رو ریختم وطبق روش گفته شده نصب شد.
الان به کامپیوتر وصل میشه با برنامه SamyGO PVRDecoder ای پی رو ست کردم اما فلش شناسائی نمیشه.
ضمنا می خواستم از سر دوبرنامه samygo و skype رو بنصبم که تو قسمت اسمارت هاب ایکنشون نیست شده..
الان چیکار میشه کرد.
گزینه تو تصویر هم نداره
مدل تلویزیون 7770
خدا لعنت کنه این سامسونگ رو..بابا چه مرگته... الان دستگاههای گیرنده دیجیتال 70 80 تومنی هم قابلیت ضبط رو فلش با بهترین کیفیت ممکنه رو دارند بدون هیچ دردسری..اخه این کد گذاری وبدبختیه چیه..اخه کی میره با این گرونی هارد اکسنترنال میگره اونم واسه TV واقعا مسخرس..هفت خوان رستم باید رد کنی ..5200 دادم به این تلویزیون که راحت تر به امکاناتی وسیع دسترسی داشته باشیم..اومد واسه من امنیتیش کرده..
خلاصه دم بچه ها پی سی ولد گرم که یه تونل زدن..
دوست عزیز
شما ذکر نکردید که تلویزیون تان از کدام سری است تا بتوانیم به درستی شما را راهنمایی کنیم.
لازم بذکر است که برای نصب مجدد حتما باید اول
samygo یکبار حذف و دوباره نصب کنید

shasosa
16-04-2014, 23:10
ممنون از پاسخگوئیتون..
سری 7 میشه. 7770 این لینک آپدیتش

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ضمنا وقتی تو لیست SmartHUB نیست چجوری میشه حذفش کرد.یعنی خودم از از app ها یه چند تا نصبیدم که ایکونشون دیده میشه ولی samygo فقط دفعه اول بودش. دیگه ایکونش نیست تازه میخوام دوباره نصب کنم نمیشه..

matinpour
16-04-2014, 23:37
ممنون از پاسخگوئیتون..
سری 7 میشه. 7770 این لینک آپدیتش

ضمنا وقتی تو لیست SmartHUB نیست چجوری میشه حذفش کرد.یعنی خودم از از app ها یه چند تا نصبیدم که ایکونشون دیده میشه ولی samygo فقط دفعه اول بودش. دیگه ایکونش نیست تازه میخوام دوباره نصب کنم نمیشه..

دوست عزیز
منظور از سری e یا f و یا غیره بود و درضمن معمولا آن آیکون زمانی در اسمارت هاب دیده می شود که به شبکه وصل نباشید و یا اینکه در منبع

samygo usb از منبع خارج شده باشد.

shasosa
16-04-2014, 23:56
آلان راه حلتون چیه؟
یعنی رو این تلویزیون نمیشه پیادش کرد؟
شبکه هم قطع کردم وتست کردم...
بغیر از حذف دستی که رو تولز وحذف کردن رو میزنی..ایا راه دیگه ای هست که بشه حذف کرد برنامه های نصب شده رو.
مثلِ هاردریست گوشی که تمامی برنامه های نصب شده رو حذف میکنه.
البته من منو مخفی هم رفتم وریست زدم ولی برنامه ای حذف نشد.
اگه راهنمائی هست بفرمائین باتشکر

matinpour
17-04-2014, 00:51
آلان راه حلتون چیه؟
یعنی رو این تلویزیون نمیشه پیادش کرد؟
شبکه هم قطع کردم وتست کردم...
بغیر از حذف دستی که رو تولز وحذف کردن رو میزنی..ایا راه دیگه ای هست که بشه حذف کرد برنامه های نصب شده رو.
مثلِ هاردریست گوشی که تمامی برنامه های نصب شده رو حذف میکنه.
البته من منو مخفی هم رفتم وریست زدم ولی برنامه ای حذف نشد.
اگه راهنمائی هست بفرمائین باتشکر

دوست عزیز
خیر باید از همان منوی tools حذف را انجام دهید و یا تنظیم مجدد اسمارت هاب را انجامدهید.

4034محمد
18-05-2014, 18:48
سلام من TV مدل es 7770 دارم ولی در مرحله اول نتوانستم samygo را از روی فلش در TVنصب کنم.چطور می توانم اینکارو بکنم؟

matinpour
18-05-2014, 20:00
سلام من TV مدل es 7770 دارم ولی در مرحله اول نتوانستم samygo را از روی فلش در TVنصب کنم.چطور می توانم اینکارو بکنم؟

دوست عزیز
در پست اول بطور کامل توضیح داده شده اگر بدرستی و مو به مو طبق همان روش انجام دهید حتما نصب و کار خواهد کرد حتی در مورد مدل شما تست شده است.

4034محمد
24-05-2014, 00:21
سلام.قسمت نصب برنامه روی TVسامسونگ را به صورت کامل توضیح دهید؟

matinpour
24-05-2014, 10:12
سلام.قسمت نصب برنامه روی TVسامسونگ را به صورت کامل توضیح دهید؟

دوست عزیز
پست اول همین تایپیک را مطالعه کنید که بصورت کامل توضییح داده شده

samy star
01-06-2014, 15:29
سلام.خسته نباشید.مدل TV من es7770 هست که تمام مراحل را دقیق انجام دادم ولی در آخر فایل TS ایجاد نمیشه فقط یه فایل SRF و Key .مطالب را خوندم برای یکی از دوستان هم این مشکل پیش اومده بود.آیا راهی برای حلش هست؟
ممنون

matinpour
01-06-2014, 20:09
سلام.خسته نباشید.مدل TV من es7770 هست که تمام مراحل را دقیق انجام دادم ولی در آخر فایل TS ایجاد نمیشه فقط یه فایل SRF و Key .مطالب را خوندم برای یکی از دوستان هم این مشکل پیش اومده بود.آیا راهی برای حلش هست؟
ممنون

دوست عزیز
در پست اول مطلب اضافه شده آن را دوباره مطالعه و عمل کنید.

hashemjon
05-06-2014, 23:17
باعرض سلام
روی مدل تلویزیون f6450 هرچه تلاش کردم نتونستم نرم افزار SamyGO رو نصب کنم :n03:
از دوستان کسی راهی نداره بشه این مشکل رو حل کرد...

matinpour
05-06-2014, 23:31
باعرض سلام
روی مدل تلویزیون f6450 هرچه تلاش کردم نتونستم نرم افزار SamyGO رو نصب کنم :n03:
از دوستان کسی راهی نداره بشه این مشکل رو حل کرد...

دوست عزیز
برای نصب کردن نرم افزار SamyGO اول باید اسکایپ را نصب و فعال کنید. به پست اول مراجعه و بطور دقیق مطالعه و مو به مو عمل کنید.

mr_khodaei2008
22-06-2014, 18:30
سلام

من اف6450 دارم. برای ضبط فلش را فرمت کردم . چندتا برنامم ضبط کردم حالا که اومدم رو کامپیوتر ببینم دیدم فرمت فلش برای ویندوز قابل شناسایی نیست و مگه باید فلش فرمت بشه

چیکار باید بکنم که رو کامپیوترم بتونم استفادش بکنم و اینکه بتونم خودمم رو فلش فیلم بریزم و با تی وی ببینم و بتونم هم ضبط کنم . اخه الان فقط میشه ضبط کرد بخام از رو سیستمم فیلم بریزم رو فلش باید فرمت کنم و بریزم که بعد دیگه نمیتونم ضبط کنم

matinpour
22-06-2014, 18:35
سلام

من اف6450 دارم. برای ضبط فلش را فرمت کردم . چندتا برنامم ضبط کردم حالا که اومدم رو کامپیوتر ببینم دیدم فرمت فلش برای ویندوز قابل شناسایی نیست و مگه باید فلش فرمت بشه

چیکار باید بکنم که رو کامپیوترم بتونم استفادش بکنم و اینکه بتونم خودمم رو فلش فیلم بریزم و با تی وی ببینم و بتونم هم ضبط کنم . اخه الان فقط میشه ضبط کرد بخام از رو سیستمم فیلم بریزم رو فلش باید فرمت کنم و بریزم که بعد دیگه نمیتونم ضبط کنم

دوست عزیز
از این تایپیک استفاده کنید

hamidreza_4u
09-07-2014, 23:45
آقای متین پور من سری D دارم ریموت دست سازو ساختم ولی کار نمیکنه داخل منوی مخفی هم local set روی ایران هست ولی قفله چکار کنم؟

Sent from my LT18i

matinpour
10-07-2014, 15:58
آقای متین پور من سری D دارم ریموت دست سازو ساختم ولی کار نمیکنه داخل منوی مخفی هم local set روی ایران هست ولی قفله چکار کنم؟

Sent from my LT18i

دوست عزیز
اگر شما کنترول را بدرستی ساخته باشید برای تست از روش زیر استفاده کنید
تست کنترول دست ساز
دوست عزیز
برای تست کافی است که کنترول دست ساز را به موبایل و یا هر منبع پخش کننده وصل کنید و آن فایل میکس شده را اجرا کنید و بوسیله دوربین یک موبایل به دیودها نگاه کنید اگر روشن و خاموش شد یعنی کنترول سالم است وگرنه خیرو اگر سالم بود باید اول با کنترول معمولی
دسترسی به منوی سرویس
این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
در تلویزیون های جدید:
کد:
info > menu > mute > power
و وقتی که وارد منوی مخفی شدید آن وقت با همان کنترول دست ساز که به موبایل وصل است آن فایل میکس شده را اجرا می کنید و برای یک لحظه یک نوشته قرمز رنگ روی صفحه نمایان و سپس ناپدید می شود آنگاه دیگر منوی شما بطور کامل باز و فعال می شود
نکته: آیتمهای را که نمی شناسید دستکاری نکنید که موجب خسارت شدید خواهید شد.

و در سری d به پایین از این روش هم می شود استفاده کرد.

آموزش فعال کردن سرویس منو ال ای دی های سامسونگ با نرم افزار rusamsungTVcommunicator

قبل از شروع نرم افزار ruSamsungTVCommunicator رادانلود کرده

دریافت نرم افزار...............................
کد:

1. نرم افزار دانلود شده را از حالت زیپ در آورده............ اجرا نکنید
2. کامپیوترتان را با یک کابل لن به پنل متصل نمائید
3. وارد منو پنل .نتورک.نتورک ستینگ.استارت.وایر.ای پی را روی آتو گزاشته بعد از جستجو یه ای پی میده انرا یاداشت کنید- آنتی ویروس و فایروال خاموش به طور موقت! - با دوبار کلیک بر روی "ruSamsungTVCommunicator.exe
.حالا نرم افزا را داخل کامپیوتر اجرا کنید نرم افزار بالا میاد از شما ای پی پنل را میخواد ای پی یاداشت شده را وارد کنید
وقتی نرم افزا ای پی را شناخت و بالا امد ..یعنی نرم افزار پنل را شناخته وبخوبی کار میکنه
5. نرم افزا را خاموش کنید. یعنی ببندید
6. پنل را هم خاموش کنید... استاند بای
7. دکمه کنترول info-menu-mute-power وارد سرویس منو میشی ......به هیچی دست نزنید
9. حالا پنل داخل سرویس منو است نرم افزا را در کامپیوتر اجرا نمائید
10. نرم افزار بالا امد روی دکمه factory بعد 3Speed کلیک کنید.... یک بار کلیک کنید
11. حالا متوانی داخل سرویس منو پنل مانور بدی همه اپشنهای فعالند
بعد از اتمام کار داخل نرم افزا دکمه پاور را کلیک کنید تا پنل خاموش شود
سعی کنید چیزی که ازش سر در نمیاری دستکاری نکنید
کد:

برای اطلاعات و کارهایی بیشتر به سایت سازنده مراجعه کنید...... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

sm.miraa
12-07-2014, 02:24
با سلام وتشکر
من بدون استفاده از اپلیکیشن خاصی رکورد کردم رو فلش حالا اون سامی گو که گفته بودید رو هم رو کامپیوترم نصب کردم ولی فایلهام رو نشون نمیده .
حالا این فایلهام رو چجوری ببینم؟

:n13::n13::n13::n13:اگه بخوام به روش شما انجام بدم که باید اینارو فرمت کنم ؟

sm.miraa
12-07-2014, 02:33
در واقع سوال من اینه که حالا که اون برنامه رو tvنصب نشده و رکورد کردیم راه حلش چیه ؟

توی لیست سورسها هم اسم فلش که روش ظبط میکنه فقط نوشته flash usb 2 مثل عکس شما نیست طبیعتا چون من که اون سامی گو رو تو tv نصب ندارم

matinpour
12-07-2014, 09:33
در واقع سوال من اینه که حالا که اون برنامه رو tvنصب نشده و رکورد کردیم راه حلش چیه ؟

توی لیست سورسها هم اسم فلش که روش ظبط میکنه فقط نوشته flash usb 2 مثل عکس شما نیست طبیعتا چون من که اون سامی گو رو تو tv نصب ندارم

دوست عزیز
اصلا به واسطه همان برنامه است که شما می توانید آن را در کامپیوترتان ببینید و باید طبق دستورالعمل داده شده عمل کنید و اگر یک مبحث آن را هم انجام ندهید بی فایده است.

sm.miraa
13-07-2014, 00:37
با تشکر از پاسخگویی شما

یعنی این فایلهایی که دارم از رکوردهای خود تلویزیون بدون استفاده از این اپلیکیشن غیر قابل استفاده هستن ؟

اگه با همین فلش بعداز نصب این اپلیکیشن رکورد کنم فایلهای قبلی قابل دسترس می شن ؟ اونا برام مهمن .

matinpour
13-07-2014, 14:05
با تشکر از پاسخگویی شما

یعنی این فایلهایی که دارم از رکوردهای خود تلویزیون بدون استفاده از این اپلیکیشن غیر قابل استفاده هستن ؟

اگه با همین فلش بعداز نصب این اپلیکیشن رکورد کنم فایلهای قبلی قابل دسترس می شن ؟ اونا برام مهمن .

دوست عزیز
بله از آنها هم می توانید استفاده کنید.

sm.miraa
16-07-2014, 01:36
آقای مهندس متین پور

من فایلهای گفته شده را در فلش ریختم و به تلویزیون وصل کردم ولی توی اسمارت هاب چیزی نمیاد . اصلا اسمارت هاب من شبیه عکسی که شما گذاشتید نیست عکسش را براتون ایمیل کردم با عرض معذرت نتونستم اپلود کنم . فایلها رو از زیپ خارج کردم و تو فلش گذاشتم اسکایپ هم درسته و کار میکنه :n13:

matinpour
16-07-2014, 09:13
آقای مهندس متین پور

من فایلهای گفته شده را در فلش ریختم و به تلویزیون وصل کردم ولی توی اسمارت هاب چیزی نمیاد . اصلا اسمارت هاب من شبیه عکسی که شما گذاشتید نیست عکسش را براتون ایمیل کردم با عرض معذرت نتونستم اپلود کنم . فایلها رو از زیپ خارج کردم و تو فلش گذاشتم اسکایپ هم درسته و کار میکنه :n13:
دوست عزیز
همانطور که گفتم جزییات را فراموش نکنید
1- آیا شما وقتی که برنامه اسکایپ را اجرا کردید بعد از خارج شدن از برنامه
وقتی که از اسکایپ می خواهید خارج شوید از روش نمی خواهم از برنامه خارج شوم خارج شوید؟
2- آیا فلش برنامه سامی گو را در حالت خاموش به تلویزیون وصل کردید؟
و در آخر می توانید از روش ریشه کردن هم استفاده کنید که در پست اول توضیح داده شده.

darya1352
17-07-2014, 14:30
سلام این برنامه ها روی مدل UA46F6450AM هم عملی هست؟؟؟ :28:

matinpour
17-07-2014, 17:28
سلام این برنامه ها روی مدل UA46F6450AM هم عملی هست؟؟؟ :28:

دوست عزیز
شما باید تمامی موارد را مو به مو از پست اول انجام دهید و به ما بگویید که در مدل شما کارایی دارد یا خیر؟ و تا آنجایی که من می دانم اگر ورژن فریمورتان اجازه دهد این قابلیت در مدل شما وجود دارد.

sm.miraa
20-07-2014, 16:26
با سلام
من دقیقا تمام موارد را رعایت کردم همه تاپیکها و جوابها رو هم خوندم
داخل فلش هم هیچ چیز جز برنامه و دیتا گفته شده نیست
اسکایپ هم جوریه که هر موقع واردش میشم سریع دوستانم رو میاره
در حالت خاموش هم فلش رو وصل کردم
100بارهم امتحان کردم حتی رفتم از تو سورسها فلشو اوردم محتویاتش درست بود میدونم از اینجا نمیشه نصب کرد جهت اطمینان از وصل بودن فلش دیدم
ولی وقتی صفحه اسمارت هاب رو میارم اصلا چیزی جدید نمیبینم
هیچ جوری هم سامی گو پیدا نمیکنم
ضمنا صفحه اسمارت هاب من اصلا شبیه عکسهای شما نیست
تو برنامه های بیشتر و سامسونگ اپ هم اثری از این سامی گو نیست
ریشه دار کردن هم اصلا متوجه نشدم متنش ترجمه شده با ترانسلیتوره ؟! اصلا مفهوم نیست برام متاسفانه

sm.miraa
20-07-2014, 16:30
اگه میشه اون عکسی که گذاشتید مال نصب سامی گو یه تیکه اش رو کات کردین کل عکس رو بذارین ما ببینیم اسمارت هاب شما چه شکلیه ؟ بازهم ممنون از شما بابت پاسخگویی :n01:
:n01:

matinpour
20-07-2014, 19:02
اگه میشه اون عکسی که گذاشتید مال نصب سامی گو یه تیکه اش رو کات کردین کل عکس رو بذارین ما ببینیم اسمارت هاب شما چه شکلیه ؟ بازهم ممنون از شما بابت پاسخگویی :n01:
:n01:
دوست عزیز
آن عکس مر بوط به اسمارت هاب سری E می باشد. و ممکن است برنامه با فریمور شما سازگار نباشد در پست اول گفته شده که با بعضی از فریمور ها سازگار نیست.

و در ضمن در باره ریشه دار کردن هم آن را اصلاح و قابل فهم کردم

emperor.1365@gmail
22-07-2014, 22:36
سلام دوست عزیز
ممنون از اموزشت خیلی عالیه

من یک سوال دارد تلویزیون من D6960 هرچی تو اسمارت هاب می گردم skype رو پیدا نمی کنم
توکلاسه بندی app
به این صورته
1. موارد جدید چیست؟
2. ویدئو
3. بازی
4. ورزشی
5. سبک زندگی
6. اطلاعات
7. تحصیلات
لطفا راهنمایی می کند skype رو از کجا دانلود کنم

دوستان عزیز
این برنامه تست شده است

مدل UAES6800 یا همان UAES6980

لازم به ذکر است که این برنامه در ویندوز XP3 - 7- و 8 قابل اجراست ولی در 7 و 8 راحت تر از XP3 اجرا می شود .و می توانید هم از مودم وایرلس و هم کابلی استفاده کنید و از اینترنت فقط برای نصب برنامه اسکایپ SKYPE برای یکبار استفاده کنید و دیگر نیازی به اینترنت ندارید و می توانید فقط با مودم و بدون اینترنت از تلویزیون استفاده کنید.

1- برای کامپیوتر 62000

لازم به ذکر است که اگر اول باید برنامه اسکایپ را نصب کنید.
و اینکه فایر وال و آنتی ویروستان غیر فعال باشد
وارد اسمارت هاب شده از قسمت apps وارد شده و برنامه اسکایپ را نصب می کنیم و بعداز نصب وارد آن شده ویک حساب در آن قسمت ایجاد می کنید بدین صورت

1 نصب ویجت اسکایپ و آن را اجرا کنید :
الف) انتخاب کنید ' ورود به سیستم '
بعد از وارد کردن اکانت تان و یا ثبت نام

روی این دو تاکید شده است

ب) انتخاب کنید ' ورود من به سیستم در هنگامی که اسکایپ آغاز می شود '
ج) انتخاب کنید ' ورود من به سیستم در زمانی که تلویزیون روشن می شود

د) وقتی که از اسکایپ می خواهید خارج شوید از روش نمی خواهم از برنامه خارج شوم خارج شوید

و بعد از آن خارج شده و از قسمت اسمارت هاب هم خارج شده و دوباره تلویزیون را خاموش و روشن می کنید
خوب حالا شروع می کنیم اول بر نامه ای که برای تلویزیون است را که دانلود کردیم از حالت زیپ خارج کرده و روی فلش می ریزیم و تلویزیون را خاموش و سپس فلش را به تلویزیون وصل می کنیم حالا تلویزیون را روشن می کنیم و با دکمه اسمارت هاب که روی کنترول است وارد آن قسمت می شویم و ویجت samygo را نصب می کنیم

حالا دیگر تلویزیون شما آماده بهره برداری شده و فلشی را که قبلا برای ضبط از تلویزیون فرمت مخصوص کردید را در حالت خاموش تلویزیون به آن وصل کرده تلویزیون را روشن و روی کانال دیجیتال مورد نظر رفته و فیلم مورد نظرتان را ضبط و ذخیره کنید

مشخصه درست انجام شده این برنامه این است که وقتی که به منبع ورودی نگاه می کنید یک آیکون فلش usb به نام samygo اضافه می شود مانند تصویر زیر

حالا نوبت کامپیوتر است برنامه مورد نظر را در کامپیوتر وارد می کنیم که در حالت زیپ است ولی آن را از زیپ خارج نمی کنیم بلکه از داخل همان فایل زیپ شده برنامه را با دوبار کلیک اجرا می کنید

توجه : در صورتی که اسمارت هاب و یا فریمورتان را بروز رسانی یا همان آبدیت کردید باید برنامه samygo را که برای نصب روی تلویزیون است را یکبار از تلویزیون حذف و تلویزیون را خاموش و فلشی را که برنامه samygo تلویزیون در آن است را به تلویزیون متصل و دوباره برنامه را نصب کنید تا بر روی آبدیت جدید فریمور ویا اسمارت هاب سازگارشود تا بتوانید از آن دوباره استفاده کنید
در سری F
دو روش برای ریشه کردن است
1- بدون ایجاد حساب توسعه
2- با ایجاد حساب توسعه

روش اول : بدون ایجاذ حساب توسعه
چگونه برای دسترسی ROOT یا ریشه در سری F-بدون نیاز به توسعه حساب ( هماهنگ سازی IP ) :

1 ویجت اسکایپ را نصب و آن را اجرا کنید :
الف) ' ورود به سیستم ' را انتخاب کنید و بعد از آن اکانت تان و یا اگر ثبت نام نکردید آن را انجام دهید
ب) انتخاب کنید ' ورود من به سیستم را در هنگامی که اسکایپ آغاز می شود '
ج) انتخاب کنید ' ورود من به سیستم در زمانی که تلویزیون روشن می شود
د) از اسکایپ خارج شوید
2 . تلویزیون را خاموش کنید .
3 . USB را از تلویزیون خارج کنید.
4 با استفاده از PC فایل ' SamyGO_usb.zip ' را از زیپ خارج و به درایو USB انتقال دهید.
5 . تلویزیون را روشن کنید .
6 . به برنامه های اسمارت هاب بروید.
7 . بر روی تب " نرم افزار " در پایینکلیک کنید.
8 . حالا USB را به تلویزیون وصل کنید .
الف) ' دستگاه جدید تشخیص " داده می شود .
ب) عنصر SamyGO به طور خودکار به لیست موجود اضافه خواهد شد
9 . شروع ویجت SamyGO
الف) اینتر را فشار دهید ، سپس دوباره ( فقط نگه داشتن این روش روی صفحه )
ب) از SamyGO خارج شوید
10 . تلویزیون را خاموش و روشن کنید
11 . 2 دقیقه صبر کن.
پس از راه اندازی مجدد SamyGO در لیست برنامه های کاربردی وجود نخواهد داشت، دسترسی ریشه هنوز هم کار می کنند.

61999

2- با ایجاد حساب توسعه
روش دوم
شما اول باید در قسمت اسمارت هاب برنامه اسکایپ را نصب و ثبت نام کرده و یک بار آن را اجرا کنید و سپس این فایلها را از زیپ خارج کرده و در مموری ریخته و به تلویزیون در حالت خاموش وصل کنید و سپس آن را روشن کنید
لازم بذکر است : نصب ویجت SamyGO (از طریق توسعه (develop) حساب اسمارت هاب)
اکانت توسعه (develop )حساب برای 2013 TV
نام کاربری: develop
رمز عبور: !sso1029dev
1- کلید اسمارت هاب را فشار دهید
2- ورود به حساب توسعه (منو ---> ویژگی های هوشمند ---> حساب سامسونگ ---> ورود
(Menu--->smart features--->Samsung Account--->Login
(معتبر می باشد نام کاربری: develop. رمز عبور: !sso1029dev
3- بر روی صفحه نمایش اسمارت هاب یک تب 'APPS MORE'است که در پایین وجود دارد،روی آن کلیک کنید .
4- انتخاب گزینه ها، در گوشه بالا سمت راست از روی صفحه نمایش که می آید .
5- انتخاب تنظیمات IP را از منوی کشویی پایین می آید که IP کامپیوتر خود را وارد کنید
6- انتخاب کنید OPTIONS در گوشه بالا سمت راست APP SYNC را از لیست انتخاب کشویی.
و سپس شروع کنید نصب ویجت SamyGO را و پس از آن دکمه Enter را فشار دهید.
اگر شما هر دو STEP1 و مرحله 2 OK، شد پس از -- نصب شده است
یکبار تلویزیون را خاموش و روشن کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] dataبرای سری F.zip ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (2.5 کيلو بايت, مشاهده : 1)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] SamyGOبرای سری F.zip ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (1.76 مگا بايت, مشاهده : 1)

و طبق روش بالا عمل کنید

عیب یابی:

چگونه به:
2. نصب ویجت SamyGO

باتشکر

darya1352
24-07-2014, 15:09
سلام، برنامه اسکایپ رو نصب کردم......... ولی وقتی واردش میشم فقط نوشته در حال بار گزاری!!!! اصلا وارد برنامه نمیشه...........

darya1352
24-07-2014, 15:11
باید چیکار کنم؟؟؟:n13:

darya1352
24-07-2014, 15:17
یه صفحه آبیه .... که نوشته در حال بارگزاری.............. و الآن یه ربعه!:n28:

darya1352
24-07-2014, 16:32
یه بار پاکش کردم و دوباره نصب کردم، درست شد.:n01:

فقط نحوه عضویت در اسکایپ چه جوریه؟؟؟ من وارد سایت که میشم هیچ گزینه ای پیدا نمیکنم برای ثبت نام!!! میشه لطفا راهنمایی کنید؟

darya1352
24-07-2014, 17:39
برای ورود به اسکایپ یه نام اسکایپ و رمز میخواد که میگه برای دریافت نام اسکایپ به این آدرس برید:

من از این سایت چیزی سر در نیاوردم! میشه لطفا راهنمایی کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

matinpour
24-07-2014, 18:13
برای ورود به اسکایپ یه نام اسکایپ و رمز میخواد که میگه برای دریافت نام اسکایپ به این آدرس برید:

من از این سایت چیزی سر در نیاوردم! میشه لطفا راهنمایی کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز
نرم افزار اسکایپ را در کامپیوتر نصب و در قسمت پایین صفحه Create an account را زده و یک صفحه باز می شود و به مانند ایجاد یک اکانت در یاهو ثبت نام کنید.

darya1352
24-07-2014, 20:16
سلام تا اون مرحله که باید برنامه ای رو که برای تلویزیون هست رو روی فلش بریزی پیش رفتم......، و برنامه رو روی فلش ریختم... Tv رو خاموش کردم و فلش رو متصل کردم و بعد Tv رو روشن کردم و دگمه اسمارت هاب رو زدم، ولی حالا نمیدونم چه طور باید برنامه samygo رو نصب کنم؟؟؟ تمام مطلبتون رو خوندم... ولی متوجه نشدم... میشه بیش تر راهنمایی کنید؟

matinpour
24-07-2014, 21:06
سلام تا اون مرحله که باید برنامه ای رو که برای تلویزیون هست رو روی فلش بریزی پیش رفتم......، و برنامه رو روی فلش ریختم... Tv رو خاموش کردم و فلش رو متصل کردم و بعد Tv رو روشن کردم و دگمه اسمارت هاب رو زدم، ولی حالا نمیدونم چه طور باید برنامه samygo رو نصب کنم؟؟؟ تمام مطلبتون رو خوندم... ولی متوجه نشدم... میشه بیش تر راهنمایی کنید؟

دوست عزیز
اول شما بگویید مدل تلویزیونتان وسری آن چیست یعنی سری f است یاe ?
و اینکه اگر سری e هستید طبق دستورالعمل انجام دهید و اگر سری f هستید بسته به فریمورتان ممکن است عمل نکند.

darya1352
24-07-2014, 21:54
مدل تلویزیون این هست: UA46F6450AM نمیدونم سری چند میشه؟ E یا F ????

- داخل فلش دقیقا باید چند تا برنامه رو بریزم؟ یکی هست یا دوتا؟؟؟؟ من دقیق متوجه نشدم.... لطفا دوباره اگه دوتا هست لینکش رو برام بذارید....

ممنون میشم.

darya1352
24-07-2014, 21:57
اصلا روی این مدل عملی هست!؟؟؟ :sq_11: تا حالا خیلی روش از سایت های مختلف انجام دادم! اما هیچ کدوم نشده! :n03: بازم ممنون از پاسخگوییتون.

darya1352
24-07-2014, 23:12
الآن که خیلی تو دفترچه های Tv گشتم.... سری F هست.....................:n01: حالا باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

darya1352
25-07-2014, 11:32
ممنون میشم سوالای قبلیم رو جواب بدین.

darya1352
25-07-2014, 11:49
سری F

6450

matinpour
25-07-2014, 12:36
مدل تلویزیون این هست: UA46F6450AM نمیدونم سری چند میشه؟ E یا F ????

- داخل فلش دقیقا باید چند تا برنامه رو بریزم؟ یکی هست یا دوتا؟؟؟؟ من دقیق متوجه نشدم.... لطفا دوباره اگه دوتا هست لینکش رو برام بذارید....

ممنون میشم.

دوست عزیز
سری تلویزیون شما F است و باید از قسمت پایین پست اول قسمت ریشه دار کردن یکی از دو مرحله را انجام دهید. و فایلهای ضمیمه دو تا است که در همان قسمت است که باید دانلود و از زیپ خارج کرده و آن را بدون باز کردن فایلها روی فلش ریخته و استفاده کنید ودر آخر روش سری f با سری e تفاوت شان فقط در ریشه دار کردن است و در باقی مطالب یعنی اجرای آن در کامپیوتر یکی است اگر مطالب را بدرستی بخوانید و مو بمو عمل کنید قاعدتا نتیجه خواهید گرفت

matinpour
25-07-2014, 19:22
قاعدتا نتیجه خواهید گرفت! :angry: کجا نتیجه گرفتیم؟؟؟ :n22: حالا خوبه توی بیش تر نظرات کاربران گفتن که نتونستن samygo رو نصب کنن، سر تیتر تاپیک نوشتین برای سری E و F بعد که تا وسطای کارو انجام دادم میگید وابسته به فریمورتون شاید عمل نکنه! :n04: خوب بگید یه دفعه مارو گذاشتید سر کار دیگه! :n27: با این مطالب مذخرفتون ، اول امتحان کنید، بعدا مردم رو بذارید سرکار............... :angry: :angry: :angry:

دوست عزیز
اول اینکه اگر بلد نیستید از این روش استفاده کنید نیازی به توهین کردن نیست و در ضمن شما که بابت این اطلا عات پولی ندادید که مدعی هستید
دوم اینکه این برنامه تست شده است هم در سریe و هم در سری f
و در آخر اگر بار دیگر توهین کنید حتما از سایت اخراج خواهید شد.

rezmon
10-10-2014, 14:28
سلام 6450 fدارم برای نصب samygo از طریق usb وقتی واردsmart hub میشوم گزینه ای برای اینکار پیدا نمی کنم ممنون میشم اگه دقیق راهنمایی کنید:n13: در ضمن آن دور راه حل ریشه را هم نتونستم تا آخر برم یعنی شدنی نبود البته نرم افزار tv آپدیت شده هست

tabebeh
23-11-2014, 18:51
بابا تورو خدا کمکم کنید من با کلی مشقت ویجت samygo را از اینترنت روی تلویزیون نصب کردم وقتی فشار میدهم تا install کنم میگوید اینتر را فشار بده میدهم میگوید please wait صبر میکنم بعد دو خط پشت سرهم مینویسد step1:no step2:no now press exit and restart tv این یعنی چه و باید چه کار کنم مدل تلویزیون ua40f6450میباشد

matinpour
23-11-2014, 20:36
بابا تورو خدا کمکم کنید من با کلی مشقت ویجت samygo را از اینترنت روی تلویزیون نصب کردم وقتی فشار میدهم تا install کنم میگوید اینتر را فشار بده میدهم میگوید please wait صبر میکنم بعد دو خط پشت سرهم مینویسد step1:no step2:no now press exit and restart tv این یعنی چه و باید چه کار کنم مدل تلویزیون ua40f6450میباشد

دوست عزیز
بعداز نصب یا همان install دکمه exit را زده و تلویزیون را خاموش و بعد از 2 دقیقه آن را روشن کنید ویجت samygo نصب شده ولی شما آن را نخواهید دید .
به پست اول مراجعه و آن را بطور دقیق مطالعه و از آن استفاده کنید.

hosseinIIII
19-12-2014, 16:29
سلام مهندس لینک اولی خرابه

matinpour
19-12-2014, 20:14
سلام مهندس لینک اولی خرابه

دوست عزیز
بررسی کردم مشگلی ندیدم مشگلتان هرجا هست به آن قسمت اشاره کنید تا دوباره بررسی شود.

om.mohebbi
01-01-2015, 23:39
با سلام
ممنون از زحماتتون
من دو تا مشکل دارم، اول اینکه تلویزیونم سری H هست 48h6390، ولی راه حل شما برای سری E و F هست
دوم اینکه من قبلا( تاکید میکنم قبلا) یه برنامه خیلی خیلی مهم مربوط به کارم رو ضبط کردم، چطور میتونم اونو ببینم؟
لطفا راهنماییم کنید چون به شغلم و کارم مربوطه

e.s7
08-01-2015, 07:20
سلام .میشه از روی کامپیوتر نرم افزار اسکایپ رو بریزم روی tv؟آخه چون هر کار میکنم وارد samsung apps نمیشه

در ضمن مدل TV
UA40ES7000/7770 هست روی TV جواب میده؟

matinpour
08-01-2015, 12:23
سلام .میشه از روی کامپیوتر نرم افزار اسکایپ رو بریزم روی tv؟آخه چون هر کار میکنم وارد samsung apps نمیشه

در ضمن مدل TV
UA40ES7000/7770 هست روی TV جواب میده؟

دوست عزیز
برای این منظور باید وارد قسمت تنظیمات اسمارت هاب تان شده و ثبت نام کنید این کار را وقتی در منوی اسمارت هاب هستید از روی کنترول و کلید TOOLS انجام داده و پس ازثبت نام وارد منوی APPS شده و نرم افزار مربوطه را نصب کنید.

EHSANMOMENY1
20-03-2015, 15:53
با سلام
مدل تلویزیون من ua40h6390 می باشد و همانند سایر مدل های دیگر فیلمهای ضبط شده توسط این tv نیز کد شده می باشد .
لطفا اگه برای این مدل نیز راه حلی همانند مدل های e , f وجود دارد اینجانب را راهنمایی فرمائید .:n28:
با سپاس

EHSANMOMENY1
20-03-2015, 20:49
با سلام
من در قسمت app ها ویجیت skype را نصب ندارم و با اسمارت هاب هم نمی توانم ویجیت را از طریق اینترنت پیدا کرده و نصب کنم
آیا راهی هست که نرم افزار را ابتدا از طریق pc و اینترنت از سایت خاصی دریافت کنم و سپس بر روی فلش بریزم و بعد آن را نصب کنم ؟
در نهایت سوالم این است که من توسط تلویزیون هوشمند اشاره شده در پست قبلی هیچ نرم افزار خاصی را نصب ندارم و آن هم به دلیل آپدیت کردن تلویزیون اتفاق افتاد حالا چطور می تونم نرم افزار های گفته شده را نصب کنم ؟
با سپاس :n21:

matinpour
20-03-2015, 22:30
با سلام
من در قسمت app ها ویجیت skype را نصب ندارم و با اسمارت هاب هم نمی توانم ویجیت را از طریق اینترنت پیدا کرده و نصب کنم
آیا راهی هست که نرم افزار را ابتدا از طریق pc و اینترنت از سایت خاصی دریافت کنم و سپس بر روی فلش بریزم و بعد آن را نصب کنم ؟
در نهایت سوالم این است که من توسط تلویزیون هوشمند اشاره شده در پست قبلی هیچ نرم افزار خاصی را نصب ندارم و آن هم به دلیل آپدیت کردن تلویزیون اتفاق افتاد حالا چطور می تونم نرم افزار های گفته شده را نصب کنم ؟
با سپاس :n21:

دوست عزیز
متاسفانه نرم افزار ریشه کردن تلویزیون مر بوط به سری h به دلایلی موجود و قابل دسترس نیست و شما نمی توانید از این روش استفاده کنید در صورت دسترس قرار گرفتن حتما در پست اول آن را ویرایش خواهیم کرد.

01110362
21-04-2015, 18:10
دوست عزیز
متاسفانه نرم افزار ریشه کردن تلویزیون مر بوط به سری h به دلایلی موجود و قابل دسترس نیست و شما نمی توانید از این روش استفاده کنید در صورت دسترس قرار گرفتن حتما در پست اول آن را ویرایش خواهیم کرد.
سلام
خبری از راه حل برا سری h نشد ؟!
تلویزیون 48h6430 ، فیلم ضبط میشه ولی نمیتونم تو لپ تاپ بینمش و سیستم دستور فرمت فلش رو میده !:n13::n13::n13:

EHSANMOMENY1
06-05-2015, 21:06
دوست عزیز

سلام
لطفا برای سری H یک فکری بکنید آخه به برخی از فیلم های ضبط شده توسط TV نیاز مبرم دارم
لطفا یک کمکی کنید
باسپاس

ramin1995
04-06-2015, 19:07
با سلام اگه ميشه راه ديگه اي پيدا كنيد اين راه خيلي طولانيه و بايد مداوم مودم با تلويزيون در ارتباط باشه

matinpour
04-06-2015, 21:49
با سلام اگه ميشه راه ديگه اي پيدا كنيد اين راه خيلي طولانيه و بايد مداوم مودم با تلويزيون در ارتباط باشه

دوست عزیز
راه دیگری ندارد و در ضمن ارتباط مودم با تلویزیون فقط حکم سویچ را دارد و از اینترنت استفاده نمی شود. و شما می توانید اینترنت را قطع کنید.

.DaRyA.
08-06-2015, 10:52
سلام.
من تلوزیون f6450 دارم. مدتی پیش یه سری برنامه از تی وی رو فلشم ضبط کردم. میخوام ببینم اگه الان این برنامه ها و کارایی که گفته شده رو انجام بدم، میتونم محتویات چیزهایی که قبلا ذخیره کرده بودمو رو کامپیوتر ببینم ؟ یا اینکه فقط چیزایی که بعد از نصب این نرم افزارا رو تی وی ضبط کردمو میشه تو کامپیوتر دید ؟

اووم نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه ...

matinpour
08-06-2015, 11:17
سلام.
من تلوزیون f6450 دارم. مدتی پیش یه سری برنامه از تی وی رو فلشم ضبط کردم. میخوام ببینم اگه الان این برنامه ها و کارایی که گفته شده رو انجام بدم، میتونم محتویات چیزهایی که قبلا ذخیره کرده بودمو رو کامپیوتر ببینم ؟ یا اینکه فقط چیزایی که بعد از نصب این نرم افزارا رو تی وی ضبط کردمو میشه تو کامپیوتر دید ؟

اووم نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه ...
دوست عزیز
شما می توانید با این روش چیزیهای که از قبل ذخیره کردید آنها را ببینید.

abbaskhadem
21-07-2015, 07:19
سلام
دوستان تلویزیون من این مدل هست:
Samsung 40H6430 Smart LED TVمن تو ضبط کردن مشکل دارم
یعنی فلش و وصل میکنم ضبط میکنه
ولی وقتی میخوام به کامپیوتر وصل کنم دیگه فلش و نمیخونه و میگه باید فرمت بشه
واقعا گیر کردم
لطفا رهنمایی کامل کنید
من از این متن اصلی سر در نیاوردم
واسه این مدل تلویزیون که گفتم باید چیکار کنم
لطفا راهنمایی کنید
اگر کسی میتونه ایمیل کنه برام
با تشکر
abbaskhadem92@yahoo.com
یا علیــــــــــــــــــ

vahid_sh2447
23-07-2015, 07:43
سلام
Samsung 40H6430 Smart LED TVمن تو ضبط کردن مشکل دارم
واقعا گیر کردم
لطفا رهنمایی کامل کنید
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
abbaskhadem92@yahoo.com
یا علیــــــــــــــــــ
چون تلویزیون با فرمتی که میکنه فقط قابل استفاده برای ضبط کردن در تلویزیون هست و تا زمانی که فرمتش نکنید نمیشه در کامپیوتر یا وسیله دیگه ای استفاده کرد.

matinpour
23-07-2015, 18:50
سلام
Samsung 40H6430 Smart LED TV

من تو ضبط کردن مشکل دارم
واقعا گیر کردم
لطفا رهنمایی کامل کنید
لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
abbaskhadem92@yahoo.com
یا علیــــــــــــــــــ
دوست عزیز
برای سری H راه کار آن فعلا هزینه دار است و هر وقت آزاد شد حتما در یک تایپیک جدا گانه قرار خواهیم داد.

sougand1389
31-07-2015, 19:10
دوست عزیز
برای سری H راه کار آن فعلا هزینه دار است و هر وقت آزاد شد حتما در یک تایپیک جدا گانه قرار خواهیم داد.

سلام دوست عزيز
چرا هزينه داره ؟! روشش چيه ؟
ما كه همچنان منتظر ياري سبز شما هستيم .

matinpour
01-08-2015, 11:30
سلام دوست عزيز
چرا هزينه داره ؟! روشش چيه ؟
ما كه همچنان منتظر ياري سبز شما هستيم .

دوست عزیز
چون مطلب در سایت خارجی است و باید عضو و پرداخت هزینه کنید تا آن مطلب و چگونگی آن را به شما هم بدهند.

DeluxePC
25-08-2015, 15:44
برای باز کردن قفل فیلم های ضبط شده srf از چه برنامه ای باید استفاده کرد؟
تلویزیون من مدل 46F8800 هست.

میگفتند با برنامه DeSTRoi میشه اما خوب کار نمیکند.

snoopydog
08-10-2015, 14:10
درود بر تو و این اموزش

اما دوست عزیز میشه راهتمایی کتی هر گاری میکنم این نرم افزاره این ارور میده ببین باید چیکار کنم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

matinpour
08-10-2015, 19:13
درود بر تو و این اموزش

اما دوست عزیز میشه راهتمایی کتی هر گاری میکنم این نرم افزاره این ارور میده ببین باید چیکار کنم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دوست عزیز
موارد ذکر شده در پست اول را بدرستی انجام دهید. و فایر وال یا آنتی ویروس تان را غیرفعال کنید.
در ضمن مدل تلویزیونتان را هم ذکر کنید که از چه سری است.

h-taher
11-10-2015, 01:34
سلام
برای تلویزیون ال جی هم میشه این کارها رو انجام داد
با تشکر

matinpour
11-10-2015, 13:21
سلام
برای تلویزیون ال جی هم میشه این کارها رو انجام داد
با تشکر
دوست عزیز
خیر این کار مخصوص تلویزیون سامسونگ است.

snoopydog
15-10-2015, 11:40
همه کار کردم تلوزین مدل سری H هستش 6430

matinpour
15-10-2015, 15:13
همه کار کردم تلوزین مدل سری H هستش 6430

دوست عزیز
برای این سری در سایت خارجی فعلاً راه حلی رایگان نیامده در صورتی که رایگان شد آن را بصورت یک تایپیک قرار خواهیم داد.

LG2011
17-12-2015, 16:31
سلام
من با تلویزیون الجی uf770ضبط کردم روی فلش اما کامپیوتر پخش نکر د چه کار باید کرد تابشه فرمت اونهم عوض کرد اسم فایلهای ضبط شده اخرشstr هست

matinpour
17-12-2015, 21:10
سلام
من با تلویزیون الجی uf770ضبط کردم روی فلش اما کامپیوتر پخش نکر د چه کار باید کرد تابشه فرمت اونهم عوض کرد اسم فایلهای ضبط شده اخرشstr هست
دوست عزیز
این عملکردها در این تایپیک فقط مخصوص سامسونگ است شما از این سایت و فهرست گفته شده در Time Machine را استفاده کنید.

Sherlock__Holmes
19-12-2015, 11:56
ممنون از بحث ارزشمند شما.
برای تلویزیون های LG باید چه کنیم؟

matinpour
19-12-2015, 14:33
ممنون از بحث ارزشمند شما.
برای تلویزیون های LG باید چه کنیم؟
دوست عزیز

شما از این سایت و فهرست گفته شده در
Time Machine را
استفاده کنید.

Sherlock__Holmes
20-12-2015, 01:16
منظورم اینه که در تلویزیون های LG چطوری می تونم فایل هایی که ضبط کردم رو روی کامپیوتر باز کنم؟
یا به هر نحوی بتونم فایل هایی که ضبط کردم رو بهشون دسترسی پیدا کنم؟

matinpour
20-12-2015, 12:27
منظورم اینه که در تلویزیون های LG چطوری می تونم فایل هایی که ضبط کردم رو روی کامپیوتر باز کنم؟
یا به هر نحوی بتونم فایل هایی که ضبط کردم رو بهشون دسترسی پیدا کنم؟
دوست عزیز
برای این منظور به این سایت بروید.

Matinef
06-01-2016, 02:11
با سلام. تبویزیوم ما es5960 هستش وقتی که برنامه مخصوص تلویزیون رو رو فلش میریزم و تلویزیون خاموش می کنم و به تلویزیون ماصل میکنم و تلویزیون رو روشن میکنم اصل تو قسمت اسمارت و اپ نرم افزار install samygo نمیاد که نصب کنم. خیلیم برنامه های ضبط شده مهمی دارم میخوام بریزم تو کامپیوتر نمی تونم . تو رو خدا کمکم کنید

sakoray
01-06-2016, 18:28
منظورتان از فلشی که قبلا فرمت مخصوص کرده اید چیست؟

matinpour
01-06-2016, 19:23
منظورتان از فلشی که قبلا فرمت مخصوص کرده اید چیست؟
دوست عزیز
منظور فرمت کردن فلش به این روش است که در این تایپیک توضیح داده شده.

rezamzaheri
14-11-2016, 11:12
جناب آقای متین پور با عرض سلام
لطفا برای داونگرید کردن فریمور سری Es7500 با ورژن T-ECPUABC-1031 هم راهکار ارایه دهید بنده روی این مدل نمی‌توانم SamyGo را نصب کنم شاید اگر بشود فریمور را به ورژنهای قدیمی برگرداند بتوان تی‌وی را ریشه‌دار کرد و از برنامه PVRDecoder استفاده کرد ضمنا بنظر شما می‌شود مثل سری D به پایین از برنامه Destroi مشابه استفاده کرد

matinpour
14-11-2016, 15:58
جناب آقای متین پور با عرض سلام
لطفا برای داونگرید کردن فریمور سری Es7500 با ورژن T-ECPUABC-1031 هم راهکار ارایه دهید بنده روی این مدل نمی‌توانم SamyGo را نصب کنم شاید اگر بشود فریمور را به ورژنهای قدیمی برگرداند بتوان تی‌وی را ریشه‌دار کرد و از برنامه PVRDecoder استفاده کرد ضمنا بنظر شما می‌شود مثل سری D به پایین از برنامه Destroi مشابه استفاده کرد

دوست عزیز
دانگرید کردن تلویزیون کاری تخصصی و برنامه نویسی تحت پایتون است که کاری بسیار سخت و در پاری ممکن است به سیستمتان آسیب برساند و توصیح نمیشود که این کار را هم انجام دهید. و نمی شود از روشهای سری D به پایین را استفاده کنید. در پست اول در باره ریشه دار کردن به برنامه ای به خیر از اسکایپ هم توضیح داده ام.

rezamzaheri
14-11-2016, 16:23
جناب آقای متین پور با عرض سلام مجدد
لطفا فایل کامل (اضافه کردن فایل 128mb.xfs به پوشه ی data برنامه Install Samy Go) را برای دانلود قرار دهید چون خودم که اضافه می کنم نتیجه نمی گیرم البته samyGo به اسمارت هاب اضافه می‌شود ولی در قسمت منابع usb مجازی وجود ندارد و تی وی ریشه دار نمی‌شود ممنون از محبت شما که وقت با ارزشتان را صرف می‌نمایید

rezamzaheri
15-11-2016, 09:32
سلام
من از وقتی نرم‌افزار تلویزیون را بروزرسانی کردم (ورژن فعلی 1031) چند مشکل نرم‌افزاری بوجود آمده یکی از موارد اینه که وقتی شبکه‌های بی‌سیم را جستجو می‌کنم خودبخود از منو میاد بیرون به سام‌سرویس که زنگ زدم گفتند برد وای‌فای سوخته و باید تعویض شود ولی بنظرم نظرشان درست نیست چونکه با موبایل می‌توانم به تی‌وی از طریق وای‌فای وصل بشم ، طبق فرمایش شما هیچ راهی برای برگرداندن نرم‌افزار به ورژنهای قبل وجود ندارد یعنی کاری نمی‌شود کرد؟ البته در فروم خارجی SamyGo.tv روشهایی ذکر شده ولی متاسفانه یا سر در نیاوردم یا جواب نداد روی تلویزیون من ، باز هم تشکر می‌کنم از پاسخگویی شما دوست عزیز و منتظر یاری سبز تان هستم

matinpour
15-11-2016, 13:09
سلام
من از وقتی نرم‌افزار تلویزیون را بروزرسانی کردم (ورژن فعلی 1031) چند مشکل نرم‌افزاری بوجود آمده یکی از موارد اینه که وقتی شبکه‌های بی‌سیم را جستجو می‌کنم خودبخود از منو میاد بیرون به سام‌سرویس که زنگ زدم گفتند برد وای‌فای سوخته و باید تعویض شود ولی بنظرم نظرشان درست نیست چونکه با موبایل می‌توانم به تی‌وی از طریق وای‌فای وصل بشم ، طبق فرمایش شما هیچ راهی برای برگرداندن نرم‌افزار به ورژنهای قبل وجود ندارد یعنی کاری نمی‌شود کرد؟ البته در فروم خارجی SamyGo.tv روشهایی ذکر شده ولی متاسفانه یا سر در نیاوردم یا جواب نداد روی تلویزیون من ، باز هم تشکر می‌کنم از پاسخگویی شما دوست عزیز و منتظر یاری سبز تان هستم
,
دوست عزیز
یک بار ریست فاکتوری کنید.

rezamzaheri
15-11-2016, 13:53
از منوی مخفی ریست فکتوری کردم تنها جیزی که تغییر نکرد فریمور بود و مشکل جستجوی وای‌فای هم کماکان بقوت خود باقی است در مورد پست اول هم شما فقط یک لینک برای دانلود 128mb.xfs قرار دادید و مشخص نکردید که Install SamyGo کدام است من به اشتباه فکر می‌کردم از InstallSamyGo قبلی باید استفاده کرد و 128mb.xfs را به پوشه Data اضافه کرد لطفا جمله
دانلود فایل 128mb.xfs و کپی آن با InstallSamygo/data بر روی USB را بیشتر توضیح دهید آیا باید فایل 128mb.xfs در روت فلش بهمراه پوشه InstallSamyGo باشد یا 128mb.xfs در داخل پوشه ای بنام Data کپی شود بهمراه InstallSamyGo ضمن اینکه InstallSamyGo قبلی منظورتان است؟ اگر اینطور نیست لینک آن را هم قرار دهید با تشکر

matinpour
15-11-2016, 14:31
از منوی مخفی ریست فکتوری کردم تنها جیزی که تغییر نکرد فریمور بود و مشکل جستجوی وای‌فای هم کماکان بقوت خود باقی است در مورد پست اول هم شما فقط یک لینک برای دانلود 128mb.xfs قرار دادید و مشخص نکردید که Install SamyGo کدام است من به اشتباه فکر می‌کردم از InstallSamyGo قبلی باید استفاده کرد و 128mb.xfs را به پوشه Data اضافه کرد لطفا جمله
دانلود فایل 128mb.xfs و کپی آن با InstallSamygo/data بر روی USB را بیشتر توضیح دهید آیا باید فایل 128mb.xfs در روت فلش بهمراه پوشه InstallSamyGo باشد یا 128mb.xfs در داخل پوشه ای بنام Data کپی شود بهمراه InstallSamyGo ضمن اینکه InstallSamyGo قبلی منظورتان است؟ اگر اینطور نیست لینک آن را هم قرار دهید با تشکر

و
دوست عزیز
آن اشتباه چاپی بود که برطرف شد
دانلود فایل 128mb.xfsو کپی آن به InstallSamygo/data بر روی USB درست است .

بله InstallSamyGo قبلی منظوراست.

rezamzaheri
15-11-2016, 14:43
با تشکر از شما آخه قبل‌تر گفتید دو فایل جدا باشند میخوام ببینم درست متوجه شدم ما روی فلش یک فولدر InstallSamygo خواهیم داشت که فایل 128mb.xfs داخل فولدر data آن کپی باید بشود؟

matinpour
15-11-2016, 20:05
با تشکر از شما آخه قبل‌تر گفتید دو فایل جدا باشند میخوام ببینم درست متوجه شدم ما روی فلش یک فولدر InstallSamygo خواهیم داشت که فایل 128mb.xfs داخل فولدر data آن کپی باید بشود؟
.
دوست عزیز
بله باید در داخل فولدر data آن کپی بشود.

e.s7
27-12-2016, 07:28
سلام.نرم افزارایی رو که گذاشتین نمیشه دانلود کرد

matinpour
27-12-2016, 23:35
سلام.نرم افزارایی رو که گذاشتین نمیشه دانلود کرد
.
دوست عزیز
در آخر پست اول نرم افزار برای نصب در کامپیوتر موجود است.

e.s7
28-12-2016, 10:26
نرم افزار تلویزیون هم دانلود نمیشه.

e.s7
28-12-2016, 12:27
عذر میخوام.نرم افزار رو رو tv نصب کردم وآیکون samygo هم تو قسمت smart hub هست ولی تو منبع ورودی ایکون usb samygo نیست.tv هم سری e هست. لطفا راهنمییم کنید. سپاس فراوان.

matinpour
28-12-2016, 19:10
عذر میخوام.نرم افزار رو رو tv نصب کردم وآیکون samygo هم تو قسمت smart hub هست ولی تو منبع ورودی ایکون usb samygo نیست.tv هم سری e هست. لطفا راهنمییم کنید. سپاس فراوان.
.
دوست عزیز
مطلب را در پست اول کامل توضیح داده ام و در ضمن آن آیتم را هر گز در منبع ورودی نخواهید دید.

e.s7
29-12-2016, 06:34
ولی شما گفتید{
مشخصه درست انجام شده این برنامه این است که وقتی که به منبع ورودی نگاه می کنید یک آیکون فلش usb به نام
samygo اضافه می شود مانند تصویر زیر}​الان تکلیف چیه باید باشه یا نباشه؟

voji91
24-03-2017, 08:18
سلام
مدل تلویزیون من F7770 هست که البته تو منوی مخفی نوشته F7500
برای root کردن تلاش کردم ولی فهمیدم نسخه تلویزیونم خیلی قدیمیه (1108) برای همین به روزش کردم و تو فروم خارجی اش نوشته بود حتما باید نسخه از 1119 کمتر باشه و اونی که تو ایران برای تلویزیون من به روزترین حالت هست، نسخه 1110 بود و ازینجا دانلود و نصبش کرد

اگر از فریم ور های خارجی استفاده می کردم مثل این

اصلا تلویزیون بهش توجهی نمی کرد و می خواست online بروز رسانی کنه (چون خودم خیلی دنبالش گشتم که چرا اصلا موقع به روز رسانی تلویزیون متوجه فلش مموری من نمیشه)

خلاصه بعدش تونستم samygo رو با موفقیت نصب کنم.
با این روش که اول تلویزیون رو روشن کردم
۲.رفتم تو smart hub
۳.زدم روی «برنامه بیشتر»
۴.return رو زدم دوباره اومدم تو smart hub
۵.فلش حاوی فایل samygo رو به تلویزیون وصل کردم
۶.رفتم تو «برنامه بیشتر»
۷.تازه اون وقت بود که installsamygo برام اومد و نصبش کردم

در ضمن من اول فکر کردم که فقط کافیه samyext4.img رو روی فلش بریزم (یعنی خودم فولدر InstallSamygo رو بسازم بعد توش فولدر data بسازم و اونجا paste کنم) ولی بعد فهمیدم که یه عالمه فولدر دیگه باید باشه و من نباید خودم فولدری ایجاد کنم.

الان مشکلم اینه که برنامه samyGoPVRdecoder تلویزیونم رو پیدا نمیکنه :n35:
ip رو درست وارد میکنم ولی پیدا نمی کنه، میزنم خودش search کنه ولی بازم پیدا نمی کنه، حتی خواستم static ip تنظیم کنم ولی تلویزیونم با اون ip به router وصل نشد :n27:

کسی راه حلی داره؟

starbalti
08-10-2017, 13:10
تشکر فراوان به خاطر راهنماییتون

EX_NOR
15-10-2017, 23:55
سلام
برای سری A راه حلی هست برای تبدیل و پخش فایلهای ضبط شده در کامپیوتر؟

matinpour
16-10-2017, 19:29
سلام
برای سری A راه حلی هست برای تبدیل و پخش فایلهای ضبط شده در کامپیوتر؟

دوست عزیز
برای این سری خیر

SAEID1353
09-03-2020, 20:35
سلام خدا قوت
دوستان فایل دانلود شده 128mb.xfs کسی داره به من بده؟
آخه دانلود نمیشه