مشاهده نسخه کامل
: محمد اس2
changi22
17-10-2013, 20:55
باسلام به همه دوستان خسته نباشین ممنون میشم کمکم کنید..... من یک اس پلاس تو خریدم خوب کار میکرد بعد مدتی گاهی با باز کردن بعضی از برنامه ها هنگ میکرد...
دوراه بود یا باید باتری در میاوردم یا صبر میکردم گوشی بعد چند دقیقه رسیت میشد... بعد راممو عوض کردم سرعتم خیلی بالا رفت و اون هنگ خیلی کم شد
شاید هفته ای یک بار تاز هنگش سریع ریست میشه خواستم دلیل این مشکلو بدون ممنون میشم کمک کنین
ehsan102
17-10-2013, 22:42
باسلام به همه دوستان خسته نباشین ممنون میشم کمکم کنید..... من یک اس پلاس تو خریدم خوب کار میکرد بعد مدتی گاهی با باز کردن بعضی از برنامه ها هنگ میکرد...
دوراه بود یا باید باتری در میاوردم یا صبر میکردم گوشی بعد چند دقیقه رسیت میشد... بعد راممو عوض کردم سرعتم خیلی بالا رفت و اون هنگ خیلی کم شد
شاید هفته ای یک بار تاز هنگش سریع ریست میشه خواستم دلیل این مشکلو بدون ممنون میشم کمک کنین
منظورتون اس2 پلاسه محمد آقا ؟
قبل نصب رام فول وایپ میکنید ؟
رام رسمی نصب میکنید ؟
چه برنامه هایی تا قبل از پایین اومدن سرعت گوشی نصب میکنید ؟
changi22
18-10-2013, 09:38
بله اس تو پلاس
راستش فول وایپ نمیدونم چیه
بله رام اصلی هست
من دو یا سه مسنجر یک خبر خوان و یک بازی هواشناسی بود..... البته سیستمم ویروسی بود وصل کردم به سیستم قبل تعویض رام بعد اینطور شد
یعنی ویروس تاثیر داره بر سیستم عامل اندروید... بعضی از برنامه ها هم که نصر میکنم یهو مینویسه متوقف شد نمیدونم چرا گاهی مثل بازار گاهی باز میکنم مینویسه متوقف شد و دوباره باید باز کنم
narsis89
09-11-2013, 23:27
سلام. ببخشید تازه این گوشیو گرفتم. دیشب که میخواستم صدا ضبط کنم, آیکون ضبط دیفالت خود سیستم توی صفحه پیدا نکردم, ولی داخل برنامه ها هست و غیر فعالم نشده. نمیدونم چطوری باید برش گردونم . ممنون میشم کمکم کنید. اس ٢ هستش.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.