مشاهده نسخه کامل
: اینترنت استان خوزستان
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
11
12
مگه راصد رایگانم داره ؟
تو قسمت تعرفه هاش شبانه با بهای کمتر بود نه رایگان
arash59b
16-02-2015, 21:27
همین الان زنگ زدم شرکت رفاتک
گفت سرویس 256 نامحدود تا حجم 10 گیگ دانلود سرعتش روی 2مگ یا 1مگه اما بعد از 10 گیگ دانلود سرعتش میشه بین 30 تا 40
دوستان کسی خریده این سرویس رو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
قیمتش چنده؟
imanparsa
16-02-2015, 21:37
قیمتش چنده؟
۲۵۶ نامحدود ۶۰۰۰۰ تومان
mohammadmohan
17-02-2015, 00:16
راصد واسه منم طرفا ساعت هفت پینگش خوبه. ولی هرچی میگذره پینگش بدتر میشه. الان ساعت دوازده و ربع شبه پینگ ۴.۲.۲.۴ شده طرفا ۲۳۰ ماله شماها هم همینطوره؟
تایماوت هم خیلی زیاد شده
دیشب اینجور نبود.
پ.ن: ببیین وایمکس چه فشاری بم آورده که وایرلس که وصل شد دیشب نخوابیدم پا اینترنت. امشب هم خدا کریمه :n02:
با سلام
اقا یکی نیست جواب ما رو بده
2 مگ الماسو دارم و نزدیک 2 هفته اس که سرعت اینترنتم 50 تا 100 هست و ساعت 2 به بعد سرعتش به 250 میرسه
مودم هم - تندا 151 هستش
حالا موندم که مشکل از مودم هست یا رادیو تکون خورده و مودم فوق الذکر هم زیاد داغ میشه
شما چه راه حلی برای مشکل من دارید ممنون میشم بدونم.
mohammadmohan
17-02-2015, 00:20
با سلام
اقا یکی نیست جواب ما رو بده
2 مگ الماسو دارم و نزدیک 2 هفته اس که سرعت اینترنتم 50 تا 100 هست و ساعت 2 به بعد سرعتش به 250 میرسه
مودم هم - تندا 151 هستش
حالا موندم که مشکل از مودم هست یا رادیو تکون خورده و مودم فوق الذکر هم زیاد داغ میشه
شما چه راه حلی برای مشکل من دارید ممنون میشم بدونم.
به خودشون بگو کارشناس میفرستن. ولی باشون شرط کن که اگه مشکل از شما بود و مشکل حل شد پول بدی به کارشناس. کانکشنهای idm رو زیاد کردی؟ شاید سرعت تککانکشنت انقده
الان هم که دارم فایلیو دانلود میکنم سرعت روی 15 تا 35 میچرخه
خودم که میگم مشکل از مودم هست که زیاد داغ میکنه
والا میترسم برم 1 مودمه دیگه بخرم و بعد بگن مشکل از رادیو بوده خودمم موندم توش چه کا ر کنم.
فردا 1 زنگی بهشون میزنم ببینم چی میگن
و اگر مودم خراب بود شما چه برندی را پیشنهاد میکنید.ممنون.
imanparsa
17-02-2015, 04:30
الان هم که دارم فایلیو دانلود میکنم سرعت روی 15 تا 35 میچرخه
خودم که میگم مشکل از مودم هست که زیاد داغ میکنه
والا میترسم برم 1 مودمه دیگه بخرم و بعد بگن مشکل از رادیو بوده خودمم موندم توش چه کا ر کنم.
فردا 1 زنگی بهشون میزنم ببینم چی میگن
و اگر مودم خراب بود شما چه برندی را پیشنهاد میکنید.ممنون.
دوست عزیز من که مشکلی از نظر سرعت با راصد ندارمحتی ساعت پیک مصرف هم که پینگ حدود 230 تا 250 میره بازم راحت دانلود میکنه.
شما اگر میتونی به یه دکل دیگه متصل شو
imanparsa
17-02-2015, 04:31
مگه راصد رایگانم داره ؟
تو قسمت تعرفه هاش شبانه با بهای کمتر بود نه رایگان
تمام سرویس های الماس از ساعت 7 شب تا 7 صبح رایگانن.
اون توضیحات که شما اشاره کردی مربوط به سرویس های طلایی هستش
mohammadmohan
17-02-2015, 11:52
الانم که ساعات غیررایگانه پینگ از صد و پنج اومده رو صد و ده تا صد و بیست. :n14:
منتظر بودن من بیام راصد:n08:
imanparsa
17-02-2015, 15:23
الانم که ساعات غیررایگانه پینگ از صد و پنج اومده رو صد و ده تا صد و بیست. :n14:
منتظر بودن من بیام راصد:n08:
ping 4.2.2.4 =avg=120ms
واسه من الان اینقدره
imanparsa
17-02-2015, 23:47
Microsoft Windows [Version 6.1.7601]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved.
C:\Users\PC>ping 4.2.2.4
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=144ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=166ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=118ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=124ms TTL=48
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 118ms, Maximum = 166ms, Average = 138ms
C:\Users\PC>
پینگ من توی ساعت رایگان و پیک مصرف اینترنت
ساعت 11:46 دقیقه
پینگ رو هنگام دانلود گرفتم
سرویس 1مگ الماس
porya_spy
18-02-2015, 00:42
تست های امشب - 256 نامحدود فارا :n01:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohammadmohan
18-02-2015, 01:21
ping 4.2.2.4 =avg=120ms
واسه من الان اینقدره
خو منم میگم شده 120، روزه اول 105 بود. :n37:
ویرایش: مث قبل شد 105 :n31::n10:
imanparsa
18-02-2015, 01:57
آرش جان شما هم برو 256 نامحدود فارانت بگیر ببینیم واسه شما هم سرعت چند مگابیتی میده
پوریا قبلا چند تا میداد که الان اینقدر داره میده ؟؟؟؟؟؟؟
porya_spy
18-02-2015, 14:43
آرش جان شما هم برو 256 نامحدود فارانت بگیر ببینیم واسه شما هم سرعت چند مگابیتی میده
پوریا قبلا چند تا میداد که الان اینقدر داره میده ؟؟؟؟؟؟؟
ایمان جان عرفانم یادت نی ؟ :n02: قبلا سرعت 60 بود الان از ساعت 7 بعد از ظهر تا 1 شب سرعت رو 600 بقیه ساعات 400 :n01:
mohammadmohan
18-02-2015, 15:45
امروز صبح نت کانکت نمیشد زنگ زدم گفتن برق دکلها رفته یه همچین چیزی. برق خونه هم چندبار رفت و اومد. حالا وصل شده 98 تا 105 داره پینگ میده راصد:n02: :n07: فک کنم بارون زده هوا صاف شده:n31:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
imanparsa
18-02-2015, 18:49
ایمان جان عرفانم یادت نی ؟ :n02: قبلا سرعت 60 بود الان از ساعت 7 بعد از ظهر تا 1 شب سرعت رو 600 بقیه ساعات 400 :n01:
عرفان جان من متاسفانه نمیتونم لینک بزنم به فارانت
چون دکلی سمت ما وجود نداره
ای کاش کمپلو یا لشکر هم دکل بزنن
arash59b
18-02-2015, 19:36
شهرک نفت
Sent from my iPhone using Tapatalk
arash59b
19-02-2015, 16:20
اهواز شهرک نفت ـ فضای باز
mohammadmohan
20-02-2015, 15:37
ساعت سه و نیمه ظهره .. توو ساعات غیر رایگان پینگ راصد شده ۲۲۰ خو چرا؟:n35:
nini bad
20-02-2015, 16:19
ساعت سه و نیمه ظهره .. توو ساعات غیر رایگان پینگ راصد شده ۲۲۰ خو چرا؟:n35:
سه روزه افتضاح شده پینگ گوگل روی 60 بود الان رفته روی 280 !!! البته مشکل کلی هست و اصلا ربطی به راصد نداره من از بقیه ای اس پی ها پرسیدم حتی شهر های دیگر گفتند یک سری مشکلات کلی هست... امیدوارم تا اخر سال تمام مشکلات اینترنت حل بشه.
mohammadmohan
21-02-2015, 00:45
باو توو این چند روزه که وایرلس گرفتم هیچوقت اینقدر داغون نبود
یه مگ الماس راصد
mohammadmohan
21-02-2015, 01:13
سرعت دانلود خوب شد الحمدالله :n01:
پینگ بیاد پایین حله:n03:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
imanparsa
22-02-2015, 02:42
تست ساعت 2:41 بامداد(ساعت رایگان) اینترنت 1 مگ الماس راصد
فراکفورت
seetherali
22-02-2015, 10:50
از بچه های اهواز اگه کسی رادیو خواست یه Nano Staion M5 دارم برای فروش. روی دیوار نمیخوام بزنم چون اکثرا فقط وقت ادم رو میگیرن یه سری سوال الکی میپرسن :n04: این روزا وقت زیادی ندارم. اگه کسی خواست پ.خ کنه که هماهنگ کنیم هم بیاد تست کنه هم اگه خواست کانفیگ کنیم.
رادیو سالمه و 6 ماه کار کرد , به همراه جعبه و آداپتور. 20 متر کابل هم داره.
mohammadmohan
22-02-2015, 16:06
4.2.2.4 داره پینگ 93 میده:n02: حیف که حجم اولیش کمه.
یه مگ الماس راصد
یه چیزی که خیلی خوبه در مورد راصد اینه که ساعت هفت شب که ساعات رایگانش شروع میشه همه شروع میکنن به دانلود کردن و خیلیها دیگه نصف شب فایل نمیزارن واسه دانلود. این باعث میشه که طرفا ساعت سه شب کیفیت اینترنت مثل ساعات غیررایگان بشه که خیلی خوبه:n20: ساعت هفت عصر هم تا ملت لینک دانلود پیدا کنن نت خوبه، ولی امان از ساعت ۹ به بعد:n28:
mohammadmohan
23-02-2015, 06:15
امشب کلا از صد و چهل پنجاه پینگ پایینتر نیومد. یه مگ الماس راصد.
پ.ن: یه سوالی ذهنمو مشغول کرده. شماها وقتی pc خاموشه آدابتور رادیو رو هم از برق میکشید؟ یعنی رادیو رو خاموش میکنید یا روشن باشه اشکال نداره؟
arash59b
23-02-2015, 09:26
امشب کلا از صد و چهل پنجاه پینگ پایینتر نیومد. یه مگ الماس راصد.
پ.ن: یه سوالی ذهنمو مشغول کرده. شماها وقتی pc خاموشه آدابتور رادیو رو هم از برق میکشید؟ یعنی رادیو رو خاموش میکنید یا روشن باشه اشکال نداره؟
مثل هر وسیله برقی وقتی بهش احتیاج ندارید بهتره از برق قطع باشه.
enimonte
23-02-2015, 20:02
سلام.سرعت دانلود در سرویس یک مگ الماس راصد در ساعات رایگان در چه حدوده؟کسی اطلاع داره؟
mohammadmohan
23-02-2015, 21:14
سلام.سرعت دانلود در سرویس یک مگ الماس راصد در ساعات رایگان در چه حدوده؟کسی اطلاع داره؟
سرویس الماس سرعت دانلود اکثر مواقع اسمی هست چه توو ساعات رایگان چه غیر رایگان. ممکنه بعضی مواقع پایین بیاد که موقتی هست.
پ.ن: بعد از اینکه دیشب توو ساعات رایگان کلا پینگ کیفیت خوبی نداشت. الان ساعت ۹:۱۵ هست همچنان کیفیت عالیست:n02:
یه مگ الماس راصد
ویرایش: چشمش کردم:n14::n14:
imanparsa
23-02-2015, 22:25
پست صفحه ی قبل من رو نگاه کنید
تست گذاشتم.
چنند تا بالاتر از پست خودتون
mohammadmohan
24-02-2015, 00:35
یه دو ساعت توو اوج مصرف داشت پینگ دویست تا چهارصد میداد. الان پینگ بهتر شده ولی سرعت داغونه هنوز. مشکلی که هست اینه که خوب و بد شدنش چرخهی ثابتی نداره. کلا نمیشه برنامه ریزی کرد که مثلا فلان ساعت هرشب نت خوب میشه. یه چی دیگه هم که هست اینه که وقتی داغون میشه موقع تست گرفتن سرعت دانلود خیلی رو connecting میمونه تا بتونه وصل شه به سرور که سرعت دانلود رو اندازه بگیره. واسه سرورهای گیم هم همینطوره. :n15:
یه مگ الماس راصد با سرویس کاهش پینگ
یه مگ الماس راصد بدون سرویس کاهش پنیگ
:n23:پ.ن: راصد اینجوری نیست که بعد یه حدی دانلود کردن هرشب نت رو دستکاری کنه تا فرداش؟
mohammadmohan
24-02-2015, 01:40
آقا من به مشکل برخوردم.
قبلا وقتی توو تنظیمات رادیو channel shifting رو غیر فعال میکردم، میدیدم توو صفحه اصلی تنظیمات قسمت air max هم میرفت. و وقتی channle shifting رو فعال میکردم، توو صفحه اصلی رادیو سیگنالهای air max هم میومد. ولی الان به یه دکل دیگه از راصد وصل شدم سیگنال 44:n07::n02::n09: داره میده ولی اون قسمت air max کلا خلی شده و نمیاد. چیکار کنم بیاد؟ ماله چیه اصلا؟ رو دکل قبلی وقتی channel shifting رو غیرفعال میکردم و air max میرفت افتضاح time out میگرفتم. ولی الان نه.
کلا چیکار کنم بیاد؟ ماله چیه اصلا؟
imanparsa
24-02-2015, 07:49
آقا من به مشکل برخوردم.
قبلا وقتی توو تنظیمات رادیو channel shifting رو غیر فعال میکردم، میدیدم توو صفحه اصلی تنظیمات قسمت air max هم میرفت. و وقتی channle shifting رو فعال میکردم، توو صفحه اصلی رادیو سیگنالهای air max هم میومد. ولی الان به یه دکل دیگه از راصد وصل شدم سیگنال 44:n07::n02::n09: داره میده ولی اون قسمت air max کلا خلی شده و نمیاد. چیکار کنم بیاد؟ ماله چیه اصلا؟ رو دکل قبلی وقتی channel shifting رو غیرفعال میکردم و air max میرفت افتضاح time out میگرفتم. ولی الان نه.
کلا چیکار کنم بیاد؟ ماله چیه اصلا؟
دوست عزیز همیشه این یادتون باشه
بعضی از دکل ها تکنولوژی ایر مکس رو ساپورت نمیکنن
بعضی یای دیگه ساپورت میکنن
الان شما به رادیویی وصل شدی که ایر مکس رو ساپورت نمیکنه اما ظاهرا سیگنالش قوی تره.
پس روی همین دکل باشید
mohammadmohan
24-02-2015, 19:19
دوست عزیز همیشه این یادتون باشه
بعضی از دکل ها تکنولوژی ایر مکس رو ساپورت نمیکنن
بعضی یای دیگه ساپورت میکنن
الان شما به رادیویی وصل شدی که ایر مکس رو ساپورت نمیکنه اما ظاهرا سیگنالش قوی تره.
پس روی همین دکل باشید
کار ایرمکس چیه؟
ahwazp30
24-02-2015, 23:40
چطوری ایمان ؟
راصد انگار سرویس های الماس رو گرون کرده ها ؟ نگاه کردم دیدم 1 مگ دیگه 40 تومن نیست فک کنم 60 تومن شده بود ؟
با سلام
اقا دزد تر از راصد دیگه پیدا نمیشه
دیگه باید فکر اسباب کشی به سوی فارانت یا رفاتک باشیم
خدا بگم چه کارشون کنه که غیر از گرون کردن و سر کیسه نمودن ملت کار دیگه ای بلد نیستند
خدا از شون نگذره
سرعت 2 مگ الماس که افتضاح و داغون و به زور میشه 2 تا 3 گیگ دانلد نمود و به گمان من این کارها از عمد و برای گران شدن بوده که انجامش دادن و چه گرون کردنی هم شده
قیمتها واقعا فضاییه
imanparsa
25-02-2015, 04:02
کار ایرمکس چیه؟
یه سری پارامترها از کیفیت لینکتون رو نشون میده.
چیز مهمی نیست
شما به همون دکل قوی وصل شو
چطوری ایمان ؟
راصد انگار سرویس های الماس رو گرون کرده ها ؟ نگاه کردم دیدم 1 مگ دیگه 40 تومن نیست فک کنم 60 تومن شده بود ؟
چاکرتیم
وای
راصد گرون کرده یه مگ شده 60 تومان:n14:
با سلام
اقا دزد تر از راصد دیگه پیدا نمیشه
دیگه باید فکر اسباب کشی به سوی فارانت یا رفاتک باشیم
خدا بگم چه کارشون کنه که غیر از گرون کردن و سر کیسه نمودن ملت کار دیگه ای بلد نیستند
خدا از شون نگذره
سرعت 2 مگ الماس که افتضاح و داغون و به زور میشه 2 تا 3 گیگ دانلد نمود و به گمان من این کارها از عمد و برای گران شدن بوده که انجامش دادن و چه گرون کردنی هم شده
قیمتها واقعا فضاییه
قیمت ها رو گند زدن بهش دوست عزیز:n28:
اما من واسه دانلود مشکلی ندارم
imanparsa
25-02-2015, 04:22
بعد از چندین ماه به علت گرونی دیگه با راصد تمدید نمیکنم
احتمالا برم 256 نامحدود رفاتک بگیرم . میگن 60 تا سرعت میده
و تا یه حجمی سرعت بیشتر هم میره
کلا همشون رو چک میکنم از ابتکارنت بگیر تا تاریانا
=================
خیلی قیمتاش رو غیر منطقی کرد
عملا با یه گیگ حجم اولیه 65 هزارتومان میشه سرویس 1مگ الماس
imanparsa
25-02-2015, 16:23
الان زنگ زدم به راصد
میگن به دلیل اینکه تو ساعت رایگان کیفیت رو مثل ساعت غیر رایگان کردیم واسمون هزینه بر بوده و سرویس ها رو گرون کردیم
ولله من که تغییری احساس نکردم همون بود که بود
nini bad
25-02-2015, 19:08
الان زنگ زدم به راصد
میگن به دلیل اینکه تو ساعت رایگان کیفیت رو مثل ساعت غیر رایگان کردیم واسمون هزینه بر بوده و سرویس ها رو گرون کردیم
ولله من که تغییری احساس نکردم همون بود که بود
اگر بخواهیم منطقی باشیم و دقیق حساب کنیم همان هزینه هم زیاد بود اصولا تا مشترکین زیاد میشود باید به فکر افزایش کیفیت و پایداری سرویس بود اما متاسفانه باب شده شرکت ها فقط به فکر جیب خودشان هستند ...
وقتی هر STM1 خریداری میشه 20میلیون و به من کاربر 40میلیون فروخته میشه دیگه چه انتظاری میشه داشت.
imanparsa
25-02-2015, 23:26
دوستان کسی تا حالا 256 نامحدود رفاتک رو گرفته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رفاتک میگه 32 تا سرعت میده :(
arash59b
26-02-2015, 07:14
همین الان
ahwazp30
26-02-2015, 10:16
ارش از این به بعد تست اینترنت موبایل گذاشتی بی زحمت از خارج بزار ببینیم پینگش چطوره .مرسی
arash59b
26-02-2015, 20:44
با گوشي كه مشكله اگه سيستم دمدست بود باشه، ولي اگه سرعت خوب باشه با هر تستي بلاي ٢٠٠ مگ از حجم رو ميخوره
mohammadmohan
26-02-2015, 20:53
اینجور بهانههایی که راصد میاره واسه افزایش قیمت یه چیز معمولی بین آی اس پیهای ایرانه. پارسآنلاین هم گفت واسه افزایش کیفیت و راضی بودن میشتریها دیگه ساعات رایگان نداریم! باقی هم همینطور. چند روز راصد کلا توو ساعات شبانه افتضاح بود پینگش. سرعت دانلود هم کم و زیاد خیلی خیلی داشت. الان خوب شده ولی توو سرش خورد خوب بودنش. شصت تومن؟ صدهزارتومن دو مگ؟
الان همون پینگ ۹۵ با ۴.۲.۲.۴ توو ساعات رایگان میده. ولی شصت تومن؟؟ ?seriously گرون بود دیگه افتضاح شد.! راصد خر است.
هرجور شده باید سیگنال از شرکتهای دیگه بگیرم.
پ.ن: با نانو بیم توو سرچ دکل از شرکتهای دیگه مث فرانت و رفاتک و تپش و اینا میاد ولی سیگنال لحظه ای نمیاد. فک کنم باید برم تنظیمش کنم تا از یه دکل دیگه سیگنال بگیره. ینی همزمان نمیتونم از دوتا دکل سیگنال بگیرم. به غیر از دکلهای راصد که چندتا رو باهم میگیره.
پ.ن۲: بعد از راصد کدوم شرکت پینگ پایینتری داره + یهخورده ساعت رایگان.؟
اینجور بهانههایی که راصد میاره واسه افزایش قیمت یه چیز معمولی بین آی اس پیهای ایرانه. پارسآنلاین هم گفت واسه افزایش کیفیت و راضی بودن میشتریها دیگه ساعات رایگان نداریم! باقی هم همینطور. چند روز راصد کلا توو ساعات شبانه افتضاح بود پینگش. سرعت دانلود هم کم و زیاد خیلی خیلی داشت. الان خوب شده ولی توو سرش خورد خوب بودنش. شصت تومن؟ صدهزارتومن دو مگ؟
الان همون پینگ ۹۵ با ۴.۲.۲.۴ توو ساعات رایگان میده. ولی شصت تومن؟؟ ?seriously گرون بود دیگه افتضاح شد.! راصد خر است.
هرجور شده باید سیگنال از شرکتهای دیگه بگیرم.
پ.ن: با نانو بیم توو سرچ دکل از شرکتهای دیگه مث فرانت و رفاتک و تپش و اینا میاد ولی سیگنال لحظه ای نمیاد. فک کنم باید برم تنظیمش کنم تا از یه دکل دیگه سیگنال بگیره. ینی همزمان نمیتونم از دوتا دکل سیگنال بگیرم. به غیر از دکلهای راصد که چندتا رو باهم میگیره.
پ.ن۲: بعد از راصد کدوم شرکت پینگ پایینتری داره + یهخورده ساعت رایگان.؟
فارانت خیلی خوبه اگر بتونی ازش سیگنال بگیری
عرفان 256 نامحدود ازش داره میگه 400 کیلوبایت سرعت دانلود میده
دوستان کسی تا حالا 256 نامحدود رفاتک رو گرفته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رفاتک میگه 32 تا سرعت میده :(
به نظر من نگیر ارزش نداره , این سرعت خیلی عذاب اوره حتی اگر نامحدود باشه:n02:
با سلام
اقا ارش عزیز به نظر شما ایا رفاتک خوبه که به اونجا کوچ کنیم و ازش اینترنت بگیریم یا بریم از فارانت بگیریم
و ایا برای دریافت یوزر و پسوور باید کارشناس اونها بیاد و رادیو رو به طرف دکل شرکتشون تنظیم کنه
ممنون میشم جواب من رو بدهید.
با تشکر از شما
دوست حقیر و کوچک شما مهدی
arash59b
27-02-2015, 07:28
با سلام
اقا ارش عزیز به نظر شما ایا رفاتک خوبه که به اونجا کوچ کنیم و ازش اینترنت بگیریم یا بریم از فارانت بگیریم
و ایا برای دریافت یوزر و پسوور باید کارشناس اونها بیاد و رادیو رو به طرف دکل شرکتشون تنظیم کنه
ممنون میشم جواب من رو بدهید.
با تشکر از شما
دوست حقیر و کوچک شما مهدی
فارا پهنای باندش رو از رفاتک میگیره ولی قیمت هاش ارزونتره
بنظرم اول دونبال فارا باش ولی هردوشون خوبن
پینگ پایینتر هم تپش داره قیمت هاش هم خوبه ولی شبانه نداره
نیازی به کارشناس نیست اگه خودت بلدی انجام بده
شما عزیز هستی از این جملات هم بکار نبر.
mohammadmohan
27-02-2015, 17:15
فارا پهنای باندش رو از رفاتک میگیره ولی قیمت هاش ارزونتره
بنظرم اول دونبال فارا باش ولی هردوشون خوبن
پینگ پایینتر هم تپش داره قیمت هاش هم خوبه ولی شبانه نداره
نیازی به کارشناس نیست اگه خودت بلدی انجام بده
شما عزیز هستی از این جملات هم بکار نبر.
از تپش گرفتی شما؟ اگه گرفتی یه تستی چیزی بزار لطفا ببینم پینگش چقدره.
کاش تپش یه سه چهار ساعت رایگان میذاشت
mohammadmohan
27-02-2015, 17:20
یه مگ الماس راصد. ساعات غیر رایگان
پینگ:n14::n28::n27:
SajjadKAZ2003
27-02-2015, 22:49
ADSL آسیاتک بهتره یا پارس آنلاین؟
تو اشتراک حجمی 128 ، سرعت دانلود آسیاتک و پارس آنلاین به چند میرسه؟
در مورد 512 چی؟
منطقه: زیتون کارمندی
با سلام
اقا انگاری راصد قیمتهای قبلی از دوباره گذاشته الان که نگاه میکردم دیدم اینجوری شده
فکر کنم دیده همه مشتریاش دارن فرار میکنن قیمتهای قبلی گذاشته
imanparsa
28-02-2015, 03:41
دقیقااااااااااااااااااااا ا
راصد قیمت های قبلی رو دوباره گذاشته
mohammadmohan
28-02-2015, 05:19
خب خدارو شکر ولی همچنان پینگ بالاست. اگه هم اعتراض کنیم میگن ما خواستیم کیفیت رو خوب کنیم ولی شماها به قیمتها اعتراض کردید.
پول بیشتر = پینگ پایینتر :n24:
mohammadmohan
28-02-2015, 19:24
یه مگ الماس راصد
ساعت هفت و نیمه. توو ساعات رایگان. ده دوازدهتا تایماوت پشتسر هم داد، خیلی شیک و مجلسی ttl عوض شد. پینگ از ۱۱۰ شد طرفا ۲۰۰ :n05:
پ.ن: در کل راضیم:n02:
با سلام
2 مگ الماس از شروع دانلود رایگان تا پایان صبح سرعت روی 50 تا 80 میچرخه
الان نزدیک 1 ماهه که اینجوری شده
والا نمیدونم از رادیو یا مشکل از جای دیگه ای
ایا سرعت دانلود شما بچه ها هم اینجوریه یا نه
و ایا زنگ بزنم شرکت تا کارشناس بفرسته و کمی هم مارو تیغ بزنه و درستش کنه
ممنون میشم راهنماییم کنید
imanparsa
01-03-2015, 06:38
با سلام
ولله یه مگ واسه من سرعت 120 تا رو اونم با تورنت راحت میده
2مگ نگرفتم تا حالا
بنظرم شما برید خونه یکی از دوستانتون و رادیو رو ببرید اونجا و توی ساعت رایگان تست کنید و ببینید دکل اونطرف هم سرعت کم به شما میده
mohammadmohan
01-03-2015, 13:03
با سلام
من یه مگ الماس دارم. بعضی شبها اینجوری میشه. ولی مث شما هرشب اینجوری نیست.
شما چرا گیر دادی به راصد. از یه شرکت دیگه بگیر:n02:
porya_spy
01-03-2015, 14:35
دوستان بیخود دلتون برای فارانت خوش نکنید امروز سرعتم بعد از دو هفته برگشت به همون 60 . روزای خوب تمام شد :n02:
mohammadmohan
02-03-2015, 12:31
دوستان بیخود دلتون برای فارانت خوش نکنید امروز سرعتم بعد از دو هفته برگشت به همون 60 . روزای خوب تمام شد :n02:
چه سرویسی از فارا داری؟
یه پینگ از ۴.۲.۲.۴ بگیر لطفا
KING iMAN
02-03-2015, 19:47
درود.
من سرویس 5مگ مخابرات گرفتم.
از چه سایتی مدیریت کنم ک دقیقا سرویسم رو ببینم و حجم باقیمونده م.
KING iMAN
02-03-2015, 19:48
درود.
درود.
5 مگ شبانه نداره باید 2 مگ میگرفتی
الان این تست 2 مگه شبانه هم داره , سرعت 5 مگ هم باید همینقدر باشه
از پرتاک میتونی حجمتو ببینی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
KING iMAN
03-03-2015, 00:26
5 مگ شبانه نداره باید 2 مگ میگرفتی
الان این تست 2 مگه شبانه هم داره , سرعت 5 مگ هم باید همینقدر باشه
از پرتاک میتونی حجمتو ببینی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جدی رایگان نداره 5 مگ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ای بابا.کلاه رفت سرم که.
حالا اصلا توی این پرتال که نوع سرویس الانمو نشون نمیده.چیجوریاس؟
KING iMAN
03-03-2015, 01:43
سرویسمو زده این:
استاندارد عمومی-پیش پرداخت
یعنی چی؟
جدی رایگان نداره 5 مگ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ای بابا.کلاه رفت سرم که.
حالا اصلا توی این پرتال که نوع سرویس الانمو نشون نمیده.چیجوریاس؟
وقتی وارد پرتاک میشی همون صفحه اول اسم وفامیل و مرکز مخابراتی و ایمیل و نوع سرویس و حجم و روز رو زده
استاندارد اسم سرویسه , البته واسه من نزده استانداد زده اینترنت 2 مگ پیش پرداخت:n31:
استاندارد فکر کنم سرویس های قدیمی مخابرات بود که شبا سرعتش نصف میشد , از کدوم نمایندگی گرفتی؟
porya_spy
03-03-2015, 22:32
چه سرویسی از فارا داری؟
یه پینگ از ۴.۲.۲.۴ بگیر لطفا
256 نامحدود . اینم پینگ :n01:
KING iMAN
03-03-2015, 23:59
وقتی وارد پرتاک میشی همون صفحه اول اسم وفامیل و مرکز مخابراتی و ایمیل و نوع سرویس و حجم و روز رو زده
استاندارد اسم سرویسه , البته واسه من نزده استانداد زده اینترنت 2 مگ پیش پرداخت:n31:
استاندارد فکر کنم سرویس های قدیمی مخابرات بود که شبا سرعتش نصف میشد , از کدوم نمایندگی گرفتی؟
میتئنم الان عوض کنم آنلاین؟
یا بذارم تموم shه؟
KING iMAN
04-03-2015, 00:00
یا بذارم تموم shه؟
maniya12
04-03-2015, 00:43
با سلام خدمت دوستان
اطلاعی در مورد شرکت رویال آبادان دارید؟
نمیدونید 128 نامحدودش چند سرعت میده؟
پینگش چطوریه؟؟
2 مگ مخابرات
ساعت مجانی
یا بذارم تموم shه؟
نه دیگه نمیشه
باید بذاری یکماهت تموم بشه یا اینکه ترافیکتو تموم کنی:n02:
mohammadmohan
04-03-2015, 20:53
256 نامحدود . اینم پینگ :n01:
مرسی برادر
اکثر اوقات اینجوریه؟ یا گهگاهی؟
porya_spy
04-03-2015, 20:58
مرسی برادر
اکثر اوقات اینجوریه؟ یا گهگاهی؟
الان شده 80 . ولی اکثر اوقات 120 با 4.2.2.4 و 8.8.8.8
با سلام
اقا چرا اینترنت راصد اینجوری شده حتی صفحه رو هم بزور باز میکنه الماس 2 مگ سرعت در حد دیال اپ گاهی 20 میشه و گاهی هم تا 50 میره ساعت رایگان و غیر رایگان عین هم هستند
فکر کنم دکل زیباشهر مشکل داشته باشه چون الان نزدیک 1 ماه بیشتره که اینجوریه
2 سه روز پیش زنگ زدم به کارشناسشون و گفت میام ولی 3 روز گذشته هنوز نیامده
1 بار دیگه بهشون زنگ میزن و اگه نیومدن میرم از رفاتک اینترنت میگیرم
بچه ها به نظرتون رفاتک خوبه یا نه. ممنون
با سلام
افا این راصد چرا اینجوریه؟
2 مگ الماس سرعت 20 تا 50 رایگانو و غیر رایگان 100 رحمت به دیال اپ
حتی صفحه را هم بزور باز میکنه
راصد هر روز اشغالتر از دیروز
الان 1 ماه بیشتره که اینجوریه
زنگ زدم ولی هنوز کسی نفرستادند و فکر کنم مشکل از دکل زیباشهر باشه که اینترنتم از اون میگیره
اگر تا صبح 5 شنبه کسی نیامد میرم از رفاتک اینترنت میگیرم
به نظر شما رفاتک خوبه یا نه.ممنون
imanparsa
05-03-2015, 15:16
با سلام
زنگ زدم ولی هنوز کسی نفرستادند و فکر کنم مشکل از دکل زیباشهر باشه که اینترنتم از اون میگیره
ولله نمیدونم واسه شما چرا اینقدر کمه سرعت
نباید اینطور باشه
شما میگی تو ساعت غیر رایگان هم سرعتت 100 هست پس مطمئن باش یا دکل مشکل داره یا تنظیم رادیو .
من بهتون گفتم برید یه منطقه دیگه و با اکانتتون یه جا دیگه تست کنید با همون رادیو
imanparsa
05-03-2015, 15:28
با سلام
ولله نمیدونم واسه شما چرا اینقدر کمه سرعت
نباید اینطور باشه
شما میگی تو ساعت غیر رایگان هم سرعتت 100 هست پس مطمئن باش یا دکل مشکل داره یا تنظیم رادیو .
من بهتون گفتم برید یه منطقه دیگه و با اکانتتون یه جا دیگه تست کنید با همون رادیو
خه من وارد نیستم و نمیدونم چه جوری باید رادیو رو بیارم پایین
در ضمن نه مودم مشکلی داره و نه سیستم کامپیوتری
1 کی از فامیلامون خواست بره توی تنظیمات رادیو و هر رمزی بهش میداد قبول نمیکر د و شرکت راصد کاری کرده که فقط خودشون بتونن وارد تنظیمات رادیو بشن و این هم از زرنگی خوشونه که طرف نتونه از شرکت دیگه ای اینترنت بگیره
میترسم برم رادیو رو بچرخونم و بعدش وامصیبتا
ممنون
mohammadmohan
05-03-2015, 21:47
1 کی از فامیلامون خواست بره توی تنظیمات رادیو و هر رمزی بهش میداد قبول نمیکر د و شرکت راصد کاری کرده که فقط خودشون بتونن وارد تنظیمات رادیو بشن و این هم از زرنگی خوشونه که طرف نتونه از شرکت دیگه ای اینترنت بگیره
ممنون
ایمانپارسا یه سری توضیحات به من داد واسه رفتن به تنظیمات رادیو مشکلم حل شد.
همونا رو ازش بگیر که بتونی بری توو تنظیمات رادیو.
با سلام
شما شماره تماس اون کارشناس رو از شرکت بگیر خودت شخصا تماس بگیر.
اگه پینگ واست مهم نیست از راصد نگیر. گرچه نوسان پینگش نسبت به اولین بار که سرویس گرفتم ازشون خیلی خیلی بدتر شده
mohammadmohan
05-03-2015, 21:57
آقا من بدون روتر مستقیم به اینترنت وصل میشم.
الان یه مگ از راصد دارم. اگه بخوام یه ۱۲۸ طلایی ازشون بگیرم این یه مگ هم داشته باشم باید چیکار کنم؟
اگه بشون بگم واسم یه اکانت دیگه بسازید، میسازن؟ با همین یه اکانت که دارم نمیشه؟
کلا هفت شب به بعد نمیتونم بازی کنم:n05:
arash59b
05-03-2015, 22:00
خير بايد يه اكانت ديگ بسازيد
با سلام
دوست خوب اون فامیلی که بهت گفتم خودش خوره اینترنت و رادیو هستش و گفته بود فقط با ریست شدن رادیو میتونی وارد تنظیمات اون بشی ولی من قبول نکردم
در ضمن من کاری به بالا یا پایین بودن پینگ ندارم مهم برای من دانلود با سرعت بالا ارجحیت داره
فردا جمعه بازم به کارشناسشون زنگ میزنم ببینم میاد یا نه
ولی کسی نگفت که ایا رفاتک خوبه یا فارا
چون فامیلمون میگفت فقط از فارا بگیر که پشیمون نمیشی
خودم موندم توش چه کار کنم- به قول شماعی زاده:
ایا بر م ایا نرم به جایی میرم که خوب باشه اینترش تمیز باشه
خدا یار و نگهدارتان باد
یا علی مدد
imanparsa
05-03-2015, 22:43
با سلام
دوست خوب اون فامیلی که بهت گفتم خودش خوره اینترنت و رادیو هستش و گفته بود فقط با ریست شدن رادیو میتونی وارد تنظیمات اون بشی ولی من قبول نکردم
در ضمن من کاری به بالا یا پایین بودن پینگ ندارم مهم برای من دانلود با سرعت بالا ارجحیت داره
فردا جمعه بازم به کارشناسشون زنگ میزنم ببینم میاد یا نه
ولی کسی نگفت که ایا رفاتک خوبه یا فارا
چون فامیلمون میگفت فقط از فارا بگیر که پشیمون نمیشی
خودم موندم توش چه کار کنم- به قول شماعی زاده:
ایا بر م ایا نرم به جایی میرم که خوب باشه اینترش تمیز باشه
خدا یار و نگهدارتان باد
یا علی مدد
من اگر امکانش رو داشتم ار فرانت سرویس میگرفتم
خیلی تعریف ازش شنیدم
اما سمت ما دکل ندارن
یوزر و پسورد ورود به رادیو رو احتمالا واستون تغییر دادن که با رسیت کردن سخت افزاری دوباره به حالت قبل برمیگرده و میتونید وارد رادیو بشید
KING iMAN
05-03-2015, 22:55
نه دیگه نمیشه
باید بذاری یکماهت تموم بشه یا اینکه ترافیکتو تموم کنی:n02:
ممنون.
ترافیکم تموم میتونم تغییر بدم پس؟
اگه الان سرویس رو انتخاب کنم میره تو رزرو؟بعد وقتی ترافیکم تموم فعال میshه؟
mohammadmohan
05-03-2015, 23:06
خير بايد يه اكانت ديگ بسازيد
مرسی
اگه بشون بگم یه اکانت دارم ، حالا یکی دیگه هم میخوام، میسازن برام؟
یا باید جیمزباندی عمل کنم؟
arash59b
05-03-2015, 23:07
من اگر امکانش رو داشتم ار فرانت سرویس میگرفتم
خیلی تعریف ازش شنیدم
اما سمت ما دکل ندارن
یوزر و پسورد ورود به رادیو رو احتمالا واستون تغییر دادن که با رسیت کردن سخت افزاری دوباره به حالت قبل برمیگرده و میتونید وارد رادیو بشید
بعضي وقت ها فقط اي پي رو عوض مي كنند
چه اي پي رو عوض كردن چه يوزر و پسورد رو زنگ بزنيد ازشون بگيريد براي چي بايد راديو رو الكي ريست كرد!!
mohammadmohan
06-03-2015, 13:41
راصد یه مگ الماس. ساعات غیررایگان
پینگ ۴.۲.۲.۴ شده ۱۶۰ :n14::n14:
ممنون.
ترافیکم تموم میتونم تغییر بدم پس؟
اگه الان سرویس رو انتخاب کنم میره تو رزرو؟بعد وقتی ترافیکم تموم فعال میshه؟
اره ترافیک تموم شد میتونی تغییر بدی , کلا هر وقت خواستی میتونی سرویستو عوض کنی ولی پولت میسوزه پس بهتره یا ترافیکتو تموم کنی یا یکماهت تموم بشه:n31:
اونم اره میره توی رزرو وقتی ترافیکت تموم شد گزینه فعال سازی شارژ رزرو رو بزن که روزای باقیماندتو بسوزونه
farshad0123
06-03-2015, 19:51
استاندارد که نداره برا من فقط اینترنت هست چطور برا شما استاندارد زده؟:n13:
Amirreza_MUFC
06-03-2015, 23:41
ممنون
دوست عزیز واسه ورود به تنظیمات رادیو باید واسه یوزر نیم ubnt بزنی . واسه پسورد هم چهار رقم آخر یوزرنیمی اینترنتی که از راصد گرفتی
سلام،اهواز مبین نت بهتره یا وایمکس ایرانسل؟منطقه سپیدار هم کسی خبرداره چطوره؟
Sent from my Xperia Pro using Tapatalk
farshad0123
07-03-2015, 00:18
هر دو آشغالن
من 9 روزه که از فارانت اشتراک گرفتم.بار اول 3 گیگ گرفتم که 4 روزه تمام شد.دو تا از دوستانم هم گفتن که ترافیک ما هم بعد از چند روز صفر شد.گفتم شاید واقعا" حواسم نبوده و مصرفم این قدر بوده.دوباره سه گیگ خریدم ولی با اینکه حتی دریافت فیلم و عکس از واتساپ رو غیر فعال کردم بعد از سه روز ترافیکم تمام شد.دیروز یک گیگ خریدم و الان بعد از چند ساعت کمتر از 100 مگ برام باقی مونده.با فارانت تماس گرفتم گفتم من و دوستام با این مشکل مواجه شدیم به هیچ وجه زیر بار نمیرن.من قبلش از راصد و تپش اشتراک میگرفتم سه گیگ میخریدم و آخر ماه حدود یک گیگ اضافه می اومد ولی الان در عرض 9 روز هفت گیگ خریدم و تموم شده.شما هم چنین مشکلی دارید یا فقط من و دوستام اینجوریه؟
arash59b
07-03-2015, 10:08
3g همراه اول
نوسانش زیاد شده از صبح روی 2 مگ بود ولی الان درست شد.
mohammadmohan
07-03-2015, 12:26
شوما وایمکس رو واسه چی میخوای؟ اگه واسه وبگردی میخوای و استفاده خاصی نداری بگیر. من حدود یه سال مبیننت داشتم، آشغال بود، ایرانسل هم بدتر نباشه بهتر نیست.
ولی مبیننت نگیر.
mohammadmohan
07-03-2015, 12:33
من 9 روزه که از فارانت اشتراک گرفتم.بار اول 3 گیگ گرفتم که 4 روزه تمام شد.دو تا از دوستانم هم گفتن که ترافیک ما هم بعد از چند روز صفر شد.گفتم شاید واقعا" حواسم نبوده و مصرفم این قدر بوده.دوباره سه گیگ خریدم ولی با اینکه حتی دریافت فیلم و عکس از واتساپ رو غیر فعال کردم بعد از سه روز ترافیکم تمام شد.دیروز یک گیگ خریدم و الان بعد از چند ساعت کمتر از 100 مگ برام باقی مونده.با فارانت تماس گرفتم گفتم من و دوستام با این مشکل مواجه شدیم به هیچ وجه زیر بار نمیرن.من قبلش از راصد و تپش اشتراک میگرفتم سه گیگ میخریدم و آخر ماه حدود یک گیگ اضافه می اومد ولی الان در عرض 9 روز هفت گیگ خریدم و تموم شده.شما هم چنین مشکلی دارید یا فقط من و دوستام اینجوریه؟
یا یکی داره از وایفا شوما و دوستاتون اینترنت میدزده که احتمالش کمه واسه همتون باهم این اتفاق بیوفته. یا رایانه شوما و دوستاتون باهم داره یه چیزی رو آپدیت میکنه که بازم احتمالش کمه واسه همتون همزمان این اتفاق بیوفته. یا فارانت قاطی کرده.
چند نفرید که اینجوری شدید؟ همتون به یه دکل وصل میشید؟ اگه واقعا چیزی دریافت نمیکنید ولی حجمتون میره پاشید برید شرکت فارانت حضوری خودتون و دوستاتون باهم بگید بررسی کنن، ول هم نکنین. بچسبید بشون.
ولی قبلش، نرمافزار networx رو دانلود کنید. ۱ گیگ دیگه هم شارژ کنید. این نرمافزار حجم مصرفی شوما رو نشون میده. بعد ببینید قبل از اینکه یه گیگ مصرف کنید حجمتون تمام میشه؟ ینی قبل از اینکه نرمافزار نشون بده که شوما یه گیگ مصرف کردی، حجمت تموم میشه یا نه. اگه اینجوری بود که حمله کنید به فارانت
ahwazp30
07-03-2015, 19:25
یا یکی داره از وایفا شوما و دوستاتون اینترنت میدزده که احتمالش کمه واسه همتون باهم این اتفاق بیوفته. یا رایانه شوما و دوستاتون باهم داره یه چیزی رو آپدیت میکنه که بازم احتمالش کمه واسه همتون همزمان این اتفاق بیوفته. یا فارانت قاطی کرده.
چند نفرید که اینجوری شدید؟ همتون به یه دکل وصل میشید؟ اگه واقعا چیزی دریافت نمیکنید ولی حجمتون میره پاشید برید شرکت فارانت حضوری خودتون و دوستاتون باهم بگید بررسی کنن، ول هم نکنین. بچسبید بشون.
ولی قبلش، نرمافزار networx رو دانلود کنید. ۱ گیگ دیگه هم شارژ کنید. این نرمافزار حجم مصرفی شوما رو نشون میده. بعد ببینید قبل از اینکه یه گیگ مصرف کنید حجمتون تمام میشه؟ ینی قبل از اینکه نرمافزار نشون بده که شوما یه گیگ مصرف کردی، حجمت تموم میشه یا نه. اگه اینجوری بود که حمله کنید به فارانت
فارا دارم فعلا همه چیزش عادیه و مشکلی نداره.
سلام دوستان
تو خرمشهر بهترین سرویس دهنده کیه؟؟؟
mohammadmohan
07-03-2015, 20:19
یا رادیو من یه چیزیش شده یا دکل راصد. الان کشور رو گذاشتم رو استرالیا به دکل راصد وصل میشم با سیگنال ۴۵ ، بعد کشور رو میزارم رو کامپلین تست همون دکل میاد با همون آی پی، با همون سیگنالی که توو جستجو نشون میده ولی وقتی بهش وصل میشم سیگنال لحظهای بهم نمیده :n13: کسی اینجوری نشده؟ کسی علتش رو نمیدونه؟ شاید بقیه دکلها هم که سیگنال بهم نمیدن واسه همین باشه؟
فارا دارم فعلا همه چیزش عادیه و مشکلی نداره.
من که اگه راصد همیجوری بمونه ماهه بعد میام فارا. فعلا از دکل فارا سیگنال نمیتونم بگیرم. ینی توو جستجو میاد دکلهاش، ولی سیگنال لحظهای که باید نشون بده نمیده.
arash59b
07-03-2015, 20:45
یا رادیو من یه چیزیش شده یا دکل راصد. الان کشور رو گذاشتم رو استرالیا به دکل راصد وصل میشم با سیگنال ۴۵ ، بعد کشور رو میزارم رو کامپلین تست همون دکل میاد با همون آی پی، با همون سیگنالی که توو جستجو نشون میده ولی وقتی بهش وصل میشم سیگنال لحظهای بهم نمیده :n13: کسی اینجوری نشده؟ کسی علتش رو نمیدونه؟ شاید بقیه دکلها هم که سیگنال بهم نمیدن واسه همین باشه؟
وقتی روی ۴۵ هست ccq خوبه؟
اتفاقی که میوفته اینه که شما به فرکانسی نزدیک تر به فرکانس راصد وصل شدید
توضیحش یکم طولانیه منم فعلا تو خیابونم [emoji6]
سلام دوستان . من تاره عضو شدم تو فروم . قبلا سرویس وایرلس از آلفانت می گرفتم سمت مرکز شهر . دانلودم با سرویس 2مگ حدود 500 بود. اما شب ها میومد تا 130 . الان سرویس ADSL بهم پیشنهاد کردند. قرار خطمو رانژه کنند. کسی سرویس ADSL از آلفانت داره . میگن ماله خودشونه و نماینده فروش نیستن
با سلام
اقا ارش چه جوری میشه وارد تنظیمات رادیو شدمن بلد نیستم اگه میشه راهنمایی نمایید
ممنون
در ضمن سرعت در ساعات معمولی الماس2 مگ 250 هستش ولی در ساعات رایگان سرعت روی 50 تا 80در گردشه و هر چی زنگ میزنم کسی رو نفرستادند
گفته بودید که از بین فارانت و رفاتک شما فارانتو ترجیح میدین ولی من خیلی دلم میخواد برم رفاتک ببینم چه جوریه خوبه یا نه و اگه بهتره راصد بود بمونم برای همیشه
رفاتک 2 مگ و با 10 گیگ میده 70 تومن و اونوقت راصد 1 گیگو میده 65 تومن
ایقدر تعریف مجهز بودن دکلهای راصد گفتیم و نتیجشم الان داریم میبینیم
هر شرکتی که بری ماه اول و دوم با جاله ولی از ماه های بعد شرو عبه تر تر افتادن میکنه چون خودم تجربه اسیاتک و صبا نت رو هم دارم و همچنین مخابرات که دست اسیاتک بود و سرعت 2مگش64 بود
ممنون میشم بهم بگید کدوم بهتره رفاتک یا فارانت و از چه نظر خوبن یا بد.
arash59b
08-03-2015, 14:27
اهواز
mohammadmohan
08-03-2015, 19:43
وقتی روی ۴۵ هست ccq خوبه؟
اتفاقی که میوفته اینه که شما به فرکانسی نزدیک تر به فرکانس راصد وصل شدید
توضیحش یکم طولانیه منم فعلا تو خیابونم [emoji6]
مرسی
ccq هشتاد و شیشه. خوبه؟ یا بده؟ تا 92 هم میده
ینی با وجود آی پی که دکلها دارن بازم یه دکل دیگه رو میگیره؟
چی کار کنم دست شه؟
arash59b
08-03-2015, 20:19
مرسی
ccq هشتاد و شیشه. خوبه؟ یا بده؟ تا 92 هم میده
ینی با وجود آی پی که دکلها دارن بازم یه دکل دیگه رو میگیره؟
چی کار کنم دست شه؟
خوبه اگه مشکلی نداری با همین تنظیمات وصل شو
شرکت راصد یه فرکانس برای دکلش انتخاب می کنه مثلا 5680
شما وقتی دارید با رادیو تون سرچ می کنید رادیو اون رنج فرکانسی که براش تعریف شده رو سرچ می کنه مثلا میرسه به 5675 بعد میره روی 5695. چون فرکانس اولی به فرکانس راصد نزدیکه به75 وصل میشه
حالا ممکنه توی رنج دیگه مثلا استرالیا فرکانسی مثل 5678 باشه که خیلی نزدیک تر به فرکانس تعیین شده شرکت راصد هست پس وقتی روی استرالیا سرچ می کنید فرکانس بهتری می گیرید.
اقا عصری زنگ زدم به شرکت راصد و مشکل کم شدن سرعت دانلودو بهشون گفتم
اون ها هم در جواب گفتند که مشکل از طرف مخابرات هست و داریم مشکل و با اونا حل میکنیم و گفتند که چند وقت سرعت دانلود اینجوری شده و مشکل تنها شما نیست
والا نمیدون چه کار کنم شبی 2 گیگ به زور میشه دانلود کرد و اینم از بخت ما هستش دیگه
به هر چی دست میزنیم یا خراب میشه یا نابود میشه و یا اصلا نیست در جهان میشه
ممنون
راستی اقا ارش بالاخره جواب ما رو ندادی منتظریم برادر گرامی
با سلام
اقا امروز مورخ 18/12/93 روز 2 شنبه سرعت 2 مگ الماس در ساعات رایگان و غیر رایگان به طرز وحشتناکی پایین هست و هنوز هم که ساعت 7/22 دقیقه صبح هست سرعت بسیار پایین است
نمیدونم این راصد چش شده و چرا اینجوری شده خودشون که میگن از طرف مخابرات هست
والا ما دیگه داریم از این اینترنت ذغالی دیوونه و روانی میشیم
خدا بگم چه کار کنه کسی و که پای اینترنتو به کشور ما باز کرد و این بدبختی بزرگ رو گذاشت تو دست ما
ممنون. ساعت 7/29 دقیقه صبح به وقت اهواز.
اقا الماس 2 مگ سرعت روی 25 تا 50 در حال چرخشه و بالاتر هم نمیره ساعت 7/42 دقیقه صبح 2 شنبه 18/12/93
پول 2 مگ بده ولی 128 تحویل بگیرید
اخرین تکنولوژیها از طرف شرکت معظم راصد به شما دوست داران اینترنت پر سرعت تقدیم میگردد بشتابیدکه غفلت موجب پشیمانیست
2 مگ الماس را بخرید و سرعت 128 را از ما تحویل بگیرید و لذتش را هم ببرید.
arash59b
09-03-2015, 08:05
در چه موردی؟
ahwazp30
09-03-2015, 09:30
اقا عصری زنگ زدم به شرکت راصد و مشکل کم شدن سرعت دانلودو بهشون گفتم
اون ها هم در جواب گفتند که مشکل از طرف مخابرات هست و داریم مشکل و با اونا حل میکنیم و گفتند که چند وقت سرعت دانلود اینجوری شده و مشکل تنها شما نیست
والا نمیدون چه کار کنم شبی 2 گیگ به زور میشه دانلود کرد و اینم از بخت ما هستش دیگه
به هر چی دست میزنیم یا خراب میشه یا نابود میشه و یا اصلا نیست در جهان میشه
ممنون
برای من که هیچ گونه مشکلی نیست .و بیشتر از چیزی که خریدم داره بهم سرعت میده .اگه مشکل از مخابرات باشه باید روی کل پهنای باند شرکت تاثیر داشته باشه و همه یوزرها سرعتشون کم بشه نه فقط یه تعرفه خاص .مطمئن باش خاستن بپیچونن .
ahwazp30
09-03-2015, 09:37
iman parsa و دوستان عزیزی که از راصد سرویس میگیرید :
من 15 روز دارم تا راصد منقضی بشه .حدود 800 مگ هم ترافیک اولیه دارم .اگه الان همون سرویس رو تمدید کنم این ترافیک باقیمانده میره روی ترافیک ماه بعد یا میسوزه ؟
2- اگه الان تمدید کردم انقضای سرویسم زیاد میشه یا رو همون تاریخ میمونه و بعد از این که این ماه تموم شد دوره ی بعد فعال میشه ؟
mohammadmohan
09-03-2015, 17:01
من 15 روز دارم تا راصد منقضی بشه .حدود 800 مگ هم ترافیک اولیه دارم .اگه الان همون سرویس رو تمدید کنم این ترافیک باقیمانده میره روی ترافیک ماه بعد یا میسوزه ؟
2- اگه الان تمدید کردم انقضای سرویسم زیاد میشه یا رو همون تاریخ میمونه و بعد از این که این ماه تموم شد دوره ی بعد فعال میشه ؟
من ماهه اوله که از راصد میگیرم.
زنگ بزنی بشون بپرسی هم مطمئنتره، هم سریعتره، هم به صرفهتر:n02:
imanparsa
09-03-2015, 21:57
هیچ ترافیکی توی سرویس های الماس نمیره روی دوره ی بعد
تاریخ رو توی رسید میزنه
شما زنگ بزنید بپرسید
من تا حالا زودتر موعد تمدید نکردم
arash59b
09-03-2015, 22:07
اون موقع که راصد داشتم هیچی منتقل نمیشد و هیچ زمانی هم اضافه نمیشد یعنی اگه روز اخر 3 گیگ می خریدی باید تمومش می کردی
ولی سیستم فارا بهتره. وقتی زودتر تموم میشه و بسته جدید می خرم زمانش اضافه میشه
مثلا 16ام بسته ام تموم شد تاریخ انقضای سرویس هم 5 فروردین بود الان که دوباره بسته رو خریدم تاریخ انقضا رو زده 4 اردیبهشت
با سلام
اقا ارش پرسیده بودم که رفاتک خوبه یا فارانت و شما کدومشو ترجیح میدین و واگه فارانتو انتخاب میکنید از چه نظری خوب هست و به نظر شما ایا رفاتک خوب نیست و از چه نظر
ممنون میشم جوابم رو بدید.با تشکر از شما
arash59b
09-03-2015, 23:03
با سلام
اقا ارش پرسیده بودم که رفاتک خوبه یا فارانت و شما کدومشو ترجیح میدین و واگه فارانتو انتخاب میکنید از چه نظری خوب هست و به نظر شما ایا رفاتک خوب نیست و از چه نظر
ممنون میشم جوابم رو بدید.با تشکر از شما
سلام
فکر کنم یه بار جواب دادم حالا یادم نیست شما بودید یا نه
پهنای باند فارا از رفاتک هست ولی قیمت هاش خیلی کمتر از اونه از نظر پینگ فکر نکنم تفاوت زیادی داشته باشند کیفیت سرویس دهی رفاتک یمقداری بهتره
بنظر من اول از فارا بگیر اگه راضی نبودی ماه بعد رفاتک رو هم امتحان کن
ahwazp30
10-03-2015, 00:07
ایمان من از سرویس طلایی استفاده میکنم جیگر:n02:
منظور منم دقیقا همین چیزی بود که ارش گفت .مثلا من انقضای سرویسم تا 30 اسفند هست خاستم ببینم اگه تمدید کردم میشه 30 فروردین یا روی همون 30 اسفند میمونه و بعد از این تاریخ بسته جدیدفعال میشه.
imanparsa
10-03-2015, 12:48
ایمان من از سرویس طلایی استفاده میکنم جیگر:n02:
منظور منم دقیقا همین چیزی بود که ارش گفت .مثلا من انقضای سرویسم تا 30 اسفند هست خاستم ببینم اگه تمدید کردم میشه 30 فروردین یا روی همون 30 اسفند میمونه و بعد از این تاریخ بسته جدیدفعال میشه.
شما زنگ بزنید 3301-061 اینا هر روز یه قانون در میارن.
من معمولا پیش میاد یه روز هم اینترنتم قطع میمونه بعد پرداخت میکنم
ولی از روزی که پرداخت میکنم یک ماه رو شروع میکنه
mohammadmohan
10-03-2015, 15:27
راصد ظهرا طرفا ساعت سه تایم اوت شدید میگیره واسه من. کسه دیگهای اینجور نیست؟
با سلام
اقا کارشناس راصد ساعت 9 شب امدو درستش کر د2 مگ الماس ولی چه درست کردنی که 20 هزارتومان واسم اب خورد و چه سرعتی
همون سرعت قبلی که بود هم الان هست و فقط تنظیمات رادیو رو دوباره ست کرد
1 دانلود که میذاری بیشتر 70 نمیره و اگه 2 تا دانلود بذاری به زور به 150 میرسه
کارشناس میگفت کمی سرعت مربوط به سرورهای خارجی میباشد و خیال کرده بود ما هالو هستیم و نمیفهمیم
20تومن که پرید و نوش جانشان ولی به امید خدا 1 شنبه دیگر به سوی رفاتک خواهم رفت و راصد را برای خودشان میگذاریم.ممنون
الان سرعت دانلود 2 تا لینک روی 100 به پایین میچرخه
ساعت 12/03 دقیقه 4 شنبه 20/12/93 . شب شما خوش.
imanparsa
11-03-2015, 12:18
با سلام
اقا کارشناس راصد ساعت 9 شب امدو درستش کر د2 مگ الماس ولی چه درست کردنی که 20 هزارتومان واسم اب خورد و چه سرعتی
کارشناس میگفت کمی سرعت مربوط به سرورهای خارجی میباشد و خیال کرده بود ما هالو هستیم و نمیفهمیم
20تومن که پرید و نوش جانشان ولی به امید خدا 1 شنبه دیگر به سوی رفاتک خواهم رفت و راصد را برای خودشان میگذاریم.ممنون
شما با این پولی که داری میدی چرا نمیری 512 نامحدود فارانت رو بگیری؟
من شنیدم 256 نامحدودش 60 تا سرعت میده
512 احتمالا 110 تا بسته شده باشه
ahwazp30
11-03-2015, 14:21
با سلام
به نظرم شما به یه بهانه ای اکانت تست سرویس طلایی ازشون بگیر ولی نگو یوزرشون هستی خودت رو یکی دیگه معرفی کن و مشخصات اشتباه بده بعد سرویس طلایی رو امتحان کن اگه اونم مشکل داشت یا از دکلیه که بهش وصلی یا رادیوی خودت مشکل داره .تنها راهی که میشه فهمید فعلا همینه
ahwazp30
11-03-2015, 15:28
ایمان نظرت در مورد این پست چیست ؟ یعنی واقیت داره ؟
imanparsa
11-03-2015, 16:05
ایمان نظرت در مورد این پست چیست ؟ یعنی واقیت داره ؟
من دو ماه پیش این سرویس رو واسه 1 روز داشتم
فیکس 35 تا سرعت میداد.
جدیدا رو اطلاع ندارم
ahwazp30
11-03-2015, 16:07
من دو ماه پیش این سرویس رو واسه 1 روز داشتم
فیکس 35 تا سرعت میداد.
جدیدا رو اطلاع ندارم
اگه واقعا 400 تا بده حاضری بگیریش؟
imanparsa
11-03-2015, 16:31
اگه واقعا 400 تا بده حاضری بگیریش؟
اگر 70 تا بده حاضرم بگیرمش با مبلغ 64 هزار تومان
دوستان من میخوام نامحدود 256 فارانت بگیرم ممنون میشم اگه اون رو تست کردین تجربتون رو با بنده و دیگر دوستان در میان بذارید.
imanparsa
12-03-2015, 13:59
دوستان من میخوام نامحدود 256 فارانت بگیرم ممنون میشم اگه اون رو تست کردین تجربتون رو با بنده و دیگر دوستان در میان بذارید.
عزیزانی که داشتن میگن 60 تا سرعت میده
یعنی رو 512 بسته شده
mohammadmohan
13-03-2015, 15:46
یه مگ راصد الماس.
توو ساعات غیررایگان پینگ بره بالا و تایم اوت بده قابل تحمل نیست
طرح طلایی کی داره از راصد؟ لطفا بگید پینگ توو طول روز ثابته؟ نوسان نداره طرح طلایی؟
arash59b
13-03-2015, 17:17
یه مگ راصد الماس.
توو ساعات غیررایگان پینگ بره بالا و تایم اوت بده قابل تحمل نیست
طرح طلایی کی داره از راصد؟ لطفا بگید پینگ توو طول روز ثابته؟ نوسان نداره طرح طلایی؟
الان سیگنال و ccq از راصد چنده؟
به کدوم دکل وصل هستید و فاصله تون چفدره؟
mohammadmohan
13-03-2015, 23:09
الان سیگنال و ccq از راصد چنده؟
به کدوم دکل وصل هستید و فاصله تون چفدره؟
حالت عادی سیگنال ۴۵ سی سی کیو هم ۸۹ تا نود و خورده ای.
الان سیگنال ۶۱ سی سی کیو ۹۴ - ۹۸ شده.
ولی من تست کردم. این تایم اوت گرفتنای "من" اصن کاری به سیگنال و اینا نداره یه بار با سیگنال ۴۵ خراب میشه یه بار با ۶۱. تقریبا هر روز ظهر همین وضعیته. ساعات رایگان هم که هیچ.
به دکل شهرک دانشگاه وصل میشه فک کنم. ما فرهنگ شهریم همچین فاصله زیاد نیست. ولی دکل رو نمیبینم.
البته اینو بگم که معمولا صبحها بعد از ساعات رایگان خوب میشه.
بعضی اوقات هم نصف شبا طرفا چهار پنج صبح خوب میشه.
یه موقع پینگ ۹۵ میده. الان خیلی کم پیش میاد که اینطوری پینگ بده.
یه موقع ۱۰۵ میده. یه موقع ۱۲۰. همه اینا ماله ساعات غیررایگان بود.
ساعات رایگان هم اول که گرفته بودم تا ساعت ۸ - ۹ خوب بود دیگه میرسید به اوج مصرف داغون میشد. ولی الان خیلی خوشگل ttl عوض میشه. نت داغون میشه!
arash59b
13-03-2015, 23:43
وضعیت رادیو شما که از خوبم خوبتره احتمالا مشکل از دکل هست یا تعداد مشترک زیاد هست
کس دیگه ای هم تو منطقه شما مشکل داره؟
sent from my Xperia
با سلام
اقا محمد راست میگه الماس 2 مگ من هم همین جوری بود و الان هم که ساعات رایگان هست سرعت به زور به 50 میرسه
اقا ارش قراره امروز شنبه 23/12/93 از رفاتک بیان و برام یوزر و پسوورد بزارن
دیگه از دست راصد ذله و روانی شدم
ببخشید که به حرف شما گوش نکردم و طرف رفاتک رفتم و از این بابت از شما معذرت خواهی مینمایم.
به بزرگی خودتون ببخشید.
ممنون و با تشکر
arash59b
14-03-2015, 00:19
رفاتک که خوبه فقط بمقدار گرون تره
راه افتاد تست بزار ببینیم اوضاع اش فرق کرده یا نه
sent from my Xperia
Amirreza_MUFC
14-03-2015, 02:17
راصد - 4 مگ الماس
mohammadmohan
14-03-2015, 04:52
وضعیت رادیو شما که از خوبم خوبتره احتمالا مشکل از دکل هست یا تعداد مشترک زیاد هست
کس دیگه ای هم تو منطقه شما مشکل داره؟
sent from my Xperia
اینجا کسی رو نمیشناسم. ۱-۲ روز پیش چندساعت نت قطع بود. زنگ زدم گفت دکلهای طرف شما مشکل برق دارن وایسا درست شن.
مثلا الان با همون سیگنال از ۳ شب خوب شده. پینگ ۱۰۵ تایم اوت هم نداره. دوباره ظهر خراب میشه:n30:
با سلام
اقا محمد راست میگه الماس 2 مگ من هم همین جوری بود و الان هم که ساعات رایگان هست سرعت به زور به 50 میرسه
اکثر مواقع سرعت دانلودم اوکیه. مشکلم بالا رفتن پینگه و تایم اوتش و نوسان پینگ.
mohammadmohan
14-03-2015, 04:53
راصد - 4 مگ الماس
شما پینگت با سرورهای خارجی نوسان نداره توو طول روز؟
Amirreza_MUFC
14-03-2015, 05:02
شما پینگت با سرورهای خارجی نوسان نداره توو طول روز؟
بله روی سرورهای خارجی خیلی اذیت میکنه
arash59b
14-03-2015, 07:13
پارسال چندماه ۲ مگ و ۴ مگ راصد رو داشتم اونموقع هم وضعیت اش همینجور بود
چندساعت اول زمان رایگان سرعت افت داشت و هیچوقت اندازه اسمی دانلود نمیشد
کلا راصد با این قیمت های نجومیش فقط یه کیفیت خوب داشت که اونم دیگه نداره
Sent from my iPad using Tapatalk
Amirreza_MUFC
14-03-2015, 07:44
من با دو مگ مشکلی با سرعتش در هیچ ساعتی نداشتم ولی 4 مگ تا ساعت 12 سرعتش بین 350 تا 460 نوسان داره ولی بعدش دیگه خوب میشه
mohammadmohan
14-03-2015, 08:04
کاش طرح طلایی راصد حداقل ۵ ساعت رایگان داشت. به ۴ ساعت هم راضی بودیم.
یا ۱۲ ساعت دانلود یا هیچ :n03:
mohammadmohan
14-03-2015, 17:04
آقا به من حق بدید.
امروز راصد الماس یه مگ تا الان که ساعت پنج عصره خوب بود.
نگاه ساعت کردم دقیقا سره ساعت پنج تایماوتاش شروع شد :n13: :n28:
شاید اتفاقی بوده؟!
arash59b
14-03-2015, 17:44
۱۲۸ فارا
سرور تهران
با سلام
اقا ما رفتیم رفاتک
ساعت 7 عصر اومد و درستش کرد
اینترنت سریع و روون که ادم کیف میکنه
هنوز تو مرحله تست هستم و کمی دیگه تموم میشه
اقا با راصد صفحه به زور باز میشد ولی با رفاتک اینجوری نیست
2 مگ با 10 گیگ و ساعت رایگان از 12 تا 8 صبح
بریم ببینیم چی میشه
ممنون و با تشکر
2شنبه 25/12/96 ساعت 9/17 دقیقه شب
arash59b
16-03-2015, 21:29
Lte ایرانسل
mohammadmohan
17-03-2015, 05:49
با سلام
اقا ما رفتیم رفاتک
ساعت 7 عصر اومد و درستش کرد
اینترنت سریع و روون که ادم کیف میکنه
هنوز تو مرحله تست هستم و کمی دیگه تموم میشه
اقا با راصد صفحه به زور باز میشد ولی با رفاتک اینجوری نیست
2 مگ با 10 گیگ و ساعت رایگان از 12 تا 8 صبح
بریم ببینیم چی میشه
ممنون و با تشکر
2شنبه 25/12/96 ساعت 9/17 دقیقه شب
قیمت طرحت چقدره؟
لطفا یه پینگ از ۴.۲.۲۴ بگیر ببین چنده. بعد ببین تایماوت داره یا نه. مرسی. لطفا اگه زحمتی نیست توو ساعات مختلف اینکار رو بکن که ببینیم چقدر نوسان داره. یعنی توی بدترین حالت هم تست کن.
با سلام
اقا محمد رادیوی من مشکل دید مستقیم داره و باید جابجا بشه و چون دریل موجود نبود نشد جابحاش کنه در ضمن 1 اپارتمان هم جلوی دید رادیو رو گرفته و سرعت در ساعات رایگان به شدت بالا و پایین میشه و بین 100 تا 135 هستش
امروز میرم بهشون میگم بیان رادیو رو جابجا کنن ببینم سرعتش درست میشه یا نه
2 مگ با 10 گیگ قیمت 70 هزارتومان
اقا محمد 1 چیزی میگم ولی مردانه بهم نخندی
من بلد نیستم پینگ بگیریم و حتی نمیدونم چه جوری باید از اونها عکس گرفت و توی نوشته ها گذاشت و راستی تایم اوت به چی میگن
جون من بهم نخندید چون بلد نبودن و نپرسیدن عیب نیست.
با تشکر از شما
mohammadmohan
17-03-2015, 16:04
با سلام
اقا محمد رادیوی من مشکل دید مستقیم داره و باید جابجا بشه و چون دریل موجود نبود نشد جابحاش کنه در ضمن 1 اپارتمان هم جلوی دید رادیو رو گرفته و سرعت در ساعات رایگان به شدت بالا و پایین میشه و بین 100 تا 135 هستش
امروز میرم بهشون میگم بیان رادیو رو جابجا کنن ببینم سرعتش درست میشه یا نه
2 مگ با 10 گیگ قیمت 70 هزارتومان
اقا محمد 1 چیزی میگم ولی مردانه بهم نخندی
من بلد نیستم پینگ بگیریم و حتی نمیدونم چه جوری باید از اونها عکس گرفت و توی نوشته ها گذاشت و راستی تایم اوت به چی میگن
جون من بهم نخندید چون بلد نبودن و نپرسیدن عیب نیست.
با تشکر از شما
این حرفها چیه. هیچکس از اول بلد نبود:n02:
پینگی که منم میخوام اینه. دکمههای ویندوز و R رو باهم بزنید. یه پپنجره باز میشه. تویه اون پنجره این متن رو بنویسید. ping 4.2.2.4 -t فاصلهها رو دقت کنید. بعد یه پنجره باز میشه. اگه نت وصل باشه یه سری عدد مینویسه توو اون پنجره به صورت خط به خط. توو اونا یه جا هست نوشته MS.
من عدد جلوی اون ms رو میخوام.
واسه عکس هم میتونید دکمه priscr رو رویه کیبورد بزنید بعد یه paint باز کنید اونجا paste کنید عکس رو بعد آپلود کنید و اینجا بزارید. که من عکس نیاز ندارم. همین که خودتون توضیح بدید کافیه.
اون عکس تست ها هم ماله سایت speed test هست. توو گوگل بنویسید speed test میاد سایتش.
ahwazp30
20-03-2015, 13:35
512 GOLD
کم کم داره به دلم میشینه :n10:
یعنی موقتیه ؟ یعنی همیشه همینطوری میمونه ؟:n13:
KING iMAN
20-03-2015, 20:14
درود.
من سرویسمو عوض کردم و 2مگ ماهیانه 8گیگ کرفتم.
دیشب ساعت 2 تا 5 دانلود داشتم و از حجمم کم کرد کامل!!!!!!!
شما که فرموده بودین شبانه دانلود رایگان داره برای اکانت 2048؟!!
چیجوریاس؟
arash59b
20-03-2015, 20:35
4G
تهران
لندن
درود.
من سرویسمو عوض کردم و 2مگ ماهیانه 8گیگ کرفتم.
دیشب ساعت 2 تا 5 دانلود داشتم و از حجمم کم کرد کامل!!!!!!!
شما که فرموده بودین شبانه دانلود رایگان داره برای اکانت 2048؟!!
چیجوریاس؟
سلام
عکس از صفحه ibs بزار ببینم
این ادرسش : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ahwazp30
21-03-2015, 10:38
512 طلایی
دوسش دارین ؟
arash59b
21-03-2015, 10:41
512 طلایی
دوسش دارین ؟
تازه با خود راصد پینگ ۹ گرفتی؟
خوب نیست [emoji41][emoji57]
arash59b
21-03-2015, 10:48
سال نو همه همشهري هاي عزيز بشادي و ميمنت ، اميدوارم در پناي خداوندهميشه پيروز باشيد و سال خوب وايرلسي با پينگ و سرعت عالي در انتظارتون باشه
[emoji8]
ahwazp30
21-03-2015, 11:12
تازه با خود راصد پینگ ۹ گرفتی؟
خوب نیست [emoji41][emoji57]
سلام .سال نو شما هم مبارک
من کاری با پینگ ندارم .سرعت رو میگم .ارش راصد همیشه تو عید سرعتا رو باز میکنه یا کلا دیگه تصمیم گرفته اینقد حال بده ؟
arash59b
21-03-2015, 14:37
سلام .سال نو شما هم مبارک
من کاری با پینگ ندارم .سرعت رو میگم .ارش راصد همیشه تو عید سرعتا رو باز میکنه یا کلا دیگه تصمیم گرفته اینقد حال بده ؟
یادم نمیاد از این کارا کرده باشه
arash59b
21-03-2015, 14:38
دزفول
arash59b
22-03-2015, 08:02
نسل ۴ دزفول
ahwazp30
22-03-2015, 09:19
نسل ۴ دزفول
مال ایرانسله یا همراه اول ؟
نمیدونی نسل 3 زیر همین انتن تا چقدر میده ؟
arash59b
22-03-2015, 09:31
همراه اول که هنوز usim نداده
۳-۴ مگابیت میده
imanparsa
22-03-2015, 13:07
سرویس یک مگ الماس راصد توی روز
ahwazp30
22-03-2015, 14:44
دوستانی که از راصد دارن :
من الان رفتم چک کردم دیدم 3 گیگ بهم اضافه شده .نمیدونم این ترافیک اضافه با چند برابر کردن سرعت عیدیه یا قراره همیشه اینطور بمونه ولی شما برید چک کنید و نتیجه رو اعلام کنید.
imanparsa
22-03-2015, 20:01
راصد سرعت روز رو روی 1 مگابایتتتت در ثانیه بسته اما دانلود رایگان مثل قبل هست
به من یک گیگ هدیه نوروزی دادن
ahwazp30
22-03-2015, 20:49
ایمان به نظرت همیشه همینطوری میمونه یا بعد ۱۳ برمیگرده به حالت قبلی؟
KING iMAN
23-03-2015, 07:35
سلام
عکس از صفحه ibs بزار ببینم
این ادرسش : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند تا سؤال:
1.از کجا حسابتون رو مدیریت میکنید؟مثلاً من ترافیکم تموم شده بود ولی روز باقی مونده بود.رفتم سرویس جدید گرفتم ولی رفت توی رزرو.بعد مجبور شدم با 2020 تماس بگیرم ک واسم از رزرو دراره.من قبل از اتمام موعد بخوام سرویسمو تمدید کنم جوری ک روزهای باقیمونده بسوطه باید کیو ببینم؟
2.دیشب تماس گرفتم با 2020 در مورد حجم رایگان نداشتن پرسیدم.یارو میگفت باید ساعت 2 مودمت رو خاموش روشن کنی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اینجوریاس؟
اگه واسه شمام اینجوریه نرم افزار خاصی دارین ک ساعت 2 اینکار رو بکنه؟
ahwazp30
23-03-2015, 15:03
راست میگن وقتی شیر فلکه رو باز کنن کیفیت میاد پایین .این راصد از وقتی پهنای باند رو زیاد کرده کیفیتش افتضاح شده سرعت از سایتهای داخل که افتضاحه از خارج هم نوسان داره وبگردی خیلی کند شده اما سرعت دانلود خوبه . شایدم مشکل از راصد نباشه و سراسری باشه .
برای بقیه دوستانی که راصد دارن کیفیت چطوره ؟ خواهشا اعلام وضعیت کنید
imanparsa
23-03-2015, 21:50
ایمان به نظرت همیشه همینطوری میمونه یا بعد ۱۳ برمیگرده به حالت قبلی؟
ولله نمیدونم
چند تا سؤال:
1.از کجا حسابتون رو مدیریت میکنید؟مثلاً من ترافیکم تموم شده بود ولی روز باقی مونده بود.رفتم سرویس جدید گرفتم ولی رفت توی رزرو.بعد مجبور شدم با 2020 تماس بگیرم ک واسم از رزرو دراره.من قبل از اتمام موعد بخوام سرویسمو تمدید کنم جوری ک روزهای باقیمونده بسوطه باید کیو ببینم؟
2.دیشب تماس گرفتم با 2020 در مورد حجم رایگان نداشتن پرسیدم.یارو میگفت باید ساعت 2 مودمت رو خاموش روشن کنی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اینجوریاس؟
اگه واسه شمام اینجوریه نرم افزار خاصی دارین ک ساعت 2 اینکار رو بکنه؟
سرویس شما شبانه داره مشکلی نداره
1. برای سوزاندن روزای باقی مانده وارد پرتاک بشید از قسمت تمدید سرویس گزینه فعال سازی شارژ رزرو رو بزنید , فقط یه نکته هست اونم اینه که گاهی اوقات پرتاک در حالت افلاین باز نمیشه
2. نیازی به خاموش روشن کردن نیست
سلام دوستان یه چند روزی میشه نمیتونم اکانت وایرلسم رو شارژ کنم.وقتی وارد پنل فارانت میشم روی پرداخت انلاین میزنم ارور میده و به صفحه بانک نمیره.شما هم چنین مشکلی رو دارید یا فقط مشکل در اکانت بنده رخ میده؟ ممنون:n27:
KING iMAN
24-03-2015, 07:13
سرویس شما شبانه داره مشکلی نداره
1. برای سوزاندن روزای باقی مانده وارد پرتاک بشید از قسمت تمدید سرویس گزینه فعال سازی شارژ رزرو رو بزنید , فقط یه نکته هست اونم اینه که گاهی اوقات پرتاک در حالت افلاین باز نمیشه
2. نیازی به خاموش روشن کردن نیست
1.شما از قسمت ورود به پنل کاربری وارد میشین یا از قسمت پرداخت سریع؟
چون من هر کار میکنم از قسمت ورود به پنل کاربری وارد نمیشه و میگه نام کاربري يا کلمه عبور شما جهت ورود به سامانه صحيح نمي باشد !
در حالی که همون اطلاعات اکانتم رو میزنم.در نتیجه مجبور میشم از قسمت شارژ سریع اقدام کنم ک اونم در حالیکه درست اطلاعات رو وارد میکنم سه بار وارد نمیشه و بعد وارد میشه.
2.از من شبانه کم میکنه.اپراتورشم زیر بار نمیره!!!!!!
3.وقتی اکانت رزرو شد کلا قسمت تمدید اکانت واسم هیچ گزینه ای نمیاره دیگه.
amin-farahmand
24-03-2015, 09:28
سلام دوستان یه چند روزی میشه نمیتونم اکانت وایرلسم رو شارژ کنم.وقتی وارد پنل فارانت میشم روی پرداخت انلاین میزنم ارور میده و به صفحه بانک نمیره.شما هم چنین مشکلی رو دارید یا فقط مشکل در اکانت بنده رخ میده؟ ممنون:n27:
سلام دوست عزیز. بله مشکل داره سیستم. تماس بگیرین با پشتیبانی شارژ میکنن واستون بعد هر موقع سیستم درست شد پرداخت کنید
ahwazp30
24-03-2015, 10:36
1.شما از قسمت ورود به پنل کاربری وارد میشین یا از قسمت پرداخت سریع؟
چون من هر کار میکنم از قسمت ورود به پنل کاربری وارد نمیشه و میگه نام کاربري يا کلمه عبور شما جهت ورود به سامانه صحيح نمي باشد !
در حالی که همون اطلاعات اکانتم رو میزنم.در نتیجه مجبور میشم از قسمت شارژ سریع اقدام کنم ک اونم در حالیکه درست اطلاعات رو وارد میکنم سه بار وارد نمیشه و بعد وارد میشه.
2.از من شبانه کم میکنه.اپراتورشم زیر بار نمیره!!!!!!
3.وقتی اکانت رزرو شد کلا قسمت تمدید اکانت واسم هیچ گزینه ای نمیاره دیگه.
از قسمت پرداخت سریع نمیشه شارژ رزو رو فعال کرد شما باید زنگ بزنی پشتیبانی یا بخش فروش که یوزرنیمتو واست فعال کنن
در مورد شبانه سرویست شبانه داره بدون شک , شبانه هم دست پشتیبانی و نمایندگی های فروش نیست که بخوان حذفش کنن دست اداره دیتاست که ibs هم مال خودشونه , پس شما حتما شبانه داری
فقط توجه کن شبانه ساعت 2 تا 6 مثل پارس نیست 1 تا 7 باشه :n02:
imanparsa
24-03-2015, 12:34
دوستانی که راصد دارن وضعیتشون چطوره ؟ سرعتشون تو ساعت رایگان و غیر رایگان چطوره ؟
1مگ - الماس - راصد - سرور لندن
توی روز
ahwazp30
24-03-2015, 12:45
دوستانی که راصد دارن وضعیتشون چطوره ؟ سرعتشون تو ساعت رایگان و غیر رایگان چطوره ؟
1مگ - الماس - راصد - سرور لندن
توی روز
حاج ایمان احساس نمیکنی کیفیت وبگردی یکم اومده پایین ؟ برای من پینگ خوبه ولی پیج باز کردن مثل سابق نیست .از وقتی که سرعت رو باز کردن انگار بعضی سایتها تاخیر دارن انگار گیر داره رو بعضی سایتها ؟
imanparsa
24-03-2015, 13:28
حاج ایمان احساس نمیکنی کیفیت وبگردی یکم اومده پایین ؟ برای من پینگ خوبه ولی پیج باز کردن مثل سابق نیست .از وقتی که سرعت رو باز کردن انگار بعضی سایتها تاخیر دارن انگار گیر داره رو بعضی سایتها ؟
بله درسته
شما تو ساعت رایگان سرعتت چنده ؟ با چه سرویسی ؟
ahwazp30
24-03-2015, 17:09
بله درسته
شما تو ساعت رایگان سرعتت چنده ؟ با چه سرویسی ؟
من که ساعت رایگان ندارم چون سرویس طلایی استفاده میکنم .512 هست .قبلا همیشه ثابت روی 1.5 مگ بود سرعتا رو که باز کردن حدود 3.5 مگ هست و دانلود تا 480 میره .پینگ هم که مثل همیشس میانگینش 110.
imanparsa
24-03-2015, 18:37
توی ساعت رایگان سرعت ها واقعی میشن دوستان
سرعت 1 مگ الماس همون 130 تا میشه
imanparsa
25-03-2015, 12:03
تو ساعت غیر رایگان دوباره سرعت رفته روی 4 مگ !!!!!!!!
porya_spy
25-03-2015, 14:22
نسل 3 ایرانسل - منطقه صد دستگاه ( اینترنت یه گوشی دیگه رو هات اسپات کردم که بالا علامت wifi هست )
ahwazp30
25-03-2015, 15:27
ایمان منظورتو نفهمیدم ؟ یعنی چی رفته رو 4 مگ ؟ اول خو 8 مگ بود .؟؟
poriya spy
هنوز فارا استفاده میکنی ؟ نامحدوداش هنوز 2 برابر سرعت میدن یا اسمیشون کرده ؟
porya_spy
imanparsa
25-03-2015, 17:02
ایمان منظورتو نفهمیدم ؟ یعنی چی رفته رو 4 مگ ؟ اول خو 8 مگ بود .؟؟
poriya spy
@porya_spy ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
توی روز سرعتم 500 توی شب سرعتم 130
شب=ساعت رایگان
سرویس 1مگ الماس دارم
porya_spy
26-03-2015, 00:21
poriya spy
@porya_spy ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بله هنوز فارا دارم . سرعت هم هنوز 2 برابر . الان 256 نامحدود دارم که سرعت 60 :n01:
arash59b
26-03-2015, 11:09
ما هم دوباره برگشتیم اهواز
arash59b
26-03-2015, 17:40
imanparsa
26-03-2015, 19:24
آرش ;
توی ساعت رایگان چطور عمل میکنه ؟ ساعت 2 شب تا 7 صبح رو میگم که یه سری بسته های رایگان داره
arash59b
26-03-2015, 19:36
آرش ;
توی ساعت رایگان چطور عمل میکنه ؟ ساعت 2 شب تا 7 صبح رو میگم که یه سری بسته های رایگان داره
سلام ایمان جان
رایگان نداره فقط دو بسته شبانه یک روزه و یک هفتگی نامحدود داره که نامحدود واقعی نیست و در اصل ۹۹ گیگ بهت میده ولی بصرفه است
الان هم برای عید یه بسته ۱۵ روزه داده ۵۰ گیگ ۵۰ تومن که البته میتونی تا یک ماه هم تمدیدش کنی
ahuray_mazdaa
27-03-2015, 03:03
خبری که من از راصد دارم اینه که کیفیت الماس ها بهتر خواهد شد ،پهنای باند هم به عنوان عیدی برا همه ازاد کردن ولی اعلامش نکردن،بعد عید برمیگرده همون حالت قبل
الماسا هم براش پهنای باند مشخصی گذاشتن که کیفیت بقیه کاربرا که رایگان نیستن خراب نشه
در ضمن منظقی هم فکر کنید برای پهنای باند رایگان نباید انتظار پایداری برا ی همیشه داشت،بالا پایین طبیعی هست،وقتی هر مگ پای خود ای اس پی 200-250در میاد خوب شما با هزینه ها دیگه حساب کن
اگر دانلود بازید الماس بگیرید و گرنه سراغش نرید،لینک دانلود بزارید تو idmصد در صد مطمین باشید تا صبح دانلود میشه،ممکنه سر شب شلوغ باشه ولی نصف شبا سرعت عالی میشه
imanparsa
27-03-2015, 14:36
خبر فوری
دوستان من سرویس 1 مگ الماس دارم
توی ساعت غیر رایگان سرعت 500 هست
بین ساعت 7-12شب سرعت 130
بین ساعت 12شب الی 7 صبح سرعت 450 الی 500 هست;
سرعت ها برای رایگان الماس از ساعت 12 شب باز میشن تا 7 صبح
imanparsa
27-03-2015, 14:40
خبری که من از راصد دارم اینه که کیفیت الماس ها بهتر خواهد شد ،پهنای باند هم به عنوان عیدی برا همه ازاد کردن ولی اعلامش نکردن،بعد عید برمیگرده همون حالت قبل
الماسا هم براش پهنای باند مشخصی گذاشتن که کیفیت بقیه کاربرا که رایگان نیستن خراب نشه
در ضمن منظقی هم فکر کنید برای پهنای باند رایگان نباید انتظار پایداری برا ی همیشه داشت،بالا پایین طبیعی هست،وقتی هر مگ پای خود ای اس پی 200-250در میاد خوب شما با هزینه ها دیگه حساب کن
اگر دانلود بازید الماس بگیرید و گرنه سراغش نرید،لینک دانلود بزارید تو idmصد در صد مطمین باشید تا صبح دانلود میشه،ممکنه سر شب شلوغ باشه ولی نصف شبا سرعت عالی میشه
دوست عزیز شاید بعد عید هم ادامه پیدا کنه ;
شما منبع دقیقی دارید که میگید فقط عید اینجوریه ؟
ضمنن شرح کامل سرعت 1 مگ الماس رو توی پست بالا نوشتم و چندین شب تست کردم و ساعت هایی که ذکر شد دقیق هستن
============================================
دوستان الان زنگ زدم به راصد و اعلام بی اطلاعی کردن از سرعت ها و گفتن خیلی خوبه که سرعتتون بالا رفته
گفت تنها عیدی که دادن همون گیگ اضافه بوده و اعلام بی اطلاعی کردن واسه افزایش سرعت در نتیجه ممکنه که این افزایش سرعت همیشگی باشه
سلام دوستان کسی تو شهرستان ماهشهر از راصد نت گرفته؟وایرلس البته.سرعتش تو ساعتهای رایگان چطوره؟ارزش داره بخرم؟ممنون میشم راهنمایی کنید
ahwazp30
27-03-2015, 21:55
دوست عزیز شاید بعد عید هم ادامه پیدا کنه ;
شما منبع دقیقی دارید که میگید فقط عید اینجوریه ؟
ضمنن شرح کامل سرعت 1 مگ الماس رو توی پست بالا نوشتم و چندین شب تست کردم و ساعت هایی که ذکر شد دقیق هستن
============================================
دوستان الان زنگ زدم به راصد و اعلام بی اطلاعی کردن از سرعت ها و گفتن خیلی خوبه که سرعتتون بالا رفته
گفت تنها عیدی که دادن همون گیگ اضافه بوده و اعلام بی اطلاعی کردن واسه افزایش سرعت در نتیجه ممکنه که این افزایش سرعت همیشگی باشه
پشتیبانی چرت گفته .اون موقع که من میخاستم سرویس بگیرم گفتن ما هیچ سرویسی رو بیشتر از 1.5 برابر پهنای باند ندادیم .بعد که خریدیم مشخص شد سرویس های طلایی 3 برابر هستند .اینو ارش هم میتونه تایید کنه .اینا هم یاد گرفتن مردم رو بازی بدن
سلام دوستان.من میخام وایرلس بگیرم.چند تا سوال داشتم واسه وایرلس چه چیزهایی باید بگیرم؟بهترین رادیو کدومه؟لوله را باید خودمون بگیرم یا شرکت میاره؟شرکت راصد طرح طلاییش شبانه رایگان داره؟
mohammadmohan
28-03-2015, 14:06
سلام دوستان.من میخام وایرلس بگیرم.چند تا سوال داشتم واسه وایرلس چه چیزهایی باید بگیرم؟بهترین رادیو کدومه؟لوله را باید خودمون بگیرم یا شرکت میاره؟شرکت راصد طرح طلاییش شبانه رایگان داره؟
سعی کن رادیو نانوبیم ۴۰۰ بگیری. خیلی خوبه نیاز به تنظیمات خاصی هم نداره. یه سیم لن هم میخوای بسته به فاصلهات با رادیو بالا پشتبوم. اگه فقط بخوای رو یه کامپیوتر اینترنت داشته باشی که هیچ ولی اگه بخوای اینترنت رو با وای فای پخش کنی توو خونه یه روتر هم نیاز داری. یه چی توو مایهها مودم ای دی اس ال:n02:
لوله و اینجور چیزا رو شرکت نمیده. شما سعی کن فقط اکانت رو از شرکت بگیری. هم رادیو رو از بازار بخر. هم لوله رو، سعی کن خودت نصبش کنی یا نهایتا یکی رو گیر بیار باید واست نصبش کنه یه پولی هم بگیره. اگه شرکت بخواد واست انجام بده خیلی توو خرج میوفتی.
قبلش هم زنگ بزن شرکتی که میخوای ازش بگیری بگو بیان برات امکانسنچی کنن که اصن اونجا که هستی آنتن میده یا نه. میتونی یه نگاهی هم بندازی ببینی همسایههاتون وایرلس دارن یا نه.
راصد طرح طلایی رایگان نداره.
من همینارو میدونم. بقیش رو دوستان جواب میدن:n02:
Amirreza_MUFC
28-03-2015, 14:08
من 4 مگ الماس دارم ولی شب و روز سرعت تفاوتی نداره نداره ( بین 450 تا 540 ) . کسه دیگه ای به جز آقا ایمان هست که سرعتش زیاد شده ؟
mohammadmohan
28-03-2015, 14:29
آقا من میخوام از فارانت بگیرم. ولی سایتش که صفحه چهار هست باز نمیشه. سایتش عوض شده یا خرابه؟
تلفن هم میزنم بخش فروش آهنگ میزنه برنمیدارن. چه کنم؟
توو قسمت سرچ رادیو خیلی از شرکتها میاد. فارانت رفاتک راصد تپش و ... ولی هیچکدوم سیگنال لحظهای بهم نمیدن که بتونم وصل بشم. فقط راصد و یکی از دکلهای فارانت تونستم وصل شم. الان سیگنالم از فارانت ۷۵ در بهترین حالت و همزمان از راصد ۶۰ تا ۷۰ . ینی اگه بخوام همزمان بدون تکون دادن رادیو از این دو شرکت اینترنت بگیرم این وضع سیگنالمه. فارا از این بهتر نتونستم بگیرم. با این سیگنال (۷۵) اینترنت فارا افت نمیکنه؟
من الان طلایی ۱۲۸ راصد گرفتم ببینم چجوریاست. سرعت دانلود صبح تا ۳۰۰ هم میرفت الانم رو ۶۰ ولی به طرز عجیبی تایماوت دارم. چه پینگ ۹۵ باشه چه ۱۱۰ تایماوتام زیاده.
اشکال از سیگنالمه؟ (۶۰ تا ۷۰)
ویرایش: زنگ زدم پشتیبانی فارانت. یارو گفت بخش فروش تا ۱۵ نیستن. ینی پونزدهم به بعد باید اکانت بسازم:n02: برادرم راصد:n08:
من 4 مگ الماس دارم ولی شب و روز سرعت تفاوتی نداره نداره ( بین 450 تا 540 ) . کسه دیگه ای به جز آقا ایمان هست که سرعتش زیاد شده ؟
پینگ شما در اکثر ساعات رو تایماوت نداره؟ چجوریاست؟
ahwazp30
28-03-2015, 15:12
سلام .
کاربران راصد :
یه وقت گول سرعت رو نخورید .باز گذاشتن سرعت ها احتمالا عیدی بوده چون تا همین الان پهنای باندم باز بود به محض اینکه سرویس قبلی رو تمدید کردم همون سرعت گذشته شد .شاید برای کسانی که تا اواخر نیمه اول فروردین انقضاشون بوده سرعت رو باز گذاشتن .به هر حال دایمی نیست.
arash59b
28-03-2015, 15:22
راصد شرکتی نیست که برای جذب کاربر حاضر باشه عیدی بده
اگر هم امسال داده خرق عادت کرده
کلا راصد تو شرکت های وایرلس، حکم همراه اول تو اپراتورهای موبایل رو داره (از نظر نسبت هزینه به خدمات)
دندون گردترین شرکتی هست که تا حالا دیدم.
Amirreza_MUFC
28-03-2015, 15:43
آقا من میخوام از فارانت بگیرم. ولی سایتش که صفحه چهار هست باز نمیشه. سایتش عوض شده یا خرابه؟
توو قسمت سرچ رادیو خیلی از شرکتها میاد. فارانت رفاتک راصد تپش و ... ولی هیچکدوم سیگنال لحظهای بهم نمیدن که بتونم وصل بشم. فقط راصد و یکی از دکلهای فارانت تونستم وصل شم. الان سیگنالم از فارانت ۷۵ در بهترین حالت و همزمان از راصد ۶۰ تا ۷۰ . ینی اگه بخوام همزمان بدون تکون دادن رادیو از این دو شرکت اینترنت بگیرم این وضع سیگنالمه. فارا از این بهتر نتونستم بگیرم. با این سیگنال (۷۵) اینترنت فارا افت نمیکنه؟
من الان طلایی ۱۲۸ راصد گرفتم ببینم چجوریاست. سرعت دانلود صبح تا ۳۰۰ هم میرفت الانم رو ۶۰ ولی به طرز عجیبی تایماوت دارم. چه پینگ ۹۵ باشه چه ۱۱۰ تایماوتام زیاده.
ویرایش: زنگ زدم پشتیبانی فارانت. یارو گفت بخش فروش تا ۱۵ نیستن. ینی پونزدهم به بعد باید اکانت بسازم:n02: برادرم راصد:n08:
بعضی اوقات خوبه بعضی اوقات هم نه. در کل راضیم .
ahwazp30
28-03-2015, 16:20
راصد شرکتی نیست که برای جذب کاربر حاضر باشه عیدی بده
اگر هم امسال داده خرق عادت کرده
کلا راصد تو شرکت های وایرلس، حکم همراه اول تو اپراتورهای موبایل رو داره (از نظر نسبت هزینه به خدمات)
دندون گردترین شرکتی هست که تا حالا دیدم.
در عوض بهترین کیفیت رو داره .لا اقل از نظر من که فارا و رفاتک و ..اینا رو امتحان کردم راصد اول بوده .به نظرم ارزش هزینه بیشتر رو داره چون بهترین سیگنال رو اکثر جاها میده به خاطر تجهیزاتش .کیفیت سرویس هاش اغلب ثابته و نوسان نداره .سایتش همیشه در دسترسه و به راحتی میشه شارژ کرد.بعضی از شرکتا که فقط حضوری باید هزینه رو پرداخت کرد حتی سایت هم ندارن.
من با تپش مقایسه کردم اونم قیمتش همینه .مثلا 1.5 مگ راصد با یک گیگ ترافیک اولیه بدون ساعت رایگان ماهی 20 تومنه .2 مگ تپش هم با همین شرایط ماهی 24000 تومنه.
ahwazp30
28-03-2015, 16:26
من فارا هم دارم .پینگ 4.2.2.4 که بین 80 تا 110 هست ولی از داخل تقریبا بالاست اغلب بالای 70 گاهی تا 100 هم میرسه.فقط بعضی مناطق پینگ داخلش زیر 60 .اگه بخام کلی بگم باصرفه ترین شرکت فارا هست و قیمتش خیلی مناسبه اما از کیفیتش اصلا راضی نیستم .الانم پول بیشتر میدم به راصد سرعت کمتر میگیرم درعوض شدیدا راضیم:n02:
تایم اوت به سیگنال ربطی نداره مگر اینکه سیگنالت به 80 برسه .اگه ccq زیاد بازی میکنه یا مقدارش کمتر از 95 درصده میتونه روی تایم اوت یا افزایش پینگ تاثیر بزاره.همینطور اگه رادیوت دقیقا روبروی رادیوی شرکت نباشه بازم میتونه تاثیر بزاره .این مواردی رو که گفتم چک کن .فارا هم مثل راصد بعضی وقتها تایم اوت داره .
arash59b
28-03-2015, 17:03
در عوض بهترین کیفیت رو داره .لا اقل از نظر من که فارا و رفاتک و ..اینا رو امتحان کردم راصد اول بوده .به نظرم ارزش هزینه بیشتر رو داره چون بهترین سیگنال رو اکثر جاها میده به خاطر تجهیزاتش .کیفیت سرویس هاش اغلب ثابته و نوسان نداره .سایتش همیشه در دسترسه و به راحتی میشه شارژ کرد.بعضی از شرکتا که فقط حضوری باید هزینه رو پرداخت کرد حتی سایت هم ندارن.
من با تپش مقایسه کردم اونم قیمتش همینه .مثلا 1.5 مگ راصد با یک گیگ ترافیک اولیه بدون ساعت رایگان ماهی 20 تومنه .2 مگ تپش هم با همین شرایط ماهی 24000 تومنه.
البته مدتی هست دیگه همون کیفیت رو هم نداره (افت و خیزش زیاد شده):n24:
راصد فقط برای روز مبادا خوبه وقتی که دست ادم از همه شرکت های دیگه کوتاه باشه
نسل 4
همچنان کیفیت ثابت
ahwazp30
28-03-2015, 17:26
البته مدتی هست دیگه همون کیفیت رو هم نداره (افت و خیزش زیاد شده):n24:
راصد فقط برای روز مبادا خوبه وقتی که دست ادم از همه شرکت های دیگه کوتاه باشه
نسل 4
همچنان کیفیت ثابت
همین دیگه .نسل 4 هم جزو اینترنت های ارزون به حساب میاد.اما عایا در همه جای اهواز قابل استفاده است ؟
جواب : خیییییییییییر
.من از نسل 3 90 و گاهی صد در صد هم سیگنال دارم ولی پینگ بین 800 تا 1000 حتی در جوار دکل مربوطه .سرعت دانلود هم که بین 200 تا 350 میچرخه .بیشتر سایتها رو هم باز نمیکنه.این از نسل 3 .نسل 4 که جای خود داره.
mohammadmohan
28-03-2015, 17:30
من فارا هم دارم .پینگ 4.2.2.4 که بین 80 تا 110 هست ولی از داخل تقریبا بالاست اغلب بالای 70 گاهی تا 100 هم میرسه.فقط بعضی مناطق پینگ داخلش زیر 60 .اگه بخام کلی بگم باصرفه ترین شرکت فارا هست و قیمتش خیلی مناسبه اما از کیفیتش اصلا راضی نیستم .الانم پول بیشتر میدم به راصد سرعت کمتر میگیرم درعوض شدیدا راضیم:n02:
تایم اوت به سیگنال ربطی نداره مگر اینکه سیگنالت به 80 برسه .اگه ccq زیاد بازی میکنه یا مقدارش کمتر از 95 درصده میتونه روی تایم اوت یا افزایش پینگ تاثیر بزاره.همینطور اگه رادیوت دقیقا روبروی رادیوی شرکت نباشه بازم میتونه تاثیر بزاره .این مواردی رو که گفتم چک کن .فارا هم مثل راصد بعضی وقتها تایم اوت داره .
والا الان که بیخیال فارا شدم رفتم رادیو رو تنظیم کردم رو راصد فقط سیگنال همون ۴۶ داد تایماوت اوکی شد. البته من سی سی کیو قبل از تنظیم آخر رو نگاه نکردم. شاید اونموقع هشتاد بوده ولی الان هشتاد و پنج تا نود هست. احتمالا از همین سی سی کیو بوده ولی هرچی بود بعد از تنظیم درست شد. حتی قبل از تنظیم جونش بالا میومد تا کانکشن کانکت بشه خیلی طول میکشید. الان سر ضرب کانکنت میشه. چرا؟ نمیدونم:n02:
arash59b
28-03-2015, 17:58
همین دیگه .نسل 4 هم جزو اینترنت های ارزون به حساب میاد.اما عایا در همه جای اهواز قابل استفاده است ؟
جواب : خیییییییییییر
.من از نسل 3 90 و گاهی صد در صد هم سیگنال دارم ولی پینگ بین 800 تا 1000 حتی در جوار دکل مربوطه .سرعت دانلود هم که بین 200 تا 350 میچرخه .بیشتر سایتها رو هم باز نمیکنه.این از نسل 3 .نسل 4 که جای خود داره.
نسل 3 هم برای من همینطوره
فعلا نسل 4 بد نیست
یه اصل کلی در مورد شرکت های اینترنتی ایران وجود داره، هیچ شرکت خوبی وجود نداره و همیشه باید مترصد شرکت هایی باشید که الان قیمت و سرعت شون به صرفه هست
کیفیت فارا از بقیه کمتره ولی نه اینقدر که بخواد اذیت کنه در عوض سرعت و قیمت اش نقاط ضعف اش رو می پوشونه. در اخر هم شرایط و نیاز هر کاربری فرق می کنه و بر اساس همون شرکت رو انتخاب می کنه
ahwazp30
28-03-2015, 20:18
اینم فارا : 128 محدود : فعلا پینگش پایینه توی روز بالای 80 هست
ُلام یه نفرم جواب مارو بده من راصد رو واسه دانلود رایگان میخوام .به نظرتون با سرعت 1 مگ چه سرعتی میده واسه دانلود رایگانش؟
ahwazp30
28-03-2015, 22:52
آرش پینگم از یکی از دکل های راصد که بهترین سیگنال رو داشتم و همیشه استفاده میکنم رفته روی 3000 چند روزه که اینطوریه .سیگنال 69-71 هست و سی سی کیو هم بین 98 تا 100 درصده ولی لامصب پیج هم باز نمیکنه اگه باز کنه هم گیر میکنه .انداختم روی یه دکل دیگه اصلا چنین مشکلی نداره ولی خوب سیگنالم از اون ضعیفه .به نظرت دکل مشکل داره یا یوزراش زیاد شدن یا مشکل از منه ؟؟
arash59b
arash59b
28-03-2015, 22:57
ممکنه مشکل از دکل باشه یا اینکه روی سیگنال نویز باشه و یا اینکه انعکاس سیگنالرو دریافت کرده باشی
ahwazp30
28-03-2015, 23:09
ممکنه مشکل از دکل باشه یا اینکه روی سیگنال نویز باشه و یا اینکه انعکاس سیگنالرو دریافت کرده باشی
نه از نویز و انعکاس نیست چون 7 ماهه که دارم از این دکل استفاده میکنم و تا حالا همچین مشکلی نداشته چطور ممکنه یهو سیگنال واقعی تبدیل به انعکاس بشه .الان باید چکار کنم ؟
arash59b
29-03-2015, 00:05
نه از نویز و انعکاس نیست چون 7 ماهه که دارم از این دکل استفاده میکنم و تا حالا همچین مشکلی نداشته چطور ممکنه یهو سیگنال واقعی تبدیل به انعکاس بشه .الان باید چکار کنم ؟
زنگ بزن پشتیبانی موضوع رو بگو از اونجا می تونن بعضی پارامتر ها رو چک کنن
ممکنم هست جهت دکل رو تغییر داده باشن
بابا محض رضای خدا جواب بدید شما که همه راصد دارید.زکات علم انتشارشه والا
با سلام
بعد از 15 روز وحشتناک و نا امیدی از رفاتک 2 باره برگشتیم به همان راصد عزیز که سگش شرف داره به رفاتک پکیده و داغون
امروز اومد و درستش کرد و الان هم که سرعت 2 مگش 250 هست و عالی .
ممنون
ahwazp30
29-03-2015, 22:41
ُلام یه نفرم جواب مارو بده من راصد رو واسه دانلود رایگان میخوام .به نظرتون با سرعت 1 مگ چه سرعتی میده واسه دانلود رایگانش؟
سرویس الماس و سرویس های نامحدود همشون سرعتشون اسمیه .بیشتر نمیدن .1 مگ حداکثر 130 تا میده .فقط سرویس های طلایی 1 مگ بالای 300 تا میده چون ساعت رایگان نداره. البته اینا برای اهواز بود .چون فعلا کسی از ماهشهر نیست من جوابت رو دادم .ممکنه نمایندگی ماهشهر سرعتاش فرق بکنه .برای اهواز که اینطوریه.اگر بازم سوالی بود در خدمتم
سلام.امروز امدن امکانسنجی ..گفتن باید لوله 6متری بگیری تا جواب بده.واسه کابل گفتن cat6 sftpبگیر.خودشون متری 2000تومن میدادن از بازار قیمت گرفتم متری3تومن بود.دوستان رادیو را از کجا تهیه کنم که ارزون تر پام دربیاد؟رادیو نانو استیشن m5?
ahwazp30
31-03-2015, 22:32
128 حجمی فارا
majid1292
01-04-2015, 10:16
تو آبادان شرکت وایرلس بنام پیشتاز هست کسیط از بچه های اینجا اگر اطلاع رسانی کنه خوبه. سرعت خوبه ولی یک کم تعرفه هاش بالاست.
maniya12
01-04-2015, 14:06
تو آبادان شرکت وایرلس بنام پیشتاز هست کسیط از بچه های اینجا اگر اطلاع رسانی کنه خوبه. سرعت خوبه ولی یک کم تعرفه هاش بالاست.
با سلام خدمت شما
از پینگ این شرکت پیشتاز خبر دارید شما؟
شما از یک شرکت وایرلس به نام رویال در آبادان خبر دارید پینگ و سرعتش چطوره؟
سلام قیمت انتن راصد چند هست؟فقط باید از خودشون انتن خرید؟
majid1292
02-04-2015, 20:47
ping شرکت پیشتاز قبلا خوب بود حتی تا 12 و 13 می رسید الانه شده 150.و از رویال خیر خبر ندارم.
amin-farahmand
03-04-2015, 21:37
سلام دوستان من الان فارا حجمی دارم. میخوام نامحدود بگیرم. دوستان که نامحدود دارن چه از فارا و چه از راصد بگن که چه تعرفه ای دارن و با چه سرعتی دانلود میکنن. ممنونم
arash59b
03-04-2015, 21:42
سلام دوستان من الان فارا حجمی دارم. میخوام نامحدود بگیرم. دوستان که نامحدود دارن چه از فارا و چه از راصد بگن که چه تعرفه ای دارن و با چه سرعتی دانلود میکنن. ممنونم
راصد سرعت ها رو اسمی می بنده ولی فارا تا ۲۵۶رو میدونم بالا تر میبنده
arash59b
03-04-2015, 21:45
ایرانسل
نسل ۳
نسل ۴
amin-farahmand
03-04-2015, 21:52
یعنی با 256 نامحدود فارا با جند میشه دانلود کرد؟
arash59b
03-04-2015, 23:10
یعنی با 256 نامحدود فارا با جند میشه دانلود کرد؟
فارا و فکر کنم رفاتک روی ۵۱۲ میبندن ولی باز اول زنگ بزن بپرس
amin-farahmand
04-04-2015, 09:02
سلام دوستان. یه سوال. الان تماس گرفتم با پشتیبانی تپش. خواستم اکانت تست بگیرم. یک آی پی داد گفت اینو توی قسمت نتورک بزن بعد تماس بگیر تا اکانت تست بدم. این آی پی کجا وارد کنم؟
arash59b
04-04-2015, 10:00
سلام دوستان. یه سوال. الان تماس گرفتم با پشتیبانی تپش. خواستم اکانت تست بگیرم. یک آی پی داد گفت اینو توی قسمت نتورک بزن بعد تماس بگیر تا اکانت تست بدم. این آی پی کجا وارد کنم؟
وارد تنظیمات رادیو شو و تو قسمت نتورک وارد ش کن
amin-farahmand
04-04-2015, 10:57
وارد تنظیمات رادیو شو و تو قسمت نتورک وارد ش کن
این کارو کردم اما کلا دیگه وارد تنظیمات رادیو نشد.
arash59b
04-04-2015, 11:12
خوب چون ای پی مودم رو عوض کردید الان ویندوز رادیو رو نمیشناسه
باید وارد تنظیمات شبکه تو ویندوز بشید و شبیه این ای پی رو در IPV4 هم ست کنید
amin-farahmand
04-04-2015, 11:57
خوب چون ای پی مودم رو عوض کردید الان ویندوز رادیو رو نمیشناسه
باید وارد تنظیمات شبکه تو ویندوز بشید و شبیه این ای پی رو در IPV4 هم ست کنید
هر کاری کردم نشد. میشه توی پ.خ از صفر بگی واسم؟
سلاممن یه مودم دلینک 2600u را دارم.میشه بعنوان اکسس پونت استفاده کنم؟
arash59b
04-04-2015, 20:25
سلاممن یه مودم دلینک 2600u را دارم.میشه بعنوان اکسس پونت استفاده کنم؟
امکان استفاده به عنوان روتر رو داره
mohammadmohan
05-04-2015, 18:38
حجم طلایی راصد تموم شد. پریروز الماس یه مگ گرفتم. دیشب خوب بود.
امروز داغونه. واسه بقیه الماسیها هم داغونه یا فقط واسه منه؟ پینگ از ۱۲۰ بدون اینکه رسیو کنم میره ۲۰۰۰
مشکل اصلی تایماوتشه. دوتا پینگ میده چندتا تایماوت. صبح هم که آنلاین بودم ربع ساعت خوب بود یهو پنج دقیقه دوباره پر از تایماوت میشد. کلا نشد کاری کنم.
با دوتا دکل تست کردم وضعیت همین بود. ینی نمیشه ۴-۵ ساعت به طرح طلایی ساعت رایگان بدن؟ الان حتی نتونستم تست بگیرم. از آخرای صبح شروع شده این وضعیت تا الانم هی بدتر میشه :/
آقا من با موبایل بخوام به راصد زنگ بزنم چند رو باید بزنم؟ وسطای عید زنگ زدم ۰۶۱۳۳۰۳۱ یه شرکتی برداشت من طرفا نیمساعت داشتم با یارو جر و بحث میکردم که نتم خرابه آخرش فهمیدم نیمادنت بوده :n41::n31: الان همون شماره رو زنگ میزنم میگه اوکسین نماینده رسمی شرکت مخابرات :n28: کسی با موبایل زنگ زده بده لطفا قضیه چیه؟
۰۶۱۳۰۳۱ میزنم یه بوق میخوره بعد میگه شمارهی مورد نظر در شبکه نیست:n35: ۳۰۳۱ خالی رو میزنم میگه اعتبار کافی نیست. خلاصه که الله اعلم به ذات الصدور :n41:
نکته: همین الان نت دیسکانکنت شد الان قابل تحملتر شده. ولی دیگه اینهمه تایپ کرده بودم دلم نیومد پاکش کنم :n37:
ویرایش: همچنان داغونه. اولش چندتا پینگ منظم داد فک کردم اوکی شده.
mohammadmohan
05-04-2015, 18:51
البته از حق نگذریم دانلودش الان اوکیه. ولی توو ساعات غیررایگان دیگه غیرقابل تحمله خراب بودن نت :n24:
البته اینم بگم که سرعت تا نیمکیلوبایت هم میاد گاهی.. شماها هم اینجوری هستید یا فقط منم؟
arash59b
05-04-2015, 19:51
البته از حق نگذریم دانلودش الان اوکیه. ولی توو ساعات غیررایگان دیگه غیرقابل تحمله خراب بودن نت :n24:
البته اینم بگم که سرعت تا نیمکیلوبایت هم میاد گاهی.. شماها هم اینجوری هستید یا فقط منم؟
معمولا هرچی به ساعت های اخر زمان رایگان نزدیک بشید کیفیت و سرعت بهتر میشه
بنظرم افت کیفیت بخاطر پیک مصرفی هست که تا ساعت 9 شب وجود داره که ساعت رایگان هم بیشترش می کنه
البته بعید نیست کار خودشون هم باشه چون معمولا اگه یوزر زیاد بشه سرعت افت میکنه و نباید ربطی به پینگ داشته باشه
سلام.منم وایرلس 1مگ الماس از راصد گرفتم.در یک کلام افتضاحه.حیف 600تومن هزینه:n21:
کسی میدونه فارانت شبانه رایگان داره؟
mohammadmohan
05-04-2015, 23:01
معمولا هرچی به ساعت های اخر زمان رایگان نزدیک بشید کیفیت و سرعت بهتر میشه
بنظرم افت کیفیت بخاطر پیک مصرفی هست که تا ساعت 9 شب وجود داره که ساعت رایگان هم بیشترش می کنه
البته بعید نیست کار خودشون هم باشه چون معمولا اگه یوزر زیاد بشه سرعت افت میکنه و نباید ربطی به پینگ داشته باشه
اگه توو ساعات رایگان پینگ خراب بشه من حرفی ندارم. ولی از ظهر؟ اونم فقط بعضی روزها؟ جانه خودم بعضی از شبها اصن پینگ و سرعت دانلود افت نمیکنه. خیلی از شبها هم میکنه. مشکل زیادی با تایم رایگان ندارم. ولی دوازده ساعت تایم رایگان یعنی ۱۲ ساعت نت بیکیفیت. قبول دانلود میکنیم. ولی بعضی وقتا مث امروز توو تایم غیررایگان وضع اینترنت چندین برابر بدتر از تایم رایگان میشه.
فردا پسفردا یه اکانت دیگه میگیرم ازشون یه طلایی ۱۲۸ میندازم روش خودمو راحت میکنم. این یه مگ الماس هم واسه دانلود. فقط احتمال نداره که بگن یدونه بیشتر نمیشه ساخت؟ ینی بشون بگم من یدونه اکانت دارم یا نگم؟
شایدم اصن یه لوله سه متری گرفتم رفتم فارا
با سلام
شماره تلفن راصد عوض شده:
061-3301 هستش
الان هم منم 2 مگ اماس دارم و سرعت دانلود از ساعت 7 عصر تا الان ثابت روی 250 هست و بعضی وقتها سرعتش بالا و پایین میشه
ما که راضی هستیم هر چی باشه بهتر از رفاتک درب و داغونه که فقط پول میگیرن و بس
با تشکر.
mohammadmohan
06-04-2015, 05:54
با سلام
شماره تلفن راصد عوض شده:
061-3301 هستش
الان هم منم 2 مگ اماس دارم و سرعت دانلود از ساعت 7 عصر تا الان ثابت روی 250 هست و بعضی وقتها سرعتش بالا و پایین میشه
ما که راضی هستیم هر چی باشه بهتر از رفاتک درب و داغونه که فقط پول میگیرن و بس
با تشکر.
دستت درد نکنه:n16:. پ چرا اینا نمیرن شمارهای که رو دکلهاشون هست رو تغییر بدن؟ ملت اوسکل میشن خو . آره سرعت دانلودش خوبه. خودشونم گفتن طرح الماس واسه کسایی که دانلود شبانه دارن خوبه. ولی چرا پینگ توو ساعات غیررایگان بعضیوقتا داغون میشه مشکل منه.
شما رفاتک هم رفتی داغون بود؟ بعد برگشتی راصد یه کارشناس فرستادن مشکل حل شد؟ من چرا همش فک میکنم مشکل شما دخلی به آی اس پیها نداشته؟:n02:
آخه خیلیها الان رفاتک دارن و راضیان.
mohammadmohan
06-04-2015, 12:14
به عنوان مثال امروز تا الان که خوب بوده به حمدالله
mohammadmohan
06-04-2015, 12:15
کسی میدونه فارانت شبانه رایگان داره؟
داره تا اونجایی که من میدونم. برای اینکه مطمئن بشی زنگ بزن بپرس.
ahwazp30
06-04-2015, 18:43
کسانی که از راصد سرویس دارن مشکل تایم اوت یا پینگ دارن یه رادیوی دیگه از تو اسکن لیست انتخاب کنن شاید درست شه .منم پینگم چند روز اخیر میرفت روی 3000 دکل رو عوض کردم دیگه مشکلی ندارم.شما هم تست کنید.
mohammadmohan
06-04-2015, 18:55
راصد یه مگ سرویس الماس. ساعت ۱۹:۴۰ ===> رایگان
result/4269259326][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/URL]
خیلی هم عالی. این خوب بودن هم باعث میشه ما یقه راصد رو بگیریم وقتی نت خراب میشه:n02:
mohammadmohan
06-04-2015, 19:01
کسانی که از راصد سرویس دارن مشکل تایم اوت یا پینگ دارن یه رادیوی دیگه از تو اسکن لیست انتخاب کنن شاید درست شه .منم پینگم چند روز اخیر میرفت روی 3000 دکل رو عوض کردم دیگه مشکلی ندارم.شما هم تست کنید.
موقعی که خراب میشه. خرابیش اگه از دکل باشه با یه چنج دکل درست میشه. من از دوتا دکل میگرفتم الان یکی دیگه هم پیدا میکنه شده سه تا. پیش اومده که با عوض کردن دکل درست شده. یه موقع هم کلا داغونه. مثل دیروز کلا با هر دکل تست میکردم داغون بود. یه موقع مث امروز که اوکی شده حتی توو ساعات رایگان و الان که پیک مصرفه بازم خوبه. هی ما میگیم شیر فلکه اینترنت دست خودشونه باور نمیکنید:n37:
mohammadmohan
06-04-2015, 20:08
راصد یه مگ الماس ساعت ۲۱:۱۰ ====> ساعت پیک مصرف
result/4269437512][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/URL]
الان کیفیت نت مثل طرح طلایی خوبه. نترکه دوسش داریم.
vBulletin , Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.