مشاهده نسخه کامل
: اینترنت استان خوزستان
صفحه ها :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
12
imanparsa
15-09-2014, 22:07
دوستانی که از راصد دارن :
من نمیتونم ای پی های رنج 4.2.2.2 تا 4.2.2.6 رو پینگ کنم تایم اوت کامل داره برای شما ها هم همینطوره یا فقط مال من مشکل داره ؟
مال شما مشکل داره . پینگ 4.2.2.4 150 هستش بدون تایم اوت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
seetherali
16-09-2014, 00:27
شاهکار جدید فارانت : کم شدن حجم در ساعات دانلود رایگان و در نتیجه پایان حجم و قطع شدن اینترنت ! با این وضعیت دیگه سراغ فارانت نمیرم. صد رحمت به رفاتک.
imanparsa
16-09-2014, 00:33
شاهکار جدید فارانت : کم شدن حجم در ساعات دانلود رایگان و در نتیجه پایان حجم و قطع شدن اینترنت ! با این وضعیت دیگه سراغ فارانت نمیرم. صد رحمت به رفاتک.
ستار علی جان ما اینقدر ازش تعریف کردیم خودشو خراب کرد که
گردن گرفتن؟
ahwazp30
16-09-2014, 11:19
منم تو این یه هفته ای که تستش کردم اصلا اطش خوشم نیومد .128 رو مثلا روی 3 مگ گذاشته بود اما گاهی تک کانکشن همون 128 بود و به سختی پیج باز میکرد فقط دانلودش بالای 100 بود .زیاد چیز جالبی نیست . من که دیگه تصمیم خودم رو گرفتم .فقط راصصصصصصصصصصصصصصد :n16:
ahwazp30
16-09-2014, 11:22
مال شما مشکل داره . پینگ 4.2.2.4 150 هستش بدون تایم اوت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مشکل از کجا میتونه باشه ؟ من با دو تا از دکلهاش این مشکل رو دارم .روی هردو هم سیگنال حداکثر 80 هست و کمتر ، ccq هم که اغلب بالای 95 درصده .افت سرعت ندارم تست از 8888 هم 100 تا 110 ولی نمیدونم چرا این رنج 4224 تا 4226 رو اصلا پینگ نمیکنه .dns هم عوض کردم ولی مشکلش حل نشد. فکر میکنی مشکل از کجاست؟
seetherali
16-09-2014, 19:49
ستار علی جان ما اینقدر ازش تعریف کردیم خودشو خراب کرد که
گردن گرفتن؟
والا منم تعجب کردم حجمم تموم شد :n04: شاید ساعات رایگان رو برداشتن اصلا.
امروز رفتم از شرکت دانش اکانت بگیرم با اینکه دو بار زنگ زدم ادرس گرفتم ولی پیداش نکردم ! شرکتش جای خوبی نیست . تابلو هم نزده بودن انگار , دیگه برگشتم.
چه شرکت های دیگه ای سیگنال شون برات خوبه ایمان جان ؟ به جز رفاتک,آلفانت , راصد ؟ تاریانا نت هم هست ولی شبانه نداره.
arash59b
16-09-2014, 20:13
فعلا که اهواز نیستم ولی تا اونموقع که فارا داشتم که خوب بود مخصوصا حجم خوریش با این که سرعت رو 3 و 5 گیگ بسته شده بود منطقی بود
seetherali
16-09-2014, 20:22
اینم سرعت های که فارانت میبنده :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان به نظرم شرکت ها میتونن خیلی بهتر سرویس بدن. اینترنتی یا با تماس تلفنی بتونی اکانت بگیری خیلی بهتره. اینجا من از همه شرکت ها سیگنال زیر 72 دارم ولی وقت نمیکنم تک تک برم شرکت ها اکانت بگیرم. سراغ طپش,آوا,تاریانا,دانش,نیماد باید برم ببینم چطورن.
arash59b
16-09-2014, 20:33
طپش کیفیت اش ثابته و شبانه هم نداره
نیماد هم گرون
Sent from my iPhone using Tapatalk
seetherali
16-09-2014, 20:40
طپش کیفیت اش ثابته و شبانه هم نداره
نیماد هم گرون
طپش رو تماس گرفتم اکانت تست نداشتن فعلا.
نیماد هم رفته کیان آباد مثه اینکه. توی سایتش تعرفه هاش رو نزده .اگه تعرفه های نیماد رو داری بی زحمت بزار. به خاطر کارم حاضرم هزینه کنم واسه اینترنت ولی کیفیت خوب باشه حداقل.
ahwazp30
16-09-2014, 21:10
اینم سرعت های که فارانت میبنده :
الان به نظرم شرکت ها میتونن خیلی بهتر سرویس بدن. اینترنتی یا با تماس تلفنی بتونی اکانت بگیری خیلی بهتره. اینجا من از همه شرکت ها سیگنال زیر 72 دارم ولی وقت نمیکنم تک تک برم شرکت ها اکانت بگیرم. سراغ طپش,آوا,تاریانا,دانش,نیماد باید برم ببینم چطورن.
داداش مال نامحدوداش رو هم داری که چقدر سرعت میدن ؟
seetherali
16-09-2014, 21:37
داداش مال نامحدوداش رو هم داری که چقدر سرعت میدن ؟
سرعت واقعی میبندن نامحدود هاشون رو احتمال زیاد . شرکت های دیگه سیگنال نداری ؟ تاریانا خوب باید باشه به نظرم. کلاً شرکت هایی که شبانه ندارن کیفیت بهتری دارن.
arash59b
16-09-2014, 22:01
ادام هم قیمت هاش خوبه ولی فکر کنم شبانه نداره
ahwazp30
16-09-2014, 22:41
سرعت واقعی میبندن نامحدود هاشون رو احتمال زیاد . شرکت های دیگه سیگنال نداری ؟ تاریانا خوب باید باشه به نظرم. کلاً شرکت هایی که شبانه ندارن کیفیت بهتری دارن.
فقط از راصد و فارا سیگنالم قابل قبوله بقیه ضعیف هستند و کانکت نمیشن .فکر نکنم فارا نامحدودا رو واقعی ببنده چون یادمه قبلا یکی از رفیقام گفت نامحدود گرغفتم از فارا 128 بهم 40 تا میده واسه همین شک دارم
راستی فارا وقتی حجمت تموم میشه کنترل پنل رو رایگان باز میکنه که شاژ کنی یا باید با یه اینترنت دیگه شارژش کنی ؟
imanparsa
16-09-2014, 22:54
والا منم تعجب کردم حجمم تموم شد :n04: شاید ساعات رایگان رو برداشتن اصلا.
امروز رفتم از شرکت دانش اکانت بگیرم با اینکه دو بار زنگ زدم ادرس گرفتم ولی پیداش نکردم ! شرکتش جای خوبی نیست . تابلو هم نزده بودن انگار , دیگه برگشتم.
چه شرکت های دیگه ای سیگنال شون برات خوبه ایمان جان ؟ به جز رفاتک,آلفانت , راصد ؟ تاریانا نت هم هست ولی شبانه نداره.
فقط رفاتک و آلفانت و راصد خوبن که رفاتک از این دوتای دیگه ضعیفتره متاسفانه حال ندارم برم بچرخونمش سمت دکل کیانشهر
imanparsa
16-09-2014, 23:06
راستی فارا وقتی حجمت تموم میشه کنترل پنل رو رایگان باز میکنه که شاژ کنی یا باید با یه اینترنت دیگه شارژش کنی ؟
معمولا رایگانه
porya_spy
17-09-2014, 00:26
128 کیلوبیت فارانت ساعات نیم بها :n01: به شخص هیچ مشکلی با فارا ندارم چه از نظر پینگ , سرعت , قطعی و حجم خوری . سگش شرف داره به رفاتک که همیشه خدا قطع میشد :n15:به نظر من هم از شرکت ها برای دانلود و پینگ خوب . فارا - رفاتک - الفانت و راصد از تمام شرکت ها بهتر هستند و قابل مقایسه با بقیه شرکت ها نیستند . که رفاتک بین این چند شرکت به دلیل قطعی و بی کیفیتی دکل هاش از همه عقب تره ! :n01: اینو اقا احسان هم میتونن تایید کنن :n01::n12:
hormozan m
17-09-2014, 00:34
128 کیلوبیت فارانت ساعات نیم بها :n01: به شخص هیچ مشکلی با فارا ندارم چه از نظر پینگ , سرعت , قطعی و حجم خوری . سگش شرف داره به رفاتک که همیشه خدا قطع میشد :n15:به نظر من هم از شرکت ها برای دانلود و پینگ خوب . فارا - رفاتک - الفانت و راصد از تمام شرکت ها بهتر هستند و قابل مقایسه با بقیه شرکت ها نیستند . که رفاتک بین این چند شرکت به دلیل قطعی و بی کیفیتی دکل هاش از همه عقب تره ! :n01: اینو اقا احسان هم میتونن تایید کنن :n01::n12:
سلام .... من هم از فارانت سرويس ميگيرم . ١ مگابيت ٥ گيگ ماهانه
سرعت كه عاليه ساعات غير فري تا 1MB هم ميره ... ساعات فري هم روي ٢٥٠ فيكس هست !
تنها مشكل اش قيمت حجم هاي اضافيش هست ! گيگي ٧ تومن خيليه ! قيمت گذاريش هم مشكل داره !
١ گيگ رو ميده ٧ تومن ٢ گيگ رو ميده ١٥ تومن ! :n29:
Sent from my iPad using Tapatalk
hormozan m
17-09-2014, 00:44
در ضمن ساعات نیم بها جریانش چیه ؟ به من فقط گفتن از 2 تا 7 فری هست !:n13:
WatchDogs
17-09-2014, 01:37
سلام دوستان من شاتل دارم و پینگش خیلی بالاست تقریبا 250 و توی بازی قطعی داره تا اونجایی که شنیدم فارانت پینگش پایینه و سرعت خوبی داره.کدوم ISP برای بازی آنلاین خوبه؟
imanparsa
17-09-2014, 02:47
سلام دوستان من شاتل دارم و پینگش خیلی بالاست تقریبا 250 و توی بازی قطعی داره تا اونجایی که شنیدم فارانت پینگش پایینه و سرعت خوبی داره.کدوم ISP برای بازی آنلاین خوبه؟
میگن شاتل پینگش خوبه
seetherali
17-09-2014, 06:25
داداش مگه نیم بها شده ؟ تا چند وقت پیش که کاملاً رایگان بود.. اگه اینجوری پس حجم خوری نداشته , نیم بها شده بوده من نمیدونستم.
arash59b
17-09-2014, 09:26
داداش مگه نیم بها شده ؟ تا چند وقت پیش که کاملاً رایگان بود.. اگه اینجوری پس حجم خوری نداشته , نیم بها شده بوده من نمیدونستم.
فارانت ساعت ۱-۲ نیم بها و ۲-۷ رایگان هست
WatchDogs
17-09-2014, 13:38
میگن شاتل پینگش خوبه
والا ما داریم پینگش 250،200 حالا چه شرکتی پینگه خوبی داره؟
seetherali
17-09-2014, 14:43
امروز از تاریانا زنگ زدن گفتن بدون مجوز 15 مگ هم بهتون میدیم :n02: فقط گفت کارت ملی ایمیل کنم خودشون اکانت رو ایمیل میکنن.
نامحدود ها رو هم اسمی میبندن ولی حجمی ها رو دو سه برابر
arash59b
17-09-2014, 15:31
امروز از تاریانا زنگ زدن گفتن بدون مجوز 15 مگ هم بهتون میدیم :n02: فقط گفت کارت ملی ایمیل کنم خودشون اکانت رو ایمیل میکنن.
تاریانا که تو گرون فروشی زده رو دست راصد
15 مگ با ترافیک 1 گیگ 100 تومن :n15:.
شبانه داره؟
ahwazp30
17-09-2014, 15:42
حجمی ها رو دوسه برابر میبنده ؟ یعنی اگه 15 مگ بگیری حداقل 30 مگ بهت میده ؟ چه بیییییییییییید
seetherali
17-09-2014, 20:06
شبانه نداره. کیفیت داشته باشه میصرفه 256 نامحدود بگیری 45 تومن . اگه پینگش اوکی باشه و قطعی نداشته باشه.
حجمی ها رو هم میگفت بستگی به تعرفه داره ولی معمولا همشون دو سه برابر بسته میشن
imanparsa
17-09-2014, 20:11
دوستان جالب اینجاست که اینترنت مخابرات نامحدودا رو برداشته
imanparsa
18-09-2014, 02:41
والا ما داریم پینگش 250،200 حالا چه شرکتی پینگه خوبی داره؟
اگر سیگنال و کیفیت خوبی بتونید از طریق رادیو دریافت کنید معمولا اینترنت های وایرلس پینگ بهتری نسبت به کل شرکت های ADSL دارن.
ahwazp30
18-09-2014, 08:36
کسی میدونه dns های که راصد ست میکنه چیان ؟ یا اینکه مثلا چه جوری از طریق cmd میتونم بفهمم چه dns هایی استفاده میکنه شرکت سرویس دهنده ؟
seetherali
18-09-2014, 13:34
اونایی که راصد دارن لطف کنن از این پینگ بگیرن ببین واسشون تایم اوت میده یا فقط واسه من اینجوری . راهی هست بشه باز کرد این سرور رو ؟
10.143.38.138
imanparsa
19-09-2014, 17:08
اونایی که راصد دارن لطف کنن از این پینگ بگیرن ببین واسشون تایم اوت میده یا فقط واسه من اینجوری . راهی هست بشه باز کرد این سرور رو ؟
10.143.38.138
بله همش تایم اوت میده راصد
آی پی راصد رو با نرم افزارهای تغییر آی پی تغییر بدید شاید درست شد
imanparsa
19-09-2014, 17:16
کسی میدونه dns های که راصد ست میکنه چیان ؟ یا اینکه مثلا چه جوری از طریق cmd میتونم بفهمم چه dns هایی استفاده میکنه شرکت سرویس دهنده ؟
4.2.2.4
8.8.8.8
اینا هستن.
فقز همینشو میدونم
ahwazp30
19-09-2014, 21:24
اگه کسی از حجمی فارانت استفاده کرده ایا توی روز سرعت نوسان داره ؟ من 128 حجمی برداشتم تا 2 مگ میرفت سرعت دانلود همیشه 300 به بالا بود اما اسپید تست با نوسان نشون میداد گاهی تا 512 میومد پایین .برای بقیه هم همینطوره ؟
porya_spy
19-09-2014, 22:25
اگه کسی از حجمی فارانت استفاده کرده ایا توی روز سرعت نوسان داره ؟ من 128 حجمی برداشتم تا 2 مگ میرفت سرعت دانلود همیشه 300 به بالا بود اما اسپید تست با نوسان نشون میداد گاهی تا 512 میومد پایین .برای بقیه هم همینطوره ؟
دوست عزیز منم 128 فارانت دارم . درسته سرعت تک کانکشن فارا اصلا جالب نیست به همین دلیل هم هست که اسپیدتست سرعت رو پایین نشون میده ! ولی من با idm هیچ مشکلی ندارم . سرعت هم فیکس و ثابت و همین دلیل بر این میشه که فایل ها کامل دانلود بشن و روی 99% ارور ندن ! :n01:
ahwazp30
19-09-2014, 23:48
دوست عزیز منم 128 فارانت دارم . درسته سرعت تک کانکشن فارا اصلا جالب نیست به همین دلیل هم هست که اسپیدتست سرعت رو پایین نشون میده ! ولی من با idm هیچ مشکلی ندارم . سرعت هم فیکس و ثابت و همین دلیل بر این میشه که فایل ها کامل دانلود بشن و روی 99% ارور ندن ! :n01:
شاید بقیه تعرفه ها اینطور نباشن .منظورم تعرفه های ویژه اقتصادی هست که شبانه ندارن ممکنه اونا سرعت تک کانکشنشون پایدار باشه یا مثلا 512 سرعتش خوب باشه .احتمالا 128 رو بین 200 نفر شیر میکنن که نوسان داره چون دلیل نوسان تک کانکشن فقط شیرینگ هست اینو خود شرکت میگفت .شما غیر از 128 بقیه رو امتحان نکردی ؟
kratosnajafi
20-09-2014, 00:29
سلام دوستان
نت پارس افلاین اعصابمو خراب کرده هرچی هم با پشتیبانی حرف میزنم چرند تحویلم میده
میخواستم ببینم اگه بخوام اگه یه شرکت دیگه سرویس بگیرم کار خاصی باید انجام بدم(در مورد پارس انلاین که الان دارم) یا همینجور رهاش کنم مشکلی پیش نمیاد؟
arash59b
20-09-2014, 00:32
سلام دوستان
نت پارس افلاین اعصابمو خراب کرده هرچی هم با پشتیبانی حرف میزنم چرند تحویلم میده
میخواستم ببینم اگه بخوام اگه یه شرکت دیگه سرویس بگیرم کار خاصی باید انجام بدم(در مورد پارس انلاین که الان دارم) یا همینجور رهاش کنم مشکلی پیش نمیاد؟
اگه adsl داری که باید خطت رو از رانژه در بیاری
kratosnajafi
20-09-2014, 00:42
اگه adsl داری که باید خطت رو از رانژه در بیاری
ینی باید به پارس بگم که از رانژه در بیاره؟
arash59b
20-09-2014, 00:47
بله
قبلش با شرکت جدید هماهنگ کنید
imanparsa
20-09-2014, 10:41
اینم از شانسه منه.
اینقدر ساختمون بلند جلو و اطراف منه که فقط از 2 شرکت راصد و آلفا نت میتونم سرویس بگیرم
اینم لیست اسکن :
imanparsa
20-09-2014, 10:43
این های وب نمیدونم جریانش چیه ؟!
توی لیست اسکن هم هست
های وب مگه تو اهواز سرویس وایرلس میده ؟
ahwazp30
20-09-2014, 12:27
با نانو 5 هم تمام اینا میومدن ؟
noisefloor با نانو5 هم 100 بود ؟
imanparsa
20-09-2014, 12:32
با نانو 5 هم تمام اینا میومدن ؟
noisefloor با نانو5 هم 100 بود ؟
بعضیاشون با نانو 5 نمیومدن
تو نانو 5 عدد نویز پایین تر بود تا جایی که یادمه
porya_spy
20-09-2014, 13:10
شاید بقیه تعرفه ها اینطور نباشن .منظورم تعرفه های ویژه اقتصادی هست که شبانه ندارن ممکنه اونا سرعت تک کانکشنشون پایدار باشه یا مثلا 512 سرعتش خوب باشه .احتمالا 128 رو بین 200 نفر شیر میکنن که نوسان داره چون دلیل نوسان تک کانکشن فقط شیرینگ هست اینو خود شرکت میگفت .شما غیر از 128 بقیه رو امتحان نکردی ؟
خیر من فقط 128 گرفتم تا حالا :n01:
ahwazp30
20-09-2014, 15:40
از بین شرکت های وایرلس اهواز کدوماشون پینگشون مثل راصد پایینه ؟
ahwazp30
20-09-2014, 15:44
ایمان بگرد یه راهی پیدا کن که بتونیم از بیشتر شرکتا استفاده کنیم .میخای تو حیاط دکل 30 متری بزنیم ؟ بعد الکی به همه میگیم اینو یه شرکتی اومده زده و مال ما نیست .ها چطوره ؟
imanparsa
20-09-2014, 20:34
ایمان بگرد یه راهی پیدا کن که بتونیم از بیشتر شرکتا استفاده کنیم .میخای تو حیاط دکل 30 متری بزنیم ؟ بعد الکی به همه میگیم اینو یه شرکتی اومده زده و مال ما نیست .ها چطوره ؟
:n09:ل الان متری 90 هزار تومانه.
یعنی من اگر بخوام دکل بزنم باید 14 متر از روی پشت بوم دوطبقمون بره بالا. نه از تو حیاط
از رو پشت بوم
از روی پشت بوم که بره بالا همینطوری 6 متر دیگه به این 14 متر اضافه میشه و میشه 20 متر
قیمت 14 متر دکل هم میشه 1260.000 تومان
و هرجایی در آینده هم بار کنی میتونی ازش استفاده کنی :)
arash59b
20-09-2014, 22:20
بجای این کارا اگه واقعا سیگنالتون ضعیفه دونبال انتن تقویت کننده اکسترنال باشید
البته تو اهواز بعید میدونم باشه
seetherali
20-09-2014, 22:48
کچلم کردن این شرکت ها با پینگ . یکیشون همش تایم اوت داره , یکیشون نوسان داره . فقط راصد پینگش معمولا ثابته که اونم به کار من نمیاد , شبکه ها رو هم انلاین پخش نمیکنه تازگیا. نمیدونم چرا.
طرح طلایی راصد, سیگنال کامل , ccq بالای 90 , بدون تایم اوت , پینگ 100 . ولی زور میزنه پیج باز کنه . دانلودش هم ناپایدار . مشکل از کجا میتونه باشه ؟
imanparsa
21-09-2014, 07:27
وضعیت سیگنال من از راصد :
پینگ:
سرویس 1 مگ الماس
imanparsa
21-09-2014, 07:49
دوستان من 4 کیلومتر لینک زدم به دکل وایمکس رفاتک
مگه رفاتک وایمکس داره !
تعرفه هاش با وایرلس چقدر تفاوت میکنه ؟!
اکانت تست بهم میدن ؟
اینم عکسش : نانو اصلا تنظیم نیست. همینطوری زدم دیدم وصل شد بهش
ویرایش :
تونستم به دکل وصل شم.
دکل وایرلس هستش
اما سرعتش خیلی بد بود . چون اصلا تنظیم نیست
ممکنه از ماه دیگه تنظیمش کنم روی رفاتک و برم نامحدود رفاتک بگیرم
arash59b
21-09-2014, 09:02
یه زمانی وایمکس داشت و نمایندگی مبین نت بود. اسم دکل های گلستان رفاتک اکثرا با وایمکس شروع میشه
قبلا که گلستان بودم نزدیک ترین دکل رفاتک به من دکل وایمکس ۱۴ تا ۱۶ بود.
این دکلی که بهش وصل شدی نزدیک درمانگاه اب و برق هست
ahwazp30
21-09-2014, 09:04
بجای این کارا اگه واقعا سیگنالتون ضعیفه دونبال انتن تقویت کننده اکسترنال باشید
البته تو اهواز بعید میدونم باشه
انتن تقویت کننده بعید میدونم از رادیوهای دیش مانند قویتر باشه.
ahwazp30
21-09-2014, 09:08
ایمان اکانت تست بهت داد که تونستی وصل بشی ؟
ahwazp30
21-09-2014, 09:10
من اغلب ccq بالای 99 درصد هستش اما گاهی میاد روی 70 یا 80 .کسی میدونه دلیل افتش چی هست ؟
ahwazp30
21-09-2014, 09:22
کچلم کردن این شرکت ها با پینگ . یکیشون همش تایم اوت داره , یکیشون نوسان داره . فقط راصد پینگش معمولا ثابته که اونم به کار من نمیاد , شبکه ها رو هم انلاین پخش نمیکنه تازگیا. نمیدونم چرا.
طرح طلایی راصد, سیگنال کامل , ccq بالای 90 , بدون تایم اوت , پینگ 100 . ولی زور میزنه پیج باز کنه . دانلودش هم ناپایدار . مشکل از کجا میتونه باشه ؟
داداش من تجربه خودم رو میگم نمیدونم بکارت میاد یا نه اما شاید بدردت بخوره .من این ماه هم از راصد داشتم هم از فارا ccq هم بالای 98 درصد بود از هر دو سیگنال هم حدود -74 اما تفاوت اساسی بینشون بود :
راصد پینگش پایین بود حدود 100 اما پیج هایی که میزدم گاهی (نه همیشه) خیلی طول میکشید تا باهاشون ارتباط برقرار کنه(همون لحظه پینگم حدود 100 بود و تایم اوت هم نداشتم )اما فارا پینگش 200 به بالا بود ولی تا میزدم درجا میاورد نمیدونم مشکل از کجا بود اما هر چی بود به خود راصد مربوط میشد نه به یوزر
یکی دیگه اینکه راصد سرویس هاش شیر هست و گاهی سرعت دانلود و پیج باز کردن میپوکه .به خاطر این هم میتونه باشه حتی خود پشتیبانیش به این موضوع اشاره کرد.البته همشون شیر هستن اما سیستما فرق میکنه مال هر شرکتی یه جوره .مال راصد خیلی بد عمل میکنه .
ccq هم خیلی مهمه .به این که میگن ccq بالای 80 درصد باید باشه توجهی نکن .من خودم وقتی از 99 میرسم به 93 کلی سرعتم کند میشه گاهی هم از یه شرکت تا 70 میاد پایین اما تاثیری نداره .ما که سر از کار این رادیوها درنیاوردیم .
امیدوارم تونسته باشم کمکی بهت بکنم .هر چند خودم نیازمند کمکم:n10:
ahwazp30
21-09-2014, 09:27
میگم به اون رادیوهایی که شرکت برای یوزرهاش ptp میکنه و رمز گذاری نداره میشه وصل شد ؟ مثلا یه دکلی هست به اسم alfanet ptp razi که wpa هم نداره یعنی رمز نداره .میشه اگر از شرکت اکانت داشته باشیم و سیگنالمون از این رادیو خوب باشه بهش وصل شیم یا حتما باید به رادیوهای عمومیش وصل شیم ؟
arash59b
21-09-2014, 09:39
حذف شود................
arash59b
21-09-2014, 09:39
انتن تقویت کننده بعید میدونم از رادیوهای دیش مانند قویتر باشه.
اون اعحوبه ای که خریدی رو نمیشه کاری کرد ولی نانو 5 ورودی انتن اکسترنال داره
قدرت انتن هم بستگی به نوع انتن و تقویت کننده مورد استفاده داره. این رو ببین و حال کن
من اغلب ccq بالای 99 درصد هستش اما گاهی میاد روی 70 یا 80 .کسی میدونه دلیل افتش چی هست ؟
شرایط جوی
میگم به اون رادیوهایی که شرکت برای یوزرهاش ptp میکنه و رمز گذاری نداره میشه وصل شد ؟ مثلا یه دکلی هست به اسم alfanet ptp razi که wpa هم نداره یعنی رمز نداره .میشه اگر از شرکت اکانت داشته باشیم و سیگنالمون از این رادیو خوب باشه بهش وصل شیم یا حتما باید به رادیوهای عمومیش وصل شیم ؟
خیر نمی تونی وصل بشه. اگه رادیو رمز نداشته باشه یعنی بعد از رادیو رمز گذاشتن مثلا رو میکروتیک.
imanparsa
21-09-2014, 09:51
یه زمانی وایمکس داشت و نمایندگی مبین نت بود. اسم دکل های گلستان رفاتک اکثرا با وایمکس شروع میشه
من از کمپلو شمالی(لشکر) اونم تو خونه ویلایی با این همه آپارتمان تونستم به دکل اونجا وصل بشششم !!!! قبلا با نانو 5 این دکل نمیومد. بعدا باید برم تنظیمش کنم
ایمان اکانت تست بهت داد که تونستی وصل بشی ؟
اکانت تست بهم داد اما اکانتش منقضی شده بود و نیاز به شارژ داشت . ولی IBS رفاتک رو واسم میورد
من اصلا آنتن روی یه جای دیگه تنظیمه . این رو همینطوری آورده . ایول داره
arash59b
21-09-2014, 10:09
اگه به دکل گلستان راصد وصل شدی پس رفاتک رو درست دیدی
احتمالا جهت اش شماره ۱۶ به سمت کمپلو هست
پس شاید بتونی به تپش هم وصل بشی چون دکل اون هم تقریبا همونجاست
imanparsa
21-09-2014, 11:08
آرش جان به دکل کمپلو راصد وصل شدم
مشاهده کنید جهت دیش رادیو من به این صورته !!!!
آخه چطور ی گلستان رو میگیره !!!
اگه به دکل گلستان راصد وصل شدی پس رفاتک رو درست دیدی
احتمالا جهت اش شماره ۱۶ به سمت کمپلو هست
پس شاید بتونی به تپش هم وصل بشی چون دکل اون هم تقریبا همونجاست
ahwazp30
21-09-2014, 15:58
اون اعحوبه ای که خریدی رو نمیشه کاری کرد ولی نانو 5 ورودی انتن اکسترنال داره
قدرت انتن هم بستگی به نوع انتن و تقویت کننده مورد استفاده داره. این رو ببین و حال کن
شرایط جوی
خیر نمی تونی وصل بشه. اگه رادیو رمز نداشته باشه یعنی بعد از رادیو رمز گذاشتن مثلا رو میکروتیک.
اون لوله اولی رو که خودم باید برم بشینم نوک قله اش دنیا رو تماشا کنم:n10: این که انتن نی یه تیکه لوله پلاستیکیه:n09:به نظرم نانو بیم از همه بهتره از این اکسترنال ها هم بهتر عمل میکنه .البته شاید پاور از نانو بیم هم قویتر باشه باید تست کنم .
چه جوری روی میکروتیک رمز گذاشته ؟ اصلا شاید میکروتیکی وجود نداشته باشه .دو تا رادیو ptp شدن یکی میده اون یکی میگیره پس منم باید بتونم جای گیرنده اون وصل شم ها ؟
ahwazp30
21-09-2014, 20:06
خوب بلاخره ما هم رفتنی شدیم . دیگه از شر صدا و دود و اینا خلاص شدیم .تا جمعه اسباب کشی میکنیم .الان هم دیگه باید برم رادیو رو با لوله دربیارم و جمع کنم .منزل جدید یه جای خلوت و اروم و دنج به اسم مجموعه مسکونی گلستان هست .البته گلستان نیست فقط اسم گلستان روشه فک کنم مثل کیان اباده که همه بهش میگن کیانپارس:n02: من زیاد اونطرفا رو نمیشناسم اما انگار قیافه محله به اینترنت و این چیزا نمیخورد .بدبختی این خونه جدیدمون هم ویلاییه اما خوشبختانه اپارتمان دورو برمون نیست فقط توی خیابون اصلی ساختمون بلند هست و داخله محله یه جای دلبازیه مثل خارج میمونه با اون دخمه ای که بودیم و مثلا مرکز شهر بود کلی فرق داره .خط تلفنش adsl نداره چون صاحبش تعطیل بوده اصلا از اینترنت چیزی بارش نبود اما pcm نیست و میشه روش گرفت ولی خیلی طول میکشه و من نمیتونم بدون اینترنت بمونم . مجبورم رادیو رو استفاده کنم اونجا با یکی از همسایه ها اشنا شدم میگفت اینجا کسی adsl استفاده نمیکنه همه وایمکس ایرانسل دارن اما میگفت سرعتا داغونه و قابل استفاده نیست از وایرلس هم اطلاعی نداشت .من هر چی دور و اطراف رو نگاه کردم هیچ دکلی ندیدم میترسم نشه از وایرلس استفاده کرد.
تروخدا اگه کسی ساکن منطقه مجموعه مسکونی گلستان یا نزدیکای اون هست بهم بگه وضعیت اونجا چه طوریه وایرلس انتن میده یا نه ؟
seetherali
21-09-2014, 22:25
خوب بلاخره ما هم رفتنی شدیم . دیگه از شر صدا و دود و اینا خلاص شدیم .تا جمعه اسباب کشی میکنیم .الان هم دیگه باید برم رادیو رو با لوله دربیارم و جمع کنم .منزل جدید یه جای خلوت و اروم و دنج به اسم مجموعه مسکونی گلستان هست .البته گلستان نیست فقط اسم گلستان روشه فک کنم مثل کیان اباده که همه بهش میگن کیانپارس:n02: من زیاد اونطرفا رو نمیشناسم اما انگار قیافه محله به اینترنت و این چیزا نمیخورد .بدبختی این خونه جدیدمون هم ویلاییه اما خوشبختانه اپارتمان دورو برمون نیست فقط توی خیابون اصلی ساختمون بلند هست و داخله محله یه جای دلبازیه مثل خارج میمونه با اون دخمه ای که بودیم و مثلا مرکز شهر بود کلی فرق داره .خط تلفنش adsl نداره چون صاحبش تعطیل بوده اصلا از اینترنت چیزی بارش نبود اما pcm نیست و میشه روش گرفت ولی خیلی طول میکشه و من نمیتونم بدون اینترنت بمونم . مجبورم رادیو رو استفاده کنم اونجا با یکی از همسایه ها اشنا شدم میگفت اینجا کسی adsl استفاده نمیکنه همه وایمکس ایرانسل دارن اما میگفت سرعتا داغونه و قابل استفاده نیست از وایرلس هم اطلاعی نداشت .من هر چی دور و اطراف رو نگاه کردم هیچ دکلی ندیدم میترسم نشه از وایرلس استفاده کرد.
تروخدا اگه کسی ساکن منطقه مجموعه مسکونی گلستان یا نزدیکای اون هست بهم بگه وضعیت اونجا چه طوریه وایرلس انتن میده یا نه ؟
خب داداش حداقل بگو این مجمتع مسکونی که میگی کدوم سمت اهواز میشه :n02:
ahwazp30
21-09-2014, 23:04
والا خودمم نمیدونم ادرس رو پرسون پرسون اومدیم .حتی اشتباهی رفتیم تو گلستان اما گلستان نبود خیلی بعد از اون بود کلا بعد از دانشگاه چمران و لشکراباد بود . ادرس رو اینطوری نوشتن :
اتوبان گلستان بعد از پارک صدف ،مجموعه مسکونی گلستان -از تو یه جاده 6 بانده رد شدم تا بهش رسیدم .جای باحالیه
arash59b
21-09-2014, 23:14
آرش جان به دکل کمپلو راصد وصل شدم
مشاهده کنید جهت دیش رادیو من به این صورته !!!!
آخه چطور ی گلستان رو میگیره !!!
والا چی بگم
والا خودمم نمیدونم ادرس رو پرسون پرسون اومدیم .حتی اشتباهی رفتیم تو گلستان اما گلستان نبود خیلی بعد از اون بود کلا بعد از دانشگاه چمران و لشکراباد بود . ادرس رو اینطوری نوشتن :
اتوبان گلستان بعد از پارک صدف ،مجموعه مسکونی گلستان -از تو یه جاده 6 بانده رد شدم تا بهش رسیدم .جای باحالیه
بعد از فلکه فرهنگ شهر و روبرو منازل فرهنگشهر نسبت به اتوبان گلستان هست
ahwazp30
22-09-2014, 09:06
اره یه فلکه قبلش بود اما هیچ دکلی ندیدم یعنی ممکنه بیچاره بشم ؟:n09:
arash59b
22-09-2014, 09:39
اره یه فلکه قبلش بود اما هیچ دکلی ندیدم یعنی ممکنه بیچاره بشم ؟:n09:
اونجا باید از راصد، فارا، اذرخش سیگنال داشته باشی
imanparsa
22-09-2014, 11:11
آرش جان !!!
آرش جان این فلشی که کشیدم رو یکم بیار پایین جهتش درست میشه.
خیلی خوبه تونستم از اینجا تو خونه ویلایی به گلستان لینک بزنم با این همه آپارتمان و ارتفاع کم
imanparsa
22-09-2014, 20:01
تست راصد مارال
1 مگ الماس ساعت رایگان سرور لندن
ahwazp30
22-09-2014, 21:57
امروز رفته بودیم یه جارو بکشیم رادیو رو هم بردم تست کردم .متاسفانه لوله نبود که محکم نگهش دارم اما همینطوری روی لب پشتبوم بردم با لپ تاپ و اینا اسکن کردم نتیجه این شد :
از یه جهت refatec pardis 1 - refatec pardis 2 - faranet golestan 1 -faranet golestan2 -rased -
از جهت دیگه azmp@ - tapesh -adak G3
البته زیاد پیدا میکرد ولی اکثرشون ptp بودن یا مال دانشگاه و بانک و بیمه ،مهماش همینا بودن .فقط یه چیز :
دکل اذرخش رو توی نادری که بودیم به اسم azarakhsh پیدا میکرد ولی اینجا به اسم az mp@ سه تا رادیو از پیدا کرد که نمیدونم منظورش از این اسم چی هست فقط چون شماره شرکتش رو بعدش نوشته بود فهمیدم مال اذرخشه .تپش که -89 بود اداک هم هی میومد و میرفت ظاهرا امواجش نمیرسه بهم :n09:
porya_spy
22-09-2014, 22:09
یه خبر فقط خواستم بدم :n02: امروز از فارا 128 نامحدود گرفتم ببینم چطوره سرعت دانلود 35-40 بود !! 5 هزار تومان از رفاتک ارزون تر سرعتش هم بیشتر ! پینگ هم 140 بود ولی پیج خوب باز نمیکرد بعد زنگ زدم دوباره سرویس حجمی کردم با حجمی هم همینطور بود ولی باز بهتر اون بود ! کلا امروز یه کم کند فارا . با اینکه پینگ نه تایم اوت داشت و نه بالا بود ! حالا ماه دیگه دوباره 128 نامحدود میگیرم 1 ماه کامل استفاده میکنم ببینم چطوره :n01:
imanparsa
22-09-2014, 22:21
من از ماه دیگه احتمالا برم 256 نامحدود راصد بگیرم
قیمتش 64 تومانه با مالیات
اگر حداقل 60 تا هم سرعت بده راضی هستم
imanparsa
22-09-2014, 22:38
امروز رفته بودیم یه جارو بکشیم رادیو رو هم بردم تست کردم .متاسفانه لوله نبود که محکم نگهش دارم اما همینطوری روی لب پشتبوم بردم با لپ تاپ و اینا اسکن کردم نتیجه این شد :
از یه جهت refatec pardis 1 - refatec pardis 2 - faranet golestan 1 -faranet golestan2 -rased -
از جهت دیگه azmp@ - tapesh -adak G3
البته زیاد پیدا میکرد ولی اکثرشون ptp بودن یا مال دانشگاه و بانک و بیمه ،مهماش همینا بودن .فقط یه چیز :
دکل اذرخش رو توی نادری که بودیم به اسم azarakhsh پیدا میکرد ولی اینجا به اسم az mp@ سه تا رادیو از پیدا کرد که نمیدونم منظورش از این اسم چی هست فقط چون شماره شرکتش رو بعدش نوشته بود فهمیدم مال اذرخشه .تپش که -89 بود اداک هم هی میومد و میرفت ظاهرا امواجش نمیرسه بهم :n09:
چه شرکتی واسه سرویس گرفتن مد نظرتونه ؟
ahwazp30
22-09-2014, 23:12
یه خبر فقط خواستم بدم :n02: امروز از فارا 128 نامحدود گرفتم ببینم چطوره سرعت دانلود 35-40 بود !! 5 هزار تومان از رفاتک ارزون تر سرعتش هم بیشتر ! پینگ هم 140 بود ولی پیج خوب باز نمیکرد بعد زنگ زدم دوباره سرویس حجمی کردم با حجمی هم همینطور بود ولی باز بهتر اون بود ! کلا امروز یه کم کند فارا . با اینکه پینگ نه تایم اوت داشت و نه بالا بود ! حالا ماه دیگه دوباره 128 نامحدود میگیرم 1 ماه کامل استفاده میکنم ببینم چطوره :n01:
باید با speedtest تست میگرفتی و میزاشتی شاید سرعت تک کانکشنش داغون باشه واسه همین وبگردی کند بوده اما اگر دوباره گرفتی یا سرویس حجمی غیر از 128 حتما نتیجه تست بزار داداش .
ahwazp30
22-09-2014, 23:15
من از ماه دیگه احتمالا برم 256 نامحدود راصد بگیرم
قیمتش 64 تومانه با مالیات
اگر حداقل 60 تا هم سرعت بده راضی هستم
سر چه حسابی اینو گفتی داداش ؟ چرا باید 60 تا بهت بده ؟ من 128 دارم از 16 بالاتر نمیره و اکثرا حدود 13 تا 14 هست .به نظرم 64 تومن برای 32 کیلوبایت زیاده .
ahwazp30
22-09-2014, 23:21
چه شرکتی واسه سرویس گرفتن مد نظرتونه ؟
والا الان که مجبورم از راصد استفاده کنم چون یک ماه مونده تا تموم شه اما بعدش رو نمیدونم .فارا که کیفیتش انگار جالب نیست توی نادری تک کانکشنش خوب نبود منطقه جدید هم که تست زدم بدتر بود .اذرخش هم که زیاد تعریفش رو نشنیدم و فکر هم نمیکنم جالب باشه .رفاتک هم که سیگنال ضعیف بود .فعلا دنبال یه راهیم که بتونم از تپش یا اداک بگیرم و ظاهرا جز تعویض رادیو راه دیگه ای ندارم چون ضعیف ترین سیگنال رو از تپش و اداک دارم نمیدونم چرا برا من سیگنال قابل قبول و قابل استفاده فقط از راصد و فارا میاد بقیه ضعیفن هم تو نادری اینطوری بود هم تو مجموعه مسکونی احتمالا با نانو بیم مشکلم حل شه ولی فعلا پول ندارم
ahwazp30
22-09-2014, 23:28
راستی داداش وقتی سرویس رو حجمی کردی پول اون نامحدوده پرید یا ازش کم کرد یا به جاش حجمی داد ؟ هزینش چی شد ؟
imanparsa
22-09-2014, 23:40
سر چه حسابی اینو گفتی داداش ؟ چرا باید 60 تا بهت بده ؟ من 128 دارم از 16 بالاتر نمیره و اکثرا حدود 13 تا 14 هست .به نظرم 64 تومن برای 32 کیلوبایت زیاده .
256 نامحدود رفاتک 60 تا میده
راصد رو کسی تست نکرده
ولی نهایتش میرم پرداختش میکنم بعد اگر دیدم سرعتش افتضاح بود زنگ میزنم میگم اشتباهی این سرویس رو پرداخت کردم خواستم الماس پرداخت کنم. به همین راحتی :)
والا الان که مجبورم از راصد استفاده کنم چون یک ماه مونده تا تموم شه اما بعدش رو نمیدونم .فارا که کیفیتش انگار جالب نیست توی نادری تک کانکشنش خوب نبود منطقه جدید هم که تست زدم بدتر بود .اذرخش هم که زیاد تعریفش رو نشنیدم و فکر هم نمیکنم جالب باشه .رفاتک هم که سیگنال ضعیف بود .فعلا دنبال یه راهیم که بتونم از تپش یا اداک بگیرم و ظاهرا جز تعویض رادیو راه دیگه ای ندارم چون ضعیف ترین سیگنال رو از تپش و اداک دارم نمیدونم چرا برا من سیگنال قابل قبول و قابل استفاده فقط از راصد و فارا میاد بقیه ضعیفن هم تو نادری اینطوری بود هم تو مجموعه مسکونی احتمالا با نانو بیم مشکلم حل شه ولی فعلا پول ندارم
نانو بیم رادیو قدرتمندی هست در مقایشه با نانو 5 یا ام 5
تنظیمش فقط یکم سخته.
اونم چون حساسه به تکون خوردن
قیمتشم 360 تومانه
حدودا 100 تومان گرونتر از نانو ام 5
porya_spy
22-09-2014, 23:41
راستی داداش وقتی سرویس رو حجمی کردی پول اون نامحدوده پرید یا ازش کم کرد یا به جاش حجمی داد ؟ هزینش چی شد ؟
در مورد تک کانکشن درسته تک کانشکن فارا اصلا جالب نیست احتمالا به خاطر همین وبگردی کند بود ! برای هزینه هم 25 تومان واریز کردم برای 128 نامحدود بعد زنگ زدم برام 128 5 گیگ کرد . چون هر گیگ سرویس 128 5 تومن :n01: چیزی هم کم نکرد . سوال بود در خدمتم :n12:
ahwazp30
23-09-2014, 00:10
در مورد تک کانکشن درسته تک کانشکن فارا اصلا جالب نیست احتمالا به خاطر همین وبگردی کند بود ! برای هزینه هم 25 تومان واریز کردم برای 128 نامحدود بعد زنگ زدم برام 128 5 گیگ کرد . چون هر گیگ سرویس 128 5 تومن :n01: چیزی هم کم نکرد . سوال بود در خدمتم :n12:
مرسی داداش عزیزمی .حالا تا چند روز میشه نامحدود رو نگه داشت و اگر راضی نبودیم بدون اینکه پولش بسوزه سرویس رو حجمی کرد ؟
ahwazp30
23-09-2014, 00:12
راصد رو کسی تست نکرده
کسی تست نکرده ؟ پس تا الان چی داشتم استفاده میکردم ؟ 128 نامحدود راصد بود دیگه
imanparsa
23-09-2014, 07:29
کسی تست نکرده ؟ پس تا الان چی داشتم استفاده میکردم ؟ 128 نامحدود راصد بود دیگه
منظورم ۲۵۶ بود.
البته شما هم پُر بیراه نیست حرفتون.احتمالش زیاده سرعت همون سرعت اسمی سرویس باشه
اگر دیدم همون سرعت اسمی بود یعنی ۳۲ تا میداد احتمالا ۲۵۶ رفاتک رو تنظیم کنم
hormozan m
23-09-2014, 11:23
سلام دوستان ... رفاتك سرويس هاي نا محدود KB512 و ١Mb اش سرعت دانلودشون چقدره ؟ پينگش هم با سرويس هاي محدود تفاوت داره ؟
ممنون
ahwazp30
23-09-2014, 11:39
منظورم ۲۵۶ بود.
البته شما هم پُر بیراه نیست حرفتون.احتمالش زیاده سرعت همون سرعت اسمی سرویس باشه
اگر دیدم همون سرعت اسمی بود یعنی ۳۲ تا میداد احتمالا ۲۵۶ رفاتک رو تنظیم کنم
میل خودته داداش ولی رفیقم 3ه ماه پیش از راصد نامحدود 512 گرفته بود گفت همون 64 تا رو میداده 128 هم که من دارم اکثرا 14 هست و کم پیش میاد به 16 برسه پس احتمالا 256 هم اسمیه .راصد خیلی خسیسه غیر ممکنه سرعت رو بیش تر بزاره .اگه گرفتی حتما تست رو اینجا بزار ببینیم وضعیتش چه طوره .
imanparsa
23-09-2014, 12:50
256 نامحدود آلفانت:
گفتم اکانت تست رو روی 256 نامحدود ببندن
سرعتش پایینه قیمتشم حدودا 73 هزارتومانه:n14:
سیگنال هم عالیه -63 است و سی سی کیو 98 درصد
porya_spy
23-09-2014, 13:54
مرسی داداش عزیزمی .حالا تا چند روز میشه نامحدود رو نگه داشت و اگر راضی نبودیم بدون اینکه پولش بسوزه سرویس رو حجمی کرد ؟
این رو دیگه نمیدونم باید از بخش فروش سوال کرد :n01:
imanparsa
23-09-2014, 15:32
سلام
آرش جان این آنتن ها ۳۰dbi Grid Antenna به چه چیز دیگه ای واسه نصب در حالت استیشن نیاز دارن ؟
خود آنتن 200 تومانه
وسیله ی دیگه ای هم باید تهیه کرد؟
seetherali
23-09-2014, 15:46
سلام دوستان ... رفاتك سرويس هاي نا محدود KB512 و ١Mb اش سرعت دانلودشون چقدره ؟ پينگش هم با سرويس هاي محدود تفاوت داره ؟
ممنون
نامحدود های برنزی رو سرعت واقغی میبندن ولی نامحدود های سیلور رو دو برابر , یعنی 512 نامحدود سیلور ماهی 100 تومن رو سرعت دانلود 120-130 میده. پینگش هم یه زمانی خوب بود واسه من , الان سیگنالم خوب نیست از رفاتک نمیتونم بگم کلاً خوبه یا بد.
ahwazp30
23-09-2014, 18:55
256 نامحدود آلفانت:
گفتم اکانت تست رو روی 256 نامحدود ببندن
سرعتش پایینه قیمتشم حدودا 73 هزارتومانه:n14:
سیگنال هم عالیه -63 است و سی سی کیو 98 درصد
پینگش که داغونه .راستی من که الان از راصد 128 نامحدود دارم اگه بخوام 512 نامحدود بخرم میشه بهش بگم اول یه تست ازش بهم بده یا نمیده ؟
imanparsa
24-09-2014, 05:23
پینگش که داغونه .راستی من که الان از راصد 128 نامحدود دارم اگه بخوام 512 نامحدود بخرم میشه بهش بگم اول یه تست ازش بهم بده یا نمیده ؟
خیر ظاهرا نمیشه
واسه من انجام ندادن
شما باهاشون تماس بگیر ببین بهت چی میگن
ahwazp30
24-09-2014, 13:06
گذاشتن distance روی کم یا زیاد یا اتوماتیک چه کاری انجام میده ؟ اصلا روی سیگنال و ccq تاثیری داره یا برای یه کار دیگس ؟
imanparsa
24-09-2014, 15:10
گذاشتن distance روی کم یا زیاد یا اتوماتیک چه کاری انجام میده ؟ اصلا روی سیگنال و ccq تاثیری داره یا برای یه کار دیگس ؟
بله
این کار سیگنالتون رو بهینه میکنه و کیفیت لینک رو تا حدودی بالاتر میبره
معمولا روی اتوماتیک باشه بهتره
وقتی روی اتوماتیک باشه مسافت تا دکل رو تشخیص میده و طبق اون مسافت سیگنال رو بهینه تر میکنه
ahwazp30
24-09-2014, 18:28
چرا فارا وقتی حجمت یا زمان سرویست تموم میشه توی cmd پینگ 4.2.2.4 یا 8.8.8.8 رو زیر 10 میلی ثانیه نشون میده ؟ کلا از خارج پینگش همین میشه ؟ ولی وقتی شارژ کردی میره بالای 100 یا 200 ؟
imanparsa
24-09-2014, 21:42
چرا فارا وقتی حجمت یا زمان سرویست تموم میشه توی cmd پینگ 4.2.2.4 یا 8.8.8.8 رو زیر 10 میلی ثانیه نشون میده ؟ کلا از خارج پینگش همین میشه ؟ ولی وقتی شارژ کردی میره بالای 100 یا 200 ؟
احتمالا چون دسترسی رو یه سرور خودشون فعال میکنن نه به هیچ سرور دیگه ای پینگ رو بسیار پایین نشون میده چون شارژتون تمام میشه توی این حالت و عملا به اینترنت متصل نیستید
imanparsa
25-09-2014, 11:37
اکانت تست سرویس 1 مگ سیلور رفاتک
قیمت سرویس 33.000 تومان 1گیگ در ماه
ساعت رایگان سرویس 12 شب تا 8 صبح
سرعت سرویس : 250-260 ثابت
مسافت لینک : 4.5 کیلومتر (لشکر تا گلستان)
خونه ویلایی
ارتفاع آنتن از زمین : حدودا 7.5 تا 8 متر
نوع رادیو : nanobeam M5 400
آپارتمان پسیار زیاد در مسیر وجود داره و عملا هیچ دکلی در این جهت دیده نمیشه
توضیح : نانو بیم روی جهت راصد تنظیمه و اصلا برای دکل رفاتک تنظیمش نکردم اما با این حال میگیره
با این شرایط میشه شبی 7.5 گیگ دانلود کرد
سرعت با تورنت هم 250 است
عکس 1 :
عکس2 :
ahwazp30
25-09-2014, 16:22
امروز رفتم رادیو رو در منزل جدید نصب کردم انشالله طی یکی دو روز اینده میتونم ازش استفاده کنم .ایمان جان میشه با سیگنال -89 هم کانکت شد ؟
ahwazp30
25-09-2014, 16:25
porya spy داداش اون 128 نامحدودی که از فارا گرفتی خیلی داغونه ؟ یعنی سرعت تک کانکشنش از 16 هم کمتره ؟ من الان از راصد 128 دارم که همه چیزش فیکس 128 هست و بیشتر 16 نمیده به نظرت اگه از فارا 128 بردارم وبگردیم بهتر نمیشه ؟
seetherali
25-09-2014, 17:13
آقا این شکل دکل ها چطوری ؟ یکی هست سمت دروازه , همونه ؟ خیابون اصلی زیتون هم یکی هست , خیلی بعد از پارک , کنار ایستگاه اتوبوس و یه فضای سبزه .
imanparsa
25-09-2014, 18:12
امروز رفتم رادیو رو در منزل جدید نصب کردم انشالله طی یکی دو روز اینده میتونم ازش استفاده کنم .ایمان جان میشه با سیگنال -89 هم کانکت شد ؟
89 اونم با نانو استیشن رو بعید میدونم بتونید بگیرید
من لینک -82 با نانو استیشن 5 داشتم اما سی سی کیو خیلی بازی میکرد
در کل اگر کیفیت سیگنال و لینک خوب نباشه مثل این میمونه که پول اینترنت رو داری میریزی تو جوب
imanparsa
25-09-2014, 18:17
خونه ویلایی
توضیح : نانو بیم روی جهت راصد تنظیمه و اصلا برای دکل رفاتک تنظیمش نکردم اما با این حال میگیره
سرعت با تورنت هم 250 است
عکس 1 :
Click here to view the original image of 826x535px.
عکس2 :
Click here to view the original image of 957x499px.
arash59b
25-09-2014, 18:19
داداش ایمان بعد از ساعت دوازده سرعت واقعی و همون ۱ مگ میشه
ahwazp30
25-09-2014, 19:47
راستی اگه رادیوم رو اپدیت کنم سیگنال بهتر میشه ؟ مثلا اگه الان 79 هست بعد از اپدیت بشه 75 ؟
arash59b
25-09-2014, 20:26
راستی اگه رادیوم رو اپدیت کنم سیگنال بهتر میشه ؟ مثلا اگه الان 79 هست بعد از اپدیت بشه 75 ؟
بستگی داره اپدیت برای چی باشه
برای من که تفاوتی نداشت
seetherali
25-09-2014, 20:47
خونه ویلایی
سرعت با تورنت هم 250 است
همون 1 مگ برنزی هم میگرفتی دقیقا همین سرعت و کیفیت رو داره , تنها قابلیتش انتقال حجم به دوره ی بعدی و 1 گیگ ترافیک رایگان در صورت خرید 3 و 5 گیگ.
ahwazp30
25-09-2014, 21:57
برای تنظیم رادیو چند تا سوال دارم :
1-frequency scan list باید فعال باشه یا غیر فعال ؟
2-کدوم گزینه در رادیو روی پیدا کردن یا نکردن اکسس پوینت شرکت ها تاثیر دارن ؟ منظورم همینه که بعضی از شرکتها اگه جفتت هم باشن توی سرچ نمیان ؟
3-channel shifting باید فعال باشه یا غیر فعال ؟
4-ccq من در روز 99 و در شب 75 درصده .چه چیزی در شب تغییر میکنه که باعث میشه ccq افت کنه ؟
porya_spy
25-09-2014, 22:53
porya spy داداش اون 128 نامحدودی که از فارا گرفتی خیلی داغونه ؟ یعنی سرعت تک کانکشنش از 16 هم کمتره ؟ من الان از راصد 128 دارم که همه چیزش فیکس 128 هست و بیشتر 16 نمیده به نظرت اگه از فارا 128 بردارم وبگردیم بهتر نمیشه ؟
والا داداش دانلود که خوب بود . وبگردی هم مقداری کند بود ولی خیلی اذیت نمیکرد . مثلا عکس های که توی وبسایت بود رو یه مقدار دیر باز میکرد :n01:
ahwazp30
25-09-2014, 23:58
والا داداش دانلود که خوب بود . وبگردی هم مقداری کند بود ولی خیلی اذیت نمیکرد . مثلا عکس های که توی وبسایت بود رو یه مقدار دیر باز میکرد :n01:
میخام بدونم وبگردیش در حد همون 128 بود یا احساس میکردی بیشتره ؟
imanparsa
26-09-2014, 10:47
دوستان ارزونترین دکل متری چقدره ؟
یجا پیدا کردم میگه 15 متر دکل 3 پایه خو ایستا میزنه کلش 250 تومان
آرش جان شما اطلاع ندارید از قیمت ها ؟
arash59b
26-09-2014, 10:58
دوستان ارزونترین دکل متری چقدره ؟
یجا پیدا کردم میگه 15 متر دکل 3 پایه خو ایستا میزنه کلش 250 تومان
آرش جان شما اطلاع ندارید از قیمت ها ؟
چندسال پیش قیمت کردم ولی بصرفه نبود
قبلایادمه راصد هم دکل نصب میکرد. ولی نمیدونم خودش نصب میکرد یا با جایی قرارداد داشت
porya_spy
26-09-2014, 12:03
میخام بدونم وبگردیش در حد همون 128 بود یا احساس میکردی بیشتره ؟
نه بیشتر از 128 بود . تک کانشکن اگه درست یادم باشه سرعت 23-24 میداد :n01:
ahwazp30
26-09-2014, 19:03
نه بیشتر از 128 بود . تک کانشکن اگه درست یادم باشه سرعت 23-24 میداد :n01:
1-به نظرت اگه 1 مگ حجمی بگیرم بازم سرعت تک کانکشن برای وبگردی دور و بر 23-24 هست ؟
2-شما که هم از رفاتک گرفتی هم فارا چون پهنای باندشون یکیه پینگشون یکیه یا مال فارا بالاتره ؟
3-تک کانکشن رفاتک هم مثل فارا داغونه ؟
imanparsa
27-09-2014, 09:26
من که از رفاتک داشتم (اکانت تست) تک کانکشنش عالی بود
porya_spy
27-09-2014, 13:26
1-به نظرت اگه 1 مگ حجمی بگیرم بازم سرعت تک کانکشن برای وبگردی دور و بر 23-24 هست ؟
2-شما که هم از رفاتک گرفتی هم فارا چون پهنای باندشون یکیه پینگشون یکیه یا مال فارا بالاتره ؟
3-تک کانکشن رفاتک هم مثل فارا داغونه ؟
1مگ حجمی تک کانشکن باید بهتر باشه ولی من الان 128 حجمی دارم اصلا تو وبگردی اذیت نمیکنه چون هم پینگ خوبه هم سرعت ولی بازم تک کانکشن جالب نیست !
پینگ 2 تاشون هم یکیه . معمولا پینگ بین 150 تا 180 بیشتر از این نمیشه
تک کانشکن رفاتک توی نامحدود برای من خیلی خوب بود همون 30 میداد برای 128 نامحدود ولی حجمی رفاتک رو تک کانشکنش رو تست نکردم . کلا اگه سرعت تو روز باز باشه وبگردی اصلا اذیت نمیکنه مگر اینکه بخوای فایلی رو تک کانشکن دانلود کنی !! که اونو من معمولا با 32 کانکشن میگیرم برای دانلود :n01:
imanparsa
27-09-2014, 14:22
راصد هم تک کانکشنش عالیه
رفاتک هم خوب بود
ahwazp30
27-09-2014, 20:08
1مگ حجمی تک کانشکن باید بهتر باشه ولی من الان 128 حجمی دارم اصلا تو وبگردی اذیت نمیکنه چون هم پینگ خوبه هم سرعت ولی بازم تک کانکشن جالب نیست !
پینگ 2 تاشون هم یکیه . معمولا پینگ بین 150 تا 180 بیشتر از این نمیشه
تک کانشکن رفاتک توی نامحدود برای من خیلی خوب بود همون 30 میداد برای 128 نامحدود ولی حجمی رفاتک رو تک کانشکنش رو تست نکردم . کلا اگه سرعت تو روز باز باشه وبگردی اصلا اذیت نمیکنه مگر اینکه بخوای فایلی رو تک کانشکن دانلود کنی !! که اونو من معمولا با 32 کانکشن میگیرم برای دانلود :n01:
شرمنده داداش اینقدر سوال میکنم . برای تغییر سرویس فارا اول باید هزینش رو پرداخت کنیم بعد تماس بگیریم تا تغییرش بده یا اول تغییر میده بعد شارژش میکنیم ؟
ahwazp30
27-09-2014, 20:12
راصد هم تک کانکشنش عالیه
رفاتک هم خوب بود
راصد خیلی گرونه .فقط الماسش بصرفه هست ولی چون اسمیه حال نمیده فقط برا دانلودرها خوبه
porya_spy
27-09-2014, 22:54
شرمنده داداش اینقدر سوال میکنم . برای تغییر سرویس فارا اول باید هزینش رو پرداخت کنیم بعد تماس بگیریم تا تغییرش بده یا اول تغییر میده بعد شارژش میکنیم ؟
اول باید زنگ بزنی تغییر میده سرویس رو بعد بدهکار میزنه شما پرداخت میکنی از توی پنل . مشکلی نیست هر چی دوست داری سوال کن :n01::n12:
ahwazp30
27-09-2014, 23:26
راستش 128 برای من اکثر اوقات زیر 2 مگ بود گاهی تا 700 هم پایین میومد .میخام 512 بگیرم اگه نوسانش کمتر بود که هیچ ولی اگه دیدم اینم مثل اوناس همون 128 رو برمیدارم که مجبور نشم گیگی 7 تومن پولشو بدم
arash59b
28-09-2014, 00:13
فارا تعرفه 512 نداره
ahwazp30
28-09-2014, 00:16
فارا تعرفه 512 نداره
واقعا ؟ پس اینا چیه که تو سایتش زده تا 2 مگ ؟
arash59b
28-09-2014, 06:29
دانلود شبانه 128 فارا
دانلود تک لینک، تک کانکشن
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=144ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=153ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=145ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=152ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=148ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=149ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=147ms TTL=48
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=147ms TTL=48
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 10, Received = 10, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 144ms, Maximum = 153ms, Average = 147ms
arash59b
28-09-2014, 08:46
واقعا ؟ پس اینا چیه که تو سایتش زده تا 2 مگ ؟
وقتی ۱۲۸ اش روی ۳-۵ مگ بسته شده دیگه میخوای با ۵۱۲ چکار کنی
ahwazp30
28-09-2014, 09:06
وقتی ۱۲۸ اش روی ۳-۵ مگ بسته شده دیگه میخوای با ۵۱۲ چکار کنی
128 عصر روی 3-5 بسته میشه و توی روز حدود 2 مگ هست اونم با کلی نوسان .البته برای من اینطوره .512 اگه بگیرم توی روز باید حداقل 4 مگ بهم بده .منظورم همین بود نه 512 واقعی:n09:
راستی چرا پینگت اینقدر پایینه ؟ برای من از داخل معمولا بین 70 تا 200 و از خارج حدود 200 تا 250 هست ظاهرا برای بقیه هم همینطوره و تک کانکشنش هم داغوته پس چطور شما همچین پینگی میگیری و تک کانکشن هم کامل بهت میده ولی برای من و بقیه اینطوری نیست؟
ahwazp30
28-09-2014, 09:20
porya_spy ایا شما هم مثل این دوستمون همچین پینگ و تک کانکشنی از فارا میگیرید ؟
arash59b
28-09-2014, 09:35
128 عصر روی 3-5 بسته میشه و توی روز حدود 2 مگ هست اونم با کلی نوسان .البته برای من اینطوره .512 اگه بگیرم توی روز باید حداقل 4 مگ بهم بده .منظورم همین بود نه 512 واقعی:n09:
راستی چرا پینگت اینقدر پایینه ؟ برای من از داخل معمولا بین 70 تا 200 و از خارج حدود 200 تا 250 هست ظاهرا برای بقیه هم همینطوره و تک کانکشنش هم داغوته پس چطور شما همچین پینگی میگیری و تک کانکشن هم کامل بهت میده ولی برای من و بقیه اینطوری نیست؟
تازه ccq من رو ۵۰-۶۰ هست
کلا نوسان فارا زیاد هست مثلا دیشب پینگ داخل رو ۴۰۰ رفته بود ولی معمولا خوبه
imanparsa
28-09-2014, 09:51
ارش از sxt استفاده میکنه که به مراتب از نانو استیشن قوی تر هست
فارانت به من گفت میخواد ۱ ماه دیگه کمپلو دکل بزنه.اگر واقعیت داشته باشه عالیه.
arash59b
28-09-2014, 10:00
دوستان یه اعلام وضعیت از ۳ جی ایرانسل بکنند ببینیم تو این دوماه پیشرفتی داشته؟
برای من تو این مدت اصلا فرقی نکرده اگه بدونم نمی خوان کاری کنند برم یه سیگنال بوستر بگیرم
hormozan m
28-09-2014, 11:31
سلام . من از فارا سرویس 1 مگ 5 گیگ در ماه میگیرم . 40 تومن ماهانه گیگی 7 تومن .
سرعت دانلود شب ها روی 250 فیکس هست ( 8 کانکشن idm )
پست های بالاتر دوستان مثل اینکه با 128 شبانه همین سرعت رو میگیرن :n04:
اگر واقعیت داره برم عوض کنم :n29:
arash59b
28-09-2014, 11:39
برای شما باید شبانه ۳ مگ بده. احتمالا مشکلی تو کیفیت لینک داری
تعداد کانکشن ها و لینک های دانلود همزمان رو افزایش بدید
imanparsa
28-09-2014, 11:39
برای من تو این مدت اصلا فرقی نکرده اگه بدونم نمی خوان کاری کنند برم یه سیگنال بوستر بگیرم
واسه من توی لشکر هیچگونه تفاوتی نداشته
خونه ویلایی اصلا 3G اینجا نمیگیره - خونه آپارتمانی تقریبا با سیگنال 70 - 80 درصد میگیره
از اول همینطوری بود و هیچ فرقی نکرده
hormozan m
28-09-2014, 11:53
برای شما باید شبانه ۳ مگ بده. احتمالا مشکلی تو کیفیت لینک داری
تعداد کانکشن ها و لینک های دانلود همزمان رو افزایش بدید
نه اتفاقا فاصله ام با دکل کمتر از 1 کیلومتر هست . از اول شب ها 250 بیشتر نمیداد . یکی دیگه از دوستام هم همین سرویس رو دقیقا داره سرعت شبانه اش مثل منه .
128 بگیرم سرعت دانلود شبانه نهایتا چقدره ؟
مرسی
ahwazp30
28-09-2014, 12:18
512 نامحدود راصد ماهی 130 تومن .این برای یکی از دوستان هست و مال من نیست .
ahwazp30
28-09-2014, 12:25
سلام داداش 1مگ سرعت تک کانکشن یا اسپید تست در روز چقدر هست و ایا نوسان داره یا ثابته ؟
imanparsa
28-09-2014, 12:32
512 نامحدود راصد ماهی 130 تومن .این برای یکی از دوستان هست و مال من نیست .
سرویس های نامحدود اصلا بصرفه نیست
با ماهی 95 هزار تومان میشه 4 مگ الماس رو خرید
12 ساعت فول رایگان با سرعت 500
یعنی 2 ثانیه ای 1 مگابایت دانلود میکنی
و توی 12 ساعت میشه 21 گیگ روزانه دانلود کرد
و ماهیانه بیش از 620 گیگ دانلود داشت
hormozan m
28-09-2014, 12:45
سلام داداش 1مگ سرعت تک کانکشن یا اسپید تست در روز چقدر هست و ایا نوسان داره یا ثابته ؟
این هم تست 8 کانکشن و تک کانکشن . البته اینم بگم که از دیروز مشکل سرعت دارم ( دیشب که اصلا پیج هم باز نمیکرد )
ahwazp30
28-09-2014, 12:54
این هم تست 8 کانکشن و تک کانکشن . البته اینم بگم که از دیروز مشکل سرعت دارم ( دیشب که اصلا پیج هم باز نمیکرد )
شما همون 128 رو بگیر فکر نکنم تفاوتی بکنه معلوم نیست سرویس هاشو چه جوری بسته .فکر کنم همشون یکی هستن.با speedtest هم تست گرفتی تا حالا ؟ اگه گرفتی چند مگ بهت نشون میداد ؟
arash59b
28-09-2014, 13:07
تک کانکشن (الان سرعتش از 32کانکشن بیشتره- بعضی وقتا تا 200 کیلو هم نوسان داره)
نه اتفاقا فاصله ام با دکل کمتر از 1 کیلومتر هست . از اول شب ها 250 بیشتر نمیداد . یکی دیگه از دوستام هم همین سرویس رو دقیقا داره سرعت شبانه اش مثل منه .
128 بگیرم سرعت دانلود شبانه نهایتا چقدره ؟
مرسی
2مگ فارا شبانه روی 3 مگ بسته میشه ولی فرقی بین 128 و 1 نیست!!!
جای دکلش کجاست؟
سرویس های نامحدود اصلا بصرفه نیست
با ماهی 95 هزار تومان میشه 4 مگ الماس رو خرید
12 ساعت فول رایگان با سرعت 500
یعنی 2 ثانیه ای 1 مگابایت دانلود میکنی
و توی 12 ساعت میشه 21 گیگ روزانه دانلود کرد
و ماهیانه بیش از 620 گیگ دانلود داشت
چندماه پیش 4 مگ الماس داشتم در بهترین شرایط شبی بیشتر از 15-16 گیگ دانلود نمی داد
hormozan m
28-09-2014, 13:16
آنتن فارا روی برج آی تی هست ( رستوران گردان )
سرعت 128 حداقل در روز چقدره ؟
سرعت امروز دیروز و امروز افت کرده ... معمولا با 8 کانکشن روز ها تا 800 کیلوبایت هم میرفت .
ahwazp30
28-09-2014, 13:24
آنتن فارا روی برج آی تی هست ( رستوران گردان )
سرعت 128 حداقل در روز چقدره ؟
سرعت امروز دیروز و امروز افت کرده ... معمولا با 8 کانکشن روز ها تا 800 کیلوبایت هم میرفت .
اسپید تست قبلا هم همین سرعت رو توی روز بهت میداد ؟ اگر قبلا هم همینقدر بهت میداده همون 128 رو بگیر چون ما با 128 بیشتر از این رو میگیریم
arash59b
28-09-2014, 13:38
عجیب اینه که با داشتن دید مستقیم از برج ای تی سیگنال خوبی ندارم ولی ۴۵ درجه بسمت زیتون میچرخونم سیگنال عالی میشه ولی دکل رو نمیتونم پیدا کنم
افت و نوسان سرعت از دیروز برای منم هست
hormozan m
28-09-2014, 13:52
اسپید تست قبلا هم همین سرعت رو توی روز بهت میداد ؟ اگر قبلا هم همینقدر بهت میداده همون 128 رو بگیر چون ما با 128 بیشتر از این رو میگیریم
حدود ٢ ٣ برابر اين بود ... فعلا كه مشكل داره .
حجم اضافه براي ١٢٨ چنده ؟
imanparsa
28-09-2014, 14:05
عجیب اینه که با داشتن دید مستقیم از برج ای تی سیگنال خوبی ندارم ولی ۴۵ درجه بسمت زیتون میچرخونم سیگنال عالی میشه ولی دکل رو نمیتونم پیدا کنم
افت و نوسان سرعت از دیروز برای منم هست
بله واسه منم از این اتفاقای عجیب افتاده
میگم آرش جان شما 4 مگ الماس داشتید با چه سرعتی دانلود میکرد ؟
ahwazp30
28-09-2014, 14:20
حدود ٢ ٣ برابر اين بود ... فعلا كه مشكل داره .
حجم اضافه براي ١٢٨ چنده ؟
من دو سه هفته پیش که ثبت نام کردم گفت( 128 -256 هر گیگ 5000) و (512 و 1 مگ هر گیگ 7000) و (2 مگ هم هر گیگ 10000 ) اما اگه مثلا 4 گیگ بخای اضافه بخری کمتر حساب میکنه .
برای منم سرعت با 128 از 512 تا 2.5 مگ نوسان داشت واسه همین دیگه تمدید نکردم و از راصد گرفتم .راستی هر وقت مشکل سرعت حل شد و استیبل شد با 1 مگ یه تست با speedtest بگیر توی روز ببینم چقدر میده.
arash59b
28-09-2014, 14:21
بله واسه منم از این اتفاقای عجیب افتاده
میگم آرش جان شما 4 مگ الماس داشتید با چه سرعتی دانلود میکرد ؟
از ساعت ۷ تا ۱۲ سرعت افت داشت و حدود ۲ مگ بود دلی هرچی به ساعت ۷ نزدیک میشی سرعت واقعی میشد
hormozan m
28-09-2014, 14:29
من دو سه هفته پیش که ثبت نام کردم گفت( 128 -256 هر گیگ 5000) و (512 و 1 مگ هر گیگ 7000) و (2 مگ هم هر گیگ 10000 ) اما اگه مثلا 4 گیگ بخای اضافه بخری کمتر حساب میکنه .
برای منم سرعت با 128 از 512 تا 2.5 مگ نوسان داشت واسه همین دیگه تمدید نکردم و از راصد گرفتم .راستی هر وقت مشکل سرعت حل شد و استیبل شد با 1 مگ یه تست با speedtest بگیر توی روز ببینم چقدر میده.
حتما تست ميذارم ... احتمالا دوره بعد ١٢٨ ميگيرم . الان با حجم اضافه اي كه ميگيرم ماهانه ١٠٠ تومن درمياد .
چطور ميشه به تنظيمات آنتن وارد شد ؟ mikrotik sxt
با ip روي كارتن وارد نميشه !
hoseinsps
28-09-2014, 16:08
سلام
اهواز-زیتون کارمندی- ولی عصر
شاتل بهتره یا اسیاتک ؟ پینگ پایین و سرعت دانلود شبانه خوب
صبانت و مخابرات که کلا هیچ
پارس هم خودم دارم / عالیه ولی فقط اشتراک 1 ساله میگیره ....
ممنون
ahwazp30
28-09-2014, 17:20
حتما تست ميذارم ... احتمالا دوره بعد ١٢٨ ميگيرم . الان با حجم اضافه اي كه ميگيرم ماهانه ١٠٠ تومن درمياد .
چطور ميشه به تنظيمات آنتن وارد شد ؟ mikrotik sxt
با ip روي كارتن وارد نميشه !
100 تومن خیلیه .شما میتونستی با این پول 512 نامحدود (85000) از فارا بگیری که حداقل 100 تا بهت میداد انگار نامحدوداش 1.5 تا 2 برابر هستن .
والا من تازه گرفتم زیاد وارد نیستم ارش و ایمان بهتر میدونن ولی احتمالا باید از طریق cmd پینگ کنی تا ای پی رادیو پیدا بشه .اگه هم ای پیش رو عوض نکردی و همون ای پی دیفالت خودشه و نمیاد که دیگه باید ریستش کنی و از اول کانفیگ کنی.
hormozan m
28-09-2014, 17:30
100 تومن خیلیه .شما میتونستی با این پول 512 نامحدود (85000) از فارا بگیری که حداقل 100 تا بهت میداد انگار نامحدوداش 1.5 تا 2 برابر هستن .
والا من تازه گرفتم زیاد وارد نیستم ارش و ایمان بهتر میدونن ولی احتمالا باید از طریق cmd پینگ کنی تا ای پی رادیو پیدا بشه .اگه هم ای پیش رو عوض نکردی و همون ای پی دیفالت خودشه و نمیاد که دیگه باید ریستش کنی و از اول کانفیگ کنی.
ممنون . از بخش فروش که پرسیدم میگه ۱ مگ نامحدود حدود ۸۰ کیلوبایت میده .
seetherali
28-09-2014, 18:22
توی خونه که فعال نیست ولی میرم بیرون خیابون کوی عابدی وصل میشه H+ , ولی سرعت افتضاح , 7-8 هست سرعت دانلود.
arash59b
28-09-2014, 19:53
برنامه winbox رو دانلود کن وip مودم رو هم تو ویندوز ست کن
توی خونه که فعال نیست ولی میرم بیرون خیابون کوی عابدی وصل میشه H+ , ولی سرعت افتضاح , 7-8 هست سرعت دانلود.
طرف سه راه فرودگاه دم صبح خوبه حدود ۴ مگ تو بالکن سرعت میده ولی تو روز افت پیدا میکنه و حدود ۵۱۲ تا ۱ مگ میشه. تو خونه هم حدودا همین هست
ahwazp30
28-09-2014, 20:33
ممنون . از بخش فروش که پرسیدم میگه ۱ مگ نامحدود حدود ۸۰ کیلوبایت میده .
مگه میشه ؟ 128 نامحدودش رو دوبرابر میبنده اونوقت برای 1 مگ که 140 تومن پولشه اینقدر خسیس بازی درمیاره ؟ از پشتیبانی بپرس بهتره چون فروش یه بار به من گفت سرعت نامحدودا واقعیه یه بار هم در مورد 128 پرسیدم گفت حداکثر 20 تا میده ولی دوستان اینجا دران از 128 حدود 35-40 میگیرن .یه فروشنده ای هم چند روز پیش بهم گفت من از فارا 256 نامحدود میگیرم و بین 50 تا 70 تا میده .راصد هم میگه سرویسای طلایی 1.5 برابر بسته شدن در صورتی که 3 برابر هستن .حالا شایدم راست گفته ولی به نظرم حرف مفت زیاد میزنن .معمولا این طوری میگن که اگه نوسان داشت یا سرعت افت کرد کسی اعتراض نکنه بگه شما گفتی فلان ولی الان داره کمتر میده .آدم تا امتحان نکنه نمیفهمه وضعیت چه جوریه .
porya_spy
28-09-2014, 22:21
تک کانکشن - 128 فارا . امروز بهتر شده . فکر کنم تک کانکشن فارا با رفاتک تفاوتی نداشته باشه کلا این 2-3 روزه افت سرعت هست به خاطر همینه احتمالا چون تا دیروز تک کانکشن بالا 60 نمیرفت !!
seetherali
28-09-2014, 22:33
فارانت چند شب از ساعت 3 شب به بعد واسه من خیلی خوب شده . پینگ عالی بدون تایم اوت :n10:
ahwazp30
28-09-2014, 23:24
تک کانکشن - 128 فارا . امروز بهتر شده . فکر کنم تک کانکشن فارا با رفاتک تفاوتی نداشته باشه کلا این 2-3 روزه افت سرعت هست به خاطر همینه احتمالا چون تا دیروز تک کانکشن بالا 60 نمیرفت !!
وقتی فارا سرعتش داغون میشه مثلا برای چند روز رفاتک هم همون موقع سرعتش افت میکنه ؟
porya_spy
29-09-2014, 00:16
وقتی فارا سرعتش داغون میشه مثلا برای چند روز رفاتک هم همون موقع سرعتش افت میکنه ؟
نمیدونم چون رفاتک ندارم در حال حاظر ! :n01:
maniya12
29-09-2014, 02:30
با سلام نظرتون در مورد اینترنت شرکت آلفانت اهواز چیه؟؟
سرعت دانلود سرویس 128 نامحدودش چنده؟؟؟
پینگ این شرکت در سرورهای گیم داخلی و ایرانی چنده؟؟
به درد گیم آنلاین میخوره؟؟
با تشکر
arash59b
29-09-2014, 10:44
از دیشب که تو انجمن امار گذاشتیم نسل ۳ طرف ما قطع شده [emoji32]
ahwazp30
29-09-2014, 10:46
128 نامحدود راصد :n01:
128 حجمی فارا
maniya12
29-09-2014, 10:59
با تشکر
دوستان کسی نیست جواب منو بده؟؟
maniya12
29-09-2014, 11:03
با سلام
بهترین شرکت اینترنتی در آبادان که پایین ترین پینگ رو داشته باشه و برای گیم آنلاین مناسب باشه کدوم شرکت هست؟!
imanparsa
29-09-2014, 11:49
با تشکر
اگر دانلودر هستی دورش رو خط بکش
پینگش خوبه
اما مثلا 2 مگ که باید ماهیانه 10 گیگش رو بگیری تا رایگان داشته باشی حدودا ماهی 65 تومان میشه
ساعت رایگان هم 1 تا 6 صبحه اگه اشتباه نکنم
سرعت 2 مگ 10 گیگ تو ساعت رایگان با لینک مستقیم 500 و با تورنت 200-250 تا هستش
بنظر من جالب نیست. چون به شخصه از تورنت استفادم خیلی زیادتر لینک مستقیمه
maniya12
29-09-2014, 11:59
اگر دانلودر هستی دورش رو خط بکش
پینگش خوبه
اما مثلا 2 مگ که باید ماهیانه 10 گیگش رو بگیری تا رایگان داشته باشی حدودا ماهی 65 تومان میشه
ساعت رایگان هم 1 تا 6 صبحه اگه اشتباه نکنم
سرعت 2 مگ 10 گیگ تو ساعت رایگان با لینک مستقیم 500 و با تورنت 200-250 تا هستش
بنظر من جالب نیست. چون به شخصه از تورنت استفادم خیلی زیادتر لینک مستقیمه
با تشکر میشه بگید:
سلام شرکت آذرخش رادیویی که میده این مدله:
Air grid m 23 dbi
میخواستم ببینم نسبت به مدلهای دیگه مدل خوبیه؟
imanparsa
29-09-2014, 12:24
سلام شرکت آذرخش رادیویی که میده این مدله:
Air grid m 23 dbi
میخواستم ببینم نسبت به مدلهای دیگه مدل خوبیه؟
رادیو نسبتا خوبیه
از نانو استیشن که قوی تر هستش
بنظر من بخریدش
رادیو خوبیه
مدل 27db رو اگر بخرید که دیگه خیلی بهتره
هر چند همین 23 هم از خیلی از رادیو های دیگه قوی تره
فکر کنم 330 تومان باشه
مدل 27 دی بی هم 380 تومانه
مدل 27 دی بی از نانو بیم 400 هم قوی تر هستش
ahwazp30
29-09-2014, 12:32
رادیو نسبتا خوبیه
از نانو استیشن که قوی تر هستش
قیمتش چنده ؟
یعنی این رادیوعه ؟ فکر کنم انتن هست و باید به رادیو وصل شه یا اینکه یه دستگاهی باهاشه شبیه رادیو اونم قیمتش جداگانه هست .اما من چند وقت پیش که میخاستم از فارا سرویس بگیرم صحبت همین انتن های پارابولیک شد گفت که شرکت فرستنده باید از همینا روی دکلش داشته باشه تا بتونی استفاده کنی و اگر نداشته باشه باید یکی هم برای خودش بزاره و ptp کنه .دیگه نمیدونم چقدرش درست هست شاید اینطوری گفته که من مجبور شم از خودشون sxt بخرم
imanparsa
29-09-2014, 12:34
یعنی این رادیوعه ؟ فکر کنم انتن هست و باید به رادیو وصل شه یا اینکه یه دستگاهی باهاشه شبیه رادیو اونم قیمتش جداگانه هست .اما من چند وقت پیش که میخاستم از فارا سرویس بگیرم صحبت همین انتن های پارابولیک شد گفت که شرکت فرستنده باید از همینا روی دکلش داشته باشه تا بتونی استفاده کنی و اگر نداشته باشه باید یکی هم برای خودش بزاره و ptp کنه .دیگه نمیدونم چقدرش درست هست شاید اینطوری گفته که من مجبور شم از خودشون sxt بخرم
این رادیو هستش هم رادیو و هم آنتن با هم هستن
آنتن خالی نیست
بنظر من چیز خوبیه
فارا هم یچیزی واسه خودش گفت
این آنتن توی فرکانس 5 تا 6 کار میکنه
همین کافیه که بتونه از هر رادیوویی تو این فرکانس سرویس بگیره
قیمتش بدک نیست
بنظر من شما اگر خواستی بگیری یه همینطوری بگیر
330 تومانه
یه POE پایین داره و آنتن و رادیو(همون که شبیه LNB) هستش بالا هستن
imanparsa
29-09-2014, 12:40
اگر که 2 تا از این رادیو ها رو P2P کنید میتونید به گفته شرکت سازنده با مدل 27 دی بی تا 30 کیلومتر هم لینک خوبی داشته باشید
ahwazp30
29-09-2014, 12:55
این رادیو هستش هم رادیو و هم آنتن با هم هستن
آنتن خالی نیست
بنظر من چیز خوبیه
فارا هم یچیزی واسه خودش گفت
این آنتن توی فرکانس 5 تا 6 کار میکنه
همین کافیه که بتونه از هر رادیوویی تو این فرکانس سرویس بگیره
قیمتش بدک نیست
بنظر من شما اگر خواستی بگیری یه همینطوری بگیر
330 تومانه
یه POE پایین داره و آنتن و رادیو(همون که شبیه LNB) هستش بالا هستن
فکر میکنی این از نانو بیمت قویتر باشه ؟ از لحاظ گین نمیگم بیشتر به خاطر اینکه رادیوت دیش ماننده ؟ یعنی اگه از این بزارم بهتر از نانو بیم میگیره ؟
imanparsa
29-09-2014, 13:14
فکر میکنی این از نانو بیمت قویتر باشه ؟ از لحاظ گین نمیگم بیشتر به خاطر اینکه رادیوت دیش ماننده ؟ یعنی اگه از این بزارم بهتر از نانو بیم میگیره ؟
توی سایت کمپانی یو بی
که این دو نا محصول یعنی نانو بیم و Air هر دو از این کمپانی هستن
طبق چیزی که توی سایت نوشته نانو بیم 400 حداکثر میتونه 25 کیلومتر لینک با کیفیت بزنه اما Air 27db میتونه نا 30 کیلومتر هم لینک بزنه پس قطعا این قوی تر و برد بیشتری داره
چیز جالبی که توی این رادیو هست طوری مانند بودن آنتن هستش که باد به راحتی ازش رد میشه
بنظر من شما برو مدل 27 دی بی همین رادیو رو بخر
porya_spy
29-09-2014, 13:35
اقا یکی داوطلبانه 256 نامحدود فارا رو بگیره ببینیم سرعت دانلود چند میده :n02: 128 که تا 40 راحت میداد . الانم زنگ زدم فروش گفت تا 50 رو میده ولی به نظر من فکر کنم تا 65 هم بده :n01: چون من مصرفم بالاست میخوام یه 256 نامحدود بگیرم برای روز با یه 128 1 گیگ برای دانلود شب
ahwazp30
29-09-2014, 14:35
دوست داشتید این مال شما باشه ؟:n02:
فکر کنم 10 مگ باشه شایدم 9 مگ
ahwazp30
29-09-2014, 14:41
اقا یکی داوطلبانه 256 نامحدود فارا رو بگیره ببینیم سرعت دانلود چند میده :n02: 128 که تا 40 راحت میداد . الانم زنگ زدم فروش گفت تا 50 رو میده ولی به نظر من فکر کنم تا 65 هم بده :n01: چون من مصرفم بالاست میخوام یه 256 نامحدود بگیرم برای روز با یه 128 1 گیگ برای دانلود شب
من که زیاد از فارا خوشم نمیاد چون خیلی نوسان داره .ظاهرا فارا نامحدودها رو دوبرابر میبنده ولی ضریبش 1 به 3 هست احتمالا تا 70 بره.:n09:
ahwazp30
29-09-2014, 14:42
توی سایت کمپانی یو بی
که این دو نا محصول یعنی نانو بیم و Air هر دو از این کمپانی هستن
طبق چیزی که توی سایت نوشته نانو بیم 400 حداکثر میتونه 25 کیلومتر لینک با کیفیت بزنه اما Air 27db میتونه نا 30 کیلومتر هم لینک بزنه پس قطعا این قوی تر و برد بیشتری داره
چیز جالبی که توی این رادیو هست طوری مانند بودن آنتن هستش که باد به راحتی ازش رد میشه
بنظر من شما برو مدل 27 دی بی همین رادیو رو بخر
پس چرا شما به جای نانو بیم از اینا نگرفتی ؟
اینم مثل بیم تنظیمش سخته ؟ یعنی با 1 میلیمتر جابه جایی عکس العمل نشون میده ؟
imanparsa
29-09-2014, 15:06
پس چرا شما به جای نانو بیم از اینا نگرفتی ؟
اینم مثل بیم تنظیمش سخته ؟ یعنی با 1 میلیمتر جابه جایی عکس العمل نشون میده ؟
چون دست دوم این گیرم نیومد
نانو بیم رو 300 خریدم دست دوم
زاویش اگر 6 درجه باشه یعنی بسته هستش
بنظر من بسته بهتره
خودتون برید مشخصاتش رو سرچ کنید
ahwazp30
29-09-2014, 17:12
برای فارا که پینگش مثلا 300 هست میشه یه dns ست کرد که پینگ زیر 200 بیاد؟
imanparsa
29-09-2014, 17:57
Airgrid m 27dbi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جوان سیستم این رادیو رو 340.000 تومان میده قیمت مناسبیه نسبت به کاراییش
Airgrid m 23dbi ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم 280.000 تومانه
nano beam 400 m5 هم 380.000 تومانه
البته نانو بیم CPU قوی تری داره
ولی خب فکر کنم Airgrid 27 بهتر توی فضای نویز عمل کنه
ahwazp30
29-09-2014, 22:16
دوست داشتید این مال شما باشه ؟:n02:
فکر کنم 10 مگ باشه شایدم 9 مگ
اینا چکار میکنن که پینگشون اینقدر پایینه ؟ چرا مال ما 40 به بالاست ؟
imanparsa
29-09-2014, 22:19
این تست کیه ؟؟؟
ahwazp30
29-09-2014, 23:14
این تست کیه ؟؟؟
مال محل کار رفیقمه .چرا برای اینا پینگ اینقدر پایینه ولی برای ما هیچ وقت اینطوری نمیشه ؟
imanparsa
29-09-2014, 23:25
مال محل کار رفیقمه .چرا برای اینا پینگ اینقدر پایینه ولی برای ما هیچ وقت اینطوری نمیشه ؟
ولله نمیدونم. خیلی پایینه پینگ
imanparsa
29-09-2014, 23:35
من پینگ تهران رو تا 33 تا داشتم از شرکت آلفانت
ahwazp30
29-09-2014, 23:44
فقط مال راصد پایین نیست مال همشون پایینه فقط برای یوزر خونگی بالاست .چند ماه پیش هم رفته بودم پیش یکی از رفقا که توی شهرداری کار میکنه اونجا تست گرفتم یادم نیست گفت از کدوم شرکت ولی یادمه یکی از همینایی بود که وایرلس ارایه میدن اما راصد نبود پینگ 4.2.2.4 رو که گرفتم به گمونم طرفای 22 بود بدون تایم اوت اولش فکر کردم ماهواره ایه ولی روی شرکت دکل رادیو بود و مشخص بود وایرلسه فکر کنم سرویس دهنده یه کاری میکنه که برای ادارات و شرکت ها پینگ پایین باشه مثل شاتل که برای گیمرها یه کاری میکنه پینگشون بیاد پایین .اگه بشه برای ما هم همینطوریش کرد خیلی عالی میشه
imanparsa
30-09-2014, 00:15
ممکنه چون اینترنت اختصاصی میدن به بعضی از شرکت ها و پهنای باند بالاست و اختصاصیه اینجوریه پینگ
ahwazp30
30-09-2014, 09:43
اونایی که فارا دارن برای شما ها هم الان همینطویه ؟ روز اول که گرفتمش تا 3 مگ میرفت (128 حجمی):n03:
خیلی جالبه اپلودش هم از داخل و هم از خارج یک واحد از دانلودش بیشتره .احتمالا از تو نرم افزار مدیریت ترافیک اینطوری تنظیمش کردن
ahwazp30
30-09-2014, 10:42
من وقتی تیک اتوماتیک TX/RX Rate: 48 Mbps / 48 Mbps رو برمیدارم و اون رو روی 6 مگ یا هر مقدار دیگه ای میزارم به هیچ دکلی از هیچ شرکتی وصل نمیشه و فقط در حالت
اتوماتیک که باشه وصل میشه .مشکلش چیه ؟ کسی میتونه بهم کمک کنه ؟
arash59b
30-09-2014, 10:51
فقط مال راصد پایین نیست مال همشون پایینه فقط برای یوزر خونگی بالاست .چند ماه پیش هم رفته بودم پیش یکی از رفقا که توی شهرداری کار میکنه اونجا تست گرفتم یادم نیست گفت از کدوم شرکت ولی یادمه یکی از همینایی بود که وایرلس ارایه میدن اما راصد نبود پینگ 4.2.2.4 رو که گرفتم به گمونم طرفای 22 بود بدون تایم اوت اولش فکر کردم ماهواره ایه ولی روی شرکت دکل رادیو بود و مشخص بود وایرلسه فکر کنم سرویس دهنده یه کاری میکنه که برای ادارات و شرکت ها پینگ پایین باشه مثل شاتل که برای گیمرها یه کاری میکنه پینگشون بیاد پایین .اگه بشه برای ما هم همینطوریش کرد خیلی عالی میشه
بدترین پینگ ماله اینترنت ماهواره ای هست چون فاصله زیاده[emoji4]
من وقتی تیک اتوماتیک TX/RX Rate: 48 Mbps / 48 Mbps رو برمیدارم و اون رو روی 6 مگ یا هر مقدار دیگه ای میزارم به هیچ دکلی از هیچ شرکتی وصل نمیشه و فقط در حالت
اتوماتیک که باشه وصل میشه .مشکلش چیه ؟ کسی میتونه بهم کمک کنه ؟
اگه بقیه تنظیمات درسته بخاطر کیفیت پایین لینک هست
اوت پاور رو حداکثره؟
imanparsa
30-09-2014, 11:08
آرش جان شما بین رادیو های زیر کدوم رو انتخاب میکنید ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Airgrid m 27dbi یا نانوبیم ام 5 400 25db
فقط از نظر قدرت و کیفیت لینک
نه از نظر سرعت و پهنای باند
ahwazp30
30-09-2014, 11:55
بدترین پینگ ماله اینترنت ماهواره ای هست چون فاصله زیاده[emoji4]
اگه بقیه تنظیمات درسته بخاطر کیفیت پایین لینک هست
اوت پاور رو حداکثره؟
نه اتفاقا کیفیت لینک بالاست سیگنالم -73 و سی سی کیو هم 99 به بالاست .اوت پوت پاور روی 27 هست.کلا کدوم یکی از تنظیمات اگر درست نباشه نمیشه با تنظیم دستی وصل شد ؟
arash59b
30-09-2014, 14:13
حذف------------
arash59b
30-09-2014, 14:18
آرش جان شما بین رادیو های زیر کدوم رو انتخاب میکنید ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Airgrid m 27dbi یا نانوبیم ام 5 400 25db
فقط از نظر قدرت و کیفیت لینک
نه از نظر سرعت و پهنای باند
بنظر میاد ایرگرید کلا یمقدار قوی تر هست
تو بازار هم می بینم که مورد استفاده اش خیلی بیشتر از نانو بیم هست
نه اتفاقا کیفیت لینک بالاست سیگنالم -73 و سی سی کیو هم 99 به بالاست .اوت پوت پاور روی 27 هست.کلا کدوم یکی از تنظیمات اگر درست نباشه نمیشه با تنظیم دستی وصل شد ؟
کیفیت سیگنالت خوب نیست رو مرز بد بودن هست
ahwazp30
30-09-2014, 15:19
کیفیت سیگنالت خوب نیست رو مرز بد بودن هست
منظورت از کیفیت سیگنال کدوم ایناست ؟
signal
noisefloor
ccq
arash59b
30-09-2014, 16:18
منظورت از کیفیت سیگنال کدوم ایناست ؟
signal
noisefloor
ccq
Signal quality -73
ahwazp30
30-09-2014, 17:37
اونایی که فارا دارن الان سرعت رو کامل میده ؟ تا 2 مگ ؟ برای من 128 بین 160 تا 1 مگ در نوسانه .دانلود هم حدود 90 هست
ahwazp30
30-09-2014, 18:59
تو این تاپیک کسی هست که از اذرخش یا آداک وایرلس داشته باشه ؟
ahwazp30
01-10-2014, 15:42
من میخوام انتن بخرم اما زیاد اشنایی ندارم
میشه یه لیست از انتن ها و قیمتاشون بدید؟ :n16:
مرسی
رادیو های معمولی (بیشتر بدرد اپارتمان میخوره ) nano m5 - nano5 - -sxt
رادیوهای قوی برای خونه های ویلایی nano beam m400 -power station 5 -airgrid 27 db
که نانو m5 حدود 280 و نانو 5 کمی ارزونتر (نانو5 مثل نانو m5 هست اما کارایی بهتری داره .نانو ام 5 زیاد جالب نیست)-پاوراستیشن نو دیگه نیست دست 2 باید حدود 250 تا 350 باشه -نانوبیم هم 380 - sxt که مثل نانو 5 هست ولی میگن گیرندگیش یکم قویتره حدود 230 تا 250 -پارابولیک هم فکر میکنم کمتر از 400 باشه .در حال حاضر اگر اپارتمانی هستی و ارتفاعت زیاده نانو 5 یا sxt که کارایی بهتر و ارزانتر از نانو 5 هست کارت رو راه میندازه ولی اگه ویلایی هستی یا اوضاع محیطی داغونه باید از رادیو های قوی مثل نانوبیم 25db یا پاور استیشن یا پارابولیک استفاده کنی وگرنه مشکل پیدا میکنی .اما قبلش یه رادیو گیر بیار تست کن ببین وضعیت چطوره تا با توجه به شرایط موجود بهترین انتخاب رو بکنی .الان همه همینکارو میکنن.اگه بازم راهنمایی خواستی بچه ها اینجا کمکت میکنن .
imanparsa
01-10-2014, 17:47
1 مگ الماس راصد مارال
سرور لندن:
ساعت رایگان :
ahwazp30
01-10-2014, 20:09
ایمان الماس کمتر از 1 مگ نداره ؟ مثلا 512 ؟ شاید توی تعرفه های سایتش نیست اما داشته باشه چون 4 مگ طلایی جزو تعرفه ها نیست اما تو قسمت خرید میاد
imanparsa
01-10-2014, 22:07
ایمان الماس کمتر از 1 مگ نداره ؟ مثلا 512 ؟ شاید توی تعرفه های سایتش نیست اما داشته باشه چون 4 مگ طلایی جزو تعرفه ها نیست اما تو قسمت خرید میاد
متاسفانه نداره :(
ahwazp30
01-10-2014, 22:13
متاسفانه نداره :(
به نظرت 1 مگ طلایی تا چند میره ؟ خودشون میگن سرویس های طلایی 1.5 برابر هستن ولی شواهد نشون میده سه برابرن .نظر شما چیه ؟ مثلا 3 مگ رو میده ؟
imanparsa
01-10-2014, 22:36
به نظرت 1 مگ طلایی تا چند میره ؟ خودشون میگن سرویس های طلایی 1.5 برابر هستن ولی شواهد نشون میده سه برابرن .نظر شما چیه ؟ مثلا 3 مگ رو میده ؟
میدونم سرویس های طلایی قطعا بالاتر بسته میشن
یه دفعه طلایی 2 مگ رو واسم زده بودن به مدت 2ساعت سرعت 400 تا بود اگر اشتباه نکنم
================================================== ===================
یه عکس از تب وایرلس رادیوتون بزارید ببینم چرا حداقل دانلود و آپلود به صورت غیر اتوماتیک واستون فعال نمیشه و چیزی پیدا نمیکنه
imanparsa
01-10-2014, 23:07
1مگ الماس راصد
ساعت 11:06 دقیقه (تایم دانلود رایگان)
ساعت 1:15
تایم رایگان
رادیو های معمولی (بیشتر بدرد اپارتمان میخوره ) nano m5 - nano5 - -sxt
رادیوهای قوی برای خونه های ویلایی nano beam m400 -power station 5 -airgrid 27 db
که نانو m5 حدود 280 و نانو 5 کمی ارزونتر (نانو5 مثل نانو m5 هست اما کارایی بهتری داره .نانو ام 5 زیاد جالب نیست)-پاوراستیشن نو دیگه نیست دست 2 باید حدود 250 تا 350 باشه -نانوبیم هم 380 - sxt که مثل نانو 5 هست ولی میگن گیرندگیش یکم قویتره حدود 230 تا 250 -پارابولیک هم فکر میکنم کمتر از 400 باشه .در حال حاضر اگر اپارتمانی هستی و ارتفاعت زیاده نانو 5 یا sxt که کارایی بهتر و ارزانتر از نانو 5 هست کارت رو راه میندازه ولی اگه ویلایی هستی یا اوضاع محیطی داغونه باید از رادیو های قوی مثل نانوبیم 25db یا پاور استیشن یا پارابولیک استفاده کنی وگرنه مشکل پیدا میکنی .اما قبلش یه رادیو گیر بیار تست کن ببین وضعیت چطوره تا با توجه به شرایط موجود بهترین انتخاب رو بکنی .الان همه همینکارو میکنن.اگه بازم راهنمایی خواستی بچه ها اینجا کمکت میکنن .
از بین نانوبیم و airgrid 27db و پارابولیک کدوم بهتره؟
الان رفاتک تعرفه 2 مگش ماهی چقدره و شبانه چقدر سرعت میده؟
imanparsa
02-10-2014, 00:20
از بین نانوبیم و airgrid 27db و پارابولیک کدوم بهتره؟
الان رفاتک تعرفه 2 مگش ماهی چقدره و شبانه چقدر سرعت میده؟
آنتن خالی پارابولیک نیاز به رادیو جداگانه داره و گرونه - یعنی آنتن 200 تومان رادیو هم 300 تومانی آب میخوره و از همه اینا قوی تره(معمولا واسه بانکا و مراکز آموزش عالی یا دانشگاه یا ... از اینا استفاده میشه)
مدل کوچیکتر همین آنتن های پارابولیک همراه با رادیو روی خودش میشه مدل : Airgrid 27db که از نانو بیم هم قوی تر هستش قیمتش 340.000 تومانه از جوان سیستم اهواز میتونید بخرید
بنده خودم نانو بیم 400 دارم
واقعا این دستگاه ها رادیو های قوی هستن
==============================================
2 مگ رفاتک 1گیگ در ماه 39.000 تومانه
سرعت توی روز میگن 2 برابره یعنی 450 تا هم ممکنه بده (SILVER)
توی شب سرعت واقعی میشه 250
حدودا شبی 7گیگ میتونی دانلود کنی
12شب تا 8صبح رایگانه
arash59b
02-10-2014, 00:30
۲ مگ اش تو روز بازه و بسته به کیفیت سیگنال و خلوتی دکل تا یک مگ هم میده
سابقا که داشتم ۶۰۰-۷۰۰ بود
آنتن خالی پارابولیک نیاز به رادیو جداگانه داره و گرونه - یعنی آنتن 200 تومان رادیو هم 300 تومانی آب میخوره و از همه اینا قوی تره(معمولا واسه بانکا و مراکز آموزش عالی یا دانشگاه یا ... از اینا استفاده میشه)
مدل کوچیکتر همین آنتن های پارابولیک همراه با رادیو روی خودش میشه مدل : Airgrid 27db که از نانو بیم هم قوی تر هستش قیمتش 340.000 تومانه از جوان سیستم اهواز میتونید بخرید
بنده خودم نانو بیم 400 دارم
واقعا این دستگاه ها رادیو های قوی هستن
==============================================
2 مگ رفاتک 1گیگ در ماه 39.000 تومانه
سرعت توی روز میگن 2 برابره یعنی 450 تا هم ممکنه بده (SILVER)
توی شب سرعت واقعی میشه 250
حدودا شبی 7گیگ میتونی دانلود کنی
12شب تا 8صبح رایگانه
پس همین airgrid 27db اوکی هست من تهیه کنم؟
جوان سیستم کجاست ؟ بازار بزرگه فکر کنم :n13:
برای دانلود شبانه بهتر از 2 مگ رفاتک هم هست تا حدود 45 تومن در ماه ؟
رفاتک هر گیگ رو چند میده؟
imanparsa
02-10-2014, 02:43
پس همین airgrid 27db اوکی هست من تهیه کنم؟
جوان سیستم کجاست ؟ بازار بزرگه فکر کنم :n13:
برای دانلود شبانه بهتر از 2 مگ رفاتک هم هست تا حدود 45 تومن در ماه ؟
Airgrid 27db قطعا اوکی هست.حتما ۲۷ باشه.بازاربزرگ برید و بگین جوان سیستم همه میشناسنش.همه
رفاتک خوبه راصد هم خوبه
Airgrid 27db قطعا اوکی هست.حتما ۲۷ باشه.بازاربزرگ برید و بگین جوان سیستم همه میشناسنش.همه
رفاتک خوبه راصد هم خوبه
جوان سیستم همین نیست که پیش پله برقیه؟:n02:
راصد که تعرفه هاش خیلی گرونه
imanparsa
02-10-2014, 12:06
نه اون آرمان سیستمه.
شما بری اونجا شک نکن راحت پیداش میکنی.تو گوگل هم سایت داره جوان سیستم.سرچ کن تو گوگل.
رفاتک توی سرویس ۲مگ هرگیگش ۹ تومان میشه.
------------------------------------
کدوم منطقه هستید؟
نه اون آرمان سیستمه.
شما بری اونجا شک نکن راحت پیداش میکنی.تو گوگل هم سایت داره جوان سیستم.سرچ کن تو گوگل.
رفاتک توی سرویس ۲مگ هرگیگش ۹ تومان میشه.
------------------------------------
کدوم منطقه هستید؟
در حال حاضر منازل صنایع فولاد هستیم
اما شاید چند روز اینده رفتیم زیتون
میگم اگر airgrid بهتره پس چرا شما واسه خودتون نانوبیم خریدید؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
imanparsa
02-10-2014, 12:49
در حال حاضر منازل صنایع فولاد هستیم
اما شاید چند روز اینده رفتیم زیتون
میگم اگر airgrid بهتره پس چرا شما واسه خودتون نانوبیم خریدید؟:n02:
این سوال بار اول نیست ازم پرسیده میشه :)
من نانو بیم 400 رو توی سایت دیوار دست دوم خریدم
دست دومی که فقط 1 ماه کار کرده بود. قیمتشم 300 بود به بصرفه بود
اما اگر بخوام نو بخرم قطعا Airgrid 27 رو میخرم
شما باید یه رادیویی بخری که پس فردا خونتون هر جایی رفت خیالت راحت باشه که رادیو قوی داری
========================================
صنایع فولاد راصد فعاله
سایت جوان سیستم : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کی رادیو رو تهیه میکنید ؟
arash59b
02-10-2014, 12:49
3g ایرانسل - شهرک نفت
imanparsa
02-10-2014, 12:53
آرش جان سرعتش خوبه اما ساعت دانلود رایگان نداره و هر جایی آنتن نمیده
ahwazp30
02-10-2014, 12:55
میدونم سرویس های طلایی قطعا بالاتر بسته میشن
یه دفعه طلایی 2 مگ رو واسم زده بودن به مدت 2ساعت سرعت 400 تا بود اگر اشتباه نکنم
================================================== ===================
یه عکس از تب وایرلس رادیوتون بزارید ببینم چرا حداقل دانلود و آپلود به صورت غیر اتوماتیک واستون فعال نمیشه و چیزی پیدا نمیکنه
اون مشکل حل شد .تیک اتوماتیک همیشه باید باشه (توی رادیوی من اینطوریه ) و بعد از انتخاب دکل روی بیشترین مثدار باید باشه تا خودش اتوماتیک تنظیم کنه ولی اگه مقدارش رو تغییر بدم روی همون مقداری که بهش گفتم میمونه الان روی 6 مگ هست و تیک اتوماتیک هم فعاله . .فکر کنم اینا باگ دارن.
================================================== ========================
پس معلوم نیست چه جوری میبنده .ارش که میگه 3 برابر هستن منم که 128 گرفتم 3 برابر بود ولی احتمال میدم 1 مگ تا 4 مگ رو 1.5 برابر گذاشته باشن .اگر سه برابر بود خیلی خوب میشد 4مگ میگرفتم 12 مگ میداد:n09:
arash59b
02-10-2014, 12:58
آرش جان سرعتش خوبه اما ساعت دانلود رایگان نداره و هر جایی آنتن نمیده
24 گیگ ماهیانه با سرعت 2-5 مگ فقط 10 تومن از کدوم شرکت می تونی بگیری؟ همین فرقی با رایگان نداره:n01:
ahwazp30
02-10-2014, 13:02
داداش یزار ادرس سر راست بهت بدم .شما درب فرعی بازار بزرگ رو که بلدی ؟ همون جا که سرنبش یه عینک فروشی هست و اتوبوسا هستن بعدش هم چند تا مغازه دوربین مدار بسته و فتوکپی و ... .همون ردیف رو کمی میری جلو تا به جوان سیستم برسی .حدودا روبروی بانک سپه هست .بانک سپه هم که در امتداد همون درب فرعی بازار بزرگه.
این سوال بار اول نیست ازم پرسیده میشه :)
من نانو بیم 400 رو توی سایت دیوار دست دوم خریدم
دست دومی که فقط 1 ماه کار کرده بود. قیمتشم 300 بود به بصرفه بود
اما اگر بخوام نو بخرم قطعا Airgrid 27 رو میخرم
شما باید یه رادیویی بخری که پس فردا خونتون هر جایی رفت خیالت راحت باشه که رادیو قوی داری
صنایع فولاد راصد فعاله
سایت جوان سیستم : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کی رادیو رو تهیه میکنید ؟
یعنی رفاتک صنایع فولاد پوشش نداره؟:n13:
راصد تعرفه هاش گرونه به نظرم :n02:
احتمالا تا اخر هفته اینده تهیه کنم
imanparsa
02-10-2014, 13:59
24 گیگ ماهیانه با سرعت 2-5 مگ فقط 10 تومن از کدوم شرکت می تونی بگیری؟ همین فرقی با رایگان نداره:n01:
اگر 24 گیگ توی 2 هفته تمام شد میشه مجدادا 10 تومان داد و 24 گیگ خرید یا حتما باید یک ماه تمام بشه ؟
مثلا 5 تا 24گیگ آدم بخره 50 تومان
imanparsa
02-10-2014, 14:01
یعنی رفاتک صنایع فولاد پوشش نداره؟:n13:
راصد تعرفه هاش گرونه به نظرم :n02:
احتمالا تا اخر هفته اینده تهیه کنم
اگر ارتفاع مناسب باشه یا مانعی توی مسیر نباشه شما با این رادیویی که پیشنهاد کردیم میتونید ار بقیه دکل ها توی مناطق دیگه هم استفاده کنید
برای اطلاع از نزدیکترین دکل به خودتون زنگ بزنید به شرکت رفاتک یا فارانت و ...
اما رادیو رو حتما همچین مارکی تهیه کنیدAirgrid 27
arash59b
02-10-2014, 14:29
اگر 24 گیگ توی 2 هفته تمام شد میشه مجدادا 10 تومان داد و 24 گیگ خرید یا حتما باید یک ماه تمام بشه ؟
مثلا 5 تا 24گیگ آدم بخره 50 تومان
نمی دونم باید از پشتیبانی بپرسید
imanparsa
02-10-2014, 14:48
1مگ الماس راصد
ساعت غیر رایگان
ahwazp30
02-10-2014, 15:40
نمی دونم باید از پشتیبانی بپرسید
شما که قبلا از راصد استفاده کردی 1 مگ طلایی چند k دانلود میده ؟
imanparsa
02-10-2014, 17:34
1مگ الماس راصد ساعت : 17:30 دقیقه پنجشنبه
تست سن خوزه - کالیفرنیا- آمریکا
نیویورک سیتی
تهران
لندن
arash59b
02-10-2014, 17:55
شما که قبلا از راصد استفاده کردی 1 مگ طلایی چند k دانلود میده ؟
۱ مگ نداشتم. ۵۱۲ میگرفتم که حدود ۱۸۰ کیلوبایت میداد
تا مجبور نیستید از راصد نگیرید با همین قیمت ها تپش
بهصرفه تر هست
maniya12
03-10-2014, 04:27
واقعا ایرانسل داره با این سرعت و پینگ ماهی 10تومن میده؟؟؟
پینگ سرورهای با آیپی ایرانیش چنده؟؟چون من گیم آنلاین بازی میکنم
تو آبادان هم همین وضعیت رو داره 3G ایرانسل؟؟؟؟
seetherali
03-10-2014, 07:50
عجب کیفیت خوفناکی داره این راصد. بعد از چند روز اسباب کشی امروز رفتم بالا پشت بوم که رادیو رو یه تستی بکنم. رادیو رو نمیدونستم کجا بزارم . بستمش به یه چوب , چوب رو کردم تو یه گونی گچ :n02: جهت شرکت ها رو هم نمیدونستم, در حالی که کلی دیوار جلوی رادیو بود ولی چندتا شرکت پیدا کرد با سیگنال افتضاح . راصد رو 85 پیدا کرد ولی وصل شدم بهش الان سرعت فول میده :n02: فقط پینگش میره بالا یهو.
خونه ویلایی , 30 متری. جفت پارک هفتم تیر. اگه کسی میدونی دکل شرکت ها کجاست اون اطراف بگه.ممنون.
ahwazp30
03-10-2014, 11:11
عجب کیفیت خوفناکی داره این راصد. بعد از چند روز اسباب کشی امروز رفتم بالا پشت بوم که رادیو رو یه تستی بکنم. رادیو رو نمیدونستم کجا بزارم . بستمش به یه چوب , چوب رو کردم تو یه گونی گچ :n02: جهت شرکت ها رو هم نمیدونستم, در حالی که کلی دیوار جلوی رادیو بود ولی چندتا شرکت پیدا کرد با سیگنال افتضاح . راصد رو 85 پیدا کرد ولی وصل شدم بهش الان سرعت فول میده :n02: فقط پینگش میره بالا یهو.
خونه ویلایی , 30 متری. جفت پارک هفتم تیر. اگه کسی میدونی دکل شرکت ها کجاست اون اطراف بگه.ممنون.
مگه پهنای باندت چقدره که سرعت خوفناک بهت میده ؟ چقدر دانلودته ؟
ahwazp30
03-10-2014, 11:12
اونایی که از رفاتک استفاده کردن 128 حجمیش توی روز مثل فارا تا 2 مگ بازه یا کمتره ؟
imanparsa
03-10-2014, 13:12
اونایی که از رفاتک استفاده کردن 128 حجمیش توی روز مثل فارا تا 2 مگ بازه یا کمتره ؟
فکر نکنم رفاتک اونقدر مفت باز باشه
1مگ سیلور تو روز رو 2مگ بود شب هم همون 1مگ میشد
ahwazp30
03-10-2014, 13:18
الان کدوم شرکتا 128 رو باز میزارن ؟ حداقل تا 3 برابر ؟
arash59b
03-10-2014, 14:16
imanparsa
03-10-2014, 14:26
چه سرویسیه آرش جان؟
arash59b
03-10-2014, 14:31
چه سرویسیه آرش جان؟
همون ۱۲۸ فارا است
imanparsa
03-10-2014, 14:50
1 مگ الماس راصد سرور لندن :
سرور نیویورک سیتی :
راصد واقعا پینگش خوبه دوستان
ahwazp30
03-10-2014, 16:00
قضیه ی این چیه ؟ چرا به من همچین پینگ و سرعتی نمیده ؟
arash59b
03-10-2014, 16:35
قضیه ی این چیه ؟ چرا به من همچین پینگ و سرعتی نمیده ؟
نمی دونم باید از نزدیک شرایط رو دید. اگه مک دیگه ای هم از فارا پیدا می کنی اون رو هم امتحان کن
تازه الان وضعیت رادیو من خیلی افتضاح هست. یه مدت هست اینجا نویز خیلی زیاد شده و گرنه سرعت تا 5 مگ می میرفت. البته یمقدار هم باید رادیو تنظیم بشه
imanparsa
03-10-2014, 16:41
9کیلومتر لینک زدی آرش جان ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
ارتفاع رادیو چقدره ؟
واسه نویز شما اگر رادیو رو 200 تومان تو سایت دیوار بتونید بفروشید 140 تومان پول بزارید روش میتونید یه Airgrid m 27db تهیه کنید و خیال خودتون رو راحت کنید
ahwazp30
03-10-2014, 16:44
نمی دونم باید از نزدیک شرایط رو دید. اگه مک دیگه ای هم از فارا پیدا می کنی اون رو هم امتحان کن
تازه الان وضعیت رادیو من خیلی افتضاح هست. یه مدت هست اینجا نویز خیلی زیاد شده و گرنه سرعت تا 5 مگ می میرفت. البته یمقدار هم باید رادیو تنظیم بشه
دوتا مک هستن یکی -70 و یکی -81 روی هر دو همینطوریه .سی سی کیو هم که روی هر دو 100 درصده ولی فکر نکنم مشکل از رادیوی من باشه چون با دانلود منیجر بالای 250 تا میده فقط تست سرعت که میگیرم اغلب زیر 1.5 مگه گاهی روی همون 1مگ میمونه .پینگ 8.8.8.8 هم که 220 تا 350 و از داخل حداقل 90 هست که تا 300 هم پینگ بالا میره .اینجا چند نفر هم بودن گفتن داغونه
arash59b
03-10-2014, 17:10
9کیلومتر لینک زدی آرش جان ؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!
ارتفاع رادیو چقدره ؟
واسه نویز شما اگر رادیو رو 200 تومان تو سایت دیوار بتونید بفروشید 140 تومان پول بزارید روش میتونید یه Airgrid m 27db تهیه کنید و خیال خودتون رو راحت کنید
والا من طبقه هفتم بلندرین ساختمون کوی پیروزی هستم رادیو هم تو بالکن هست این دکل رو هم تمی تونم ببینم دقیقا کجاست
الان رفتم جهت دکل رو کردم بسمت برج IT. مثل اینکه وضعیت اش نسبت به قبل بهتر شده
دوتا مک هستن یکی -70 و یکی -81 روی هر دو همینطوریه .سی سی کیو هم که روی هر دو 100 درصده ولی فکر نکنم مشکل از رادیوی من باشه چون با دانلود منیجر بالای 250 تا میده فقط تست سرعت که میگیرم اغلب زیر 1.5 مگه گاهی روی همون 1مگ میمونه .پینگ 8.8.8.8 هم که 220 تا 350 و از داخل حداقل 90 هست که تا 300 هم پینگ بالا میره .اینجا چند نفر هم بودن گفتن داغونه
پس یا دکل شلوغه و یا کیفیت سیگنال بده. مشخصه که مشکل شما سرعت توی تک کانکشن هست
arash59b
03-10-2014, 17:33
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=169ms TTL=40
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=167ms TTL=40
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=172ms TTL=40
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=168ms TTL=40
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=170ms TTL=40
Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 10, Received = 10, Lost = 0 (0% loss),
Minimum = 167ms, Maximum = 172ms, Average = 169ms
----------------------------------------------------------------
Pinging google.com [173.194.40.198] with 32 bytes of data:
Reply from 173.194.40.198: bytes=32 time=180ms TTL=47
Reply from 173.194.40.198: bytes=32 time=177ms TTL=47
Reply from 173.194.40.198: bytes=32 time=180ms TTL=47
Reply from 173.194.40.198: bytes=32 time=182ms TTL=47
Reply from 173.194.40.198: bytes=32 time=185ms TTL=47
Reply from 173.194.40.198: bytes=32 time=179ms TTL=47
Reply from 173.194.40.198: bytes=32 time=181ms TTL=47
Reply from 173.194.40.198: bytes=32 time=179ms TTL=47
Reply from 173.194.40.198: bytes=32 time=183ms TTL=47
Request timed out.
Ping statistics for 173.194.40.198:
Packets: Sent = 10, Received = 9, Lost = 1 (10% loss),
Minimum = 177ms, Maximum = 185ms, Average = 180ms
-------------------------------------------------------------
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=192ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=187ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=190ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=189ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=192ms TTL=51
Request timed out.
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=214ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=194ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=189ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=191ms TTL=51
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 10, Received = 9, Lost = 1 (10% loss),
Minimum = 187ms, Maximum = 214ms, Average = 193ms
imanparsa
03-10-2014, 18:22
آرش جان از همه ی شرکتایی که تو اهواز سرویس میدن میتونید اینترنت داشته باشید ؟؟؟
ahwazp30
03-10-2014, 19:12
پس یا دکل شلوغه و یا کیفیت سیگنال بده. مشخصه که مشکل شما سرعت توی تک کانکشن هست
تو نادری که بودم فکر کنم از دکل پاداد دیتا میگرفتم اون بهتر بود روزای اول که حداقل 2.5 بود اگر هم افت میکرد لحظه ای بود ولی الان روی دکل های گلستان بیشتر روی 1 مگ هست فقط دانلود رو 300 تا میده و تک کانکشن داغونه گاهی پیش میاد تا 2.5 مگ بره .تازه اونجا اپلود هیچ وقت از 2 مگ کمتر نمیشد ولی اینجا اپلود زیر 512 هست .یعنی کیفیت سیگنال اینقدر روی سرعت تاثیر میزاره ؟
اگه کیفیت سیگنال خوب باشه و سی سی کیو هم 100 درصد باشه ولی رادیو روبروی دکل نباشه ممکنه سرعت بیاد پایین ؟
arash59b
03-10-2014, 19:23
آرش جان از همه ی شرکتایی که تو اهواز سرویس میدن میتونید اینترنت داشته باشید ؟؟؟
یعنی چی؟ میخوای ازهمه باهم اینترنت داشته باشی یا فقط ثبت نام کنی؟
تو نادری که بودم فکر کنم از دکل پاداد دیتا میگرفتم اون بهتر بود روزای اول که حداقل 2.5 بود اگر هم افت میکرد لحظه ای بود ولی الان روی دکل های گلستان بیشتر روی 1 مگ هست فقط دانلود رو 300 تا میده و تک کانکشن داغونه گاهی پیش میاد تا 2.5 مگ بره .تازه اونجا اپلود هیچ وقت از 2 مگ کمتر نمیشد ولی اینجا اپلود زیر 512 هست .یعنی کیفیت سیگنال اینقدر روی سرعت تاثیر میزاره ؟
اگه کیفیت سیگنال خوب باشه و سی سی کیو هم 100 درصد باشه ولی رادیو روبروی دکل نباشه ممکنه سرعت بیاد پایین ؟
مهم همون دو پارامتر هست ولی معمولا وقتی هردو خوبن که رو به دکل باشه
ahwazp30
03-10-2014, 19:41
بیا این تست الانه .وقتی خواستم تست بگیرم اولش یهو عقربه رفت روی 4 مگ بعد یواش یواش کم شد و روی این مقدار موند :
رادیوی اول :
================================================== ================================
رادیوی دوم که فکر میکنم روبروی رادیوی من نیست :
arash59b
03-10-2014, 19:46
خوب با این سیگنال که داری تست هات خوبه
باcmd از ای پی هایی که تو پست قبل تست گرفتم تست کن
تست تهران رو هم با سرور ipm بگیر بزار اینجا
imanparsa
03-10-2014, 20:21
آرش جان منظورم اینه از نظر آنتن دهی میتونی از هر شرکتی که دوس داشتی با رادیویی که داری سرویس بگیری ؟ مثلا آذرخش یا تپش یا آلفانت یا بقیه که تو اهواز هستن/
میتونی با این ارتفاع لینک پایدار به همه شرکتا بزنی ؟
منظورم شخص خودتون هستید
arash59b
03-10-2014, 20:45
آرش جان منظورم اینه از نظر آنتن دهی میتونی از هر شرکتی که دوس داشتی با رادیویی که داری سرویس بگیری ؟ مثلا آذرخش یا تپش یا آلفانت یا بقیه که تو اهواز هستن/
میتونی با این ارتفاع لینک پایدار به همه شرکتا بزنی ؟
منظورم شخص خودتون هستید
جایی که هستم تقریبا همه دکل دارند دکل های اکثرشون هم یجا و روی برج IT است
vBulletin , Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.