PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اینترنت استان خوزستان

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12

arash59b
28-08-2014, 20:58
پس یعنی وقتی با رادیو سرچ کردم هر چی اورد همشون رادیو هستن نه مودم درسته ؟

بله
کلا هر دستگاهی بصورت استاندارد براش فرکانس تعریف میشه و توی اون فرکانس کار میکنه به اینترتیب فرکانس هاشون باهم تداخل نمیکنه پس همدیگر رو هم پیدا نمیکنند
حالا بعنوان تحقیق سرچ کنن ببین فرکانس کاری مودمهای وای فای (یاهمون وایرلس موبایل) و وایمکس مبین نت و رادیو نانواستیشن ۵ چنده؟ ببینم میتونی پیداشون کنی[emoji6]

Sent from my iPhone using Tapatalk

ahwazp30
28-08-2014, 21:10
درسته . فقط اگه خواستم همون رادیویی رو بخرم که الان سرویس دهنده میندازن به مشتری دقیقا باید بگم چی ؟ اسمش مدلش ؟ فقط بگم نانو 5 میخام یا اسم مارکش رو هم باید بگم ؟ بی زحمت قویترین نوع نانو رو بهم معرفی کن که تو اهواز خوب جواب بده .:n15::n15:

arash59b
28-08-2014, 21:30
درسته . فقط اگه خواستم همون رادیویی رو بخرم که الان سرویس دهنده میندازن به مشتری دقیقا باید بگم چی ؟ اسمش مدلش ؟ فقط بگم نانو 5 میخام یا اسم مارکش رو هم باید بگم ؟ بی زحمت قویترین نوع نانو رو بهم معرفی کن که تو اهواز خوب جواب بده .:n15::n15:

اگه فرکانس هارو پیدا کردی بزارشون که بقیه هم استفاده کنند
نانو ۵ یه مدل از چندین مدل هست شما هرچی پول بدی میتونی مدل های بهتری بگیری قیمتشون هم از ۲۵۰ شروع میشه به بالا

arash59b
28-08-2014, 22:20
فارا ۱۲۸_ سرور پارس انلاین

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Amirreza_MUFC
29-08-2014, 00:18
سلام
256 نامحدود فارانت و 256 نا محدود برنز رفاتک سرعت دانلودشون چنده ؟

ahwazp30
29-08-2014, 10:15
اگه فرکانس هارو پیدا کردی بزارشون که بقیه هم استفاده کنند
نانو ۵ یه مدل از چندین مدل هست شما هرچی پول بدی میتونی مدل های بهتری بگیری قیمتشون هم از ۲۵۰ شروع میشه به بالا

اینطوری که من فهمیدم مودم ها فرکانس کاریشون 2.4 هست و رادیوها 5.8 دیگه نمیدونم درسته یا نه ولی من اینطوری پیدا کردم اگه اشتب هست درستش رو بگو داداش :n09:

پولش مهم نیست فقط میخام اون نانو 5 رو بگیرم که گیرندگیش از همه بهتره و از فاصله بیشتری میتونه بگیره اونو بهم معرفی کن .

arash59b
29-08-2014, 10:28
اینطوری که من فهمیدم مودم ها فرکانس کاریشون 2.4 هست و رادیوها 5.8 دیگه نمیدونم درسته یا نه ولی من اینطوری پیدا کردم اگه اشتب هست درستش رو بگو داداش :n09:

پولش مهم نیست فقط میخام اون نانو 5 رو بگیرم که گیرندگیش از همه بهتره و از فاصله بیشتری میتونه بگیره اونو بهم معرفی کن .

فرکانس ها درسته مال وایمکس هم تو ایران 3.3-3.6 گیگاهرتز هست

نانو 5 ور ول کن به تاریخ پیوسته

از دو مدلی که ایمان و من تو صفحه قبل معرفی کردیم یکی رو بگیر. از روی تجربه هم این رو بگم که تو اهواز اینطور نیست که هرچی گرون تر بخری بهتره چون هم تو شهر نویز زیادی وجود داره و هم تجیزات شرکت ها عالی نیستند. هرچی رو که می خوای بخری باید قبلش تست کنی.

الان بازار خرید فروش بیشتر رو همون مدلی میکروتیکی هست که من لینکش رو گذاشتم

ahwazp30
29-08-2014, 11:29
فرکانس ها درسته مال وایمکس هم تو ایران 3.3-3.6 گیگاهرتز هست

نانو 5 ور ول کن به تاریخ پیوسته

از دو مدلی که ایمان و من تو صفحه قبل معرفی کردیم یکی رو بگیر. از روی تجربه هم این رو بگم که تو اهواز اینطور نیست که هرچی گرون تر بخری بهتره چون هم تو شهر نویز زیادی وجود داره و هم تجیزات شرکت ها عالی نیستند. هرچی رو که می خوای بخری باید قبلش تست کنی.

الان بازار خرید فروش بیشتر رو همون مدلی میکروتیکی هست که من لینکش رو گذاشتم

اگه منظورت همین گردهاست من از اونا خوشم نمیاد میخام همین نانو 5 باشه بهترین و قویترین نانو 5کدومه که تو اهواز هم گیر بیاد ؟

arash59b
29-08-2014, 14:06
اگه منظورت همین گردهاست من از اونا خوشم نمیاد میخام همین نانو 5 باشه بهترین و قویترین نانو 5کدومه که تو اهواز هم گیر بیاد ؟

مگه به شکل و قیافه است!!!

نانو 5 اسم یه مدله. مثل اینه که بگید قویترین ایفون 5 کدومه

ahwazp30
29-08-2014, 14:31
مگه به شکل و قیافه است!!!

نانو 5 اسم یه مدله. مثل اینه که بگید قویترین ایفون 5 کدومه

اره به قیافس .مثلا الان ا قیافه من خوشت میاد ؟ منظورم اواتارمه ؟ میای یه عکس با هم بندازیم ؟

یعنی اگه من بگم نانو 5 میخام همونیه که همه استفاده میکنن یا گیرندگیشون با هم فرق میکنه ؟

parham_7
29-08-2014, 18:45
اره به قیافس .مثلا الان ا قیافه من خوشت میاد ؟ منظورم اواتارمه ؟ میای یه عکس با هم بندازیم ؟

یعنی اگه من بگم نانو 5 میخام همونیه که همه استفاده میکنن یا گیرندگیشون با هم فرق میکنه ؟

Nano station m5
رو بگیر

Sent from my GT-S5830i using Tapatalk 2

imanparsa
29-08-2014, 19:30
آرش جان بنظرت اگر بخوای به درصد بگی
400 NANO BEAM ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مدل 22db چند درصد از نانو ام 5 قویتره چه عددی رو میدی ؟

arash59b
29-08-2014, 20:00
آرش جان بنظرت اگر بخوای به درصد بگی
400 NANO BEAM ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مدل 22db چند درصد از نانو ام 5 قویتره چه عددی رو میدی ؟

قبل از عید می خواستم بگیرمش یه فروشنده بهم گفت که تو عمل استفاده کرده و تفاوتی ندیده. خودم امتحان نکردم.

البته اون موقع قیمت اش در حد sxt بود با یه اختلاف 20-30 تومنی.

ahwazp30
29-08-2014, 20:11
کدوم شرکت نامحدوداش ارزونترن والبته اختصاصی ؟

imanparsa
29-08-2014, 22:49
آرش جان این Noise Floor که مقدارش واسم -88 db است
این -88 باید چند باشه که خوب باشه ؟ نویز در بهترین حالت منهای چند است؟

arash59b
29-08-2014, 23:21
آرش جان این Noise Floor که مقدارش واسم -88 db است
این -88 باید چند باشه که خوب باشه ؟ نویز در بهترین حالت منهای چند است؟

نویز فلور مقدار نویز ایجاد شده از منابع نویز و سیگنال های نامطلوب هست که تو هر سیستم الکتریکی وجود داره پس هرچی کمتر باشه بهتره و از اونچا که علامتش منفی هست بهتره قدر مطلق عددش بزرگتر باشه

اینم بخون

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

imanparsa
30-08-2014, 00:21
آرش جان بنظرت بین این دو تا رادیویی nano beam 400 m5 or nano bridge m5 کدوم قدرت دریافت بهتری داره ؟ واسه اینترنت

arash59b
30-08-2014, 07:29
آرش جان بنظرت بین این دو تا رادیویی nano beam 400 m5 or nano bridge m5 کدوم قدرت دریافت بهتری داره ؟ واسه اینترنت

بنظرم نانو بیم چون قدرت خروجیش بیشتره. البته قدرت انتن هردوشون یکیه

rar
30-08-2014, 09:49
یه سوال :
شما مگه نگفتی فرکانس کاریه وایرلس 5 گیگاهرتزه ؟ و فرکانس کاریه وای فای 2.4 گیگاس ؟

پس چطور من میتونم فرکانسهای وایرلس 5 گیگایی رو با کارت شبکه رویت کنم ؟

imanparsa
30-08-2014, 11:48
یه سوال :
شما مگه نگفتی فرکانس کاریه وایرلس 5 گیگاهرتزه ؟ و فرکانس کاریه وای فای 2.4 گیگاس ؟

فرکانس 2.4 گیگاهرتزی واسه وایرلس یه جورایی منسوخ شدست.
الان 80 درصد دکل های وایرلس دارن توی فرکانس بین 5 تا 5.9 دهم گیگاهرتز کار میکنن. اون 20 درصد دیگه دارن تو فرکانس 2.5 کار میکنن که علتش فکر کنم این باشه که بعضی از تجهیزات دریافت قدیمی هنوز به جدید ارتقا پیدا نکردن.
چه تجهیزات مشترکین چه تجهیزات خودشون.
بازم میگم فکر کنم 10 تا 20 درصد کل دکل ها توی فرکانس 2.5 کار کنن.
مثلا شما این نانو رو نگاه کن که لینکش رو میزارم :

همونطور که مشاهده میکنی نانو استیشن 2 هستش که بسیار قدیمیه و توی فرکانس 2.5 کار میکنه و نمیتونه 80 درصد دکل ها رو پیدا کنه . فقط اون 20 درصد رو با نویز بالا پیدا میکنه

rar
30-08-2014, 12:26
ممنون از جوابتون

یکی لطف میکنه سایتهایی که وایرلس تو اهواز میدن رو بگه ؟ یا شماره تلفناشون ؟
میخوام تعرفه هاش رو ببینم ، اگر بسرفه بود بگیرم

من میتونم ماهانه 70 تا 80 تومن هزینه کنم
ماهی هم تقریبا 12 تا 15 گیگ مصرفم هست

دانلود رایگان شبا هم خیلی واسم مهمه
حداقل شبی 7 گیگ رو بشه گرفت

با این بودجه چیزی هست واسه من ؟ :n03:

دمارم در اومده از بس ای دی اس ال عوض کردم
یکی از یکی دیگه اشغالتر !

ahwazp30
30-08-2014, 12:31
بچه ها هزینه اکسس پوینت برای استفاده از وایرس به صورت وای فای در خانه چقدره ؟ یه نوع معمولی حداقل چقدره قیمتش ؟

parham_7
30-08-2014, 12:38
ممنون از جوابتون

راصد طرح الماسش بد نیست رفاتک هم واسه دانلود زیاد خوبه ...

arash59b
30-08-2014, 13:30
یه سوال :

علاوه بر مطالبی که ایمان جان گفتن لازمه دقت کنید که دو دسته مهمتر از رادیوها وجود داره یه مدل که 5 گیگا هستند و مدل دوم هم که درحال حاضر تو بازار هم می تونید تهیه کنید مدل 2 گیگاهرتزی هستند

که برای کارهای مختلف استفاده می شن ولی بدلیل برد کم و پرشدن و شلوغ بودن این فرکانس دیگه اغلب شرکت ها روی این فرکانس سرویس نمیدن مگه یه تعداد شرکت قدیمی

که هنوز بعضی از کاربراشون رادیو نانو 2 دارن.

ممنون از جوابتون

لیست شون رو حدود صفحه 11 گذاشتم بگردی پیداش می کنی

rar
30-08-2014, 14:51
علاوه بر مطالبی که ایمان جان گفتن لازمه دقت کنید که دو دسته مهمتر از رادیوها وجود داره یه مدل که 5 گیگا هستند و مدل دوم هم که درحال حاضر تو بازار هم می تونید تهیه کنید مدل 2 گیگاهرتزی هستند

که برای کارهای مختلف استفاده می شن ولی بدلیل برد کم و پرشدن و شلوغ بودن این فرکانس دیگه اغلب شرکت ها روی این فرکانس سرویس نمیدن مگه یه تعداد شرکت قدیمی

که هنوز بعضی از کاربراشون رادیو نانو 2 دارن.

لیست شون رو حدود صفحه 11 گذاشتم بگردی پیداش می کنی

صفحه 8 تا 20 رو گشتم
چیزی ندیدم !:n03:

arash59b
30-08-2014, 15:04
صفحه 8 تا 20 رو گشتم

صفحه 4 بود

imanparsa
30-08-2014, 15:42
صفحه 8 تا 20 رو گشتم

دوست عزیز اگر رادیو میخوای من دارم رادیو خودم رو میفروشم
مدل نانو استیشن 5 هستش با POE فابریکی

ahwazp30
30-08-2014, 18:55
میشه به یکی از این شرکت های ارایه دهنده وایرلس هزینه امکان سنجی رو بدم و بگم بیاد تست کنه ببینه تو خونه ما چه شرکت هایی پوشش میدن تا اونی که بهترین سیگنال رو داره برم بگیرم یا فقط برای شرکت خودشون امکان سنجی انجام میدن چون فعلا به رادیو دست دوم دسترسی ندارم.قبول میکنن یا این کارو برام انجام نمیدن ؟

imanparsa
30-08-2014, 19:23
میشه به یکی از این شرکت های ارایه دهنده وایرلس هزینه امکان سنجی رو بدم و بگم بیاد تست کنه ببینه تو خونه ما چه شرکت هایی پوشش میدن تا اونی که بهترین سیگنال رو داره برم بگیرم یا فقط برای شرکت خودشون امکان سنجی انجام میدن چون فعلا به رادیو دست دوم دسترسی ندارم.قبول میکنن یا این کارو برام انجام نمیدن ؟
شما کجای اهواز میشینید؟

ahwazp30
30-08-2014, 20:06
شما کجای اهواز میشینید؟

در حال حاضر
مرکز شهر (نادری )

یه دکل هست به فاصله 1 کیلومتری که کلی رادیو از شرکت های مختلف روش هست ولی نمیدونم اونایی که جهتشون سمت ماست مال کدوم شرکتهان برای همین میخام با رادیو تست کنم و از هر کدوم که سیگنال بهتر بود بگیرم .به نظر شما این کارو واسم انجام میدن یا امکان سنجی فقط برای شرکت خودشون انجام میدن ؟

arash59b
31-08-2014, 10:10
در حال حاضر
مرکز شهر (نادری )

یه دکل هست به فاصله 1 کیلومتری که کلی رادیو از شرکت های مختلف روش هست ولی نمیدونم اونایی که جهتشون سمت ماست مال کدوم شرکتهان برای همین میخام با رادیو تست کنم و از هر کدوم که سیگنال بهتر بود بگیرم .به نظر شما این کارو واسم انجام میدن یا امکان سنجی فقط برای شرکت خودشون انجام میدن ؟

یه نانو 5 اضافه داشتم چند روز زودتر میکفتی میدادم تست کنی
بهترین کار اینه که یه رادیو بخری و خودت تست کنی بالاخره به یه شرکت وصل میشی یا اینکه زنگ بزن رفاتک بیان تست کنن اگه شانس بیاری برای حهت های مختلف هم تست میکنند

ahwazp30
31-08-2014, 10:18
یه نانو 5 اضافه داشتم چند روز زودتر میکفتی میدادم تست کنی
بهترین کار اینه که یه رادیو بخری و خودت تست کنی بالاخره به یه شرکت وصل میشی یا اینکه زنگ بزن رفاتک بیان تست کنن اگه شانس بیاری برای حهت های مختلف هم تست میکنند

دستت درد نکنه داداش .خیلی مهم نیست به هر حال باید میومدن برای امکان سنجی چون من خیلی کار با این رادیوها رو بلد نیستم و اگر از کسی بگیرم نمیتونم حرفه ای باهاش امکان سنجی کنم پس بهتره خودشون بیان .یعنی هیچ کدوم از این شرکت ها حاضر نیستن هزینه امکان سنجی رو بگیرن ولی بیان برای برای شرکت های دیگه امکان سنجی کنن ؟

arash59b
31-08-2014, 10:25
دستت درد نکنه داداش .خیلی مهم نیست به هر حال باید میومدن برای امکان سنجی چون من خیلی کار با این رادیوها رو بلد نیستم و اگر از کسی بگیرم نمیتونم حرفه ای باهاش امکان سنجی کنم پس بهتره خودشون بیان .یعنی هیچ کدوم از این شرکت ها حاضر نیستن هزینه امکان سنجی رو بگیرن ولی بیان برای برای شرکت های دیگه امکان سنجی کنن ؟

از اول فکرنکنم قبول کنند ولی وقتی اومدن اگه عجله نداشته باشن انجام میدن

ahwazp30
31-08-2014, 12:18
از اول فکرنکنم قبول کنند ولی وقتی اومدن اگه عجله نداشته باشن انجام میدن

چه نوع کابلی خوبه برای پینگ پایین و سرعت بالا بخرم و بهترین کابل حداکثر متری چنده ؟

اگه دوتا کابل مختلف از جفت هم رد شه نویز داخل همدیگه نمیندازن ؟ مثلا بخوام کابل رادیو و کابل lan مودم adsl رو از داخل داکت از جفت هم عبور بدم تاثیری رو هم نمیزارن ؟

amin-g
31-08-2014, 16:03
سلام
1-من خونمون کیانپارسه،با دکلهای برج 300 تا 500 متر بیشتر فاصله ندارم. اما میخوام آنتن رو تو تراس بزارم برای همین یه دونه ساختمون بینشون قرار میگیره میخواستم ببینم چون فاصلم با دکل نزدیکه بازم یه دونه ساختمون باعث میشه سیگنالم خیلی ضعیف بشه؟
2-فروشنده خوب رادیو تو اهواز داریم یا اینترنتی بگیرم؟

arash59b
31-08-2014, 17:12
سلام
1-من خونمون کیانپارسه،با دکلهای برج 300 تا 500 متر بیشتر فاصله ندارم. اما میخوام آنتن رو تو تراس بزارم برای همین یه دونه ساختمون بینشون قرار میگیره میخواستم ببینم چون فاصلم با دکل نزدیکه بازم یه دونه ساختمون باعث میشه سیگنالم خیلی ضعیف بشه؟
2-فروشنده خوب رادیو تو اهواز داریم یا اینترنتی بگیرم؟

احتمال زیاد تو کیفیت تاثیر میزاره ولی باز باید تست کنی

از خود شرکت ها قیمت بگیر از فروشنده ها هم همینطور هرجا ارزونتر بود بگیر

amin-g
31-08-2014, 18:17
احتمال زیاد تو کیفیت تاثیر میزاره ولی باز باید تست کنی

از خود شرکت ها قیمت بگیر از فروشنده ها هم همینطور هرجا ارزونتر بود بگیر

اون پارامترهای مهم کیفیت سیگنال و بقیه عددشون روی چند باشه خیلی خوبه و دیگه لازم نیست رادیو رو جابجا کنم

ahwazp30
31-08-2014, 18:17
تروخدا هر کس جواب سوالات منو میدونه بگه خیلی مهمه عجله دارم باید برم وسایل رو بخرم

1-اگر سه تا کابل شبکه از کنار هم عبور کنن امواج داخلشون روی هم اثر میزاره و کیفیت رو میاره پایین ؟

2-ما خونمون ویلاییه .اگر بخوام از لوله استفاده کنم یعنی لوله رو تو حیاط بزارم حداکثر تا چه ارتفاعی میتونم ببرمش بالا که خطرناک نباشه ؟ لوله 7 متری میشه ؟

3-اگر لوله با باد تکون بخوره اینترنت قطع میشه ؟

4-قیمت بهترین کابل شبکه برای رادیو حداکثر متری چنده ؟

seetherali
31-08-2014, 19:06
1. فک نکنم
2. 7 متر ؟ :n04: معمولا لوله دو متری استفاده میکنن . نهایتن 3 متر ببر بالا و بزار بالای پشت بوم .
3. نه بابا :n02:
4. کابلی که موش هم نتونه بخوره متری 2 تومنی هست . من کابل معمولی خوب گرفتم متری 1400 تومن.

ahwazp30
31-08-2014, 20:03
اخه ارتفاع زمین تا پشت بوممون 3.75 هست چون دور و برمون خونه های دو طبقه هست و کمی دور تر هم مجتمع ها و پاساژ ها هستند فکر کنم 3 متر جواب نده حداقل باید 7 متر از زمین بیاد بالا تا گیرندگی خوب داشته باشه ولی فکر کنم لوله 7 متری با باد کنده بشه و بیافته چون لوله ی کلفتی هم هست و سنگینه .دو تا 6 متری دارم اگه بزارمشون روی هم تا 12 متر میره بالا اما نمیدونم چه جوری مهارش کنم که نیافته

arash59b
31-08-2014, 23:44
اخه ارتفاع زمین تا پشت بوممون 3.75 هست چون دور و برمون خونه های دو طبقه هست و کمی دور تر هم مجتمع ها و پاساژ ها هستند فکر کنم 3 متر جواب نده حداقل باید 7 متر از زمین بیاد بالا تا گیرندگی خوب داشته باشه ولی فکر کنم لوله 7 متری با باد کنده بشه و بیافته چون لوله ی کلفتی هم هست و سنگینه .دو تا 6 متری دارم اگه بزارمشون روی هم تا 12 متر میره بالا اما نمیدونم چه جوری مهارش کنم که نیافته

مهم اینه که دکل تو دیدتون باشه یعنی بین شما و دکل مانع فیزیکی نباشه حالا ممکنه ۱ متر هم کافی باشه یه ۷ متر کم

برای ۷ متر هم حتما نیاز به کابل مهار دارید وگرنه میله ات زیاد دوم نمیاره

Sent from my iPad using Tapatalk

ahwazp30
01-09-2014, 13:47
نانو ام 5 اگر بخوام از بازار تهیه کنم قیمت نوش چنده ؟

imanparsa
01-09-2014, 15:48
آرش جان نانو بیم رو نصب کردم.
جالب اینجاست سیگنالی که قبلا -82 بود با نانو 5 الان شدددددده -66 با سی سی کیو 99.5 درصد
کیفیتش عالیه
قدرتش هم خیلی بیشتر از نانو استیشنه.
تنها مشکلی که داره اینه که تنظیمش مثل دیش ماهواره حساسه و حتی به تکون خوردن 1 سانتی هم عکس العمل نشون میده(که بنظر من مشکلی نیست)
پیشنهاد میکنم حتما یکیشون رو بخر. خیلی قوی هستن.قابل مقایسه با نانو استیشن نیست

imanparsa
01-09-2014, 15:50
نانو ام 5 اگر بخوام از بازار تهیه کنم قیمت نوش چنده ؟

قیمتش 260 تومانه

arash59b
01-09-2014, 18:23
آرش جان نانو بیم رو نصب کردم.
جالب اینجاست سیگنالی که قبلا -82 بود با نانو 5 الان شدددددده -66 با سی سی کیو 99.5 درصد
کیفیتش عالیه
قدرتش هم خیلی بیشتر از نانو استیشنه.
تنها مشکلی که داره اینه که تنظیمش مثل دیش ماهواره حساسه و حتی به تکون خوردن 1 سانتی هم عکس العمل نشون میده(که بنظر من مشکلی نیست)
پیشنهاد میکنم حتما یکیشون رو بخر. خیلی قوی هستن.قابل مقایسه با نانو استیشن نیست

مبارکه
مشخصه که تنضیمش یمقدار سخت تره چون زاویه دیدش ۶ درجه است درحالی که نانو ۵ زاویه اش ۴۵ درجه است اینم بخاطر اینه که بتونه فاصله و عمق بیشتری رو پوشش بده
الان کدوم شرکت های جدید در دست رس هستند؟

در مورد نانو m5 هم به دوستان توصیه میکنم پولشون رو دور بریزن بهتره تا اون رو بخرن [emoji53]

ahwazp30
01-09-2014, 18:32
مبارکه
مشخصه که تنضیمش یمقدار سخت تره چون زاویه دیدش ۶ درجه است درحالی که نانو ۵ زاویه اش ۴۵ درجه است اینم بخاطر اینه که بتونه فاصله و عمق بیشتری رو پوشش بده
الان کدوم شرکت های جدید در دست رس هستند؟

در مورد نانو m5 هم به دوستان توصیه میکنم پولشون رو دور بریزن بهتره تا اون رو بخرن [emoji53]

خوب برای جایی که دید درست و حسابی نداره نانو بیم پول دور ریختنه چون زاویه دیدش کمتره و ممکنه جواب نده

arash59b
01-09-2014, 18:41
بنظرم کلا بازار فروش اینده دیگه دست شرکت یوبیکیوتی نیست و تجهیزات و عملکرد میکروتیک بهتره درحالی که همون قیمت رو دارن. اکوسیستم میکروتیک دنیای وسیع و خارق العاده ای هست چون رادیوهای این شرکت علاوه بر وظیفه اولیه خودشون توانایی روتربورد بودن و برنامه نویسی رو دارن یعنی شما با پرداخت همون پول هم یه رادیو خریدین و هم یه روتربورد.
مثلا شما می تونید روی همون رادیو برنامه نویسی تجمیع باند یا همون لودبالانسینگ و ترکیب چند خط اینترنت روانجام بدین
این دوره زمونه هرکسی که کار و برنامه نویسی میکروتیک بلد باشه از نظر مالی نونش تو روغن هست. لامصب از نظر هیجان ادم رو به مرز جنون میبره

خوب برای جایی که دید درست و حسابی نداره نانو بیم پول دور ریختنه چون زاویه دیدش کمتره و ممکنه جواب نده

نه دوست عزیز مطلب رو درست متوجه نشدید شما درهرصورت باید دید به دکل داشته باشید
مثال خودمونیش مثل شلنگ اب هست وقتی سر شیلنگ ابپاش باشه شما وسعت بیشتر ولی درعوض فاصله کمتری رو میتونید خیس کنید ولی وقتی انگشتتون رو روی دهنه شیلنگ بزاری فاصله بیشتر ولی وسعت کمتری رو میتونید خیس کنید همین اتفاق هم برای سیگنال میافته[emoji6][emoji1]

imanparsa
01-09-2014, 19:17
ممنونم ازت برادر
آرش جان دکل های فرانت گلستان رو هم پیدا کرد.اما با سیگنال خیلی ضعیف.ارتفاع من کمه متاسفانه.
ساختمون جلومه.اما بشدت راضی هستم.لامصب قدرتش خارقالعاده است.
خیلی حساسه جهتش. من نمیدونستم ۶ درجه هست.
میلیمتری میشه تنظیمش کرد.
ولی وقتی تنظیمش کردی کیفیت دریافتت وحشتناک میره بالا.
اصلا فارانت رو توی نانو ۵ نشونشم نمیداد.ولی با بیم نشون میده.
من احساس میکنم نانو بیم ام۵ مدل ۴۰۰ با قدرت ۲۵ دی بی. از میکروتک قوی تر باشه از نظر گیرندگی یا ارسال درسته آرش جان؟

ahwazp30
01-09-2014, 19:46
بنظرم کلا بازار فروش اینده دیگه دست شرکت یوبیکیوتی نیست و تجهیزات و عملکرد میکروتیک بهتره درحالی که همون قیمت رو دارن. اکوسیستم میکروتیک دنیای وسیع و خارق العاده ای هست چون رادیوهای این شرکت علاوه بر وظیفه اولیه خودشون توانایی روتربورد بودن و برنامه نویسی رو دارن یعنی شما با پرداخت همون پول هم یه رادیو خریدین و هم یه روتربورد.
مثلا شما می تونید روی همون رادیو برنامه نویسی تجمیع باند یا همون لودبالانسینگ و ترکیب چند خط اینترنت روانجام بدین
این دوره زمونه هرکسی که کار و برنامه نویسی میکروتیک بلد باشه از نظر مالی نونش تو روغن هست. لامصب از نظر هیجان ادم رو به مرز جنون میبره

نه دوست عزیز مطلب رو درست متوجه نشدید شما درهرصورت باید دید به دکل داشته باشید
مثال خودمونیش مثل شلنگ اب هست وقتی سر شیلنگ ابپاش باشه شما وسعت بیشتر ولی درعوض فاصله کمتری رو میتونید خیس کنید ولی وقتی انگشتتون رو روی دهنه شیلنگ بزاری فاصله بیشتر ولی وسعت کمتری رو میتونید خیس کنید همین اتفاق هم برای سیگنال میافته[emoji6][emoji1]

پس یعنی اونطور نیست که اگر دور و برمون ساختمون بلند بود یا دقیقا روبروی دکل نبودیم مثلا دکل شمال شرقی ما بود کار نده و در هر شرایطی که نانو 5 کار بده این هم حتما کار میده ولی با سیگنال بهتر درسته ؟

ahwazp30
01-09-2014, 19:48
ممنونم ازت برادر
آرش جان دکل های فرانت گلستان رو هم پیدا کرد.اما با سیگنال خیلی ضعیف.ارتفاع من کمه متاسفانه.
ساختمون جلومه.اما بشدت راضی هستم.لامصب قدرتش خارقالعاده است.
خیلی حساسه جهتش. من نمیدونستم ۶ درجه هست.
میلیمتری میشه تنظیمش کرد.
ولی وقتی تنظیمش کردی کیفیت دریافتت وحشتناک میره بالا.
اصلا فارانت رو توی نانو ۵ نشونشم نمیداد.ولی با بیم نشون میده.
من احساس میکنم نانو بیم ام۵ مدل ۴۰۰ با قدرت ۲۵ دی بی. از میکروتک قوی تر باشه از نظر گیرندگی یا ارسال درسته آرش جان؟

داداش ارتفاع رادیوت از سطح خیابان حدودا چند متره ؟

imanparsa
01-09-2014, 19:56
داداش ارتفاع رادیوت از سطح خیابان حدودا چند متره ؟

از سطح خیابون حدودا 7.5 متره.
ولی زیاد ساختمون دورو برمونه
دکل راصد رو من بشخصه ندیدم جلوم اما سیگنال هستش
فکر کنم پشت یه ساختمونه که 200 متر جلوتره و سیگنال بسختی رد میشه. قبلا -82 بود و سی سی کیو بازی میکرد اما الان مشاهده کنید :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

arash59b
01-09-2014, 20:11
نانو بیم که از مدل میکروتیک من قوی تره ولیمیکروتیک هم خانواده رادیوهای خودش رو داره

برای نانو بیم چقدرهزینه کردی؟

imanparsa
01-09-2014, 20:36
نانو بیم که از مدل میکروتیک من قوی تره ولیمیکروتیک هم خانواده رادیوهای خودش رو داره

برای نانو بیم چقدرهزینه کردی؟

آرش جان این نانو بیمی که خریدم 1 ماه بیشتر کار نکرده. از یه بابایی دست دوم خریدمش
با کارتون و حتی فاکتور فروش. همه چیش آکه و بو نویی میده .
300 خریدمش قیمت نو حدودا بین 390 تا 430 هستش
بنظرم اگر دست دومش رو گیر اوردی یکیش رو بخر. واسه دریافت خیلی خوبه. قدرتش عالیه . واقعا راضی هستم
من الان دارم مشاهده میکنم که چند برابر نانو استیشن قدرتشه نه یکم قوی تر

imanparsa
01-09-2014, 20:45
اینم آگهی فروشش بود که من خریدمش

arash59b
01-09-2014, 20:56
اینم آگهی فروشش بود که من خریدمش

بنظرم قیمت خوبی گرفتی انشااله به خوشی استفاده کنی

ahwazp30
01-09-2014, 21:02
از سطح خیابون حدودا 7.5 متره.
ولی زیاد ساختمون دورو برمونه
دکل راصد رو من بشخصه ندیدم جلوم اما سیگنال هستش
فکر کنم پشت یه ساختمونه که 200 متر جلوتره و سیگنال بسختی رد میشه. قبلا -82 بود و سی سی کیو بازی میکرد اما الان مشاهده کنید :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

یعنی از کمپلو با 7 متر ارتفاع تونستی تا گلستان رو بگیری؟ ولی اینطور که من شنیده بودم برای همچین فاصله ای حتی اگه ساختمون هم دوروبرت نباشه باید 30 متر بیای بالا و رادیو پاور استفاده کنی .یعنی منم میتونم تو خونه ویلایی با یه لوله 6 متری از وایرلس استفاده کنم؟

هزینه امکان سنجی چقدر میگیرن شرکتا؟

imanparsa
01-09-2014, 21:21
یعنی از کمپلو با 7 متر ارتفاع تونستی تا گلستان رو بگیری؟ ولی اینطور که من شنیده بودم برای همچین فاصله ای حتی اگه ساختمون هم دوروبرت نباشه باید 30 متر بیای بالا و رادیو پاور استفاده کنی .یعنی منم میتونم تو خونه ویلایی با یه لوله 6 متری از وایرلس استفاده کنم؟

باید تست کنید همه چیز در عمل مشخص میشه چجوریه.
من نمیدونستم توی خونه ویلایی میتونم استفاده کنم
دلو زدم به دریا و 1ماه پیش برای اولین بار نانو استیشن 5 خریدم که دیددددم بله میتونم دریافت کنم.
کیفیتش بینهایت بهتره ای دی اس اله. من که عمرا برم سراغ ای دی اس ال. همین الان دارم نامحدود با 130 کیلوبایت در ثانیه دانلود میکنم با پینگ عالی بدون تایم اوت. قبلا با نانو استیشن تایم اوت داشتم الان دیگه ندارم

arash59b
01-09-2014, 21:32

این چیزی که ایمان گرفته در واقع نسل جدید همون پاوراستیشن هست پاور هم خدارحمتش کنه

شما اصلا تو بند ارتفاع نباش اول امتحان کن اگه محبور شدی اونوقت میله بلند بگیر البته بشرطی که ساختمان زیادی جلوت نباشه
باتوجه به محل زندگیتون بهترین دکل برای شما بعد ازخود دکل شرکت دکل پاداد هست
درکل دلیل اصلی اینکه از راصد میتونید سیگنال خوب بگیرید ولی از شرکتهای دیگه نه بخاطر تجهیزات خوب راصد هست.در مرحله بعد رادیوی شما قرار داره
سابق فاصله من با دکل گلستان راصد ۵۰۰ متر وبا دکل تپش نصف این مقدار ولی قدرت وکیفیت سیگنال راصد خیلی بهتر بود متاسفانه نکته منفی راصد قیمتهای بالای تعرفه هاش هست

imanparsa
01-09-2014, 21:46
1مگ الماس راصد 12 ساعت رایگان داره . توی ساعت رایگان با اولین تست

imanparsa
01-09-2014, 22:46

ahwazp30
02-09-2014, 07:40
داش ایمان اونقدرها هم که میگی از adsl کیفیتش بهتر نیست . من پینگم از این سرورهایی که میزاری زیر 160 هست سرعتمم که ثابته .لاید با اسیاتک مقایسش کردی که میگی کیفیتش بهتره :n09:

imanparsa
02-09-2014, 12:25
ولله دوست خوبم در مقایسه با ساعت رایگان ای دی اس ال خوبه.
من این تست ها رو توی ساعت رایگانش گرفتم
تو ساعت رایگان پینگتون با سرور لندن چطور میشه؟

imanparsa
02-09-2014, 12:32
خدا کنه آنتنم رو کسی نَدزد‍ه .
۴۰۰ تومان آنتنه. ولی هر کسی نمیتونه بفهمه دقیقا مال چکاریه.
بردمش کیانپارس تنظیمش کنم تو خیابون که رد میشدم همه فکر کردن دیش ماهوارست و با تعجب نگاه میکردن.
امیدوارم کسی به ارزش مالیش پی نبره :)

ahwazp30
02-09-2014, 16:24
ولله دوست خوبم در مقایسه با ساعت رایگان ای دی اس ال خوبه.
من این تست ها رو توی ساعت رایگانش گرفتم
تو ساعت رایگان پینگتون با سرور لندن چطور میشه؟

برای من تو ساعت رایگان فقط سرعت اسمی میشه ولی تو روز دو برابره .پینگم ثابته به جز وقتی که برای همه میره بالا مثلا مخابرات مشکل پیدا میکنه.

ahwazp30
02-09-2014, 16:25
رادیو دست دوم از کجا میشه گیر اورد ؟ البته به جز اگهی سایت های اینترنتی.مغازه ای جایی کسی سراق نداره ؟

imanparsa
02-09-2014, 17:39
سایت دیوار که خوبه.
اما اگر دست دوم میخواید باید زنگ بزنید به خود شرکتا و بهشون بگید تو دستو بالشون دارن یا نه.
بعضی از شرکتا ISP گاهی رادیو دست دوم دارن

ahwazp30
02-09-2014, 18:22
دوستان pc من کارت وایرلس نداره و از طریق lan کانکت میشه .اونوقت رادیو یک کابل داره که اون هم به روتر وصل میشه .بعد من هر وفت خواستم از pc استفاده کنم باید کابل رادیو رو از روتر بکشم و به pc بزنم یا میشه هم به روتر وصل باشه هم از طریق lan به pc ? منظورم همزمانه

arash59b
02-09-2014, 20:17
دوستان pc من کارت وایرلس نداره و از طریق lan کانکت میشه .اونوقت رادیو یک کابل داره که اون هم به روتر وصل میشه .بعد من هر وفت خواستم از pc استفاده کنم باید کابل رادیو رو از روتر بکشم و به pc بزنم یا میشه هم به روتر وصل باشه هم از طریق lan به pc ? منظورم همزمانه

مشکلی نیست

KING_#_WORLD
02-09-2014, 21:33
دوستان 128 نامحدود راصد خوبه ؟سرعت دانلود چقدره ؟
راصد 1 مگ دارم الماسی این روزا خیلی بد شده .سرور خارجی سرعت تعطیله ....ایرانی بعضی اوقات پایین میاد...اگه ریزپردازان دانش دوباره شبانش راه بیفته که گفتن بزودی ..برمیگردم به اون

arash59b
02-09-2014, 21:40
راصد 1 مگ دارم الماسی این روزا خیلی بد شده .سرور خارجی سرعت تعطیله ....ایرانی بعضی اوقات پایین میاد...اگه ریزپردازان دانش دوباره شبانش راه بیفته که گفتن بزودی ..برمیگردم به اون

سابق که سرعت اسمی می داد ولی الان رو خبر ندارم بهتره یه تک بزنی و بپرسی
قبلا سرعت راصد خیلی با کیفیت بود چندماهی هست سرورهای خارجی شون خراب شده
جالبه یبار بخاطر افت سرعت به پشتیبانی شکایت کردم طرف یه فایل از سرورشون برای دانلود داد گفت سرعتت الان چنده؟
منم گفتم سرعت الان خوبه حالا شما بگو سرورتون تو خود شرکته یا امریکا؟ طرف سریع بحث رو عوض کرد

ahwazp30
02-09-2014, 21:51
مشکلی نیست

چه جوری مشکلی نیست ؟ یعنی روتر خروجی lan هم داره ؟

arash59b
02-09-2014, 21:53
چه جوری مشکلی نیست ؟ یعنی روتر خروجی lan هم داره ؟

یا شما نمیدونی روتر چیه یا رو هوا سوال میپرسی[emoji53]

ahwazp30
02-09-2014, 22:11
یا شما نمیدونی روتر چیه یا رو هوا سوال میپرسی[emoji53]

چرا داداش میدونم روتر چیه .کابل رادیو رو بهش وصل میکنی بعد اینترنت رو به صورت وای فای دراختیارت میزاره .اما وقتی میگی مشکلی نیست یعنی خروجی lan هم داره .اگه نداره پس چه جوری میگی مشکلی نیست ؟

من میخام وقتی کابل رادیو به روتر وصله با pc هم از طریق lan کانکت شم .اینو بگو

arash59b
02-09-2014, 22:25
چرا داداش میدونم روتر چیه .کابل رادیو رو بهش وصل میکنی بعد اینترنت رو به صورت وای فای دراختیارت میزاره .اما وقتی میگی مشکلی نیست یعنی خروجی lan هم داره .اگه نداره پس چه جوری میگی مشکلی نیست ؟

خوب اخوی شما مگه روتر بدون پورت لن دیدی؟ تاجایی که من میدونم چنین چیزی نیست پس احتمال باقی مونده همون مورد اولی هست که گفتم

parham_7
03-09-2014, 00:18

داداش شما یه روتر میتونی بگیری که چند تا خروجی lan داره

ahwazp30
03-09-2014, 10:33
من به راصد درخواست امکان سنجی دادم دیروز . اما هنوز خبری نیست .معمولا چند روز طول میکشه تا بیان امکان سنجی ؟

imanparsa
03-09-2014, 15:31
من به راصد درخواست امکان سنجی دادم دیروز . اما هنوز خبری نیست .معمولا چند روز طول میکشه تا بیان امکان سنجی ؟

معمولا همون روز میان.
شما یه بار دیگه زنگ بزن 3031 ببین چی میگن.
رادیو گرفتی ؟

imanparsa
03-09-2014, 15:35

دوست خوبم کیفیتش که خوبه که
من 1 الماس دارم از سرور خارجی هم خوبه.
شیاد توی ساعات مذکور CCQ شما بازی میکنه که باعث میشه سرعت بیاد پایین
راجب 128 نامحدودش که خودشون میگن سرعت رو اسمی میبندن یعنی 16
و 256 نامحدود 32 تا میده.

imanparsa
03-09-2014, 15:39
آرش جان این تنظیمات که با رنگ زرد مشخصشون کردم مال چی هستن ؟ رو چه حالتی باشن خوبه ؟

ahwazp30
03-09-2014, 16:48
معمولا همون روز میان.
شما یه بار دیگه زنگ بزن 3031 ببین چی میگن.
رادیو گرفتی ؟

نه رادیو قرار شد دست 2 گیر بیارم و اینا فقط امکان سنجی کنن اما گفت نصب زیاد داریم و دو سه روز طول میکشه .

لپ تاپ هم میارن یا همینطوری تخیلی از روی چراغ های پشت رادیو نظر میدن ؟

ahwazp30
03-09-2014, 16:50
آرش جان این تنظیمات که با رنگ زرد مشخصشون کردم مال چی هستن ؟ رو چه حالتی باشن خوبه ؟

اون قسمت output power که روی 26 هست یعنی گین رادیو رو تا 26db میبره و قدرتش اندازه پاور استیشن میشه یا یه چیز دیگس ؟

KING_#_WORLD
03-09-2014, 18:12
دوست خوبم کیفیتش که خوبه که
من 1 الماس دارم از سرور خارجی هم خوبه.
شیاد توی ساعات مذکور CCQ شما بازی میکنه که باعث میشه سرعت بیاد پایین
راجب 128 نامحدودش که خودشون میگن سرعت رو اسمی میبندن یعنی 16
و 256 نامحدود 32 تا میده.
نه فکر نکنم اشکال از ccq باشه مثلا من یه دانلود داشتم سرور ایرانی سرعت همش بالای 110 بود ... دقیقا همون لحظه رفتم یه دوتا سرور اخارجی تست کردم سرعت زیر 70 بود...بعدش دوباره رفتم رو اون سرور ایرانی سرعت 100 هست

imanparsa
03-09-2014, 22:54
نه فکر نکنم اشکال از ccq باشه مثلا من یه دانلود داشتم سرور ایرانی سرعت همش بالای 110 بود ... دقیقا همون لحظه رفتم یه دوتا سرور اخارجی تست کردم سرعت زیر 70 بود...بعدش دوباره رفتم رو اون سرور ایرانی سرعت 100 هست

مشاهده کنید :
تست اول سرور لندن ساعت 11:52 سرویس 1مگ الماس

اگر برم روی یه دکلی که CCQ 85 باشه سرعت بشدت میاد پایین . پس CCQ زیر 90 بشدت روی سرعت و تایم اوت تاثیر داره که این تاثیر توی سرور های خارجی بیشتر خو.دشو نشون میده.

imanparsa
03-09-2014, 22:55
اون قسمت output power که روی 26 هست یعنی گین رادیو رو تا 26db میبره و قدرتش اندازه پاور استیشن میشه یا یه چیز دیگس ؟

من خودمم این سوالات رو میخوام از آرش بپرسم.

راستی معمولا با لپ تاپ میان

arash59b
04-09-2014, 15:55

سلام

هر دوشون خوبن بزار بمونه. می تونی گزینه اول رو یبار روی 20 و یبار روی 40 بزاری و ببینی کیفیت سیگنال و دیتا چقدر تغییر می کنه ولی بنظرم چون فاصله ات تا دکل زیاده اگه روی 20 بزاری پارامترها خیلی بد بشن. فعلا روی اوتوماتیک هست و خود رادیو بسته به شرایط مقدار رو عوض می کنه

اوت پوت پاور قدرت خروچی رادیو هست و بعید می دونم ارتباط مستقیمی با قدرت انتن داشته باشه اگه یه عکس از صفحه اول میزاشتی بهتر میشد در مورد انتخاب مناسب اون نظر داد
در بهترین حالت بهتره روی حداکثر یا همون 26 باشه ولی اگه دکل خیلی بهتون نزدیک باشه یا قدرت انتشار دکل کم باشه باید مقدارش رو کم کرد در خیلی از موارد برای اینکه بشه ccq رو بهتر کرد لازمه که مقدراش کم باشه البته در این حالت دیتا ریت نیز کم میشه ولی به دلیل داشتن اینترنت های زغالی ما مشکلی پیش نمیاد

imanparsa
04-09-2014, 16:27
اینم از صفحه اول آرش جان بنظرت اوت پوت پاور رو حالا روی چند بزارم ؟

imanparsa
04-09-2014, 16:31
قدرتش رو آوردم رو 4 DBI و سی سی کیو شد 70 درصد و سرعت بد شد.
پس همون 25 خوبه واسش

ahwazp30
04-09-2014, 17:00
اگر من یک رادیو نانو5 از بیرون بخرم بزارم روی لوله و به سمت یه دکلی بزارمش بعدش با سرچ شرکت ها رو پیدا میکنه یا باید کانال و اینا رو هم دستکاری کنم ؟ یعنی خودم میتونم نصبش کنم و ببینم کدوم شرکت ها سیگنالشون بهتره یا سخته ؟

imanparsa
04-09-2014, 17:12
اگر من یک رادیو نانو5 از بیرون بخرم بزارم روی لوله و به سمت یه دکلی بزارمش بعدش با سرچ شرکت ها رو پیدا میکنه یا باید کانال و اینا رو هم دستکاری کنم ؟ یعنی خودم میتونم نصبش کنم و ببینم کدوم شرکت ها سیگنالشون بهتره یا سخته ؟

هیچ کاری نداره. بله میتونی راحت سرچ کنی.
کانتری کد رو بزار روی کمپلین تست و سرچ کن به راحتی میتونی بفهمی کدوم بهتره

ahwazp30
04-09-2014, 18:06
هیچ کاری نداره. بله میتونی راحت سرچ کنی.
کانتری کد رو بزار روی کمپلین تست و سرچ کن به راحتی میتونی بفهمی کدوم بهتره

اگر بر فرض مثال هیچ جا رو نگرفت رادیو میمونه رو دستم ؟ چون ساختمان بلنذ زیاد دور و برم هست.

imanparsa
04-09-2014, 18:19
اگر بر فرض مثال هیچ جا رو نگرفت رادیو میمونه رو دستم ؟ چون ساختمان بلنذ زیاد دور و برم هست.

رادیو رو مثل آب خوردن میتونی تو سایت دیوار آب کنی. نگران نباش نمیمونه رو دستت. برو و بگیر

ahwazp30
04-09-2014, 18:23
رادیو رو مثل آب خوردن میتونی تو سایت دیوار آب کنی. نگران نباش نمیمونه رو دستت. برو و بگیر

خیلب اعصابم خورده .این راصد یک هفته پیش قرار بوده بیاد امکان سنجی هنو نیومده هر دفه هم زنگ میزنم میگه ادرس ها دست بچه هاست خودشون تماس میگیرن .کلا انگار مرد تو شرکتشون نیست همشون زنن .نتیجش همین میشه دیگه .ظاهرا خودم باید برم دنبال رادیو اینا اگه میخاستن بیان تا حالا اومده بودن چون بهش گفتم میخام از بیرون رادیو بخرم شاید برای همین لج کرده و زورش میاد به خاطر یک تست بلند شه بیاد .تخم چیزا.:n24:

imanparsa
04-09-2014, 19:24
رادیو بخر نگران نباش آنتن میده.اگرم نداد راحت آبش میکنی

ahwazp30
04-09-2014, 20:17
رادیو بخر نگران نباش آنتن میده.اگرم نداد راحت آبش میکنی

اخه تا حالا تجربه استفاده از وایرلس رو نداشت نمیدونم چه جوریه شاید خیلی قوی تر از اونی باشه که من فکر میکنم اما بقیه هی میگن دید مستقیم باید باشه ساختمان بلند تو مسیر نباشه و خونت 10 طبقه باشه و اینا ادم هی به شک میفته .

دید مستقیم یعنی چی ؟ یعنی دقیقا باید روبروم باشه یا اینکه سمت من باشه ؟ خونه ما موقعیتش نسبت به دکل دقیقا مثل عکسیه که گذاشتم اون فلش ها هم جهت رادیو هایی هست که روش نصبه الان دید مستقیم دارم بهش یا نه ؟

seetherali
04-09-2014, 21:36
اخه تا حالا تجربه استفاده از وایرلس رو نداشت نمیدونم چه جوریه شاید خیلی قوی تر از اونی باشه که من فکر میکنم اما بقیه هی میگن دید مستقیم باید باشه ساختمان بلند تو مسیر نباشه و خونت 10 طبقه باشه و اینا ادم هی به شک میفته .

دید مستقیم یعنی چی ؟ یعنی دقیقا باید روبروم باشه یا اینکه سمت من باشه ؟ خونه ما موقعیتش نسبت به دکل دقیقا مثل عکسیه که گذاشتم اون فلش ها هم جهت رادیو هایی هست که روش نصبه الان دید مستقیم دارم بهش یا نه ؟

منم این دید مستقیم رو خیلی متوجه نشدم :n02: منظور اینه که یعنی هیچ ساختمونی هم حتی بین فاصله رادیو تا دکل نباشه ؟ خب این که امکان نداره . ساختمون های ده طبقه جلوی خونه های ویلایی رو گرفتن
داداش اگه خیلی عجله نداری من 10 روز دیگه اسباب کشی میکنم سی متری , تست میکنم ببینم چطوریه . ساختمان بلند هم اطرافم هست اونجا . به نظرم توی نادری و سی متری نباید مشکل باشه چون وضع و تعداد دکل ها اونجا خوبه.

پ.ن : تاپیک از موضوع خودش خارج شده دیگه :n02: پیشنهاد میکنم از این تایپیک استفاده کنیم :

imanparsa
04-09-2014, 22:00
طبق صحبتی که با دوستان عزیز و مدیرا شده بود قرار شد اینجا تاپیک تمام اینترنت ها چه وایرلس چه مثلا شاتل چه پارس آنلاین رفاتک تاریانا و ... باشه
این تاپیک وایرلس اختصاصی از کجا اومد ؟!
الان ADSL مخابرات رو داریم - اینترنت استان رو هم داریم وایرلس هم اضافه شد ؟!:n04::n07::n07::n07::n07::n07:

Armin.Computer
04-09-2014, 22:44
سلام
دوستان بحث در مورد وایرلس در همین تاپیک انجام بشه
با تشکر

imanparsa
05-09-2014, 14:58

با این شکلی که کشیدید اگر آپارتمان جلوتون نباشه میگیره. خیالتون راحت باشه.

ahwazp30
05-09-2014, 18:29
با این شکلی که کشیدید اگر آپارتمان جلوتون نباشه میگیره. خیالتون راحت باشه.

.شما چطور میگی میگیره ؟ این که دید مستقیم نیست ؟ درسته جهتشون سمت منه اما روبروی من که نیستن رادیوها من جنوب غربی دکل هستم و رادیو ها مستقیم روبروی من نیستن.

راستی این که میگن اپارتمان جلوش نباشه یعنی نزدیک من نباشه یا توی مسیر نباشه ؟

parham_7
05-09-2014, 18:33
.شما چطور میگی میگیره ؟ این که دید مستقیم نیست ؟ درسته جهتشون سمت منه اما روبروی من که نیستن رادیوها من جنوب غربی دکل هستم و رادیو ها مستقیم روبروی من نیستن.

داداش من که وایرلس قبلا گزاشتم داخل مسیر دکل یه ساختمون بود که ۳ طبقه از ساختمون ما بلندتر بود ولی وصل شد البته فقط ۲ تا خط سبز بود فک نکنم مشکلی خاصی داشته باشه

ahwazp30
05-09-2014, 19:05
داداش من که وایرلس قبلا گزاشتم داخل مسیر دکل یه ساختمون بود که ۳ طبقه از ساختمون ما بلندتر بود ولی وصل شد البته فقط ۲ تا خط سبز بود فک نکنم مشکلی خاصی داشته باشه

والا چون قراره خودم رادیو بخرم و امکان سنجی کنم یکم استرس دارم چون اگه نگیره میمونه رو دستم اونوقت از این ور به اون ور باید دنبال مشتری باشم تا ابش کنم .

imanparsa
05-09-2014, 19:06

منم این ماجرایی که میگی رو تست کردم.خیالت راحت میگیییییره. فقط دکل رو بتونی ببینی کافیه

ahwazp30
05-09-2014, 19:19
منم این ماجرایی که میگی رو تست کردم.خیالت راحت میگیییییره. فقط دکل رو بتونی ببینی کافیه

منظورت اینه که از تو حیاط خونمون دکل رو با چشم ببینم ؟

parham_7
05-09-2014, 19:53
دوستانی که رفاتک دارن نامحدود های رفاتک قیمتش خوبه؟ پینگش حدودا چنده؟

seetherali
05-09-2014, 19:58
دوستانی که رفاتک دارن نامحدود های رفاتک قیمتش خوبه؟ پینگش حدودا چنده؟
128 نامحدود دارم 20 تومن . 16 کلیوبایت سرعت دانلود کمتر نمیشه . از ساعت 6 عصر تا 12 شب هم سرعت دانلود میاد روی 24. شاید صبح ها هم سرعت بیاد روی 24 ولی تست نکردم تا حالا.
پینگش هم خوبه معمولا . سیگنال دهی رفاتک واسه من خیلی ضعیف شده واسه همین نمیتونم نظر بدم.

imanparsa
05-09-2014, 20:17
منظورت اینه که از تو حیاط خونمون دکل رو با چشم ببینم ؟
بهتره که نانو رو ببرید رو پشت بوم و یه میله 2 متری هم بهش وصل کنید.
توی این شرایط خیالت راحت با اون عکسی که کشیدی میتونی سرویس بگیری.

imanparsa
05-09-2014, 20:20
راصد مارال آوا جنوب سرویس 1مگ 12ساعت رایگان تو ساعت رایگان
کیفیت سیگگگگگنال:

parham_7
05-09-2014, 20:36
راصد مارال آوا جنوب سرویس 1مگ 12ساعت رایگان تو ساعت رایگان
کیفیت سیگگگگگنال:

از نظر تایم اوت چطوره؟

imanparsa
05-09-2014, 20:38
از نظر تایم اوت چطوره؟

خداروشکر به هیچ وجه تایم اوت نداره

arash59b
05-09-2014, 21:05
سلام
رادیو ها و اینترنت وایرلس اصطلاحا p2p هستند که مخفف point to point هست و برای داشتن بهترین سیگنال باید هر دو رادیو در دیدرس هم باشند یا اینکه نیاید بینشون جسم فیزیکی باشه
هرچند تو فاصله های طولانی و وجود مانع فیزیکی بالخره سیگنال به رادیو میرسه
بهترین مثال برای این پدیده موج حاصل از انداختن سنگ توی اب هست

خیلی از اوقات ممکنه شما سیگنال انعکاسی رو دریافت کنید یعنی سیگنال اول به یه ساختمان برخورد میکنه و تغییر جهت میده و به رادیوی شما میرسه در این حالت حتی ممکنه سیگنال خیلی قوی باشه ولی کیفیت خوبی نخواهد داشت

این صحبت ها همه بصورت تئوری اثبات شده ولی درواقعیت بدلیل وجود متفیرهای دیگه تاوقتی که خودتون تست نکنید نمیشه بصورت قطعی چیزی گفت

seetherali
05-09-2014, 22:21
راصد باید به دکل مناسبش وصل بشید تا بدون مشکل استفاده کنید توی ساعات رایگان. دکلی که اسمش 126 هست وصل میشدم توی ساعات رایگان معمولا مشکلی نداشت. تنها مشکلش اینه که CCQ خیلی نوسان پیدا میکنه و زیر 70 میاد بعضی وقتا .
دارم وسوسه میشم 4 مگ شارژ کنم برم تو کار دانلود :n10:

تست 128 طلایی راصد :

دوستان کسی از طرح های ایرانسل استفاده میکنه ؟ 24 گیگ از ساعت دو تا هشت 10تومن ! ولی میگن قطع میشه شبا. مرکز شهر 3G فعاله ؟

ahwazp30
05-09-2014, 23:17
خداروشکر به هیچ وجه تایم اوت نداره

پینگش یکم بالاست .راستی تو ساعت غیر رایگان هم زیر 1 مگ میده ؟

ahwazp30
05-09-2014, 23:24
خیلی از اوقات ممکنه شما سیگنال انعکاسی رو دریافت کنید یعنی سیگنال اول به یه ساختمان برخورد میکنه و تغییر جهت میده و به رادیوی شما میرسه در این حالت حتی ممکنه سیگنال خیلی قوی باشه ولی کیفیت خوبی نخواهد داشت

ممنون از توضیحاتت داداش .فقط .اینی رو که گفتی چه جوری میشه فهمید ؟ مثلا اگر من تست کردم و سیگنال داشتم از کجا بفهمم انعکاسی است یا نه ؟ ایا نشونه خاصی داره ؟ اگر داره بی زحمت بگید.

arash59b
06-09-2014, 05:34
ممنون از توضیحاتت داداش .فقط .اینی رو که گفتی چه جوری میشه فهمید ؟ مثلا اگر من تست کردم و سیگنال داشتم از کجا بفهمم انعکاسی است یا نه ؟ ایا نشونه خاصی داره ؟ اگر داره بی زحمت بگید.

از کیفیت بده اینترنت و ccq پایین

ahwazp30
06-09-2014, 07:17
از کیفیت بده اینترنت و ccq پایین

ccq بالای چند باشه میشه مطمئن بود که انعکاسی نیست ؟

arash59b
06-09-2014, 10:34
ccq بالای چند باشه میشه مطمئن بود که انعکاسی نیست ؟

دقیق نمیشه گفت ولی بالای ۸۰ درصد باشه خوبه
قبلا که به دکل نزدیک بودم با ۵۰ درصد هم سرعت دانلودم فول بوده

imanparsa
06-09-2014, 11:02
پینگش یکم بالاست .راستی تو ساعت غیر رایگان هم زیر 1 مگ میده ؟

روزو شب روی 1مگ بسته شده

ahwazp30
06-09-2014, 12:07
روزو شب روی 1مگ بسته شده

پس راصد خیلی خسیسه

ahwazp30
06-09-2014, 13:12
سلام

1-تفاوت نانو 5 با نانو m5 چیه ؟ توی گیرندگی فرقی با هم دارند ؟

2-تو اهواز چند جا رو بهم معرفی کنید که بتونم رادیو بخرم .رفاتک و جوان سیستم هیچکدوم نانو نداشتن.

Amirreza_MUFC
06-09-2014, 14:42
دوستان واسه دانلود کدوم شرکت بهتره ؟

arash59b
06-09-2014, 15:05
سلام

1-تفاوت نانو 5 با نانو m5 چیه ؟ توی گیرندگی فرقی با هم دارند ؟

2-تو اهواز چند جا رو بهم معرفی کنید که بتونم رادیو بخرم .رفاتک و جوان سیستم هیچکدوم نانو نداشتن.

بازار بزرگ و تو راسته خیابان جوان سیستم چندتا هست

نانو m5 مدل بعداز نانو ۵ هست ولی چیز جالبی نیست

ahwazp30
06-09-2014, 15:59
بازار بزرگ و تو راسته خیابان جوان سیستم چندتا هست

نانو m5 مدل بعداز نانو ۵ هست ولی چیز جالبی نیست

چیز جالبی نیست یعنی نانو 5 بهتره یا کلا هیچ کدوم جالب نیستن ؟

arash59b
06-09-2014, 16:12
چیز جالبی نیست یعنی نانو 5 بهتره یا کلا هیچ کدوم جالب نیستن ؟

نانو m5 چون بعضی از تنظیماتش بصورت اتوماتیک هست و بشما امکان انگولک نمیده برخی مواقع ضعیف تر جواب میده

تو این رنج قیمت و با این توانایی ها اول میکروتیک sxt بعد نانو 5.

نانو 5 خوبه ولی دیگه نسلش منقرض شده. واسش دونبال دست دو تمییز باش

imanparsa
06-09-2014, 16:44
آرش جان متاسفانه من نمیتونم این ددیش رو بزارم مثل نانو 5 روی یه میله سه متری و همینطوری هواش کنم.علتشم اینه که این نیاز به تنظیم دقیق بالا پایینی داره اما نانو فقط چپ و راست میشه روی لوله.
البته میتونم بزارم زاویش رو روی صفر و همینطور شانسی بفرستمش بالا و فقط چپ و راستش کنم.
مثلا همین الان یکم درجه به سمت آسمون داره و زاویش صفر نیست
نظر شما چیه ؟

ahwazp30
06-09-2014, 18:49
اینجا غیر از ایمان عزیز کسی هست که خونشون ویلایی باشه و از نانو استیشن استفاده کنه ؟ اگه کسی هست اعلام کنه ببینیم وضعیت چه جوره .

arash59b
06-09-2014, 20:55
فکر نکنم جهت بالا و پایین زیاد تاثیر داشته باشه مهم چپ و راستی هست فقط هم همین پارامتر تو مشخصات رادیو نوشته میشه. بهتره روی همون صفر باشه و بعد هم یبار بالا و پایین رو چک کنی

تو یوتیوب اموزش نصبش هست

ahwazp30
06-09-2014, 23:29
فکر نکنم جهت بالا و پایین زیاد تاثیر داشته باشه مهم چپ و راستی هست فقط هم همین پارامتر تو مشخصات رادیو نوشته میشه. بهتره روی همون صفر باشه و بعد هم یبار بالا و پایین رو چک کنی

تو یوتیوب اموزش نصبش هست

اقا ارش از بین سری نانو استیشن که 4 پنج مدل هستن کدوماشون زاویه دید بیشتری دارن و کدوم گیرندگیش از همه بهتره یعنی از همه قویتره ؟

imanparsa
07-09-2014, 01:09
من فکر میکنم نانو استیشن ۵ زاویه زیادی رو پوشش میده. حدودا ۴۵ درجه.
آرش جان نظر شما چیه

seetherali
07-09-2014, 02:09
یه سوال فنی :
بخوام بدون استفاده از POE و LAN از نانو استیشن استفاده کنم باید چیکار کرد ؟ که بتونم با وای فای لپ تاپ و گوشی وصل بشم. روتر باید بگیرم بعد رادیو رو هم بزارم رو حالت روتر ؟

imanparsa
07-09-2014, 02:29
فکر نکنم بشه بدون poe آخه یه برقی باید بیاد توی رادیو که بتونه کار کنه.اونم برقی که در حد برق poe قوی باشه.
شما مثل من یه روتر بگیرید و رادیو رو روی حالت روتر تنظیم کنید و اون سیمی که از poe میاد تو کامپیوتر وصلش کنید به روتر تا امواج اینترنت رو پخش کنه تو خونه و با گوشی یا لپ تاپ وصل بشید

parham_7
07-09-2014, 02:34
یه سوال فنی :
بخوام بدون استفاده از POE و LAN از نانو استیشن استفاده کنم باید چیکار کرد ؟ که بتونم با وای فای لپ تاپ و گوشی وصل بشم. روتر باید بگیرم بعد رادیو رو هم بزارم رو حالت روتر ؟

فکر نکنم بخواد رادیو رو روی حالت روتر بزاری
lan نانواستیشن رو به روتر وصل کن حله
من قبلا این کارو کردم فقط تنها مشکل تنظیمات روتره که اونم زیاد سخت نیست

arash59b
07-09-2014, 05:49
نانوm5

زاویه دید ( BeamWidth ) :
41 درجه عمودی و زاویه دید 43 درجه افقی

نانو ۵
زاویه دید ( BeamWidth ) :
18 درجه عمودی و زاویه دید 55 درجه افقی

25- nanobridge M5
زاویه دید ( BeamWidth ) :زاویه دید 9 درجه عمودی و زاویه دید 9 درجه افقی

ahwazp30
07-09-2014, 10:06
من فکر کنم زاویه دید عمودی خیلی مهم نباشه .کدوم یکی از این زوایا بیشتر به کار میاد ؟ زاویه دید افقی یا زاویه دید عمودی ؟

imanparsa
07-09-2014, 11:57
حتی با یه مودم ای دی اس ال ارزون وای فای دار هم میتونید کار روتر رو انجام بدید.به شرط اینکه تنظیمات روتر رو توی رادیو انجام بدید و DHCP واسه رادیو تعریف کنید و رنج. آی پی بدید.بعد با متصل کردن رادیو به مودم وای فای امواج به صورت اتوماتیک پخش میشن توی هوا.
البته DHCP مودم هم باید غیر فعال باشه.چون رادیو مدیریت آی پی دادن به دستگاه هایی از جمله مودم و کاربرا رو برعهده گرفته.
۶۵ تومان هزینه کنید و یه مودم وای فای دار بگیرید که حتی واسه ADSL هم در آینده بکارتون بیاد.
مارکشم یا دی لینک باشه یا زاکسل یا تی پی لینک.

ahwazp30
07-09-2014, 12:12
حتی با یه مودم ای دی اس ال ارزون وای فای دار هم میتونید کار روتر رو انجام بدید.به شرط اینکه تنظیمات روتر رو توی رادیو انجام بدید و DHCP واسه رادیو تعریف کنید و رنج. آی پی بدید.بعد با متصل کردن رادیو به مودم وای فای امواج به صورت اتوماتیک پخش میشن توی هوا.
البته DHCP مودم هم باید غیر فعال باشه.چون رادیو مدیریت آی پی دادن به دستگاه هایی از جمله مودم و کاربرا رو برعهده گرفته.
۶۵ تومان هزینه کنید و یه مودم وای فای دار بگیرید که حتی واسه ADSL هم در آینده بکارتون بیاد.
مارکشم یا دی لینک باشه یا زاکسل یا تی پی لینک.
با تمام مودم های adsl میشه اینکارو کرد ؟ فک نکنم بشه چون ورودی نداره .ورودیش که خط تلفن هست و خروجی هم که lan پس کابل رادیو به کجاش باید وصل بشه که این بیچاره امواج رو wifi پخش کنه ؟ من زیاد تو این چیزا وارد نیستم اما به نظرم روتر مودم فقط مخصوص خود مودمه و نمیشه به تنهایی ازش به عنوان فقط روتر استفاده کرد .مثل این میمونه که بخای از lcd لپ تاپ به عنوان مانیتور برای pc استفاده کنی.

arash59b
07-09-2014, 13:24
با تمام مودم های adsl میشه اینکارو کرد ؟ فک نکنم بشه چون ورودی نداره .ورودیش که خط تلفن هست و خروجی هم که lan پس کابل رادیو به کجاش باید وصل بشه که این بیچاره امواج رو wifi پخش کنه ؟ من زیاد تو این چیزا وارد نیستم اما به نظرم روتر مودم فقط مخصوص خود مودمه و نمیشه به تنهایی ازش به عنوان فقط روتر استفاده کرد .مثل این میمونه که بخای از lcd لپ تاپ به عنوان مانیتور برای pc استفاده کنی.

هر مودم adslای که عبارت روتر هم رو جعبه نوشته باشه قابلیت استفاده بصورت روتر رو داره
ولی باز هم قبل از خرید در مورد روتر شدن مودم خوب تحقیق کنید مخصوصا در مورد مودم های زیر ۱۱۰ تومن تی پی لینک. چون بعضا چیپ های ارزون و چینی دارن وبرای استفاده بصورت روتر اذیت می کنند
چندماه پیش یه۸۹۶۰ تی پی برای یکی از اقوام گرفتم چیز خوبی از اب دراومد

ahwazp30
07-09-2014, 16:17
هر مودم adslای که عبارت روتر هم رو جعبه نوشته باشه قابلیت استفاده بصورت روتر رو داره
ولی باز هم قبل از خرید در مورد روتر شدن مودم خوب تحقیق کنید مخصوصا در مورد مودم های زیر ۱۱۰ تومن تی پی لینک. چون بعضا چیپ های ارزون و چینی دارن وبرای استفاده بصورت روتر اذیت می کنند
چندماه پیش یه۸۹۶۰ تی پی برای یکی از اقوام گرفتم چیز خوبی از اب دراومد

این مودمه منه .جعبشو ندارم که نگاه کنم .میشه به عنوان روتر ازش استفاده کرد؟ TD-W8901G

arash59b
07-09-2014, 16:27
این مودمه منه .جعبشو ندارم که نگاه کنم .میشه به عنوان روتر ازش استفاده کرد؟ TD-W8901G

تو مشخصاتش که نوشته هست

imanparsa
07-09-2014, 17:22
البته من با مودم های خیلی معمولی هم تست کردم و میشه این کارو کرد.رادیو رو وصل میکنی به خروجی lan مودم و اونم بدون تنظیمات خاصی اینترنت رو پخش میکنی.
فقط به شرط اینکه اون تنظیماتی که بالا گفتم توی رادیو انجام بدین. و واسه رادیو DHCP و رنج آی پی تعریف کنید

imanparsa
07-09-2014, 17:25
عبارت روتر یعنی مسیر یاب.وقتی اون تنظیمات مسیر یابی توی رادیو انجام میشه مودم دیگه هیچ کارست و خودشم یه کلاینت میشه.حتی اگر مورم روتر نداشته باشه.
خروجی رادیو رو هم وصل میکنید به خروجی کابلlan مودم

ahwazp30
07-09-2014, 18:44
بلاخره یک نانو ام فایو آک خریدم 250 تومن .الان میخام تست کنم ببینم چه شرکتایی رو میگیره.

برای وارد شدن به کانفیگ رادیو باید توی کانکشن lan ای پی و دی ان اس ست کنیم ؟ چون توی راهنماش یه همچین چیزی نوشته

2-در قسمت network باید روی DHCP باشه یا ppoe یا static ?

imanparsa
07-09-2014, 19:33
بلاخره یک نانو ام فایو آک خریدم 250 تومن .الان میخام تست کنم ببینم چه شرکتایی رو میگیره.

برای وارد شدن به کانفیگ رادیو باید توی کانکشن lan ای پی و دی ان اس ست کنیم ؟ چون توی راهنماش یه همچین چیزی نوشته

2-در قسمت network باید روی DHCP باشه یا ppoe یا static ?
مبارکت باشه اما دست دوم میخریدی بهتر بود .
خب باید با آی پی 192.168.1.20 وارد کنسول رادیو بشید. یوزر : ubnt پسورد : ubnt بعدا پسوردش رو تغییر بده.
عکس تنظیماتش رو هم الان واست میزارم دقیقا مثل من انجام بده : فقط بعد انجام این تنظیمات باید با آی پی : 192.168.1.10 وارد کنسول رادیو بشید. همچنین بعد انجام این تنظیمات با وصل رادیو به مودم ADSL راحت عملیات پخش امواج توسط مودم انجام میگیره

ahwazp30
07-09-2014, 20:47
ایمان جان خیلی سخته .بزار مرحله به مرحله بریم جلو .اول از همه اینو بگم من نه اکانت دارم نه روتر فعلا فقط میخام سرچ کنم ببینم چیزی میبینه یا نه .اول مجبور شدم ای پی تو کانکشن لن ست کنم تا بتونم با 192.168.1.20 وارد شم .میخام یه کاری کنم که ای پی رو که ست کردم پاک کنم و مثل مودم adsl با وارد کردن ای پی رادیو وارد کنسول شم .الان که میرم ای پی ست شده تو کانکشن میخام بدون این برم.کجاشو باید تغییر بدم ؟

imanparsa
07-09-2014, 22:15
ایمان جان خیلی سخته .بزار مرحله به مرحله بریم جلو .اول از همه اینو بگم من نه اکانت دارم نه روتر فعلا فقط میخام سرچ کنم ببینم چیزی میبینه یا نه .اول مجبور شدم ای پی تو کانکشن لن ست کنم تا بتونم با 192.168.1.20 وارد شم .میخام یه کاری کنم که ای پی رو که ست کردم پاک کنم و مثل مودم adsl با وارد کردن ای پی رادیو وارد کنسول شم .الان که میرم ای پی ست شده تو کانکشن میخام بدون این برم.کجاشو باید تغییر بدم ؟

مثل عکس بالا انجام بده تا همون چیزی بشه که میخوای

ahwazp30
07-09-2014, 23:22
1-وقتی از تو جعبه درش اوردم دیگه نیازی نیست ریست سخت افزاریش کنم ؟ یا قبل از کانفیگ باید ریست بشه ؟

2-اگه بخوام ای پی ورود به رادیو به جای 192.168.1.20 بشه 192.168.1.1 توی کدوم گزینه باید بنویسمش ؟

3-اون یوزر پسوردی که خط کشیدی همون یوزر اکانت اینترنت هست ؟ یعنی من تنظیمات رو مثل بالا انجام بدم و بعد اسکن کنم هر چی پیدا کرد از شرکتش پسوردم رو بگیرم و همون جایی که خط کشیدی بزارم بعد تو اینترنتم .درسته ؟

4-اگه نخام به مودم یا روتر وصل کنم و فقط بخام کابل poe مستقیم به کارت شبکه بخوره بازم تنظیمات باید مثل بالا باشه یا فرق میکنه ؟

imanparsa
07-09-2014, 23:43
192.168.1.1 نزارر نهایتن 192.168.1.10بزارش چون .1 مال مودم ها و روتر ها هستش و در آینده اگر وصلش کنی به مودم مشکل ساز میشه.
بله اون یوزر پسور من هستش که از شرکت میگیرم
تنظیمات رو مثل من انجام بده و به راحتی بدونه ست کردن تنظیماتی توی کانکشنت وصل شو به رادیو از طریق مرورگر
شما فعلا برو تو قسمت وایرلس و سلکت رو بزن ببینیم کجاها رو پیدا میکنی.
من میگم از فرانت بگیر

ahwazp30
08-09-2014, 08:58
سلام نصبش کردم لوله 7 متری .یعنی 7 متر از سطح زمین .چند تا پیدا کرد ولی بهترین سیگنال رو راصد و فارا و رفاتک داشتن . اما یه چند تا مشکل وجود داره :

1-مشکل اول :طبق عکس زیر به دکل کانکت شد اما نمیدونم چرا CCQ نداره .

مشکل دوم به راصد و رفاتک که وصل میشم نه سیگنال میاد نه چیز دیگه کلا همه گزینه هاش خالیه .روی راصد هم همینه .مشکل از کجاست ؟

seetherali
08-09-2014, 09:03
سلام نصبش کردم لوله 7 متری .یعنی 7 متر از سطح زمین .چند تا پیدا کرد ولی بهترین سیگنال رو راصد و فارا و رفاتک داشتن . اما یه چند تا مشکل وجود داره :

1-مشکل اول :طبق عکس زیر به دکل کانکت شد اما نمیدونم چرا CCQ نداره .

مشکل دوم به راصد و رفاتک که وصل میشم نه سیگنال میاد نه چیز دیگه کلا همه گزینه هاش خالیه .روی راصد هم همینه .مشکل از کجاست ؟

CCQ رو تا وقتی اکانت نگیری از شرکت و وصل نشی نشون نمیده
اگه سیگنال نمیاد مشکلی نیست بعضی وقتا اینجوری میشه . چند بار امتحان کن سیگنال هم میاد.

رفاتک بهترینه با توجه به مرکز شهر که هستی.
زنگ هم بزنی شرکت ها اکانت تست بهت میدن اکثرا.

ahwazp30
08-09-2014, 10:19
این تنظیمات رادیو هست لطفا بگید کدوما رو باید تغییر بدم ؟

ahwazp30
08-09-2014, 14:34
:n10::n09::n10::n10::n10::n10::n10::n10::n10::n10: :n10::n10::n10::n10::n10:

imanparsa
08-09-2014, 16:40
تنظیماتتون درسته.
دیدی رادیو بهتر ADSL هستش.
من به عنوان کسی که یه عمر ADSL و وایمکس داشتم بشدت از کیفیت رادیو راضی هستم

imanparsa
08-09-2014, 16:48
تنظیماتتون درسته.

ahwazp30
08-09-2014, 16:58
تنظیماتتون درسته.

ایمان جان راصد پینگ خارجش تماما تایم اوت داره و حتی با اسپید تست هم که میخام بگیرم روی پینگ گیر میکنه مشکل از منه یا خود راصد اینطوریه ؟

imanparsa
08-09-2014, 17:18
واسه من تایم اوت نداره. CCQ چنده ؟

تست لندن

ahwazp30
08-09-2014, 18:04
ccq 96 و خورده ای هست ولی گاهی روی 100 هم میره .noise floor هم -90 هست سیگنال هم که -71 . .به یه رادیو دیگه از راصد که -85 بود وصل شدم بازم تایم اوت داشت .فقط پینگ 8888 رو میگیره ولی 4224 و 8844 و بقیه همه تایم اوت و پکت لاست 100 درصد .اما خوب پیچ باز میکنه .

فکر میکردم دکلی که نزدیکمه بتونم باهاش -40 هم بگیرم چون فاصله اش نزدیکه اما نمیدونم چرا بهترین سیگنال -68 هست .رفاتک هم که بالای -89 هست .وایمکس رو پشت پنجره هم میزاشتی میگرفت اما این خیلی حساسه و تا نره رو یه میله بلند نمیگیره .اپارتمان نعمتی است که نصیب هر کسی نمیشوووووووووود

imanparsa
08-09-2014, 18:11
ccq 96 و خورده ای هست ولی گاهی روی 100 هم میره .noise floor هم -90 هست سیگنال هم که -71 . .به یه رادیو دیگه از راصد که -85 بود وصل شدم بازم تایم اوت داشت .فقط پینگ 8888 رو میگیره ولی 4224 و 8844 و بقیه همه تایم اوت و پکت لاست 100 درصد .اما خوب پیچ باز میکنه .

فکر میکردم دکلی که نزدیکمه بتونم باهاش -40 هم بگیرم چون فاصله اش نزدیکه اما نمیدونم چرا بهترین سیگنال -68 هست .رفاتک هم که بالای -89 هست .وایمکس رو پشت پنجره هم میزاشتی میگرفت اما این خیلی حساسه و تا نره رو یه میله بلند نمیگیره .اپارتمان نعمتی است که نصیب هر کسی نمیشوووووووووود

من که تام اوت ندارم
من میگم شما چرا از فرانت نمیگیرید؟
سرعتاش عالیه

imanparsa
08-09-2014, 18:24
اینم از ساعت رایگان راصد:
هیچ فرقی با غیر رایگان نداره

ahwazp30
08-09-2014, 19:14
من که تام اوت ندارم
من میگم شما چرا از فرانت نمیگیرید؟
سرعتاش عالیه

یه دشمنی قدیمی دارم باهاشون .خوشم نمیاد ازش

ahwazp30
08-09-2014, 19:15
اینم از ساعت رایگان راصد:
هیچ فرقی با غیر رایگان نداره

کدوم یکی از سرویس های حجمی راصد بیشتر از مقدار اسمیشون هست ؟

imanparsa
08-09-2014, 19:17

سرویس های طلایی رو معمولا روی سرعت های بالاتر میبندن اما ساعت رایگان نداره.
فقط سرویس های الماس 12 ساعت رایگان دارن که پیشنهاد منم انتخاب سرویس 1 مگ الماسه با هزینه 40 تومان و 1گیگ در ماه که دارای 12 ساعت رایگان هستش
سرویس های الماس سرعتاشووون واقعی است

imanparsa
08-09-2014, 19:45

سرویس های طلایی رو معمولا روی سرعت های بالاتر میبندن اما ساعت رایگان نداره.
فقط سرویس های الماس 12 ساعت رایگان دارن که پیشنهاد منم انتخاب سرویس 1 مگ الماسه با هزینه 40 تومان و 1گیگ در ماه که دارای 12 ساعت رایگان هستش

ahwazp30
08-09-2014, 21:05
به نظرت اگه از پاور استیشن استفاده میکردم سیگنال -70 رو به چند میرسوند ؟ من از هرکه پرسیدم بهم گفت پاور تاثیری نداره و قدرت گیرندگی رو بالا نمیبره مهم ساختمون های دور و بر هستند و زمانی که 50 کیلومتر فاصله باشه بدرد میخوره اون هم روی دکل نه روی لوله .به نظرت تاثیری داره ؟

imanparsa
09-09-2014, 03:45
ولله من با پاور استیشن کار نکردم.شما از فرانت سرویس بگیرید.خوبه که.
البته من قبل اینکه نانو بیم بخرم سیگنالم -۸۲ بود الان شده -۶۶ با همون دکل و همون مَک. یعنی خیلی تاثیر داشته. CCQ هم دیگه بازی نمیکنه.
قبلا نانو ۵ داشتم

ahwazp30
09-09-2014, 07:17
ولله من با پاور استیشن کار نکردم.شما از فرانت سرویس بگیرید.خوبه که.
البته من قبل اینکه نانو بیم بخرم سیگنالم -۸۲ بود الان شده -۶۶ با همون دکل و همون مَک. یعنی خیلی تاثیر داشته. CCQ هم دیگه بازی نمیکنه.
قبلا نانو ۵ داشتم

نانو بیم فرق میکنه چون امواج رو بیشتر متمرکز میکنه و هیچ وقت پاور نمیتونه به اندازه بیم و بریج باشه . اما فکر کنم این نانو بیم با بارون کلا سیگنالش قطع بشه چون مثل دیش م ه هست اونم همینطوزیه .

imanparsa
09-09-2014, 10:35
شما از فرانت اکانت تست بگیرید ببینید چطوره سرعت

seetherali
09-09-2014, 11:35
مغز آدم رو میترکونه فارانت هی قطع میشه وسط بازی آنلاین :sq_10:
رفاتک و راصد سرور های ایرانی گیم انلاین(کانتر) رو باز نمیکنن چند روزه اصلاً ! با فارانت باز میشن ولی.

arash59b
09-09-2014, 11:45
به نظرت اگه از پاور استیشن استفاده میکردم سیگنال -70 رو به چند میرسوند ؟ من از هرکه پرسیدم بهم گفت پاور تاثیری نداره و قدرت گیرندگی رو بالا نمیبره مهم ساختمون های دور و بر هستند و زمانی که 50 کیلومتر فاصله باشه بدرد میخوره اون هم روی دکل نه روی لوله .به نظرت تاثیری داره ؟

شما میای اینجا مشورت میگیری اخرش میری بدترین انتخاب رو انجام میدی و یه رادیو میخری که امتحانش رو خوب پس نداده
همین الان اگه با نانو ۵ تست کنی می بینی کیفیت سیگنالت بهتر میشه میکروتیک که جای خودش رو داره

من با ۳ تا m5 مختلف که ۲تاش ماله خودم و یکیش ماله رفاتک بود تحت شرایط یکسان تست گرفتم همیشه هم نتایجش افتضاح بود اخریش رو قبل از عید خریدم که بعد از ۲۴ ساعت رفتم پسش دادم

اگه پاور میگرفتی که الان سیگنالت دوروبر ۴۰ بود

کلا تو اهواز به دلایل مختلفی که قبلا گفتم تا از جواب دادن رادیو تو منطقه تون مطمئن نشدین نخرین

imanparsa
09-09-2014, 15:09
دقیقا حرف آرش جان درسته.
برو پسش بده و یه SXT میکروتک بگیر مدل مال آرش که دقیقا همون قیمته که پول دادی اما از اینی که داری قویتره.

imanparsa
09-09-2014, 15:12
ستارعلی جان شما از فارانت چه سرویسی میگیری؟ سرعت دانلود توی روز و شب چنده؟

ahwazp30
09-09-2014, 19:11
شما میای اینجا مشورت میگیری اخرش میری بدترین انتخاب رو انجام میدی و یه رادیو میخری که امتحانش رو خوب پس نداده
همین الان اگه با نانو ۵ تست کنی می بینی کیفیت سیگنالت بهتر میشه میکروتیک که جای خودش رو داره

من با ۳ تا m5 مختلف که ۲تاش ماله خودم و یکیش ماله رفاتک بود تحت شرایط یکسان تست گرفتم همیشه هم نتایجش افتضاح بود اخریش رو قبل از عید خریدم که بعد از ۲۴ ساعت رفتم پسش دادم

اگه پاور میگرفتی که الان سیگنالت دوروبر ۴۰ بود

کلا تو اهواز به دلایل مختلفی که قبلا گفتم تا از جواب دادن رادیو تو منطقه تون مطمئن نشدین نخرین

اخه پاور دست 2 پیدا نکردم حتی تو سایت دیوار .نانو 5 هم نبود اکثرا ام 5 بودن منم دیگه ناشی هستم قاط زدم رفتم اینو خریدم .دست دوم هم نگرفتم چون یکی از فامیلامون گرفته بود گفت بعد 1 هفته خراب شده .نانو بیم هم اگه بزارم میدزدنش :n10:

الان تنها شرکتهایی که میتونم استفاده کنم فارا و راصد هستن بقیه ظاهرا انعکاسشون بهم میرسه چون به دکل سیگنال نمیدن فقط تو تست میان .الان مثل سگ پشیمونم که چرا نانو 5 نخریدم هر چند ممکن بود اون سیگنال بدتری بده.

ahwazp30
09-09-2014, 19:13
دقیقا حرف آرش جان درسته.
برو پسش بده و یه SXT میکروتک بگیر مدل مال آرش که دقیقا همون قیمته که پول دادی اما از اینی که داری قویتره.

چی رو پس بدم ؟ 2 روز افتاب بهش خورده استفاده شده چه جوری پسش بدم .همین ارش یه بار گفت sxt تو گیرندگی هیچ تفاوت محسوسی با نانو نداره فقط قابلیت برنامه نویسی داره .

arash59b
09-09-2014, 19:29
چی رو پس بدم ؟ 2 روز افتاب بهش خورده استفاده شده چه جوری پسش بدم .همین ارش یه بار گفت sxt تو گیرندگی هیچ تفاوت محسوسی با نانو نداره فقط قابلیت برنامه نویسی داره .

اول اینکه این جمله من چه ربطی به m5 داشت [emoji6] من گفتم تفاوت محسوسی حس نکردم ولی امکاناتش از نانو ۵ کامل تره بغیر ازاون گیرندگی انتنش قوی تره
شما اگه بخوای ازبین دوتا گوشی که مشخصاتشون نزدیک به همه ولی یکیش مدل ۲۰۱۲ و دومی ۲۰۱۳ باشه کدوم رو میخری؟ صد درصد اونی که مدل جدیدتره

اصلا بفکر دزدیدن هم نباشید تاحالا نشنیدم و ندیدم حتی یبار دزدها از طریق ساختمان ما و بالا پشتبام به ساختمان بغلی ما رفته بودن و انباریاشون رو خالی کرده بودن ولی نه به رادیوی من و نه واحد های دیگه دست نزدن

فعلا که میگی از فارانت سیگنال خوب داری از همون بگیر

از صفحات تنظیمات هم عکس بزار یه نگاه بهشون بندازیم

ahwazp30
09-09-2014, 20:55
بفرمایید اینم تصویر کامل از تنظیمات رادیو .دقیق چک کنید اگه جاییش باید تغییر کنه بگید تا درستش کنم چون بلد نیستم حرفه ای کانفیگش کنم :n09:

seetherali
09-09-2014, 21:55
ستارعلی جان شما از فارانت چه سرویسی میگیری؟ سرعت دانلود توی روز و شب چنده؟

128 - 1 گیگ . تا عصر سرعت 370 , بعدش میشه 600 . شبانه هم میشه 250. قیمتش حرف نداره ولی نسبت به قطعی های طولانی مدت شبانه اش و تایم اوت زیاد توی روزانه, خوب نیست.

imanparsa
09-09-2014, 22:17
شما sxt میکروتک هم میگرفتی خیلی قویتر از نانو بود.شکلشم طوریه که نمیدزدنش .
البته کسی نمیدونه اینا وین که بخوان بدزدنش.حالا شکل رادیو من خیلی غلط اندازه.دقیقا مثل دیش ماهواره هستش

imanparsa
09-09-2014, 22:21
128 - 1 گیگ . تا عصر سرعت 370 , بعدش میشه 600 . شبانه هم میشه 250. قیمتش حرف نداره ولی نسبت به قطعی های طولانی مدت شبانه اش و تایم اوت زیاد توی روزانه, خوب نیست.
متاسفانه من نمیتونم از فرانت بگیرم.
علتشم اینه که ارتفاع رادیو من خیلی پایینه و اینجا هم پر اپارتمانه.وگرنه ۲مگ فرانت رو فعال میکردم که میگن سرعتش ۵۰۰ یا ۶۰۰ هم میرسه[emoji1]

ahwazp30
09-09-2014, 22:21
شما sxt میکروتک هم میگرفتی خیلی قویتر از نانو بود.شکلشم طوریه که نمیدزدنش .
برو پسش بده و بجاش یه اس ایک تی بخر.

پس نمیگیره که .وقتی هم اکه اگه ببری پس نمیگیره الان که دوروز هم تو افتاب بوده

imanparsa
09-09-2014, 22:24
پس نمیگیره که .وقتی هم اکه اگه ببری پس نمیگیره الان که دوروز هم تو افتاب بوده
واسه همین مواقع گفتم دست دوم بگیرید.اگر دست دوم میگرفتید الان زیاد ضرر نمیکردید و با قیمتی که میخریدی ۲۰ تومان کم و زیاد میفروختیش تو سایت دیوار.
راحت هم آب میشن.
اما الان اگر بخوای بفروشی بسختی میتونی قیمت مناسب بفروشیش.
شاید به یکم ضرر ازت پس بگیره.
هر چند منم مثل آرش میگم یا از راصد بگیر یا از فرانت

ahwazp30
09-09-2014, 22:45
واسه همین مواقع گفتم دست دوم بگیرید.اگر دست دوم میگرفتید الان زیاد ضرر نمیکردید و با قیمتی که میخریدی ۲۰ تومان کم و زیاد میفروختیش تو سایت دیوار.
راحت هم آب میشن.
اما الان اگر بخوای بفروشی بسختی میتونی قیمت مناسب بفروشیش.
شاید به یکم ضرر ازت پس بگیره.
هر چند منم مثل آرش میگم یا از راصد بگیر یا از فرانت
حالا که دیگه شده یه مدت نگهش میدارم تا سر فرصت شاید نانو بیم گرفتم یا پاور دست 2

راصد خیلی گرونه .فارا هم که میگن قطعی زیاد داره .

arash59b
09-09-2014, 23:35
ولا من از فارانت مشکل بزرگی ندیدم. اگه هم قطعی داشته باشه اینقدر مزایای خوب داره که بشه ازش چشم پوشی کرد

تعجب می کنم از رفاتک سیگنال نداره. ببین می تونی از دکل پاداد سیگنال خوب بگیری؟

imanparsa
10-09-2014, 02:06
حالا که دیگه شده یه مدت نگهش میدارم تا سر فرصت شاید نانو بیم گرفتم یا پاور دست 2

راصد خیلی گرونه .فارا هم که میگن قطعی زیاد داره .
نانو بیم قیمتش چقدر بود؟
منظورم نانو بیم ام ۵ مدل ۴۰۰ هستش

ahwazp30
10-09-2014, 07:51
ولا من از فارانت مشکل بزرگی ندیدم. اگه هم قطعی داشته باشه اینقدر مزایای خوب داره که بشه ازش چشم پوشی کرد

تعجب می کنم از رفاتک سیگنال نداره. ببین می تونی از دکل پاداد سیگنال خوب بگیری؟

نه ارتفاع من کمه ظاهرا تجهیزاتشون هم ضعیفه مثل این که یادت رفته رادیوی من m5 هست نه 5 .همین قدر که نادری رو میگیره جای خوشحالی داره .البته اذرخش و رفاتک والفا و تپش هم روز اول اومدن با سیگنال -84 تا -89 ولی نمیدونم چرا دیگه تو لیست نمیان فقط فارا و راصد میان .فرکانس ها رو هم که کامل گذاشتم .

ahwazp30
10-09-2014, 07:52
نانو بیم قیمتش چقدر بود؟
منظورم نانو بیم ام ۵ مدل ۴۰۰ هستش
مدلش رو نمیدونم اما یه نانو بیم جوان سیستم بهم معرفی کرد 385 تومن .

ahwazp30
10-09-2014, 10:47
راستی کسی عکس های تنظیمات رو که گذاشته بودم چک کرده ؟ درست بودن یا باید تغییرشون بدم ؟

imanparsa
10-09-2014, 11:00
راستی کسی عکس های تنظیمات رو که گذاشته بودم چک کرده ؟ درست بودن یا باید تغییرشون بدم ؟
توی شیراز آنلاین ۳۶۰ تومان دارن بهترین نانو بیم که مثل مال خودمه میفروشن. نانو بیم ۴۰۰
تنظیمات ظاهرا درست بودن
دوستان دیگه هم باید نظر بدن راجب تنظیمات.
آرش جان بهتر میدونه

arash59b
10-09-2014, 12:50
تنظیمات رو دیروز دیدم چون مشکلی نداشت دیگه چیزی نگفتم. کار خاصی هم نمیشه کرد چون اکثر پارامترهای مهم رو خود رادیو اتوماتیک تعیین میکنه مثل ورتیکال یا هوریزنتال بودن جهت انتشار.

یمقدار فاصله رو کم و زیاد کن شاید کمی بهتر بشه

ahwazp30
10-09-2014, 16:57
راستی من مثلا از راصد دو تا دکل میبینم یکی 65 و یکی 75 در حالت عادی هر کاری کنم روی اونی سوویچ میشه که که بهترین سیگنال رو میده .مثلا من اگر موفع سرچ گذاشتمش روی 75 وقتی وصل شد روی 65 هست .حالا چه جوری میشه کاری کرد که اتوماتیک روی دکل های یک شرکت سوویچ نکنه و روی هر کدوم که خودمون انتخاب کردیم بمونه ؟مثلا اگه سیگنال ضعیفه رو انتخاب کردیم روی همون بمونه ؟ باید تنظیمات رو دستکاری کنم ؟

arash59b
10-09-2014, 17:30
مدلش رو نمیدونم اما یه نانو بیم جوان سیستم بهم معرفی کرد 385 تومن .

احتمالا زیاد همون بوده

راستی من مثلا از راصد دو تا دکل میبینم یکی 65 و یکی 75 در حالت عادی هر کاری کنم روی اونی سوویچ میشه که که بهترین سیگنال رو میده .مثلا من اگر موفع سرچ گذاشتمش روی 75 وقتی وصل شد روی 65 هست .حالا چه جوری میشه کاری کرد که اتوماتیک روی دکل های یک شرکت سوویچ نکنه و روی هر کدوم که خودمون انتخاب کردیم بمونه ؟مثلا اگه سیگنال ضعیفه رو انتخاب کردیم روی همون بمونه ؟ باید تنظیمات رو دستکاری کنم ؟

دقت کن که موقع اسکن، کانتری کد روی کامپلین تست باشه. حهت رادیو هم به طرف دکل باشه

هر رادیویی یه مک ادرس منحصربفرد داره وقتی شما مک ادرس رادیوی دکل رو توی تنظیمات ست کنید فقط به همون رادیو (دکل) وصل میشه ولاغیر

ahwazp30
10-09-2014, 18:39
احتمالا زیاد همون بوده

دقت کن که موقع اسکن، کانتری کد روی کامپلین تست باشه. حهت رادیو هم به طرف دکل باشه

هر رادیویی یه مک ادرس منحصربفرد داره وقتی شما مک ادرس رادیوی دکل رو توی تنظیمات ست کنید فقط به همون رادیو (دکل) وصل میشه ولاغیر

من سیگنالم از فارا -65 هست و noise floor هم -92 ولی ccq 75 هست .برای همین سرعتم داغونه .دلیل پایین بودن ccq چیه ؟ به خاطر نویزه یا مشکل از شرکته ؟

یه سوال دیگه : سیگنال اگه به چند برسه dc میشم یا افت سرعت پیدا میکنم ؟

imanparsa
10-09-2014, 21:58
من سیگنالم از فارا -65 هست و noise floor هم -92 ولی ccq 75 هست .برای همین سرعتم داغونه .دلیل پایین بودن ccq چیه ؟ به خاطر نویزه یا مشکل از شرکته ؟

یه سوال دیگه : سیگنال اگه به چند برسه dc میشم یا افت سرعت پیدا میکنم ؟

من به شخصه با سیگنال -82 و سی سی کیو 100 درصد تست کردم به راحتی میگرفت بدون تایم اوت و پینگ بالا.
پس دقت کن ای سی سی کیو لاکردار خیلی مهمتر از سیگناله
به شخصه به دکلی وصل شدم که سیگنالش -55 بود ولی سی سی کیو بین 60 تا 70 درصد بازی میکرد و کیفیت نداشت

اینم یه تست راصد تو ساعت رایگان
بنظرم عالیه :

imanparsa
10-09-2014, 22:14
بفرمایید اینم تصویر کامل از تنظیمات رادیو .دقیق چک کنید اگه جاییش باید تغییر کنه بگید تا درستش کنم چون بلد نیستم حرفه ای کانفیگش کنم :n09:

توی این عکس :
تیک اتوماتیک مکس ریت رو بردار و بزارش روی کمترین میزان ریت آپلود دانلود.
اینجور CCQ بهتر میشه.
آرش این رو به من گفت انجام دادم و جواب داد

ahwazp30
10-09-2014, 22:15
من به شخصه با سیگنال -82 و سی سی کیو 100 درصد تست کردم به راحتی میگرفت بدون تایم اوت و پینگ بالا.
پس دقت کن ای سی سی کیو لاکردار خیلی مهمتر از سیگناله
به شخصه به دکلی وصل شدم که سیگنالش -55 بود ولی سی سی کیو بین 60 تا 70 درصد بازی میکرد و کیفیت نداشت

اینم یه تست راصد تو ساعت رایگان
بنظرم عالیه :
اره راست میگی وحشتناک تاثیر داره سرعتم رو از 2 مگ اورده بود زیر 128 .با 4 کیلوبایت دانلود میکرد انداختم رو یه دکل دیگه که 99 درصد بود سرعت از 4 رفت رو 350 .ولی نمیدونم چرا هرچی دکل دورتر باشه ccq هم بالاتره و بلعکس .

اگه فاصله رو دستکاری کنم ccq تاثیر داره و اگه تاثیر داره بایت مسافت رو کم بزارم یا زیاد ؟

imanparsa
10-09-2014, 22:30
اره راست میگی وحشتناک تاثیر داره سرعتم رو از 2 مگ اورده بود زیر 128 .با 4 کیلوبایت دانلود میکرد انداختم رو یه دکل دیگه که 99 درصد بود سرعت از 4 رفت رو 350 .ولی نمیدونم چرا هرچی دکل دورتر باشه ccq هم بالاتره و بلعکس .

اگه فاصله رو دستکاری کنم ccq تاثیر داره و اگه تاثیر داره بایت مسافت رو کم بزارم یا زیاد ؟

بهترین حالت اینه فاصله رو روی حدی بزارید که توی تنظیمات صفحه ی مین فاصله با دکل رو نوشته. میگن اینطور بهتره
ولی اون پست بالا که الان نوشتم رو انجام بده اون تاثیر داره

ahwazp30
10-09-2014, 22:45
توی این عکس :
تیک اتوماتیک مکس ریت رو بردار و بزارش روی کمترین میزان ریت آپلود دانلود.
اینجور CCQ بهتر میشه.
آرش این رو به من گفت انجام دادم و جواب داد
تیکش رو برداشتم و روی کمترین مقدار گذاشتم کانکت نشد مجبور شدم تیکش رو دوباره بزارم :n09:

imanparsa
10-09-2014, 23:08
تیکش رو برداشتم و روی کمترین مقدار گذاشتم کانکت نشد مجبور شدم تیکش رو دوباره بزارم :n09:

این رادیو ها رو میگن SXT قدرتشونم همه جا شنیدم از نانو استیشن 5 بیشتره . همه این موضوع رو تایید کردن
اینم آگهیشه :

مدل 5H فکر کنم از بقیه قویتر باشه

imanparsa
11-09-2014, 05:56
Ahwazp30 عزیز شما ساعت دانلود رایگان سرویس ۱۲۸ دیشب چه سرعتی بود؟ توی انجمن مخابرات خوزستان نوشته بودید دیشب شب اول استفاده از فرانت بوده واستون

ahwazp30
11-09-2014, 09:22
Ahwazp30 عزیز شما ساعت دانلود رایگان سرویس ۱۲۸ دیشب چه سرعتی بود؟ توی انجمن مخابرات خوزستان نوشته بودید دیشب شب اول استفاده از فرانت بوده واستون

سلام داداش .والا قطع بود .الانم قطعی دارم و با ای دی اس ال اومدم .البته مشکل از شرکت نیست .سیگنال برای من ضعیفه روی 86 که میاد لینکش میپره .اون یکی که سیگنالش خوبه سرعت تا 32 بیشتر نمیره .باید مشکل رادیو رو حل کنم .ای کاش یه پاور دست 2 گرفته بودم.

imanparsa
11-09-2014, 10:18
با 50 تومن ضرر برو پسش بده یه پاوری یا اس ایکس تی یا نانو بیم بخر

soroosh_cz
11-09-2014, 10:26
سلام دوستان میتونید یه چیزی رو برای من تست کنید؟
میخوام یه کاهش دهنده ی پینگ بخرم، از قرار معلوم مسیرش روی همون مسیر توپ مخابرات از آذربایجانه.

حالا میخوام ببینم روی ارائه دهنده های دیگه چطوره؟ برای خودم این نتیجه اش هست:
بدون سرویس:

با سرویس:

همونطور که از TTL مشخصه، 8 تا واسط حذف شده :n19:

کانکشن به همراه یه فایل رجیستری برای اتصال بدون مشکل به IPSec در Win7 و Win8+ و حساب تست توی فایل آرشیو زیر هستن:

البته این حساب تست فقط پکت های ICMP رو برای تست پینگ عبور میده. فقط لطف کنید با سرور زیر قبل و بعد از استفاده از سرویس پینگ بگیرید و نتیجه اش رو بذارید:

خدا بخواد از این مخابرات دزد میخوام فرار کنم... فقط یه دلیل داشت موندنم و اونم دیگه ازم گرفت.

imanparsa
11-09-2014, 12:13
البته این حساب تست فقط پکت های ICMP رو برای تست پینگ عبور میده. فقط لطف کنید با سرور زیر قبل و بعد از استفاده از سرویس پینگ بگیرید و نتیجه اش رو بذارید:

خدا بخواد از این مخابرات دزد میخوام فرار کنم... فقط یه دلیل داشت موندنم و اونم دیگه ازم گرفت.

با سروری که گزاشتید بدون نرم افزار پینگم 155 است
با نرم افزار 125 است

soroosh_cz
11-09-2014, 14:04
با سروری که گزاشتید بدون نرم افزار پینگم 155 است
با نرم افزار 125 است
پارس آنلاینی؟
قطع و وصلی و ... داره؟:n13:

ahwazp30
11-09-2014, 16:20
با 50 تومن ضرر برو پسش بده یه پاوری یا اس ایکس تی یا نانو بیم بخر

فعلا که اوضاع اقتصادیم این اجازه رو بهم نمیده:n09:

imanparsa
11-09-2014, 18:33
پارس آنلاینی؟
قطع و وصلی و ... داره؟:n13:
راصد مارال هستم.وایرلس

تایم اوت نداشت

ahwazp30
11-09-2014, 18:58
اگه سیگنالم از یه دکل 65 باشه ولی رادیو در جهت اون دکل نیاشه باعث افت ccq میشه یا ccq ربطی به جهت نداره ?

arash59b
11-09-2014, 19:09
اگه سیگنالم از یه دکل 65 باشه ولی رادیو در جهت اون دکل نیاشه باعث افت ccq میشه یا ccq ربطی به جهت نداره ?

معمولا باعث افت میشه ولی باز چک کن
احتمالش هست سیگنال رو از پشت رادیو هم بگیری

ahwazp30
11-09-2014, 20:26
ایمان جان شما که از راصد داری منو راهنمایی میکنی ؟

1-چرا تو قسمت ساعت شبانه در ibs مینویسه night 2.65 G ? مگه شبانه رایگان نیست ؟ پس چرا براش حجم زده ؟ یعنی کلا 2 گیگ فقط میونم رایگان استفاده کنم ؟

2-نامحدود گرفتی ازش ؟ اگه گرفتی سرعتش واقعیه یا بیشتر میره ؟

3-این که میگه تو شب هر گیگ مصرف کنی 1800 تومنه یعنی از ساعت چند تا چند منظورشه ؟

imanparsa
11-09-2014, 21:29
ایمان جان شما که از راصد داری منو راهنمایی میکنی ؟
خواهش میکنم

1-چرا تو قسمت ساعت شبانه در ibs مینویسه night 2.65 G ? مگه شبانه رایگان نیست ؟ پس چرا براش حجم زده ؟ یعنی کلا 2 گیگ فقط میونم رایگان استفاده کنم ؟
طرح هایی که شبانه رایگان ندارن اینطورن

بیاد داشته باشید که راصد ماراااااال جون فقط طرح الماسش 12 ساعت رایگان داره و هیچ طرح دیگه ای رایگان نداره.یعنی حداقل باید 43 تومان خرج کنی

2-نامحدود گرفتی ازش ؟ اگه گرفتی سرعتش واقعیه یا بیشتر میره ؟
نه متاسفانه
3-این که میگه تو شب هر گیگ مصرف کنی 1800 تومنه یعنی از ساعت چند تا چند منظورشه ؟

یعنی قیمت گیگ مصرفی توی شب 1سوم کم میشه . شب رایگان نیست توی اون طرح هایی که اینطور میگن
فکر کنم ساعتش 1 تا 7 باشه نیم بها میشه

صفحه ی اکانتینگ طرح الماس رو مشاهده کنید : 12 ساعت رایگان داره و جلوی free هیچ حجمی ننوشته

ahwazp30
11-09-2014, 22:48
سگ تو روحش .پ چرا نمیگه که فقط طرح الماسش شبانه رایگان داره ؟ زیر تعرفه ها نوشته ساعت رایگان .خو باید بگه طرح طلایی شبانه نداره .حالا چرا اینقدر گرون میده ؟

imanparsa
11-09-2014, 23:18
سگ تو روحش .پ چرا نمیگه که فقط طرح الماسش شبانه رایگان داره ؟ زیر تعرفه ها نوشته ساعت رایگان .خو باید بگه طرح طلایی شبانه نداره .حالا چرا اینقدر گرون میده ؟
کیفیتش عالیه الماس قطعی هم نداره
12 ساعت رایگان داره
اما گرونه بقول شما
من که راضیم بهش

ahwazp30
11-09-2014, 23:58
کیفیتش عالیه الماس قطعی هم نداره
12 ساعت رایگان داره
اما گرونه بقول شما
من که راضیم بهش
غیر از طرح های الماس از طرح دیگه ای هم استفاده کردی ؟

imanparsa
12-09-2014, 02:13
غیر از طرح های الماس از طرح دیگه ای هم استفاده کردی ؟

نه استفاده نکردم

ahwazp30
12-09-2014, 08:54
اینجا کسی هست که از نامحدود یا طرح طلایی راصد استفاده کرده باشه ؟

arash59b
12-09-2014, 09:42
خیلی وقت پیش داشتم
سرعت نامحدود اسمی بود ولی الان نمیدونم

ahwazp30
12-09-2014, 10:24
ادرس سایت الفانت چیه ؟ چند روز پیش رفتم تعرفه هاش رو دیدم ولی الان هرچی سرچ میکنم سایتش پیدا نمیشه ؟

imanparsa
12-09-2014, 11:58
ادرس سایت الفانت چیه ؟ چند روز پیش رفتم تعرفه هاش رو دیدم ولی الان هرچی سرچ میکنم سایتش پیدا نمیشه ؟

هیچ تعرفه و سایتی واسه آلفا نت وجود نداره توی اینترنت مگه اینکه زنگ بزنی
2 مگ 10 گیگ درماهش ماهی 60 تومانه سرعت 500 با لینک مستقیم تو ساعت رایگان میده
رایگانشم 1 تا 6 صبحه
زیر 10 گیگ هم هیچ سرویسی دانلود رایگان نداره. مثل آسیاتک که همچین قانونی داره

من میگم یه شاخه لوله 9 متری بگیر و رادیو رو بفرست بره بالا :)

ahwazp30
12-09-2014, 12:42
هیچ تعرفه و سایتی واسه آلفا نت وجود نداره توی اینترنت مگه اینکه زنگ بزنی
2 مگ 10 گیگ درماهش ماهی 60 تومانه سرعت 500 با لینک مستقیم تو ساعت رایگان میده
رایگانشم 1 تا 6 صبحه
زیر 10 گیگ هم هیچ سرویسی دانلود رایگان نداره. مثل آسیاتک که همچین قانونی داره

من میگم یه شاخه لوله 9 متری بگیر و رادیو رو بفرست بره بالا :)

اهان الان یادم اومد اون تاریانا بود .برای شما تاریانا توی سرچ میاد ؟

اخه من لوله 9 متری رو چه جوری راست نگهش دارم که باد تکونش نده ؟:n10:

ahwazp30
12-09-2014, 16:27
اگه کسی از راصد طرح طلایی یا نامحدود داره خواهشن بگه سرعتش چقدره .میخام بگیرم

ahwazp30
12-09-2014, 16:45
کسی تا حالا از فارا نامحدود گرفته ؟

imanparsa
12-09-2014, 17:59
2جاش رو با بست ۳طرفه سیم لباسی میبندی.
توپم تکونش نمیده.مثل دکل ها باید عمل کنی که بست ۳طرفه یا ۴طرفه میزنن

arash59b
12-09-2014, 22:10
داداش قبلش مطمئن شو کارت با ۹ متر میله راه میوفته بعد اقدام کن. خرج الکی نکنی

imanparsa
13-09-2014, 03:39
اهان الان یادم اومد اون تاریانا بود .برای شما تاریانا توی سرچ میاد ؟

اخه من لوله 9 متری رو چه جوری راست نگهش دارم که باد تکونش نده ؟:n10:

شما اول امان سنجی کنید ببینید با 9 متر مشکل حل میشه یا نه بعد اگر مطمئن شدید مشکل حل میشه برید لوله رو بخرید. واسه راست نگه داشتن لوله هم باید از همون بستا استفاده کنی:n02:

ahwazp30
13-09-2014, 09:23
داداش قبلش مطمئن شو کارت با ۹ متر میله راه میوفته بعد اقدام کن. خرج الکی نکنی

نه داداش 9 متره که خیلی ضایعه مثل لوله پرچم میشه :n10:

فعلا که راصد و فارا رو میشه استفاده کرد .اگر در اینده سیگنال ضعیف شد به جای لوله رادیو رو عوض میکنم .میرم قوی ترین رادیوی موجود در بازار رو مخرم.

اینم 128 طلایی راصد

خودشون میگن سرویس های طلایی روی 1.5 برابر بسته شدن .اخه این کجاش 1.5 برابره ؟

arash59b
13-09-2014, 09:56
نه داداش 9 متره که خیلی ضایعه مثل لوله پرچم میشه :n10:

فعلا که راصد و فارا رو میشه استفاده کرد .اگر در اینده سیگنال ضعیف شد به جای لوله رادیو رو عوض میکنم .میرم قوی ترین رادیوی موجود در بازار رو مخرم.

اینم 128 طلایی راصد

خودشون میگن سرویس های طلایی روی 1.5 برابر بسته شدن .اخه این کجاش 1.5 برابره ؟

درسته سرعت هاشون بالاست مشکل از رادیو شماست اگه تو اسکن چندتا راصد پیدا می کنی اونا رو هم امتحان کن حتی اگه یمقدار سیگنالشون ضعیف تر باشه

ahwazp30
13-09-2014, 11:40
درسته سرعت هاشون بالاست مشکل از رادیو شماست اگه تو اسکن چندتا راصد پیدا می کنی اونا رو هم امتحان کن حتی اگه یمقدار سیگنالشون ضعیف تر باشه

رادیوی من که مشکلی نداره .منظورم این بود که اگه سرعت تعرفه طلایی روی 1.5 برابر بسته شده پس من که 128 دارم باید بهم 1.5 برابر یعنی 192 بده ولی الان داره بیشتر میده حدود 3 برابر .پس چه جوریه ؟ واسه چی رادیوم مشکل داره ؟

arash59b
13-09-2014, 11:45
رادیوی من که مشکلی نداره .منظورم این بود که اگه سرعت تعرفه طلایی روی 1.5 برابر بسته شده پس من که 128 دارم باید بهم 1.5 برابر یعنی 192 بده ولی الان داره بیشتر میده حدود 3 برابر .پس چه جوریه ؟ واسه چی رادیوم مشکل داره ؟

الان که سرعت تون تقریبا همون ۱۲۸
منظورم اینه که مشکل از طرف خودت هست. مشکل از سیگنال یا ccq و یا رادیویی هست که بهش وصل شدی

ahwazp30
13-09-2014, 12:41
الان که سرعت تون تقریبا همون ۱۲۸
منظورم اینه که مشکل از طرف خودت هست. مشکل از سیگنال یا ccq و یا رادیویی هست که بهش وصل شدی

چه جوری سرعتم 128 ؟ به جای 16 تا داره 50 تا دانلود بهم میده .چه جوری گفتی همون 128 ؟ یعنی باید بیشتر از 50 تا بده 128 ؟

ahwazp30
13-09-2014, 18:59
برای من از ساعت 6 عصر به بعد پینگ راصد بالا میره و گاهی تا 1000 هم میرسه هم داخل هم خارج اما سرعت افت نمیکنه .بقیه دوستانی که راصد دارن براشون پینگ بالا میره ؟

imanparsa
13-09-2014, 19:30
برای من از ساعت 6 عصر به بعد پینگ راصد بالا میره و گاهی تا 1000 هم میرسه هم داخل هم خارج اما سرعت افت نمیکنه .بقیه دوستانی که راصد دارن براشون پینگ بالا میره ؟
خیر.پینگ من نهایتا ۲۷۰ از خارجه
همیشه زیر ۲۰۰ هستش

ahwazp30
13-09-2014, 19:41
خیر.پینگ من نهایتا ۲۷۰ از خارجه
همیشه زیر ۲۰۰ هستش

به نظرت مشکل از کجایه ؟ چون برا من همیشه عصر ها این اتفاق میافته .البته ثابت نی گاهی برای چند دقیفه میره بالا و دوباره میاد زیر 200 ولی همواره از عصر به بعد تایم اوت زیاد میشه .فکر نمکنم مشلک از رادیوی من باشه .احتمالن از شرکته.

seetherali
13-09-2014, 20:01
به نظرت مشکل از کجایه ؟ چون برا من همیشه عصر ها این اتفاق میافته .البته ثابت نی گاهی برای چند دقیفه میره بالا و دوباره میاد زیر 200 ولی همواره از عصر به بعد تایم اوت زیاد میشه .فکر نمکنم مشلک از رادیوی من باشه .احتمالن از شرکته.
اگه سیگنال خوبی از بقیه دکل های راصد داری , دکلت رو عوض کن احتمالا درست میشه.

شخصا الان از رفاتک نامحدود دارم, از راصد 128 طلایی , 128 فارانت. از هیچکدوم راضی نیستم در حال حاضر ! هر کدوم یه مشکلی دارن که مجبورم هر چند ساعت با یکیشون وصل بشم :angry:

ahwazp30
13-09-2014, 20:23
عوض کردم ولی روی بقیه ccq افت میکنه و سرعتم کم میشه . الان شرکتهایی که تو دیدم هستن و سیگنال مناسب دارن فارا و راصد هستن .منم میخام نامحدود بگیرم چون مصرفم بالاست چند نفر توی خونه استفاده میکنن.

1-به نظرت 128 نامحدود بخام بگیرم از فارا بگیرم بهتره یا از راصد ؟

2-تا حالا از چه شرکت هایی نامحدود گرفتی ؟

seetherali
13-09-2014, 21:24
عوض کردم ولی روی بقیه ccq افت میکنه و سرعتم کم میشه . الان شرکتهایی که تو دیدم هستن و سیگنال مناسب دارن فارا و راصد هستن .منم میخام نامحدود بگیرم چون مصرفم بالاست چند نفر توی خونه استفاده میکنن.

1-به نظرت 128 نامحدود بخام بگیرم از فارا بگیرم بهتره یا از راصد ؟

2-تا حالا از چه شرکت هایی نامحدود گرفتی ؟

از رفاتک نامحدود داشتم فقط . فک کنم راصد بهتر باشه. قطعیش هم کمتره

arash59b
13-09-2014, 21:33
خیلی وقت پیش ۲ سال از راصد ۱۲۸ داشتم. سرعت ثابت و بدون قطعی بود ولی بدون تو این دوره زمونه این سرعت پیرت میکنه دوران سرعت ۱۶ کیلو دیگه گذشته.
حالا تازه میخوای شیر کنی تو خونه همه استفاده کنند؟!!!

ahwazp30
13-09-2014, 22:17
خیلی وقت پیش ۲ سال از راصد ۱۲۸ داشتم. سرعت ثابت و بدون قطعی بود ولی بدون تو این دوره زمونه این سرعت پیرت میکنه دوران سرعت ۱۶ کیلو دیگه گذشته.
حالا تازه میخوای شیر کنی تو خونه همه استفاده کنند؟!!!

حجمی که اصلا نمیشه استفاده کرد .نامحدودم که گرونه .یعنی من بیام ماهی 100 تومن پول اینترنت بدم ؟ اونم نه اینترنت ،عنترنت؟

اخه یه میمون مگه چقدر درآمد داره که بخاد ماهی 100 تومن برای عنترنت پرمحدود هزینه کنه :n10:

ahwazp30
13-09-2014, 23:24
یه مشکلی دارم

وقتی تیک پهنای باند اتوماتیک رو برمیدارم و اون رو به صورت دستی روی 6 مگ میزارم به هر دکلی نمیتونم کانکت شم و خودش اتوماتیک وصل میکنه .مثلا الان از راصد دو تا دکل دارم یکی 75 و یکی 85 روی حالت پهنای باند اتوماتیک روی هر کدوم از این دکل ها که بخوام میتونم قفل بشم و ازش استفاده کنم اما اگر دستی روی 6 مگ گذاشتم نمیتونم روی دکلی که سیگنال 75 داره استفاده کنم خودش دکل -85 رو انتخاب میکنه و به اون یکی کانکت نمیشه .مشکل از کجاس ؟ باید تنظیمات رو تغییر بدم ؟

imanparsa
14-09-2014, 00:31
یه مشکلی دارم

وقتی تیک پهنای باند اتوماتیک رو برمیدارم و اون رو به صورت دستی روی 6 مگ میزارم به هر دکلی نمیتونم کانکت شم و خودش اتوماتیک وصل میکنه .مثلا الان از راصد دو تا دکل دارم یکی 75 و یکی 85 روی حالت پهنای باند اتوماتیک روی هر کدوم از این دکل ها که بخوام میتونم قفل بشم و ازش استفاده کنم اما اگر دستی روی 6 مگ گذاشتم نمیتونم روی دکلی که سیگنال 75 داره استفاده کنم خودش دکل -85 رو انتخاب میکنه و به اون یکی کانکت نمیشه .مشکل از کجاس ؟ باید تنظیمات رو تغییر بدم ؟
حتما مک دکل ها رو کپی کن . چون ممکنه چند تا رادیو با یه اسم وجود داشته باشه و قاطی کنه رادیوی شما
پسش آدرس مک رادیوی شرکت رو به رادیوی خودتون هم بدید

چون چند تا رادیو به یه اسم وجود داره قاطی میکنه. اما هیچ وقت چند تا رادیو به یه مک آدرس وجود نداره

ahwazp30
14-09-2014, 07:29
حتما مک دکل ها رو کپی کن . چون ممکنه چند تا رادیو با یه اسم وجود داشته باشه و قاطی کنه رادیوی شما
پسش آدرس مک رادیوی شرکت رو به رادیوی خودتون هم بدید

چون چند تا رادیو به یه اسم وجود داره قاطی میکنه. اما هیچ وقت چند تا رادیو به یه مک آدرس وجود نداره

همون دیگه وقتی روی مک ادرس اون رادیو قفلش میکنم کانکت نمیشه .فقط روی اونی که شیگناش ضعیفتره میشه با پهنای باند دستی کانکت شد .

imanparsa
14-09-2014, 12:25
همون دیگه وقتی روی مک ادرس اون رادیو قفلش میکنم کانکت نمیشه .فقط روی اونی که شیگناش ضعیفتره میشه با پهنای باند دستی کانکت شد .

آخرین ورژن نرم افزار رادیو رو نصب کنید

ahwazp30
14-09-2014, 18:57
این رادیوهای فلت که از پاور هم قویترن و سایزشون 4 برابر پاوراستیشن هست قیمتی حدود 1.5 دارن و شرکتا روی دکلشون به عنوان فرستنده میزارن از اینا میشه به عنوان گیرنده هم استفاده کرد یا فقط اکسس پوینت هستن ؟

imanparsa
14-09-2014, 21:23
این رادیوهای فلت که از پاور هم قویترن و سایزشون 4 برابر پاوراستیشن هست قیمتی حدود 1.5 دارن و شرکتا روی دکلشون به عنوان فرستنده میزارن از اینا میشه به عنوان گیرنده هم استفاده کرد یا فقط اکسس پوینت هستن ؟

بله احتمال زیاد میشه استیشن هم باشن
زاویه دید بالایی هم دارن قدرتشونم زیاد
ولی بنظرم به قیمتش نمی ارزه واسه مصرف خونگی
نانو بیم 400 دست دوم بهترین گذینست که هیچ جا گیر نمیاد دسته دومش

imanparsa
14-09-2014, 21:48
احتمالا از این ماه 256 نامحدود راصد بگیرم. واسم سخته 12 ساعت گیگم کم باشه

ahwazp30
14-09-2014, 22:31
بله احتمال زیاد میشه استیشن هم باشن
زاویه دید بالایی هم دارن قدرتشونم زیاد
ولی بنظرم به قیمتش نمی ارزه واسه مصرف خونگی
نانو بیم 400 دست دوم بهترین گذینست که هیچ جا گیر نمیاد دسته دومش

من دنبال یه چیزیم که بالای 32db باشه .این دیش ها حساسن اگه باد تکونش بده اذیت میکنه .همون فلت ها بهترن .

imanparsa
14-09-2014, 22:47
من دنبال یه چیزیم که بالای 32db باشه .این دیش ها حساسن اگه باد تکونش بده اذیت میکنه .همون فلت ها بهترن .

منظورتون از 32 قدرت خروجی هستش یا توان آنتن ؟

ahwazp30
15-09-2014, 07:54
منظورتون از 32 قدرت خروجی هستش یا توان آنتن ؟

منظوزم گینش هست .همون که مال نانو5 16 هست همون 32 یا بیشتر باشه

imanparsa
15-09-2014, 09:11
منظوزم گینش هست .همون که مال نانو5 16 هست همون 32 یا بیشتر باشه

خیلی زیاده 32
شما مدل دقیق رادیوی مد نظرتون رو اینجا مینویسید ؟
مال من با این همه بزرگی25 هست

imanparsa
15-09-2014, 09:50
امروز یه مودم ای دی اس ال مدل tp link td-w815n خریدم
یکی از ارزونترین مودمای بازاره
قیمتش 65 تومانه
وصلش کردم به رادیو و جواب داد . تازه به ADSL هم وصل میشه
مارکشم که معتبره
پس دوستان خرج روتر خالی نکنین که پس فردا به سختی هم بفروشیدش
مودم ای دی اس ال بگیرید که راحت تر به فروش بره و به رادیو وصلش کنید

seetherali
15-09-2014, 11:04
احتمالا از این ماه 256 نامحدود راصد بگیرم. واسم سخته 12 ساعت گیگم کم باشه
من بیشتر مشکلم این بود که 12 ساعت رایگانش رو با نت کار داشتم و اصلاً وقت نمیشد دانلود کنم. هرچی ساعات رایگان کمتر باشن ولی به جاش سرعت بیشتر باشه بهتره.

امروز یه مودم ای دی اس ال مدل tp link td-w815n خریدم
یکی از ارزونترین مودمای بازاره
قیمتش 65 تومانه
وصلش کردم به رادیو و جواب داد . تازه به ADSL هم وصل میشه
مارکشم که معتبره
پس دوستان خرج روتر خالی نکنین که پس فردا به سختی هم بفروشیدش
مودم ای دی اس ال بگیرید که راحت تر به فروش بره و به رادیو وصلش کنید

احتمالا همین مدل رو بگیرم منم. نهایتش اگه جواب هم نداد ردش میکنم میره یه چیز خفن میگیرم.

ahwazp30
15-09-2014, 14:03
خیلی زیاده 32
شما مدل دقیق رادیوی مد نظرتون رو اینجا مینویسید ؟
مال من با این همه بزرگی25 هست

چیز خاصی مد نظرم نیست .فقط میخام به جای اینکه هی ارتفاع رو زیاد کنم یه رادیوی قویتر استفاده کنم .تا 32 هم دیدم ولی اون 32 هموناییه که شرکت روی دکل میبنده فلت هستن یه 50 سانتی هستن .کلا یه چیز میخام که تو ارتفاع کم فاصله خیلی دور رو هم بگیره .

imanparsa
15-09-2014, 19:07
احتمالا همین مدل رو بگیرم منم. نهایتش اگه جواب هم نداد ردش میکنم میره یه چیز خفن میگیرم.

خیالت راحت ستار علی جان جواب میده
تازه به من انداختن 65 تومان
این مودم 60 تومانه
فقط برای اینکه جواب بده باید DHCP رادیو رو فعال کنی و مال مودم ADSL رو غیرفعال کنی
به همین راحتی
رادیو رو هم باید روی حالت روتر بزاری

ahwazp30
15-09-2014, 19:25
دوستانی که از راصد دارن :
من نمیتونم ای پی های رنج 4.2.2.2 تا 4.2.2.6 رو پینگ کنم تایم اوت کامل داره برای شما ها هم همینطوره یا فقط مال من مشکل داره ؟