مشاهده نسخه کامل
: اینترنت استان خوزستان
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
12
ahwazp30
06-04-2015, 20:50
موقعی که خراب میشه. خرابیش اگه از دکل باشه با یه چنج دکل درست میشه. من از دوتا دکل میگرفتم الان یکی دیگه هم پیدا میکنه شده سه تا. پیش اومده که با عوض کردن دکل درست شده. یه موقع هم کلا داغونه. مثل دیروز کلا با هر دکل تست میکردم داغون بود. یه موقع مث امروز که اوکی شده حتی توو ساعات رایگان و الان که پیک مصرفه بازم خوبه. هی ما میگیم شیر فلکه اینترنت دست خودشونه باور نمیکنید:n37:
اون بالا رفتن پینگ که به خاطر دکله از این جهته که یوزراش پهنای باند زیادی استفاده میکنن تواناییش کم میشه دیگه نمیتونه بقیه رو تامین کنه برای همین با دکل دیگه اوکی میشه.البته منظور تغییر دکل هست نه تغییر رادیو .مثلا من اون وقتی که پینگم بالا بود با دوتا رادیو که روی یه دکل بودن پینگ بالا بود ولی با دکل دیگه نه .باید مطمئن باشی اون رادیوهایی که بهشون وصل میشی مال یک دکل نباشن ولی اون وقتی که روی همه دکل ها اینطور باشه یعنی مشکل سراسریه .الانم کلا زیرساخت داره یه کارایی میکنه نت همه شرکتا پوکیده من خودم دو سه نمونه دارم همشون با هم میترکن .خود شرکت بعیده یه همچین کاری بکنه .ممکنه گاهی پهنای باند رو کم و زیاد کنه اما اینکه پینگ رو بترکونه غیر ممکنه یعنی دلیلی برای این کار وجود نداره مگر اینکه نوعی سرگرمی باشه براشون:n02:
با سلام
برادر خوبم اینکه چرا رفاتک خوب نیس این هست که:
1 هفته فقط باید برین و بیاین تا اکانت شما رو وصل کنند
کارشناسشون میاد و رادیو رو میچرخونه و ککش هم نمیگزه که ساختمون جلوشه
وقتی که شروع به دانلود میکنی سرعتش بیشتر از 130 تا نمیره 2 مگو میگم
هر چیم به شون گفتم بیان درستش کنن محلی نمیذاشتند و میگفتند خودت به کارشناسمون زنگ بزن
تازه شما 10 گیگ هم داری داخل پنل کاربری هم که میشوی نمیدانی چقدر و چه مقدار استفاده نموده ای
برا همین برگشتم به راصد و تا زنگ زدم بهشون جنگی امدن و درستش کردن
رفاتک ادمی و میخواد که تحملش زیاد باشه که من اونش نیستم
با تشکر از شما
خداوند یار و نگهدارتان باد
mohammadmohan
06-04-2015, 23:08
راصد یه مگ راصد. ساعت ۱۲:7 شب .... رایگان
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
باو تایماوتاش زیاد شدن. نمیشه بازی کرد:n24:
mohammadmohan
06-04-2015, 23:38
با سلام
برادر خوبم اینکه چرا رفاتک خوب نیس این هست که:
1 هفته فقط باید برین و بیاین تا اکانت شما رو وصل کنند
کارشناسشون میاد و رادیو رو میچرخونه و ککش هم نمیگزه که ساختمون جلوشه
وقتی که شروع به دانلود میکنی سرعتش بیشتر از 130 تا نمیره 2 مگو میگم
هر چیم به شون گفتم بیان درستش کنن محلی نمیذاشتند و میگفتند خودت به کارشناسمون زنگ بزن
تازه شما 10 گیگ هم داری داخل پنل کاربری هم که میشوی نمیدانی چقدر و چه مقدار استفاده نموده ای
برا همین برگشتم به راصد و تا زنگ زدم بهشون جنگی امدن و درستش کردن
رفاتک ادمی و میخواد که تحملش زیاد باشه که من اونش نیستم
با تشکر از شما
خداوند یار و نگهدارتان باد
قبول دارم. نظم و انضباطی که راصد داره رو هیچ شرکت وایرلسی توو اهواز نداره.
mohammadmohan
06-04-2015, 23:43
اون بالا رفتن پینگ که به خاطر دکله از این جهته که یوزراش پهنای باند زیادی استفاده میکنن تواناییش کم میشه دیگه نمیتونه بقیه رو تامین کنه برای همین با دکل دیگه اوکی میشه.البته منظور تغییر دکل هست نه تغییر رادیو .مثلا من اون وقتی که پینگم بالا بود با دوتا رادیو که روی یه دکل بودن پینگ بالا بود ولی با دکل دیگه نه .باید مطمئن باشی اون رادیوهایی که بهشون وصل میشی مال یک دکل نباشن ولی اون وقتی که روی همه دکل ها اینطور باشه یعنی مشکل سراسریه .الانم کلا زیرساخت داره یه کارایی میکنه نت همه شرکتا پوکیده من خودم دو سه نمونه دارم همشون با هم میترکن .خود شرکت بعیده یه همچین کاری بکنه .ممکنه گاهی پهنای باند رو کم و زیاد کنه اما اینکه پینگ رو بترکونه غیر ممکنه یعنی دلیلی برای این کار وجود نداره مگر اینکه نوعی سرگرمی باشه براشون:n02:
اینجوری نیست که دستشون باشه مثلا پینگ خراب بدن سرعت دانلود خوب یا لود پیج رو کند کنن یا ... به خیلی چیزا بستگی داره کلا کیفیت نت. مثلا ممکنه واسه صرفهجویی یه موقع تصمیم بگیره سرعت دانلودها رو کم کنه. ولی پینگ بهتر شه. کلا صبا کردنی نی:n02:
mohammadmohan
07-04-2015, 01:10
یه مگ الماس راصد. ساعت ۲:08 صبح ===> رایگان
دستش هم درد نکنه. کاش همینطور بمونه:n02:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
what a good day (night) :n31:
mohammadmohan
07-04-2015, 18:56
امشب تایماوتاش بیشتر شده. :n30::n14:
arash59b
07-04-2015, 19:49
۱۲۸ فارا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohammadmohan
07-04-2015, 22:13
۱۲۸ فارا
این فارا طرف ما فقط یه سیگنال میگیره ازش اونم طرفا ۷۰ ۸۰ تویه سرچ چندتا فارا میاد ولی سیگنال لحظهای نمیگیره.
سایت فارا چیه؟ اون که تو صفحه چهاره بالا نمیاد
ahwazp30
07-04-2015, 22:39
این فارا طرف ما فقط یه سیگنال میگیره ازش اونم طرفا ۷۰ ۸۰ تویه سرچ چندتا فارا میاد ولی سیگنال لحظهای نمیگیره.
سایت فارا چیه؟ اون که تو صفحه چهاره بالا نمیاد
faraisp.ir
گاهی بالا میاد گاهی هم نمیاد.فکر نکنم سایت دیگه ای داشته باشه
اون 80 رو اگر میتونی بهش کانکت شی یه مدت زیر نظر بگیر ببین سی سی کیو ثابت میمونه یا نه اگه اوکی بود یه اکانت تست بگیر یا 5000 تومن بده یه 128 یه گیگ بردار یه مدت استفاده کن
mohammadmohan
07-04-2015, 22:53
faraisp.ir
گاهی بالا میاد گاهی هم نمیاد.فکر نکنم سایت دیگه ای داشته باشه
اون 80 رو اگر میتونی بهش کانکت شی یه مدت زیر نظر بگیر ببین سی سی کیو ثابت میمونه یا نه اگه اوکی بود یه اکانت تست بگیر یا 5000 تومن بده یه 128 یه گیگ بردار یه مدت استفاده کن
مشکل اینجاست که اگه رادیو رو جوری تنظیم کنم که فارا رو بگیره، سیگنالم از راصد میره بد میشه. ینی اگه بخوام تغییر بدم جهت آنتن رو دیگه باید از فارا بگیرم. به نظرم طرح طلایی راصد واسه گیم آنلاین بهترین گزینه هست فعلا. ولی حتما فارا رو باید امتحان کنم. الان راصد باز چندتا چندتا تایماوت میده طرح الماس. ولی دانلودش خوبه.
mohammadmohan
07-04-2015, 23:17
یه مگ راصد طرح الماس ساعت 12:15
تایماوتاش فعلا برطرف شده:n20:
ویرایش: به محض اینکه دکمه ارسال پاسخ رو زدم تایماوتاش شروع شد. در نتیجه دفه بعد گزارش نمیدم :n37::n23:
arash59b
07-04-2015, 23:38
اگه دانلود نداری و بیشتر اهل بازی هستی برو از تپش سرویس بگیر
mohammadmohan
08-04-2015, 00:13
اگه دانلود نداری و بیشتر اهل بازی هستی برو از تپش سرویس بگیر
تپش اصلا دانلود شبانه نداره. یه ۱۰ ۱۵ گیگ دانلود در ماه رو باید داشته باشم. از کجا باید به راصد بگیم یه سرویس بزاره با ۵-۶ ساعت دانلود رایگان؟
یه مشکلی هم دارم با تپش اینه که سیگنال لحظهای هنوز نتونستم ازش بگیرم. ینی تو سرچ میاد ولی سیگنال نمیده که وصل بشم به دکل.
اگه بتونم فارا و تپش رو همزمان بگیرم خیلی خوب میشه. فارا واسه دانلود تپش هم واسه گیم. ولی الماس راصد خو زیره چهل و خوردهای هزارتومن نداره :n03:
اين حدود 5 شب هست که سرعت دانلود فارانت دقیقا" از ساعت 2 شب به زیر 10 کیلوبایت افت پیدا میکنه.ممنون میشم اونایی که فارانت دارند بگند که طی شبهای گذشته چنین مشکلی داشتند یا نه؟
من قبل از ساعت 2 شب سرعتم تا 300 هم میرسه ولی به محض اینکه ساعت 2 شد بین 2 کیلوبایت تا 20 کیلوبایت در نوسان میشه و حتی نمیشه وبگردی کرد.البته با اونها تماس گرفتم متاسفانه پشتیبانیشون خیلی ضعیفه و کلا" شبها نیستن.صبح باهاشون تماس گرفتم گفتن یک عکس از سرعت دانلود بگیر و به ایمیلی که بعدا" بهت میدیم بفرست.
ahwazp30
08-04-2015, 10:52
اين حدود 5 شب هست که سرعت دانلود فارانت دقیقا" از ساعت 2 شب به زیر 10 کیلوبایت افت پیدا میکنه.ممنون میشم اونایی که فارانت دارند بگند که طی شبهای گذشته چنین مشکلی داشتند یا نه؟
طی چند روز اخیر یه مشکلاتی داشته اما این مشکلی که شما فرمودی برای من نبوده.
ahwazp30
08-04-2015, 10:59
تپش اصلا دانلود شبانه نداره. یه ۱۰ ۱۵ گیگ دانلود در ماه رو باید داشته باشم. از کجا باید به راصد بگیم یه سرویس بزاره با ۵-۶ ساعت دانلود رایگان؟
یه مشکلی هم دارم با تپش اینه که سیگنال لحظهای هنوز نتونستم ازش بگیرم. ینی تو سرچ میاد ولی سیگنال نمیده که وصل بشم به دکل.
اگه بتونم فارا و تپش رو همزمان بگیرم خیلی خوب میشه. فارا واسه دانلود تپش هم واسه گیم. ولی الماس راصد خو زیره چهل و خوردهای هزارتومن نداره :n03:
راستی روی کدوم کشور هستی ؟ من روی استرالیا بودم که تقریبا فرکانساش کاملا اما روی کانادا گذاشتم یه سری دکل جدید از فارا و راصد و اذرخش اومد برام با سیگنال بسیار عالی که حتی توی کامپلین تست هم نمیومدن .بهتره اگر اشنایی داری با کانفیگ یه بار روی کانادا هم سرچ کنی .فقط روی بقیه کشورها نزاری که اگه قفل شد مجبوری ریست فکتوری کنی.
iman تو روی کانادا تست کردی ببینی چیز جدیدی برات میاد یا نه ؟
mohammadmohan
08-04-2015, 11:35
راستی روی کدوم کشور هستی ؟ من روی استرالیا بودم که تقریبا فرکانساش کاملا اما روی کانادا گذاشتم یه سری دکل جدید از فارا و راصد و اذرخش اومد برام با سیگنال بسیار عالی که حتی توی کامپلین تست هم نمیومدن .بهتره اگر اشنایی داری با کانفیگ یه بار روی کانادا هم سرچ کنی .فقط روی بقیه کشورها نزاری که اگه قفل شد مجبوری ریست فکتوری کنی.
iman تو روی کانادا تست کردی ببینی چیز جدیدی برات میاد یا نه ؟
کشورم رو استرالیاست. مشکلم اینجاست که همون دکلی که رو استرالیا میگیرم رو رو کمپلین تست میزارم بهم سیگنال لحظهای نمیده. ینی توو سرچ میاد ولی نمیتونم بهش وصل بشم. کلا توو کامپلین یه عالمه دکل پیدا میکنه ولی سیگنال لحظهای بهم نمیده حتی همون دکلی که رو استرالیا بهش وصل میشم. کانادا رو تست میکنم شاید فرجی شد.
arash59b
08-04-2015, 11:42
امریکا رو هم تست کن
mohammadmohan
08-04-2015, 11:52
الان راصد توو ساعات غیررایگان پینگش شده ۱۸۰ با تایماوت زیاد. پریشب نهایت کیفیت رو توو ساعات رایگان داشت. دیشب هم به نسبت خوب بود. الان توو غیررایگان اینجوری خراب شده. stable نیست اصلا
رو کانادا هم سیگنال لحظهای از تپش نگرفت و فارا نگرفت. ولی از دکل راصد فرقی نکرد. مث همون استرالیا. البته من هنوز رادیو رو به نیت تپش نچرخوندم. این ماه که تموم شد میرم توو کارش ببینیم چی میشه
6 درجه زاویه هم دردسریههااا:n02::n05:
mohammadmohan
08-04-2015, 12:09
امریکا رو هم تست کن
تست کردم. یکی از آلفانت، سه تا تپش، یه راصد داد. از تپش و آلفا سیگنال لحظهای نگرفت. البته اگه رادیو رو بچرخونم فک کنم از تپش بتونم سیگنال بگیرم. ولی من الان چک کردم دیدم توو همین دو سه روز بیشتر از ده گیگ receive داشتم. دانلود نمیکنم زیاد ولی کلا حجم مصرفیم بالاست.
رفتنم به تپش مشروط به سیگنال گرفتن همزمان از فارانت است:n06: داستانی شده:n41:
راصد هم همچنان داره چندتا چندتا تایماوت میده
arash59b
08-04-2015, 13:01
اولین کاری که باید بکنید اینه که جای دقیق و جهت دکل های هر شرکتی رو بلد باشید بعد روی سیگنال کمتر کنید
mohammadmohan
08-04-2015, 15:08
اولین کاری که باید بکنید اینه که جای دقیق و جهت دکل های هر شرکتی رو بلد باشید بعد روی سیگنال کمتر کنید
طرف ما ساختمون بلند هست. فرهنگشهریم فاصلمون با کیانپارس و مرکز شهر که اکثر دکلها اونجاست زیاده. بعد واسه سیگنال من خیلی آروم رادیو رو ۳۸۰ درجه میچرخونم. ینی یه سیگنال از توو سرچ پیدا میکنم بعد بهش وصل میشم بعد رادیو رو میرم تکون میدم که ببینم سیگنال لحظهای میگیره یا نه. که تا الان غیر از راصد یه فارا گرفته با سیگنال ۷۰ تا ۸۰ :n30:
دکلهای راصد توو شهرکدانشگاه به ما نزدیکه
پ.ن: راصد همچنان داغونه. با این وضعیت شب کابوسواری را برای راصدیهای عزیز پیشبینی میکنم.
mohammadmohan
08-04-2015, 15:11
میگم. من گزاشتمش رو آمریکا الان دیگه نمیتون تغییر بدم کشور رو؟ چی شده؟ چیکار کنم؟
mohammadmohan
08-04-2015, 15:27
اونایی که نانوبیم دارن. حواستون باشه firmware رو به 5.5.8 آپگرید نکنید. توو فروم ubnt دیدم کاربرا نوشته بودن که کپلین تست واستون حذف میشه اگه 5.5.8 کنید.
راصد یه دکل داره. آخر آی پیش 22:13 هست. اگه کسی پیدا کرد این رو لطفا آی پی کاملش رو بزاره اینجا مرسی:n03:
با سلام
اقا چرا راصد اینجوری شده؟
صفحات رو به زور باز میکنه
سرعت دانلود هم که روی 30 تا 40 و کمتر در چرخشه
دیروز که خیلی عالی بود ولی امشب واویلایی داریم با این راصد
ساعات رایگان رو میگم که سرعتش به شدت اومده پایین
زیرا من از ساعات غیر رایگان استفاده ای نمیکنم چون شب تا صبح بیدارم و از 7 صبح میخوابم تا 7 عصر و اینجوری هم خیلی خوش میگذره.
با تشکر
mohammadmohan
08-04-2015, 23:18
آقا من میخوام کشور رو بزارم رو همون استرالیا. چه کنم؟ دکلی که اینجا میگیرم سیگنالش بالاست. یه حسی میگفت کشور رو نزار رو بلاد کفر، گوش نکردم:n02::n31::n41:
با سلام
اقا چرا راصد اینجوری شده؟
صفحات رو به زور باز میکنه
سرعت دانلود هم که روی 30 تا 40 و کمتر در چرخشه
دیروز که خیلی عالی بود ولی امشب واویلایی داریم با این راصد
ساعات رایگان رو میگم که سرعتش به شدت اومده پایین
زیرا من از ساعات غیر رایگان استفاده ای نمیکنم چون شب تا صبح بیدارم و از 7 صبح میخوابم تا 7 عصر و اینجوری هم خیلی خوش میگذره.
با تشکر
آره داغون شده. ولی سرعت دانلودم از تورنت الان طرفا هشتاد و پنجه با یه مگ راصد. با دانلود منجر بطرفا همون ۱۲۰ه. من فقط شبهایی که کیفیت خوبه بیدارم. شبهایی که خوب نیست میزارم توو دانلود و میخوابم.
پ.ن: بعد فک کنم میگن یه هورمونی چیزی هست لازمه واسه بدن، توو طول شب فقط ترشح میشه. بهتره شبها یه نیمساعت بخوابی:n02: البته ارادهی آهنین میخواد بعد نیمساعت از خواب پاشی:n31:
دانلود از سرورهای خارجی واقعا وحشتنک وحشتناک شده و سرعت دانلود از انها روی 20 تا 25 میچرخه
ولی برعکسش دانلود از سرورهای داخل ایران با بهترین سرعت ممکنه انجام میشه
و در اخر بگم خدا چکار کنه این زیرساختو که این اینترنت ذغالی رو هم از ما دریغ میکنه
خدا ازشون نگذره و هر چی حقوق میگیرند از گلویشان پایین نره و خرج دوا و درمونشون بشه
والا دیگه ذله شدیم با این اینترنت
حاضر بودیم توی 1 کشود افریقایی بدنیا میامدیم و این همه زجر نمیکشیدیم
mohammadmohan
09-04-2015, 05:38
دانلود از سرورهای خارجی واقعا وحشتنک وحشتناک شده و سرعت دانلود از انها روی 20 تا 25 میچرخه
ولی برعکسش دانلود از سرورهای داخل ایران با بهترین سرعت ممکنه انجام میشه
و در اخر بگم خدا چکار کنه این زیرساختو که این اینترنت ذغالی رو هم از ما دریغ میکنه
خدا ازشون نگذره و هر چی حقوق میگیرند از گلویشان پایین نره و خرج دوا و درمونشون بشه
والا دیگه ذله شدیم با این اینترنت
حاضر بودیم توی 1 کشود افریقایی بدنیا میامدیم و این همه زجر نمیکشیدیم
اون سروری که سرعت شما از اون رویه ۲۰ ۲۵ هست رو بدبد ماها تست کنیم. ببینیم مشکل کلی هست یا نه.
اون اشخاص هم خودشون حقوق بده هستند:n02:
mohammadmohan
09-04-2015, 06:23
به محض اینکه ساعت از ۷ صبح گذشت خیلی شیک و مجلسی پینگ از ۱۹۰ شد ۱۰۵ :n24: راصد یه مگ الماس
ویرایش: که البته دوباره برگشت به همون ۱۹۰ :n03:
ویرایش۲: ریست کردم کشور درست شد. رو چه حساب قفل میشه؟ ینی چیکار کنیم دیگه نمیشه کشور عوض کرد؟ چیکار کنیم که همیشه بشه عوض کرد؟
ahwazp30
09-04-2015, 12:41
طرف ما ساختمون بلند هست. فرهنگشهریم فاصلمون با کیانپارس و مرکز شهر که اکثر دکلها اونجاست زیاده. بعد واسه سیگنال من خیلی آروم رادیو رو ۳۸۰ درجه میچرخونم. ینی یه سیگنال از توو سرچ پیدا میکنم بعد بهش وصل میشم بعد رادیو رو میرم تکون میدم که ببینم سیگنال لحظهای میگیره یا نه. که تا الان غیر از راصد یه فارا گرفته با سیگنال ۷۰ تا ۸۰ :n30:
دکلهای راصد توو شهرکدانشگاه به ما نزدیکه
پ.ن: راصد همچنان داغونه. با این وضعیت شب کابوسواری را برای راصدیهای عزیز پیشبینی میکنم.
مگه نگفتم حواست باشه روی کشورای دیگه غیر از کانادا نزار ممکنه قفل بشه گوش نکردی .حالا که دیگه ریست کردی .اون اپدیت ربطی به نانو بیم و .. نداره .ظاهرا تمام محصولات یو بیکیوتی به فریم وور جدید اپ بشن اون کمپلین تست حذف میشه .
الان دقیقا چی میخای ؟ جهت دکل ؟ ادرس دکل ؟ فارا باید یا سمت گلستان بچرخونی یا رو به پردیس .راصد هم همینطور .اذرخش هم باید توی لیستت به اسم Az@mp بیاد چون بهت نزدیکه دکلاش .رادیوهای جدید روی دکل پردیس فارا فقط روی کشور کانادا برای من میان .دیگه چی میخای .اگه سوالی داشتی بپرس .من در خدمتت هستم.
mohammadmohan
09-04-2015, 13:39
مگه نگفتم حواست باشه روی کشورای دیگه غیر از کانادا نزار ممکنه قفل بشه گوش نکردی .حالا که دیگه ریست کردی .اون اپدیت ربطی به نانو بیم و .. نداره .ظاهرا تمام محصولات یو بیکیوتی به فریم وور جدید اپ بشن اون کمپلین تست حذف میشه .
الان دقیقا چی میخای ؟ جهت دکل ؟ ادرس دکل ؟ فارا باید یا سمت گلستان بچرخونی یا رو به پردیس .راصد هم همینطور .اذرخش هم باید توی لیستت به اسم Az@mp بیاد چون بهت نزدیکه دکلاش .رادیوهای جدید روی دکل پردیس فارا فقط روی کشور کانادا برای من میان .دیگه چی میخای .اگه سوالی داشتی بپرس .من در خدمتت هستم.
من الان یه سرویس با کیفیت میخوام که هم چندساعت دانولد رایگان داشته باشه هم پینگش توو ساعات دیگه ثابت و پایین باشه واسه گیمانلاین. خودم نظرم رو فارا بود واسه دانلود (به خاطر قیمت پایین نسبت به ۱۲ ساعت راصد) و تپش واسه کیفیت خوبش واسه گیم. ولی فک نکنم بتونم سیگنال از فارا و تپش همزمان بگیرم.
الان کشور رو گذاشتم رو فرانسه، راصد که تغییری نکرد، همون سیگنال ۴۵ همون دکل، ولی فارانت رو تونستم همزمان با راصد با سیگنال ۶۰ بگیرم.
احتمالا وقتی طرح الماسم تمام شد از فارا میگیرم واسه دانلود، اگه تونستم توو همین جهت تپش پیدا کنم از تپش میگیرم اگه نه از راصد یه طلایی میگیرم.
شایدم اصلا نیاز نشد و با همون فارا تونستم سر کنم. سمت گلستان نمیگیره گذاشتم سمت شهرکدانشگاه. ینی از فرهنگشهر به سمت شهرکدانشگاه. به هر سمتی که بزارم دکل شرکتها میان ولی سیگنال لحظهای نمیتونم ازشون بگیرم. ینی وصل نمیشه. این سمتی که گذاشتم هم ساختمون هست ولی خوب میگیره.
الانم که لنگ آدرس دکلهای تپش هستم. ینی اگه تپش خیلی خوب باشه قید دانلود رو میزنم.
چیز دیگهای هم نمیخوایم غیر از سلامتی شوما.
بقیه کشورها هم میخوام تست کنم یکی یکی:n02: چون الان با یه کشور عوض کردم تونستم فارا و راصد رو بگیرم همزمان. چه بسا تپش هم بشه چون توو سرچ میان ولی سیگنال لحظهای بهم نمیدن.
ویرایش: من الان یه چی دیدم دهنم باز مونده. چندبار دارم تست میکنم واسه وصل شدن به سایت فارانت. نرمافزار کاهش پینگ رو که وصل میکنم سایت فارا باز میشه. قطع میکنم رفرش میزنم باز نمیشه. :O کسی اینجا هست راصد داشته باشه بدون چیز پی ان بتونه سایت فارا رو باز کنه؟
ahwazp30
09-04-2015, 14:11
من الان یه سرویس با کیفیت میخوام که هم چندساعت دانولد رایگان داشته باشه هم پینگش توو ساعات دیگه ثابت و پایین باشه واسه گیمانلاین. خودم نظرم رو فارا بود واسه دانلود (به خاطر قیمت پایین نسبت به ۱۲ ساعت راصد) و تپش واسه کیفیت خوبش واسه گیم. ولی فک نکنم بتونم سیگنال از فارا و تپش همزمان بگیرم.
الان کشور رو گذاشتم رو فرانسه، راصد که تغییری نکرد، همون سیگنال ۴۵ همون دکل، ولی فارانت رو تونستم همزمان با راصد با سیگنال ۶۰ بگیرم.
احتمالا وقتی طرح الماسم تمام شد از فارا میگیرم واسه دانلود، اگه تونستم توو همین جهت تپش پیدا کنم از تپش میگیرم اگه نه از راصد یه طلایی میگیرم.
شایدم اصلا نیاز نشد و با همون فارا تونستم سر کنم. سمت گلستان نمیگیره گذاشتم سمت شهرکدانشگاه. ینی از فرهنگشهر به سمت شهرکدانشگاه. به هر سمتی که بزارم دکل شرکتها میان ولی سیگنال لحظهای نمیتونم ازشون بگیرم. ینی وصل نمیشه. این سمتی که گذاشتم هم ساختمون هست ولی خوب میگیره.
الانم که لنگ آدرس دکلهای تپش هستم. ینی اگه تپش خیلی خوب باشه قید دانلود رو میزنم.
بقیه کشورها هم میخوام تست کنم یکی یکی:n02: چون الان با یه کشور عوض کردم تونستم فارا و راصد رو بگیرم همزمان. چه بسا تپش هم بشه چون توو سرچ میان ولی سیگنال لحظهای بهم نمیدن.
ویرایش: من الان یه چی دیدم دهنم باز مونده. چندبار دارم تست میکنم واسه وصل شدن به سایت فارانت. نرمافزار کاهش پینگ رو که وصل میکنم سایت فارا باز میشه. قطع میکنم رفرش میزنم باز نمیشه. :O کسی اینجا هست راصد داشته باشه بدون چیز پی ان بتونه سایت فارا رو باز کنه؟
برای من نه با راصد نه با فارا نه با هیچ چیز دیگه ای باز نمیشه .فقط با adsl که از مخابرات داشتم باز میشد که الانم نتش پوکیده ولی گاهی با نت خود فارا هم باز میشد.اما تا جایی که یادم میاد سایتش با نت خودش وا نمیشه .
راصد طلایی و الماسش خیلی فرق نمیکنن وقتی قرار باشه پینگش بالا بره روی اونم میره .من الان همش طلایی داشتم و مشکل پینگ هم بوده .حالا شاید همزمان نباشن مثلا وقتی با الماس میره بالا با طلایی خوب باشه اما اینطور نیست که سرویس طلایی فاقد عیب باشه اونم مشکل پینگ داره گاهی یه دکل داره نمیدونم مال شهرکه یا کوی 22 بهمن اما اخرش 0B هست اون هیچ وقت افت سرعت و مشکل پینگ نداشته .اگه تو لیستت اومد بچرخون سمتش تستش کن .تپش دکلش فقط تو گلستانه اون نزدیکیا دیگه نداره اما خوب چند تا رادیو روش هست در جهات مختلف .شما رو به گلستان (به صورت غیر مستقیم .یعنی مستقیم سمت بهارستان نباید بندازی باید زاویش سمت بازارچه گلستان باشه .من بعید میدونم بتونی از این چند تا شرکت در یک جهت سیگنال خوب بگیری اگرم بگیری ممکنه مشکل سی سی کیو پیدا کنی.بهتره یکی رو انتخاب کنی که هم رایگان داشته باشه هم پینگ خوب برای گیم .ولی اولویتت گلستان باشه چون همشون اونجا دکل دارن .با همون زاویه ای که گفتم بنداز سمت گلستان بعد روی کشور های مختلف تست کن ببین سیگنال چه جوریه .منظورت از سیگنال لحظه ای اینه که توی سرچ سیگنال مناسب میاد اما وقتی کانکت میشی به دکل سیگنال نمیاد درسته ؟
arash59b
09-04-2015, 15:01
دکل تپش تو گلستان تو خیابون بوستان و بالای برج ایران زمین هست. یادش بخیر تا پارسال فقط ۱۵۰ متر با خونه ام فاصله داشت جهت خونه مون هم یجور بود که از تپش و رفاتک و راصد می تونستم بدون تغییر جهت رادیو با هم اکانت بگیرم
بنظرم باید بتونی از اذرخش سیگنال بگیری چون اونطرفها زیاد دکل داره یکیش طرف شهرک برق هست
amin-farahmand
09-04-2015, 16:01
سلام دوستان خوبین؟ میگم آذرخش چطوره؟ دکلش 100 متر فاصله داره تا خونمون. اگه خوبه بگیرم ازش
mohammadmohan
09-04-2015, 17:23
برای من نه با راصد نه با فارا نه با هیچ چیز دیگه ای باز نمیشه .فقط با adsl که از مخابرات داشتم باز میشد که الانم نتش پوکیده ولی گاهی با نت خود فارا هم باز میشد.اما تا جایی که یادم میاد سایتش با نت خودش وا نمیشه .
راصد طلایی و الماسش خیلی فرق نمیکنن وقتی قرار باشه پینگش بالا بره روی اونم میره .من الان همش طلایی داشتم و مشکل پینگ هم بوده .حالا شاید همزمان نباشن مثلا وقتی با الماس میره بالا با طلایی خوب باشه اما اینطور نیست که سرویس طلایی فاقد عیب باشه اونم مشکل پینگ داره گاهی یه دکل داره نمیدونم مال شهرکه یا کوی 22 بهمن اما اخرش 0B هست اون هیچ وقت افت سرعت و مشکل پینگ نداشته .اگه تو لیستت اومد بچرخون سمتش تستش کن .تپش دکلش فقط تو گلستانه اون نزدیکیا دیگه نداره اما خوب چند تا رادیو روش هست در جهات مختلف .شما رو به گلستان (به صورت غیر مستقیم .یعنی مستقیم سمت بهارستان نباید بندازی باید زاویش سمت بازارچه گلستان باشه .من بعید میدونم بتونی از این چند تا شرکت در یک جهت سیگنال خوب بگیری اگرم بگیری ممکنه مشکل سی سی کیو پیدا کنی.بهتره یکی رو انتخاب کنی که هم رایگان داشته باشه هم پینگ خوب برای گیم .ولی اولویتت گلستان باشه چون همشون اونجا دکل دارن .با همون زاویه ای که گفتم بنداز سمت گلستان بعد روی کشور های مختلف تست کن ببین سیگنال چه جوریه .منظورت از سیگنال لحظه ای اینه که توی سرچ سیگنال مناسب میاد اما وقتی کانکت میشی به دکل سیگنال نمیاد درسته ؟
فک کنم سمت گلستان مانع زیاد توو راهم باشه. چون راصد و فارا رو نگرفت. طرحم که تمام شد تپش و آذرخش هم تست میکنم سمت گلستان.
یه ۱۰ ۱۵ روز ۱۲۸ طلایی داشتم نسبت به الماس وضعیت بهتری داشت. فقط مشکل این بود که کلا رو ttl ۵۰ بود و تغییر نمیکرد. و چی پی ان کانکت میشد ولی اصلا پیج باز نمیکرد و رسیو نمیکرد، از جاهای مختلف گرفتم ولی باز همین وضعیت بود حالا اومدم الماس درست شده.
در حال حاظر فقط از فارا و راصد میتونم همزمان سیگنال خوب بگیرم. راصد فارا بشه تپش فارا حله.
به 0b هم میتونم همزمان وصل شم ولی واسه من تغییری نمیکنه :n28:
آره منظورم از سیگنال لحظهای همونه.
پ.ن: از دیروز راصد داغونه طرح الماس یه مگ. دیشب هم داغون بود. امروز هم داغونه. یحتمل شب هم داغونه. داغون در حل ۱۰تا ۱۰تا تایماوت. نمیشه تست گرفت اصن.
mohammadmohan
09-04-2015, 17:25
دکل تپش تو گلستان تو خیابون بوستان و بالای برج ایران زمین هست. یادش بخیر تا پارسال فقط ۱۵۰ متر با خونه ام فاصله داشت جهت خونه مون هم یجور بود که از تپش و رفاتک و راصد می تونستم بدون تغییر جهت رادیو با هم اکانت بگیرم
بنظرم باید بتونی از اذرخش سیگنال بگیری چون اونطرفها زیاد دکل داره یکیش طرف شهرک برق هست
آذرخش سایتی چیزی نداره؟
چرا انقد اطلاع رسانی هاشون داغونه؟
mohammadmohan
09-04-2015, 18:26
راصد یه مگ الماس
سی چهل ثانیه نت وصل میشه با تایمآوت و پینگ ۱۸۰ بعد دیگه کلا میشه تایماوت تا دیسکانکت کانکت کنم دوباره چند ثانیه وصل میشه بعدش دوباره فقط تایماوت میده. غیر از من کسی این مشکل رو الان نداره؟
maniya12
09-04-2015, 19:18
با سلام خدمت دوستان
من میخواستم رادیو دسته دوم بخرم این مدلی که میگم پیدا کردن 200 هزار تومن می ارزه اگه سالم باشه؟راه تست سالم بودن رادیو چیه؟!
انتن (رادیو) وایرلس میکروتیک SXT Lite5با تشکر فراوان
ahwazp30
09-04-2015, 20:25
آذرخش سایتی چیزی نداره؟
چرا انقد اطلاع رسانی هاشون داغونه؟
سایت قبلا داشت الان دیگه بالا نمیاد .اذرخش بسیار خسیس و بی مسئولیت و بی ادبه .مراقب باش:n02:
دلیل اینکه سیگنال بعد از کانکت شدن نمیاد همونیه که ارش میگه یعنی انعکاس سیگناله نه خود سیگنال .ارتفاع رادیوت از سطح مبنا ( زمین خیابان) چقدره ؟
mohammadmohan
09-04-2015, 21:00
سایت قبلا داشت الان دیگه بالا نمیاد .اذرخش بسیار خسیس و بی مسئولیت و بی ادبه .مراقب باش:n02:
دلیل اینکه سیگنال بعد از کانکت شدن نمیاد همونیه که ارش میگه یعنی انعکاس سیگناله نه خود سیگنال .ارتفاع رادیوت از سطح مبنا ( زمین خیابان) چقدره ؟
باو فارانت و آذرخش و ... که سایتاشون داغونه ملت چطور حجم دقیقشون رو بدونن. نرمافزارهای حجم، حجم دقیق رو نشون نمیدن.
نمیدونم شاید واسه بعضی از دکلها انعکاس سیگنال باشه. ولی چندتا از راصد و فارا قبل از تنظیم کردن جهت رادیو پیدا میکرد و سیگنال لحظهای نمیگرفت که الان از همونا بعد از تنظیم کردن داره سیگنال خیلی خوب میگیره. منظورم از تنظیم کردن چرخوندن چند درجهای رادیو هست. ینی الان اگه برم یکم رادیو رو تکون بدم، همین راصدی که با سیگنال ۴۵ بهش وصل میشم، دیگه بهم سیگنال لحظهای نمیده ولی باز توو سرچ میاد. خب مطمئنا این انعکاس نی:n02:
فک کنم اون دکلهایی که یه بار میان توو اسکن، یه بار نمیان انعکاس سیگنال باشن. کلا اطلاعات کافی در این مورد ندارم:n01:
پ.ن: به خدا الان هر تقریبا یه دقیقه یه بار (نظم مشخصی نداره) اینترنت شروع میکنه به تایماوت دادن کامل و رسیو قطع میشه. ینی نت قطع فقط زده connected
زنگ هم زدم راصد میگه "پیگیری میکنیم" (نوعی از پیچاندن است)
فک کنم بر اساس رسیوی که میکنیم نت قطع میشه. الان چند دیقه دانلود رو قطع کردم که اینجا پست بزارم هنوز قطع نشده. ۱۸۰ با کلی تایماوت.
آرش
اون برادرمون که در مورد sxt پرسیده با شوما کار داره:n02:
ahwazp30
09-04-2015, 21:04
باو فارانت و آذرخش و ... که سایتاشون داغونه ملت چطور حجم دقیقشون رو بدونن. نرمافزارهای حجم، حجم دقیق رو نشون نمیدن.
نمیدونم شاید واسه بعضی از دکلها انعکاس سیگنال باشه. ولی چندتا از راصد و فارا قبل از تنظیم کردن جهت رادیو پیدا میکرد و سیگنال لحظهای نمیگرفت که الان از همونا بعد از تنظیم کردن داره سیگنال خیلی خوب میگیره. منظورم از تنظیم کردن چرخوندن چند درجهای رادیو هست. ینی الان اگه برم یکم رادیو رو تکون بدم، همین راصدی که با سیگنال ۴۵ بهش وصل میشم، دیگه بهم سیگنال لحظهای نمیده ولی باز توو سرچ میاد. خب مطمئنا این انعکاس نی:n02:
فک کنم اون دکلهایی که یه بار میان توو اسکن، یه بار نمیان انعکاس سیگنال باشن. کلا اطلاعات کافی در این مورد ندارم:n01:
پ.ن: به خدا الان هر تقریبا یه دقیقه یه بار (نظم مشخصی نداره) اینترنت شروع میکنه به تایماوت دادن کامل و رسیو قطع میشه. ینی نت قطع فقط زده connected
زنگ هم زدم راصد میگه "پیگیری میکنیم" (نوعی از پیچاندن است)
فک کنم بر اساس رسیوی که میکنیم نت قطع میشه. الان چند دیقه دانلود رو قطع کردم که اینجا پست بزارم هنوز قطع نشده. ۱۸۰ با کلی تایماوت.
@آرش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اون برادرمون که در مورد sxt پرسیده با شوما کار داره:n02:
support.faraisp.ir
یکم رادیوت رو بده سمت اسمون ولی نه زیاد میلیمیتری این کار رو بکن شاید تونستی از اونایی که سیگنال لحظه ای نداری هم سیگنال کامل بگیری .برای من با این ترفند سیگنال از 84 رسید به 78 .تست کن
با این ترفند گاهی موانع سر راه تا حدی از بین میرن.
imanparsa
09-04-2015, 23:23
با سلام خدمت دوستان
من میخواستم رادیو دسته دوم بخرم این مدلی که میگم پیدا کردن 200 هزار تومن می ارزه اگه سالم باشه؟راه تست سالم بودن رادیو چیه؟!
انتن (رادیو) وایرلس میکروتیک SXT Lite5
با تشکر فراوان
160 تومان تا 170 تومان به شرط سلامت بخرید
حتما خونه طرف تستش کنید و مهلت تست بگیرید
نو همین دستگاه قیمتش حداکثر 250 تومانه
توی این لینک نو همین رادیو 195 تومانه:
یعنی شما دست دومش رو داشتی 5 تومان گرونتر نو میخریدید :)
maniya12
10-04-2015, 02:02
160 تومان تا 170 تومان به شرط سلامت بخرید
حتما خونه طرف تستش کنید و مهلت تست بگیرید
نو همین دستگاه قیمتش حداکثر 250 تومانه
توی این لینک نو همین رادیو 195 تومانه:
یعنی شما دست دومش رو داشتی 5 تومان گرونتر نو میخریدید :)
با تشکر این دستگاه بهتره یا نانو استیشن 5؟؟؟
آیا این دستگاه کارمو راه میندازه؟؟ تا چقدر برد ساپورت میکنه؟؟
آیا مدل رادیو در سرعت دانلود و پینگ و پکت لاس تاثیر گذاره؟؟اگه آره چقدر مثلا؟؟
با تشکر
maniya12
10-04-2015, 02:06
ببخشید میخواستم بدونم نانو استیشن M5 بهتره یا 5؟؟؟تو چه چیزی با هم فرق دارن؟؟
با تشکر
mohammadmohan
10-04-2015, 05:53
ببخشید میخواستم بدونم نانو استیشن M5 بهتره یا 5؟؟؟تو چه چیزی با هم فرق دارن؟؟
با تشکر
شوما اگه خواستی نانو بگیری، یا یه نانو استیشن ۵ دست دو بگیر، اگه خواستی نانو استیشن m5 بگیری یه ۸۰ هزارتومن بزار روش یه چی درست درمون بگیر.
از نظر ساپورت کردن زیاد نگران نباش. هنوز رادیو رو دکل هست واسه کسایی که نانو استیشن ۲ دارن:n02:
mohammadmohan
10-04-2015, 05:54
support.faraisp.ir
یکم رادیوت رو بده سمت اسمون ولی نه زیاد میلیمیتری این کار رو بکن شاید تونستی از اونایی که سیگنال لحظه ای نداری هم سیگنال کامل بگیری .برای من با این ترفند سیگنال از 84 رسید به 78 .تست کن
با این ترفند گاهی موانع سر راه تا حدی از بین میرن.
تست کردم قبلا، بهترین حالتش همین زاویه 0 درجه هست. ارتفاع از سطح زمین والا یه خونه دو طبقه است، یه لوله 1.5 متری هم بالا پشتبوم زدم. چند متر میشه رو نمیدونم:n02:
دوستان این فارانت چیزی به نام خرید حجم اضافه هست؟!!! مثلا طرحت توی کمتر از 30 روز تمام بشه 1 گیگ اضافه بخری؟!!! توی سایتشون چنین چیزی ندیدم... اگر هست هر گیگش چقدره؟
پ.ن: نمیدونم این راصد چه مرگش شده! دقیقا از ساعت 7 بعد از ظهر به بعد می ترکه!
arash59b
10-04-2015, 15:26
بله داره
هر گیگ ۵ تومن
lifealley
10-04-2015, 15:28
سلام من اهوازم و از Nano station استفاده میکنم بهترین شرکت توی منطقه ی گلستان یا شهرک برق کدومه ؟
رفاتک که فوقولاده افتضاحه - یارو کارشناسش اومده دکل نسب کنه نیم ساعت داشت با موبایل با دوست د..خ.ت.ر.ش حرف میزد. بعدشم تا ساعت 10 شب نتونست وصلش کنه.
فردا باز یه نفر دیگه میاد یه نانو استیشن دست دوم میاره میگه نانوی شما مشکل داره از این استفاده کنید . 2 روز قبل از خودشون خریده بودم همون نانو استیشنو
بعذشم که وصل کرد . به محض اینکه یارو رفت . هر 1 دقیقه یه بار 5 تا 10 تا time out میده یا به محض اینکه site باز میکنم time out میده.
به خدا بیشتر از 10 باز زنگ زدم بهشون مدام میگن روشن خاموش کنید ایندفعه دیگه درست میشه . اکانتتونو reset کردیم یا میگه چند لحظه گوشی ....... بعد 2 - 3 دقیقه میگه نانو رو روشن خاموش کنید ایشالا درست شده. به قرآن دیگه من روم نمیشه زنگ بزنم بهشون.
arash59b
10-04-2015, 18:01
سلام من اهوازم و از Nano station استفاده میکنم بهترین شرکت توی منطقه ی گلستان یا شهرک برق کدومه ؟
رفاتک که فوقولاده افتضاحه - یارو کارشناسش اومده دکل نسب کنه نیم ساعت داشت با موبایل با دوست د..خ.ت.ر.ش حرف میزد. بعدشم تا ساعت 10 شب نتونست وصلش کنه.
فردا باز یه نفر دیگه میاد یه نانو استیشن دست دوم میاره میگه نانوی شما مشکل داره از این استفاده کنید . 2 روز قبل از خودشون خریده بودم همون نانو استیشنو
بعذشم که وصل کرد . به محض اینکه یارو رفت . هر 1 دقیقه یه بار 5 تا 10 تا time out میده یا به محض اینکه site باز میکنم time out میده.
به خدا بیشتر از 10 باز زنگ زدم بهشون مدام میگن روشن خاموش کنید ایندفعه دیگه درست میشه . اکانتتونو reset کردیم یا میگه چند لحظه گوشی ....... بعد 2 - 3 دقیقه میگه نانو رو روشن خاموش کنید ایشالا درست شده. به قرآن دیگه من روم نمیشه زنگ بزنم بهشون.
اگه جلوی گیگ شهرک برق به طرف خیابون بوستان با ایستی و اون رو ساعت ۱۲ فرض کنید تو همون جهت دکل تپش رو می تونی ببینی
به سمت ساعت ۱ نزدیک ترین دکل رفاتک هستش که معمولا اسمش بصورت وایمکس ۱۴ و ۱۵ و ۱۶ تو سرچ پیدا میشن تو همین جهت دکل ابتکارنت هم به فاصله ۲۰ متری رفاتک قرار داره
ساعت ۱۰ هم دکل های راصد و اداک رایانه طرف فروشگاه برزگ گلستان قرار دارند
دکل اذرخش هم توی ساعت ۸ یا ۹ ات هست
اگه شانس داشته باشی می تونی تو ساعت ۲ و طرف پارک قوری دکل های الفانت و نیمادنت (بیمارستان گلستان) رو پیدا کنی
با سلام
دقیقا همون بلایی که سر من اومد برای شما هم پیش اومده
بدترین شرکت همون رفاتک هست که فقط پول میگیرنو در میرن
اینترنت من هم اینجوری بود که 2 دقیقه وصل میشد و بعد 1 دقیفه قطع
90 هزار تومان هم رفت تو جیبشون و خدا از شون نگذره که اینجوری سر ملت کلاه میذارند
الان هم که راصد 2 مگ دارم بعضی شبها از 7 عصر تا 4 صبح داغونه و بعضی وقتها هم عالی میشه
ودر کل تو این دور و زمونه شرکتی بهتر و منظم تراز راصد توی اهواز پیدا نمیکنید
با تشکر
lifealley
10-04-2015, 18:45
آرش جان ممنون.
lifealley
10-04-2015, 18:47
با سلام
دقیقا همون بلایی که سر من اومد برای شما هم پیش اومده
بدترین شرکت همون رفاتک هست که فقط پول میگیرنو در میرن
اینترنت من هم اینجوری بود که 2 دقیقه وصل میشد و بعد 1 دقیفه قطع
90 هزار تومان هم رفت تو جیبشون و خدا از شون نگذره که اینجوری سر ملت کلاه میذارند
الان هم که راصد 2 مگ دارم بعضی شبها از 7 عصر تا 4 صبح داغونه و بعضی وقتها هم عالی میشه
ودر کل تو این دور و زمونه شرکتی بهتر و منظم تراز راصد توی اهواز پیدا نمیکنید
با تشکر
Kioto داداش سرعت دانلود شبانتون با توجه به اینکه سرویسه 2MB دارید چقدره ؟ موقعی که ترافیک رایگان میشه؟
maniya12
10-04-2015, 19:25
با تشکر این دستگاه بهتره یا نانو استیشن 5؟؟؟
آیا این دستگاه کارمو راه میندازه؟؟ تا چقدر برد ساپورت میکنه؟؟
آیا مدل رادیو در سرعت دانلود و پینگ و پکت لاس تاثیر گذاره؟؟اگه آره چقدر مثلا؟؟
با تشکر
با سلام خدمت آقای imanparsa
لطفا جواب منو بدین
imanparsa
10-04-2015, 20:00
با سلام خدمت آقای imanparsa
لطفا جواب منو بدین
سلام خدمت عزیز دل.
عملکردش اگر از نانو استیشن 5 بهتر نباشه بدتر هم نیست.
بنظر من نسبت به قیمتش خوبه.
خیلی ها گفتن لینک 6 کیلومتر هم باهاش زدن
تنها بدیش اینه که توی حالت اکسس پوینت قرار نمیگیره چون کلاس سطح 3 اس ایکس تی هست که این ویژگی به کار شما هم نمیاد.
مدل رادیو اگر بتونه کیفیت سیگنال رو بالا ببره قطعا پینگ و پوکتلاست ناشی از ضعیف بودن سیگنال از بین میره پس میتونه مدل تاثیر گذار باشه.
بنظر من نو همین دستگاه رو 200 تومان بخرید . دست دوم هم به شرط سلامت 160.000 تومان می ارزه.
و در آخر باید بگم برای استفاده خانگی این دستگاه کار شما رو راه میندازه
amin-farahmand
10-04-2015, 20:14
256 نامحدود فارانت
mohammadmohan
10-04-2015, 21:26
راصد سرویس الماس یه مگ
الان دوباره به حالت خوب برگشته. منتها پینگ ۴.۲.۲.۴ رو ۱۲۰ه
بعد از دو رور و دو شب افتضاح دوباره خوب شده. درد من اینه که وقتی قراره داغون بشه توو ساعات غیررایگان هم داغون میشه. ینی اصن غیرعادی بد میشه.
یه روز خوبه خوب، یه روز هر یه دیقه دیسکانکت. تاریخ روزهایی که خراب میشه رو میخوام بنویسم رو کاغذ که آخر ماه که طرحم تمام شد یادم نره. انصافا با این پولی که راصد میگیره زور داره هی داغون شه.
ویرایش: اینم اضاف کنم امروز کلا نسبت به زورهای خوب قبلیش پینگش نوسان بیشتری داره. تایماوت نداره ولی بعضی وقتا که رسیو شدید داریم پینگش یه نمه میره بالا.
الان که خوبه، خوب بمونه، نوشابه و چایی و اینا گرفتم تا صبح بکشم بیدار بمونم:n02:
سرعت 2 مگ الماس روی 256 تا 270 ساعات رایگانش هست
الان هم که در حال دانلود هست روی 270 میچرخه
و به قول برادر خوبمون امروز از اون روزهای عالی راصد هستش که از ساعت 7 عصر که شروع دانلود رایگان هست سرعتش بسیار عالی شده و قطعی هم نداشته
امیدوارم که راصد همیشه اینجوری بمونه
با تشکر
mohammadmohan
10-04-2015, 23:31
راصد یه مگ الماس ساعت 12:30
ولی سرعت دانلودش رو همون ۱۲۰ه
seetherali
11-04-2015, 00:37
منم بعد یه مدت این مشکل رو با رفاتک پیدا کردم , 1 ماه تمام تا سایت باز میکردی تایم اوت میداد. زنگ هم میزدم پشتیبانی میگفتن شما یه خاموش روشن کن درست میشه ! ریست هم میکردی درست نمیشد میگفت پس حتما رادیوتون تکون خورده ! ما مشکلی نداریم ! بعدا از یکی از نصاب هاشون شنیدم مشکل سراسری بوده. ولی خب زیر بار نمیرفتن و میگفتن مشکلی نداریم !
amin-farahmand
11-04-2015, 10:17
سلام دوستان یه سوال. تفاوت سرویس الماس و طلایی راصد چیه؟
imanparsa
11-04-2015, 11:31
سلام دوستان یه سوال. تفاوت سرویس الماس و طلایی راصد چیه؟
طلاییی ساعت نیم بها داره و توی هیچ ساعتی رایگان نمیشه
اما سرویس الماس دارای 12 ساعت تایم رایگان هستش از 7 عصر تا 7صبح رایگانه
amin-farahmand
11-04-2015, 11:35
آها پس به خاطر همینه که کیفیت طلایی بالاتره. ممنون از پاسختون
mohammadmohan
11-04-2015, 13:04
راصد یه مگ الماس تایم غیررایگان :n14:
پینگ 4.2.2.4 شده 250 :n14::n14:
maniya12
11-04-2015, 16:22
سلام خدمت عزیز دل.
عملکردش اگر از نانو استیشن 5 بهتر نباشه بدتر هم نیست.
بنظر من نسبت به قیمتش خوبه.
خیلی ها گفتن لینک 6 کیلومتر هم باهاش زدن
تنها بدیش اینه که توی حالت اکسس پوینت قرار نمیگیره چون کلاس سطح 3 اس ایکس تی هست که این ویژگی به کار شما هم نمیاد.
مدل رادیو اگر بتونه کیفیت سیگنال رو بالا ببره قطعا پینگ و پوکتلاست ناشی از ضعیف بودن سیگنال از بین میره پس میتونه مدل تاثیر گذار باشه.
بنظر من نو همین دستگاه رو 200 تومان بخرید . دست دوم هم به شرط سلامت 160.000 تومان می ارزه.
و در آخر باید بگم برای استفاده خانگی این دستگاه کار شما رو راه میندازه
با تشکر شما چه رادیو رو پیشنهاد میکنید که از نظر سیگنال مشکل نداشته باشه و فواصل طولانی رو با سیگنال قوی و بالا دریافت کنه و قیمتش مناسب باشه؟؟
maniya12
11-04-2015, 16:23
با سلام کدوم شرکت در خوزستان پایین ترین پینگ داخلی ایران مثلا زیره 20 میده؟؟فرق نمیکنه وایرلس یا adsl ؟؟
با تشکر
amin-farahmand
11-04-2015, 16:55
256 فارا نامحدود
imanparsa
11-04-2015, 18:55
با تشکر شما چه رادیو رو پیشنهاد میکنید که از نظر سیگنال مشکل نداشته باشه و فواصل طولانی رو با سیگنال قوی و بالا دریافت کنه و قیمتش مناسب باشه؟؟
نمیشه همه چیز رو با هم خواست
بقول معروف هرچقدر پول بدی آش میخوری
توی رنج قیمتی 200 - 270 بهترین رادیو ها نانو استیشن 5 هستش و این مدل :SXT5HPNDکه 265 تومان هست. که این SXT5HPNDقوی تر از سری نانو استیشن هست.
توی رنج قیمتی بالاتر یعنی 370.000 تومان - 410.000 تومان رادیو : نانو بیم ام 5 از همه قوی تر هست و شکلش شبیه دیش هست.
رنج قیمتی 500.000 تومان به بالا هم که باید تجهیزات بخری و رادیو رو جداگونه بخری که به کار شما نمیاد.
من خودم نانو بیم ام 5 دارم و راضی هستم
لینک خرید SXT :
لینک خرید نانو بیم ام 5 -400:
در صورتی هم که بخواید تجهیزات حرفه ای ببندید باید :
1- این رادیو رو بخرید :
2-نصبش کنید روی این آنتن:
که حدودا 550.000 تومان آب میخوره
البته از این تجهیزات واسه لینک های نقطه به نقطه به مسافت مثلا 35 -40 کیلومتر استفاده میشه ولی میشه واسه سرویس گرفتن از سرویس دهنده های اینترنت مثل راصد هم میشه ازش استفاده کرد
mohammadmohan
12-04-2015, 00:42
256 فارا نامحدود
چند درصد مواقع اینطوریه؟
amin-farahmand
12-04-2015, 10:26
چند درصد مواقع اینطوریه؟
همیشه اینجوره
maniya12
12-04-2015, 10:40
با سلام کدوم شرکت در خوزستان پایین ترین پینگ داخلی ایران مثلا زیره 20 میده؟؟فرق نمیکنه وایرلس یا adsl ؟؟
با تشکر
دوستان لطفا جواب منو بدین
amin-farahmand
12-04-2015, 10:47
دوستان لطفا جواب منو بدین
سلام. آی پی خاصی اگه مد نظر دارین بدین تا تست کنم ببینم چطوره
arash59b
12-04-2015, 11:11
من دو سه شبه از فارا دانلود می کنم سرعت دقیقا روی ۲ مگ هست
mohammadmohan
12-04-2015, 11:13
همیشه اینجوره
سرعت دانلودها رو اسمی میبندن؟
از پینگ سرویسهای محدود خبر نداری؟
mohammadmohan
12-04-2015, 11:14
من دو سه شبه از فارا دانلود می کنم سرعت دقیقا روی ۲ مگ هست
با چه سرویسی؟ یه پینگ هم بزار لدفا :n02:
amin-farahmand
12-04-2015, 11:16
سرعت دانلودها رو اسمی میبندن؟
از پینگ سرویسهای محدود خبر نداری؟
سرویس محدود هم همین پینگو داره. قبلا 1 مگ محدود داشتم. با idm بین 50-60 دانلود میکنم
arash59b
12-04-2015, 13:11
با چه سرویسی؟ یه پینگ هم بزار لدفا :n02:
پینگ تفاوتی نکرده
تو صفحات قبل بگردی زیاد گذاشتم
سرویس هم چنان ۱۲۸ محدود
mohammadmohan
12-04-2015, 13:30
فارا ۲۵۶ (فک کنم) محدود
دو تا سوال پیش میاد اون اینکه چرا آپلود انقد پوکیده. دو اینکه چرا با سرور خارجی انقدر پینگ بالاست.
با ۴.۲.۲.۴ پینگ ۷۰ هست.
maniya12
12-04-2015, 13:55
سلام. آی پی خاصی اگه مد نظر دارین بدین تا تست کنم ببینم چطوره
بله این آیپی ها
5.144.132.37
162.216.229.21
10.31.36.98
10.201.65.62
این آیپیها لطفا پینگ چهارتاشون رو بهم بگینم .شما از چه شرکتی نت دارین؟
با تشکر فراوان
afarahmand86
12-04-2015, 16:03
فارا ۲۵۶ (فک کنم) محدود
دو تا سوال پیش میاد اون اینکه چرا آپلود انقد پوکیده. دو اینکه چرا با سرور خارجی انقدر پینگ بالاست.
با ۴.۲.۲.۴ پینگ ۷۰ هست.
اين كه شما گذاشتين فارانت نيست كه، رفاتك اين
Sent from my iPhone using Tapatalk
mohammadmohan
12-04-2015, 17:33
اين كه شما گذاشتين فارانت نيست كه، رفاتك اين
سوال دیگه که پیش اومده این که چرا هر گیگ ۷ هزارتومنه؟؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
دستت درد نکنه دیگه:n15:
فارا پهنای باندشو از رفاتک میگیره. واسه همین توو تست مینویسه رفاتک. :n39:
amin-farahmand
12-04-2015, 17:40
بله این آیپی ها
5.144.132.37
162.216.229.21
10.31.36.98
10.201.65.62
این آیپیها لطفا پینگ چهارتاشون رو بهم بگینم .شما از چه شرکتی نت دارین؟
با تشکر فراوان
خدمت شما. من از فارانت میگیرم
mohammadmohan
12-04-2015, 17:42
یه تست از speedtest از سرور لندن بزار لطفا. از سرور خارجی پینگ خیلی بالاست.
amin-farahmand
12-04-2015, 17:43
دستت درد نکنه دیگه:n15:
فارا پهنای باندشو از رفاتک میگیره. واسه همین توو تست مینویسه رفاتک. :n39:
نه اینطور نیست. توی تست مینویسه رایانه گستر فرزانگان صفحه 231 یه تست گذاشتم ببینید
amin-farahmand
12-04-2015, 17:50
یه تست از speedtest از سرور لندن بزار لطفا. از سرور خارجی پینگ خیلی بالاست.
خدمت شما برادر عزیزم
mohammadmohan
12-04-2015, 18:41
راصد یه مگ الماس ساعات رایگان
پینگ ۴.۲.۲.۴ 170
mohammadmohan
12-04-2015, 18:45
نه اینطور نیست. توی تست مینویسه رایانه گستر فرزانگان صفحه 231 یه تست گذاشتم ببینید
این د نیم آف گاد. از شرکت فارانت سرویس میگیرم
صفحه 226 تستی که آرش گذاشته رو نگاه کن. اونم مثل منه. اینکه بریم از یه شرکت دیگه نت بگیریم جا یه شرکت دیگه خیلی پت و مت بازیه:n02:
+
رفاتک پینگ ۴.۲.۲.۴ بالاست + قطعی زیاد +سرعت کم. این نتی که من دارم مثل نت شوماست. ۴.۲.۲.۴ اوکی سرور خارجی بالا.
+
شاید ربطی نداشته باشه به این موضوع ولی شوما نامحدودی و من و آرش محدود
arash59b
12-04-2015, 19:43
۱۲۸ فارا
arash59b
12-04-2015, 20:46
چند روزه سرعت نسل ۳ خیلی بهتر شده و بین ۶ تا ۱۰ مگ نوسان داره از اون مهمتر بالا رفتن کیفیت وب گردی و سرعت بارگذاری صفحات هست برای همین مواقعی که دانلود حجیم ندارم گوشی رو میزارم رو نسل ۳.
بخاطر نزدیک بودن و کیفیت بهتر سیگنال نسل ۳ مصرف باتری هم خیلی کمتر شده
mohammadmohan
12-04-2015, 22:19
چند روزه سرعت نسل ۳ خیلی بهتر شده و بین ۶ تا ۱۰ مگ نوسان داره از اون مهمتر بالا رفتن کیفیت وب گردی و سرعت بارگذاری صفحات هست برای همین مواقعی که دانلود حجیم ندارم گوشی رو میزارم رو نسل ۳.
بخاطر نزدیک بودن و کیفیت بهتر سیگنال نسل ۳ مصرف باتری هم خیلی کمتر شده
۱-چرا خیلیا با نسل ۳ سرعتشون کمه؟
۲- چرا فارانت هر گیگ رو ۷هزار تومن میده؟ بعد راصد به گرون فروشی معروفه؟ :n03:
arash59b
12-04-2015, 23:14
۱-چرا خیلیا با نسل ۳ سرعتشون کمه؟
۲- چرا فارانت هر گیگ رو ۷هزار تومن میده؟ بعد راصد به گرون فروشی معروفه؟ :n03:
۱- بستگی به فاصله از دکل و شلوغی منطقه داره
۲-تا جایی که من می گیرم هر گیگ اضافه ۵ تومنه
شما میتونی فقط با ۵ هزارتومن، درماه هر شب ۵ ساعت با سرعت ۲ مگ دانلود کنی این رو چطور با راصد مقایسه میکنی. گرون فروش تر از راصد خودشه جدیدا دزد هم شده
mohammadmohan
13-04-2015, 01:04
فارا ۵۱۲ محدود. (همون ۱۷ هزارتومنی هست. مشخصاتش رو توو سایتش نزده بود:n02:)
mohammadmohan
13-04-2015, 01:07
۱- بستگی به فاصله از دکل و شلوغی منطقه داره
۲-تا جایی که من می گیرم هر گیگ اضافه ۵ تومنه
شما میتونی فقط با ۵ هزارتومن، درماه هر شب ۵ ساعت با سرعت ۲ مگ دانلود کنی این رو چطور با راصد مقایسه میکنی. گرون فروش تر از راصد خودشه جدیدا دزد هم شده
پ چرا سرعت من توو ساعت رایگان اومد پایین :n28:
والا نمیدونم الان عکس میگیرم از قیمتش که نوشته میزارم:n36:
mohammadmohan
13-04-2015, 01:13
شوماها هم از همینجا شارژ و اینا میکنید؟ واسه من زده هفت تومن. نکنه از رفاتک گرفتم؟:n03:
arash59b
13-04-2015, 05:16
شوماها هم از همینجا شارژ و اینا میکنید؟ واسه من زده هفت تومن. نکنه از رفاتک گرفتم؟:n03:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]شما اشتباه کردید ۲۵۶ گرفتید باید ۱۲۸ می گرفتید چون همگی سرعتشون تا ۳ مگ باز هستند
ahwazp30
13-04-2015, 07:48
فارا ۵۱۲ محدود. (همون ۱۷ هزارتومنی هست. مشخصاتش رو توو سایتش نزده بود:n02:)
اگه توی روز هم همین سرعت رو داری باید 128 بگیری کیفیتش بالاتره.
ahwazp30
13-04-2015, 07:49
شوماها هم از همینجا شارژ و اینا میکنید؟ واسه من زده هفت تومن. نکنه از رفاتک گرفتم؟:n03:
خیر .همون فارا هست.128 و 256 هر گیگ 5000 تومن و 512 و 1 مگ گیگی 7000 تومن و 2 مگ هم فکر کنم گیگی 10000 تومنه.چون 128 و 256 بالای 1.5 مگ سرعت میدن دلیلی نداره بخای 512 بگیری.
ahwazp30
13-04-2015, 07:50
چند روزه سرعت نسل ۳ خیلی بهتر شده و بین ۶ تا ۱۰ مگ نوسان داره از اون مهمتر بالا رفتن کیفیت وب گردی و سرعت بارگذاری صفحات هست
همه جای اهواز نسل 3 سرعتش بهتر شده یا فقط همونجایی که همیشه استفاده میکینی؟
arash59b
13-04-2015, 07:54
خیر .همون فارا هست.128 و 256 هر گیگ 5000 تومن و 512 و 1 مگ گیگی 7000 تومن و 2 مگ هم فکر کنم گیگی 10000 تومنه.چون 128 و 256 بالای 1.5 مگ سرعت میدن دلیلی نداره بخای 512 بگیری.
از ۱۲۸ تا ۱ مگ همین داستانه و سرعت ها روی ۳ مگ بسته شده شبانه هم میشه ۲ مگ.
همه جای اهواز نسل 3 سرعتش بهتر شده یا فقط همونجایی که همیشه استفاده میکینی؟
امتحان نکردم ولی معمولا باید بهتر بشه
mohammadmohan
13-04-2015, 10:33
اگه توی روز هم همین سرعت رو داری باید 128 بگیری کیفیتش بالاتره.
نه، تویه روز سرعتش رو سه مگه
شب هم من تا سه بیدار بودم دیشب. باید یه موقع که وقت دارم بیدار بمونم قشنگ چک کنم ببینم کلا اینجوری میشه ماله من یا مقطعیه. خدا کنه از دکل نباشه چون همین یکی رو میتونم بهش وصل شم(همزمان با راصد)
mohammadmohan
13-04-2015, 10:34
من موقعی که زنگ زدم یارو انگار گفت ما 256 محدود نداریم فک کنم.
خلاصه ینی من الان الکی الکی باید ۷۰۰۰ تومن بدم جا هر گیگ:n03:
از کجا بفهمم چه طرحی گرفتم. اصلا نزده 128 یا 256 یا 512 یا اگه زده من پیداش نمیکنم. یکی یه عکس از پروفایل فارا خودش بزاره ببینم کجا باید برم نگاه کنم:n16:
arash59b
13-04-2015, 10:50
من موقعی که زنگ زدم یارو انگار گفت ما 256 محدود نداریم فک کنم.
خلاصه ینی من الان الکی الکی باید ۷۰۰۰ تومن بدم جا هر گیگ:n03:
از کجا بفهمم چه طرحی گرفتم. اصلا نزده 128 یا 256 یا 512 یا اگه زده من پیداش نمیکنم. یکی یه عکس از پروفایل فارا خودش بزاره ببینم کجا باید برم نگاه کنم:n16:
تو اکانت تون و تب اطلاعات کاربر نوع سرویس رو نوشته
maniya12
13-04-2015, 11:56
پینگ شما در سرور ایرانی به نسبت بالاست
والا من پینگ زیر 30 میخوام مثلا 22
lifealley
13-04-2015, 17:36
این د نیم آف گاد. از شرکت فارانت سرویس میگیرم
صفحه 226 تستی که آرش گذاشته رو نگاه کن. اونم مثل منه. اینکه بریم از یه شرکت دیگه نت بگیریم جا یه شرکت دیگه خیلی پت و مت بازیه:n02:
+
رفاتک پینگ ۴.۲.۲.۴ بالاست + قطعی زیاد +سرعت کم. این نتی که من دارم مثل نت شوماست. ۴.۲.۲.۴ اوکی سرور خارجی بالا.
+
شاید ربطی نداشته باشه به این موضوع ولی شوما نامحدودی و من و آرش محدود
شوما برنده تاید و مواد شوینده هست :))
mohammadmohan
13-04-2015, 20:01
راصد یه مگ الماس
پینگ ۴.۲.۲.۴ طرفا ۱۲۰
با اینکه تقریبا خوبه ولی عجیبه اصن نمیتونم twitch نگاه کنم. رسیو نمیکنه ازش. (شاید اشکال از سایتش باشه البته)
ویرایش: اصلاح میکنم. پینگ ۸.۸.۸..۸ طرفا ۱۲۰
پینگ ۴.۲.۲.۴ طرفا 270 :n23:
شوما برنده تاید و مواد شوینده هست :))
:n15::n15::n15::n15:
lifealley
13-04-2015, 23:07
داداش فرانتی که شما استفاده میکنید ترافیک رایگان داره؟ اگر داره از چه ساعتی شروع میشه.؟
mohammadmohan
14-04-2015, 10:12
راصد یه مگ الماس پینگ ۴.۲.۲.۴ چند روزه 270ه. گول پینگ لندن رو نخورید. واسه سرور روسیه(گیم) هم داغونه.الان مث فارانت شده پینگش با این سرور. ولی فارا ثبات بیشتری داره.
lifealley
14-04-2015, 10:54
mohammadmohan ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شما توی سرور روسیه بازیه warcraft مپهای TD بازی میکنید؟
mohammadmohan
14-04-2015, 11:50
فارا نت عجیب نشده؟ شاید از دکل باشه ولی داغونه واسه من. ولی پینگ ۴.۲.۲.۴ همون طرفا هشتاده ولی جونش بالا میاد تا پیج باز کنه. میخوام تست بگیرم رو سرعت آپلود میمونه رد نمیشه. دانلود speed رو زده 0.73 دیروز رو ۳مگ بود. از بازی سرور داخلی dc میشم(ممکنه از زیرساخت باشه). ولی سرور خارجی مث راصده.
دوستانی که فارا دارن لدفا سایت twitch.tv رو یه تست کنن ببینن میتونن ویدیو نگاه کنن یا نه.
mohammadmohan ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شما توی سرور روسیه بازیه warcraft مپهای TD بازی میکنید؟
نه باو. کلا کارم با روسیه این دو مورده
یکی سرور pandawow.RU بازی میکنم world of warcraft
یکی واسه dota2 سرور روسیه نیاز میشه بعضی وقتا
mohammadmohan
14-04-2015, 11:51
داداش فرانتی که شما استفاده میکنید ترافیک رایگان داره؟ اگر داره از چه ساعتی شروع میشه.؟
فارانت از ۲صبح تا ۷صبح رایگانه. ۶ یا ۷ یادم نی. ۷ احتمالا
mohammadmohan
14-04-2015, 11:54
test testing
porya_spy
14-04-2015, 11:56
فارا از 1 تا 2 نیم بها از 2 تا 7 رایگان :n01:
سلام.1مگ فارانت گرفتم سرعت نهایت به 700کیلوبیت میرسه حتی به 1 مگ نمیرسه!دوستان گفتن سرعتا تا 3مگ بسته شد.تایم رایگان ساعت 2شب تا 7 صبحه.اون از راصد اینم از فارا!!
lifealley
14-04-2015, 17:41
ممنون از دوستان.
lifealley
14-04-2015, 17:54
سلام.1مگ فارانت گرفتم سرعت نهایت به 700کیلوبیت میرسه حتی به 1 مگ نمیرسه!دوستان گفتن سرعتا تا 3مگ بسته شد.تایم رایگان ساعت 2شب تا 7 صبحه.اون از راصد اینم از فارا!!
از هرجا نت میگیری بگیر فقط از رفاتک نگیر که به گ.. خوردن میوفتی .
یه خاطره ی دیگه از رفاتک یادم اومد . روزای اول که nano station ازشون خریده بودم. مدام مشکل داشتم هر دفعه میگفتن باید کارشناس بفرستیم . فکر کنم یه 5 - 6 باری کارشناساشون اومده باشن خونمون واسه درست کردن اینترنت . اون نفر اولی با اینکه هیچی بارش نبود و فقط میومد پوله ایاب و ذهاب میگرفت و میرفت اما بچه ی ساده ای بود 2 نفر بعدی نه تنها پوله ایاب و ذهاب میگرفتن بلکه رمز nano station رو هم عوض میکردن که من تنظیماتو یاد نگیرم و هر مشکلی پیش اومد دوباره زنگ بزنم بیان . خلاصه حدود 100 هزار تومن فقط پول رفت و آمدن اینارو دادم . آخرشم هیچ فرقی نکرد هر page ی باز میکنم 10تا time out میده توی game هم که دیگه از بس DC شدم بهم میگن leaver :)) فقط میتونم بگم خدا لعنتشون کنه همین.
ahwazp30
14-04-2015, 22:11
فارا از 1 تا 2 نیم بها از 2 تا 7 رایگان :n01:
قبلا که انگار از 12 تا 1 نیم بها بود و از 1 تا 7 رایگان .دو هفته پیش ساعت یک استفاده کردم چیزی کم نکرد .تغییرش دادن ؟
porya_spy
15-04-2015, 00:24
قبلا که انگار از 12 تا 1 نیم بها بود و از 1 تا 7 رایگان .دو هفته پیش ساعت یک استفاده کردم چیزی کم نکرد .تغییرش دادن ؟
خیلی وقته همینه من 7 ماهی میشه دارم از اون موقع 1 تا 2 نیم بها 2 تا 7 رایگان . البته اگر جدیدا از 1 هم کم نمیکنه چه بهتر :n02:
mohammadmohan
15-04-2015, 00:29
فارانتیهای عزیز:n02:
یه تست توو ساعات رایگان بگیرید بزارید ببینم من داغونم یا شوما هم داغونید؟
سایت twitch.tv هم تست کنید لطفا بهم بگید.
dns که استفاده میکنید هم بهم بگید.
maniya12
15-04-2015, 02:07
با سلام دوباره و شرمنده اینقدر سوال میکنم
من یه آنتن نانواستیشن لوکو M5 پیدا کردم 150 تومن اگه سالم باشه می ارزه بخرمش؟؟
با تشکر
imanparsa
15-04-2015, 06:54
با سلام دوباره و شرمنده اینقدر سوال میکنم
من یه آنتن نانواستیشن لوکو M5 پیدا کردم 150 تومن اگه سالم باشه می ارزه بخرمش؟؟
با تشکر
این رادیو در فضای بدون نویز و در شرایط مناسب 5 کیلومتر لینک رو میزنه
اما شما روی 2.5 تا 3 کیلومتر حساب کنید
نو این رادیو حدودا 220.000 تومانه
دیگه خودتون حساب کنید ببینید می ارزه یا نه .
شاید واسه یکی بصرفه باشه واسه یکی نه
از یک هفته قبل سرعت فارانت از ساعت 2 شب زیر 10 کیلوبایت میرسید ولی الان حتی روزها هم اون قدر نوسان داره که حتی یک صفحه رو بعضی وقتها به زور باز میکنه.این مشکل هم فقط من ندارم بلکه دوستام هم دقیقا" همین مشکل رو دارند. ccq خیلی نوسان داره و تا 30 هم پایین میاد.به هر حال روزای خوش فارانت دیگه تموم شد،متاسفانه پشتیبانیش هم خیلی خیلی ضعیفه و بعضی روزا اصلا" جواب نمیدن چه برسه به شبها.البته اخلاقشون خیلی خوبه به خصوص آقای کریمی و آقای حمیدی.
lifealley
15-04-2015, 10:39
از یک هفته قبل سرعت فارانت از ساعت 2 شب زیر 10 کیلوبایت میرسید ولی الان حتی روزها هم اون قدر نوسان داره که حتی یک صفحه رو بعضی وقتها به زور باز میکنه.این مشکل هم فقط من ندارم بلکه دوستام هم دقیقا" همین مشکل رو دارند. ccq خیلی نوسان داره و تا 30 هم پایین میاد.به هر حال روزای خوش فارانت دیگه تموم شد،متاسفانه پشتیبانیش هم خیلی خیلی ضعیفه و بعضی روزا اصلا" جواب نمیدن چه برسه به شبها.البته اخلاقشون خیلی خوبه به خصوص آقای کریمی و آقای حمیدی.
اسم فامیلشونو از کجا میدونی ؟
maniya12
15-04-2015, 11:47
این رادیو در فضای بدون نویز و در شرایط مناسب 5 کیلومتر لینک رو میزنه
اما شما روی 2.5 تا 3 کیلومتر حساب کنید
نو این رادیو حدودا 220.000 تومانه
دیگه خودتون حساب کنید ببینید می ارزه یا نه .
شاید واسه یکی بصرفه باشه واسه یکی نه
یعنی آنتن نانواستیشن لوکو 5 از M5 بهتره؟!!
mohammadmohan
15-04-2015, 11:59
دکلهای فارانت معمولا رو چه کشورهایی پیدا میشن؟ دکلهاشو نمیتونم پیدا کنم دیگه :n04:
اسم فامیلشونو از کجا میدونی ؟
تو این چند روز اخیر اون قدر با اونا تماس گرفتم که دیگه حتی صداشون رو هم میشناسم،راستش گفتم که از نظر اخلاقی عالی هستن ولی متاسفانه تا حالا نتونستن مشکل من و دوستام رو حل کنند.
دکلهای فارانت معمولا رو چه کشورهایی پیدا میشن؟ دکلهاشو نمیتونم پیدا کنم دیگه :n04:
من روی استرالیا،عراق و برزیل امتحان کردم دکلهاش اومد البته تنها یکیشون به دردم خورد.
یعنی آنتن نانواستیشن لوکو 5 از M5 بهتره؟!!
لوکو5 از M5 ضعیفتره
ahwazp30
15-04-2015, 13:27
والا من هر وقت که تماس گرفتم جواب دادن به جز بعضی روزای خاص. اتفاقا یه بار دکلشون مشکل پیدا کرده بود باهام تماس گرفتن گفتن ببین نتت وصله یا نه اگه قطعه یکی رو بفرستیم درستش کنه گفتم ننه خودم بلدم.درستش میکنم.به نظر من که پشتیبانیش خوبه .
porya_spy
15-04-2015, 14:07
دقیقا فارانت منم پوکیده چند شب ! تا قبل از 2 سرعت خیلی خوبه . ساعت رایگان که شروع میشه سرعت دقیقا 5-6 کیلوبایت !! باس فکر جای دیگه باشیم :n01:
mohammadmohan
15-04-2015, 14:51
فارا ۵۱۲ محدود
ولی همچنان با twitch.tv مشکل دارم. شوماها هم که تست نمیکنید:n24:
arash59b
15-04-2015, 17:23
دقیقا فارانت منم پوکیده چند شب ! تا قبل از 2 سرعت خیلی خوبه . ساعت رایگان که شروع میشه سرعت دقیقا 5-6 کیلوبایت !! باس فکر جای دیگه باشیم :n01:
پریشب که آبنبات چوبی برای اکسپریا اومده بود گذاشتم برای دانلود سرعت فیکس رو ۲ مگ بود
lifealley
15-04-2015, 18:27
والا من هر وقت که تماس گرفتم جواب دادن به جز بعضی روزای خاص. اتفاقا یه بار دکلشون مشکل پیدا کرده بود باهام تماس گرفتن گفتن ببین نتت وصله یا نه اگه قطعه یکی رو بفرستیم درستش کنه گفتم ننه خودم بلدم.درستش میکنم.به نظر من که پشتیبانیش خوبه .
یعنی اینقدر User هاشون کمه که تماس میگیرن باهاتون ببینن اینترنتتون قطعه یا نه ؟؟؟:n02:
lifealley
15-04-2015, 18:31
کسی میدونه Transmit CCQ چیه ؟ بعض وقتها که زیر 30٪ میشه ping میره بالای 800Ms .
من فکر میکردم دارن من رو DDos میکنن توی سروره وارکرافت. نگو ddos نبوده Transmit CCQ میشده 25٪ یا 30٪
Downstream : 16384 kbps
Upstream : 504 kbps
imanparsa
15-04-2015, 22:40
کسی میدونه Transmit CCQ چیه ؟ بعض وقتها که زیر 30٪ میشه ping میره بالای 800Ms .
من فکر میکردم دارن من رو DDos میکنن توی سروره وارکرافت. نگو ddos نبوده Transmit CCQ میشده 25٪ یا 30٪
کیفیت لینکی هست که برقرار کردین و معمولا باید بالای 90 درصد باشه تا تایم اوت نده
سی سی کیو 30 درصد که عملا تعطیله دیگه
ahwazp30
15-04-2015, 22:56
یعنی اینقدر User هاشون کمه که تماس میگیرن باهاتون ببینن اینترنتتون قطعه یا نه ؟؟؟:n02:
نه فکر نکنم یوزرهاشون کم باشه با این قیمتی که میده باید زیاد باشه یوزراش .مگه هر دکل چن تا یوزر میتونه داشته باشه .نهایتا سی تا.اون اوایل که مشکل داشتم یکم چرت و پرت میگفت پشتیبانیش اما از این احساس مسئولیتشون که تقریبا تو هیچ سرویس دهنده ای دیده نمیشه خوشم اومد.
imanparsa
16-04-2015, 08:01
متاسفانه راصد خراب کرده
یه زمانی همش میگفتیم راصد الان افتضاح شده
عملا اسپید تست رو به زور باز میکنه
فقط به درد دانلود با لینک مستقیم میخوره
ahwazp30
16-04-2015, 12:53
متاسفانه راصد خراب کرده
یه زمانی همش میگفتیم راصد الان افتضاح شده
عملا اسپید تست رو به زور باز میکنه
فقط به درد دانلود با لینک مستقیم میخوره
اره از همون عید که سرعتا رو باز گذاشت منحدم شد.راستی هنوز تو ساعت غیر رایگان سرعتا بازن ؟ اسمیشون نکرده ؟
mohammadmohan
16-04-2015, 13:00
اره از همون عید که سرعتا رو باز گذاشت منحدم شد.راستی هنوز تو ساعت غیر رایگان سرعتا بازن ؟ اسمیشون نکرده ؟
اسمی کرده. ولی پینگ 270 به بالاست. یادش بخیر توو ساعات رایگان ...... پینگ ۱۰۰ با لندن ... هیــــــــــی زندگی
imanparsa
16-04-2015, 17:57
همه چیز رو اسمی کردن توی همه ساعت ها هر چند همون اسمی رو هم نمیتونی دانلود کنی
باورتون نمیشه از دیشب تا الان اندروید 5 رو گزاشتم دانلود کنه تازه 62 درصدش رفته
گزاشتم توی همه ساعت ها دانلود کنه(رایگان و غیر رایگان)
دیگه خودتون حساب کنید چقدر وضعیت خرابه
ahwazp30
16-04-2015, 22:38
همه چیز رو اسمی کردن توی همه ساعت ها هر چند همون اسمی رو هم نمیتونی دانلود کنی
باورتون نمیشه از دیشب تا الان اندروید 5 رو گزاشتم دانلود کنه تازه 62 درصدش رفته
گزاشتم توی همه ساعت ها دانلود کنه(رایگان و غیر رایگان)
دیگه خودتون حساب کنید چقدر وضعیت خرابه
فارا که خداروشکر خوبه مشکل پهنای باند نداره اما پینگ داخلش رفته سمت 500 .فکر کنم اختلالات سراسری وجود داشته باشه
lifealley
16-04-2015, 23:00
چرا بیشتر وقتها که میخوام برم توی تنضیماته nano station صفحه گیر میکنه و بعد از 2 ساعت فکر کردن میره تو ؟ یا به طور مثال بعد از log in میخوام برم توی یک زبانه ی دیگه مثلا از network به wireless همونجا مشکل به وجود میاد و انگار با سرعت 1 کیلوبایت در ثانیه بخای سایته yahoo رو باز کنی . دلیلش چیه ؟ nano station که از لحاض سخت افزاری مشکلی نداره ؟ درسته ؟
سوال آخرم هم اینه که ایا Nano station گزینه ی Qos - Quality Of Service داره که فعالش کنم ؟
lifealley
16-04-2015, 23:07
فارا که خداروشکر خوبه مشکل پهنای باند نداره اما پینگ داخلش رفته سمت 500 .فکر کنم اختلالات سراسری وجود داشته باشه
داداش به نظر من هیچ ISP تو ایران خوب نیست مگر اینکه بتونی با 1 کانکشن نهایت سرعتی که ISP برای شما تضمین کرده رو بگیری.
فرض کن داری با Idm یک فایل با لینک مستقیم دانلود میکنی به طور نرمال از 8 کانکشن استفاده میشه. که تازه همونم نهایت سرعتی که ISP قوله اونو داده نمیگیری مگر اینکه تعداد کانکشن های بالاتری استفاده کنی.
ahwazp30
16-04-2015, 23:38
داداش به نظر من هیچ ISP تو ایران خوب نیست مگر اینکه بتونی با 1 کانکشن نهایت سرعتی که ISP برای شما تضمین کرده رو بگیری.
فرض کن داری با Idm یک فایل با لینک مستقیم دانلود میکنی به طور نرمال از 8 کانکشن استفاده میشه. که تازه همونم نهایت سرعتی که ISP قوله اونو داده نمیگیری مگر اینکه تعداد کانکشن های بالاتری استفاده کنی.
اره میشه با یک کانکشن نهایت سرعت رو که سرویس دهنده تضمین کرده گرفت ولی ماهی 500 تومن اب میخوره:n09:
چرا بیشتر وقتها که میخوام برم توی تنضیماته nano station صفحه گیر میکنه و بعد از 2 ساعت فکر کردن میره تو ؟ یا به طور مثال بعد از log in میخوام برم توی یک زبانه ی دیگه مثلا از network به wireless همونجا مشکل به وجود میاد و انگار با سرعت 1 کیلوبایت در ثانیه بخای سایته yahoo رو باز کنی . دلیلش چیه ؟ nano station که از لحاض سخت افزاری مشکلی نداره ؟ درسته ؟
اگر انتی ویروس و فایروال داری غیر فعالشون کن اگر بازم این مشکل وجود داشت باید رادیو رو ریست فکتوری کنی و از اول کانفیگش کنی .اگر بازم نشد که دیگه رادیو مشکل سخت افزاری داره.
lifealley
17-04-2015, 00:03
اره میشه با یک کانکشن نهایت سرعت رو که سرویس دهنده تضمین کرده گرفت ولی ماهی 500 تومن اب میخوره:n09:
اگر انتی ویروس و فایروال داری غیر فعالشون کن اگر بازم این مشکل وجود داشت باید رادیو رو ریست فکتوری کنی و از اول کانفیگش کنی .اگر بازم نشد که دیگه رادیو مشکل سخت افزاری داره.
ممنون دوسته عزیز
arash59b
17-04-2015, 00:28
سوال آخرم هم اینه که ایا Nano station گزینه ی Qos - Quality Of Service داره که فعالش کنم ؟
بیشترین احتمال از هماهنگ نبودن ای پی و dns ویندوز و رادیو هست مخصوصا وقتی روتر یا مودم بینشون گذاشته باشی یا از فیلتر شکن استفاده کنی چون معمولا پژو.کسی ست میکنند
imanparsa
17-04-2015, 20:07
زنگ زدم به فارانت
گفتن تا یه ماه دیگه دکل میزنن کوی انقلاب و لشکر
اگر اینطور شد منم به جمع فارانتی ها میپیوندم
512 نامحدود فارانت چندتا سرعت میده دوستان ؟
arash59b
17-04-2015, 20:50
فکر کنم همون ۵۱۲ باشه
imanparsa
17-04-2015, 22:24
فکر کنم همون ۵۱۲ باشه
پس 256 نامحدود 60 تا میده 512 نامحدود هم احتمالا توی رنج 65 تا 70 باید باشه
درنتیجه 256 نامحدود بصرفه تر هستش
نقشه پوشش فارانت :
تقریبا همه جا هست ولی کوی انتقلاب و لشکر که یه منظقه بزرگ هستش هنوز دکل نزدن !!!!!!
mohammadmohan
18-04-2015, 11:37
نقشه پوشش فارانت :
تقریبا همه جا هست ولی کوی انتقلاب و لشکر که یه منظقه بزرگ هستش هنوز دکل نزدن !!!!!!
توو این نقشه دانشگاه آزاد کجاست؟ اگه میشه واسم علامتش بزن ببینم این دکل سمت شهرک دانشگاه کجا میوفته. :n40:
arash59b
18-04-2015, 11:53
نقشه پوشش فارانت :
گلستان و کوی سعدی هم ندارن با اینکه هیچ شرکتی نسیت اونجا دکل نداشته باشه
جای دکل ها رو هم بعید میدونم درست نشون داده باشه در مورد ما که صدق نمی کنه
ahwazp30
18-04-2015, 12:03
ایمان :
زیاد دلت رو به این وعده ها خوش نکن قبلا هم گفتی پرسیدم گفتن یک ماه دیگه دکل میزنن ولی الان بیش از شش ماه گذشته هنوز نزدن .خیلی از حرف ها توی سرویس دهنده ها طوطی وار تکرار میشه.
آرش :
فارا توی گلستان داره یعنی توی گیت بوستانه من انداخته بودم سمتش اومد ولی مال چند ماه پیشه .چطور میگی اونجا ندارن ؟
arash59b
18-04-2015, 12:59
آرش :
فارا توی گلستان داره یعنی توی گیت بوستانه من انداخته بودم سمتش اومد ولی مال چند ماه پیشه .چطور میگی اونجا ندارن ؟
شاید بزحمت سیگنال تا اونجا برسه ولی چند ده متر جلوتر که چک کردم سیگنال نبود(حدودا ۸-۹ ماه پیش) خوشون هم می گن اونجا رو پوشش نمیدن
ahwazp30
18-04-2015, 13:08
شاید بزحمت سیگنال تا اونجا برسه ولی چند ده متر جلوتر که چک کردم سیگنال نبود(حدودا ۸-۹ ماه پیش) خوشون هم می گن اونجا رو پوشش نمیدن
ولی خودش یه بار گفت تو گیت بوستان داریم تو پردیس هم داریم .اون که بهش کانکت شدم به اسم گلستان بود و در جهت گلستان رادیوم بود .مال پردیس هم به اسم پردیس میان . پس اون مال کجا بوده ؟
lifealley
18-04-2015, 14:07
سلام مجدد.
لطفا یکی بگه بهترین شرکت هم برای بازی هم دانلود واسه nano station تو کل اهواز کدوم شرکته ؟ (مهم نیست چه منطقه ی باشه)
بدترین ISP رو هم بگید .
ممنون
دوستان سلام.مودم روترم یه اتاق دیگه است و لپتام تو اتاقمه.از طریق وای فا به مودم روتر وصلم.وقتی سرعت اینترنت را چک میکنم سرعت در حد کیلو بایته اما وقتی لپ تاپ را میبرم تو اتاقی که مودم است سرعتم بالا میره و ماکزیمم سرعت که 1مگ است را میده!!!!تا دیروز به راصد حرف میگفتم چرا سرعت نتش پایین اما حالا متوجه شدم مشکل جای دیگه ای است.کسی میدونه علتش چیه؟در ضمن وقتی لپ تاپ تو اتاقمه وای فا فول آنتنه اما سرعتم افتضاحه!
arash59b
18-04-2015, 15:30
سلام مجدد.
لطفا یکی بگه بهترین شرکت هم برای بازی هم دانلود واسه nano station تو کل اهواز کدوم شرکته ؟ (مهم نیست چه منطقه ی باشه)
بدترین ISP رو هم بگید .
ممنون
همچین شرکتی وجود نداره
هر کدوم نقاط قوت خودشون رو دارن
دوستان سلام.مودم روترم یه اتاق دیگه است و لپتام تو اتاقمه.از طریق وای فا به مودم روتر وصلم.وقتی سرعت اینترنت را چک میکنم سرعت در حد کیلو بایته اما وقتی لپ تاپ را میبرم تو اتاقی که مودم است سرعتم بالا میره و ماکزیمم سرعت که 1مگ است را میده!!!!تا دیروز به راصد حرف میگفتم چرا سرعت نتش پایین اما حالا متوجه شدم مشکل جای دیگه ای است.کسی میدونه علتش چیه؟در ضمن وقتی لپ تاپ تو اتاقمه وای فا فول آنتنه اما سرعتم افتضاحه!
فول انتن بودن دلیل کافی نیست
چیزی که مسلمه اینه که کیفیت سیگنال خوب نیست باید نقطه بهتری رو برای قرار دادن روتر پیدا کنی
مرسی.یعنی چاره ای جز جابجا کردن مودم ندارم؟فکر میکردم مشکل با تنظیمات نرم افزار حل بشه!
arash59b
18-04-2015, 15:37
مرسی.یعنی چاره ای جز جابجا کردن مودم ندارم؟فکر میکردم مشکل با تنظیمات نرم افزار حل بشه!
باید ببینی این پارامترها رو لپتاپت چطورند
نویز -99-->ccq -95 ,و tx روی 13 مگ است.و سیگنالم روی 68 است که بهترین حالتش است
arash59b
18-04-2015, 15:45
نویز -99-->ccq -95 ,و tx روی 13 مگ است.
اینا مربوط به رادیو هستند؟
کاری به رادیو ندارم ماله روتر رو می خوام. کیفیت اتصال بین لپتاپ و روتر مهمه
بله.شرمنده کدوم قسمت مودم باید برم.راستی من مودمم ای دی اس ال روتر است که قابلیت اکسس \ونت هم داره.
arash59b
18-04-2015, 15:54
بله.شرمنده کدوم قسمت مودم باید برم.راستی من مودمم ای دی اس ال روتر است که قابلیت اکسس \ونت هم داره.
روی مودم فکر نکنم باشه باید یه برنامه پیدا کنی که روی لپتاپ نشون بده
عکسی که گذاشتم مربوط به سیستم عامل مک هست (بطور پیشفرض وجود داره و میشه کیفیت اتصال به مودم رو دید)
lifealley
18-04-2015, 19:16
روی مودم فکر نکنم باشه باید یه برنامه پیدا کنی که روی لپتاپ نشون بده
عکسی که گذاشتم مربوط به سیستم عامل مک هست (بطور پیشفرض وجود داره و میشه کیفیت اتصال به مودم رو دید)
سیستم عامل مک بهتره یا win8.1 ?
arash59b
18-04-2015, 20:35
سیستم عامل مک بهتره یا win8.1 ?
هر کدوم ویژگی های خاص خودش رو داره....
imanparsa
19-04-2015, 19:24
راصد کماکان افتضاحه :(
ahwazp30
19-04-2015, 21:11
راصد کماکان افتضاحه :(
ایمان شاید سراسری باشه چون الان برای من فارا پینگش رفته طرفای 600 مخابرات هم که پوکیده ایرانسل هم که یا قطه یا ...
یحتمل به خاطر اجرای شبکه ملی و چیز هوشمند این اتفاقات رخ داده .رفیقم هم از رفاتک داره گفت ترکیده:n09:
arash59b
19-04-2015, 22:23
۱۲۸ فارا
ahwazp30
19-04-2015, 23:36
۱۲۸ فارا
از این تستای ضایع نزار :n09::n09::n09:
تستت از سرور خارجه یا داخل ؟ اگه خارجه کدوم کشور ؟
lifealley
20-04-2015, 02:05
داداش من یه اکانت 128 فارا هم دارم . چه طور واسه من داغونه ؟ اما واسه شما خوبه ؟ دکلشم نزدیکه .
جریان چیه ؟
lifealley
20-04-2015, 02:13
بعضی وقتها خندم میگیره :n02:
یه جوری تست میزارین و فخر میفروشین به هم انگار هر کودومتون تو یه کشور دیگه هستین دارین پوزه اینترنت توپتونو به هم میدین.
بابا هممون تو یه شهریم. اهوازه خراب شده که نه اب داره نه هوا داره هر 2 هفته ای یه بار خاک میخوریم یه بارون بزنه 60 جا برقا میره ترانسا میپوکن نه اینترنت درستی داره .
نت خوب میخوای فقط کرج . تهران . همدان . تبریز . مشهد . بقیه جاها ارزش تست گزاشتن نداره دایییی :)
mohammadmohan
20-04-2015, 05:05
راصد یه مگ الماس. به نسبت اوکی شده:n05: ولی هنوز به نسبت داغونه:n02:
فارا هم کلا پینگش داغونه با سروری که میخوام. جالب اینجاست سرویس کاهش پینگ رو راصد خوب جواب میده رو فارا نه. مچاله شدیم:n37:
اللهم اشعف کل مریض:n05:
ahwazp30
20-04-2015, 08:15
داداش من یه اکانت 128 فارا هم دارم . چه طور واسه من داغونه ؟ اما واسه شما خوبه ؟ دکلشم نزدیکه .
جریان چیه ؟
خوب بعضی دکل ها یوزراش زیادن سرعتش میاد پاینن پینگشم میره بالا .ضمنا یادت باشه پهنای باندت اشتراکیه و نباید سرعتش استیبل باشه و 128 هم هست .درسته که پهنای باند رو باز گذاشته اما دلیلی برای استیبل بودنش وجود نداره هر مقداری ممکنه بشه .بهتره سیگنال و ccq رو بگی ببینیم شاید اونا مشکل دارن .
یه جوری تست میزارین و فخر میفروشین به هم انگار هر کودومتون تو یه کشور دیگه هستین دارین پوزه اینترنت توپتونو به هم میدین.
بابا هممون تو یه شهریم. اهوازه خراب شده که نه اب داره نه هوا داره هر 2 هفته ای یه بار خاک میخوریم یه بارون بزنه 60 جا برقا میره ترانسا میپوکن نه اینترنت درستی داره .
نت خوب میخوای فقط کرج . تهران . همدان . تبریز . مشهد . بقیه جاها ارزش تست گزاشتن نداره دایییی :)
درسته .توی خراب شده ای که نه اب داره نه هوا نه اینترنت، رکورد سرعت بزنی یعنی شاخ غول شکوندی:n02:
فارا هم کلا پینگش داغونه با سروری که میخوام. جالب اینجاست سرویس کاهش پینگ رو راصد خوب جواب میده رو فارا نه. مچاله شدیم:n37:
اللهم اشعف کل مریض:n05:
به این دلیل اون سرویس روی راصد خوب جواب میده چون فقط پینگ داخل براش مهمه .فارا هم که پینگ داخلش خیلی بالاست برای همین نمیشه روش از کاهنده پینگ استفاده کرد.
lifealley
20-04-2015, 09:38
ccq بعضی وقتها خوبه مثل الان که مشکلی ندارم و همه چیز خوبه.
اما بعضی وقتها CCQ زیر 50٪ میره که هم پینگ نامنظم میشه هم سرعت پیج باز کردن کم میشه هم سرعت دانلود. نمیدونم دلیلش چیه . از طرف منه یا دکل؟
دلیله کم شدم CCQ چه چیزایی میتونه باشه ؟
ahwazp30
20-04-2015, 10:43
ccq بعضی وقتها خوبه مثل الان که مشکلی ندارم و همه چیز خوبه.
اما بعضی وقتها CCQ زیر 50٪ میره که هم پینگ نامنظم میشه هم سرعت پیج باز کردن کم میشه هم سرعت دانلود. نمیدونم دلیلش چیه . از طرف منه یا دکل؟
دلیله کم شدم CCQ چه چیزایی میتونه باشه ؟
دلایلش رو ایمان و ارش بهتر میدونن .فعلا tx/rx rate رو روی کمترین مقدار قرار بده احتمالا ccq بالا بمونه .وقتی انجام دادی یه عکس جدید بزار
arash59b
20-04-2015, 14:06
دوست عزیز تست گذاشتن برای فخر فروشی نیست صرفا جهت اطلاع رسانی از وضعیت نت مخصوصا در مقایسه با شرکت های دیگه تو همون لحظه استفاده می شه
توی همین اهواز خراب شده باز بهتره اکه از وضعیت خدمات شرکت های در پیت باخبر بود تا بهتر بشه بینشون انتخاب کرد که بهترین و ساده ترین روش همین گذاشتن تست هست
باز خوبه الان چندتا از دوستان هستند که تست میزارن وگرنه تا دوسال پیش کارم این بود که در مورد تکنولوژی اینترنت وایرلس توضیح بدم
در مورد ccq هم اگه امکان تغییر دکل رو ندارید بهتره به توصیه دوست عزیز در پست قبلی عمل کنید
arash59b
20-04-2015, 15:08
اهواز
نسل۳
نسل ۴
lifealley
20-04-2015, 15:28
دوست عزیز تست گذاشتن برای فخر فروشی نیست صرفا جهت اطلاع رسانی از وضعیت نت مخصوصا در مقایسه با شرکت های دیگه تو همون لحظه استفاده می شه
توی همین اهواز خراب شده باز بهتره اکه از وضعیت خدمات شرکت های در پیت باخبر بود تا بهتر بشه بینشون انتخاب کرد که بهترین و ساده ترین روش همین گذاشتن تست هست
باز خوبه الان چندتا از دوستان هستند که تست میزارن وگرنه تا دوسال پیش کارم این بود که در مورد تکنولوژی اینترنت وایرلس توضیح بدم
در مورد ccq هم اگه امکان تغییر دکل رو ندارید بهتره به توصیه دوست عزیز در پست قبلی عمل کنید
اکثر شرکتها یه روز خوبن یه روز بد. یه isp استیبل داریم که همیشه خوب باشه ؟
مثلا فارا با توجه با تستی که دوستمون گذاشت و جایی که هستن خیلی خوبه واسه من بگیر نگیر داره با اینکه دکلش سر خیابونمونه . از رو پشت بوم اگه محکم سنگ پرت کنم میرسه به نزدیکای دکل فارا.
در مورد CCQ الان وضعیتش خوبه بالای 98٪ - اگر دوباره نوسان پیدا کرد همون کار رو که گفتین انجام میدم عکس رو هم میزارم.
imanparsa
20-04-2015, 19:32
1مگ الماس راصد ساعت 20:32 دقیقه
ظاهرا بهتر شده
arash59b
20-04-2015, 23:15
فارانت
PING 4.2.2.4 (4.2.2.4): 56 data bytes
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=0 ttl=56 time=134.587 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=1 ttl=56 time=127.286 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=2 ttl=56 time=117.948 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=3 ttl=56 time=110.812 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=4 ttl=56 time=105.622 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=5 ttl=56 time=91.555 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=6 ttl=56 time=108.545 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=7 ttl=56 time=106.729 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=8 ttl=56 time=92.559 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=9 ttl=56 time=110.309 ms
--- 4.2.2.4 ping statistics ---
10 packets transmitted, 10 packets received, 0.0% packet loss
round-trip min/avg/max/stddev = 91.555/110.595/134.587/12.807 ms
Ping has started…
PING 8.8.8.8 (8.8.8.8): 56 data bytes
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=0 ttl=56 time=76.213 ms
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=1 ttl=56 time=76.923 ms
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=2 ttl=56 time=94.059 ms
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=3 ttl=56 time=76.409 ms
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=4 ttl=56 time=82.606 ms
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=5 ttl=56 time=78.972 ms
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=6 ttl=56 time=75.798 ms
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=7 ttl=56 time=76.197 ms
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=8 ttl=56 time=73.641 ms
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=9 ttl=56 time=76.714 ms
--- 8.8.8.8 ping statistics ---
round-trip min/avg/max/stddev = 73.641/78.753/94.059/5.568 ms
Ping has started…
PING tabnak.ir (94.182.146.59): 56 data bytes
64 bytes from 94.182.146.59: icmp_seq=0 ttl=47 time=30.897 ms
64 bytes from 94.182.146.59: icmp_seq=1 ttl=47 time=56.548 ms
64 bytes from 94.182.146.59: icmp_seq=2 ttl=47 time=38.392 ms
64 bytes from 94.182.146.59: icmp_seq=3 ttl=47 time=41.401 ms
64 bytes from 94.182.146.59: icmp_seq=4 ttl=47 time=40.388 ms
64 bytes from 94.182.146.59: icmp_seq=5 ttl=47 time=33.057 ms
64 bytes from 94.182.146.59: icmp_seq=6 ttl=47 time=36.880 ms
64 bytes from 94.182.146.59: icmp_seq=7 ttl=47 time=36.250 ms
64 bytes from 94.182.146.59: icmp_seq=8 ttl=47 time=59.041 ms
64 bytes from 94.182.146.59: icmp_seq=9 ttl=47 time=33.780 ms
--- tabnak.ir ping statistics ---
round-trip min/avg/max/stddev = 30.897/40.663/59.041/9.112 ms
maniya12
21-04-2015, 01:13
فارانت
PING 4.2.2.4 (4.2.2.4): 56 data bytes
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=0 ttl=56 time=134.587 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=1 ttl=56 time=127.286 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=2 ttl=56 time=117.948 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=3 ttl=56 time=110.812 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=4 ttl=56 time=105.622 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=5 ttl=56 time=91.555 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=6 ttl=56 time=108.545 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=7 ttl=56 time=106.729 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=8 ttl=56 time=92.559 ms
64 bytes from 4.2.2.4: icmp_seq=9 ttl=56 time=110.309 ms
--- 4.2.2.4 ping statistics ---
round-trip min/avg/max/stddev = 91.555/110.595/134.587/12.807 ms
Ping has started…
PING 8.8.8.8 (8.8.8.8): 56 data bytes
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=0 ttl=56 time=76.213 ms
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=1 ttl=56 time=76.923 ms
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=2 ttl=56 time=94.059 ms
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=3 ttl=56 time=76.409 ms
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=4 ttl=56 time=82.606 ms
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=5 ttl=56 time=78.972 ms
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=6 ttl=56 time=75.798 ms
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=7 ttl=56 time=76.197 ms
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=8 ttl=56 time=73.641 ms
64 bytes from 8.8.8.8: icmp_seq=9 ttl=56 time=76.714 ms
--- 8.8.8.8 ping statistics ---
round-trip min/avg/max/stddev = 73.641/78.753/94.059/5.568 ms
Ping has started…
PING tabnak.ir (94.182.146.59): 56 data bytes
64 bytes from 94.182.146.59: icmp_seq=0 ttl=47 time=30.897 ms
64 bytes from 94.182.146.59: icmp_seq=1 ttl=47 time=56.548 ms
64 bytes from 94.182.146.59: icmp_seq=2 ttl=47 time=38.392 ms
64 bytes from 94.182.146.59: icmp_seq=3 ttl=47 time=41.401 ms
64 bytes from 94.182.146.59: icmp_seq=4 ttl=47 time=40.388 ms
64 bytes from 94.182.146.59: icmp_seq=5 ttl=47 time=33.057 ms
64 bytes from 94.182.146.59: icmp_seq=6 ttl=47 time=36.880 ms
64 bytes from 94.182.146.59: icmp_seq=7 ttl=47 time=36.250 ms
64 bytes from 94.182.146.59: icmp_seq=8 ttl=47 time=59.041 ms
64 bytes from 94.182.146.59: icmp_seq=9 ttl=47 time=33.780 ms
--- tabnak.ir ping statistics ---
round-trip min/avg/max/stddev = 30.897/40.663/59.041/9.112 ms
با سلام و خسته نباشید میشه تست پینگ از آیپی 10.31.36.98 بزراید
با تشکر
arash59b
21-04-2015, 06:06
با سلام و خسته نباشید میشه تست پینگ از آیپی 10.31.36.98 بزراید
با تشکر
Ping has started…
PING 10.31.36.98 (10.31.36.98): 56 data bytes
64 bytes from 10.31.36.98: icmp_seq=0 ttl=111 time=39.830 ms
64 bytes from 10.31.36.98: icmp_seq=1 ttl=111 time=37.487 ms
64 bytes from 10.31.36.98: icmp_seq=2 ttl=111 time=27.543 ms
64 bytes from 10.31.36.98: icmp_seq=3 ttl=111 time=29.355 ms
64 bytes from 10.31.36.98: icmp_seq=4 ttl=111 time=34.784 ms
64 bytes from 10.31.36.98: icmp_seq=5 ttl=111 time=26.671 ms
64 bytes from 10.31.36.98: icmp_seq=6 ttl=111 time=30.344 ms
64 bytes from 10.31.36.98: icmp_seq=7 ttl=111 time=32.833 ms
64 bytes from 10.31.36.98: icmp_seq=8 ttl=111 time=27.850 ms
64 bytes from 10.31.36.98: icmp_seq=9 ttl=111 time=27.765 ms
--- 10.31.36.98 ping statistics ---
round-trip min/avg/max/stddev = 26.671/31.446/39.830/4.358 ms
Ping has started…
64 bytes from 10.31.36.98: icmp_seq=0 ttl=111 time=29.171 ms
64 bytes from 10.31.36.98: icmp_seq=1 ttl=111 time=44.932 ms
64 bytes from 10.31.36.98: icmp_seq=2 ttl=111 time=30.367 ms
64 bytes from 10.31.36.98: icmp_seq=3 ttl=111 time=32.809 ms
64 bytes from 10.31.36.98: icmp_seq=4 ttl=111 time=29.003 ms
64 bytes from 10.31.36.98: icmp_seq=5 ttl=111 time=29.969 ms
64 bytes from 10.31.36.98: icmp_seq=6 ttl=111 time=49.018 ms
64 bytes from 10.31.36.98: icmp_seq=7 ttl=111 time=60.332 ms
64 bytes from 10.31.36.98: icmp_seq=8 ttl=111 time=35.270 ms
64 bytes from 10.31.36.98: icmp_seq=9 ttl=111 time=30.407 ms
64 bytes from 10.31.36.98: icmp_seq=10 ttl=111 time=31.457 ms
64 bytes from 10.31.36.98: icmp_seq=11 ttl=111 time=39.285 ms
64 bytes from 10.31.36.98: icmp_seq=12 ttl=111 time=30.890 ms
64 bytes from 10.31.36.98: icmp_seq=13 ttl=111 time=45.974 ms
64 bytes from 10.31.36.98: icmp_seq=14 ttl=111 time=30.934 ms
15 packets transmitted, 15 packets received, 0.0% packet loss
round-trip min/avg/max/stddev = 29.003/36.655/60.332/9.031 ms
maniya12
21-04-2015, 13:58
Ping has started…
64 bytes from 10.31.36.98: icmp_seq=0 ttl=111 time=39.830 ms
64 bytes from 10.31.36.98: icmp_seq=1 ttl=111 time=37.487 ms
64 bytes from 10.31.36.98: icmp_seq=2 ttl=111 time=27.543 ms
64 bytes from 10.31.36.98: icmp_seq=3 ttl=111 time=29.355 ms
64 bytes from 10.31.36.98: icmp_seq=4 ttl=111 time=34.784 ms
64 bytes from 10.31.36.98: icmp_seq=5 ttl=111 time=26.671 ms
64 bytes from 10.31.36.98: icmp_seq=6 ttl=111 time=30.344 ms
64 bytes from 10.31.36.98: icmp_seq=7 ttl=111 time=32.833 ms
64 bytes from 10.31.36.98: icmp_seq=8 ttl=111 time=27.850 ms
64 bytes from 10.31.36.98: icmp_seq=9 ttl=111 time=27.765 ms
round-trip min/avg/max/stddev = 26.671/31.446/39.830/4.358 ms
Ping has started…
64 bytes from 10.31.36.98: icmp_seq=0 ttl=111 time=29.171 ms
64 bytes from 10.31.36.98: icmp_seq=1 ttl=111 time=44.932 ms
64 bytes from 10.31.36.98: icmp_seq=2 ttl=111 time=30.367 ms
64 bytes from 10.31.36.98: icmp_seq=3 ttl=111 time=32.809 ms
64 bytes from 10.31.36.98: icmp_seq=4 ttl=111 time=29.003 ms
64 bytes from 10.31.36.98: icmp_seq=5 ttl=111 time=29.969 ms
64 bytes from 10.31.36.98: icmp_seq=6 ttl=111 time=49.018 ms
64 bytes from 10.31.36.98: icmp_seq=7 ttl=111 time=60.332 ms
64 bytes from 10.31.36.98: icmp_seq=8 ttl=111 time=35.270 ms
64 bytes from 10.31.36.98: icmp_seq=9 ttl=111 time=30.407 ms
64 bytes from 10.31.36.98: icmp_seq=10 ttl=111 time=31.457 ms
64 bytes from 10.31.36.98: icmp_seq=11 ttl=111 time=39.285 ms
64 bytes from 10.31.36.98: icmp_seq=12 ttl=111 time=30.890 ms
64 bytes from 10.31.36.98: icmp_seq=13 ttl=111 time=45.974 ms
64 bytes from 10.31.36.98: icmp_seq=14 ttl=111 time=30.934 ms
15 packets transmitted, 15 packets received, 0.0% packet loss
round-trip min/avg/max/stddev = 29.003/36.655/60.332/9.031 ms
با سلام همیشه پینگ به این صورته یا پایینتر هم میاد؟
arash59b
21-04-2015, 14:39
با سلام همیشه پینگ به این صورته یا پایینتر هم میاد؟
پینگ هیچوقت برام مهم نبوده برای همین زیاد پیگیرش نوسانش نیستم ولی فکر نکنم از این پایین تر بیاد
maniya12
22-04-2015, 02:32
با سلام خدمت همه دوستان
میخواستم بدونم کمترین پینگ داخلی و خارجی ممکن رو کدوم شرکت در خوزستان ارائه میده؟؟
برای من پینگ مهمه برای گیم
arash59b
22-04-2015, 07:32
با سلام خدمت همه دوستان
میخواستم بدونم کمترین پینگ داخلی و خارجی ممکن رو کدوم شرکت در خوزستان ارائه میده؟؟
برای من پینگ مهمه برای گیم
تپش رو امتحان کن
maniya12
22-04-2015, 10:18
با سلام خدمت همه دوستان کی از شرکت تپش اینترنت داره اگه کسی هست از آیپیهای زیر پینگ تست بگیره لطفا
10.31.36.98
217.218.155.155
8.8.8.8
با تشکر
maniya12
22-04-2015, 10:19
تپش رو امتحان کن
با تشکر
آیا تو آبادان هم نمایندگی داره؟؟
mohammadmohan
22-04-2015, 14:16
چرا هیچکی از تپش سرویس نداره اینجاااا.
درسته رایگان نداره ولی باو یکی پیشمرگ بشه ببینیم تپش چطوریه:n40:
imanparsa
22-04-2015, 15:07
من از دوستان شنیدم میگن تپش پینگش خوبه.
جدیدا اطلاع ندارم
mohammadmohan
22-04-2015, 15:32
من از دوستان شنیدم میگن تپش پینگش خوبه.
جدیدا اطلاع ندارم
شنیدن چه بود مانند دیدن:n05:
من رو حساب پینگ ۴.۲.۲.۴ فارا رفتم ازش سرویس گرفتم ولی اون چیزی که میخواستم نبود. ینی پینگ راصد بهترش بود. میترسم واسه تپش اینطور بشه. گرچه سره فارا زیاد ضرر هم نکردم. ارزون بود به نسبت.
ahwazp30
22-04-2015, 22:02
من از یه چیز واقعا تعجب میکنم . درسته هنوز سرعت بالا توی مملکت ما بی معنیه اما اکثر شرکت های adsl پهنای باند تا بالای 10 مگ هم میدن بعضی هاشون که کلا رسیدن به 20 سی مگ .نسل 3 و چهار هم که سرعت بالای 10 مگ داره .همه دیگه دارن میرن سمت این چیزا .پس چرا شرکت های وایرلس هنوز دارن اینترنت ذغالی به مردم میفروشن ؟ اخه دو سه مگ سرعتیه توی این دور و زمونه ؟
lifealley
22-04-2015, 22:14
من از یه چیز واقعا تعجب میکنم . درسته هنوز سرعت بالا توی مملکت ما بی معنیه اما اکثر شرکت های adsl پهنای باند تا بالای 10 مگ هم میدن بعضی هاشون که کلا رسیدن به 20 سی مگ .نسل 3 و چهار هم که سرعت بالای 10 مگ داره .همه دیگه دارن میرن سمت این چیزا .پس چرا شرکت های وایرلس هنوز دارن اینترنت ذغالی به مردم میفروشن ؟ اخه دو سه مگ سرعتیه توی این دور و زمونه ؟
زیرا :))
........
arash59b
23-04-2015, 06:56
من داشتم و پینگ اش خوب بوده ولی خیلی با راصد فرق نمی کنه البته با دکلش کمتر از ۱۰۰ متر فاصله داشتم
فعلا هم تا فارا هست نیازی به تمدید اکانت تپش نیست :n15:
بهتره زنگ بزنی ازشون اکانت تست بگیری
ولا یه مدت خیلی با رفاتک سر این موضوع بحث می کردم دو دلیل می اوردن اولیش بهنونه بودن که می گفتند از بالا بهمون گیر میدن و اذیت می کنند دومینش این بود که می گفتن سرعت بالا رو تجهیزات و دکل هامون
نمی کشه بعلاوه وقتی تعداد یوزر یه دکل زیاد هم باشه باعث میشه کیفیت سرعت و اینترنت پایین باید بعد یوزر ها شاکی بشن. البته این گفته در مورد رفاتک کاملا صدق می کنه.
من حتی بهشون می گفتم هزینه سه تا اکانت رو میدم ولی سرعتش رو روی یه اکانت بهم بدید. باز قبول نکردن. این شد که مجبور شدم ازشون ۵ اکانت بگیرم و لودشون کنم.
حیف رادیوم با ۳۰۰ مگ پهنای باند...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
الاهواز- فری تایم ایرانسل
mohammadmohan
23-04-2015, 10:03
راصد الماس یه مگ:n04::n04: فعلا که پینگ 4.2.2.4 برگشته به همون 105 احتمالا میخواد دوباره سیاست 1 روز خوب ۳ روز بد رو اجرا کنه:n23:
البته ساعات غیررایگانه
imanparsa
23-04-2015, 11:47
راصد الماس یه مگ:n04::n04: فعلا که پینگ 4.2.2.4 برگشته به همون 105 احتمالا میخواد دوباره سیاست 1 روز خوب ۳ روز بد رو اجرا کنه:n23:
البته ساعات غیررایگانه
راصد ساعت 11 تا حدودا یک ظهر شیر فلکه رو باز میکنه
نمیدونم علتش چیه !!!!!!!
واسه منم مثل شماست
imanparsa
23-04-2015, 12:41
1 مگ الماس راصد
با IDM سرعت به 500 هم میرسه
البته فقط ظهر ها سرعت رو باز میکنن
mohammadmohan
23-04-2015, 13:17
راصد ساعت 11 تا حدودا یک ظهر شیر فلکه رو باز میکنه
نمیدونم علتش چیه !!!!!!!
واسه منم مثل شماست
سرعت اسمی بدن کافیه. پینگ همینطور بمونه راضیم
mohammadmohan
23-04-2015, 20:10
راصد یه مگ الماس ساعات رایگان :n04::n04::n04::n05:
عجیــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــب شده ببین!
mohammadmohan
23-04-2015, 20:32
ولی نمیتونم آنلاین ویدیو نگاه کنم. رسیو از زیر یک کیلوبایت متغیر میشه تا 70 کیلوبایت. :n15:
mohammadmohan
23-04-2015, 20:47
فک کنم یه چیزیشو تغییر داده. پینگش با سرور گیم روسیه رفته بالا راصد:n37:
ویرایش: تا همین چند روز پیش که راصد داغون بود و تایماوت زیاد داشت با یه سرویس کاهش پینگ کارم راه میوفتاد. الان پینگ ۴.۲.۲.۴ شده 105 بدون تایم اوت. سرعت دانلود بالا، ولی گیم داغون شده. کاهش پینگ آن میکنم تایماوت یکی در میون میده. وقتی خراب بود ک.ر.ی.و هم آن میکردم اوکی میشد. الان واسه گیم خراب شده با هیچی هم درست نمیشه!
lifealley
23-04-2015, 22:05
راصد یه مگ الماس ساعات رایگان :n04::n04::n04::n05:
عجیــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــب شده ببین!
داداش کلا دلت رو با این چیزا خوش نکن . شک نکن موقتیه.
اینو تجربه به من ثابت کرده.
lifealley
23-04-2015, 23:16
یه سوال مهم برام پیش اومده.
کسایی که 2تا اکانت از یه ISP دارن میتونن پهنای باندشونو یکی کنن و سرعت 2برابر بگیرن؟(حتی تو ساعات ترافیک رایگان)
یا مثلا با هر 2تا اکانت با یه nano station به اینترنت کانکت بشن؟
? ؟ Is it possible
یه سوال مهم برام پیش اومده.
کسایی که 2تا اکانت از یه ISP دارن میتونن پهنای باندشونو یکی کنن و سرعت 2برابر بگیرن؟(حتی تو ساعات ترافیک رایگان)
یا مثلا با هر 2تا اکانت با یه nano station به اینترنت کانکت بشن؟
? ؟ Is it possible
اگه 2 تا خط داری آره
lifealley
23-04-2015, 23:25
اگه 2 تا خط داری آره
منظورتون از 2تا خط چیه ؟
من 2تا اکانت دارم یکی 1Mb و اون یکی 128Kb هر دو از یک ISP
و یک nano station M5
یعنی 2 تا خط تلفن..
هم زمان نمیشه با 2 تا اکانت روی یک خط وصل شد که!
حتی اگه یکی وایرلس یکی adsl باشه بازم میشه ادغام کرد.
imanparsa
23-04-2015, 23:33
دوستان عجیبه راصد سرعت ها رو باز گذاشته!!!!
همین الان :
سرور لندن نوسان داره اما تورنت روی همون 4 مگ دانلود هست
عجیبه !!!
من فکر میکردم فقط ظهر اینجور باشه
arash59b
23-04-2015, 23:49
فک کنم یه چیزیشو تغییر داده. پینگش با سرور گیم روسیه رفته بالا راصد:n37:
ویرایش: تا همین چند روز پیش که راصد داغون بود و تایماوت زیاد داشت با یه سرویس کاهش پینگ کارم راه میوفتاد. الان پینگ ۴.۲.۲.۴ شده 105 بدون تایم اوت. سرعت دانلود بالا، ولی گیم داغون شده. کاهش پینگ آن میکنم تایماوت یکی در میون میده. وقتی خراب بود ک.ر.ی.و هم آن میکردم اوکی میشد. الان واسه گیم خراب شده با هیچی هم درست نمیشه!
یه تریس بگیر ببین مسیرت کجاست؟
راصد معمولا روی روسیه هست
mohammadmohan
24-04-2015, 00:46
یه تریس بگیر ببین مسیرت کجاست؟
راصد معمولا روی روسیه هست
این تریسی که گفتی چطور بگیرم؟
این تست از یکی از سرورهای روسیه است
این الان از سرور اروپاست
حالا با نرمافزار کاهش پینگ که تست میکنم این پینگ لندن میشه 140 ولی دانلود رو که میخواد اندازه بگیره یهو میره رو ۱مگ یهو میاد رو 0.2 مگ دوباره میره رو 1مگ دوباره کم میهش میاد رو 0.2مگ.
بعد چند دقیقه دیگه بدون کاهش پینگ تست گرفتم، نتیجه شده این. :n41::n41::n41:
بعد دوباره با روسیه گرفتم شد این
ولی توو همه اینا چیزی که مشخص بود نوسان سرعت دانلود بود. یهو میخوابید یهو میرفت بالا. منم بعد چند ساعت فکر کردن، به این نتیجه رسیدم که کلا فکر نکنم.:n26:
سرعت دانلود با IDM طرفا 200 هست.
mohammadmohan
24-04-2015, 00:48
یعنی 2 تا خط تلفن..
هم زمان نمیشه با 2 تا اکانت روی یک خط وصل شد که!
حتی اگه یکی وایرلس یکی adsl باشه بازم میشه ادغام کرد.
دوتا اشتراک اینترنت وایرلس رو میگه.
lifealley
24-04-2015, 01:10
اکثر ISP ها سرعتاشون بازه امشب . ساعت دانلود رایگانه دارم با IDM با سرعت 600KB دانلود میکنم که به عبارتی میشه 5.2Mb در ثانیه
احتمالا دارن زیر ساخت رو دست کاری میکنن دوباره.
چند ماه پیش یادمه ساعت دانلود رایگان بود
داشتم با سرعت 850KB تا 920KB متغییر دانلود میکردم. تا صبح یه 15GB فایل دانلود کردم.
اتفاقا بازیه WatchDogs رو هم همون موقعها دانلودش کردم با حجم 22GB
فکر کنم 4 - 5 روزی سرعتها باز بودن. بعد برگشت حالت عادی
lifealley
24-04-2015, 01:16
ویرایش:
خوب ساعته 2:15 شد سرعت دانلود با IDM هم افت کرد و شد 450KB به عبارتی 4Mb per sec
خدا به خیر کنه تا صبح. بعد از مدتها خواستیم یه شب خوشحال باشیم.
imanparsa
24-04-2015, 01:48
خوب ساعته 2:15 شد سرعت دانلود با IDM هم افت کرد و شد 450Kb به عبارتی 4MB per sec
خدا به خیر کنه تا صبح. بعد از مدتها خواستیم یه شب خوشحال باشیم.
4MB per sec که خیلی زیاده میشه گفت سرعت کپی کردن اطلاعات از فلش روی کامپیوتر این مقداره حدودا(یعنی شما در ثانیه 4 مگابایت دارید دانلود میکنید !)
4 مگابایت در ثانیه میشه 35مگابیت در ثانیه
ویرایش:
آها دوست عزیز شما منظورتون 4 مگابیت بود
باید برای مگابیت از b با حروف کوچیک استفاده کنید و بایت رو با B حروف بزرگ نشون بدید
یعنی : 4Mb
lifealley
24-04-2015, 02:03
یا حضرت عباس :) فکر کنم معجزه شده امشب
Peak سرعت دانلود رسید به 26Mb که البته من تونستم از 23Mb عکس بگیرم. جالبش اینجاست که اکانت من 128Kb هست
کسی میدونه جریان چیه ؟
lifealley
24-04-2015, 02:05
4MB per sec که خیلی زیاده میشه گفت سرعت کپی کردن اطلاعات از فلش روی کامپیوتر این مقداره حدودا(یعنی شما در ثانیه 4 مگابایت دارید دانلود میکنید !)
4 مگابایت در ثانیه میشه 35مگابیت در ثانیه
ویرایش:
آها دوست عزیز شما منظورتون 4 مگابیت بود
باید برای مگابیت از b با حروف کوچیک استفاده کنید و بایت رو با B حروف بزرگ نشون بدید
یعنی : 4Mb
آره عزیز منظورم همون Mb (مگابیت) بود که اشتباه تایپی کردم زدم MB
imanparsa
24-04-2015, 09:16
ساعت 10:15AM
سرعت هنوز بالاست
maniya12
24-04-2015, 11:03
با سلام
آیا پینگ داخلی و خارجی صبانت تو خوزستان از شاتل و مخابرات و پارس آنلاین پایینتره؟!
lifealley
24-04-2015, 12:09
سلام.
آرش جان من میخوام با هر 2تا اکانت که از یک شرکت دارم همزمان به وسیله ی یک نانواستیشن کانکت بشم .
در واقع میخوام سرعت Send و Reseve این 2تا اکانت رو share کنم.
راهی هست ؟
arash59b
24-04-2015, 15:07
برای من هم دیشب سرعت باز بود و حدود روی ۵۰۰ کیلو می چرخید
سلام.
آرش جان من میخوام با هر 2تا اکانت که از یک شرکت دارم همزمان به وسیله ی یک نانواستیشن کانکت بشم .
در واقع میخوام سرعت Send و Reseve این 2تا اکانت رو share کنم.
راهی هست ؟
بصورت جدا و روی دو سیستم مثلا (کامپیوتر و لپتاپ) میشه استفاده کرد (با استفاده از روتر)
mohammadmohan
24-04-2015, 15:34
بعد از تحقیقات گسترده:n05: کاشف به عمل اومد این سرور گیم روسیهای گیم، هاستش توو آلمانه:n02:
پینگم با آلمان نسبتاْ خوبه ولی نوسان داره. همچنان هم گیم مشکل داره. از سرور گیم نیست. دیشب وضع من خراب بود ولی مخابرات اوکی بود.
با نرمافزار کاهش پینگ:n03: پنیگ زیادتر میشه، دانلود بیشتر میشه:n03: تا نزدیک 5مگ هم رفت.
arash59b
24-04-2015, 16:29
کسی جای خوبی برای تعمیر مادربورد سراغ داره؟
ahwazp30
24-04-2015, 18:25
دوستان عجیبه راصد سرعت ها رو باز گذاشته!!!!
همین الان :
سرور لندن نوسان داره اما تورنت روی همون 4 مگ دانلود هست
عجیبه !!!
من فکر میکردم فقط ظهر اینجور باشه
فکر نکنم خود راصد برای حال کردن مردم سرعت رو باز گذاشته باشه .یا دارن یه کارایی تو شرکت انجام میدن یا همون مسائل زیر ساختیه .دیروز هم که فارا قطع بود وقتی وصل شد سرعت دانلودم با 128 حدود ده مگابیت بود ولی بعدش عادی شد .اگر راصد یه همچین برنامه ای داشت از همون اول تو عید دیگه میذاشت باز بمونن.ملاک سرور خارجه .داخل صد مگ هم که بشه خارق العاده نیست .فعلا که میبینی از خارج نوسان داره و کمه .
lifealley
24-04-2015, 19:10
من اگر جای شما بودم دنبال آدرس نمایندگی های گارانتیه مادربرد توی اهواز میگشتم مثل آواژنگ یا ویستا یا سازگار ارقام .
قبلا یه مادربرد Gigabyte داشتم که گارانتیش تمام شده بود بردمش نمایندگیه آواژنگ (در صورتی که گارانتیه خود مادربرد چیز دیگه ای بود)
مبلغی رو گرفتن و تعمیرش کردن.
arash59b
24-04-2015, 19:12
من اگر جای شما بودم دنبال آدرس نمایندگی های گارانتیه مادربرد توی اهواز میگشتم مثل آواژنگ یا ویستا یا سازگار ارقام .
قبلا یه مادربرد Gigabyte داشتم که گارانتیش تمام شده بود بردمش نمایندگیه آواژنگ (در صورتی که گارانتیه خود مادربرد چیز دیگه ای بود)
مبلغی رو گرفتن و تعمیرش کردن.
ماله من abit هست
ادرسی دارید؟
Sent from my iPad using Tapatalk
imanparsa
24-04-2015, 19:25
راصد توی ساعت رایگاه همین الان !!!!!!!!!
لندن:
با لینک مستقیم هم سرعت 500 هست
imanparsa
24-04-2015, 19:28
آرش یه پسری رو میشناسم به اسم جعفر توی بازار بزرگ این خوراکش اینجور چیزاست
جنس سوخته ببر پیشش ردیفش میکنه
شماره مغازش : 06132920377
بگو با جعفر کار داری
lifealley
24-04-2015, 19:32
ماله من abit هست
ادرسی دارید؟
Sent from my iPad using Tapatalk
این ماجرا مال 3سال پیشه قبل از خدمت سربازیم.
اما یادمه نرسیده به بازار بزرگ بود . طبقه ی دوم یه مجتمع 4 طبقه که متاسفانه اسم مجتمع یادم نیست .
شما با هر نمایندگیه هر مادربردی توی اهواز تماس بگیرین راهنماییتون میکنن که ایا تعمیرش میکنن یا نه.
arash59b
24-04-2015, 20:07
آرش یه پسری رو میشناسم به اسم جعفر توی بازار بزرگ این خوراکش اینجور چیزاست
جنس سوخته ببر پیشش ردیفش میکنه
شماره مغازش : 06132920377
بگو با جعفر کار داری
ممنون ادرسش رو داری؟
احتمالا یه خازنی چیزیش مشکل پیدا کرده
imanparsa
24-04-2015, 20:10
ممنون ادرسش رو داری؟
احتمالا یه خازنی چیزیش مشکل پیدا کرده
خواهش میکنم
قطعا میتونه درستش کنه آرش
توی بازار بزرگه طبقه اول راهرو دوم
شما حتما قبل اینکه بری یه زنگ بزن مغازه و آدرس دقیقش رو از خودشون بپرس
خیالت راحت باشه کار جعفر عالیه
=====================
قطعاتی بردم پیشش که هیچ کس نمیتونست درستشون کنه این درستشون میکرد
خودمم خیلی گشتم تا همچین شخصی رو پیدا کردم
maniya12
25-04-2015, 00:42
راصد توی ساعت رایگاه همین الان !!!!!!!!!
لندن:
با لینک مستقیم هم سرعت 500 هست
با سلام دوست گرامی میشه یه پینگ از آیپی 10.31.36.98 و 217.218.155.155 بزاری با تشکر
lifealley
25-04-2015, 00:58
امشب هم سرعت ها بازه.
lifealley
25-04-2015, 01:30
سرعت دانلود از سایت filegir.com و سایت داونلودها دات کام رسید به 32Mb سرورهاشون تو ایرانه این 2تا سایت؟
اگر هم تو ایران باشه سابقه نداشته از سرورهای داخلی با 32Mb دانلود بشه. حیف که اکانت سایت filegir ی که دارم ترافیکش داره تمام میشه .
lifealley
25-04-2015, 01:43
یه چیزیرو متوجه شدم فقط از filegir با این سرعت دانلود میشه بقیه سایتها 550KB
سرور Filegir.com نکنه تو اهوازه
انگار شبکه محلیه Lan شده :)
arash59b
25-04-2015, 05:25
برای من هم سرعت بازه و ۵۶۰-۵۷۰ هست
imanparsa
25-04-2015, 08:20
دوستان چه کیفیت و سرعتی پیدا کرده اینترنت (کماکان سرعت بازه)
خدا کنه همیشه همینطور باشه
معلوم نیست دارن چیکار میکنن!!!!!!!!!
کسی اطلاع نداره ماجرا چیه؟؟؟؟؟؟؟
خدمت دوست عزیزمون maniya12 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
================================================== ==========================
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved.
C:\Users\PC>ping 10.31.36.98
Pinging 10.31.36.98 with 32 bytes of data:
Reply from 10.31.36.98: bytes=32 time=23ms TTL=112
Reply from 10.31.36.98: bytes=32 time=24ms TTL=112
Reply from 10.31.36.98: bytes=32 time=50ms TTL=112
Ping statistics for 10.31.36.98:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 23ms, Maximum = 50ms, Average = 30ms
C:\Users\PC>ping 217.218.155.155
Pinging 217.218.155.155 with 32 bytes of data:
Reply from 217.218.155.155: bytes=32 time=27ms TTL=57
Reply from 217.218.155.155: bytes=32 time=25ms TTL=57
Reply from 217.218.155.155: bytes=32 time=29ms TTL=57
Reply from 217.218.155.155: bytes=32 time=37ms TTL=57
Ping statistics for 217.218.155.155:
Minimum = 25ms, Maximum = 37ms, Average = 29ms
maniya12
25-04-2015, 09:01
دوستان چه کیفیت و سرعتی پیدا کرده اینترنت (کماکان سرعت بازه)
خدا کنه همیشه همینطور باشه
معلوم نیست دارن چیکار میکنن!!!!!!!!!
کسی اطلاع نداره ماجرا چیه؟؟؟؟؟؟؟
خدمت دوست عزیزمون maniya12 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
================================================== ==========================
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved.
C:\Users\PC>ping 10.31.36.98
Pinging 10.31.36.98 with 32 bytes of data:
Reply from 10.31.36.98: bytes=32 time=24ms TTL=112
Reply from 10.31.36.98: bytes=32 time=50ms TTL=112
Ping statistics for 10.31.36.98:
Minimum = 23ms, Maximum = 50ms, Average = 30ms
C:\Users\PC>ping 217.218.155.155
Pinging 217.218.155.155 with 32 bytes of data:
Reply from 217.218.155.155: bytes=32 time=27ms TTL=57
Reply from 217.218.155.155: bytes=32 time=25ms TTL=57
Reply from 217.218.155.155: bytes=32 time=29ms TTL=57
Reply from 217.218.155.155: bytes=32 time=37ms TTL=57
Ping statistics for 217.218.155.155:
Minimum = 25ms, Maximum = 37ms, Average = 29ms
آره چه توپ شده دمت گرم بابت گذاشتن پینگ
ahuray_mazdaa
25-04-2015, 10:26
راصد سرعت ها رو بعضی روزها اکثرا پنج شنبه جمعه ها برای اینکه به یوزرها حال بدن خودشون باز میزارن
mohammadmohan
25-04-2015, 11:19
گیم همچنان داغوونه:n14: پینگ اوکی، دانلود اوکی .. سرور گیم من داغون:n14::n24::n28:
imanparsa
25-04-2015, 12:05
سرعت ها واقعی شدن دوستان یه مگ 130 تا میده
maniya12
25-04-2015, 12:30
با سلام خدمت همه
ببخشید میخواستم بدونم کسی اینجا اینترنت صبانت داره یه تست از آیپیهای زیر بزاره؟
10.31.36.98
217.218.155.155
8.8.8.8
با تشکر
دوستانی که فارا نت دارن، شما هم ساعت 1 شب به بعد CCQ تون میاد پایین؟!!! واسه من کل روز بین 90 تا 100 ه، ساعت 1 شب به بعد میشه 50 تا 65
maniya12
25-04-2015, 15:40
سرعت ها واقعی شدن دوستان یه مگ 130 تا میده
پینگ جی شد برگشت به حالت بدش؟
lifealley
25-04-2015, 15:55
دوستانی که فارا نت دارن، شما هم ساعت 1 شب به بعد CCQ تون میاد پایین؟!!! واسه من کل روز بین 90 تا 100 ه، ساعت 1 شب به بعد میشه 50 تا 65
منم مشکل CCQ داشتم . ارتفاع رادیرو زیاد کردم الان خیلی بهتر شده.
یا user های زیادی به اون دکل connect میشن که CCQ میاد پایین یا اینکه دارن اطراف خونتون یا نزدیک دکل ساختمون سازی میکنن.
kahkeshane_2010
25-04-2015, 20:21
سلام دوستان ببخشید ما تا یک هفته دگ میاییم اهواز الان سوسنگردیم فعلا تلفن نکشیدیم تو خونه جدید ولی میکشیم من تو کار دانلودم از همه نظر فیلم هالیوودی/بازی/نرم افزار و....ولی این مدتی که نت خوزستان محدود شده صبحا وب گردی وشبا دانلود من معلولم سرگرمیم فقط نته حالا بهترین شرکت که هم نامحدود داره و هم قیمتا خوب باشه واسمی نباشه تو اهواز کدومه ؟وایرلس چی خوبه؟ممنون لطفا همه دوستان نظر بدن چون برام مهمه گفتم که معلولم اگه تو شرکتی رفتم نمیتونم مثل شما تخلیه کنم منو به بهترین برسونید....
راستی خونه جدیدمون تو امانیه ست پشت ورزشگاه تختی...اونجا چه شرکتهایی هست؟بازم ممنون
lifealley
25-04-2015, 20:44
سلام دوستان ببخشید ما تا یک هفته دگ میاییم اهواز الان سوسنگردیم فعلا تلفن نکشیدیم تو خونه جدید ولی میکشیم من تو کار دانلودم از همه نظر فیلم هالیوودی/بازی/نرم افزار و....ولی این مدتی که نت خوزستان محدود شده صبحا وب گردی وشبا دانلود من معلولم سرگرمیم فقط نته حالا بهترین شرکت که هم نامحدود داره و هم قیمتا خوب باشه واسمی نباشه تو اهواز کدومه ؟وایرلس چی خوبه؟ممنون لطفا همه دوستان نظر بدن چون برام مهمه گفتم که معلولم اگه تو شرکتی رفتم نمیتونم مثل شما تخلیه کنم منو به بهترین برسونید....
راستی خونه جدیدمون تو امانیه ست پشت ورزشگاه تختی...اونجا چه شرکتهایی هست؟بازم ممنون
سلام .
دوستانه با تجربه در ضمینه ی وایرلس اینجا زیادن با اجازه از همشون من نظر خودمو میگم.
تو امانیه دکل زیاد هست isp هم زیاده. رادیو رو(Nano station) هر طرف بچرخونی ISP های جدید میبینی. به نظر من از بازار بزرگ یا اطراف اون nano station بخری بهتره تا از Isp
از هر کودوم گرفتی بگیر . اما Refatec رو بیخیال شو که پشیمون میشی. طوری با هم هماهنگ هستن و پولت رو میچاپن که بگی صد رحمت به دزدهای سه هزار میلیاردی. اگه مجانی هم دادن نگیر.
حالا اینکه کدوم شرکت اون محدوده بهتر signal میده یا کدوم ترافیک رایگان شبانه داره رو دوستان توضیح میدن.
یا حق.
mohammadmohan
25-04-2015, 21:35
سلام.
شوما اول ببین خط تلفنی که بهت میدن pcm هست یا نه. ینی میتونی روش adsl بگیری یا نه. ولی حتی اگه خط تلفنت اوکی بود به نظر من adsl نگیر توو اهواز. تاپیکهای شرکتهای adsl هم چک کن اگه خط تلفنت اوکی بود.
قیمت وایرلس گرونه ولی کیفیت خوبی داره به نسبت. برای وایرلس شوما باید از صفحه 4 همین تاپیک بری توو سایتهای شرکتها بعد شماره تلفنشونو دربیاری بعد زنگ بزنی و بپریسی که اون قسمتی که هستی دکل دارن یا نه. خودشون هم میتونن بیان امکان سنجی کنن که میتونی بگیری یا نه. ولی 20-30 تومن پول میگیرن.
شرکت وایرلس راصد 12 ساعت رایگان داره ولی سرعتها رو اسمی میبنده.
فارانت هم برای دانلود خوبه ولی 5 ساعت رایگان داره. (واسه من جواب نداد. اکانتش داره خاک میخوره:n02:)
باقی شرکتها هم من نمیدونم دیگه.
ولی هزینه اولیه adsl کلا ارزونتر هست. خیلی ارزونتر:n41:
ولی وایرلس رو وقتی که بگیری به راحتی میتونی شرکت عوض کنی. (اگه اون شرکت منطقه شوما رو ساپورت کنه)
lifealley
25-04-2015, 22:16
محمد جون وقتی میگی (شوما) یاد این تبلیغ میوفتم خداوکیلی (پاک وش نشانه ی پاکیزگی) :n02:
پودر ماشین لباسشویه (شوما) هم مال همین شرکته پاک وش هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
kahkeshane_2010
25-04-2015, 23:26
ممنون از دوستان دگ بید برم وببینم اونجا چی داره چه نمایندگی هایی داره...
vBulletin , Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.