ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اشکال در نصب درایور گرافیک لب تاب n61jq

mohsenjxj
16-10-2013, 22:28
سلام بنده به یه مشکل برخورد کردم اونم اینه که وقتی درایور گرافیک لب تابم را به 2013-9 آپدیت کردم درایور جدید به طور کامل نصب شد اما بعد از ریستارت لب تاب وقتی ویندوز بالا اومد مانیتور لب تاب خاموش شده ( صدای بالا اومدن و خوش آمد ویندوز شنیده میشه و وقتی هم با ایکون های روی دسکتاب با صفحه نمایش خاموش میخوام کار کنم میشه یعنی اینکه ویندوز و گرافیکش مشکل نداره فقط ایراد اینه که صفحه نمایش را خاموش کرده) وقتی با کلید روشن خاموش روی صفحه کلید لب تاب هم حواستم مانیتورش را روشن کنم نشد و الان هم با حالت سیف مود دارم با لب تاب کار میکنم. این مشکل با پاک ریمو کردن (پاک کردن) درایور جدید و نصب درایور قبلی حل میشه ولی من میخوام درایورم آپدیت باشه و قبلی را عوض کنم لطفا راهنمایی کنیدتا این مشکل درایور جدید را برطرف کنم.:n03:

EXTREME
16-10-2013, 22:58
سلام بنده به یه مشکل برخورد کردم اونم اینه که وقتی درایور گرافیک لب تابم را به 2013-9 آپدیت کردم درایور جدید به طور کامل نصب شد اما بعد از ریستارت لب تاب وقتی ویندوز بالا اومد مانیتور لب تاب خاموش شده ( صدای بالا اومدن و خوش آمد ویندوز شنیده میشه و وقتی هم با ایکون های روی دسکتاب با صفحه نمایش خاموش میخوام کار کنم میشه یعنی اینکه ویندوز و گرافیکش مشکل نداره فقط ایراد اینه که صفحه نمایش را خاموش کرده) وقتی با کلید روشن خاموش روی صفحه کلید لب تاب هم حواستم مانیتورش را روشن کنم نشد و الان هم با حالت سیف مود دارم با لب تاب کار میکنم. این مشکل با پاک ریمو کردن (پاک کردن) درایور جدید و نصب درایور قبلی حل میشه ولی من میخوام درایورم آپدیت باشه و قبلی را عوض کنم لطفا راهنمایی کنیدتا این مشکل درایور جدید را برطرف کنم.
:n03:

گرافیک اصلی لپ تاب رادئون است ؟ درایور جدید مطابق با ورژن ویندوز است ؟

mohsenjxj
16-10-2013, 23:00
گرافیک اصلی لپ تاب رادئون است ؟
بله رادئون hd 5730

mohsenjxj
16-10-2013, 23:03
گرافیک اصلی لپ تاب رادئون است ؟ درایور جدید مطابق با ورژن ویندوز است ؟
بله مطابق با همون ویندوز خود لب تاب که سون 64 بیت هست.

ess_1362
17-10-2013, 07:38
شما توجه داشته باشید که باید درایور ویژه لپ تاپ یا اصطلاحا hd 5730m را نصب کنید

mohsenjxj
17-10-2013, 15:00
شما توجه داشته باشید که باید درایور ویژه لپ تاپ یا اصطلاحا hd 5730m را نصب کنید
دوست عزیز همون درایور مخصوص خود لب تاب را نصب کردم حتی از سایت خود amd هم دانلود کردم اما نمیدونم مشکل از کجاست یا اینکه تنظیمات خاصی از داخل ویندوز میخواد اگه راه حلی چیزی به ذهنتون میرسه راهنمایی کنید ممنون میشم.

Pami
17-10-2013, 23:22
خوب این عدم سازگاری درایور رو با چیپست شما نشون میده ، حتما داخل سایت سازنده نسخه اصلاح شده گذاشته شده یا توصیه شده آپدیت نکنید به ورژن شما
درایورها رو بهتره از سایت سازنده لپ تاپ بگیرید نه خود تولید کننده قطعه ، چون حداقل تست شده و گذاشته شده

ess_1362
18-10-2013, 11:49
و البته این مورد را هم ذکر می کنم که ممکن هست که نیاز به آپدیت .net داشته باشید

mohsenjxj
18-10-2013, 14:14
و البته این مورد را هم ذکر می کنم که ممکن هست که نیاز به آپدیت .net داشته باشید
دوست عزیز .net را از کجا و چطوری باید آپدیت کنم؟
ویندوز من ارجینال هست و خود بخود همیشه خودش را در مواقع لازم آپدیت میکنه.

ess_1362
18-10-2013, 15:03
.net را از طریق اینترنت دانلود و نصب کنید
با یک جستجوی ساده پیدا می کنید : .net framework

mohsenjxj
18-10-2013, 15:09
.net را از طریق اینترنت دانلود و نصب کنید
با یک جستجوی ساده پیدا می کنید : .net framework
در قسمت uninstall or chang program نگاه کردم net framework 4.5 نصب هست. نیازی هست دوباره دانلود و نصبش کنم؟ ورژن جدیدترش هم اومده؟

ess_1362
18-10-2013, 15:37
خیر
-----------