مشاهده نسخه کامل
: مشکل در بازی هیتمن
من بازي (Hitman( Codename 47 همون hitman1 که اولش از يه جايي شبيه زندان فرار ميکنه را نصب کردم
و به مرحله آخرش رسيدم، ولي نميدونم چه جوري اين مرحله را بايد تموم کنم،لطفا اگر ممکنه کمکم کنيد.
توي اين مرحله بايد در جایی شبیه زیرزمین با افرادي شبيه خود hitman مبارزه کنم و ....
اگر ميشه يه سري کدهاي تقلب رو هم به من بگيد!!!
در ضمن ببخشيد که توي اين همه بازي جديد و خفن من درباره hitman سوال کردم.
sub-zero
18-08-2006, 13:17
من بازي (Hitman( Codename 47 همون hitman1 که اولش از يه جايي شبيه زندان فرار ميکنه را نصب کردم
و به مرحله آخرش رسيدم، ولي نميدونم چه جوري اين مرحله را بايد تموم کنم،لطفا اگر ممکنه کمکم کنيد.
توي اين مرحله بايد در جایی شبیه زیرزمین با افرادي شبيه خود hitman مبارزه کنم و ....
اگر ميشه يه سري کدهاي تقلب رو هم به من بگيد!!!
در ضمن ببخشيد که توي اين همه بازي جديد و خفن من درباره hitman سوال کردم.
سلام.
دوست من شما در مرحله آخر هيتمن codename47 دقت کنيد.....
يه جايی هست که ماشين های شبيه سازی شده از روی HITMAN ميان و زير دستگاهی قرار ميگيرن
و روی گردنشون يه اشعه اي تابيده ميشه و اونها ميان برای مبارزه با شما....
حالا شما بعد از اينکه تمام مامور ها رو کشتی يکی از اونها رو بکش و بيار روی دستگاهی که اشعه ميتابونه روی اونها...
حالا يه صحنه دمو نشون داده ميشه و دری که به ريس آخر ختم ميشه باز ميشه...
از در تو برو تا برسی به ريس آخر....
اينم رمز هاش...
ابتدا به محلی که بازی رو نصب کرديد بريد.
حالا فايل Hitman.ini رو پيدا کنيد.
روی اين فايل دوبار کليک کنيد تا باز بشه.....حالا در خط آخر اين کلمه رو تايپ کنيد ---> enableconsole 1 ( بين enableconsole و 1 فاصله هست...Space)
در آخر هم تغييرات رو ذخيره و فايل رو ببنديد....
حالا در حين بازی کليد ~ (بالای Tab) رو بزنيد.
و اين چيت ها رو وارد کنيد و اینتر رو بزنید :
نسوز کننده : GOD 1 ( بين GOD و 1فاصله هست...)
خشاب های نامحدود : infammo
داشتن تمام آيتم ها : giveall
نا مرئی : invisible 1 ( بين invisible و 1 فاصله هست...)
بابت کدها و توضیحات واقعا کاملتون ممنون.
من یکی از اونها رو روی دستگاه، درست همونجایی که جای پا داره میکشم ولی اتفاقی نمیفته چون بصورت درازکش افتاده.
میشه یه خورده دقیقتر بگید چه جوری روی دستگاه قرارش بدم، راستش با هزار دردسر به اینجا رسیدم و دارم دیوونه میشم که نمیتونم ردش کنم.
sub-zero
19-08-2006, 19:28
بابت کدها و توضیحات واقعا کاملتون ممنون.
من یکی از اونها رو روی دستگاه، درست همونجایی که جای پا داره میکشم ولی اتفاقی نمیفته چون بصورت درازکش افتاده.
میشه یه خورده دقیقتر بگید چه جوری روی دستگاه قرارش بدم، راستش با هزار دردسر به اینجا رسیدم و دارم دیوونه میشم که نمیتونم ردش کنم.
اولاً که قابل نداشت....
وقتی گفتی نشد من خودم يه بار ديگه بعد از چند سال Hitman 1 رو نصب کردم....
و بلافاصله رفتم مرحله آخر و همون چيزايی که بت گفتم يه بار انجام دادم....اما درست بود...!
ولی يه چيزی....شما جسد هيتمن های شبيه سازی شده رو که ميخواهی رو اون دستگاه ببری
دقت کن جسد رو دقيقاً بکشی روی اون سکويی که جای دوتا پا داره...
در ضمن نبايد جسد رو روی اون ول کنی....شما جسد رو بکش روی اون سکو بعدش....يه هو يه دمو پخش ميشه و در باز ميشه...
راستی حتماً لازم نيست همه رو بکشی....هر وقت موقعيت پيش امد يکی از جسد ها رو ببر...
بيا از اون دمو يه عکس هم گرفتم که نشون ميده هيتمن جسد رو گرفته زير اشعه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم اگه سؤالی بود درخدمتم....
دوستان عزیز اگه کسی بازی Hitman Codename 47 رو بازی کرده لطفا منو راهنمایی کنه . میدونم که این بازی قدیمی هست ولی چه کنم کارت
گرافیک من پایینه و از این بازی خوشم اومده , مشکل من اینه که در مرحله بعد از رستوران که هتل هست گیر کردم و نمیدونم باید چکار کنم . در این
مرحله یه زندانی مرد که دستاش بسته بود رو آزاد کردم و همچنین یه زن رو از اتاقهای هتل فراری دادم و یه نفر رو در یه ساختمان دیگه که شمشیر
داشت کشتم و نامه اونم برداشتم ولی وقتی به کنار قایق میرم دو گزینه هست که کامل نشده یعنی انجام ندادم که یکیش گفته باید کسی رو در
عطاری ببینم و وقتی به عطاری میرم یه پیرمرد هست که فقط با من حرف میزنه . از دوستان خواهش میکنم اگه قبلا این مرحله رو رفتن منو راهنمایی
کنن . پیشاپیش از شما ممنونم .
دوستان این بازی قبلا یه تایپیک داره اگه سوالی دارید اینجا بپرسید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ahsanx ، جواب شما رو هم اونجا دادم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.