مشاهده نسخه کامل
: God of War
hobgoblin
18-08-2006, 12:03
سلام
آقا تو بازی اونجایی که یه در بسته هست که روش باید یه سپر آبی و یه سپر قرمز وصل بشه و وسط اتاق یه دکمه هست که وقتی میری روش یه در رو به روت می چرخه باید چیکار کرد؟
بد جوری گیر کردم
ببين بايد بري اون يارو سبده كه كه توش چوبه رو برداري بعد از فاصله با لگد بزني كه بره روي اون دكمه بعد با سرعت يه معلق بزني(تو همون فاصله اي كه ميچرخه ) و از در رد شي اميدوارم مشكلت حل بشه.
فقط يه چيزي اون يارو كه توش الوار ريختن رو بايد از اونور دكمه بزني بياد رو دكمه يعني پشت به در باشي.
به من هم كمك كنيد:
يه جايي ميرسم به يه غول كه به صورت گاو آهنين هست و پشته غوله هم يه در بزرگ كه احتمالا بايد از اونجا رد شد. به هر صورت اين غول شاخدار بدجوري حال منو گرفته. چي كار كنم؟
پست شما فارسي شد. لطفا از اين به بعد فارسي تايپ كنيد//// مهدي
به من هم كمك كنيد:
يه جايي ميرسم به يه غول كه به صورت گاو آهنين هست و پشته غوله هم يه در بزرگ كه احتمالا بايد از اونجا رد شد. به هر صورت اين غول شاخدار بدجوري حال منو گرفته. چي كار كنم؟
پست شما فارسي شد. لطفا از اين به بعد فارسي تايپ كنيد//// مهدي
بايد بري بالاي پله ها (روي سكو) انقدر با شمشيرت بزنيش تا گيج بشه (سوراخ ميشه نور ميزنه بيرون)بعد اون بالا اون دسته رو بكشي يه چيزي مثل نيزه ميخوره بهش چند بار اين كارو بكن تا بكشيش در شكسته ميشه و تو رد ميشي
hobgoblin
20-08-2006, 20:49
مشکل من حل شد ممنون
wordlife
13-10-2006, 19:40
ببخشيد اون مرحله ايي كه دو تا اژدهاي كوچك پايين هستش و يك اژدهاي بزرگ بالا است چه جوري بايد رد كرد
wordlife
16-10-2006, 13:59
بابا تو رو خدا جواب بديد
سلام دوست عزيز
قبلا اين موضوع بحث شد
كاري نداره
اول شروع مي كني يكي از اژده هاي كوچيك رو مي زني بعد از زدن اون ميفته زمين بعد شما از بقل كه چند تا جعبه هست ميري بالا و مي پري روي يه وزنه و اون مي فته و اژده ها مي ميريه بعد همين كا رو براي اژدهاي دوم انجام مي دي بعد هم از وسط ميري بالا تا به اژدهاي بزرگ بريسي باد 4 بار اگه اشتباه نكند اون رو بزني به صورتي كه بعد از ردن ديگمه دايره رو مي ده بايد با سرعت دايره رو بزني بعد از 4 با يك دومو نشون مي كه اژدها مي ميره و بايد بري كليد رو از تو گلوش ور دار ي
اميد وارم مشكلي نداشته باشي
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
wordlife
17-10-2006, 16:58
ممنون ببينم چي ميشه
wordlife
25-10-2006, 20:05
اون مرحله ايي كه پرندگان پايين هستند و ما بايد بريم طبقه بالا از روي چوب ها رد شيم اصلا نميشه چيكار بايد كرد؟
جون من جواب بديد
اون مرحله ايي كه پرندگان پايين هستند و ما بايد بريم طبقه بالا از روي چوب ها رد شيم اصلا نميشه چيكار بايد كرد؟
جون من جواب بديد
عيزيز دل خيلي گنگ گفتي يكم دير متوجه شدم ببين عزيز
تو انجا طبقه پايين برو جلو زا روي پله ها كه رد شي دو تا مجسمه بزرگ با سپر مي بيني اونا رو بكش بيار پايين بعدئ در دو طرف دو تا شكاف هست كه پرندگان از اون بيرون مي ان بايد بكشي جلوي انا تا سپر با شكاف مچ بشه تا پرنده بيرون نياد بعد مجسمه دوم رو توقريه به همين شكل بعد پرنده ها رو بزن و برو بالا از روي چوب ها رد شو كه خيلي راحته دو تا مسير درست هست
مشكلي بود بگو ولي قبلش يكم فكر كن :)
wordlife
04-11-2006, 20:30
ببخشيد مرحله ايي كه بايد يك شي سبز رنگي رو بگيرم بعد چند تا نرده جلوي اونو ميگرن بعد چند تا سنگ با شكل هاي محتلف است بايد چيكار كنيم لطفا سريع
خوب تابلوه تو اون اتاق جلوت يه شكل هست بايد سوتون ها رو طوري بزاري كه سط ح رو بگيره تا باز بشه و الاماس قرمز رو ور دارين يه پازله خيلي راحته راستي تو اون اتاق بالا چند تا خون و اربيت هست يادت نره ور داري
Oracle_Eldorado
07-11-2006, 13:01
دوستان اين بازي واسه ي كامپيوتر نمياد ؟
sina_raha
20-08-2008, 12:04
سلام به همه ی بچه ها.
دوستان عزیزم، من از شما یک راهنمایی برای بازی God of war game که مال پلی استیشن 2 است، میخوام.
توی این بازی در مراحل وسطاش باید یک غول را نابود کنیم ولی هرچی زخمیش میکنیم و روی زمین میفته، خونش(جونش) بیشتر میشه!!!!!
اگر کسی این بازی را تا حالا بازی کرده و میتونه کمک کنه، مرا بی زحمت راهنمایی کنه.
خیلی خیلی ممنوووووووون.
خب اين راهنماييت اصلا خوب نبود من كه نفهميدم كجاشو مي گي اون مجسمه گندهه منظورته؟
sina_raha
20-08-2008, 21:04
خیلی ممنون از پاسخ دادنتون.
منظور من مرحله اي است كه دو تا اژدهاي كوچك پايين هستش و يك اژدهاي بزرگ بالا است.
برای کشتن اژدهای بزرگه باید چکار کرد؟؟
البته این مشکل را یکی دیگر از دوستانم در این پست پرسید، و جواب هم گرفت ولی من متوجه نشدم و موفق نبودم.
اگر امکانش هست، یکبار دیگه کمکم کنید...ممنوووووووووووووون
خواهش!
آها تو شماره ي يك رو داري بازي مي كني!
شما اول بايد يكي از اژدها كوچيكا رو بزني بعد از نردبون بري بالا و وزنه رو بندازي روي سرش بعدش اون يكي كوچيكه رو هم همين كارو بكني براش و آخرش هم بزرگه خودش راهنمايي كشتن داره ( ضربدر و دايره و غيره!)
sina_raha
21-08-2008, 13:12
دوباره خیلی ممنون از راهنماییتون..اما من همون اخرش گیرم.
یعنی ابتدا اژدها را کتک میزنیم تا بیفته و بعد سریع 4 بار دایره را میزنیم، اما بعدش را بلد نیستم.
اگر میشه بیشتر راهنمایی کنید.
خیلی خیلی ممنون.
Scary Feelings
21-08-2008, 23:07
جیف که پلی استیشن 2 رو فروختم و دیگه بازی رو ندارم وگرنه به همتون کمک میکردم
راستی Oracle_Eldorado ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) این بازی فقط برایه کامپیوتر نمیاد!
دوباره خیلی ممنون از راهنماییتون..اما من همون اخرش گیرم.
یعنی ابتدا اژدها را کتک میزنیم تا بیفته و بعد سریع 4 بار دایره را میزنیم، اما بعدش را بلد نیستم.
اگر میشه بیشتر راهنمایی کنید.
خیلی خیلی ممنون.
خب من كه يادم نمي ياد اونجا چه مشكلي داشتش
اگه تونستم بازيش مي كنم فردا برات مي گم
sina_raha
22-08-2008, 09:03
ممنون از لطف همتون..قربونتون برم.
من منتظرم.
خب فهميدم!
مشكل اينه كه تو اصلا نبايد به جون اژدها كه هي زياد مي شه توجه كني
تو به دكل توجه كن
بعد چهار بار دايره رو زدن و كوبوندن سر اژدها به دكل دكل مي شكنه و بعد با دايره بعدي كاملا شكستش مي دي
تو اصلا توجهي به زياد شدن جونش نداشته باش انقدر بزنش كه دكل بشكنه!
دوستان من در قسمت 2بازی جای که بال را میگیرم بعد که وارد منطقه مذاب شدم بهد از کشتن غول سنگی یه راه بالا وجود داره که باید از اونجا برم ولی تصویر سیاه میشود ایراد از کجاست از بازی یا cd
sina_raha
23-08-2008, 18:00
Ar@m عزیز...دستتون درد نکنه
ایول..درسته، موفق شدم.
خیلی خیلی ممنووووووووووووووون.
دوستان من در قسمت 2بازی جای که بال را میگیرم بعد که وارد منطقه مذاب شدم بهد از کشتن غول سنگی یه راه بالا وجود داره که باید از اونجا برم ولی تصویر سیاه میشود ایراد از کجاست از بازی یا cd
تو بعد از شكست غول سنگي بايد برگردي پيش اون مردي كه بسته شده بود و محكوم بود تا ابد هرروز شكنجه بشه و اونو بندازي تو آتيش و بعد بري طرف مجسمه و دستش رو كنار بزني و با اسب فرار كني
اگه اين كارها رو مي كني و بازم گير مي كني مشكل از بازيه
سي دي هاي شماره دوم واقعا خيلي مشكل داشتن من خودم دو تا سي دي به درد نخور دارم
Ar@m عزیز...دستتون درد نکنه
ایول..درسته، موفق شدم.
خیلی خیلی ممنووووووووووووووون.
خواهش!
دوستان من در قسمت 2 بازی در جای که دو زن یکی در اینه ودیگری در در وسط است گیر کردم چه جوری باید این دو رو از بین برد
تو بايد انقدر اونا رو بكشي كه با جيغشون ديواره بريزه!
دوست عزیز انا اسلا جیغ نمزنن
فكر كنم با شماره 1 اشتباه كردم
يادم نمي ياد كجا رو مي گي!
سلام!!
من تو بازی 1 برای کشتن اژدهای بزرگ بازم مشکل دارم..اگرچه دوستمان Ar@m در تاپیک قبلی توضیح داد ولی من بازم نمدونم چطوری باید دکل را شکست، اخه دکل اصلآ شکسته نمیشه...اژدها را خیلی میزنم و روی زمین میفته ولی کاری به دکل نداره.
اگر میشه یک کم بیشتر توضیح بدید...
سلام!!
من تو بازی 1 برای کشتن اژدهای بزرگ بازم مشکل دارم..اگرچه دوستمان Ar@m در تاپیک قبلی توضیح داد ولی من بازم نمدونم چطوری باید دکل را شکست، اخه دکل اصلآ شکسته نمیشه...اژدها را خیلی میزنم و روی زمین میفته ولی کاری به دکل نداره.
اگر میشه یک کم بیشتر توضیح بدید...
سلام دوست عزيز
قبلا اين موضوع بحث شد
كاري نداره
اول شروع مي كني يكي از اژده هاي كوچيك رو مي زني بعد از زدن اون ميفته زمين بعد شما از بقل كه چند تا جعبه هست ميري بالا و مي پري روي يه وزنه و اون مي فته و اژده ها مي ميريه بعد همين كا رو براي اژدهاي دوم انجام مي دي بعد هم از وسط ميري بالا تا به اژدهاي بزرگ بريسي باد 4 بار اگه اشتباه نكند اون رو بزني به صورتي كه بعد از ردن ديگمه دايره رو مي ده بايد با سرعت دايره رو بزني بعد از 4 با يك دومو نشون مي كه اژدها مي ميره و بايد بري كليد رو از تو گلوش ور دار ي
اميد وارم مشكلي نداشته باشي
خیلی ممنون از پاسخ دادنتون.
ولی من این تاپیک را خوندم و متوجه نشدم، بعد از 4 بار دایره زدن باید چکار کرد؟ شما یک چیزی میگید ، اون یکی دوستمان یک چیز دیگه...
طورو خدا درست توضیح بدید.
متشکرم!!
نه ببين ما هردومون داريم يه چيزي مي گيم كه!
از اول توضيح مي دم!
سه تا اژدها هستش
دو تا كوچيكا رو بايد با روشي كه akmfad1 گفت انقدر بزنيشون كه بي حركت بشن بعد وزنه رو بندازي رو سرشون مي ميرن
اون بزرگه رو انقدر بايد بزني كه دايره ظاهر بشه بعد تند تند دايره بزني تا آخرين حركت بياد و كريتوس سر اژدها رو با شمشيرش به دكل مي كوبه و اگه تو به اين صحنه نمي رسي يعني نتونستي دكمه ها رو با سرعت كافي بزني
بعد 4 بار تكرار اين حركت ( كوبوندن سر اژدها به دكل) دكل مي شكنه و يه بار بعدش اژدها مي ميره
sina_raha
28-08-2008, 20:46
سلام به همه ی بچه ها.
دوباره سر و کله ی ما پیدا شد..دوباره به یک جایی رسیدم که سخت توش گیرم.
توی یک محیطی که یک در بسته است و یک منجنیق که داخلش تیر است و گویا باید به سمت در تیر را بزنی ولی جهت منجنیق پشت به در است ولی یک کم جلوتر یک ارابه است که جهت منجنیق را تغییر میده ولی باز جهتش را به سمتراست میکنه و نمیشه به سمت در زد...باید چکار کنم؟
امیدوارم متوجه ی حرفهام شده باشید...یک دنیا ممنون.
sina_raha
03-09-2008, 22:38
سلام به همه ی دوستان.
روزه و عباداتون قبول باشه.
اون مشکل قبلی را حل کردم، اما الان به یک مشکل خفن دیگه خوردم...خواهش میکنم کمکم کنید.
در یک جایی رسیدم که پله هایی به صورت دایره وجود دارند و یک در وجود دارد که باز می شود و در ان یک سالن است که در اخر ان یک در بسته است و در این سالن تیغه های اهنی میان و میرن و اما در بالا یک گیره هست که با گرفتنش پله ها حرکت میکنند و درهایی ظاهر می شون که همه ی انها به غیر از یکی بسته هستند و در ان دری که باز میشه یک اتاق است که دو طبقه است و در طبقه ی اول یک نردبان شکسته و یک در وجود دارد(مثل درهای بانک، میچرخه!!)ولی نمیشه واردش شد و در طبقه ی بالا یک گیره هست که با گرفتنش صندوقی از بالا مستقیم به پایین می رود و در طبقه ی زیرزمین قرار میگیری که یک مارک است و باید به وسیله ی ان یکی از درها را که در طبقه ی دوم وجود دارد باز کنی، اما نیاز به 2 تا مارک است...
حالا اینجا گیرم..میدونم خیلی بد برایتان توضیح دادم، اما همینه!!!!!!!!
ممنون...من منتظر جوابی از شما نازنینان هستم.
sina_raha
03-09-2008, 22:42
سلام به همه ی دوستان.
اون مشکل قبلی را حل کردم، اما الان به یک مشکل خفن دیگه خوردم...خواهش میکنم کمکم کنید.
در یک جایی رسیدم که پله هایی به صورت دایره وجود دارند و یک در وجود دارد که باز می شود و در ان یک سالن است که در اخر ان یک در بسته است و در این سالن تیغه های اهنی میان و میرن و اما در بالا یک گیره هست که با گرفتنش پله ها حرکت میکنند و درهایی ظاهر می شون که همه ی انها به غیر از یکی بسته هستند و در ان دری که باز میشه یک اتاق است که دو طبقه است و در طبقه ی اول یک نردبان شکسته و یک در وجود دارد(مثل درهای بانک، میچرخه!!)ولی نمیشه واردش شد و در طبقه ی بالا یک گیره هست که با گرفتنش صندوقی از بالا مستقیم به پایین می رود و در طبقه ی زیرزمین قرار میگیری که یک مارک است و باید به وسیله ی ان یکی از درها را که در طبقه ی دوم وجود دارد باز کنی، اما نیاز به 2 تا مارک است...
حالا اینجا گیرم..میدونم خیلی بد برایتان توضیح دادم، اما متاسفانه همینه!!!!!!!!
techno_magical
12-04-2009, 12:17
سلام.به جان خودم 1 روزه سر این قسمت گیرم.یه جا یه در بسته هست و یک دستگیره خراب که خوب کار نمی کنه.جایی که روی سقف ساختمون ها هستید و زیر پاتون آتیش و مذابه.اون یکی راه هم میری بالای ساختمون ها؛اون یکی ساختمون با فاصله زیاد که نمیشه پرید؛یک یارویی داره یه دسته رو هل میده اما زورش نمی رسه...منم نمی دونم چیکار باید بکنم.کمک.
techno_magical
12-04-2009, 19:59
بابا گیر کردم نمی تونم بازی کنم.عجب بد بختیه ها...یکی جواب بده تورو خدا...
signul.online
25-04-2009, 20:15
بابا گیر کردم نمی تونم بازی کنم.عجب بد بختیه ها...یکی جواب بده تورو خدا...
سلام
اون طرفی که اونجا وایساده به نظر میاد زورش نمیرسه ولی اون دسته رو گرفته و نمیذاره که پل به بالا بیاد !
باید برگردی و از اون راهی که یه تیرکمون بزرگ هست بری و تیرکمون رو بذاری اونجا که یه دایره هست که وقتی دسته رو میکشی دور میخوره و بعد وقتی جهت تیرکمون رو به در شد در رو بشکنی و بری داخل و اونجا یه سری دعوا می کنی بهت یه تیرکمون میدن که باهاش میری اون طرفی که دسته رو گرفته میزنی و از شرش راحت میشی و دعا جون ما می کنی !!!
موفق باشی .. !
signul.online
25-04-2009, 20:21
سلام به همه ی دوستان.
حالا اینجا گیرم..میدونم خیلی بد برایتان توضیح دادم، اما متاسفانه همینه!!!!!!!!
باید بری اونجا که در شبیه در بانک هست و یه چیزی هست که میشه حرکتشون بدی اونو میبری پیش در بانک و اون چیزی که دستت هست رو به طرف اون دکمه وسط سری هل میدی و در سری باز و بسته میشه و تو میری به اون سمت ..
و برای اون یکی مارک باید برگردی و برای یه زنجیر هست که باید بزنی بره پایین و بری طبقه 2 و به زنجیر آویزون بشی بری پایین و مارک دومی هم اونجاست !
اگر مشکلی بود بگو ..
موفق باشی .. !
tekken god
26-04-2009, 16:13
سلام
اون طرفی که اونجا وایساده به نظر میاد زورش نمیرسه ولی اون دسته رو گرفته و نمیذاره که پل به بالا بیاد !
باید برگردی و از اون راهی که یه تیرکمون بزرگ هست بری و تیرکمون رو بذاری اونجا که یه دایره هست که وقتی دسته رو میکشی دور میخوره و بعد وقتی جهت تیرکمون رو به در شد در رو بشکنی و بری داخل و اونجا یه سری دعوا می کنی بهت یه تیرکمون میدن که باهاش میری اون طرفی که دسته رو گرفته میزنی و از شرش راحت میشی و دعا جون ما می کنی !!!
موفق باشی .. !
سلام .
من نفهمیدم ... ایشون کجای بازی رو می گن نسخه چندو ؟ من هر 2 رو تموم کردم + chains of olympus ولی چیزی یادم نمیاد .
خدانگهدار
ehsssssan
28-06-2009, 14:50
لینک عکس بزرگتر
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجا چیکار باید بکینیم؟ تو اون کتابه گفته که فقط اون زن راز خارج شدن رو میدونه .
A M I R G A M E R
28-06-2009, 15:07
نه بابا اونا اومدن بيرون ميري زير اب بعد تو پايه ي اخر يه چيزي هست ميري توش بعد ميري پائيين بعد بازي را ادامه ميدي.!!!!
ببخشيد يه سوا تو با PCبازي ميكني من به خاطر اين پي اس 2 گرفتم اخه تو پي سي با مبدل هم نمياورد.
ehsssssan
28-06-2009, 22:39
آقا دمت گرم ،منم تو ps2 بازی میکنم
امشب امتحان میکنم.
ممنون
H M R 0 0 7
07-07-2009, 15:32
آقایون این بازی واسه PC اومده>؟؟؟
j;dk داشت میفروخت من هم سفارش دادم
فردا میرسه دستم
این بازی ساخت سونی هست!
فکر نکنم برای pc اومده باشه!انحصاری ps هست...
حد اقل خود شرکت سازنده نداده بیرون همچین چیزی!
این بازی به هیچ عنوان برای هیچ پلتفرمی به جز PS2 نیومده!
متاسفانه شرکت های سود جو چه کارهایی که نمی کنن
این عنوان SONY COMPUTER ENTERTAMENT هست که غیر ممکنه عنوانشو از اختصار خارج کنه
البته برای psp هم اومده...به امید خدا اوایل 2010 اگه اشتباه نکنم هم برای ps3 میاد!شماره 3ش
ای کاش تو تابستون میدادن بیرون!این تابستون هیچ بازی به درد بخوری نمیدن بیرن نامردا : د ی
البته برای psp هم اومده...به امید خدا اوایل 2010 اگه اشتباه نکنم هم برای ps3 میاد!شماره 3ش
ای کاش تو تابستون میدادن بیرون!این تابستون هیچ بازی به درد بخوری نمیدن بیرن نامردا : د ی
درسته دوست من
برای psp هم اومد
ولی با عنوان chine of olypos که داستانش بین gow1,2 اتفاق میفتاد
و همین طور که گفتید در اوایل 2010 بازی god of war 3 هم برای ps3 میاد که بی صبرانه منتظر این شاهکار بی نظیر هستیم:46:
هر چند که من هم مثل خیلی ها ناراحتم که چرا در تابستان بازی های درجه 1 منتشر نمی شه
موفق باشید:10:
درسته دوست من
برای psp هم اومد
ولی با عنوان chine of olypos که داستانش بین gow1,2 اتفاق میفتاد
و همین طور که گفتید در اوایل 2010 بازی god of war 3 هم برای ps3 میاد که بی صبرانه منتظر این شاهکار بی نظیر هستیم:46:
هر چند که من هم مثل خیلی ها ناراحتم که چرا در تابستان بازی های درجه 1 منتشر نمی شه
موفق باشید:10:
chine of olypse داستانش بین 1و2 نبود . قبل 1 بود که وقایع بعد از جنگ با Barbarian ها رو روایت میکرد .
tekken god
09-07-2009, 11:40
chine of olypse داستانش بین 1و2 نبود . قبل 1 بود که وقایع بعد از جنگ با Barbarian ها رو روایت میکرد .
البتّه اسم کامل و درستش اینه : God of war Chains of omympus [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
resident_evil
09-07-2009, 12:53
God of War: Chains of Olympus بود اون نسخه PSP
tekken god
09-07-2009, 15:25
eeee
راست می گیدا !
حواسم نبود به جای m , l گذاشتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا مهدی یه سوال.البته می دونم شاید این سوال رو بهتر بود تو تاپیک psp مطرح می کردم ولی ببخشید.این god of war که واسه psp اومده دقیقا و مرحله به مرحله مثل god of war پلی استیشن دو هست؟؟؟؟؟
از نظر داستاني god of war كنسول psp بين god of war 1 و god of war 2 اتفاق ميوفته . يعني جايي كه كريتوس از كشت زن و بچش عذاب وجدان گرفته و ...
از نظر گرافيك هم من خودم به شخصه تو هيچ كدوم از بازي هاي ديگه psp همچين گرافيكي نديدم . كلا اين ورژن از god of war به عقيده اكثر سايت ها چه از لحاظ گرافيك و چه از لحاظ داستان و... از god of war 1 , 2 بهتره ولي بعضي سايت ها هم هستن كه ميگن god of war كنسول ps2 گرافيك بهتري داره .
سعي ميكنم چند تا عكس از هر دو كنسول تو تاپيك psp بزارم تا تفاوت ها رو ببيني
بله البته قابل توجه کسانی که به بنده ایراد میگیرن
من هیچ حرفی رو از خودم نزدم از یکی از کاربران بسیار عزیز به اسم mehdi30nema پرسیدم که خودشون psp دارن و اطلاعاتشونم کامله
در این تاپیک
بهتره دیگه از psp بیایم بیرون
اینجا تاپیک GOD OF WAR می باشد
tekken god
09-07-2009, 23:15
بله البته قابل توجه کسانی که به بنده ایراد میگیرن
من هیچ حرفی رو از خودم نزدم از یکی از کاربران بسیار عزیز به اسم mehdi30nema پرسیدم که خودشون psp دارن و اطلاعاتشونم کامله
در این تاپیک
بهتره دیگه از psp بیایم بیرون
اینجا تاپیک GOD OF WAR می باشد
دوست من ، من اصلاً منظور بدی نداشتم . من فقط خواستم دوستان رو راهنمایی کنم و چون دیدم باقی دوستان هم از پست شما کپی کردن من صحیحش رو نوشتم ( که خودمم اشتباه کردم !!! ) که اشتباه نکنید و فقط راهنمایی کنم .
منظور بدی نداشتم ، اگه ازم دلخور شدی ، همین جا ازت عذر خواهی می کنم .
مؤفّق باشی
دوست من ، من اصلاً منظور بدی نداشتم . من فقط خواستم دوستان رو راهنمایی کنم و چون دیدم باقی دوستان هم از پست شما کپی کردن من صحیحش رو نوشتم ( که خودمم اشتباه کردم !!! ) که اشتباه نکنید و فقط راهنمایی کنم .
منظور بدی نداشتم ، اگه ازم دلخور شدی ، همین جا ازت عذر خواهی می کنم .
مؤفّق باشی
نه دوست من
من اصلا از شما ناراحت نیستم
من حتی خیلی هم ممنونم که من اشتباهمو گفتید:10::11::46:
و باور کنید اصلا ناراحت نیستم
من فقط اگه کمی گله مندم به خاطر ماجرای داستان GOW:COO بود ومی خواستم بگم که من درباره ی داستان GOW:COO از خودم حرفی نزدم چون خودم این بازی رو انجام ندادم پس لطفا منو متهم نکنند دوستان که داستان بازی رو بلد نیستی!
من در نوشتن اسم این بازی اشتباه کردن و اشتباهمم قبول می کنم
و باز هم از شما تشکر می کنم که به من اشتباهمو یادآوری کردید
اون پست من فقط و فقط به خاطر داستان بازی بود نه شما
شما یکی از خوش رفتار ترین و احترام گذار ترین کاربران P30 WORLD هستید و این طور آدمها همیشه عزیزن
من هم از شما معذرت می خوام اگه در هر صورت در اون پست منظورمو بد رسوندم دوست من
امیدوارم همیشه موفق و پیروز باشید:10::11::11:
تنها بازی که تونسته از 100% قدرت گرافیکی ps2 استفاده کنه همین GOW 2 بود . چطوری گرافیک نسخه psp از اون بالاتر میشه .
A M I R 1 1 0
12-07-2009, 17:13
دوستان در بازی یه ابشار هست که وقتی بری زیرش تماک خون و خشمتو به درجه ی اخر برسونه و نیازی به به دست اوردن چشم ها و ÷ر ها نباشه؟؟؟؟؟؟؟میگن تو معبد ÷ندورا هست زود جواب بدید
tekken god
13-07-2009, 12:32
دوستان در بازی یه ابشار هست که وقتی بری زیرش تماک خون و خشمتو به درجه ی اخر برسونه و نیازی به به دست اوردن چشم ها و پر ها نباشه؟؟؟؟؟؟؟میگن تو معبد پاندورا هست زود جواب بدید
سلام
شما باید بگردی دیگه :d !
یادمه یه کلید رو فکر کنم از یه جای قبر مانند در میاوردیم بعد می رفتیم اونجا که زمینو می چرخوندیم انقد می چیرخوندیم تا به یه در می رسیدیم که روش جای 3 تا چیز بود .
دو تا کلید دیگش هم یادم نیست کجا بود ولی راحت پیدا می شه .
اونا رو که جاسازی می کردی در باز می شد و ....
البتّه تا آخر که نمی رسونه یه خورده نسبت به پر ها و چشم ها ( یا به قول خودم سوسک ها ! ) یبشتر اظافه می کنه و یجا هست .
مؤفّق باشی .
alireza2099
04-08-2009, 13:15
سلام
من یه جا گیر کردم
جایی که میری یه سپر رو از داخل قار پیدا میکنی بعد میزاری رو ی اون دری که باید دوتا سپر روش بزاری نمیدونم سپر دوم رو از کجا بیارم.
tekken god
04-08-2009, 16:32
سلام
من یه جا گیر کردم
جایی که میری یه سپر رو از داخل قار پیدا میکنی بعد میزاری رو ی اون دری که باید دوتا سپر روش بزاری نمیدونم سپر دوم رو از کجا بیارم.
این مربوط به همون پست بالاییمه .
زیاد مهم نیست اگه نری تو اون در هم فرقی نداره یه کمی جون و این جور چیزا از دست میدی !
اون سپر ها هم فکر کنم تو راه پیدا کنی همین جوری برو منم شانسی پیدا کردم ! خیلی وقت پیش بازی می کردم یادم نیست ولی یه کم بگردی پیدا می شه !
mohammad1139
13-08-2009, 00:33
بعد از اینکه زنی رو که روی طناب گیر کرده نجات میدیم و میرسیم به فاضلاب آتن بعد از کشتن همه آخرش از نردبون بالا نمیره تا نصفش فقط میره باید چی کار کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41::41:
M A X I M U M
13-08-2009, 06:32
چيزي رو كه بالاي نردبون گير كرده بشكن و برو بالا !!!
سلا م
بالاخره تونستم این بازی رو با بهترین کیفیت رو کامپیوتر بازی کنم. با برنامه pcsx2 و البته یه پلاگین گرافیک قوی.
خوب حالا که چی؟
این گفتن داره دیگه؟!
saeed_cpu_full
14-08-2009, 19:44
سلا م
بالاخره تونستم این بازی رو با بهترین کیفیت رو کامپیوتر بازی کنم. با برنامه pcsx2 و البته یه پلاگین گرافیک قوی.
يه عكس از بازی در حال اجرا ميزاريد ؟
ميخوام كيفيت اجرای بازی رو ببينم ...
mohammad1139
14-08-2009, 21:12
چيزي رو كه بالاي نردبون گير كرده بشكن و برو بالا !!!
هر چی زدم فایده نداشت چون نردبون تو لوله هست بالا که میریم دیده نمیشه هر چی هم میزنیم چیزی نمیشکنه...تو مرحله The Sewers Of Athen گیر کردیم....:41::41::41:
يه عكس از بازی در حال اجرا ميزاريد ؟
ميخوام كيفيت اجرای بازی رو ببينم ...
این عکس از محیط بازی :
اینم یه عکس از دمو ی بعد از جایی که کلید در تو کشتی رو به دست میاریم:
خوب حالا که چی؟
این گفتن داره دیگه؟!
دوست عزیز اینو اینجا گفتن که شاید کسی دوست داشه باشه بازی رو روی pc بازی کنه. بنابراین اسم برنامه رو گفتم. همین.
دوستان من کل شهر رو برای خرید نسخه ps2 این بازی چرخیدم ولی پیدا نکردم
متاسفانه ممنوع هم شده و پیدا کردنش خیلی سخت شده .... کسی جایی رو میدونه که بشه این بازی رو پیدا کرد یا از نت سفارش داد ؟
SA3EDLORD
16-08-2009, 01:25
ببخشید اینجا برای نسخه ی pc این بازی هست؟؟؟؟؟؟
مال کامپیوترش همون خدای جنگ 1 هست دیگه نه؟؟؟؟یا از اون بهتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Leon-117
17-08-2009, 11:43
جواب نمیدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چيزي به اسمGod of War PC وجود نداره.اگه جايي ديدين نخرين. چون برنامهpcsx2رو با بازي يجورايي يكي كردن كه روي 90% كامپيوتر ها كار نميكنه.اما ميشه با بنامهpcsx2 0.9.6بازي رو راحت اجرا كرد.من خودم تا آخرش رفتم و الان دارم gow2رو بازي ميكنم.
Leon-117
17-08-2009, 11:45
دوستان من کل شهر رو برای خرید نسخه ps2 این بازی چرخیدم ولی پیدا نکردم
متاسفانه ممنوع هم شده و پیدا کردنش خیلی سخت شده .... کسی جایی رو میدونه که بشه این بازی رو پیدا کرد یا از نت سفارش داد ؟
سلام.تهران هستين شما؟بايد بفروشن اما خودتون بپرسين مخصوصا جاهاي كه بازي فروشي زياده.چون اونجا ها وزارت ارشادي ها بيشتر ميچرخن.
SA3EDLORD
17-08-2009, 12:11
چيزي به اسمGod of War PC وجود نداره.اگه جايي ديدين نخرين. چون برنامهpcsx2رو با بازي يجورايي يكي كردن كه روي 90% كامپيوتر ها كار نميكنه.اما ميشه با بنامهpcsx2 0.9.6بازي رو راحت اجرا كرد.من خودم تا آخرش رفتم و الان دارم gow2رو بازي ميكنم.
اگه میشه این برنامه رو برام اپلود کن تا دانلود کنم.این نرف افزار ps2 هست نه؟؟؟؟؟؟؟ممنون میشم برام بذاری.
سلام.تهران هستين شما؟بايد بفروشن اما خودتون بپرسين مخصوصا جاهاي كه بازي فروشي زياده.چون اونجا ها وزارت ارشادي ها بيشتر ميچرخن.
متاسفانه تهران نیستم
جایی ، سایتی ، چیزی نمیشناسین که بازی سونی 2 رو بفروشه ؟
جدی این بازی ممنوع شده:18: یعنی وزارت ارشاد تازه یادش اومده که این بازی باید ممنوع میشد:31:
اینا چه ممنوع بکنن چه نکنن به حال ما فرقی نداره ما که بازی رو گرفتیم حالا اینا هرچی میخوان بگن !!!
خب از کجا گرفتین که من هم بگیرم ؟
میشه یکی از دوستان توضیح بده ؟
Leon-117
17-08-2009, 15:29
اگه میشه این برنامه رو برام اپلود کن تا دانلود کنم.این نرف افزار ps2 هست نه؟؟؟؟؟؟؟ممنون میشم برام بذاری.
adslدارين؟مطسفانه 2روزه adslمن قطع هست.ميتونم لينك بدم.كه اگه همه رو باهم دانلود كنيد يه 20-40مگابايت ميشه.لينك ميخواين؟
SA3EDLORD
17-08-2009, 15:54
[quote=ali 5260;4096476]adslدارين؟مطسفانه 2روزه adslمن قطع هست.ميتونم لينك بدم.كه اگه همه رو باهم دانلود كنيد يه 20-40مگابايت ميشه.لينك ميخواين؟[/quote
اره بدین.تو بازار هست برم بخرم.
alireza2099
17-08-2009, 22:56
داخل این سایت تمام نرم افزار و پلاگینها رو میتونی پیدا کنی.
Leon-117
18-08-2009, 12:03
نه ديگه نشد.تو اون سايت فقط برنامه هست.بايد آخرين بيلد-پلاگين و بايوس رو هم دانلود كنينvisual C++2010.
اين لينك برنامه باC++2008كه 5 مگابايت هست:
اينم لينكC++2010:
----------------------------------------------------
اينا بايوس هستن.سعي كنيد همه رو دان كنيد:
---------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------
اينم لينك directx هست:
---------------------------------------------------------------------------
اين لينك آخرين بيلد به همراه پلاگين هاي جديد:
-----------------------------------------------------
اينا هم بايوس هستن دوباره اما با فرمت بين.اگه برنامه اروري در مورد بايوس ها داد اينا رو هم دان كنيد:
-----------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------
اگر در مورد مموري كارت ارور داد اينو دان كنيد:
------------------------------------------------------------------
و از بايوسusa 2.20استفاده كنيد
از پلاگينgsdx 1627براي گرافيك استفاده .كنيد
بقيه پلاگين ها هم بايد خودتون امتحان كنيد.
راهنمايي خواستيد ميتونيد به خودم پيغام خصوصي بفريستيد. يا بريد بازي سنتر.
از پلاگينgsdx 1627براي گرافيك استفاده .كنيد
سلام دوست من
می تونی این پلاگین رو یه جا مثل رپید برای من آپلود کنی. من پلاگین GSdx-r1006-sse2.dll رو دارم که این بازی رو با کیفیت خوب اجرا می کنه ولی فکر کنم این پلاگین شما بالاتر باشه و کیفیت رو بالاتر ببره. لطف میکنید برای من قرار بدید.
با تشکر...
alireza2099
19-08-2009, 13:48
cpu شما چیه که از sse2استفاده میکنی؟
اگه cpuساپورت میکنه از sse4.1استفاده کن سرعت به مراتع بیشتر میشه.
SA3EDLORD
19-08-2009, 13:54
به cpu ربط داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ماله من 3.6 هست.
cpu شما چیه که از sse2استفاده میکنی؟
اگه cpuساپورت میکنه از sse4.1استفاده کن سرعت به مراتع بیشتر میشه.
AMD Athlon X2 (دو هسته ای ) از sse4 ساپورت نمی کنه. باید حتما sse2 باشه. ولی فکر کنم این پلاگین مناسب باشه.
به cpu ربط داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ماله من 3.6 هست.
بله صد در صد به cpu ربط داره هرچقدر قوی تر سرعت اجرا بهتره. منظورم دو هسته ای یا چهار هسته ای بودنشه.
بچه ها فکر کنم مسیر تاپیک از بحث اصلی منحرف شده. بهتر نیست که مباحث مربوط به اجرای بازی رو در تاپیک جداگانه ای ادامه بدیم؟
Mehdi.ss
26-08-2009, 22:45
من تو این قسمت گیر کردم:
میرم رو دکمه در باز میشه اما تا برم تو در بسته میشه.
کمـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــک کنـــــــــــــــــــــــ ــــــــید..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Leon-117
27-08-2009, 08:05
شما بايد برگردي طبقه بالا.بعد اون آخر اون محوطه يه سري اسكلت دار زده شدن بين اونا يه جسد هست كه اونم دار زدن بپر اونو بزن بيوفته بعد اونو كولش كن باخودت بياربزار رو اون دكمه هه بعدش ديگه راه معلومه.
Mehdi.ss
28-08-2009, 02:53
سلام
من اونجارو رد کردم ولی اینجا گیر کردم هر چی این 4 تا اهرمو میکشم هیچ اتفاقی نمی افته باید چیکار کنم
Leon-117
28-08-2009, 08:01
اونجا هم اول اون سبز رو بكش بعد بورو سمت چپ از اون چوبه بورو بالا بعدش اونجا كه نشون ميده يه چيز باز ميشه بورو اونجا جولوش r1بزن كه اون يارو هه ازاد شه.بعد همينجوري بقيه رو هم بزن.درست يادم نيست به رتيب كدوما بودنو كدوم دستگيره برا كدوم ور.
Mehdi.ss
28-08-2009, 15:26
سلام
ممنون شرمنده دوباره به ترتر افتادم:41::41:
T O O M A J
28-08-2009, 16:47
باید به جایی که اون آتیش میفته (بالای سر جنازه که سیاه شده ) بری و با Golden Fleece اون آتیش رو دفع کنی.یعنی وقتی که نزدیکه بهت برخورد کنه زود از پشم زرین استفاده کنی.
Mehdi.ss
29-08-2009, 02:31
سلام
برادران محترم
دوباره بوق زدم
ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mehdi.ss
30-08-2009, 01:19
سلام
بدجوری گیر کردم سیومو آپلود کردم اگه میشه این قسمتو برام رد کنید دوباره برام آپلود کنید
لطفا
ممنون میشم:41:
T O O M A J
30-08-2009, 12:20
سلام
برادران محترم
دوباره بوق زدم
ممنون
تصویر برای من نشون داده نمیشه.دوباره آپ کن.
Mehdi.ss
30-08-2009, 21:44
اینم عکسش
اون جلو راهی نداره میفته تو دره
قبلش یه مجسمه بود که از چشمش نور آبی میومد یه بالابرم جلوش بود ولی چیزی نیست جلوی چشماش بزارم
اینم عکسش
قبل از اینم تویه اون اوتاقه یه جا کنار دیوار از من r1 می خواد ولی باز نمیشه
اینم عکسش
من عاشق این بازیم ولی بد گیر کردم
اینم عکسش
قبلش یه مجسمه بود که از چشمش نور آبی میومد یه بالابرم جلوش بود ولی چیزی نیست جلوی چشماش بزارم
اینم عکسش
اون دوتا رو شرمنده یادم نمیاد ولی این یکی رو همون بالا 2 تا مجسمه هست که میزاری جلو چشمه.
T O O M A J
31-08-2009, 12:49
اون جلو راهی نداره میفته تو درههمینطور بری جلو اونجا یه سکو هست که باید روش وایستی.بعد از سومین دایره قرمز رنگ(همونی که روش وایستادی) هست.دقت کن می بینی!
قبل از اینم تویه اون اوتاقه یه جا کنار دیوار از من r1 می خواد ولی باز نمیشهقرار نیست اونجا باز بشه.فقط یه طرح هست که وقتی می زنی توضیحاتش رو میده.
ولی این یکی رو همون بالا 2 تا مجسمه هست که میزاری جلو چشمه. البته فکر کنم یه دونه مجسمه هست اون بالا.دقیق یادم نیست!
===========
در ضمن چون این مسائل مربوط به شماره 2 هست پس بهتره مشکلات رو تو تاپیک مخصوص بازی مطرح کنی:
Mehdi.ss
01-09-2009, 00:14
اون دوتا رو شرمنده یادم نمیاد ولی این یکی رو همون بالا 2 تا مجسمه هست که میزاری جلو چشمه.
نه اون بالا هیچی نیست
اون 2 تا مجسمه که میگی قبل از این بود
همینطور بری جلو اونجا یه سکو هست که باید روش وایستی.بعد از سومین دایره قرمز رنگ(همونی که روش وایستادی) هست.دقت کن می بینی!
قرار نیست اونجا باز بشه.فقط یه طرح هست که وقتی می زنی توضیحاتش رو میده.
البته فکر کنم یه دونه مجسمه هست اون بالا.دقیق یادم نیست!
===========
در ضمن چون این مسائل مربوط به شماره 2 هست پس بهتره مشکلات رو تو تاپیک مخصوص بازی مطرح کنی:
فکر کنم اینی که من بازی میکنم gow 1 باشه
SA3EDLORD
01-09-2009, 00:26
سلام.میخواستم از اون دوست عزیزی که برام اون نرم افزار رو گذاشت تشکر کنم من الان شماره یک این بازی رو تمام کردم و دارم دومیش رو تمام میکنم.ممنون
Mehdi.ss
01-09-2009, 01:31
دوباره اینجا گیر کردم
میگه r1 بزن ولی فقط اینو نشون میده نمیدونم باید چیکار کنم
SA3EDLORD
01-09-2009, 04:34
اینم عکسش
اینم عکسش
قبل از اینم تویه اون اوتاقه یه جا کنار دیوار از من r1 می خواد ولی باز نمیشه
اینم عکسش
سلام.اون عکس اولیه اونجایی هست که میپری میری تو یه تونل؟؟؟؟؟؟اگه اونجاست که کار هرکس هرکس نیست.:21:
adac_data
01-09-2009, 16:05
دوستان يك مشكل دارم اما نميدونم چطوري ميشه عكس رو در سايت قرار داد ميشه بگيد چطور ميشه
SA3EDLORD
01-09-2009, 17:38
دوستان يك مشكل دارم اما نميدونم چطوري ميشه عكس رو در سايت قرار داد ميشه بگيد چطور ميشه
سلام عزیز.توی صفحه کلید ctrl & ptrsc sysrq رو با هم میزنی از صفحه دسکتاپ عکس میگیره البته باید بازی رو توی حالت restore down قرار بدید.بعد عکس رو اپلود میکنید و ادرس عکس رو توی قسمت درخواست عکس قرار میدی بعد میذاری تو سایت به همین سادگی.:27::31:
موفق باشی.:11::11::11::40::10::46::31::11:
T O O M A J
03-09-2009, 13:06
فکر کنم اینی که من بازی میکنم gow 1 باشه نه بابا این GOW دو هست.
دوستان يك مشكل دارم اما نميدونم چطوري ميشه عكس رو در سايت قرار داد ميشه بگيد چطور ميشهمی تونی از سایتهایی مثل
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید استفاده کنی.
SA3EDLORD
04-09-2009, 03:17
سلام عزیزان من تنظیمات پلاگین
gsdx 890 (msvc 15.00 ,sse2)0.1.14
رو برام برای شماره یک و دو این بازی برام بذارید.ممنون.
سی پی یو من دو هسته ای با فرکانس 3.6 هست.ممنون.رم دو گیگ.و گرافیک هم 1 گیگا 9500 هست ممنون.
SA3EDLORD
04-09-2009, 21:10
کسی نیست تنظیمات رو بذاره؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
شنیدم که شماره 1و2 این بازی قراره برای ps3 بیاد،تو تعطیلات زمستانی.
خیلی خوبه قبل از قسمت سوم آدم برای یاداوری هم که شده یک بار دیگه بازیشون کنه!
با سلام
آقا این خواهران تقدیر هستش آخرین مرحله باید چطوری اینارو کشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
من بدجوری گیر کردم
NightBoy
07-09-2009, 14:48
سلام
می شه این بازی رو با مبدل تو کامپیوتر بازی کرد
تنظیمات مبدل چه جوری انجام بدم
بچه ها خیلی تعریف این بازی رو می کنن خیلی دلم می خواد رو کامپیوتر بازش کنم
tekken god
07-09-2009, 23:26
سلام
شنیدم که شماره 1و2 این بازی قراره برای ps3 بیاد،تو تعطیلات زمستانی.
خیلی خوبه قبل از قسمت سوم آدم برای یاداوری هم که شده یک بار دیگه بازیشون کنه!
سلام
نه اونی که قراره برای ps3 بیاد نسخه 3 این بازی هست نه 1 و 2 که روی ps2 هستن .
در واقع ادامه داستان این دو تاس
با سلام
آقا این خواهران تقدیر هستش آخرین مرحله باید چطوری اینارو کشت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
من بدجوری گیر کردم
اینجا تاپیک نسخه 1 هست باید تو تاپیک 2 می گفتی .
ولی باید شمشیراتو زنجیر کنی به قلاب ها بری بالا بکشیشون . خرکی باید بزنی :d
سلام
می شه این بازی رو با مبدل تو کامپیوتر بازی کرد
تنظیمات مبدل چه جوری انجام بدم
بچه ها خیلی تعریف این بازی رو می کنن خیلی دلم می خواد رو کامپیوتر بازش کنم
سلام
می شه ولی با سیستم بالا با استفاده از برنامه هایی مثل pcsx 2 که توی بخش کنسول ها تاپیکش هست اگه سیستمتون خوبه می تونید برید دانلود کنید و استفاده بکنید .
پلاگین هاش هم تو صفحه اوّل تاپیک کاپیتان تسوباسا می تونید پیدا کنید .
مؤفّق باشید
Mehdi.ss
08-09-2009, 22:37
سلام
من گاد اف وار 2 رو تموم کردم امروز گاد اف وار 1 رو گرفتم ولی تو فیلم اولش گیر میکنه میشه اونجارو برام رد کنید و اولین سیو بازی رو برام اپلود کنید:41:
SA3EDLORD
08-09-2009, 23:02
خب منم این بازی رو شروع کردم.
نه اونی که قراره برای ps3 بیاد نسخه 3 این بازی هست نه 1 و 2 که روی ps2 هستن .
در واقع ادامه داستان این دو تاس
اون که بله...3 برای ps3 هست.
اما سونی اعلام کرده 2و 1 هم برای ps3 میاد...با کیفیت بهتر...ولی مرحله ها همونه.
Mehdi.ss
19-09-2009, 01:30
ممنون اونجا رو رد کردم جلوتر گیر کردم اینجا باید چیکار کنم
SA3EDLORD
19-09-2009, 10:04
اینجا یه چیزی اون جلو برق میزنه فکر کنم باید بری r2 بزنی.
Mehdi.ss
19-09-2009, 12:17
اینجا یه چیزی اون جلو برق میزنه فکر کنم باید بری r2 بزنی.
نه اونا نیست وقتی l2 میزنم یه نوشتهای میاد :41:
SA3EDLORD
19-09-2009, 18:45
نه اونا نیست وقتی l2 میزنم یه نوشتهای میاد :41:
سلام.من هنوز اونجا نرسیدم وگرنه کمکت میکردم.
من تو اون کویره وقتی میرسی به اون دره وقتی اون دختره رو میکشی روحش میره تو دره .بعدش فکر کنم میگه از اونا پیدا کن و بکش ولی از کجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا راهنمایی کنین.
ممنون.:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11 :
Mehdi.ss
19-09-2009, 21:42
من تو اون کویره وقتی میرسی به اون دره وقتی اون دختره رو میکشی روحش میره تو دره .بعدش فکر کنم میگه از اونا پیدا کن و بکش ولی از کجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا راهنمایی کنین.
باید تو همون بیابون بگردی 2 تا دیگه از اون زنا هست اونارو هم باید بکشی تا دره باز بشه
لطفا راهنمایی کنین.
صدای تلویزیون یا اسپیکر رو ببر بالا. تو همون بیابون بگرد تا وقتی صدای جیغ بشنوی. معلوم میشه که اطرافته.
vahid0801
20-09-2009, 00:03
صدای تلویزیون یا اسپیکر رو ببر بالا. تو همون بیابون بگرد تا وقتی صدای جیغ بشنوی. معلوم میشه که اطرافته.
صدای جیغ که نه.یه جور صدای اوازه یه نفره.
بعد از اینکه زدیشون دایرشون رو داد دایرشون رو بگیر.
تو بیابون بگرد چیزای خوبی داره
Mehdi.ss
20-09-2009, 23:02
کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــک
SA3EDLORD
21-09-2009, 09:28
کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــک
سلام.من به اونجا رسیدم.
شما فکر کنم یه چیزی رو نگرفتی.یه دست هست که نمیدونم الان از کجا باید میگرفتی.
شما باید برگردی عقب اونو پیدا کنی.
بعد میری جایه اون r2 میزنی که دست رو به اون وصل میکنه بعد میچرخونی که اون مجسمه بلند میشه.طرف راست عکس یه راهی هست میری بالا یه دست گیره هست میکشی.
اون گوی رو پرت میکنه به طرف اون در بعد اون میشکنه شما به راهت ادامه میدی.
موفق باشی.:11::11::11::11::11:
بعدشم یه توصیه میکنم که یکم فکر کنید بازی رو رد کنید همش اینجا سوال نکنید بازی براتون بی مزه میشه.
فقط یه توصیه بود.:11::11::11::11:
SA3EDLORD
21-09-2009, 09:31
صدای جیغ که نه.یه جور صدای اوازه یه نفره.
بعد از اینکه زدیشون دایرشون رو داد دایرشون رو بگیر.
تو بیابون بگرد چیزای خوبی داره
اقایون دستتون درد نکنه اونجا رو رد کردم هر چی هم تو بیابون بود گرفتم.
ممنون.:11::11::11::11:
Mehdi.ss
21-09-2009, 13:37
سلام.من به اونجا رسیدم.
شما فکر کنم یه چیزی رو نگرفتی.یه دست هست که نمیدونم الان از کجا باید میگرفتی.
شما باید برگردی عقب اونو پیدا کنی.
بعد میری جایه اون r2 میزنی که دست رو به اون وصل میکنه بعد میچرخونی که اون مجسمه بلند میشه.طرف راست عکس یه راهی هست میری بالا یه دست گیره هست میکشی.
اون گوی رو پرت میکنه به طرف اون در بعد اون میشکنه شما به راهت ادامه میدی.
موفق باشی.:11::11::11::11::11:
بعدشم یه توصیه میکنم که یکم فکر کنید بازی رو رد کنید همش اینجا سوال نکنید بازی براتون بی مزه میشه.
فقط یه توصیه بود.:11::11::11::11:
نه بابا یه چیز پشن همون مجسمس گرفتم
دیگه از بس ور رفتم سر درد گرفتم هر وقت رد کردی به منم یاد بده
SA3EDLORD
21-09-2009, 13:45
یه چیز پشن همون مجسمس گرفتم
ببخشید متوجه نشدم!!!!!!!!!!
دیگه از بس ور رفتم سر درد گرفتم هر وقت رد کردی به منم یاد بده
من که بهت یاد دادم.من الان خیلی از اون جلو تر رفتم.میگم یه دست هست که باید پیداش کنی.من سیوش رو ندارم چون همیشه روی همون سیو اولی سیو میکنم.
اگه میخوای سیوم رو بدم ولی خیلی جلو تره.
Mehdi.ss
22-09-2009, 07:19
ببخشید متوجه نشدم!!!!!!!!!!
من که بهت یاد دادم.من الان خیلی از اون جلو تر رفتم.میگم یه دست هست که باید پیداش کنی.من سیوش رو ندارم چون همیشه روی همون سیو اولی سیو میکنم.
اگه میخوای سیوم رو بدم ولی خیلی جلو تره.
اگه میشه سیو خودتو برام اپلود کن ممنون
Avista_metall
22-09-2009, 14:45
آخه این هم کاری داره!!!!!!!!!!اول برگرد به اون اتاق قبلی که وسطش پر از تیغ هست که با سرعت میان و میرن اوجا کلا 3 تا در هست یه دری که قبلا از توش اومدی یه دری که راه پیدا میکنه به اینجایی که شما هستی و یه در دیگه که شما ندیدیش و نرفتی اونجا.برو تو در همه جک و جونور های سر راهت رو بکش آخرش به یه اتاق میرسی اونجا اون دسته هست با R2 برش دار برگرد حالا این دسته رو وصل کن و بچرخونش تا مجسمه اون توپ سنگی که جلوش هست رو برداره بذاره رو سرش بعد برو طبق بالا و اون دسته رو بکش وقتی دسته رو بکشی سنگ رو پرت میکنه و راه تو باز میشه
SA3EDLORD
22-09-2009, 18:07
اگه میشه سیو خودتو برام اپلود کن ممنون
سلام.عزیز ببخشید اگه دیر شد بیا اینم سیو من ولی بدون خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی جلوتره هااا!!در ضمن دوست بالایی هم گفتن از کجا بردارین.حجم سیو 447 کیلوبایت در یه فایل زیپ.:11::11:
SA3EDLORD
22-09-2009, 18:12
سلام دوستان من اونجایی که یه گردنبند سبز رو میگیری بعد میخوای اون قرمزه رو بگیری گیر کردم.
وقتی میری تو اون تونل که یه عالمه جنازه افتاده وقتی سنگ رو میبری اون جلو تیغ ها در میان میمیری گیر کردم.
سیو رو هم که گذاشتم تو پست بالایی.ولی تا جایی که میتونین راهنمایی کنین.ممنون.
سلام دوستان من اونجایی که یه گردنبند سبز رو میگیری بعد میخوای اون قرمزه رو بگیری گیر کردم.
وقتی میری تو اون تونل که یه عالمه جنازه افتاده وقتی سنگ رو میبری اون جلو تیغ ها در میان میمیری گیر کردم.
سیو رو هم که گذاشتم تو پست بالایی.ولی تا جایی که میتونین راهنمایی کنین.ممنون.
تو این قسمت باید سرعت عمل داشته باشی و با
R2 و X زور سنگ رو به ببری اون طرف و از روش بپری.
Mehdi.ss
23-09-2009, 00:50
سلام
من اینجا گیر کردم نمیدونم چجور باید شنا کنم برم زیر اب
Avista_metall
23-09-2009, 01:35
من نمیدونم تو الان کجای بازی هستی!آخه دفعه اول نمیشه رفت زیر آب باید بپر روی همون سنگ بزرگ که داره دور میزنه و از روی همون بپری رو نردبوم کنار دیوار و از اون بالا بری.اگه اینجا ها رو رد کردی و دفعه دومت هست و میخوای بری تو اون سوراخ باید مربع رو نگه داری که بری زیر آب با ضربدر بالا میاد.اگه این دکمه ها عمل نمیکنن باید همون کاره رو که اول گفتم بکنی
SA3EDLORD
23-09-2009, 13:30
سلام
من اینجا گیر کردم نمیدونم چجور باید شنا کنم برم زیر اب
سلام.شما اون نیزه که جلوی اون مجسمه ی خدای دریا هست رو گرفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Mehdi.ss
23-09-2009, 13:56
سلام.شما اون نیزه که جلوی اون مجسمه ی خدای دریا هست رو گرفتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آره هر چی بود گرفتم
SA3EDLORD
24-09-2009, 13:21
آره هر چی بود گرفتم
یعنی این دومین باری هست که اومدین اینجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19::19:
اگه این دومین بار هست با مربع میره زیر اب با مثلث میره بالا.:27::27:
r1 رو هم اگه نگه داری بعد ول کنی خیلی سرعتی شنا میکنه البته برای یک لحظه.
مگه gow2 رو بازی نکردی مثل اون.:27::27:
Mehdi.ss
24-09-2009, 13:36
یعنی این دومین باری هست که اومدین اینجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19::19:
اگه این دومین بار هست با مربع میره زیر اب با مثلث میره بالا.:27::27:
r1 رو هم اگه نگه داری بعد ول کنی خیلی سرعتی شنا میکنه البته برای یک لحظه.
مگه gow2 رو بازی نکردی مثل اون.:27::27:
gow 2 خیلی راحت تر بود
gow 1 که آدم مخش.......... :31:
این دکمه ها کار نمی کنه یعنی نمیره زیر اب
اینم سیوش امتحان کن
[
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید]
SA3EDLORD
24-09-2009, 14:08
gow 2 خیلی راحت تر بود
gow 1 که آدم مخش.......... :31:
این دکمه ها کار نمی کنه یعنی نمیره زیر اب
اینم سیوش امتحان کن
[
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید]
سلام.ممنون ولی دانلود نمیشه.
تا 299 کیلوبایت میره بعد یه دفعه سرعت دانلود میره رو 0 کیلو بایت بعدم نمیره دوبار امتحان کردم ولی نشد.
لطفا تو rapidshare اپلود کن.ممنون.
Mehdi.ss
24-09-2009, 22:39
سلام.ممنون ولی دانلود نمیشه.
تا 299 کیلوبایت میره بعد یه دفعه سرعت دانلود میره رو 0 کیلو بایت بعدم نمیره دوبار امتحان کردم ولی نشد.
لطفا تو rapidshare اپلود کن.ممنون.
بیا یه جا دیگه آپلود کردم
[
Mehdi.ss
25-09-2009, 16:53
سلام
مشکل حل شد حالا به اینجا که میرسه صفحه سیاه میشه و هیچ کاری نمیشه کرد میشه اینجارو برام رد کنید
با پچ هم درست نشد
اینم سیوش 236kb
[
SA3EDLORD
25-09-2009, 21:15
سلام
مشکل حل شد حالا به اینجا که میرسه صفحه سیاه میشه و هیچ کاری نمیشه کرد میشه اینجارو برام رد کنید
با پچ هم درست نشد
اینم سیوش 236kb
[
من خودم اینجا رو رد نکردم بس که سخته.:27::27::18::18:
شاید این جا جاش نباشه ولی ایا این شبیه ساز ها برای کنسول های این نسل نیستند ؟ یعنی چرا همش مال کنسول های قدیمی هستن؟
چون اون موقع کنسول های فعلی ورشکست می شن.
SA3EDLORD
26-09-2009, 19:11
سلام.دوستان به این تاپیک سر بزنید واقعا بدردتون میخوره!!!!!!
Squall Leonhart
03-07-2010, 12:42
انصافا خیلی بازی خوبی هست. کاملا حماسی هست. من الان دارم با شبیه ساز PCSX2 0.9.7 بازی میکنم. ولی بدون راهنمایی نمیشه بعضی از مراحلش رو رفت.
انصافا خیلی بازی خوبی هست. کاملا حماسی هست. من الان دارم با شبیه ساز PCSX2 0.9.7 بازی میکنم. ولی بدون راهنمایی نمیشه بعضی از مراحلش رو رفت.
لینک دانلود بازیو برام میذاری با همین شبیه سازی که داری بازی میکنی
ممنون
Squall Leonhart
04-07-2010, 08:23
لینک دانلود بازیو برام میذاری با همین شبیه سازی که داری بازی میکنی
ممنون
این سایت رسمی شبیه ساز هست :
این بازی رو اکثرا بیرون میفروشن. اگه PS2 رو نتونستی پیدا کنی میتونی نسخه PC رو بگیری که همون PS2 هست که با این شبیه ساز واسه PC دارن غالب میکنن!
این سایت رسمی شبیه ساز هست :
این بازی رو اکثرا بیرون میفروشن. اگه PS2 رو نتونستی پیدا کنی میتونی نسخه PC رو بگیری که همون PS2 هست که با این شبیه ساز واسه PC دارن غالب میکنن!
من اینو دانلود کردم میشه لطفا بگین تنظیماتش باید چی باشه مثلا چه بایوسی باید داشته باشه . :11:
Squall Leonhart
04-07-2010, 15:40
من اینو دانلود کردم میشه لطفا بگین تنظیماتش باید چی باشه مثلا چه بایوسی باید داشته باشه . :11:
لطفا ادامه مبحث اینجا :
MohammadT15
08-08-2010, 22:42
آره خدای جنگ بهترین بازیه کنسول PS2 هست به نظر من:8:
مشکلی داشتید بگید در خدمتم
jimmyneutron2012
08-08-2011, 20:25
:31:
سلام
آقا تو بازی اونجایی که یه در بسته هست که روش باید یه سپر آبی و یه سپر قرمز وصل بشه و وسط اتاق یه دکمه هست که وقتی میری روش یه در رو به روت می چرخه باید چیکار کرد؟
بد جوری گیر کردم
در همون نزدیکی یک وسیله است باید اون رو ببری جلوی در وبا نگه داشتن دکمه ی x اون رو به سمت دکمه وسط اتاق هل بدی و بعد بدون صبر بری سمت اون در.
sajjad1382
17-05-2017, 21:28
ببخشيد مرحله ايي كه بايد يك شي سبز رنگي رو بگيرم بعد چند تا نرده جلوي اونو ميگرن بعد چند تا سنگ با شكل هاي محتلف است بايد چيكار كنيم لطفا سريع
لطفا به منم بگید چه جوری اون الماس سبزو بگیرم اینم ایدی تلگرامم:MR_SAJJAD_1382@
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.