ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : رایتل بگیرم یا وایمکس مبین نت؟

IntelCentrino
15-10-2013, 20:09
من میخوام یک سروریس اینترنت پر سرعت بگیرم. از اونجا که امکان استفاده از سرویس ADSL را ندارم، تصمیم دارم که یا رایتل بگیرم یا وایمکس مبین نت.
اما واقعا نمیدونم که کدام یکی بهتر هستند (هم از لحاظ سرویس و هم از لحاظ هزینه).

لطفا در این مورد راهنمایی کنید.

alimail3248
15-10-2013, 20:20
من میخوام یک سروریس اینترنت پر سرعت بگیرم. از اونجا که امکان استفاده از سرویس ADSL را ندارم، تصمیم دارم که یا رایتل بگیرم یا وایمکس مبین نت.
اما واقعا نمیدونم که کدام یکی بهتر هستند (هم از لحاظ سرویس و هم از لحاظ هزینه).

لطفا در این مورد راهنمایی کنید.

مبین نت که در هر منطقه سرعت و کیفیت متفاوته ولی رایتل باید کیفیتش ثابت باشه که برای اون هم تضمینی نیست .پس اگر میخواهید انتخاب درستی داشته باشید باید از یک اشنا رایتل و مبین را قرض بگیرید و از لحاظ انتن دهی و ... در منطقه مورد نظرتون تست کنید و گزینه بهتر رو انتخاب کنید..

از لحاظ کیفیت رایتل باید بهتر باشه قیمت هم تا حدودی شبیه به هم ولی فکر میکنم مبین ارزانتر باشه .در هر صورت تست کنید..

IntelCentrino
15-10-2013, 21:27
اگر بخوام وایمکس بگیرم، مودم اون فقط به درد مبین نت میخوره؟ در مورد مودم رایتل چی؟ کدومش در آینده برام کارایی بیشتری دارد؟

alimail3248
15-10-2013, 22:10
اگر بخوام وایمکس بگیرم، مودم اون فقط به درد مبین نت میخوره؟ در مورد مودم رایتل چی؟ کدومش در آینده برام کارایی بیشتری دارد؟

بله هر شرکتی مودمش فقط برای خودشه .فقط مبین نت قبول میکنه که مودم شرکتی دیگه رو استفاده کنید به شرطی که کاملا مشابه مودم های مبین نت باشه .ولی بقیه شرکت ها خیر باید از مودم خودشون استفاده کنید .و در کل بهتره از هر شرکتی می خواهید وایمکس بگیرید مودم خودش رو استفاده کنید تا دچار مشکلات ثانویه نشوید .اگر نظر من رو بخواهید رایتل کارایی بیشتری خواهد داشت اما با توجه به انحصار رایتل و امدن 4g در اینده ای نه چندان دور نمیدونم تکلیف رایتل چی میشه .

IntelCentrino
16-10-2013, 00:17
مودمی که برای رایتل باید استفاده بشه، فقط همونهایی هست که خودش معرفی میکنه؟ یا میشه از مدل های دیگر هم استفاده کرد؟

alimail3248
16-10-2013, 09:52
مودمی که برای رایتل باید استفاده بشه، فقط همونهایی هست که خودش معرفی میکنه؟ یا میشه از مدل های دیگر هم استفاده کرد؟

هر مودم سیم کارت خوری که 3g باشه میشه استفاده کرد.

salar79
16-10-2013, 10:34
بله هر شرکتی مودمش فقط برای خودشه .فقط مبین نت قبول میکنه که مودم شرکتی دیگه رو استفاده کنید به شرطی که کاملا مشابه مودم های مبین نت باشه .ولی بقیه شرکت ها خیر باید از مودم خودشون استفاده کنید .و در کل بهتره از هر شرکتی می خواهید وایمکس بگیرید مودم خودش رو استفاده کنید تا دچار مشکلات ثانویه نشوید .اگر نظر من رو بخواهید رایتل کارایی بیشتری خواهد داشت اما با توجه به انحصار رایتل و امدن 4g در اینده ای نه چندان دور نمیدونم تکلیف رایتل چی میشه .

میشه بپرسم فور جی با تری جی دقیقا چه فرقی داره؟؟؟

IntelCentrino
16-10-2013, 23:54
هر مودم سیم کارت خوری که 3g باشه میشه استفاده کرد.

میشه یک مودم به درد بخور به من معرفی کنید که هم رایتل و هم ایرانسل و همراه اول را پشتیبانی کند؟

behrooz.shie
17-10-2013, 00:12
وایمکس بگیر آقا
یعنی چی رایتل مگه اینترنت همراه رو بهش میشه گفت اصلا اینترنت !!!
پینگی که بهتون میده بالای 1000 هستش که در واقع هر یک ثانیه اطلاعات به شما میرسه!!!!
استفاده از مودمش خطرناکه !!
وایمکس بگیر شک نکن

IntelCentrino
17-10-2013, 05:08

منظورتون چی هست؟

امین1356
17-10-2013, 09:32
میشه یک مودم به درد بخور به من معرفی کنید که هم رایتل و هم ایرانسل و همراه اول را پشتیبانی کند؟
تجربه شخصی بنده اینه که بجای مودم 3G، یه گوشی آندرویدی سامسونگ ارزون بخر و Hot Spot گوشیو فعال کن و از طریق وایرلس بهش وصل شو و استفاده کن. خیلی بهتر از مودم 3G جواب میده (من همه حالاتو تست کردم).

amirdnvos
17-10-2013, 11:18
وایمکس بگیر آقا
یعنی چی رایتل مگه اینترنت همراه رو بهش میشه گفت اصلا اینترنت !!!
پینگی که بهتون میده بالای 1000 هستش که در واقع هر یک ثانیه اطلاعات به شما میرسه!!!!
وایمکس بگیر شک نکن

بالای هزار چیه برادر من؟:n04:چرا بی انصافی می کنی؟

دوست عزیز من نمیگم شما رایتل بگیر اما می تونی تستایی که از رایتل گذاشتم رو تو همین انجمن ببینی و سری هم به تاپیک وایمکس مبین نت بزنی و خودت تصمیم بگیری.
موفق باشید.

علی 254
17-10-2013, 12:21
جواب به این سوال فقط با تست کردن عملی به دست میاد.

ولی من می گم همون مبین نت چون تعرفه هاش پایین تره ، ولی بازم بهترین کار تست کردن هر جفتشون توی منطقه مورد نظر هست.اگر بتونید هم رایتل و هم مبین نت رو تست کنید خیالتون راحته.

ضمنا مودم 3g رو اگه رایگان می ده رایتل که هیچ ، والا گوشی که 3g داشته باشه بهتره ، چون هر جایی برید اینترنت دارید

omidsystem
17-10-2013, 12:39
پینگ رایتل واقعا افتضاحه با گی وی خود مخابرات 217.218.127.127 بین 500 تا 800

salar79
17-10-2013, 13:09
دقیقا پینگ بالا چه تاثیر میزاره

تا اونجایی که من میدونم فقط روی سرعت بازی های آنلاین تاثیر داره درسته؟؟؟

دیگه کجا تاثیر میزاره؟؟؟

IntelCentrino
17-10-2013, 14:33
می تونی تستایی که از رایتل گذاشتم رو تو همین انجمن ببینی

این تست ها کجا هستن؟

تجربه شخصی بنده اینه که بجای مودم 3G، یه گوشی آندرویدی سامسونگ ارزون بخر و Hot Spot گوشیو فعال کن و از طریق وایرلس بهش وصل شو و استفاده کن. خیلی بهتر از مودم 3G جواب میده (من همه حالاتو تست کردم).

یک همچین گوشی چند هست؟

ولی من می گم همون مبین نت چون تعرفه هاش پایین تره

ولی قیمت مودمش تقریبا 2.5 مودم 3G هست.

salar79
17-10-2013, 14:38
یک همچین گوشی چند هست؟

اکثر گوشی ها این قابلیت رو داره شما میتونی از گوشی خودت حتی استفاده کنی یا گوشی در حد 300 تا 400 نو دسته دوم بازم ارزون تره بگیری باهاش این کار رو بکنی ولی حد الاقل یه گوشی هم داری با یک خط جدید حتی اگه بیشتر خرج

کنی در عوض همیشه اینترنت داری(بر مبنای حرف دوستمون)

البته بسته به نیاز شما استفاده ی شما و...

IntelCentrino
17-10-2013, 14:58
اکثر گوشی ها این قابلیت رو داره شما میتونی از گوشی خودت حتی استفاده کنی یا گوشی در حد 300 تا 400 نو دسته دوم بازم ارزون تره بگیری باهاش این کار رو بکنی ولی حد الاقل یه گوشی هم داری با یک خط جدید حتی اگه بیشتر خرج

کنی در عوض همیشه اینترنت داری(بر مبنای حرف دوستمون)

البته بسته به نیاز شما استفاده ی شما و...

راستش گوشی خودم Xperia TX هستش. اما متاسفانه باید روی اون خط ثابت همراه اولم باشه.

نظرتون در مورد مودم/روتر های 3G چی هست؟
مثل:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یا

این دو مدل قیمتی حدود 250 تا 300 را دارند و با باطری لیتیوم-یونی کار میکنند و سیم کارت 3G میخورند و اینترنت 3G را بصورت وایرلس برای 10 تا دیوایس به اشتراک می گذارند.

علی 254
17-10-2013, 15:06
فکر کنم ی کاربرد دیگه پینگ توی اجرای قند شکن باشه ، هر چی بهتر باشه برنامه زودتر کانکت میشه و همچنین کم تر قطع میشه.اینو من واسه این می گم که با توجه به این که مثلا شب ها فقط با 15 کیلو بایت دانلود می کنم! منتها قند شکن زود اجرا میشه و همچنین مدام قطعی نداره!

اگر چنین چیزی که من می گم درست باشه و این مساله برگرده به پینگ و به چیز دیگه ای ربط نداشته باشه به هیچ عنوان سراغ رایتل نرید ، چون دوستان می گن پینگش پایینه.

من می گم اول همه adsl و اگر نشد وایمکس ؛ من باشم وایمکس رو انتخاب می کنم ، ضمنا مبین نت دانلود رایگان شبانه هم داره که دیگه بهتر

salar79
17-10-2013, 15:12
فکر کنم ی کاربرد دیگه پینگ توی اجرای قند شکن باشه ، هر چی بهتر باشه برنامه زودتر کانکت میشه و همچنین کم تر قطع میشه.اینو من واسه این می گم که با توجه به این که مثلا شب ها فقط با 15 کیلو بایت دانلود می کنم! منتها قند شکن زود اجرا میشه و همچنین مدام قطعی نداره!

اگر چنین چیزی که من می گم درست باشه و این مساله برگرده به پینگ و به چیز دیگه ای ربط نداشته باشه به هیچ عنوان سراغ رایتل نرید ، چون دوستان می گن پینگش پایینه.

من می گم اول همه adsl و اگر نشد وایمکس ؛ من باشم وایمکس رو انتخاب می کنم ، ضمنا مبین نت دانلود رایگان شبانه هم داره که دیگه بهتر

نه وایمکس زیاد به کارم نمیاد

چون اولا کلا من جیبی می خوام که دریافتش خوب نیست در ضمن پوشش منطقه ی ما خوب نیست

دوما فکر کن توی جمع تو وایمکس جیبی در بیاری؟؟؟؟

خداییش خیلی ...

علی 254
17-10-2013, 15:15
خداییش خیلی ...
خیلی چی؟

به نظر من مبین نت دیگه الان خیلی ها دارن ازش استفاده می کنن و تعرفه هاش ارزون تره و همچنین دانلود رایگان شبانه هم داره ، اگه می تونی سراغ رایتل نرو ، این رایتل هیچی از کاراش معلوم نیست ، کلا به نظر من فعلا سراغش نرید بهتره ...

salar79
17-10-2013, 15:22
خیلی چی؟

به نظر من مبین نت دیگه الان خیلی ها دارن ازش استفاده می کنن و تعرفه هاش ارزون تره و همچنین دانلود رایگان شبانه هم داره ، اگه می تونی سراغ رایتل نرو ، این رایتل هیچی از کاراش معلوم نیست ، کلا به نظر من فعلا سراغش نرید بهتره ...

خیلی ضایس میگن میخواد فخر بفروشه و از اینجورحرفا مشکل من یکی دو تا نیس که:n14:

از اون جایی که من استفاده ی انچنانی ندارم رایتل برام واقعا خیلیی بهتره چون دیگه نباید پول مودم بدم شاید من در کل 1 گیگ توی دوماه با گوشی کار کنم از اون جایی که خونه هم نت دارم دیگه کاملا متقاعدم میکنه که بی خودی مبین

نگیرم در ضمن راضی کرد خانواده برای رایتل خیلیی راحت تره:n09:

arash59b
17-10-2013, 15:25
راستش گوشی خودم Xperia TX هستش. اما متاسفانه باید روی اون خط ثابت همراه اولم باشه.

نظرتون در مورد مودم/روتر های 3G چی هست؟
مثل:

یا

این دو مدل قیمتی حدود 250 تا 300 را دارند و با باطری لیتیوم-یونی کار میکنند و سیم کارت 3G میخورند و اینترنت 3G را بصورت وایرلس برای 10 تا دیوایس به اشتراک می گذارند.

چیز خوبیه اگه ایران پیدا بشه

ولی از نظر قیمت زیاد بصرفه نیست با همین پول میشه یه مودم وایمکس یا بهترین رادیو وایرلس رو خرید. که سرعت و قیمت طرح و حتی پینگ خیلی پایین تری دارند.

تازه اگه شما یه مودم 3G و یه روتر وایرلس رو جدا بخرید همین قیمت یا حتی کمتر واستون تموم میشه تازه ازشون می تونید جداگانه و یا از روتر می تونید برای موارد دیگه ای هم استفاده کنید

علی 254
17-10-2013, 15:26
کدوم فخر بابا؟:n02:
می خوای از اینترنت استفاده کنی دیگه!
خب پس اگه دانلود ندارید که هیچی ، همون رایتل رو بگیرید

salar79
17-10-2013, 15:58
کدوم فخر بابا؟:n02:

می خوای از اینترنت استفاده کنی دیگه!
خب پس اگه دانلود ندارید که هیچی ، همون رایتل رو بگیرید

نکه یه نمه سنم کمه از این لحاظ گفتم

ولی از نظر قیمت زیاد بصرفه نیست با همین پول میشه یه مودم وایمکس یا بهترین رادیو وایرلس رو خرید. که سرعت و قیمت طرح و حتی پینگ خیلی پایین تری دارند.

تازه اگه شما یه مودم 3G و یه روتر وایرلس رو جدا بخرید همین قیمت یا حتی کمتر واستون تموم میشه تازه ازشون می تونید جداگانه و یا از روتر می تونید برای موارد دیگه ای هم استفاده کنید

بستگی به کاربرد شما داره

مثلا اگه شبکه های اجتماعی زیادی عضوید ممکنه به گفته ی دوست عزیز علی 254 سر قند شکن اذیت شید

اگه دانلود زیاد دارید ممکنه سر تعرفه اذیتتون کنه

اگه که مثل من فقط وبگردی گزینه ی خوبیه

IntelCentrino
17-10-2013, 20:45

همه جا گیر میاد. توی نت سرچ کنید، خیلی سایت ها دارن واسه فروش. مثلا دیجی کالا.

در مورد قیمت حق با شما است. اما به این توجه نکردید که اندازه این دو دستگاه، کمتر از یک گوشی موبایل هست و بدون برق (با باطری) کار میکنه و همه جا میتونه همراه شما باشه و اینترنت 3G سیم کارتتون را بین گوشی موبایل، تبلت و لپ تاپت خودتون Share کنید.

در ضمن اون دستگاه اولی (ِD-link) قیمتش حدود 260 تومان هست و دومی (TP-Link) حدود 300 تومان.

amirdnvos
17-10-2013, 22:16
این تست ها کجا هستن؟

توی تاپیک 3g رایتل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و لطفا با اسپید تست یک تست بگیرید و اینجا بگذارید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

arash59b
17-10-2013, 22:19
همه جا گیر میاد. توی نت سرچ کنید، خیلی سایت ها دارن واسه فروش. مثلا دیجی کالا.

در مورد قیمت حق با شما است. اما به این توجه نکردید که اندازه این دو دستگاه، کمتر از یک گوشی موبایل هست و بدون برق (با باطری) کار میکنه و همه جا میتونه همراه شما باشه و اینترنت 3G سیم کارتتون را بین گوشی موبایل، تبلت و لپ تاپت خودتون Share کنید.

در ضمن اون دستگاه اولی (ِD-link) قیمتش حدود 260 تومان هست و دومی (TP-Link) حدود 300 تومان.

بسته به عمر شارژ هم داره باید دید چندساعت نگه میداره.

با همه این مزایا باز بنظرم توجیه قیمت بالاشون رو نمی کنه ولی گچت خوبی برای کسایی که هزینه اش واسشون مهم نیست

amirdnvos
17-10-2013, 22:45
پینگ رایتل واقعا افتضاحه با گی وی خود مخابرات 217.218.127.127 بین 500 تا 800

اینم پینگ بین 500 تا 800

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

و تست:512 رایتل

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اینم چند روز پیش:

dashakol_basafa
22-03-2014, 03:10
دوست عزیز به هیچ وجه گول تبلیغات اینها رو نخورید و هیچکدوم رو نگیرید هر جا که باشید اگه سرویس adsl نتونید بگیرید وایرلس میتونید بیگیرید یه کم بگردید و از محلهای تجاری نزدیک به خودتون بپرسید. خوبیش به اینه که هزینه‌ای که بابت تجهیزات رادیو میدین مثل این مودم مسخره وایمکس شما رو محدود به اون سرویس دهنده خاص نمیکنه و اگه از یکیشون راضی نبودین میتونید با همون رادیو از یه شرکت دیگه وایرلس بگیرید. هم محلی هست و هم بیشتر پاسخگو هستن چون وابسته به یه ارگان کله گنده مثل سپاه نیستن که پشتشون گرم باشه و ککشون نگزه بکله سعی میکنن بهترین سرویس به شما بدن. از روزی که سرویس وایرلس رو گرفتم سرویس دهنده (نه خود اینترنت به طور کلی در ایران) از لیست چیزهایی که در روز بهشون فحش میدادم حذف شده!
از حدود ۳ سال پیش که مجبور به خرید مودم مبین نت همراه با سرویسش شدم و بیخ ریشمه و هر از چند گاهی که اجباراً دوباره ازش استفاده کردم تا حالا هیچ سرویسی به اندازه این مبین نت اعصاب من رو خورد نکرده. دقیقاً وقتی بهش نیاز دارید یه دفعه قطع میکنه و دستتون به هیچ جا هم بند نیست. یه شماره مسخره برای همه کشور گذاشته اول کلی تو منوهای صوتی معطل میشین بعد هم خیلی راحت مثلاً میگه به دلیل پاره‌ای تغییرات دسترسی کشوری قطع میباشد. از بردباری شما متشکریم! حالا میخواید چیکار کنید؟

DJMOKHTAR
22-03-2014, 03:46
هر دو اینها افتضااااااااااااح هستند و به هیچ وجه پیشنهاد نمیشه

arash_7
28-03-2014, 12:46
دیال آپ استفاده کن اما مبین نت نگیر

Joaquin
28-03-2014, 16:28
هیچکدوم. همون همراه اول اگه توی منطقتون خوب آنتن دهی داره بگیریدش. سرعت 25 کیلوبایت بر ثانیه ثابت.

site:Rayanet
02-04-2014, 09:57
مبین نت نخرید!
چون هم خیلی گرانه و هم خیلی قطعی داره!
بده 3 ماه به طور آزمایشی ازش استفاده کردم عوراضش هر ماه گران میشه و حجم های محدودی دارد!
اما بازم کیفیت در مناطق متفاوته!

extreme2006gh
02-04-2014, 10:15
مبین نت نخرید!
چون هم خیلی گرانه و هم خیلی قطعی داره!
بده 3 ماه به طور آزمایشی ازش استفاده کردم عوراضش هر ماه گران میشه و حجم های محدودی دارد!
اما بازم کیفیت در مناطق متفاوته!

شما در کدوم منطقه استفاده میکنید ؟ همه جا همینطوری هست ؟