ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : باک گاز 6 سال باز نشده، تا به حال گاز زده نشده، منفجر نشه؟

AqAqzZA
15-10-2013, 18:59
با سلام. شاید مورد کمی عجیب باشه. قضیه از این قراره که من یه پرشیا دارم 2 گانه سوز. 6 سال پیش خریدمش. همیشه فقط بنزین بهش زدم. یعنی حتی بلد نیستم گاز رو به کجاش میزنن. یا اینکه اصلا چه شکلی گاز میزنن. حتی الان که پشت رل نیستم تو ذهنم نیست که اصلا درجه گاز کجای ماشینه یا اینکه چطوری از بنزین رو گاز میشه سوئیچ کرد. خلاصه سرتون رو درد نیارم، میخوام ببینم بعد از 6 سال اون گازی که روز اول تو مخزن بوده چی شده؟ آیا الان ماشین مشکلی براش پیش میاد اگر بعد از 6 سال یک دفعه سوئیچ کنم روی گاز؟ خطر داره؟ فکر میکنین چیکار باید کنم؟ اول باک رو باز کنم که اون چیزی که روز اول (6 سال پیش) توش بوده خارج بشه و بعد گاز جدید بزنم؟ کلا یه توضیحی به من بدین لطفا. دمتون گرم.

Reza31001
15-10-2013, 20:18
میبری خدمات گازسوز یه تست میکنن یه بیمه هم میدن دستت
اگه منبع و ... مشکلی نداشته باشه احتمالا یه 30 تومنی بگیرن (چکاپ + بیمه یه ساله)

AqAqzZA
15-10-2013, 20:59
بیمه رو چه شرکتی میده؟ خدمات گازسوز رو چه شرکتی میده؟
متشکرم.

Reza31001
15-10-2013, 23:26
والا نمیدونم کدوم شهر هستین ولی شرکتهای خصوصی هستن
یه پرس و جو بکنید پیدا میشه

الان مثلا تو مشهد این طوری شده که بدون بیمه نمیذارن سوخت گیری کنید خوب این طوری مجبوری بری بیمه بگیری و برچسب
شما اگه جایی هستین که اجباری نیست لازم نیست حتما بیمه بگیرید فقط از همین مکانیکی ها که نوشتن CNG و ... برید یه چک بکنن

AqAqzZA
16-10-2013, 06:37
ممنون. تهران هستم.