ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : استفاده از ObservableCollection در لیست ویو wpf

dharmaa
15-10-2013, 16:52
سلام دوستان
من اومدم برای پر کردن لیست ویو (Wpf) از ObservableCollection استفاده کردم و حالا برای ویرایش یه سطر از این لیست ویو دچار مشکل شدم .میخام با دوبار کلیک کردن روی لیست ویو فیلدهای سطر انتخابی در تکس باکسهای مربوطه ظاهر شوند و بعد از تغییرات لازم در تکس باکسها با زدن یه دکمه محتوای جدید تکس باکسها در سطر انتخابی لیست ویو قرار بگیرن.
مرحله اول که همون قرار گرفتن فیلدهای سطر انتخابی در تکس باکسها بوده رو انجام دادم.ولی در مرحله دوم گیر کردم .رویداد کلیک دکمه رو در زیر گذاشتم .امیدوارم که یه نگاه بیندازین و برای تکمیل کردنش راهنمایی ام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم کلاس Detaillist:

یه دنیا ممنون میشم که راهنمایی ام کنید.

_H2_
16-10-2013, 13:16
سلام
احتمالاً میتوانید رویدادی را که اینجا نوشته اید کلاً حذف کنید و از binding استفاده کنید و این اعمال خودکار انجام شود ولی ...
آیا مشکل تان آست که بعد تغییر TextBox ها گراید تان متوجه این تغییرات نمیشود و Refresh نمیشود؟!
(خوب گراید راهی برای فهمیدن تغییرات ندارد)
اگر چنین است، کلاس Detail را چنین اصلاح کنید:

بجای رویدادی هم که نوشته اید از Binding استاندارد در سمت کدهای XAML استفاده کنید.
موفق باشید.

dharmaa
17-10-2013, 01:25
سلام
آیا مشکل تان آست که بعد تغییر TextBox ها گراید تان متوجه این تغییرات نمیشود و Refresh نمیشود؟!

مشکلم همین بود که اشاره کردین. اومدم تعریف کلاس رو به همون شکلی که برام گذاشتین تغییر دادم و درست شد .البته بدون تغییر در رویداد change .
بسیار بسیار سپاسگذارم بابت وقتی که برای پاسخگویی گذاشتین.
سربلند باشید.