مشاهده نسخه کامل
: به مشاوره شما متخصصان احتیاج دارم.
سلام دوستان
خسته نباشید
1. یه لپ تاپ یا نوت بوک می خوام توی رنج قیمت حدودا800
2. برند اصلا برام مهم نیست، مهم کیفیته
3. انتظار از لپ تاپ فقط اینترنت، نرم افزارهای کوچیک و کارهای اداری و خونگی ساده ست. به همین خاطر کارت گرافیک اصلا مد نظرم نیست.
4. اگر مانیتورش بین 10 تا 12.5 باشه عالیه
5. اگر دست دوم هم باشه اما بتونم مهلت تست داشته باشم و بشه روش windows7 نصب کرد کافیه.
6. میکروفون و وب کم هم احتیاج دارم.
7. باطری قوی هم مدنظرم هست.
8. حداقل 300 گیگ هارد داشته باشه. (خب چه بهتر که ssd، البته تفاوت قیمت هاش رو نمی دونم)
پیشاپیش بابت راهنمائیهاتون ممنونم
یادش بخیر
سه چهار سال پیش فقط کافی بود توی انجمن سوال مطرح کنیم. به ساعت نکشیده بود که چند جواب عالی دریافت می کردیم.
حالا ....
سلام دوستان
خسته نباشید
1. یه لپ تاپ یا نوت بوک می خوام توی رنج قیمت حدودا800
2. برند اصلا برام مهم نیست، مهم کیفیته
3. انتظار از لپ تاپ فقط اینترنت، نرم افزارهای کوچیک و کارهای اداری و خونگی ساده ست. به همین خاطر کارت گرافیک اصلا مد نظرم نیست.
4. اگر مانیتورش بین 10 تا 12.5 باشه عالیه
5. اگر دست دوم هم باشه اما بتونم مهلت تست داشته باشم و بشه روش windows7 نصب کرد کافیه.
6. میکروفون و وب کم هم احتیاج دارم.
7. باطری قوی هم مدنظرم هست.
8. حداقل 300 گیگ هارد داشته باشه. (خب چه بهتر که ssd، البته تفاوت قیمت هاش رو نمی دونم)
پیشاپیش بابت راهنمائیهاتون ممنونم
فکر نکنم با 800 تومن چیزی پیدا بشه!!
لپ تاپ های ssd دار هم قیمتشون بالاست حدودا 3تومن
شما باید حدافل 200 تومن دیگه بودجه رو افزایش بدی تا بشه چندتا مدل معرفی کرد
فکر نکنم با 800 تومن چیزی پیدا بشه!!
لپ تاپ های ssd دار هم قیمتشون بالاست حدودا 3تومن
شما باید حدافل 200 تومن دیگه بودجه رو افزایش بدی تا بشه چندتا مدل معرفی کرد
خب زحمتش رو بکشید
ASUS EEE PC X101
گزینه مناسبی هست.
اگر هم لپتاپ با صفحه نمایش 15 اینچ میخواهید G580 از لنوو مناسبه
ASUS EEE PC X101
گزینه مناسبی هست.
اگر هم لپتاپ با صفحه نمایش 15 اینچ میخواهید G580 از لنوو مناسبه
بسیار عالی. دستتون درد نکنه.
یه سوال و اینکه آیا بهتر نیست با توجه به کارهای اداری و ساده ای که دارم و برای من حمل و نقل آسون و سبک نت بوک هست، نظرم عوض بشه به سمت تبلت؟؟؟!!!
بسیار عالی. دستتون درد نکنه.
یه سوال و اینکه آیا بهتر نیست با توجه به کارهای اداری و ساده ای که دارم و برای من حمل و نقل آسون و سبک نت بوک هست، نظرم عوض بشه به سمت تبلت؟؟؟!!!
شما هارد 300 گیگ مد نظرتون بود که رو تبلت ها وجود نداره
در ضمن کارایی تبلت نهایتا در حد گوشی های هوشمند هستش البته از نظر سخت افزاری قوی تر هستن ولی از همون معماری استفاده می کنن و از نظر نرم افزاری هم که کاملا مشابه هستن
در کل اگه برای سرگرمی میخاین تبلت با این بودجه مناسب تر هستش ولی برای فیلم دیدن و کارهای اداری مانند افیس من لپ تاپ رو ترجیح میدم
Acer Aspire V5-121-C72G32abb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])این لپ تاپ با توجه به مشخصاتی که گفتین میتونه گزینه مناسبی باشه قیمت هم حدود 950 هزار تومن
مشخصات کلی:وزن 1.20 کیلوگرم
پردازنده:AMD C-70 Dual Core 1.00 GHz - Cache 3MB
حافظه رم:2 گیگابایت DDR3
حافظه داخلی:320 گیگابایت Serial ATA 5400rpm
پردازشگر گرافیکی:AMD Radeon HD 6290 - MB
صفحه نمایش:11" Bright LED
امکانات:فاقد درایو نوری - فاقد مودم - بلوتوث داخلی Card Reader Webcam LAN WiFi HDMI VGA Port
سایر مشخصات:باتری 4 سلولی - DOS
شما هارد 300 گیگ مد نظرتون بود که رو تبلت ها وجود نداره
در ضمن کارایی تبلت نهایتا در حد گوشی های هوشمند هستش البته از نظر سخت افزاری قوی تر هستن ولی از همون معماری استفاده می کنن و از نظر نرم افزاری هم که کاملا مشابه هستن
در کل اگه برای سرگرمی میخاین تبلت با این بودجه مناسب تر هستش ولی برای فیلم دیدن و کارهای اداری مانند افیس من لپ تاپ رو ترجیح میدم
Acer Aspire V5-121-C72G32abb ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این لپ تاپ با توجه به مشخصاتی که گفتین میتونه گزینه مناسبی باشه قیمت هم حدود 950 هزار تومن
مشخصات کلی:وزن 1.20 کیلوگرم
پردازنده:AMD C-70 Dual Core 1.00 GHz - Cache 3MB
حافظه رم:2 گیگابایت DDR3
حافظه داخلی:320 گیگابایت Serial ATA 5400rpm
پردازشگر گرافیکی:AMD Radeon HD 6290 - MB
صفحه نمایش:11" Bright LED
امکانات:فاقد درایو نوری - فاقد مودم - بلوتوث داخلی Card Reader Webcam LAN WiFi HDMI VGA Port
سایر مشخصات:باتری 4 سلولی - DOS
متشکرم. واقعا پیشنهاد برازنده ایه
آيا مدل Aspire V5-121-0452 تو بازار ايران نيومده؟
متاسفانه من که پیدا نکردم ولی میتونید شماره شرکت های وارد کننده رو پیدا کنید و مستقیما از همونجا هم خرید کنید
دوست بنده لپ تاپ msi رو از شرکت ماتریکس خرید و حدودا 60 تومن زیر قیمت بازار
متاسفانه من که پیدا نکردم ولی میتونید شماره شرکت های وارد کننده رو پیدا کنید و مستقیما از همونجا هم خرید کنید
دوست بنده لپ تاپ msi رو از شرکت ماتریکس خرید و حدودا 60 تومن زیر قیمت بازار
مگه ميشه از ايران خريد خارجي كرد؟ بايد بره كشورهاي همسايه؟ يا مي تونه مستقيم بياد داخل؟ ميشه ب دوستتون بگيد راهنمائيم كنه؟
مگه ميشه از ايران خريد خارجي كرد؟ بايد بره كشورهاي همسايه؟ يا مي تونه مستقيم بياد داخل؟ ميشه ب دوستتون بگيد راهنمائيم كنه؟
نه منظورم رو درست نرسوندم!!!
منظورم این بود به جای اینکه از فروشگاه های خرید کنید مستقیما از شرکت گارانتی کننده بخرید که هم ارزون تره هم قیمت به روز دارن و هم جدیدترین اجناس رو همیشه میارن!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.