PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره در مورد هارد اکسترنال Western Digital Portable My Passport - 1TB

alim3930
14-10-2013, 12:08
سلام دوستان

نظرتون در مورد این هارد اکسترنال چیه و اگه تو همین رنج قیمتی هارد دیگه ای که بهتر از این باشه میشناسید؟

Western Digital Portable My Passport - 1TB

این هاردو من 240 تومن قیمت دارم

از نظر خودم همه چیزش خوبه . . . . فقط میخواستم ببینم منبع تغذیه اش از طریق usb dc5v هستش؟

باتشکر

ata.royalfalcon
14-10-2013, 22:28
سلام دوستان

نظرتون در مورد این هارد اکسترنال چیه و اگه تو همین رنج قیمتی هارد دیگه ای که بهتر از این باشه میشناسید؟

Western Digital Portable My Passport - 1TB

این هاردو من 240 تومن قیمت دارم

از نظر خودم همه چیزش خوبه . . . . فقط میخواستم ببینم منبع تغذیه اش از طریق usb dc5v هستش؟

باتشکر

سلام .

مدلهای دیگری که میتونید انتخاب کنید Seagate expansion و یا Seagate Backup plus و حتی WD elements (مدل جدید) هست . هر مدل معایب و مزایایی داره و در نتیجه نمیشه گفت که یک مدل خاص از هر لحاظ بهتر از سایر مدلها هست .

در مورد سوال آخر هم ؛ منبع تغذیه این هارد usb هست و نیازی به آداپتور جداگانه ندارد .

رعد
18-10-2013, 18:24
با سلام من این هاردو خریدم یا توجه به اینکه از برق usp تغذیه میکنه آیا یکسره وصل بودنش به سیستم براش مشکل ساز نمیشه؟

ata.royalfalcon
18-10-2013, 19:05
با سلام من این هاردو خریدم یا توجه به اینکه از برق usp تغذیه میکنه آیا یکسره وصل بودنش به سیستم براش مشکل ساز نمیشه؟

سلام .

قاعدتاً نباید مشکلی پیش بیاد . توصیه میشه طوری تنظیم کنید که در مواقع طولانی مدت بیکاری ، هارد sleep بشه .

yonsen
03-11-2013, 22:02
سلام

هارد Western Digital Portable My Passport - 1TB آیا ضد ضربه است و در برابر نوسانات مقاوم؟

WD Elements چطور؟

چند مدل WD Elements داریم البته usb3؟

از لحاظ سرعت از d03 بهتره؟ از توشیبا چی؟

یه سوال خیلی مهم

وقتی برای اولین بار به سیسم وصل میشه (آکبند) آیا یک پارتیشن داره و حتما باید نرم افزار اجرا بشه تا بتونیم اطلاعات بریزیم

این نرم افزار بصورت پرتابل و اتوران هست دیگه درسته
راستی فرمت هارد در حالت آکبند چیه NTFS یا FAT , ... .؟

ata.royalfalcon
03-11-2013, 23:25
سلام

هارد Western Digital Portable My Passport - 1TB آیا ضد ضربه است و در برابر نوسانات مقاوم؟

WD Elements چطور؟

چند مدل WD Elements داریم البته usb3؟

از لحاظ سرعت از d03 بهتره؟ از توشیبا چی؟

یه سوال خیلی مهم

وقتی برای اولین بار به سیسم وصل میشه (آکبند) آیا یک پارتیشن داره و حتما باید نرم افزار اجرا بشه تا بتونیم اطلاعات بریزیم

این نرم افزار بصورت پرتابل و اتوران هست دیگه درسته
راستی فرمت هارد در حالت آکبند چیه NTFS یا FAT , ... .؟

سلام .
1. WD my passport ضد ضربه و آنتی شوک نیست .
2. WD elements هم همنطور . ضد ضربه و آنتی شوک نیست .
3. فقط یک مدل WD elements موجود هست که usb3 هست . این مدل فقط پرتابل هست .
4. فقط یک پارتیشن دارد و لزومی به نصب نرم افزار نیست . بدون نرم افزار میتونید اطلاعات بریزید ولی توصیه میشه که حتماً نرم افزار را نصب کنید .
5. اگر از نرم افزار مخواهید استفاده کنید باید حتماً نصب بشه و پرتابل نیست . اگر بصورت autorun اجرا نشد میتونید وارد پارتیشن آن بشید و برنامه را اجرا و روی آن سیستم نصب کنید .
6. در مدلهای ونیدوزی NTFS هست .

yonsen
04-11-2013, 13:07
پس یک پارتیشن NTFS وجود داره که نرم افراز درون اونه و باید نرم افارو نصب کرد حالا مسیر نصب روی هارد پرتابل وسترن باید باشه یا روی پارتیشن سیستم میدونی چرا اینو پرسیدم چون اگه قرار باشه روی پارتیشن سیستم نصب کنم اونوقت اگه هاردو به سیستم دیگه ای بزنم باید دوباره نصب کنم. اینکه هر بار با تقییر سیستم بخوام نرم افزارو نصب کنم که جالب نیست

اگه مسیر نصبو روی هارد وسترن بدم اونوقت نرم افزارو همه جا دارم (البته بشرطی که هنگام اجرای نرم افزار نصب شده , درسیستم دیگه خطا نگیره. چون بعضی نرم افزارا را میشه پوشه نصبو همه جا برد و بدون مشکلی اجرا کرد)
−−−−−−−−−−−
تو آدرس زیر که در باره شوک چیز دیگه ای نوشته
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
−−−−−−−−−−−−−−−− −−−−−−−−−−−−−−−− −−−−−−
مدلهای مکینتاش هم FAt هست دیگه درسته؟

از بابت جواب هم ممنون

ata.royalfalcon
04-11-2013, 16:44
پس یک پارتیشن NTFS وجود داره که نرم افراز درون اونه و باید نرم افارو نصب کرد حالا مسیر نصب روی هارد پرتابل وسترن باید باشه یا روی پارتیشن سیستم میدونی چرا اینو پرسیدم چون اگه قرار باشه روی پارتیشن سیستم نصب کنم اونوقت اگه هاردو به سیستم دیگه ای بزنم باید دوباره نصب کنم. اینکه هر بار با تقییر سیستم بخوام نرم افزارو نصب کنم که جالب نیست

اگه مسیر نصبو روی هارد وسترن بدم اونوقت نرم افزارو همه جا دارم (البته بشرطی که هنگام اجرای نرم افزار نصب شده , درسیستم دیگه خطا نگیره. چون بعضی نرم افزارا را میشه پوشه نصبو همه جا برد و بدون مشکلی اجرا کرد)
−−−−−−−−−−−
تو آدرس زیر که در باره شوک چیز دیگه ای نوشته
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
−−−−−−−−−−−−−−−− −−−−−−−−−−−−−−−− −−−−−−
مدلهای مکینتاش هم FAt هست دیگه درسته؟

از بابت جواب هم ممنون

تا اونجايي كه يادمه بطور اتوماتيك روي پارتيشن سيستم نصب ميشه و گزينه اي براي مشخص كردن محل نصب به دلخواه وجود ندارد . قبلاً هم گفتم كه بدون استفاده از اين برنامه ها ميتونيد از هارد اكسترنال هم استفاده كنيد و جاي نگراني نيست .

فرمت هارد در مدلهاي مك به نقل از قسمت specification

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

به هر حال اين مدل ضد ضربه و يا آنتي شوك نيست و اگر اطلاعات و سلامتي هارد براي شما مهم هست لازمه كه در نگهداري و حمل و نقل دقت بشه .