ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست ترجمه چند خط متن به انگلیسی

MohsenStar
14-10-2013, 10:23
سلام
من میخوام یه سری تنظیمات جدید به یه نرم افزار اضافه بشه میخوام و میخوام متن زیر رو به انگلیسی براشون ایمیل کنم .
متاسفانه با گوگل ترجمه و براشون ارسال کردم ولی میگن منظورتون رو متوجه نشدیم ( بد ترجمه کرده )
از دوستان محترم خواهشمندم متن زیر رو برام به انگلیسی ترجمه کنن .

در نرم افزار .... وقتی برای کاربر گزینه Auto Disable The User انتخاب میشود و برای آن تاریخی مشخص میکنیم اگر برنامه همیشه اجرا باشد بصورت خودکار نمیتواند تاریخ انقضاء کاربر را چک و و آنرا غیر فعال کند .
در حال حاضر این برنامه برای چک کردن تاریخ انقضاء کاربران ایجاد شده نیازمند باز و بسته کردن است !
یعنی در هر بار اجرای برنامه فایل تاریخ انقضاء کاربر خوانده میشود و باید بصورت دستی کاربر را غیر فعال کرد .
لطفا تنظیماتی انجام دهید تا عملیات چک کردن تاریخ انقضاء کاربران تعریف شده بصورت کاملا خودکار در هر ساعت انجام شده و عملیات غیر فعال کردن کاربر انقضاء یافته هم بصورت خودکار باشد .

MohsenStar
14-10-2013, 22:27
دوستان خواهشاً یکی زحمتش رو بکشه واقعاً احتیاج دارم .

meyn
14-10-2013, 23:34
سلام
من میخوام یه سری تنظیمات جدید به یه نرم افزار اضافه بشه میخوام و میخوام متن زیر رو به انگلیسی براشون ایمیل کنم .
متاسفانه با گوگل ترجمه و براشون ارسال کردم ولی میگن منظورتون رو متوجه نشدیم ( بد ترجمه کرده )
از دوستان محترم خواهشمندم متن زیر رو برام به انگلیسی ترجمه کنن .

در نرم افزار .... وقتی برای کاربر گزینه Auto Disable The User انتخاب میشود و برای آن تاریخی مشخص میکنیم اگر برنامه همیشه اجرا باشد بصورت خودکار نمیتواند تاریخ انقضاء کاربر را چک و و آنرا غیر فعال کند .
در حال حاضر این برنامه برای چک کردن تاریخ انقضاء کاربران ایجاد شده نیازمند باز و بسته کردن است !
یعنی در هر بار اجرای برنامه فایل تاریخ انقضاء کاربر خوانده میشود و باید بصورت دستی کاربر را غیر فعال کرد .
لطفا تنظیماتی انجام دهید تا عملیات چک کردن تاریخ انقضاء کاربران تعریف شده بصورت کاملا خودکار در هر ساعت انجام شده و عملیات غیر فعال کردن کاربر انقضاء یافته هم بصورت خودکار باشد .

In **** software, when we choose "Auto Disable The User" for the user and specify a date for it, if the program (software) runs for evermore, then it (the software) can't expire and disable the user automatically

!Now this software has been made to check the user's expire date needs to be closed and opened

.In fact, every time that the software runs, it reads the user's expire date file and it's needed to disable the user manually

.Please, do some operations to define the user's expire date checking procedure so that the checking takes in any time (or every hour) and it automatically disables the expired user

MohsenStar
14-10-2013, 23:48
دوست عزیز واقعاً ممنون :11:
بنده به چندین نفر دادم ترجمه کنن هیچکدوم جواب ندادن یکی شون هم 5 هزار تومان هزینه میخواست ...
بازم سپاسگزارم .:n12: